![]() |
Finally... Episodul 7. I enjoy orice episod care-mi da ocazia sa-l observ pe cartman in habitatul lui natural :lol:
|
Da, mei, "Tsst" a rupt! Un episod cu un Cartman mai altfel (in orice caz diferit de "Casa Bonita" sau "Die Hippie Die"), ceea ce nu poate sa fie decat imbucurator (orice show are nevoie de o reimprospatare). Imi pare bine ca au reusit sa scoata cateva episoade mai mult decat doar decente primavara asta. Din pacate, cred ca "Tsst" a pus capat jumatatii de sezon (iar daca nu, atunci e penultimul). Eh, well, "Simpsons"-uri o sa fie pana la sfarsitul luni, deci :P.
(;)) |
Manbearpig - Cartman cr@ps treasure!
Tsst - Cartman gets a dog whisperer to train him! :lol: What more could a girl possibly want?! |
episodul cu oprah a fost cel mai shitty chiar daca in state toata povestea cu cartea a provocat multe rasete... episodul a fost esec total. dar cartman up against nanny mcphee, super nanny si dog whisperer ... a fost prea hilar. exorcizarea lui imi aduce aminte de u episod in care intram in mintea lui cartman si aflam ce zace acolo ... nu mai stiu exact in ce sezon dar se pare ca tot cartman tine pe picioare intreg serialul ...
|
mai, daca n-ar fi asa inclinat catre crima, as vrea ca fiul meu sa fie cartman... do u think u can clone a cartoon character?
|
cel mai tare episod south park mi se pare "butters' very own episode", sau alea cu towelie...i love towelie...vreau tricou d-ala cu towelie cum facea la un moment dat reclama :(
|
Hey, hey, hey...
Baietii de la South Park s-au continuat sezonul (dupa vacanta de vara) cu un episod bestial... Make Love, not Warcraft...evidentul este ca e un episod grozav si memorabil... |
E incredibil :lol:. N-am mai ras de mult asa. Mai ales ca si yo joc WoW.
Get out to the real world...of Warcraft :lol: :lol: |
Mda, "Make Love, Not Warcraft" seamana cu "Good Times with Weapons" (premisa: evadarea intr-un joc, stiluri alternative de animatie), doar ca efectul comic nu e atat de intens. Totusi, e un episod bun si clar peste media celor din ultimii doi ani. Pentru Cartman, Butters si Randy, "South Park" inca mai merita urmarit.
|
Bine ca li s-au alaturat si cei de la Blizzard. Altfel n-ar fi fost asa de reusit. Reclama cat cuprinde la WoW, da' s-au scos si unii si altii.
|
L-am vazut si eu. Bun, dar nu printre cele mai bune, cum i-am auzit pe altii. Intr-adevar, "Good times with weapons" a fost mult mai reusit pe aceeasi idee.
Kyle era femeie in WoW, hihi. Si imi era asa de dor de Butters... mi-am gasit un numitor comun, nici eu nu ma joc Warcraft sau Kotor etc, ci Worms Armageddon! :P |
mi s-a parut bun. un nou debut reusit acum cu un cartman care se caca pe ma-sa si un butters demential cu jocul lui "hello kitty adventure island" ...
faza cu "they killed kenny" se pare ca inca mai tine ... good for them ... eu totusi astept un comeback de la chef... |
o sa astepti mult si bine...
|
1009 - Mystery of the Urinal Deuce - slab. dar nu ma asteptam sa fie nici chiar asa de slab. nici cartman n-a reusit sa fie asa amuzant cu teoria lui despre cum Kyle este responsabil, si tot misterul ala tampit si poantele cu "dukie in the urinal" ... just not enough ...
ma apuc sa iau de la sezonul 1 sa imi aduc aminte de zilele bune. parerea mea: we need as much butters as possible |
Originally Posted by Gaandalf:
@Bubu: yeah... episodu' cu Romania e tare... da' nu neaparat fiindca isi bat joc de noi... |
Originally Posted by MinRep:
|
Intr-adevar Mystery of the Urinal Deuce e putin mai slabutz. Totusi dovedesc inca o data cat tupeu pot avea, chiar cand vine vorba de un subiect atat de sensibil pentru americani.
|
totusi conspiratia e atat de ridicola incat incepi sa te gandesti cat de bolnavi sunt Matt si Trey: nu americanii au daramat turnurile dar se agita atat de mult sa faca lumea sa creada ca ei au planuit totul doar ca sa dovedeasca lumii ca ei detin controlul ...
am ametit ... haha! :lol: |
Si episodul de ieri a fost bun...in special Cartman...
chestia de care s-a legat a fost mai mult amuzanta decat serioasa... Dar un episod bun. |
Se pare ca nu se mai uita nimeni la South Park de pe aici...
oricum...ultimul episod a fost genial! |
All times are GMT +2. The time now is 10:27. |