Log in

View Full Version : Ce coloratura politica aveti in 2012?

Pages : 1 2 [3]

victor
29 Jul 2012, 22:29
e ca la meciurile alea de fotbal cu mentii, muti dintre voi sunteti tineri si nu stiti, dadeau gol todeauna in ultimul minut sau prelungiri de unde a iesit vorba, nu poti fi sigur ca i-ai batut pana nu ii vezi urcati in autocar.

pana nu vezi rezultatele finale nimeni nu poate fi sigur.

Liviu-
29 Jul 2012, 22:34
@reivan, imi bagi cam multe cuvinte in gura.

pana nu vezi rezultatele finale nimeni nu poate fi sigur.

51-52%.

victor
29 Jul 2012, 22:53
vorbeste hunor la televizor. a uite macar in asta sa poata ROMANII sa se uneasca fie ca sunt cu basescu fie impotriva, sa nu mai vedem unguri in guvern 100 de ani. sa isi faca onguri, sa intre in parlament dar in guvern nu. NOI si nu ei trebuie sa guvernam. hunor la cultura a fost o palma pe fata romanilor. este un om cult, chiar imi place de el, dar CULTURA e a romanilor.

Twinsen
29 Jul 2012, 23:36
Estimare BEC: 45.92% la final de vot

E game over suspendare, Basescu revine la Cotroceni. Nu e un moment fericit, dar USL e cazul sa inteleaga ca nu au destul voturi pentru a controla totul, asa cum isi doresc. Practic 40% din numarul total alegatori au votat pentru demitere si acestia nu sunt toti alegatori USL, unii erau pur si simplu impotriva lui Basescu. E o infrangere usturatoare pentru USL si e timpul sa se revina la dialog si negocieri si sa se termine circul de pana acum.

victor
29 Jul 2012, 23:37
gata e clar. 46%. ungurii au stat acasa. deci ei nu vin decat daca se voteaza un membru al lor. asa incat, asa cum am spus mai sus nu ii intereseaza problemele romaniei. sa nu ii mai vad in probleme unde se decide prezentul sau viitorul romaniei.

rifa
29 Jul 2012, 23:39
46% marja de eroare 3%. Adio.

Bravo. 17% au votat impotriva demiterii lui Basescu.

Ma bucur sa vad ca tara asta inca are o majoritate care realizeaza ce reprezinta USL, Ponta si Antonescu, cat si oamenii din spatele lor.

Asteptam anticipatele sa-i scoatem de tot din ecuatie pe acesti hoti nenorociti.:">

victor prietene. daca ungurii veneau la vot (si voturile erau toate pentru demitere) si cei 17% care au votat impotriva nu veneau... tot dracu ala era... in loc de 46% aveam 46,5 sau 47%.

Twinsen
29 Jul 2012, 23:43
Repet, nimeni nu are motive sa fie bucuros de rezultatul de azi. Sa intelegem ca suntem doua tabere mari, mult prea mari ca sa ne anihilam unii pe altii. Toti suntem romani si trebuie sa se ajungem la un compromis pentru Romania.

victor
29 Jul 2012, 23:50
"Ma bucur sa vad ca tara asta inca are o majoritate care realizeaza ce reprezinta USL"

eu am baut un pic cam mult, tu ? care e majoritatea aia ? orice vot din romania sau aiurea inregistrat in istorie arata ca exista un procent de oameni pe care ii doare in cur de vot. altii sunt indecisi si din cauza asta nu voteaza. si atunci care e majoritatea ? ai baut apa dupa basescu ?

"Asteptam anticipatele sa-i scoatem de tot din ecuatie pe acesti hoti nenorociti"

aici mi-e frica ca gresesti. pdlul va suferi grav daca ramane basescu la cotroceni. e omul care a aratat ca trebuie sa controleze totul, asa incat vei avea surpriza ca va dori sa impuna, acum mai mult ca oricand oamenii pe care ii vrea el, nu neaparat oamenii pe care ii vrei tu.

la acest referendum s-au exprimat cei care au avut ceva de spus. cei ce nu au avut ceva de spus au stat in casa. presedintele JUCATOR a sus sa nu se voteze. adica a decis sa nu mai joace.

victor
29 Jul 2012, 23:52
"Bravo. 17% au votat impotriva demiterii lui Basescu"

iti urez sa obtii in viata peste tot 17 %. pentru ca aceasta cifra te va multumi.

rifa
29 Jul 2012, 23:58
Repet, nimeni nu are motive sa fie bucuros de rezultatul de azi. Sa intelegem ca suntem doua tabere mari, mult prea mari ca sa ne anihilam unii pe altii. Toti suntem romani si trebuie sa se ajungem la un compromis pentru Romania.
Corect. Sunt doar "bucuros" ca s-a ales raul mai mic.

Victor bati campii grav.

Liviu-
29 Jul 2012, 23:58
In momentul asta exista 3 persoane care ar trebui sa-si dea demisia. Mie mi se pare amuzant ca toata lumea vede o victorie cand toti au pierdut.

Redy
30 Jul 2012, 00:11

Eu sunt bucuros. :D

Tu esti in tabara decedatilor si invalizior care nu au putut ajunge la vot. Singura diferenta e ca aia nu au putut sa se ridice din cimitire. Esti intr-o companie care iti face onoare, mult mai mica insa decat cea care a iesit azi sa voteze impotriva lui Basescu.

E o infrangere usturatoare pentru USL si e timpul sa se revina la dialog si negocieri si sa se termine circul de pana acum.

In ce univers este o infrangere usturatoare ? De ce este usturatoare ? 86% vs 14% sau cat o fi e ustorator ? Mortii nu aveu cum sa iasa la vot iar lobotomizatii nici pe atat. Si asa a iest un numar impresionant la vot, orice s-ar intampla zilele urmatoare.

Stai putin, ai folosit cumva cuvantul dialog sugerand ca Basescu a fost in stare de asa ceva ? :)) Dementa totala, pacat ca pe cei din "tabara" ta ii ia de la varste fragede.

46% marja de eroare 3%. Adio.

Bravo. 17% au votat impotriva demiterii lui Basescu.

Ma bucur sa vad ca tara asta inca are o majoritate care realizeaza ce reprezinta USL, Ponta si Antonescu, cat si oamenii din spatele lor.

Asteptam anticipatele sa-i scoatem de tot din ecuatie pe acesti hoti nenorociti.:">

victor prietene. daca ungurii veneau la vot (si voturile erau toate pentru demitere) si cei 17% care au votat impotriva nu veneau... tot dracu ala era... in loc de 46% aveam 46,5 sau 47%.

Pe Marte e frig. Sa nu uiti sa iti iei haine groase dupa votul parlamentar. :))

reivan
30 Jul 2012, 00:18
Adecarat , Antonescu si Ponta trebuie sa-si dea demisia , nu Basescu.
Bai oamenilor voi realizati ca in Romania nu exista 18 milioane de oameni in tara acum ?Astia viseaza 18 cu drept de vot.Daca sunt 14-15 milioane de romani cu drept de vot e bine.Basescu a zis ca nu vrea sa iasa castigator la masa verde dar topaia ca Geoana de bucurie.A iesit cum am vrut , umilit Basescu dar ce conteaza?

victor
30 Jul 2012, 00:20
rifa, tot nu mi-ai dat cateva nume de la pdl.

bat campii ? cat crezi tu ca are acum pdl ? zi sa inregistram si sa vedem cat va lua in toamna cu basescu in ceafa.

sau scuza-ma bateam campii cu ungurii ?

Twinsen
30 Jul 2012, 00:22
E noapte, moment propice pentru continuarea votului. Pana maine poate se face 51% prezenta si aveti toate motivele sa fiti bucurosi.

Redy
30 Jul 2012, 00:23
Pai ce nume sa iti dea. Da si el cu copy-paste de unde poate si apoi se intoarce si il acuza pe Ponta.

In mintea lui la parlamentare o sa castige PDL-ul pentru ca acum nu s-au prezentat la vot si pentru ca 8 milioane de romani au votat impotriva. Vezi cum totul are o logica, lol. Ce sa-i ceri. :))

E noapte, moment propice pentru continuarea votului. Pana maine poate se face 51% prezenta si aveti toate motivele sa fiti bucurosi.

Aoleo, vrei sa spui ca o sa fie frauda ? Ca la Paris in 2009 ? Dumnezeule NU ! Altfel cum ar putea sa continue cel mai bun presedinte al Romaniei ever ?

reivan
30 Jul 2012, 00:24
scuzati-ma dar cum sa spui ca e o infrangere usturatoare pt USL?In primu rand ca 8 milioane de oameni e evhivalentul a jumatate din romanii ce traiesc aici si vreo 60 la suta din cei cu drept de vot.
Si de cand mortii ei ca ma si enervez cand vad atata prostie e usturator sa castigi cu 84 la suta din voturi?Pedeleaci si CCR vroiau sa voteze si mortii .

victor
30 Jul 2012, 00:26
videanu vorbeste acum si zambeste. spune ca 87% au spus da demiterii lui basescu. adica asta e un rezultat care merita un zambet. la locale nu l-am vazut. asta arata ce spuneam mai sus e adevarat. miza pastrarii lui basescu e netrimiterea la rahova a oeamnilor pdl.

Redy
30 Jul 2012, 00:27
86% e usturator. 50.2% nu e. Te bagi tu in matematica zombiilor ? Aia nici daca pun 3 creiere impreuna nu rezolva o ecuatie de gradul 1.

Unde ati invatat mah voi ca 5 milioane e mai putin de 8 milioane ? :-O

reivan
30 Jul 2012, 00:31
Twinsen ma jur sunt socat.
Eu te respectam ca nu bateai campii grav dar...serios tu chiar crezi ca in Romania sunt 18 milioane de oameni cu drept de vot?Nu cred ca suntem 18 cu tot cu copii.
Infrangere usturatoare 84-16?Sa mor eu deja delirezi.Da se paote face niscaiva frauda si aici ,dar ce a facut Basescu in 2009 ar trebuii scris in manuale de frauda la capitolul legende.

