![]() |
Oare sunt filme cu ES???
|
Da ai dreptate.Atunci sa spuna altcineva alegerea mea sau sa spuna altul :lol:
|
Da sunt filme care incep cu ES. De exemplu: EScape From LA
|
LA confidentiAL (parca era un film cu numele asta......) :roll:
|
Alone
|
Originally Posted by Nightwane:
|
Ed Wood
|
pai hai ma din momentul asta sa incep puncatju, cine il tine ??, ca asa jucam la misto
|
Ok o sa tin eu scorul.... Ma gandeam la urmatoarele ... "reguli":
1. Un "tur" este considerat dupa ce s-au spus 4 nume de film 2. Poti "inchide" pe cineva numai dupa ce a trecut 1 tur 3. Cine inchide mai devreme de 1 tur i se scade 1 punct din punctajul acumulat. 4. Cine inchide pe cineva regulamentar, adica dupa un tur, primeste 1 punct. 5. Nu aveti voie sa spuneti din nou numele unui film din ultimele 3 tururi. 6. Se pot spune si traducerile in romana pentru a largi posibilitatile. 7. Se pot folosi si nume de seriale. 8. Trebuie sa inceapa un nou tur cel care a scris numele unui film si dupa aceea i s-a raspuns cu un nume de film care inchidea. 9. FARA IMDB! Cine va fi prins ca a trisat si a luat diferite filme de pe IMDB i se va scadea un punct. La mai multe tentative de acest gen (4-5) mesajele lui de aici de pe acest topic vor fi ignorate. Let the games begin! |
Ok, accept regulile! Good Ideea!!! Desi chestia aia cu nai voie sa repeti numele unui film e mai grea daca nu ai fost online ceva timp...
|
hmm, nu prea frumos din partea ta sa pui asa regulamente
dam drumu la film de la inceput sau ramane cu OD, ca io unu nu stiu film cu od |
Incepem cu un joc nou.
Incep eu. Pumpkin |
In the Mood for LoVE
|
INsidER
|
Eu am zis ptrimul, al tau nu se pune...
|
Damn...
VElvet GoldmiNE |
Never Say Never AgaIN
|
Dar se i-a titlul numai dupa denumirea filmului in engleza sau e voie si traducerea romanilor?la faza asta v-ati gandit la reguli??? :roll:
|
IN AmeriCA
|
In America
|
All times are GMT +2. The time now is 22:24. |