![]() |
Originally Posted by raptor:
Exact. De acolo era. Dar eram prea grabita sa mai explic ca faza aia era. :D Eu era disperata ca nu imi venea sa cred inca ca aia chiar vorbeau pe sindarina in film. Zici ca eram copil cretin, atatea comentarii faceam... ;) |
*Consternare*...comentai la film...in cinematofgraf?.....uaaaaaaaiiiiii..... :o
:wink: |
Originally Posted by raptor:
Aia zic...eram ca un copil cretin... |
cum se zice in sindarina la rest in peace?
|
Originally Posted by Little Dique:
Demona m-a rugat sa-ti transmit traducerea: OLTHO NES SIDH. |
dar vocabularu nu ti l-a transmis??
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Uite shi vocabular oltho = viseaza; vb "olth-" - a visa(nu se cunoashte un verb in sindarina "a te odihni". Se foloseshte "visa". Oricum la Elfi nu mureai niciodata. Cadeai intr-un somn adanca sa te trezeshti mai tarziu...) nes = in (forma a lui "ne") sidh = peace |
mersi mult!!
you just made my day :roll: |
in sfarsit si-a gasit Demona menirea.fata draga,sper ca nu mai imi scrii mailuri cu "suilad" si "navaer" acum.vad ca ai unde sa te descarci. ;)
|
Originally Posted by Anne Claire:
Nah, numa` ca ai zis tu asta, sa moara mama de nu itzi scriu tot mailu` in elfa! 8) |
Originally Posted by Demona:
|
Originally Posted by Gaandalf:
We know eachother! No hate! Just "buddy-fights"! Face mishto de mine, ca ii e ciuda ca nu poate invatza elfa. A uitat ea cand imi dadea telefon la 3 noaptea ca nu shtia sa conjuge verbul "a fii" in sindarina...Ay Anne Claire! ;) |
Lofososheghedbe !
|
Originally Posted by Leonard Pyron:
|
Am nevoie de putin ajutor.Am incercat sa traduc in elfa semnatura mea shi nush daca am tradus-o bine.Deci la "Come not between the Nazgul and his prey" eu am gasit "Teli u min i Nazgul a in......" shi mai incolo nu am gasit......... Daca nu-i bine ziceti-mi shi mie cum vine corect.Am nevoie cat se pote de repede.Ms
|
aici demona iti poate raspunde
|
Oricine se pricepe shi ma poate ajuta este binevenit :D
|
...traducerea...
Originally Posted by WraIth:
Mare cautare a fost a lu` "prey" ala...Shi sincer nu exista. Dar gasit inlocuitor. Hope fits for you...here it is...your new signture! "U-teles im i Ulaer a hon aes!" |
Ms mult de tot.I can't tell u how helptfull u were.Bine ca acum nu tre' puse accente :D
|
Originally Posted by WraIth:
In propozitzia aia? Well actually trebuie...un accent pe "U". Ah, shi nu mai folozi "Nazgul" in sindarina. Nazgul e in Black Speach(nazg=inel, ul=spirit). In sindarina e "Ulaer". ;) And no problem...was a pleasure... |
All times are GMT +2. The time now is 19:09. |