Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Psihologia userilor Cinemagia :D (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95672)

europe_east 15 Jun 2009 16:45

imi plac gusturile lui Cinemania la femei. chiar am asa o senzatie de deja-vu ;)

pt Judex: daca Delia exista atunci e grav.... :)

halebardul 15 Jun 2009 16:45

deci e stiinta, nu noroc.

si totusi zici ca "am nimerit". mai potrivit ar fi: am depistat, am concluzionat, nu? :D

illotempore2002 15 Jun 2009 16:48

e doar un mod de a spune.
nu vreau sa ma exprim pretentios, ce ai vrea, sa zic "in urma interferentelor care au avut loc la nivel de limbaj intre elementele de natura inconstienta si cele de natura constienta, in urma conflictului sine-supraeu care se reveleaza prin acte ratate am ajuns la concluzia ca anumite caracteristici behavioriste ale lui cinemania se suprapun cu behaviorism-ul caracteristic indivizilor care au un frate, nu au crescut singuri la parinti"

halebardul 15 Jun 2009 16:49

DA!

suna foarte interesant.
si da o anumita prestanta topicului :D

illotempore2002 15 Jun 2009 16:49

Originally Posted by europe_east:

imi plac gusturile lui Cinemania la femei. chiar am asa o senzatie de deja-vu ;)

alea nu sunt gusturi specifice....TOTI vor femei foarte foarte frumoase si foarte destepte, e un cliseu defapt...

illotempore2002 15 Jun 2009 16:49

Originally Posted by halebardul:

DA!

suna foarte interesant.

pt tine o fi.
ma exprim in maniera aia cand am de livrat proiecte, nu pe forumu cinemagia.

halebardul 15 Jun 2009 16:52

si asta poate fi un proiect bun de livrat.
cred ca-ti poti da si doctoratul cu el. :)

Judex 15 Jun 2009 16:53

De ce e grav?

illotempore2002 15 Jun 2009 16:53

si cui sa-l livrez? tie?

halebardul 15 Jun 2009 16:54

la doctori, sau cui se livreaza si doctoratele astea, stiu eu?

europe_east 15 Jun 2009 17:01

Judex: pai te-nsori cu Delia, dar oftezi dupa altele?... chiar asa in ajun de nunta? saraca fata. :D

dar ma rog, se mai intampla - vezi Two lovers, Joquim a fost magnifique...

Judex 15 Jun 2009 17:06

Well, europe, am defectul de a fi de multe ori prea sincer. Da, oftez dupa ea, ca e una singura, dar imi trece usor-usor. :)

Cinemania 15 Jun 2009 17:19

Originally Posted by illotempore2002:

@Cinemania,

poti sa-,mi explici si mie cum percep eu cultura rock? vad ca ai aprobat o aformatie fara sa stai sa si judeci inainte....etsi sigur ca sunt un outsider?

in caz ca nu stiai, am crescut cu muzica lui Hendrix in casa, a lui Cream, Doors, The Who si Bob Dylan...iar cand am ajuns la adolescenta si am plecat de acasa generatia woodstock era demult fumata

desi e "roacker" nu cred ca a fost genul de "satanist" nu a avut ganduri suicidare si pt el cultura rock nu a avut valente negative, depresive, cum se obisnuieste.

un true rock-insider stie foarte bine ca satanismul nu are nici o treaba cu rock-ul/metal-ul...kkturile facute de unii, cica in numele "satanismului" se aplica in schimb la multi rockeri, dar asta nu-i face satanisti...ca s-a nimerit ca o anumita parte dintre rockeri sa fie "true satanists"...well

din moment ce ai spus din start ca nu crezi ca am fost genul de "satanist", stiind ca sunt "rocker", am presupus un anumit lucru despre tine...ca s-a dovedit a fi wrong in ceea ce te priveste...well, my bad...really sorry :">

daca eu as scrie maine in ziar ceva de genu "Basescu nu e homosexual", cum ar suna ? :D

dar eu stiu ca ceea ce ai vrut sa spui a fost cu sens pozitiv

DAR

[...] bazate pe simplul fapt ca iti place sa te auzi vorbind

asta nu-mi prea place!

