![]() |
imi plac gusturile lui Cinemania la femei. chiar am asa o senzatie de deja-vu ;)
pt Judex: daca Delia exista atunci e grav.... :) |
deci e stiinta, nu noroc.
si totusi zici ca "am nimerit". mai potrivit ar fi: am depistat, am concluzionat, nu? :D |
e doar un mod de a spune.
nu vreau sa ma exprim pretentios, ce ai vrea, sa zic "in urma interferentelor care au avut loc la nivel de limbaj intre elementele de natura inconstienta si cele de natura constienta, in urma conflictului sine-supraeu care se reveleaza prin acte ratate am ajuns la concluzia ca anumite caracteristici behavioriste ale lui cinemania se suprapun cu behaviorism-ul caracteristic indivizilor care au un frate, nu au crescut singuri la parinti" |
DA!
suna foarte interesant. si da o anumita prestanta topicului :D |
Originally Posted by europe_east:
alea nu sunt gusturi specifice....TOTI vor femei foarte foarte frumoase si foarte destepte, e un cliseu defapt... |
Originally Posted by halebardul:
pt tine o fi. ma exprim in maniera aia cand am de livrat proiecte, nu pe forumu cinemagia. |
si asta poate fi un proiect bun de livrat.
cred ca-ti poti da si doctoratul cu el. :) |
Originally Posted by europe_east:
|
si cui sa-l livrez? tie?
|
la doctori, sau cui se livreaza si doctoratele astea, stiu eu?
|
Judex: pai te-nsori cu Delia, dar oftezi dupa altele?... chiar asa in ajun de nunta? saraca fata. :D
dar ma rog, se mai intampla - vezi Two lovers, Joquim a fost magnifique... |
Well, europe, am defectul de a fi de multe ori prea sincer. Da, oftez dupa ea, ca e una singura, dar imi trece usor-usor. :)
|
Originally Posted by illotempore2002:
un true rock-insider stie foarte bine ca satanismul nu are nici o treaba cu rock-ul/metal-ul...kkturile facute de unii, cica in numele "satanismului" se aplica in schimb la multi rockeri, dar asta nu-i face satanisti...ca s-a nimerit ca o anumita parte dintre rockeri sa fie "true satanists"...well din moment ce ai spus din start ca nu crezi ca am fost genul de "satanist", stiind ca sunt "rocker", am presupus un anumit lucru despre tine...ca s-a dovedit a fi wrong in ceea ce te priveste...well, my bad...really sorry :"> daca eu as scrie maine in ziar ceva de genu "Basescu nu e homosexual", cum ar suna ? :D dar eu stiu ca ceea ce ai vrut sa spui a fost cu sens pozitiv DAR
asta nu-mi prea place! |
hmmm...nu sunt foarte convinsa de asta. Stiu o gramada de tipi relativ inteligenti care isi aleg mai tot timpul prietene prostute. M-am gandit mereu ca probabil e un complex ceva, ei temandu-se ca nu cumva sa le fie partenera din vreun punct de vedere superioara. |
nu tine de nici un complex sa-ti alegi silly girlfriends... unii oricum sunt indeajuns de solicitati intelectual asa ca e destul de confy o relatie de genu...
|
Originally Posted by Cinemania:
vorbeam de acceptiunea generala a poporului....adica a outsiderilor care ii cred pe roackeri satanisti....de ce pana mea am pus satanist intre ghilimele? ca sa sesizeze tot omul care citeste aici nuantza ironica. whatever. |
Originally Posted by ricutza:
|
Originally Posted by Cinemania:
|
cu cuvintele tale, baby
|
Originally Posted by Judex:
Pai "partener" nu e o functie profesionala. Si nu sunt convinsa nici de "scriitor". |
All times are GMT +2. The time now is 09:48. |