![]() |
alex,
"tataia braila" e corespondentul tvr cultural la cannes la voce seamana cu stefan mihailescu-braila.. il si cheama mihailescu-braila. acum nu stim daca ii este fiu sau frate..:) |
:D :D :D :D probabil voi ramane cu o sincopa dupa seara asta..A luat Cristi Mungiu Palme D'or....la a 60-a editie..la 50 de nai de cand Gopo a primit acelasi premiu... :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:
sunt speechless...BRAVOOO!!! |
BRAVO CRISTIAN MUNGIU!!!! :D
|
:w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:
|
dap. felicitari lui mungiu.
iar gvs a facut ce a facut si a mai luat si el un premiu. abia astept sa vad paranoid park. 8) |
we are all feeling super :happy: :happy: :happy: !
|
wow!! imi tremura mainile de la atata suspans...
felicitari!! |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
als, strange mana domnului Mungiu si spune-i ca he made our year..possibly our decade.. :D :D :D FELICITARI!!! |
FELICITARI!
Un premiu meritat si asteptat de multi, multi ani! |
eu acuma ma gandesc la oscarul pentru film strain
|
Excelent. Mirobolant. De acum simt deja cum cresc gheþarii la loc ºi cum PIBu' românesc creºte vertiginos. Sînt atît de fericit pentru acest premiu, pe care noi, românii, l-am aºteptat de juma' de veac, încît o sã ies pe strãzi, la universitate, sã-mi cumpãr douã franzele ºi 300 de g de parizer. Hai, tu, Rumunia, hai, tu, trend în cinema.
|
d-le , ne deprimi, si ce are ca nu creste PIB-ul sau nu scade pretul la franzela...bea niste spirt sanitar (ca vodca e scumpa) si lasa-ne sa ne veselim, noi, astia, loviti de naivitatea simplei bucurii.. :lol:
|
eu de ex tineam cu van sant, dar cum plm sa te oftici ca a luat un roman cannes.
ambra blur, esti frustrat?? |
e super!! bravo cristi mungiu. sa nu il uitam pe Nemescu totusi. sper ca filmul lui nu va fi marginalizat
|
Nah.
Ceea ce e cu adevarat extraordinar in toata treaba asta e ca s-a repus in drepturi, pentru generatia care vine, speranta ca se poate face film important in Romania. Acum, nu c-as fi adeptul minimalismului exasperant care a inundat filmul romanesc in ultima vreme, sau al subiectelor sumbre care il populeaza, sau ca as adopta un astfel de stil sau subiect de dragul vreunui festival. Dar le multumesc lui Cristi Puiu, Corneliu Porumboiu si Cristi Mungiu pentru cantitatea ENORMA de PR pe care l-au facut aplicand procedeele de mai sus. E bine ca au facut-o si ca noi beneficiem cu totii, indirect, de rezultatele lor. E bine, dragii mosului. Iar pentru celalalt Cristi, the real one, ma bucur sincer mai mult decat pentru orice palm dor. Macar atat. |
felicitari, Cristi Mungiu!
e un succes memorabil, care confirma valoarea noului val in filmul romanesc. hai ca e loc si pentru vis! p.s. merci als pt comentariile tale de la Cannes. |
ce bine-mi pare ca am luat teapa.
|
acu' 2-3 ani nu credeam ca avem un "nou val" , mai degraba cateva intamplari fericite. acum stiu ca e. it's a fucking tsunami!
|
am intrat dja in direct p realitatea (prin tel) si am zis o kestie kre suna a lba d lemn, dar e true: filmul ro = BRAND D TZARA! iar asta ar trebui sa l intre in cap capsomanilor d p la cnc si alte 'organe' culturaloide ;)
|
:) :love: :happy:
(Deocamdatä, atât.) |
All times are GMT +2. The time now is 03:16. |