ricutza 15 Jun 2009 18:49

alea nu sunt gusturi specifice....TOTI vor femei foarte foarte frumoase si foarte destepte, e un cliseu defapt...

hmmm...nu sunt foarte convinsa de asta. Stiu o gramada de tipi relativ inteligenti care isi aleg mai tot timpul prietene prostute. M-am gandit mereu ca probabil e un complex ceva, ei temandu-se ca nu cumva sa le fie partenera din vreun punct de vedere superioara.

hellsteed 15 Jun 2009 19:14

nu tine de nici un complex sa-ti alegi silly girlfriends... unii oricum sunt indeajuns de solicitati intelectual asa ca e destul de confy o relatie de genu...

illotempore2002 15 Jun 2009 21:40

Originally Posted by Cinemania:

@Cinemania,

poti sa-,mi explici si mie cum percep eu cultura rock? vad ca ai aprobat o aformatie fara sa stai sa si judeci inainte....etsi sigur ca sunt un outsider?

in caz ca nu stiai, am crescut cu muzica lui Hendrix in casa, a lui Cream, Doors, The Who si Bob Dylan...iar cand am ajuns la adolescenta si am plecat de acasa generatia woodstock era demult fumata

desi e "roacker" nu cred ca a fost genul de "satanist" nu a avut ganduri suicidare si pt el cultura rock nu a avut valente negative, depresive, cum se obisnuieste.

un true rock-insider stie foarte bine ca satanismul nu are nici o treaba cu rock-ul/metal-ul...kkturile facute de unii, cica in numele "satanismului" se aplica in schimb la multi rockeri, dar asta nu-i face satanisti...ca s-a nimerit ca o anumita parte dintre rockeri sa fie "true satanists"...well

din moment ce ai spus din start ca nu crezi ca am fost genul de "satanist", stiind ca sunt "rocker", am presupus un anumit lucru despre tine...ca s-a dovedit a fi wrong in ceea ce te priveste...well, my bad...really sorry :">

daca eu as scrie maine in ziar ceva de genu "Basescu nu e homosexual", cum ar suna ? :D

DAR

asta nu-mi prea place!

vorbeam de acceptiunea generala a poporului....adica a outsiderilor care ii cred pe roackeri satanisti....de ce pana mea am pus satanist intre ghilimele? ca sa sesizeze tot omul care citeste aici nuantza ironica. whatever.

Judex 16 Jun 2009 04:06

Originally Posted by ricutza:

hmmm...nu sunt foarte convinsa de asta. Stiu o gramada de tipi relativ inteligenti care isi aleg mai tot timpul prietene prostute. M-am gandit mereu ca probabil e un complex ceva, ei temandu-se ca nu cumva sa le fie partenera din vreun punct de vedere superioara.

Aoleu!!!!!!!!!!!! Si ti-a placut 'Orlando'. Si esti de acord cu termeni precum 'regizoare', 'scriitoare', 'inginera'......... Rickie baby, greu. :D

Cinemania 16 Jun 2009 08:17

@Cinemania,

DAR

asta nu-mi prea place!

vorbeam de acceptiunea generala a poporului....adica a outsiderilor care ii cred pe roackeri satanisti....de ce pana mea am pus satanist intre ghilimele? ca sa sesizeze tot omul care citeste aici nuantza ironica. whatever.

illotempore2002 16 Jun 2009 10:32

cu cuvintele tale, baby

ricutza 17 Jun 2009 11:34

Originally Posted by Judex:

Originally Posted by ricutza:

Aoleu!!!!!!!!!!!! Si ti-a placut 'Orlando'. Si esti de acord cu termeni precum 'regizoare', 'scriitoare', 'inginera'......... Rickie baby, greu. :D

Pai "partener" nu e o functie profesionala. Si nu sunt convinsa nici de "scriitor".

All times are GMT +2. The time now is 09:48.