Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   o bere? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87672)

Supastar 12 Aug 2006 19:54

imi cer scuze tuturor ca nu am putut ajunge. am fost in alexandria la un festival de teatru care s-a terminat azi si nu am avut acces la internet sa anunt.
well.... maybe next time...

Alex Leo Serban 13 Aug 2006 06:47

europe, noi iti multumim!
esti o tipa tare faina - de fapt, esti exact asha cum mi te-am imaginat :happy: cred k esti unul din putinele cazuri in care imaginea mentala s suprapune la fix p persoana reala...

intr-adevar, a fost multa lume - destula lume - mai multa decit credeam...
acu, aflu k supastar a fost la alexandria la o kestie d teatru; dar tin minte f pertinent k cineva a vbit dspr un alt cinemagist care era la alexandria la ac. kestie... ('mr memory' pitbull, notorious - help me out on this!) asha k intrebarea mea ar fi> s-au intilnit cei 2 cinemagisti la alexandria, fara sa se stie?! :w00t:

Supastar 13 Aug 2006 13:31

tot ce se poate... eu si am o banuiala care planeaza asupra unei "mici prietene cinefile" si a identitatii ei... de fapt e imposibil sa nu ne fi intalnit in alexandria (the place is too small :P )

celine 13 Aug 2006 22:28

Am fost si eu (partial) la intalnire si am cunoscut iuzari ale caror posturi le citeam regulat (nu spui cine) :P Oricum, m-am simtit bine si toata lumea mi s-a parut de gasca si dezghetata. Ma asteptam sa vina mai multe persoane, dar probabil ca multi sunt in vacanta, concedii etc etc..O experienta foarte placuta, peste asteptari (multumesc, Leonard) :P

Leonard 14 Aug 2006 06:03

Originally Posted by celine:

O experienta foarte placuta, peste asteptari (multumesc, Leonard) :P

ºi eu îþi mulþumesc. scuze cã am zis acolo cã ai doar 5 mesaje. aveai de fapt 16.
am rãmas plãcut impresionat ºi de local, fiindcã nu mai fusesem la terasã pînã acum, ci doar înãuntru.

@europe_east: mersi.

Pitbull 14 Aug 2006 11:28

Originally Posted by Alex Leo Serban:

aflu k supastar a fost la alexandria la o kestie d teatru; dar tin minte f pertinent k cineva a vbit dspr un alt cinemagist care era la alexandria la ac. kestie... ('mr memory' pitbull, notorious - help me out on this!) asha k intrebarea mea ar fi> s-au intilnit cei 2 cinemagisti la alexandria, fara sa se stie?! :w00t:

Yes, I obviously mentioned that simandiqueuxe personne qui m'avait obvieusemment téléphonné pour s'assurer cä scuzele-i vor fi transmise obviousamente pe cale bilateralä airlightian-pitbullescä.
Si cum Alexandria-i micä,
Cred cä da, la o adicä.

Supastar 14 Aug 2006 11:33

da? hmmm... in cazul acesta nu stiu cine poate fi persoana in cauza. suspectului meu i-am adresat regretele mele k sunt nevoit sa pierd o intalnire cinefilomagistica si nu a reactionat in mod evident. Ergo, este vorba despre altcineva.
stiti macar din ce oras e? e baiat sau fata? sunt f curios dc pot ghici persoana respectiva!

Pitbull 14 Aug 2006 11:41

Pelsoanä însemnatä de pe TzineMadzia.

Din capitala patriei noastre.

Nu-i ghici cu voce tare identitatea, cä pe CineMagia e o regulä. Numele reale nu se divulgä decât cu acordul posesorilor. Iar persoana însemnatä preferä cu legitimitate sä aibä liniste.

Supastar 14 Aug 2006 12:10

the plot thickens.
nu voi divulga nici incercarile mele de a numi persoana respectiva. as mai avea niste observatii de facut pt "narrowing down". dar ideal ar fi sa-si faca persoana respectiva aparitia pe aci, sa negociem direct o dezvaluire a identitatilor. :happy:

Pitbull 14 Aug 2006 13:37

As obviously as she already made her simandicose presence felt in the previous pages of this topic, elle reviendra aussi obvieusement.

Supastar 14 Aug 2006 13:47

ce adormit sunt! i think it was obvious for everyone else but me! :((
dar legand laolalta indiciile sunt pregatit sa pariez pe un nume! macar intr-al 12-lea ceas sa ma trezesc si eu.

Pitbull 14 Aug 2006 13:50

Pariazä pe privat.

tailgunner 14 Aug 2006 14:02

am ratat :?
ramine pe alta data ;)

Terror_IST 14 Aug 2006 15:03

Imi cer si eu scuze ca nu am putut ajunge. Sperand ca invitatia ramane valabila, pe alta data!

obvious 15 Aug 2006 09:09

8)

tum tum tum tum tum tum tum tum tum...tum tum tum... (asa arata transcrierea fredonarii melodiei de la mission:impossible).

jeleu 17 Aug 2006 17:44

am ramas :o cand europe mi-a spus ca ma vedea cu 20 ani mai batran. si vad ca nu e singura care ma vedea mai 'in varsta'
a fost mai multa lume decat se astepta, dar relativ putina, avand in vedere cei 7.000 de utilizatori inregistrati :)

notorious 18 Aug 2006 09:12

data viitoare, inchiriem sala palatului.

Nightwane 18 Aug 2006 09:34

data viitoare inchiriem LUMEA!

irene marlyne monroe 23 Aug 2006 00:23

Originally Posted by Alex Leo Serban:

europe, noi iti multumim!
esti o tipa tare faina - de fapt, esti exact asha cum mi te-am imaginat :happy: cred k esti unul din putinele cazuri in care imaginea mentala s suprapune la fix p persoana reala...

CREDEAM CA EU SUNT AIA.IMI PLAC CUVINTELE TALE MAI ALESDACA ERAU ADRESATE MIE.IMI PLACE SA FIU RASFATATA

intr-adevar, a fost multa lume - destula lume - mai multa decit credeam...
acu, aflu k supastar a fost la alexandria la o kestie d teatru; dar tin minte f pertinent k cineva a vbit dspr un alt cinemagist care era la alexandria la ac. kestie... ('mr memory' pitbull, notorious - help me out on this!) asha k intrebarea mea ar fi> s-au intilnit cei 2 cinemagisti la alexandria, fara sa se stie?! :w00t:

irene marlyne monroe 23 Aug 2006 00:25

E POSIBIL POATE SI-AU DAT SEAMA CA AU CEVA IN COMUL CINEMAGIA :lol:

All times are GMT +2. The time now is 17:25.