View Full Version : Caut
Mercutio
17 Jul 2012, 22:07
un program pe PC cu care sa poti decupa secvente dintr-un film si sa le transformi in mici fisiere video. caut de asemenea un site, gen youtube, unde as putea posta, fara mari impedimente, aceste fisiere video. thanks!
Kriss_Kringle
17 Jul 2012, 22:22
Eu folosesc Boilsoft Video Splitter de mai bine de un an si n-am avut nici o problema.Taie imediat si nu se pierde din calitatea fisierului.
Singura chestie e ca dupa ce le tai nu sunt foarte mici ca marime,depinde si de ce durata este vorba.Daca ai scene de 3-4-5 minute nu vor ocupa mult.
Cu site-ul nu pot sa te ajut,nu am habar.
Mercutio
17 Jul 2012, 22:31
Eu folosesc Boilsoft Video Splitter de mai bine de un an si n-am avut nici o problema.Taie imediat si nu se pierde din calitatea fisierului.
Singura chestie e ca dupa ce le tai nu sunt foarte mici ca marime,depinde si de ce durata este vorba.Daca ai scene de 3-4-5 minute nu vor ocupa mult.
Cu site-ul nu pot sa te ajut,nu am habar.
ca si durata secventele nu vor depasi 3 min. pare bun. unde il gasesc, pe torrente?
chuckyfan
18 Jul 2012, 16:06
hai că-ți ofer eu ceva gratis. avidemux. e free.
tutorial:
1) Deschizi orice fișier video
2) Te duci la momentul în care vrei să-ți înceapă clipul și dai click pe A:
http://i.imgur.com/hNJUo.png
3) Te duci la momentul unde vrei să se termine și alegi B. Nu mai pun poză, bănuiesc că te prinzi:)
4) Meniul file - Save - Save video. când dai denumirea fișierului pune-i terminația .avi, pentru că Avidemux nu o face automat. Dacă fișierul tău e mkv, îi dai terminația respectivă, și tot așa pentru orice fel de fișier. Dacă sunt fișiere de tip DVD (.vob), poți pune .avi.
Mercutio
18 Jul 2012, 23:33
l-am pus la download. am gasit deja ceva, dar il voi incerca oricum. merci!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.