Redy
30 Jul 2012, 00:33
Nu delireaza, s-a dat drumu la mesaje de partid de la centru.

victor
30 Jul 2012, 00:34
am citit pe net interviul unei persoane care spunea ca demiterea lui basescu ar distruge usl. adica ce spuneam, separarea pnlului, indepartarea lui antonescu de la canditatura pentru presedinte. poate tot raul e spre bine. va coaliza acum toate fortele impotriva pdl ca el e oricum pe final de mandat.

Twinsen
30 Jul 2012, 00:34
Si de cand mortii ei ca ma si enervez cand vad atata prostie e usturator sa castigi cu 84 la suta din voturi?Pedeleaci si CCR vroiau sa voteze si mortii .
Fara o frauda majora, Basescu ramane presedinte. Daca tu crezi ca USL nu voia sa sa-l demita, atunci esti de pe alta planeta. Asta e infrangerea usturatoare.

Iar cei 84% care au votat pentru demitere reprezinta 40% din populatie. Putem abera la nesfarsit ca unii sunt in strainate (asta nu schimba ca sunt romani) ca altii sunt morti etc. Nu avem date oficiale in sensul asta. USL sustinea ca are sprijin popular masiv si de fapt nu poate aduna nici macar 50%.

victor
30 Jul 2012, 00:37
twinsen, cei 5,2 milioane care l-au votat in 2008 cat reprezinta din populatie ?

abia astept sa imi spui in toamna cat la suta va vota pdl.

reivan
30 Jul 2012, 00:39
Clar , am crezut ca esti un om cu care se poate discuta.
Deci tu crezi ca in Romania Si in strainatate inca sunt 20 de milioane de oameni.mai stii primele rezultate partiale de la ...numaratoare populatiei din anul trecut?Se estimau 16 milioane de oameni in tara sau 17.

victor
30 Jul 2012, 00:43
basecu : "un om de teapa lui dragnea nu reprezinta romania"

rifa, ajuta-l, zi oamnei de teapa din pdl care por reprezenta romania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reivan
30 Jul 2012, 00:45
sa numai vorbim despre unguri.in caz ca nu stii , bucurestiul are mai multi unguri decat orice oras din ungaria inafara de Budapesta , sunt vreo 1,5 milioane de unguri care nu au votat.aberezi , bati campii si deja nici tu nu crezi ce zici.am incercat sa cred ca nu esti chiar o cauza pierduta dar...

Twinsen
30 Jul 2012, 00:52
Fratilor, treziti-va! Nu sunteti numai voi in tara asta. In urma referendumului asta, Basescu nu a fost demis. Acum puteti sa faceti ca Redy si sa spuneti ca sunteti bucurosi de rezultat si ca cei care nu au venit la vot sunt prosti si spalati pe creier si ca voi sunteti cei mai tari. Asta nu schimba faptul ca NU aveti o majoritate larga. Bine, hai sa zicem ca n-au fost 40% pro-demitere, ca de fapt au fost 50%. Hai sa zicem prin absurd total ca au fost 60%. Dar fara noi, aia 40-50% care nu votam USL si care nu am votat pentru demitere, n-o sa va fie bine nici voua. Ori invatam sa tragem impreuna pentru Romania ori ne batem intre noi si se duce tara de rapa.

reivan
30 Jul 2012, 00:57
nu uita ce frumos a iesit pdl din locale.
Din aia 40 la suta care nu voteaza cu uslas , 3 la suta voteaza cu ungurii , 18 la suta cu pdl in cel mai bun caz si restul nu voteaza pentru ca simt ca nu au cu cine.la locale au fost 56 la suta , deci tu chiar crezi ca ipotetic cei 54 la suta care nu au votat azi il sustin pe basescu?te inseli amarnic

Redy
30 Jul 2012, 01:04
Fratilor, treziti-va! Nu sunteti numai voi in tara asta. In urma referendumului asta, Basescu nu a fost demis. Acum puteti sa faceti ca Redy si sa spuneti ca sunteti bucurosi de rezultat si ca cei care nu au venit la vot sunt prosti si spalati pe creier si ca voi sunteti cei mai tari. Asta nu schimba faptul ca NU aveti o majoritate larga

Un artificiu ramane un artificiu. Majoritate larga ? 8 milioane nu e majoritate larga ? Dar cum definesti tu majoritatea aia larga ?

Bine, hai sa zicem ca n-au fost 40% pro-demitere, ca de fapt au fost 50%. Hai sa zicem prin absurd total ca au fost 60%. Dar fara noi, aia 40-50% care nu votam USL si care nu am votat pentru demitere, n-o sa va fie bine nici voua. Ori invatam sa tragem impreuna pentru Romania ori ne batem intre noi si se duce tara de rapa.

Doar soboloanii, profitorii si mortii mai sunt cu Basescu deci ce sa trag eu cu tine ? In cel mai bun caz eu te trag pe tine. Tu nu ai tras niciodata pe nimeni in viata ta. Un impostor si un profitor de ocazie care vine cu afirmatii aberante aici si nu le mai adreseaza cand esti luat la rost, fix dupa imaginea si chipul lui Basescu.

Poate totusi iti gasesti timp sa le adresezi. Noapte buna.

reivan
30 Jul 2012, 01:08
tot nu inteleg cum sa mai crezi intr-un om care a spus ca nu vrea sa castige la referendum la masa verde si care topaie de bucurie cand o face...

Twinsen
30 Jul 2012, 01:13
Doar soboloani, profitorii si mortii mai sunt cu Basescu deci ce sa trag eu cu tine ? In cel mai bun caz eu te trag pe tine. Tu nu ai tras niciodata pe nimeni in viata ta.
Du-te-n mortii matii, jigodie. Sa speram ca mai sunt inca romanii din ambele tabere care au inca suficient minte sa nu se traga reciproc in sant. Tu insa esti un cretin.

reivan
30 Jul 2012, 01:21
Doar soboloani, profitorii si mortii mai sunt cu Basescu deci ce sa trag eu cu tine ? In cel mai bun caz eu te trag pe tine. Tu nu ai tras niciodata pe nimeni in viata ta.
Du-te-n mortii matii, jigodie. Sa speram ca mai sunt inca romanii din ambele tabere care au inca suficient minte sa nu se traga reciproc in sant. Tu insa esti un cretin.

dude wtf was that?
Sfat de viitor. Corect se scrie ma-tii / ma-ta / maica-ta.
Si nu sunt 2 mai majoritati , e 1 mare si cateva mai mici , PDL , PP-DD , UDMR.
Si daca tu crezi ca o sa fie asa de usor sa-ti bati joc de 8 milioane de votanti....
Apropo de asta , pana acum eram militant impotriva cenzurii si sustineam ca oamenii de aici sunt prea maturi sa se jigneasca in asa hal.

Redy
30 Jul 2012, 01:24

Tu esti dusmanul meu, nu personal si nici fizic. In realitate nu te-as baga in seamna deloc pentru ca stiu ca nu ai cum sa progresezi. Tu esti lipitoarea care suge sange. Tu esti cel care afiseaza un fals dialog "impaciuitor" in timp ce sustragi portofelul. Tu esti cel care dezinformeaza si deformeaza evidentele in scop politic. Nu exista noi. Exista tu si eu. Niciodata nu va exista noi atat timp cat te vei comporta si gandi in acest fel. Nu avem nimic in comun deci tu si eu nu vom alcatui niciodata un "noi".

Astazi ai putut fi inlocuit cu un sicriu, eu vreau sa traiesc printre cei vi. Pana sa vina Iisus a doua oara nu vei putea iesi de unde esti deci nu contezi pentru mine. Tu nu lucrezi pentru Romania, tu lucrezi pentru pedele si pentru mentinerea unui sistem bolnav la putere. Tu esti cancerul acestui neam.

Noi suntem cei 8 milioane de oameni care am iesit la vot. Noi suntem vi, tu esti mort. Noi suntem liberi, tu esti sclav. Noi suntem mai multi, voi sunteti mai putini, de data asta.

Apropo de asta , pana acum eram militant impotriva cenzurii si sustineam ca oamenii de aici sunt prea maturi sa se jigneasca in asa hal.
Sincer, prefer dreptul de a vorbi liber decat cenzura, in orice aspect al vietii, oriunde, oricand.

reivan
30 Jul 2012, 01:28

Tu esti dusmanul meu, nu personal si nici fizic. In realitate nu te-as baga in seamna deloc pentru ca stiu ca nu ai cum sa progresezi. Tu esti lipitoarea care suge sange. Tu esti cel care afiseaza un fals dialog "impaciuitor" in timp ce sustragi portofelul. Tu esti cel care dezinformeaza si deformeaza evidentele in scop politic. Nu exista noi. Exista tu si eu. Niciodata nu va exista noi atat timp cat te vei comporta si gandi in acest fel. Nu avem nimic in comun deci tu si eu nu vom alcatui niciodata un "noi".

Astazi ai putut fi inlocuit cu un sicriu, eu vreau sa traiesc printre cei vi. Pana sa vina Iisus a doua oara nu vei putea iesi de unde esti deci nu contezi pentru mine. Tu nu lucrezi pentru Romania, tu lucrezi pentru pedele si pentru mentinerea unui sistem bolnav la putere. Tu esti cancerul acestui neam.

Noi suntem cei 8 milioane de oameni care am iesit la vot. Noi suntem vi, tu esti mort. Noi suntem liberi, tu esti sclav. Noi suntem mai multi, voi sunteti mai putini, de data asta.

that hurt :)).
Credeam ca aberezi si ca nu exista asa oameni.din nou m-am inselat.

paul_aramis
30 Jul 2012, 02:01
ei aș, ei se comportă civilizat...

rifa
30 Jul 2012, 06:49
basecu : "un om de teapa lui dragnea nu reprezinta romania"

rifa, ajuta-l, zi oamnei de teapa din pdl care por reprezenta romania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tu habar n-ai cine e Dragnea si ai nesimtirea sa-ti dai cu parerea de spatiul politic si de istorie... Sunteti frustrati frate ca habar n-aveti istorie si habar n-aveti cine sunt personajele astea si va credeti si voi smecherasi ca vorbiti de politica. Aberatii mai mari ca aici nu am putut sa citesc decat in spatiul de comentarii de la Antene si Libertatea. Numai acolo mai sunt oameni cu asa judecata.

