![]() |
Stii ca mi se aprinde beculetul de fiecare data cand aud "pirat" & stuff. :)
In mod normal sterg solicitarile de material ilegal dar, fiindca ai promis ca ti-l cumperi "pe bune", de data asta fac o exceptie ;) |
Originally Posted by daniel:
Sorry ... voi rectifica... |
Originally Posted by Gaandalf:
|
---> here`s a pretty nice album : FROU FROU - "Details"
.............. Stie cineva daca au mai scos ceva materiale noi cei de la Sneaker Pimps? |
mmm I'm new here hello HELLO ! ma aude cineva HEEEEEEI!
:D pai da, sunt pe un forum de cinema si primul lucru pe care-l scriu este despre muzica... pai mie imi place mult mult trip-hopu' si foarte mult chillul, nu vreau sa dau exemple... cred k is cam arhi cunoscuti astia de-mi plac mie, pot sa va spun care-i melodia mea preferata, sau cel putin cea care ma reprezinta groaznic de mult... "high hopes"Pink Floyd(imi placemult triphopul si chillul si melodia mea preferata e d la pink floyd, da' au o oarecare legatura dak stai sa te gandesti mai bine...mmm asta-s io very F...UP! :P ). pai... k, mai vb :D
|
BIne ai venit Recviem... :D
|
E cineva p-aici care sa asculte muzica cu "specific" irlandez?Mdea?
|
Atzi putea incerca Oceansize - Effloresce. Eu am trei piese de la ei, toate sint incredibile. Acum caut cu disperare albumul.
|
Originally Posted by Jay:
@TAC: am auzit, accidental, niste piese de pe un album mai nou, dar nu mi-au parut la fel de misto ca cele de pe Becoming X. In rest, mai au un album din '99. Splinter ii zice. Nici asta nu-i cine-stie-ce. |
Pentru cine e in Bucuresti ... sau vrea sa vina...
Parazitii, Suie Paparude, Shukar Collective, Haute Culture, Sunday People, Freestylers, James Zabiela si Hybrid sunt numele care se regasesc pe afisul Festivalului UK_RO, care se va desfasura in acest an pe 18 septembrie la hala de la Complexul Romexpo, sub patronajul ambasadelor Romaniei si a Marii Britanii, in colaborare cu British Council si Ministerul Culturii si Cultelor. |
21Hertz- trip-hop de la Stockholm, pe alocuri in ritm care nu prea transmite mare sentiment la suflet, nici macar asa, putin, 21 de grame, la 21 Hz. Piesa interesanta: Outside. Oricum, respecta sablonul cu fata la microfon.
|
Tot de pe acolo ... suna foarte bine si Royksopp....
Apel la lume.... am nevoie de infos.... Cine dracu sunt Mamelino? Mama albumul lor este DEMENTIAL... nu are legatura cu piesa din videoclip - scoate limba... este cu totul altceva... de la piesa 5 si pana la sfarsit este o lectie de muzica data de acesti oameni, romani chiar... sunt mai mult decat impresionat... este un A MUST HAVE ALBUM.... mai ales pentru cunoscatori.... |
mamelino sunt indivizii de la paranoia din cate imi aduc eu aminte... stiti voi, aia cu clipul de care parca se vorbea si pe aici :)
albumul chiar e bun, exceptand "scoate limba" :) |
Puah, mamelino.de ce nu planeta moldova sau alte tristeti
|
eacshuali si in spatele planetei moldova e mitos micleusanu care a facut sub numele de diafragma, ermetic si pare-mi-se si vuemorph niste chestii de pici in cur
|
Ambra... eu cred ca nu ai ascultat albumul pana la sfarsit.... :P
Moebius... ai ceva din melodiile alea de picat in cur? |
Originally Posted by moebius:
indoi-m-as si n-am cui. sau cur. nici n-am auzit de zgomotele astea. chiar par eu genul web? sau colectionar? |
ascultat ascultat, yet not much enjoyed. prefer un dead can dance sau nick cave muzicii masinilor. |
ah..... se explica...
Pai nu stiam ... Deci sa inteleg ca o arzi liriceste.... mda... Well I really enjoy a good beat ... a drum beat, an acid beat, a break beat... :P Apropo de Mamelino/Paranoia... care sunt underground rau de tot... Mai stie cineva ceva de Comitetul Central? P.S. Recomand .... Cinematic Orchestra.... uhhhhh |
Sau de Endless Zone cu Central BPM? Aia cu muzica masinilor era o gluma, but you missed it. |
All times are GMT +2. The time now is 21:28. |