![]() |
Originally Posted by omudindulap:
Sper sa publice cartea cu impresiile de calatorie de pe blog, chiar as cumpara-o. |
Foarte tare tipul asta. Mi-a placut metoda prin care a facut rost de bani, mai exact, vanzand kilometri, foarte ingenios.
|
Tocmai, Omu'! Ia gandeste-te, ce poti vinde? ;)
|
:)) Sufletul?>:)
|
Nope. Niste povesti? B-)
|
Originally Posted by omudindulap:
|
Da, stiu, imprumut facut de maica-sa.
|
Originally Posted by Judex:
Crezi ca ar fi cineva interesat de povestile omuluidindulap? Apoi, nu mi-s priceput la relatat povesti. Nu mi-s priceput la nimic.. Nici gogosi nu stiu vinde.. Sunt o cauza pierduta.:) |
Esti prea defetist. Nu-mi place. Mai multa incredere, mai multa energie! Na, ca incep sa sun a 'creativ' publicitar. =))
|
Da, nici mie nu-mi place despre mine, mi-as dori sa am increderea de sine care emana din tine, dar e materialu' prost, ce sa-i faci.
|
Ehhh, probabil e din cauza de varsta. :P
Hai, baga aici locurile la care te-ai gandit sa le gasim un numitor comun vandabil. ;) |
Nu ma, stai linistit, sunt convins ca ai lucruri mai importante de facut, zau.
Din nou, multumesc pentru incurajare si interes. Mai bine spune-ne ce face ala micu'.:) |
E bine, la mama lui, care e si ea bine. Case publicly closed. ;)
Revenind on topic, am destule de facut, dar te-as fi ajutat cu placere, sunt expert in asa ceva. B-) |
Quote:
A fost careva aici? :D Am auzit ca vor sa-l desfiinteze.:( |
In Red Light District am fost eu prin '93, cand am vizitat Amsterdam. Bine, de-acum incolo, avand in vedere activitatile pe care urmeaza sa le desfasor in viitorul destul de apropiat, am sa tot am sansa de a vedea Olanda. Iar daca zici ca le trece prin cap sa desfiinteze Cartierul Rosu, am sa fac tot pozibilul sa ajung din nou pe-acolo. B-)
Altfel, pozele care urmeaza nu sunt ale mele, eu doar le incarc aici la rugamintea cuiva, nu spui cine, persoana (sau persoane) importanta(e) de pe forum. Sper sa fi inteles bine si sa pot spune ca este vorba de Muzeul Filmului din Munchen. Enjoy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poz(n)ele-s rvn-iste. |
Berlin, scuze. M-am grabit sa indeplinesc rugamintea si ma gandeam la Munchen din varii motive. :P
|
ce-mi recomandati pentru un concediu de vara? roma sau praga?
|
ce-ti permite buzunarul...
acum catva timp, jude imi promisese ca va mai pune niste poze facute de mine in concediul din vara asta. acum ma uraste de moarte. daca cineva priceput doreste sa faca asta in locul lui, sunt dispusa sa-i trimit pozele si sa horatasca singur. Dar eu va asigur ca merita... astept. |
Originally Posted by keepwalking:
|
All times are GMT +2. The time now is 23:50. |