Ce majoritate are USL prietenas cand aia au bagat la vot in mediul rural cu lopata toti batranii si toti incultii aia. Toti tiganii din Romania au votat cu USL. Toti revolutionarii lui peste au votat cu ei. Toti badaranii. Bateti campii rau de tot cu suportul ala popular... :)) Daca nici asta nu e furt electoral... stai linistit in banca ta acolo si nu-ti mai da cu parerea. Tot aud de "MAREA hotie" din 2009. S-a furat mai mult acum mamica decat atunci stai tu linistit. Uita-te si tu la lista procentajelor in mediul rural si urban. Uita-te sa vezi pe urma cam cu cine s-a votat in mediul rural si in mediul urban. Uita-te pe urma la toate procesele alea verbale in ce conditii au fost facute. :)) E asa usor sa vorbesti fara sa te informezi. E de-a dreptul hilar. Dar astia sunt adevaratii sustinatori ai USL. Cei de tipul lui Redy... :))

PDL nu tipa ca s-a furat pentru ca nu asta e important. Importanta era participarea. Daca oamenii veneau la vot era mult mai usor sa se fure voturi. Trebuia ca USL sa fure in jur de 2 milioane de voturi... asa au trebuit sa fure in jur de 4-4,5 milioane de voturi. Prea mult... chiar si pentru niste homalai care au acoperire nationala mai ceva ca Vodafone.

victor
30 Jul 2012, 08:17
"ai nesimtirea sa-ti dai cu parerea de spatiul politic si de istorie"

tot ce am facut este sa iti cer niste nume din pdl iar tu spui ca sunt nesmitit. imi pare rau dar cu oameni care au badarania lui basescu nu am ce sa discut. imi pare rau ca am facut-o in zilele trecute.

reivan
30 Jul 2012, 09:18
serios rifa , tiganii au votat USL?
Tiganii au fost prostiti cu manele din 2009 incoa' si iti spun ca nici 30 la suta dintre ei nu au votat cu uslas.

reivan
30 Jul 2012, 09:31
Basescu are acum cel mult 3 milioane de sustinatori.Aia care nu au iesit la vot sunt in majoritate scarbiti de clasa politica.Daca Basel se intoarce cu 11 la suta voturi sa fie presedinte....ce o sa mai spuna Merkel sau Barosso?
Daca toti pupincuristii mergeam la vot era undeva pe la 65-35 la suta .Dar , deh , la voi inca exista peste 18 milioane de romani cu drept de vot.

Redy
30 Jul 2012, 11:34
Tu habar n-ai cine e Dragnea si ai nesimtirea sa-ti dai cu parerea de spatiul politic si de istorie... Sunteti frustrati frate ca habar n-aveti istorie si habar n-aveti cine sunt personajele astea si va credeti si voi smecherasi ca vorbiti de politica. Aberatii mai mari ca aici nu am putut sa citesc decat in spatiul de comentarii de la Antene si Libertatea. Numai acolo mai sunt oameni cu asa judecata.

Prietene, ai ramas dator cu multe raspunsuri la mizeriile pe care le-ai spus. De unde atata tupeu ca tu stii istorie. Ai uitat toate aberatiile pe care le-ai spus pe acest thread ?

Tu nu stii istorie nici cat stie un licean de clasa a 12-a. Nu te mai minti singur. Singura avengura istorica pe care o ai este cea care iti este dictata de vreun pedelist. Mai usor cu istoria pe scari mincinosule.

Nu am de ce sa fiu frustrat pentru ca fara un artificiu tampit care poate fi invalidat oricand ca argument, Base si-a luat un picior in fund. Daca se valideaza sau nu ramane de vazut. Din cate am inteles Curtea a recomandat pragul pentru ca lumea sa se duca la vot. Lasitatea PDL si comanda de a sta acasa adresata sclavilor si prostilor vine in contradictie cu recomandarile curtii deci cei de la USL nu pot fi acuzati ca nu au vrut ca cat mai multi romani sa fie prezenti deci cei care au incalcat recomandarea Curtii Constitutionale au fost cei de la PDL. Daca intentia CCR a fost altceva decat un artificiu atunci votul este valid din punct de vedere legal. Daca insa CCR este doar un gard de protectie pentru persoana lui Basescu atunci nu va fi valid. Oricum pentru sclavii pedelisti nu conteaza decat sa raman ai lor la putere pentru ca poate le mai arunca si lor niste frimitituri.

sergiuseling
30 Jul 2012, 12:24
Băsescu îmi aduce aminde de Decebal și de ce se scria prin cărțile de istorie cum că era bun diplomat și făcea din înfrângeri victorii. Dar până la urmă tot a fost învins.

Bătălia a fost dată, 7 milioane și ceva de oameni au fost de acord cu reprezentanții lor din parlament cum că Băsescu ar fi săvârșit fapte grave pentru care merită să fie demis.

Sigur fiecare parte poate să interpreteze cum vrea, Băsescu sigur se va răzgândi de câtea ori până să-și dea seama cum să iasă mai bine cu aceste cifre, dar în cele din urmă chiar dacă va mai umili România timp de 2 ani tot va fi învins.

reivan
30 Jul 2012, 12:50
Lasati ma , o sa fie bine cu Baselu`. Blaga spune ca inca exista 22 de milioane de romani , ceea ce nici pe vremea comunismului nu era , cu toate ca ipmuscatu` sustinea ca avem o populatie de 23 de milioane , basistii cred ca 10 milioane ce nu au votat il sustin pe Base , Pedeleaci sustin ca au castigat cu 87% impotriva..
O victorie superba , nu a vrut ca lumea sa-si exercite dreptul democratic pentru intoarcerea la democratie.si frica de intoarcere la popor.

Redy
30 Jul 2012, 13:18
Băsescu îmi aduce aminde de Decebal și de ce se scria prin cărțile de istorie cum că era bun diplomat și făcea din înfrângeri victorii. Dar până la urmă tot a fost învins.

Noi intotdeauna am fost invingatori si dupa cum se stie, intotdeauna a trebuit sa dam tribut. :D

sergiuseling
30 Jul 2012, 13:33
Evident.
Să luăm și exemplu celui mai mare român ( Ștefan cel Mare și Sfânt)
A dat tribut otomanilor vreo 15 ani. Apoi s-a bătut vreo 10 ani, a câștigat o singură bătălie cu turcii, pierzând multe altele (multe pierdute dar transformate în victorii), dar în cele din urmă a făcut pace cu un tribut apoape dublu. Și vezi Doamne ce erou mare e.

White1
30 Jul 2012, 13:48
O domnit numa vreo 50 de ani, s-a batut de "la egal la egal" cu cele mai puternice regate din Europa de Est, numea domn pe cine voia muschiul lui in Tara Romaneasca dar incolo nu a avut nici o realizare deosebita (sunt sigur ca ridicatul bisericilor nu te impresioneaza).

iiii
30 Jul 2012, 13:50
- Cat timp a domnit Stefan cel Mare ?

- 7 minute : 14:57 - 15:04

sergiuseling
30 Jul 2012, 14:04
O domnit numa vreo 50 de ani, s-a batut de "la egal la egal" cu cele mai puternice regate din Europa de Est, numea domn pe cine voia muschiul lui in Tara Romaneasca dar incolo nu a avut nici o realizare deosebita (sunt sigur ca ridicatul bisericilor nu te impresioneaza).

Nu neg asta, dar bisericile și mănăstirile mai mult au fost renovate, nu ridicate de el(decât foarte puține pentru cei aproape 50 de ani)
În rest a fost de la egal la egal, dar fără rezultate vizibile pe termen lung, numai așa de moral că odată am fost și noi capabili să ne batem de la egal la egal, evident lăsând țara într-o stare mai proastă decât în momentul preluării domniei. Așa și Băsescu dă unora impresia că se poate bate cu ce se bate el, are și niște rezultate de moment, dar per ansamblu tot mai mult rău decât bine a făcut.

reivan
30 Jul 2012, 14:06
basescu te iubiiiim , poporul te iubeste:x
de unde familia ma-tii scoti basesc iubit tu 22 milioane de oameni in tara?:x
de unde ..sange 22?ba voi va dati seama cine ne conduce?

Redy
30 Jul 2012, 14:17
E cu dialogul in gura un individ care a violat constitutia de fiecare data cand nu i-a convenit ceva.

E cu solidaritatea in gura un individ care are anchete penale iar cei din jurul lui s-au imbogatit din afaceri cu statul in perioada de criza.

E cu increderea si credibilitatea in gura un individ care s-a sucit de 5-6 ori in vreo 10 zile si nu s-a dus la vot desi a spus ca se va duce cu o zi inainte. Dementa totala. :)) Un dement care are insa si mai multi dementi in spatele lui.

reivan
30 Jul 2012, 14:28
Daca as avea multi multi bani as sta mult in Romania. Poate sa mai plec in vacante dar totusi , asa tambalau , scandal ...zici ca-i carnavalul de la Rio.:x

Redy
30 Jul 2012, 14:38
In 2012 la parlamentare o sa se mai urineze un pic pe ce a sustinut in 2008 si se va contrazice de unul singur, cum a facut-o de un milion de ori. Nu va conta insa nici atunci pentru pedelisti si basisti pentru ca nu a contat atata timp ce a facut acest individ, de ce ar mai conta inca o minciuna.

reivan
30 Jul 2012, 19:00
De ce a murit lume la revolutie?Sa ne spuna noua Basescu ca suntem 'einspe miliarde de oameni si ca votul a aprox 9 milioane de oameni nu conteaza?Felicitari..asta e democratie :))

iiii
30 Jul 2012, 21:38
reivan? care revolutie neamule?

reivan
30 Jul 2012, 21:58
bine ma . lovitura de stat din `89 daca-ti place asa.HaPPy?

iiii
31 Jul 2012, 09:20
mult mai corect! :D

Redy
31 Jul 2012, 13:08
Adica vrei sa spui ca nu romanii l-au schimbat pe Ceausescu si ca au trebuit impinsi de la spate ? Pai la naiba, cum facem si tot sclavi sau obedienti ajungem a fi si in povestile noastre de succes. :(

iiii
31 Jul 2012, 13:21
depinde cum o iei. totul a fost o mascarada violenta. punctul 8 de la timisoara nu a fost respectat. populatia a fost adusa in piata revolutiei special sa fie multa ca sa inceapa.
dar hai sa nu incepem cu lovitura de stat din 89...

ontopic sunt curios sa vad care pica acum... referendum esuat...

reivan
31 Jul 2012, 13:37
Eu cred ca-i de bun simt sa-si dea Basescu demisia , dar..omul nu are bun simt.

