![]() |
Happy b-day, Stevie!
La multi ani, Räducule! ...Poate scrieti si voi ceva pe forum! |
Originally Posted by Pitbull:
91 de ani... Incredibil, cat de bine arata! La multi ani! |
La Multi Ani maestrului Radu Beligan si muuuuulta sanatate ! Am avut marele noroc sa merg acum 2 saptamani la Egoistul :D ... Ce interpretare... cat de senin este... mi-a transmis o liniste sufleteasca cum rar mi-a fost dat sa intalnesc ;) !
|
O da, La Multi Ani! Se tine bine Radu.
|
lma, cinemania! nu mai stiu daca e azi sau maine fericitul eveniment, dar voi fi primul care iti ureaza. ne stim de pe un forum cu muzica, nu stiu daca ma tii minte.:-bd
|
Originally Posted by manwithamoviecamera:
esti primul :D chiar daca evenimentul e maine gestul tau ruleaza merci |
La multi ani Cin ! and lots of fresh apples (i know u like 'em) :)
|
Omucucameradefilmat a furat startul!
Dar daca e p-asa, hai La Multi Ani de pe-acum! Cand bere? :D |
Originally Posted by Chambord:
danke....doar ce am terminat unul :) Judex man, thx, om videa cand tragem la halbere |
Pai iti spun eu cand, vbim pe mess. ;)
Dedicatie, ca tot ii spuneai lui Gospin: http://www.youtube.com/watch?v=yYYhrN0m4Uk |
La Multi Ani Cinemaniacule!! Sa ne traiesti, bre! :D
|
thx Rapture & Mistah J
|
La multi ani Cinemaniacule, sa moderezi cat mai bine :)
|
ms
incerc :D |
La Multi Ani Cinemaniacule si La Cit Mai Multe Filme (horror:D ) Bune!!!
|
Uau, deci maine e ziua lui Cinemania. Suuper tare. Mah, dar stiu ca a venit iarna o data cu ziua ta.
Pai sa ne traiesti, sa ne fii moderator destoinic si la anul, sa nici nu simti criza, concerte tari, filme horror bestiale si succes in dragoste :D |
multumesc tuturor
@ bremen1980 am gustat cadoul vreo 5 secunde :D |
O sa consider ca ce am baut pana acuma si pana mai tarziu o fac cu Cinemania.Succes in viata si sa ne auzim si la anul pe vremea asta.Cu mai putin frig daca e posibil.
|
merci redmen
noroc si voie buna |
La multi ani, draga Cinemania!
Sa fii mereu asa cum esti acum (sau cel putin cum te percep eu printre postarile de aici): frumos, destept, simpatic. Sa faci istorie ca muzician si sa nu uiti sa imi trimiti o invitatie dubla la primul concert pe Wembley!;) Te pup dulce si iti doresc ca tot ce-i mai bun si mai frumos sa ti se intample!:) |
All times are GMT +2. The time now is 02:42. |