![]() |
serialul True Blood, va recomand o sa va placa! :D
|
Din cate stiu eu , era Lestat , nu Lester ...
Interviu cu un vampir imi place si mie Queen of the Damned |
From Dusk Till Dawn, Interview with a Vampire, Shadow of the Vampire
|
Urmeaza acum Daybreakers. Primul film cu vampiri care SPER c-o sa-mi placa http://http://www.youtube.com/watch?v=W9roxtugaUo
|
Originally Posted by marius_em:
"Interview..." mi-a placut foarte mult. Si e ceva, pentru ca mie chiar nu-mi plac filmele cu vampiri. Poate din cauza faptului ca obsesiile generale ma calca pe nervi si ca Romania e mereu asociata cu vampirii. Oricum, "Interview..." are ceva frumos, e ca un fel de tablou in miscare si imi place foarte mult asta. |
mie imi place foarte mult acest cult, poate e cam cliseistic, dar sunt atrasa de mit si ma uit la filme si serial cu si despre vampiri....
consider ca la Hollywood s-a cam scapat chestia de sub control, dar atat timp cat se mai fac eu voi fi mereu avida dupa genul asta de filme imi place latura mistica si dark a acetei cultura ca sa-i spun asa, de aceea imi plac documentarele despre Vlad Tepes si Elisabeth Bathory filme: Interview..., Perfect Creature, Underworld, Bathory, care nu e cu vampiri, ci doar prezinta omul din spatele celei mai mari ucigase in serie seriale:True Blood, Moonlight, Angel productii mai putin reusite, to say the least: Twilight, The Vampire Diaries |
Sorry, dar filmele cu vampiri sunt gay. Poate nu au fost tot timpul asa, dar Twilight a reusit sa le puna eticheta asta, si sa distruga un mit de altfel interesant, si asa va ramane o lunga perioada de acum inainte.
Zombi e noul val. |
Culmea e ca abia a aparut anul trecut Let the right one in, care nu numai ca nu a distrus mitul vampirilor, ci chiar l-a revigorat si a reusit sa fie poate cel mai bun film cu acest subiect sau macar cel mai bun dupa mult cunoscutele clasice, carora oricum li s-a alaturat imediat. Un altul a participat la Cannes anul acesta, desi inca nu am reusit sa-l vad, dar il astept cu nerabdare (motivul fiind faptul ca regizorul e unul dintre preferatii mei). Numele celui din urma e Thirst.
|
Filme foarte interesante si aparte, as zice eu, pe aceasta tema ar fi: Valerie a týden divu a.k.a. Valerie and Her Week of Wonders, The Hunger, The Addiction, Nosferatu: Phantom der Nacht (cel mai bun film cu Dracula, in my opinion), Vampyr...
|
Nosferatu ambele
Vampyr Interviu cu un vampir |
Apropo de Nosferatu...
Mi-am amintit că la TIFF-ul din 2007 am văzut filmul respectiv cu o reprezentaţie a trupei Einuiea ce asigura coloana sonoră live, cred că pe alocuri, improvizată. Mi-a plăcut enorm, aşa cum m-a enervat în egală măsură discrepanţele de la subtitrare. |
Twilight e cel mai reusit deocamdata, dupa parerea mea! E ceva total diferit si destul de original! Astept The vampire's assistent. S-ar putea sa merite un 8!
|
Un clasic al genului, dar intr-o cheie comica : Balul Vampirilor al lui Polanski, absolut delicios >:)
|
radu1711
The Twilight Saga: New Moon, Twilight aici sunt vampiri mai modernicare merg si ziua:)) =))
|
Unde esti tu Tepes, Doamne??!!!!!!
|
-Cel mai bun a fost cu siguranta Bram Stocker's Dracula,cat despre cel mai slab cred ca am defapt mai multe:Twilight,Vampire Diaries si toate celelalte filme care mutileaza mitul vampirilor...la origini erau si
ei niste fiinte inspaimantatoare care omorau oameni si luau foc la lumina soarelui.In ultima vreme devin din ce in ce mai iubareti,beau sange animal si stralucesc la soare ca un glob de discoteca.As putea adauga si Thirst la capitorul filme cu vampiri esuate chiar daca nu se incadreaza in tiparul de mai sus. -In mod sigur nu m-am saturat de ele..doar ca astept niste rigizori cu ceva imaginatie. -Cat despre Vlad Tepes ..avand in vedere ultimele productii..as zice ca da intr-o oarecare masura |
Acum chiar nu cred ca Hollywoodul si - a batut joc de Tepes deoarece nici nu am vazut vreun film despre el.Ar fi interesant sa se faca(sper ca dak o sa se faca sa aiba si Romania o contributie).
Acum filmele cu vampiri tot timpul o sa fie in voga,dar apar si prostii de gen Daybreakers(ideea a fost misto dar acei monstri care cica erau vampiri care nu au mai baut sange...tampenii care se numesc vampiri). Twilight este mai mult o poveste de dragoste(vampirii doar mai dau aroma filmului ca sa atraga si fani hardcore.Sa vedem ce va fi 3. In rest filme tari cu vampiri ar fi Blade cu Wesley Snipes,Interviu cu un vampir si mai sunt. |
Originally Posted by vlad4s:
|
Twilight:)) ...New Moon, Eclipse:)) ..acestea nu sunt horror, si vampirii nu sunt...mm...cum sa spun ''originali''..dar totusi sunt filme cu vampiri:D ;)
Wolfman..aici e cu varcolaci Bram Stoker's Dracula, e cu Anthony Hopkins |
avem o legenda care a fost ''exploatata'' de cei din afara Romaniei, in special de americani. In loc sa iesim din umbra negativa din care ne aflam si sa fim si noi recunoscuti pentru ceva bun ne afundam tot mai mult. Este dovada ca nu stim sa pretuim lucrurile de valoare pe care le avem si nu ma refer doar la legenda lui Dracula ci la tot ce este pitoresc si nu numai. Nu va faceti griji, nu toti se uita la seria Twilight, sunt filme care au originalitate. Mai mult copiii, adolescentii se uita la Twilight, si da, filmele si actorii valorosi sunt dati la o parte.
|
All times are GMT +2. The time now is 08:02. |