Redy
31 Jul 2012, 13:51
Eu cred ca-i de bun simt sa-si dea Basescu demisia , dar..omul nu are bun simt.

Politica nu are nimic de a face cu bunul simt(mai ales cand poporul nu are), nici de o parte nici de cealalta. Uimitor este insa cum dus acest lucru in extrem, unui personaj ca Basescu i se permite sa se suceasca de o mie de ori, sa loveasca minori, sa jigneasca, etc si nu se intampla nimic. La fel se intampla si cu cei PDL. ORICE ar face cei PDL se vor gasi numerosi "suporteri"(ca sa nu le spun sobolani din nou) care vor ridica pancarte, lucru care tine de dementa intr-un final.

paul_aramis
31 Jul 2012, 20:21
ce memorie scurtă au unii...
http://www.curentul.ro/2012/index.php/2012072674739/Politic/Iliescu-Nu-voi-vota-la-referendum-si-indemn-chiar-la-boicotarea-acestuia.html

Redy
31 Jul 2012, 21:13
Vrei sa le dai febre pedelistilor cum ca Basescu e cam ca Iliescu ? :D

reivan
31 Jul 2012, 21:55
CNSAS 16,5 milioane de votanti reali in Romania.
Apoi , eu nu-i cred pe ei care se ocupa cu asta.Eu il cred pe BaZeul Traian care spune ca-s 22 de milioane . De pe vrtemea lu` impuscatu numai suntem 22 , de cand era avortu` ilegal.
Comunism mentality :)))=))

Redy
31 Jul 2012, 22:05
Pai e cineva intreg la minte care considera ca mai suntem milioanele alea ? E absurd, dar asta nu ii va impiedica pe "zeii" de la CCR sa se usureze un pic pe voturile de acum cateva zile. Pana la urma sunt si ei niste impostori cu iz de "superioritate" morala, unii cu o istorie de partid.

paul_aramis
31 Jul 2012, 22:38
şi de unde puşca mea ştie CNSAS-ul câţi votanţi sunt în România?

şi dacă ăla e numărul real al votanţilor care e în România, atunci ăia 87% la sută sunt deja mult mai puţini... ori poate CNSASu' are dosare şi pentru noi ăştia de afară...

nu, le-o dau în bot ălora pe care-i doare-n bască de felul în care mi-am exercitat eu dreptul de vot.
da', nu-i bai, după ce ne-au zis că nu avem dreptul să votăm, acum poate schimbă ciumpalacii PSD (cu sprijinul nemijlocit al ălora care s-au sacrificat şi-au ieşit pe caniculă să-şi bage-n urnă) Constituţia şi ne obligă să votăm. jos băsescu!

Redy
31 Jul 2012, 23:32
şi dacă ăla e numărul real al votanţilor care e în România, atunci ăia 87% la sută sunt deja mult mai puţini... ori poate CNSASu' are dosare şi pentru noi ăştia de afară..

Ce ai vrut sa spui exact prin "atunci aia 87% sunt deja mult mai putini' ?

Nu prea are sens matematic ce zici tu, daca numarul total este mai mic cum sa fie numarul care au votat DA la referendum mai mic ? Recunosc ca nu am inteles exact ce ai vrut sa spui, Poti sa rescrii un pic mai clar ?

Cred ca este si o confuzie in legatura cu institutia in cauza. Nu se vorbeste despre CNSAS ci despre CNAS, Casa Nationala de Asigurari Nationala ? Daca este vorba de CNAS, ei au numere pentru ca "asigurarile sociale de sanatate sunt obligatorii si functioneaza ca un sistem unitar".

nu, le-o dau în bot ălora pe care-i doare-n bască de felul în care mi-am exercitat eu dreptul de vot.
da', nu-i bai, după ce ne-au zis că nu avem dreptul să votăm, acum poate schimbă ciumpalacii PSD (cu sprijinul nemijlocit al ălora care s-au sacrificat şi-au ieşit pe caniculă să-şi bage-n urnă) Constituţia şi ne obligă să votăm. jos băsescu!
Respectiva initiativa, la nivel de discurs, nu a venit de pe luna si din nimic ci din cauza fraudei masive realizate de PDL in strainatate. Oricine are cetatenie romana trebuie sa aiba dreptul sa voteze ca sa poata sa se stearga la dos cu el. Ingradirea dreptului la vot este stupida si dupa cum vezi nu a propus nimeni asa ceva, chiar daca cel care a fraudat la Paris a fost rasplatit ulterior aici. Votul din 2009 a fost influentat de cel din strainatate. Tough luck, better luck next time. Dar cred ca stii foarte bine ca in politica nu se pot lasa lucrurile in asa fel, mai ales cand simti ca ai fost furat. Pe de alta parta cand furi e ok. Thumbs up.

Sigur, putem incepe o discutie de cat de informati sunt cei de afara dar nu vom ajunge la un rezultat pentru ca si cei de afara sunt la fel de creduli/prost/inteligenti/perspicace ca si cei de aici, deci discutia este aberanta. Si aia de afara trebuie sa aiba dreptul sa fie prostiti, pacaliti, mintiti de cei de aici la fel ca si locuitorii acestei tari.

Este un pic iritant cand simti ca o persoana de afara care NU este afectata de deciziile luate aici isi da cu parerea dar cum am zis, o astfel de discutie duce spre infinit si este irelevanta in final. Nu cred ca ti-ar placea daca ti-as impune eu un buget fix pe zi neavand nici o treaba cu tine. Dar eu am purtat o astfel de discutie cu mine si am ajuns la concluzia ca mai bine sa lasi "cetateanul" sa voteze decat sa ingradesti dreptul la vot, ORICE s-ar intampla si ORICAT de neinformat si credul este acesta.

Am multe rude si prieteni in strainatate dar nici unul nu are pretentia ca stie ce se intampla aici mai bine decat cei care traiesc aici deci niciunul nu voteaza. Este insa o atitudine personala cu care sunt de acord insa asta nu inseamna ca trec de cealalta parte si o sa zic ca toti care nu fac asa gresesc. Imi asum ca nu pot castiga o asemenea discutie si atunci suport la nivel de discutie un neadevar, acela ca, spre exemplu, cineva care lucreaza in Londa stie ce se intampla in Romania desi e plecat de 5 ani de zile.

Oricat de "neindreptatit" consider eu ca este sau nu este am ajuns la concluzia, in timp, ca la fel ca dreptul la o discutie libera este de preferat in ciuda cenzurii, si dreptul la vot nu trebuie ingradit deloc. Nimeni nu a propus NIMIC si mai departe(desi cred ca gasim niste nebuni), nu a trecut NIMIC care sa ingradeasca votul celor din afara iar toata reactia avuta in 2009 a fost una exagerata datorata ilegalitatilor de la Paris si nu numai. Acum ca le-ai dat in bot astora, cum le-ai dat in bot alora care au furat in 2009 ? Te-a deranjat doar o reactia exagerata asupra unei fraude si nu frauda in cauza ?

sergiuseling
31 Jul 2012, 23:48
ce memorie scurtă au unii...
http://www.curentul.ro/2012/index.php/2012072674739/Politic/Iliescu-Nu-voi-vota-la-referendum-si-indemn-chiar-la-boicotarea-acestuia.html

Nu numai unii. Și ceilalți o au la fel de mică:
http://www.youtube.com/watch?v=iPnlKYw2az8

reivan
31 Jul 2012, 23:52
Am scris eu gresit e CNAS intra-adevar , ma scuzati.
Paul..daca din 9 milioane de oameni voteaza toti o chestie...nu conteaza ce dar procentul e de 100 la suta , conteaza ca populatia tarii e de 12 miliarde de oameni sau 9 milioane?Nu.Conteaza doar cei ce au votat.E ilogic din pct de vedere matematic ce ai spus.

cosmin742000
01 Aug 2012, 07:30
Am scris eu gresit e CNAS intra-adevar , ma scuzati.
Paul..daca din 9 milioane de oameni voteaza toti o chestie...nu conteaza ce dar procentul e de 100 la suta , conteaza ca populatia tarii e de 12 miliarde de oameni sau 9 milioane?Nu.Conteaza doar cei ce au votat.E ilogic din pct de vedere matematic ce ai spus.

