Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Stelele noastre vs Stelele lor (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84021)

ogto 10 Mar 2004 23:03

YEAH! GO DEMONA!!! THIS IS LIVE BREAKING NEWS!!! I LOVE IT! Demona KICKS ASS, la PROPRI!!! APLAUZE PT. DEMONA!!!

BeNnY 10 Mar 2004 23:04

Astept vesti de la ei... daca mai aud ceva va spun *scriu*

TLD 10 Mar 2004 23:07

Din documentarul Cnn: sau zapand printre filmele hbo saving private Evanescence, or Gone in 60 seconds, aducem stiri caldute, la solicitare "inculpatei":

Ceva de genu "Demona a batut-o" "Asta nu-i normala" "Demona is a crazy bitch"(asta a scapat :lol: ) "Bestial" "A venit politia" Mai multe dupa publicitate... Moama ce rating o sa am la topic! :lol:

BeNnY 10 Mar 2004 23:12

KICKING ASS NEWS

Dupa ce Demona a vatamat-o corporal pe balena in stilul Moby Dick acum s-a refugiat impreuna cu Freak_on_a_Leash undeva in apropiere intr-un parc in constructiile unei biserici care urmeaza sa fie ridicata... Acum ei vad cum dubitele politiei merg pe strada cautandu-i... Mai multe detalii dupa o scurta pauza publicitara!

P.S. THIS IS NOT BULLSHIT! THIS IS REALITY!

aditza2004 10 Mar 2004 23:22

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BeNnY 10 Mar 2004 23:28

Super Smechere News

Citez:

"Freak here! Am ajuns la Demona. Asta se sparge de ras. Eu radeam inainte! Nu credeam ca o s-o faca. Te rog baga mesajul exact asa pe forum. DEMONA E NEBUNA! FREAK OVER"

...super tare! No words... ar fi trebuit sa-i faca o poza... Demona este acum VLMD pentru ca dupa cum vedeti, vaneaza Balene Albe :lol:

This is BeNnY saying Good Night, Good Fight :wink:

Demona 11 Mar 2004 10:42

Woah! "Inculpata" relateaza...I'm alive and kickin`. Dar nu aceelashi lucru il pot spune despre Evanescence. Cops didn't got me! :lol: That was a wild night! V-am facut ratin`...I'll keep it low `til the next fight! BeNnY, thx for the call!!! 8)

Demona 11 Mar 2004 10:48

Originally Posted by BeNnY:

Citez:

"Freak here! Am ajuns la Demona. Asta se sparge de ras. Eu radeam inainte! Nu credeam ca o s-o faca. Te rog baga mesajul exact asa pe forum. DEMONA E NEBUNA! FREAK OVER"

Deci eu faza asta nu o shtiu! Asta mi-a belit tot creditu`! Ce-l o i-a in freza azi. Il pun sa-mi reincarce cartela! ;) Asta era la faza cand tocmai am ajuns acasa shi eu treuia s-o duc pe Missy afara(cainele meu) shi se pare el a dat iar cu "transmisia live"...

Little Dique 11 Mar 2004 11:10

am stat vre-o 15 minute si tot am citit si rascitit pe mesajele lui benny si tld.si tot nu-mi venea sa cred ce au facut si tot nu-mi vine sa cred ca demona s-a dus la biata fara si a batut-o.desi din mesajele care fusesera intre ele inainte,tipa o cauta cu lumanarea.demona...ne bucuram ca esti bine si nu ne scrii de undeva de la "racoare". :) un adevarat demon indeed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gaandalf 11 Mar 2004 11:26

Originally Posted by BeNnY:

Nope.. Here it is:

http://www.cinemagia.mxhost.net/Evanescence.jpg

Evanescence

http://www.cinemagia.mxhost.net/demona.jpg

Demona

COMPARE THIS!!!!

NOW VOTE :lol:

Compare what ? That beautiful girl i so much love Andreea with that picture of WHAT ... exactlty is that guys ?

Take it off ... take it off! ... eeeewwwwwww! I am .... :o

Demona WINS BY 1.000.001 votes to 0 - ur votes Evanescence ...

EWWW EWWW EWWW!

Gaandalf 11 Mar 2004 11:32

NU SUNTETZI NORMALI! :lol:

Nightwane 11 Mar 2004 11:34

data viitoare poate filmatzi si voi paruiala :D

Gaandalf 11 Mar 2004 11:35

Originally Posted by Evanescence:

Originally Posted by Demona:

Deci tu chiar vrei s-o iei in freza!!! Nu uita ca ai fost aruncata shi in Muresh de pe pod...shi ai facut shi cunoshtinza cu tastatura!!! Joaca-te cu mine E!!!

MAINE!ORA12:00 SA FII IN FATA LA PRIMARIE!!!

God Damn it ... get the cameras ... i wanna see EVERYTHING...

Extra Extra ... Read All About It ... :lol: Dk nu filmeaza cineva ... CEVA .. i'm a gonna open up a can of WHOOPASS

Demona 11 Mar 2004 11:42

...Speechless...:roll:

Demona 11 Mar 2004 11:46

Originally Posted by Gaandalf:

Originally Posted by Evanescence:

Deci tu chiar vrei s-o iei in freza!!! Nu uita ca ai fost aruncata shi in Muresh de pe pod...shi ai facut shi cunoshtinza cu tastatura!!! Joaca-te cu mine E!!!

MAINE!ORA12:00 SA FII IN FATA LA PRIMARIE!!!

God Damn it ... get the cameras ... i wanna see EVERYTHING...

Extra Extra ... Read All About It ... :lol: Dk nu filmeaza cineva ... CEVA .. i'm a gonna open up a can of WHOOPASS

Nah! Ca s-a rezolvat aseara faza asta! A fost ora 12:00 da` noaptea... De ma duceam acuma la primarie nu ma mai vedeatzi ca eram deja la politzie in declaratzii and stuff...

raptor 11 Mar 2004 12:24

Eu cu cine votez?
Evident. (*) Fo' the devils.

Demona 11 Mar 2004 12:37

Thank you raptor. raptore...da` tu mi-ai dat bun numaru` de tel? baga un mesaj privat ca yo de cate ori itzi dau mesaj zice ERROR!!!!! :(

Undomiel 11 Mar 2004 12:39

asa ceva n-am vazut niciodata.transmisie "live" cu smsuri de la locul faptei.wow!votul merge la Demona.Evanescence,nu te supara,dar incearca sa slabesti...MUUUUUUUUULT!!!!

raptor 11 Mar 2004 12:52

Thank you raptor. raptore...da` tu mi-ai dat bun numaru` de tel? baga un mesaj privat ca yo de cate ori itzi dau mesaj zice ERROR!!!!! :(

Whoooaa!!!!Pai iti da eroare logic....Ca dak mai tii minte intalnirea cinemagistilor,puzzza mea de Ericsson s-a fufu...eh bine,inca nu l-am reparat...Itzi trimit nr. lu' sor'mea,k abia luni imi duk celula' to get it fixed...

aditza2004 11 Mar 2004 19:16

Votez cu demona .... dar nu cred ca va vota cineva cu grasa aia...

All times are GMT +2. The time now is 01:56.