![]() |
Originally Posted by GhitzaCartitza:
|
Mi-a zis fi-miu c-a väzut la Dalles o enciclopedicutä d-aia de "hai sä-nvätäm cu ce se papä filmele" - format mare, poze multe, colori si mai multe, si texte, de sä-ti bati copiii cu basca udä. M-oi uita si eu dupä ea când am drum pe-acolo, sä väd cine-a comis-o. Pânä una-alta, din puzderia de perle pe care mi le-a citat, v-o zic pe cea mai cea:
Prezentarea unuia dintre cele mai importante filme fäcute vreodatä, care se intitula: "Mecanismul ceasului oranj" Adicä: :(( :shock: :w00t: :huh: :? :sick: |
.mecanismul ceasului oranj :lol: par'c'ar fi scris'o elvetienii...
|
statistici...
Matematica Iubirii · Barbat inteligent + femeie inteligenta = poveste de dragoste · Barbat inteligent + femeie naiva = sex · Barbat naiv + femeie inteligenta = casatorie · Barbat naiv + femeie naiva = graviditate Matematica la Serviciu · Sef inteligent + angajat inteligent = profit · Sef inteligent + angajat incompetent = productie · Sef incompetent + angajat inteligent = promovare · Sef incompetent + angajat incompetent = munca peste program Matematica la Cumparaturi · Un barbat va plati 2 $ pentru un produs de 1 $ de care insa are nevoie. · O femeie va plati 1$ pentru un produs de 2 $ de care insa nu are nevoie. Egalitati & Statistici · O femeie se va ingrijora cu privire la viitorul ei pina la momentul casatoriei. · Un barbat nu se va ingrijora niciodata cu privire la viitorul sau pina cind se va casatori. · Un barbat de succes este acela care cistiga mai mult decit poate cheltui sotia sa. · O femeie de succes este aceea care se marita cu un asemenea barbat. Fericire · Pentru a fi fericita cu un barbat trebuie sa-l intelegi mereu si sa-l iubesti putin. · Pentru a fi fericit cu o femeie trebuie sa o iubesti enorm si sa nu incerci niciodata sa o intelegi. Despre schimbare · O femeie se casatoreste cu gindul ca sotul ei se va schimba, dar chestia asta nu se va intimpla. · Un barbat se casatoreste cu gindul ca sotia sa nu se va schimba, lucru care insa se va intimpla cu siguranta. Tehnica discutiei · In orice confruntare verbala, femeia are intotdeauna ultimul cuvint. Orice cuvint rostit de barbat dupa ce ea a incheiat conversatia este de fapt inceputul unei noi runde de discutii. Cum sa-ti convingi rudele sa nu te mai bata la cap sa te casatoresti · Matusile in virsta obisnuiau sa ma sicaneze la fiecare nunta spunindu-mi: "Tu urmezi!" S-au potolit insa dupa ce le-am soptit acelasi lucru la fiecare inmormintare. |
|
|
|
sau in completare...daca in masina e o ea :D
|
nu e in masina, e afara, se uita.. :D
|
|
bah da' astia is tari de tot :lol: :lol: :lol:
|
Originally Posted by Cinemania:
dure rau :lol: aia cu biserica rotitoare in jurul enoriasilor mi se pare buna de propus patriarhiei romane lol |
lolo thx siver_boy made my day :lol:
|
hahahahaha... tare. mersi.
|
@Nae: te-ai intalnit cu maica-mea? Did you fuck her yet? :P
´Newayz. Am pula mare. |
showoff :P
aka [00:53] <benishor> bai sa-mi bag pula ce enorm mi se pare totu' [00:53] <benishor> imi vine sa plang [00:53] <Lemiwinks> stiu [00:53] <Lemiwinks> mai bine nu ti-o aratam |
Originally Posted by Pitbull:
Asta mi-a amintit de alta, de pe vremea când ne uitam cu totii la bulgari. Intr-o searä, am aflat cä a doua zi, la "filmul de artä", urma sä se dea un Kurosawa intitulat: "TPAHKA-TPAHKA" (pentru cine nu stie alfabetul chirilic: "Tranca-tranca")! Ghici ce film era? ;) |
dodeskaden? :lol:
|
co-REKT! :D
|
Cum iti dai seama ca esti roman:
-Tot ce maninci are gust de ceapa si usturoi -incerci sa reciclezi ambalajele de la flori, hirtia de la cadouri si, bineinteles, folia de aluminiu -stai linga cele mai mari doua valize din aeroport -ajungi la petreceri cu una - doua ore intirziere si ti se pare foarte normal -dupa ce mergi la cineva in vizita, la plecare mai stai o ora in fata usii la povesti -parintii tai nu arunca niciodata nimic si daca reusesti sa arunci ceva la gunoi apare in mod misterios inapoi -ai perdele de dantela -ai fata de masa din macrame -ai covoare care acopera fiecare centimetru din casa ta -ai sau ai avut covoare pe pereti -mama ta iti spune ca esti slab chiar daca ai 110 kg -ai draperii macar la o usa din casa -mama ta recicleaza paharele de plastic, farfuriile din carton si pungile de la sandwichuri spalindu-le -ai fata de masa din vinyl pe masa din bucatarie -folosesti sacosele primite la cumparaturi pe post de pungi de gunoi -raftul tau din bucatarie este plin de borcane de gem, varietati de recipiente de plastic si sticla -parintii te striga cu diminutive animale cind ii enervezi -nu poti pleca in calatorii decit daca te conduc macar 5 persoane la autobuz, tren sau aeroport -suni interurban numai dupa ora 11 PM -parintii te suna si intreaba daca ai mincat, chiar daca e miezul noptii -parintii tai nu realizeaza ca tehnologia s-a imbunatatit si atunci cind suna in strainatate inca urla la telefon -ai cuverturi uzate pe canapea doar ca sa nu se murdareasca tapiteria -nu cunosti mai mult de jumatate din invitatii de la nunta ta -ai vazut pamintul din interiorul unui WC din tren, in mers. -copilul tau poarta caciulita si 3 pulovere in septembrie desi sint 25 de grade afara -porti palton din septembrie pina in mai -daca vezi pe cineva in pantaloni scurti in decembrie zici ca e nebun, desi sint 20 grade afara -crezi ca "urda", "mamaliga", "parizer", "telemea", "zacusca" sint feluri internationale de mincare -cind vin straini la tine in vizita te distrezi dindu-le cea mai tare tuica din casa ... si cind reusesc sa bea un pahar le mai torni... -cind ai musafiri si ii intrebi daca servesc ceva si ei spun ca "NU" la tine inseamna ca "DA"... |
All times are GMT +2. The time now is 08:02. |