Trebuie tinut cont aici ca aproape nimic din ceea ce spune Paul nu are legatura cu logica , tot ce spune Paul are legatura doar cu faptul cum sa fie mai arogant(a) decat restul lumii , mai rau/rea decat restul lumii ,, asta e singurul lui/ei scop in viata

cosmin742000
01 Aug 2012, 07:45
Ungurii de la noi ca si nord coreeni fac doar ce le zice liderul (in cazul ungurilor de la noi nici macar liderul lor de drept), deosebirea e ca nord coreeni o fac pt un ideal in care unii dintre ei chiar rced , ungurii de la noi sunt prea prosti ca sa aiba un ideal , sau daca il au oricum nu conteaza din moment ce liderul a hotarat asa.Ceea ce vreau sa zic e ca la nord coreeni idealurile liderului pot coincide teoretic cu ale poporului. Unguriii de la noi au ajuns sa faca orice le zice Victor Orban , care ultima data cand am verificat era prim - ministru al Ungariei , deci teoretic fara legatura cu ei.Situatia are o foarte buna anologie . In Sua vor fi alegeri anul asta , Ce ar fi daca presedintele Mexicului i-ar sfatui pe mexicanii din SUA (vreo 50 de milioane) sa nu se prezinte la vot.si mexicanii , sa presupunem ca ar fi la fel de lipsiti de neuroni precum ungurii de la noi?Oricum consecintele nu ar fi atat de grave pt americani , dar daca si premirul spaniei ar proceda la fel , si sefii de stat sau premierii tuturor nationalitatilor din SUA ar da acelasi sfat. Probabil ca cel mai mult s-ar bucura ministrul apararii din SUA , pt ca ar mai pune-o de cateva razboiaie

cosmin742000
01 Aug 2012, 07:54
In primul rand au dat legea cu majoritatea simpla dupa ce au hotarat suspendarea, daca o dadeau inainte , Curtea Constitutionala nu avea de ce sa se lege ca schimba regulile ( chiar daca sunt aberante regulile) in timpul jocului.
Alta geseala ar fi ca au acceptat cifra existenta pe listele din 2002 , si nu au grabit publicareain MO a datelor ultimului referendum.
Cat espre Basescu care a zis ca daca 7,3 imlioane de romani au zis da pt destitirea lui , au ramas oricum peste 10 miloane de romani care sunt de partea lui cei 1milion care nu au vazut bine unde sa puna stampla , plus cei pe care i-a sfatuit el sa stea acasa asta nu mai e ca penal ci caz clinic. Folosind acest argument as putea sa imi fac partid , si sa sfatui " electoratul " meu sa nu vina la vot . As castiga guvernarea detasat.

danonino
01 Aug 2012, 08:49

şi dacă ăla e numărul real al votanţilor care e în România, atunci ăia 87% la sută sunt deja mult mai puţini... ori poate CNSASu' are dosare şi pentru noi ăştia de afară...

Esti prost. Stai linistit, o sa iti explic unde esti prost si gresesti, insa am mari dubii ca o sa intelegi ceva dat fiind ca nu stai bine cu logica elementara. Na, clasa a 4a a fost un hop greu de trecut pentru tine.

Totul ramane la fel.
Au votat 8.455.336 de oameni, ei exista in carne si oase. Dintre astia, 88% au votat DA la demiterea lui Basescu, asta insemnand vreo 7.400.508. Pentru NU au votat 11%, adica 943.031.
Procentele sunt din oamenii prezenti la vot.

De unde stie CNAS-ul cati votanti sunt in Romania? Pai, simplu. Intai sa stabilim un lucru, esti prost. CNAS-ul are date despre fiecare roman din Romania, e Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, deci se ocupa de asigurari de sanatate pentru fiecare roman din aceasta tara. Indiferent ca ai 5ani si 3 luni sau 80 de ani si ceva, apari acolo. Indiferent daca muncesti sau nu, apari acolo. Pentru ca la CNSAS trebuie tinuta o evidenta, a tuturor.

La referendum, cvorumul a fost de 50%+1 din romanii ce sunt in Romania si au drept de vot.

E bine ca o arzi arogant, nasol e ca esti prost rau. Legal, 88% zic ca esti prost, iar cei 11% zic ca esti prost.

reivan
01 Aug 2012, 09:43
Ma , paul nu-i prost , e arogant intr-adevar dar nu prost.

Redy
01 Aug 2012, 10:29
Danonino a luat-o pe scurtatura dar are dreptate. Nu inteleg cum cineva cu doua celule nervoase poate spune ca daca numarul total scade atunci numarul celor care a ales Da sau Nu la referendum e mai mic, e ridicol. :D

Poate o slabiciune de moment dar chiar sa nu stii matematica elementara ? :))

E bine ca o arzi arogant, nasol e ca esti prost rau. Legal, 88% zic ca esti prost, iar cei 11% zic ca esti prost.

=)) =)) =)) =)) =)) =))

Cam asa e, mai ales in ce priveste aroganta. La fel ca si "orgoliul" oricine poate crede in capul lui ca e arogant, mai prost cand incearca sa si spuna ceva pentru ca se vede ca atitutidinea respectiva nu are nimic in spate.

cosmin742000
01 Aug 2012, 10:43

Esti prost. Stai linistit, o sa iti explic unde esti prost si gresesti, insa am mari dubii ca o sa intelegi ceva dat fiind ca nu stai bine cu logica elementara. Na, clasa a 4a a fost un hop greu de trecut pentru tine.

Totul ramane la fel.
Au votat 8.455.336 de oameni, ei exista in carne si oase. Dintre astia, 88% au votat DA la demiterea lui Basescu, asta insemnand vreo 7.400.508. Pentru NU au votat 11%, adica 943.031.
Procentele sunt din oamenii prezenti la vot.

De unde stie CNAS-ul cati votanti sunt in Romania? Pai, simplu. Intai sa stabilim un lucru, esti prost. CNAS-ul are date despre fiecare roman din Romania, e Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, deci se ocupa de asigurari de sanatate pentru fiecare roman din aceasta tara. Indiferent ca ai 5ani si 3 luni sau 80 de ani si ceva, apari acolo. Indiferent daca muncesti sau nu, apari acolo. Pentru ca la CNSAS trebuie tinuta o evidenta, a tuturor.

La referendum, cvorumul a fost de 50%+1 din romanii ce sunt in Romania si au drept de vot.

Problema cu " oamani" ca alde Paul este ca daca nu i-ar baga nimeni in seama s-ar autosinucide singuri in serie .Nu ar avea cu cine sa se dea atoatestiutori.Eu unul propun ca de acum Paul sa nu mai existe , cel putin eu unul nu il voi mai baga vreodata in seama.

reivan
01 Aug 2012, 11:02
Nu inteleg ce aveti cu omu`..in fine.
Bai oameni buni , daca intrati pe site-ul la stirile protv si va uitati la cometarii vedeti oameni prosti , nebuni sau platiti.Eu nu inteleg cum sa fii asa prost daca nu te plateste cineva.....

iiii
01 Aug 2012, 11:24
reivan , cosmin nu il inghite pe paul de la o cearta dintrun alt topic , care a rezultat cu banarea lui cosmin cateva zile.

ca sa nu fiu offtopic, intreb si eu ca un simplu roman... dupa referendumul esuat, cine plateste? crin oare se tine de promisiune? ponta o sa fie tras la raspundere?

sergiuseling
01 Aug 2012, 11:59
Păi ce legătură are tragerea la răspundere a lui Ponta cu referendumul? Referendumul nu a fost eșuat, eventual a fost invalidat sau mai bine zis poporul n-a dat un răspuns valid dpdv legal. Nu s-a luat nicio decizie din lipsă de cvorum.

Antonescu a spus că se retrage atâta timp cât Băsescu e președinte. (asta a fost formularea lui) Asta, după mine, înseamnă după ce revine la Cotroceni și până peste 2 ani sau până la o nouă suspendare a lui Băsescu. (depinde de cum se comportă și dacă învață ceva din faptul că 7,4 milioane de persoane consideră descalificabil cum s-a comportat)

Redy
01 Aug 2012, 12:15
ca sa nu fiu offtopic, intreb si eu ca un simplu roman... dupa referendumul esuat, cine plateste? crin oare se tine de promisiune? ponta o sa fie tras la raspundere?

Rezultatul lui e destul de clar si e departe de a fi un esec al celor care l-au initiat prin numarul votantilor veniti la vot cat si prin scorul zdrobitor.

Cine ar trebui sa plateasca pentru invalidarea referendumulu ? Cei care au adaugat artificial un prag, prag ce a fost recomandat pentru ca lumea sa vina la vot iar apoi odata luata decizia PDL si Basescu s-a usurat vazandu-se cu decizia in traista. Deci in acest caz si in urma argumenteleor date de CCR inainte de referendum, daca CCR invalideaza referendumul poarta intreaga vina pentru ca inseamna ca au actionat cu vointa in favoarea unei tabere iar intentiile lor initial declarate au fost doar niste minciuni pentru mentinerea fostului presedinte la Cotroceni in pofida rezultatului devastator de la referendum.

Ponta a fost pus acolo de catre cei care il vor schimbat pe Basescu si clica lui din PDL, nu pentru ca il iubeste poporul ca pe Kim Jong Un, cum de altfel este vazut Basescu de proprii admiratori. Dar poporul asta este foarte ipocrit si PROST si poate fi mutat dintr-o parte in alta. Sa pui invalidarea, eventuala si impotriva oricarei notinui de bun simt cu care CCR este creditata(nu de mine), in carca celor care au organizat referendumul si au facut tot posibilul ca cat mai multa lumea sa vina la vot este o nebunie curata. Dar poporul asta este nebun deci ma astept la orice.

Cine plateste insa pentru invalidarea eventuala a referendumului ? Pai toti in afara de cei responsabili cu interpretarea rezultatului, adica CCR si Parlamentul in acest caz.

iiii
01 Aug 2012, 12:21
am inteles am inteles.

oricum, dupa parerea mea, USL s-a facut de cacao, si acum o intorc pe toate fetele in incercarea de a schimba intrun fel sau altul rezultatul referendumului.

Apoi Basexu, sa constientizeze ca lumea nu il mai vrea, si daca are demnitate, sa renunte.

reivan
01 Aug 2012, 12:31
Antonescu pote ca-si va da demisia , nu-i ca Basescu sa se razgandeasca de la o zi la alta.
De ce sa fie tras Ponta la raspundere?Ce treaba are el ? Daca nu iese lumea la vot trebuie demis prim-ministru?
Basescu fara urma de intergritate daca ar trebuii sa-si sacrifice familia in sensul propriu nu figurat ca sa ajunga iar la Cotroceni ar face-o.

Redy
01 Aug 2012, 12:53
oricum, dupa parerea mea, USL s-a facut de cacao, si acum o intorc pe toate fetele in incercarea de a schimba intrun fel sau altul rezultatul referendumului.

