![]() |
Pe TVR2, duminica de pe la 10, in special pentru cine a citit cartea, chestiunea urmatoare: http://www.imdb.com/title/tt0403783/
|
Cel mai tare serial ii clar Lost (din toate timpurile). A avut numerosa premii, un super succes shi abia ashtept super jocu facut de ubisoft. Asha ca mai lasati-ma cu dallas shi celelalte seriale de pe vremea dinozaurilor. :P
|
Eu cred ca cel mai bun serial TV care exista este "The Sopranos" :D inpreuna cu" The Simpsons" ."Sienfeld". "The Sopranos" intra in inima si sufletu unei famili de mafioti casi "THE GODFATHER Trilogy", si in fiecare episod arata cate ceva despre fiecare membru al familiei.
Ce sa mai zic Lost sa prostit dela sezonu II :x |
Serialeler ce au fost extra misto, se numeau "Sub Pamant S.R.L" sau "Orasul Cavernelor" (nu este pe cinemagia).Astea au fost cool........parerea mea.Ele au fost difuzate acum 1 an jumate pe HBO. :)
|
Daca asa se numeau acuma cum se numesc?
Mie mi-au placut Lost si Prison Break. |
Este un serial pe AXN (daca pot sa il numesc asha , dar mai degraba este o emisiune ,doar ca pe AXN este dat ca serial) care se numeshte Survivor.Consider una dintre cele mai bune emisiuni (sau serial) facute vreodata.Sa spunem ca ar fi un stil Big Brother dar mult mai greu shi mai interesant shi nu asha monoton. Este vorba despre 16 tipi care sunt dushi pe o insula sau intr-o tara (cum a fost Kenya) uitate de lume fiind impartiti in 2 triburi shi trebuie sa stea acl 39 de zile . Mi se pare o emisiune excelenta care scoate din oameni ambittia (pe care nici nu credeau ca o au ), parshivitatea , rabdarea shi multe altele. Consider ca merita urmarit ca ai ce invata shi poate daca s-ar face asha ceva shi in Romania ash incerca sa intru shi yo in cei 16 .
|
SERIALE DE ACTIUNE:--Walker, politist texan;
--C.S.I Miami; --Disparuti fara urma; --C.S.I (serial original) --Colombo (nu este pe cinemagia) --911 Police |
Originally Posted by sandokan:
|
Este din 1920 avand o origine japoneza............oricum eu asa stiu ca se numea de la strabunicul meu.
|
Originally Posted by sandokan:
|
traieste intr-o realitate alternativa... eu altfel nu-mi explic...
|
Nope drudu.....eu traiesc in realitatea cibernetica de maine!
|
Fiti cu ochii pe Nip/Tuck sezonul asta, Monica noastra draga apare in episodul 2
|
WoW!!!!!!!!!!!!!!!
|
"The Apprentice" se pune?
Nu e chiar ce ma asteptam, prea e "joculet" asa. De unii te intrebi ce cauta acolo. Per total enjoyable, mai mult ma uit pt cele 5 minute in care apare Trump You're fired, mothafucka! :D |
Originally Posted by crin3l:
Am prins si eu cateva episoade si intradevar e o emisiune super.E un serial adevarat iar personajele sunt interpretate de oameni obisnuiti.Mi-a placut foarte mult felul in care licitau pentru o portie de mancare. |
Originally Posted by jeleu:
|
Am vazut shi yo Lost datorita maratonului de pe AXN shi pot sa spun ca este ceva super mishto .Are de toate :originalitate , suspans , dramatism shi chiar shi putzina comedie.Este foarte placut sa il urmareshti numai sper sa nu il lungeasca prea tare.
|
Law and order: Criminal intent
|
ma dau in vant dupa NYPD Blue, Da si cu telenovelele ma impac. Am zis o prostie?
:P |
All times are GMT +2. The time now is 07:11. |