![]() |
Originally Posted by Pauline Kael:
asta e epoca explicitului!!! puneam o intrebare in "credeti in dumnezeu?" apropo de arta, daca trebuie sa fie ea morala sau nu. si m-am gandit ca pana la urma, ne putem bucura de un schiele sau de un bunuel sau de alte manifestari artistice cu subiecte tabu fara sa ne "rusinam", ca putem sa le admiram din punct de vedere stilistic, chiar daca nu suntem de acord cu conceptul. dar de la asta pana la a vedea la tot pasul vilolenta, sex, sange, matze, erectii si altele -ai zis-o bine pe aia cu lepra (exista la noi un pictor care chiar picteaza oameni cu bube)...eu una incep sa ma sufoc. |
|
acum am vazut si eu primele imagini din filmul lui Porumboiu. Imi era frica sa nu fie o vorbarie lunga, dar secventa asta a eliminat orice temere. Porumoiu mi se pare un tip super inteligent si e clar ca "A fost sau n-a fost" nu a fost un accident. e singurul din generatia asta noua care propune ceva original in felul in care isi abordeaza subiectele.
Iar Vlad Ivanov (parca asa il cheama) imi da fiori. Nu stiu ce fel de personaj joaca aici, dar de la 432 nu mai pot sa-l vad altfel decat in postura de marlan. |
haha
o sa-i transmit kiar diseara, dupa proiectia 'amintirilor din epoca de aur' - sint convins k o sa fie fericit! in realitate e extrem de simpatic - afabil, cald, plin de umor... iar in filmu lu porumboiu nu e mirlan, dar e si mai chilling :D |
Originally Posted by klein:
mie personal nu mi-a inspirat aceasta senzatie. stiu ca asa s-a vrut sa para un tip perfid, maniac, grosier, dar, dupa parerea mea, personajul Bebe nu a fost suficient de credibil in "marlania" lui. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
;) si mai chilling ??!! omg :-O |
Originally Posted by keepwalking:
|
Klein, Vlad Ivanov mi se pare de-a dreptul fermecator. L-am vazut in seara asta in Amintiri din epoca de aur, joaca rolul unui sofer de camion care transporta gaini. :)) Si nu e marlan deloc, din contra...
|
Originally Posted by corinka:
|
Marlan nu e cu siguranta , da' parca fermecator e prea mult :)) !
|
All times are GMT +2. The time now is 07:41. |