Exact. S-au facut de rahat si acum incearca sa o dreaga. Chiar daca ei in cazul asta vorbesc despre realitatea din aceasta tara in legatura cu numarul celor de la vot, in politica nu se joaca dupa aceleasi reguli iar USL s-a dovedit a fi incompetenta din acest punct de vedere.

Pentru mine aceasta amorteala si prostie cu care actioneaza USL a fost un argument ca daca vor veni la putere nu vor reusi sa fie atat de smecheri ca PDL-istii si de aia nu am fobie de USL in acest caz. Au timp insa sa ma contrazica.

Nu stiu daca presiunea populara a avut de a face cu deciziile luate de USL, as inclina sa cred ca nu. Am coborat capul la mizeriile si minciunile dinspre EU, suntem niste sclavi pana la urma.

Impostura sustinatorilor PDL si ai lui Basescu este evidenta in aceste cazuri in care trebuie sa nege realitatea. Dar au facut-o ei cand l-a pocnit pe copilul ala peste bot, de ce nu ar face-o acum. De aia cand mai vad vreun pedelist stiu repede ce-i in capul lui, fie prostie si credulitate fie impostura. Nu exista nici un alt atribut care sa descrie un pedelist. Am cautat adanc dar am ajuns la concluzia ca nu exista asa ceva. Materialul genetic din care sunt facuti este pur si simplu inferior la nivelul conexiunilor logice pentru cei care cred sincer in ce vorbesc si nu doar sunt ciobanii care mana oile de pe un varf de munte pe altul. Oi sau ciobani, nimic altceva.

cosmin742000
01 Aug 2012, 13:11
reivan , cosmin nu il inghite pe paul de la o cearta dintrun alt topic , care a rezultat cu banarea lui cosmin cateva zile.

Nu are nicio legatura cearta mea de atunci , cu binele pe care mi l-a facut paul dandu-mi ban (si in felul asta scutindu-ma sa ii mai vad rautatile o saptamana) si cu aroganta lui care e universala.De platit cine sa plateasca ? cine a platit si pana acum , cei care isi achita taxele. Eu nu am zis ca Paul e prost , am zis ca e prea arogant pt cunostintele lui , ca se crede atoatestiutor, si ca ii jigneste pe toti ceilalti faa nicio noima.

iiii
01 Aug 2012, 13:47
nu paul ti-a dat ban.

paul_aramis
01 Aug 2012, 15:55
da, sunt prost.

sunt şi arogant. am de ce. voi ce naiba sunteţi?

cosmin742000
01 Aug 2012, 17:11
nu paul ti-a dat ban.

Nu conteaza cine mi-a dat ban , important e ca mi-a dat degeaba si mult mai important e ca o saptamana am scapat

reivan
01 Aug 2012, 17:11
Eu sunt reivan :)

iiii
01 Aug 2012, 17:12
voi ce naiba sunteţi?

eu sunt iiii, si ceva persoane de pe forumul acesta ma stiu personal! :D

paul_aramis
01 Aug 2012, 17:36
voi ce naiba sunteţi?

eu sunt iiii, si ceva persoane de pe forumul acesta ma stiu personal! :D

nu îţi era adresată neapărat ţie întrebarea, ci ciutacilor şi gâzilor de pe topicul ăsta.

Redy
01 Aug 2012, 21:44
da, sunt prost.

:))

Ai pierdut la scor, asta e. Nu ai cum sa o dregi. Nu te-a fortat nimeni. Mai bine treci peste incidentul cu procentele pentru ca altfel doar atragi atentia mai mult decat este necesar asupra prostiilor spuse mai sus.

Ai ramas dator cu niste raspunsuri in legatura cu "loviturile in bot" date unuia sau altuia. Sa le trec si pe alea in acelasi registru cu cunostiintele de matematica ?

reivan
01 Aug 2012, 23:52
Teatrul politic din Romania , acest circ grotesque e de-o penibilitate....cei de la uslas sunt patetici , dar pedeleleleleu OMFG penibilitate ....inca nu reusesc sa trec de "lovitura de stat" trecuta prin parlament si pe la popor , nu prin cazarme si tancuri.
Oribil e ca pedelaci spun ca noi suntem 22 meleoane.
CCR o sa decida ca Baselu sa se intoarca la cotroceni.
Cand in 2-3 ziare de afara se scria ca nu-i chiar constitutionala suspendarea lui zeus toti au sarit de cur in sus.Acum cand presa dw afara il arde grav pe bsel , graaaav de tot suntem quiet.

iiii
02 Aug 2012, 00:09
asa ca, reivan, am rezolvat fix pix cu referendumul canicular. totul o sa revina la normal, ziarele au umplut pagini, a3 a facut audiente maxime, acum gata... am rezolvat o pwla.

si sincer acum, am mers la sectia 62 degeaba..dar chiar degeaba. intr-o/intro luna o sa fie ca inainte.

@paul, nu pune la suflet...

paul_aramis
02 Aug 2012, 02:25
păi aşa mă ştii tu pe mine, că pun la suflet ce bolborosesc toţi ciumpalacii?

iiii
02 Aug 2012, 07:56
termenul de ciumpalac ma amuza..

pai paul, daca nu ai pune la corazoneanu, nu te-ai mai baga in polemici cu dalde astea care nu inteleg sau care nu vor sa inteleaga.

Redy
02 Aug 2012, 12:54
Paule, singura situatia in care restul sunt ciumpalaci si tu nu esti este daca definim termenul de ciumpalac ca absolvent de clasa a 8-a la matematica. Mai usor cu tonul, nu ai de ce si nici cu ce.

paul_aramis
02 Aug 2012, 14:40
pesedac mic şi furios, mai uşor cu revoltatu', că te enervezi şi iară te-apucă diareea de tastatură.

noi ne luăm înfrângerea (în fond nu am pierdut nimic, nu noi suntem ăia care ne-am bătut în piept cu susţinerea populară ş-am cerut aprobare de la popor) şi vă lăsăm vouă victoria. vă lăsăm chiar să vă jucaţi cu ea la groapa cu nisip, da' nu mă întreba până când, că nu depinde de noi, ci de bunicuţă. c-am auzit că e iute la mânie şi cum nu te încadrezi în directive, cum te zboară.

Cand in 2-3 ziare de afara se scria ca nu-i chiar constitutionala suspendarea lui zeus toti au sarit de cur in sus.Acum cand presa dw afara il arde grav pe bsel , graaaav de tot suntem quiet.ci bagă. ce dreaqu' vă plătesc ăia la partid, doar aşa, de-aiurea?

Oribil e ca pedelaci spun ca noi suntem 22 meleoane.chiar tu eşti de acord că sunt 22 de milioane. ori poate încă aţi rămas cu declaraţia prostănacului în cap, că ăia de afară nu mai sunt români?

Redy
02 Aug 2012, 15:07
Am decis ...................... sa o amanam. =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

pesedac mic şi furios, mai uşor cu revoltatu', că te enervezi şi iară te-apucă diareea de tastatură.

noi ne luăm înfrângerea (în fond nu am pierdut nimic, nu noi suntem ăia care ne-am bătut în piept cu susţinerea populară ş-am cerut aprobare de la popor) şi vă lăsăm vouă victoria. vă lăsăm chiar să vă jucaţi cu ea la groapa cu nisip, da' nu mă întreba până când, că nu depinde de noi, ci de bunicuţă. c-am auzit că e iute la mânie şi cum nu te încadrezi în directive, cum te zboară.

Asta e tot ce a putut scoate aroganta din tine ? :)) Arogantule, du-te mah la grupa mica si continua sa stai cu fundul pe canapea imaginandu-ti ca dai cuiva in bot. Voua, noua, ciudat mod de a te adresa. Nu ar fi rau nici sa pui mana pe niste carti pana la urmatorul scrutin/vot ca poate reusesti sa aduni corect.

Mai usor cu fobiile pesediste si comuniste, sunt mult mai liberal decat vei fi tu in toata viata ta, in orice decizie, in acelasi timp nu sunt rupt de realitate sa o duc in extrem de "frica comunismului". Daca ai fi gandit, dar nu o faci, ai fi vazut ca omul e o creatura mai complexa decat stanga vs. dreapta sau comunist vs. capitalist. Dar cu cine dracu sa vorbesc, cu pui de comunisti pe plantatii straine cu impresii ca daca nu mor de foame stiu ei ce-i cu ideologiile sau cu partidele politice. Esti cazul clasic care isi pune bara mult mai sus decat poate sari, un roman clasic.

Au ajuns toti prostii care nu stiu sa adune 5 cu 7 sa se dea aroganti pe forum. :))

paul_aramis
02 Aug 2012, 15:35
e, se poate şi mai mult, da' n-ai pricepe.

aşa-i, nu ştim să adunăm cinci cu şapte. ca dovadă nouă ne-a ieşit rezultatu', voi încă mai număraţi,. doar-doar v-o ieşi ăia 52% cumva de undeva. hai că păn' la toamnă mai e timp.

până atunci noi o să stăm frumuşel pe canapea şi o să ne uităm la voi, sugacii la ţâţa pesedeului (încă nu ne-am decis dacă pesedeul e de gen feminin sau masculin) ş-aşteptăm cuminţi să creşteţi mari. atât de mari încât să puteţi citi Constituţia României. bineînţeles, asta dacă până atunci o să fiţi în stare să vă îndepărtaţi petele roşii de pe chestia aia care vă ţine loc de creier.

Mai usor cu fobiile pesediste si comuniste, sunt mult mai liberal decat vei fi tu in toata viata ta,

o da, ştim cu toţii ce liberal eşti. la cât sloboz ai dat pe tastatură în ultima lună, nici nu ne aşteptam să fii altceva...

Redy
02 Aug 2012, 15:44
Deci nu esti multumit cu rolul de bufon ci vrei sa fii si regele afirmatiilor neargumentate ? Pentru asa ceva va trebui sa te bati cu Rifa.

