Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Middle-Earth Languages (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83840)

Demona 24 Mar 2004 19:31

Originally Posted by raptor:

...he....mie,prima data cand am vazut fellowship,mi-a sunat a 'have a dad!' si eram a naibii de intrigat ce tatzi ii invoca Aragorn lu' Legolas. :D

Exact. De acolo era. Dar eram prea grabita sa mai explic ca faza aia era. :D Eu era disperata ca nu imi venea sa cred inca ca aia chiar vorbeau pe sindarina in film. Zici ca eram copil cretin, atatea comentarii faceam... ;)

raptor 24 Mar 2004 19:36

*Consternare*...comentai la film...in cinematofgraf?.....uaaaaaaaiiiiii..... :o

:wink:

Demona 24 Mar 2004 21:41

Originally Posted by raptor:

*Consternare*...comentai la film...in cinematofgraf?.....uaaaaaaaiiiiii..... :o

:wink:

Aia zic...eram ca un copil cretin...

Little Dique 25 Mar 2004 00:59

cum se zice in sindarina la rest in peace?

emanuel 26 Mar 2004 10:27

Originally Posted by Little Dique:

cum se zice in sindarina la rest in peace?

Demona m-a rugat sa-ti transmit traducerea:
OLTHO NES SIDH.

Sm�agol-Gollum 26 Mar 2004 13:46

dar vocabularu nu ti l-a transmis??

Demona 26 Mar 2004 13:57

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

dar vocabularu nu ti l-a transmis??

Uite shi vocabular

oltho = viseaza; vb "olth-" - a visa(nu se cunoashte un verb in sindarina "a te odihni". Se foloseshte "visa". Oricum la Elfi nu mureai niciodata. Cadeai intr-un somn adanca sa te trezeshti mai tarziu...)
nes = in (forma a lui "ne")
sidh = peace

Sm�agol-Gollum 26 Mar 2004 14:08

mersi mult!!
you just made my day :roll:

Anne Claire 26 Mar 2004 15:17

in sfarsit si-a gasit Demona menirea.fata draga,sper ca nu mai imi scrii mailuri cu "suilad" si "navaer" acum.vad ca ai unde sa te descarci. ;)

Demona 27 Mar 2004 21:32

Originally Posted by Anne Claire:

in sfarsit si-a gasit Demona menirea.fata draga,sper ca nu mai imi scrii mailuri cu "suilad" si "navaer" acum.vad ca ai unde sa te descarci. ;)

Nah, numa` ca ai zis tu asta, sa moara mama de nu itzi scriu tot mailu` in elfa! 8)

Gaandalf 29 Mar 2004 16:46

Originally Posted by Demona:

Originally Posted by Anne Claire:

Nah, numa` ca ai zis tu asta, sa moara mama de nu itzi scriu tot mailu` in elfa! 8)

u guys know eachother or hate eachother ? :o

Demona 01 Apr 2004 16:58

Originally Posted by Gaandalf:

u guys know eachother or hate eachother ? :o

We know eachother! No hate! Just "buddy-fights"! Face mishto de mine, ca ii e ciuda ca nu poate invatza elfa. A uitat ea cand imi dadea telefon la 3 noaptea ca nu shtia sa conjuge verbul "a fii" in sindarina...Ay Anne Claire! ;)

Leonard Pyron 02 Apr 2004 09:06

Lofososheghedbe !

WraIth 02 Apr 2004 10:46

Originally Posted by Leonard Pyron:

Lofososheghedbe !

:o :roll: What does it mean??

WraIth 02 Apr 2004 11:13

Am nevoie de putin ajutor.Am incercat sa traduc in elfa semnatura mea shi nush daca am tradus-o bine.Deci la "Come not between the Nazgul and his prey" eu am gasit "Teli u min i Nazgul a in......" shi mai incolo nu am gasit......... Daca nu-i bine ziceti-mi shi mie cum vine corect.Am nevoie cat se pote de repede.Ms

Sm�agol-Gollum 02 Apr 2004 12:01

aici demona iti poate raspunde

WraIth 02 Apr 2004 12:07

Oricine se pricepe shi ma poate ajuta este binevenit :D

Demona 02 Apr 2004 17:26

...traducerea...

Originally Posted by WraIth:

Am nevoie de putin ajutor.Am incercat sa traduc in elfa semnatura mea shi nush daca am tradus-o bine.Deci la "Come not between the Nazgul and his prey" eu am gasit "Teli u min i Nazgul a in......" shi mai incolo nu am gasit......... Daca nu-i bine ziceti-mi shi mie cum vine corect.Am nevoie cat se pote de repede.Ms

Mare cautare a fost a lu` "prey" ala...Shi sincer nu exista. Dar gasit inlocuitor. Hope fits for you...here it is...your new signture!

"U-teles im i Ulaer a hon aes!"

WraIth 02 Apr 2004 19:51

Ms mult de tot.I can't tell u how helptfull u were.Bine ca acum nu tre' puse accente :D

Demona 03 Apr 2004 15:04

Originally Posted by WraIth:

Ms mult de tot.I can't tell u how helptfull u were.Bine ca acum nu tre' puse accente :D

In propozitzia aia? Well actually trebuie...un accent pe "U". Ah, shi nu mai folozi "Nazgul" in sindarina. Nazgul e in Black Speach(nazg=inel, ul=spirit). In sindarina e "Ulaer". ;) And no problem...was a pleasure...

All times are GMT +2. The time now is 19:09.