![]() |
@jay
meaning?! |
Originally Posted by Jay:
what's with the smiley? |
Aborted - Nailed through Her Cunt
Aghast - Das Irrlicht, Sacrifice Amorphis - The Brother-Slayer Anathema - Deep, Wings of God Ancient - Hecate, My Love and Lust Arcana - Angel of Sorrow Ataraxia - Daytia, The Moon Sang on the April Chair Avulsed - Stabwound Orgasm Belphegor - Blackest Ecstasy Bolt Thrower - Cenotaph, Honour Borknagar - The Presence Is Ominous, Vintervredets sjelesagn Broken Hope - I Am God, Siamese Screams, Swamped in Gore Cannibal Corpse - Addicted to Vaginal SkinCarcass - No Love Lost Caul - Christi Altogether Lovely Celestial Season - Decamerone Clawfinger - Nigger Covenant - Bizarre Cosmic Industries Cradle Of Filth - Dusk and Her Embrace Dark Funeral - Goddess of Sodomy, Heart of Ice Deaden - Sculpted in Flesh Deeds Of Flesh - Infecting Them with Falsehood, Trading Pieces Theatre of Tragedy - A Hamlet For A Slothful Vassal, Der Tanz Der Schatten Therion - Birth Of Venus Illegitima, Cults Of The Shadow, Rise Of Sodom And Gomorrah, Summer Night City Tiamat - Cain, Carry Your Cross An I'll Carry Mine, Do You Dream of Me, Gaia, The Sleeping Beauty, Vote for Love Tool - Stinkfist Troll - Trollstorm vver Nidingjuv Twisted Sister - I Wanna Rock Ulver - Of Wolves and Vibrancy |
misskittin@sonar 2003
|
@Nightwane,.... ai uitat conversatia despre Aim... hm...
@Cinemania... e cumva ca si la filme... daca te uiti numai la filmele de groaza, ce mai intelegi tu din cinematografie... sper sa fi inteles |
@jay
pentru moment am fost tentat sa-ti dau "skip" sau "eject"... ca bine zici, din moment ce ma arati cu degetul fara sa ai habar despre ce vorbesti, cum ai putea tu sa ma intelegi?! iti recomand sa mai citesti o data postarile mele, dupa care baga mare... oricum, daca si in film stii atat de "mult" cat stii in muzica, atunci mai informeaza-te putin (mai mult) in rest...numai bine |
Mda... waw ce greseala am facut... imi cer mii de scuze, plecaciuni, peste plecaciuni.... am vrut sa incerc altceva... ai luat-o personal .. si vorba ta... skip/eject.... go back to horror music... Nu stiu ce a fost in mintea mea sa ma i-au de atotputernicul geniu al muzicii contemporane.... ma scuzi... raman eu in modestia mea sublima... no comments
|
hai ca esti meserias rau :D :D :D horror music?
uite, am facut eu ce trebuia sa faci tu inainte de a vorbii balarii 16 Horsepower (country alternativ), Cake (geek-rock), Pantera (thrash), Deicide (death metal), Mayhem (black metal), Devourment (gore metal), Arcana (dark ambiental), Massive Attack (trip-hop), Dead Can Dance (ambiental/folk/pop), My Dying Bride (doom), Thievery Corporation (trip-hop/acid jazz), Gotan Project (electronica), Samia Farah (pop), Death (death metal), Behemoth (death/black), Carcass (grind/death), Cryptopsy (grind), Diabolique (doom/gothic), Iron Maiden (heavy), Lacrimosa (gothic), Manowar (heavy), Ataraxia (Avant-garde), Anathema (doom/gothic), Caul (ambiental), Theatre Of Tragey (gothic/techno), Therion (gothic/simfonic), Ulver (dark/ambiental/techno), Tool (rock alternativ)...enough, I guess I made my point...enough diversity?...cam pe aici s-au situat playlist-urile mele de pana acum cate ai ascultat din trupele de mai sus, de stii ca-s horror?! nu stiu cat de personal am luat-o, dar mi-ai insultat cultura muzicala...faci parte din gasca celor care judeca dupa forma, si nu dupa continut?! daca da, that's a pitty |
VOrbesti prostii.... eu nu am judecat nimic... ci ti-am spus, asa surlubatic si preietenesc sa mai nu ne mai black metalizezi ... ca deja ma plictisisem... Pe profilul tau, la interese nu scrie muzica.. ci scrie rock/metal.... c'est un difference... si chiar daca ai asculta numai gothic si alte vrajeli din astea tot nu m-ar deranja si in nici un caz te-as insulta...
eu acolo m-am bagat si eu in seama de plictiseala... crezi ca am sa stau acuma sa te judec pe tine... crezi ca altceva mai bun nu am de facut? Cat despre cate formatii din alea de mai sus stiu eu... asta e un fel de intrebare sa te razbuni... dar cu siguranta nu am Ataraxia(avant-garde)!!.. 8) ... hai sa incheiem vorbareala asta ca mi-e lene sa postez ... |
now that's a nice thing to do :D
scrie la preferinte ce scrie, dar te-ai cruci sa afli cat de mult se intind preferintele mele muzicale...sa nu mai zic de cele cinematografice ;) |
nu m-as cruci, dar poate te-as depasi...
|
poate, dar numai poate, si cu siguranta nu :P
|
fuck it...new discovery...try one good piece of Collide (Beneath the Skin, Somewhere, Black, Euphoria)
|
bla bla... +
|
what now? :hmm:
|
now ...bla bla...
|
"Get a Grip"
|
Originally Posted by Jay:
uhm...mi-ai zis ca-s francezi... da' mai departe am uitat ... sowwy :( Care to refresh my memory, puh-lease? |
Today, tomorrow and the rest of the week:
Daft Punk - Human After All :love: :love: :love: |
a finnish no-name-band.... proxima centauri... suparati rau baiestii astia, dar foarte misto... check them out.
www.mikseri.net/proxima baieti de treaba. p.s. si inca o formatie finlandeza... discoensemble... suparati rau finlandezi astia... |
All times are GMT +2. The time now is 05:36. |