Nimic din ce spui tu acolo nu-i adevarat sau are vreo legatura cu realitatea. Pragul a fost atins conform populatiei care respira si expira. Adaugarea lui a fost insa artificiala iar cei care l-au "adaugat" acum o dau intoarsa, dovedind inca o data ca CCR nu e altceva decat o marioneta. CCR nu este pusa sa numere dar si-a depasit atributiile cand a impus un prag imaginar care nu a fost altceva decat o arma politica a PDL-ului. Sunt sigur ca lucrurile astea logice nu te deranjeaza pentru ca te aflii intr-o companie care iti face onoare, a decedatilor,a purtatorilor ilegal de creier si a impostorilor.

o da, ştim cu toţii ce liberal eşti. la cât sloboz ai dat pe tastatură în ultima lună, nici nu ne aşteptam să fii altceva...

Si ce lucruri anti-liberale am spus eu ? Ia da-mi niste citate. Daca tot am scris asa de mult sigur poti sa prezinti un mic rezumat a ceea ce am zis daca nu "citate". Hai sa te vedem, liberalule. Baga material.

Tu nu stii sa iti aduni nasturii de la camasa asa ca nu ma astept la niste raspunsuri pentru ca pana acum ai evitat sa iti justifici parerile. Sunt curios cine iti pune pantalonii dimineata inainte sa pleci pe plantatie.

paul_aramis
02 Aug 2012, 16:06
... te aflii intr-o companie care iti face onoare, a decedatilor,a purtatorilor ilegal de creier si a impostorilor.

păi nu-ţi ţin ţie companie? e logic...

auzi politruc de dâmboviţa, nu pedeleu a adăugat pragu' ăla. ia pune mâna tu frumuşel pe lege şi vezi cine. că doar eşti băiat inteligent.

iiii
02 Aug 2012, 16:11
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) politruc!!!!!! doamneeeee mor de ras aici.... de cand nu am mai auzit termenul acesta =)) =)) =)) =)) 10 puncte paul

Redy
02 Aug 2012, 16:18
păi nu-ţi ţin ţie companie? e logic..

Nici nu am sugerat ca-mi tii deci nu, nu e logic. Dar o punem si pe asta in categoria afirmatiilor specifice tie.

auzi politruc de dâmboviţa, nu pedeleu a adăugat pragu' ăla. ia pune mâna tu frumuşel pe lege şi vezi cine. că doar eşti băiat inteligent.

Am tratat deja subiectul pragului. Ai niste restante in materie de argumentatie. Ce-ar fi sa le atingi pe alea inainte ? Hai ca nu-i greu. Daca le-ai uitat pot sa te citezi ca sa iti aduci aminte.

Inca o chestie, iti aduc aminte ca nu ai trecut inca clasa a 8-a deci invectivele tale ironice oricat de destepte crezi tu ca sunt, nu depasesc nici ele clasa respectiva.

paul_aramis
02 Aug 2012, 16:21
Am tratat deja subiectul pragului.

cu ce l-ai tratat?

Redy
02 Aug 2012, 16:26
Pai vezi prietene ca nu ai nimic in spate ? Aroganta ta se rezuma la trollism, atat.

Deci nu ai gasit citate d-ale mele "anti liberale" ? Eh, mai cauta. ;)

paul_aramis
02 Aug 2012, 16:37
ete fix pix, că n-oi avea altceva mai bun de făcut decât să stau să-ţi scrum ţie mizeriile. mai bine stau pe canapea.

şi cu ce ai tratat pragu' ăla?

Redy
02 Aug 2012, 16:42
In timpul in care ai scris postul de mai sus puteai sa rezumi ce am zis eu. Nu poti si nu ai cu ce, nu ca nu vrei.

Ultimele tale posturi sunt trollisme pure. Ai ajuns sa scoti cuvantul "tratat" din fraza si apoi sa ii asociezi alt sens si sa ma intrebi o aberatie si acum imi ceri sa te iau in serios. :))

Jet troll-ule.

danonino
02 Aug 2012, 16:48
da, sunt prost.

Fa gura mare si o sa-ti aratam. Tine-te bine, suntem 8 milioane si ceva de oameni.

paul_aramis
02 Aug 2012, 16:48
a nu, nu cer nimănui să mă ia în serios. nu am asemenea pretenţii poate alţii, pe la alte mese...

na, dacă nu îţi place ce, atunci întreb altcumva: cum ai tratat pragu' ăla? da' ai habar cum arăta el înainte să fie infestat de bacilu' pesede?

Redy
02 Aug 2012, 16:53
Poti sa stai linistit, nu te ia nimeni in serios. Esti un troll si atat. Ai fost amuzant pe alocuri si mai ales cand incercai sa faci o matematica gimnaziala. Funny shit right there. :))

Nu ai mai adresat nimic ce are legatura cu subiectul de ceva timp, intrebarile mele fiind punctuale si in legatura cu subiectul in cauza. Nu, tu ai tras-o pe margine spre trollisme. Ai intrat in rosu acum ca Base al tau mai sta pe bara un pic ?

Iti aduc aminte ca esti offtopic pe threadul asta de ceva timp si ca ar cam trebui sa te intorci in a modera ce stii tu mai bine, adica: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86251&highlight=dadaisme

Daca nu esti interesat in a da rapunsuri atunci abereaza pe alte meleaguri unde nu este nevoie de asa ceva. Ti-am dat link. Du-te si nu te mai uita inapoi.

paul_aramis
02 Aug 2012, 17:04
Fa gura mare si o sa-ti aratam. Tine-te bine, suntem 8 milioane si ceva de oameni.
nu ştiam că danoninii se înmulţesc aşa de repede. de la 7.4 la 8 şi ceva milioane e ceva, în doar 3 zile. o fi pe cale asexuată? sau vă înmulţiţi prin diviziune ca amoebele?

Poti sa stai linistit, nu te ia nimeni in serios. Esti un troll si atat. Ai fost amuzant pe alocuri si mai ales cand incercai sa faci o matematica gimnaziala. Funny shit right there. :))

Nu ai mai adresat nimic ce are legatura cu subiectul de ceva timp, intrebarile mele fiind punctuale si in legatura cu subiectul in cauza. Nu, tu ai tras-o pe margine spre trollisme. Ai intrat in rosu acum ca Base al tau mai sta pe bara un pic ?

Iti aduc aminte ca esti offtopic pe threadul asta de ceva timp si ca ar cam trebui sa te intorci in a modera ce stii tu mai bine, adica: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86251&highlight=dadaisme

Daca nu esti interesat in a da rapunsuri atunci abereaza pe alte meleaguri unde nu este nevoie de asa ceva. Ti-am dat link. Du-te si nu te mai uita inapoi.
de, fac şi io ce pot, io cu trolismele, tu cu aberaţiile şi înjurăturile. fiecare cu ce are. ce să fac dacă pe noi nu ne-au îndoctrinat aşa de bine ca pe alde voi? şcoala de cadre a pesedeului nu se dezminte niciodată, eşti dovada vie. tu şi danonino. iote acolo matematică . de nivel superior.

băsescu poate să stea pe bară liniştit, oricum mai trece ceva timp până se liniştesc toţi papagalii ăştia cu creastă roşie.

Redy
02 Aug 2012, 17:11
Ce coincidenta, o dai cu pesedeul in sus si in jos. Erai si tu un pedelist inflitrat aici ca troll si acum ai iesit la suprafata. Te faci ca nu intelegi ca 7.5 milioane i-au dat cu jet, oricat de mult l-ai iubi tu si ai vrea sa fie invalidat referendumul pe o minciuna si numere false. Asta e, cauta-ti un alt idol, de preferat uns de Basescu.

băsescu poate să stea pe bară liniştit, oricum mai trece ceva timp până se liniştesc toţi papagalii ăştia cu creastă roşie.

Vorbeste cel cu creasta portocalie pe fund.

PS: Unde sunt lucrurile alea anti-liberale pe care le-am spus eu mincinosule ?

reivan
02 Aug 2012, 17:48

Cand in 2-3 ziare de afara se scria ca nu-i chiar constitutionala suspendarea lui zeus toti au sarit de cur in sus.Acum cand presa dw afara il arde grav pe bsel , graaaav de tot suntem quiet.ci bagă. ce dreaqu' vă plătesc ăia la partid, doar aşa, de-aiurea?

Oribil e ca pedelaci spun ca noi suntem 22 meleoane.chiar tu eşti de acord că sunt 22 de milioane. ori poate încă aţi rămas cu declaraţia prostănacului în cap, că ăia de afară nu mai sunt români?

No , paul / a eu chiar credeam ca tu nu esti batut in cap cu batu` da m-am inselat. Spiritul meu de ferentexas-rahova ar vrea sa te injur , spiritul meu de om civilizat ma face sa-ti arat ca esti baut in cap cu batu.
Eu militez p-aci ca suntem 20 de milioane peste tot in lume , peeeeeeste tot si in Guatemala , Sierra Leone si Timbuctu , din aia 20 de milioane , 16 au drept de vot. Understand?

dreaqu`? W__t F ....No , twinsen a mestecat p-aici cand a scris un spaniol care a facut scoala in Romania de rau de guvern & parlament de parca nu ar fi scris 1-2-3 ziare ci toate.
Acum cand pana si germanii spun ca Basescu trebuie sa-si dea demisia e asa linistee..
Du-te amic /. prietena in tara laptelui si suge de la caini , chiar n`ai treaba.

