![]() |
:D prea multe puncte...sorry.Chiar 126!? :o
Topicu se poate numi foarte bine si Who screwed me behind my back and I didn't like' it,insa in cinstea initiatoarei il lasam just hellish. Anger management!? PAi cred ca cel mai bun mod e sa sa exprimi anger freely...fara sa te chinui sa o inhibi pt ca ai doua optiuni dupa aia :O iei razna ori ii dai in cap la primu care te scoate din sarite :x ..and kaput PS:demona...faza cu slime sucker e simpatica...bine ca nu i-a zis shit eater :lol: |
Originally Posted by Sidonix:
Era prea lung titlu` ala cu "Who screw me..." . Yeah....Gale rulz! Filmul ala rulz, printre comediile la care pot sa rad de fiecare data cand o vad! Good movie! :P Shi daca ar fii sa imi exprim my anger freely...oh gee! Rasa umana ar fii pe cale de disparitzie... :hmm: |
I SAYD GOD DAMN IT!I'M BACK!!!Demona si-a schimbat avatarul.e mai fain asta,acum sa ma obisuiesc cu el!:)bine v-am regasit pe toti!i missed you guys! 8)
|
We f*cking missed you too! Ma bucur ca-ti place avatar-ul Demonei
|
Originally Posted by BeNnY:
multam benny!:) sa stii ca e fain... |
Ete nah la ei... ;)
|
ok then
I F*UCKING MISSED YOU TOO! Mai bine asa? :) |
mie imi place forumul asta.so full of :love: ;)
|
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
Auleo!Sa nu ne trezim hippioti din atita dragoste de forum! :D :) :D |
Cu explozie intarziata BINE AI REVENIT PE FORUM FREAK!!! SI LA SEDERE CAT MAI LUNGA! ;)
|
Ce avatar ai raptor :D :oops:
What's up with that? :D |
It's the new flavour!!!! :D M-am upgradat!!!!!!!!cu ocazia a 1000 de posturi
...acu astept doar pe daniel sa-mi schimbe nicku' |
Nicku?! Poate ranku! Cum nicku?
|
Da,ranku voiam sa zic...
|
shi ce rank iti pui?
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
De leprechun!!!! :) |
Originally Posted by Demona:
|
Originally Posted by Gaandalf:
film horror cu un spiridus verde?era ceva de genul chuckie? ;) uh..spiridusul ucigas strikes again!intra pe horn ca mos craciun si ce facea? ;) |
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
:lol: :lol: :lol: :lol: |
eu vreau sa-l vad pe Freak imbracat in spiridus.that's a funny imagine..!!! :lol:
|
All times are GMT +2. The time now is 02:05. |