![]() |
mai multe chestii:
Daft Punk - Da Funk (videoclipu' cu (ca)catzelu' ) Daft Punk - Revolution 909 (videoclipu' cu baba care-i facea paste lu' fi-su' politist si bou' dadea pe el sosu' de tomate :D ) Daft Punk - Interstella 5555 (weeeell it IS a video after all) Bjork - Pagan Poetry Bjork - Nature Is Ancient Bjork - Pluto Bjork - Bachelorette Bjork - All is Full Of Love Bjork - Cocoon Bjork - Hunter (etc.) Pulp - Common People Cradle Of Filth - Born In A Burial Ground Cradle of Filth - Her Ghost In The Fog (si in general videoclipurile celor de la Cradle) Dimmu Borgir - Progenies Of The Great Apocalypse |
Originally Posted by Ambra Blu:
pentru mine Massive sunt 'de capatai'- chiar favoritii mei, imi place absolut tot (asta inseamna vreo 4 albume+ inca vreo 8 ore de mix-uri si colaborari. sa nu uit, prestatiile live "mi-au uns" sufletul) ...apropos de asta...va recomand cu caldura: Mos Def & Massive Attack- 'I against I' |
bumcello - death in brest (vedeti ca o da pe mezzo la greu)
|
Originally Posted by K's:
si io sint fan masive attack, da' nu mi-a placut 'copilariile' din butterfly caught. |
:o Totally de acord. Ash mai adauga: Massive Attack - "Teardrop" shi "Butterfly Caught" Madonna - "Bedtime story" (unul dintre cele mai ciudate videoclipuri ale ei) Shi mai aveam Pearl Jam un videoclip animat, dar nu mai shtiu cum se numea. Era fain... :roll: |
Asta e de pe OST-ul Blade! :) Tottaly cool dude..or dudette? |
mi-am amintit alte productii care m-au impresionat:
thievery corporation: 'richest man in babylon' tricky: 'suffocated love' portishead: 'all mine' & 'glory box' |
Junior Jack feat. Robert Smith - Da Hype
|
the chemical brothers- "block rockin' beats", "hey boy, hey girl"
future sound of london- "my kingdom" depeche mode- "free love" |
Originally Posted by Ambra Blu:
nu mi se pare corect sa rezumi aprecierea ta numai la "butterfly caught". asculta "antistar", de exemplu, pe acelasi '100th window'... in fine, alta portie de clipuri: orbital- "the saint" underworld- "born sleepy" dj marky & XRS feat. stamina mc.- "LK" ah...imi place si "jammin' "- dru klein cu unu' "lumea viseaza"- unu' cu alexandra "nivelul unu"- suie paparude cu junkyard :D |
Quote:
andreea paduraru rulz'.... |
acuma ce vrei sa arati? ca asculti trip hop si alte chestii? vorbeam de videoclipuri, si ziceam ca nu imi place videoclipul pt 'butterfly caught'. uite, imi plac clipurile alora de la prodigy (de obicei alea de pe music for the jilted generation, care mi se par foarte 'cinematogafice'). ol da best. |
nu vroiam sa arat nimic, era o remarca...
ultimul post nu sublinia "pasiunea" mea pt trip, din cate vad eu... "smack my bitch up" :P |
Nu am citit topicul de la inceput, ci doar ultima pagina, si am inteles ca votati un asha fel de cel mai bun clip? Dar dinc e puncte de vdr? Uite daca puteti considera acest clip, ar fi super. Este vorba de Rpger Sanchez - Another chance.....
parca asha se numeshte, daca nu ma insel... E acel clip cand e o gagika care se plimba in orash cu o inima imensa.... si la sfarshitul serii ramane cu o inima mica si vine un ticalos care o place si ii da o intalnire dar cand o vede din nou cu o inima mare o lasa balta.... The bastard..... |
Mie mi s-a parut ca e pe dos, adica inima ei se mareste atunci cand il intalneste pe EL...
Meserias mi se pare "Everybody hurts"-REM, iar "Behind Blue Eyes" superb prin simplitate. Si Radiohead, of course... |
:evil: :evil: :evil: , nu mai prind decat atomic, mtv romania si vh1
azi a fost nirvana day pe mtv, a urmarit cineva? |
acum mi-am adus aminte de ce a fost nirvana day
acu 10 ani parca kurt cobain si-a tras un glonte in cap :cry: am si io o intrebare, ce inseamna R.I.P.? |
Originally Posted by Ionutz55:
in prima faza ma gandeam ca glumesti... daca nu: Rest In Peace (adica RIP) ar fi fost interesant de vazut nirvana day... |
nu glumeam sigur, deci merci :wink:
|
who's trippin here? aia cu 'smack your bitch up' o iau literal? apropo de tricky, vezi ca e un documentar misto 'naked & famous'. |
All times are GMT +2. The time now is 20:09. |