Chestia cu jos basescu...bai tu preiei modelul lui Zeus , te sucesti din zi in zi.

paul_aramis
02 Aug 2012, 18:44
No , paul / a eu chiar credeam ca tu nu esti batut in cap cu batu` da m-am inselat. Spiritul meu de ferentexas-rahova ar vrea sa te injur , spiritul meu de om civilizat ma face sa-ti arat ca esti baut in cap cu batu.
Eu militez p-aci ca suntem 20 de milioane peste tot in lume , peeeeeeste tot si in Guatemala , Sierra Leone si Timbuctu , din aia 20 de milioane , 16 au drept de vot. Understand?

dreaqu`? W__t F ....No , twinsen a mestecat p-aici cand a scris un spaniol care a facut scoala in Romania de rau de guvern & parlament de parca nu ar fi scris 1-2-3 ziare ci toate.
Acum cand pana si germanii spun ca Basescu trebuie sa-si dea demisia e asa linistee..
Du-te amic /. prietena in tara laptelui si suge de la caini , chiar n`ai treaba.

militezi un rahat. rezultatele provizorii ale recensământului din 2011 zic că în ţară sunt 19 milioane (19.042.936 mai exact) iar afară încă cel puţin 0.9 milioane (910.264 conform datelor). deja suma totală e de aproape 20 de milioane, la care se adaugă un estimat de cca. alte 2 milioane, respectiv cei care au plecat cu căţel cu purcel şi nu a mai avut cine să îi declare. ţi-a intrat la dovleac? face vreo 22 de milioane de cetăţeni români au ba?

iar ca răspuns pulifriciului gata oricând să sară la gâtu' oricui nu e de aceeaşi părere ca el, bă sugaci pesedeu', înainte de a avea nesimţirea de a cere cuiva să vină cu dovezi, ar trebui să-ţi argumentezi inepţiile pe care le postezi. o tot tragi în sus şi-n jos cu pragu' da' eşti complet pe dinafară, dai din cioc repetând aberaţiile auzite de la alţii: inteligentule, pragul pentru validarea referendumului nu a fost modificat niciodată, de când a fost adoptată legea, adică de 12 ani. articolul în cauză a fost modificat o singură dată în ceea ce priveşte baza de aplicare, de către PDL, dar fără a aduce modificări de natură a avantaja PDL. înainte de mă trimite pe mine să citesc, pune dracului mâna şi te documentează, să nu fi prins cu izmenele-n vine.

reivan
02 Aug 2012, 19:13

militezi un rahat. rezultatele provizorii ale recensământului din 2011 zic că în ţară sunt 19 milioane (19.042.936 mai exact) iar afară încă cel puţin 0.9 milioane (910.264 conform datelor). deja suma totală e de aproape 20 de milioane, la care se adaugă un estimat de cca. alte 2 milioane, respectiv cei care au plecat cu căţel cu purcel şi nu a mai avut cine să îi declare. ţi-a intrat la dovleac? face vreo 22 de milioane de cetăţeni români au ba?

iar ca răspuns pulifriciului gata oricând să sară la gâtu' oricui nu e de aceeaşi părere ca el, bă sugaci pesedeu', înainte de a avea nesimţirea de a cere cuiva să vină cu dovezi, ar trebui să-ţi argumentezi inepţiile pe care le postezi. o tot tragi în sus şi-n jos cu pragu' da' eşti complet pe dinafară, dai din cioc repetând aberaţiile auzite de la alţii: inteligentule, pragul pentru validarea referendumului nu a fost modificat niciodată, de când a fost adoptată legea, adică de 12 ani. articolul în cauză a fost modificat o singură dată în ceea ce priveşte baza de aplicare, de către PDL, dar fără a aduce modificări de natură a avantaja PDL. înainte de mă trimite pe mine să citesc, pune dracului mâna şi te documentează, să nu fi prins cu izmenele-n vine.

Calm amigo.
Rezultatele partiale la recensamant sunt un fel de labe.
Stai calm ca s-au numarat si o parte din cei ce-s plecati in strainatate dar eu case in Romania , prin intermediul rudelor , eu am facut asta.
Si inca o data , daca tu crezi ca inca suntem 22 de milioane prin toata lumea...8-}

paul_aramis
02 Aug 2012, 19:26

Calm amigo.
Rezultatele partiale la recensamant sunt un fel de labe.
Stai calm ca s-au numarat si o parte din cei ce-s plecati in strainatate dar eu case in Romania , prin intermediul rudelor , eu am facut asta.
Si inca o data , daca tu crezi ca inca suntem 22 de milioane prin toata lumea...8-}

ai nevoie de ochelari sau vrei să scriu mai mare? uite să te ajut: ăia 900 de mii declaraţi de rude ca fiind plecaţi în străinătate nu sunt incluşi în cele 19 milioane. deci deja sunt 20 de milioane, plus ăia pe care nu a avut cine să îi declare (ca în cazul meu: doi incluşi în referendum şi 13 nu).
iar rezultatele sunt provizorii pentru că încă nu s-au finalizat toate filtrele ce se folosesc la raportare. dacă or să fie diferenţe, or să fie de câteva sute de mii (una sau două, în minus sau în plus)

danonino
02 Aug 2012, 21:38
nu ştiam că danoninii se înmulţesc aşa de repede. de la 7.4 la 8 şi ceva milioane e ceva, în doar 3 zile. o fi pe cale asexuată? sau vă înmulţiţi prin diviziune ca amoebele?

Esti prost. Am deja sentimentul unui deja-vu, imi place, sa-l mai am inca o data. Esti prost.
7.4+0.9=8.3 milioane de oameni care au votat, care s-au prezentat pentru a lua o decizie, iar ei sunt ignorati.
In legatura cu inmultirea, stai linistit, ne-am invatat lectia, tocmai d-aia ti-am si spus sa deschizi gura.

reivan
02 Aug 2012, 21:43
No ma paul; eu nu inteleg cum mai poti da tu lectii dupa ce arati ca esti forta-n matematica. Du-te la universitate ca te vor profesor toti rectorii din capitala +Oxford.
Dar , nu uita , suntem 22 de milioane si la vot au fost doar 5 , nu 7,5 doar 5.

paul_aramis
02 Aug 2012, 22:10

Esti prost. Am deja sentimentul unui deja-vu, imi place, sa-l mai am inca o data. Esti prost.
7.4+0.9=8.3 milioane de oameni care au votat, care s-au prezentat pentru a lua o decizie, iar ei sunt ignorati.
In legatura cu inmultirea, stai linistit, ne-am invatat lectia, tocmai d-aia ti-am si spus sa deschizi gura.

am recunoscut deja că sunt prost, găseşte alt apelativ. însă bă trici-flici, doar 7.5, că restul v-au dat eject. ce căcat poţi să înghiţi, să-ţi insuşeşti şi voturile alora de au votat împotriva ta. băi ameţeală, pune şi tu mâna pe Constituţie şi mai citeşte şi după aia vino şi dă-mi lecţii de democraţie

No ma paul; eu nu inteleg cum mai poti da tu lectii dupa ce arati ca esti forta-n matematica. Du-te la universitate ca te vor profesor toti rectorii din capitala +Oxford.

şi să plec de pe canapea? nu face. în afară de asta, ai vreun argument care să susţină în vreun fel că suntem mai puţini de 20 de milioane de cetăţeni români? de abia aştept să-l văd.

başca că acuma, după ce diverse instituţii ale statului, aflate într-un fel sau altul în subordinea guvernului, au început să-şi dea cu listele în cap, numărul cetăţenilor români pare să crească de la o zi la alta: CNAS zice 20.5 milioane. plus ăia de afară, batem 23 de milioane ca popa. ceauşescu ar fi mândru!

da' să ştii că m-ai făcut curios cu presa aia germană. să fie vorba de DW oare? ei sunt ăia care îi spun lui băsel să plece?

reivan
02 Aug 2012, 22:23

am recunoscut deja că sunt prost, găseşte alt apelativ. însă bă trici-flici, doar 7.5, că restul v-au dat eject. ce căcat poţi să înghiţi, să-ţi insuşeşti şi voturile alora de au votat împotriva ta. băi ameţeală, pune şi tu mâna pe Constituţie şi mai citeşte şi după aia vino şi dă-mi lecţii de democraţie

şi să plec de pe canapea? nu face. în afară de asta, ai vreun argument care să susţină în vreun fel că suntem mai puţini de 20 de milioane de cetăţeni români? de abia aştept să-l văd.

başca că acuma, după ce diverse instituţii ale statului, aflate într-un fel sau altul în subordinea guvernului, au început să-şi dea cu listele în cap, numărul cetăţenilor români pare să crească de la o zi la alta: CNAS zice 20.5 milioane. plus ăia de afară, batem 23 de milioane ca popa. ceauşescu ar fi mândru!

da' să ştii că m-ai făcut curios cu presa aia germană. să fie vorba de DW oare? ei sunt ăia care îi spun lui băsel să plece?

Ma eu am un argument , chiar mai multe.
1. Avortul e legal , multa lume face avort prea putini copii.
2. in fiecare an din 2000 incoa` populatia tarii scade cu 200 de mii.
3. CNAS a facut cate o fisa pentru fiecare roman inscris la un medic de familia , asta incluzandu-i si pe cei de afara . Au psus deasemenea ca-s 16,5 milioane oameni cu drept de vot in toata lumea , ca altfel nu ma mai certam cu tine daca ziceau ca-s doar in Romania 16,5.

4. Mad bro ?:|
Cat despre cauza cu oamenii care au dat jet..Cred ca 50 % dintre ei nu au stiut intrebarea si au pus nu crezand ca voteaza da , si nimeni nu da jet nimanui exercitandu-si un simplu drept constitutional.

danonino
02 Aug 2012, 22:40

Esti prost, mult prea prost. Referendumul, cu toti participantii lui (8.3milioane de oameni) si rezultatul lui este ignorat.

paul_aramis
03 Aug 2012, 00:35
3. CNAS a facut cate o fisa pentru fiecare roman inscris la un medic de familia , asta incluzandu-i si pe cei de afara . Au psus deasemenea ca-s 16,5 milioane oameni cu drept de vot in toata lumea , ca altfel nu ma mai certam cu tine daca ziceau ca-s doar in Romania 16,5.
tu scoţi căcaturile astea de la tine din cap sau ai linie scurtă cu partidu'? zău dacă înţeleg de ce insişti tu să te faci de rahat, înghiţind (şi transmiţând mai departe) toate tâmpeniile pe care ţi le bagă pe gât partidu'?

hai să ne uităm un pic la ce elucubraţii ai scris acum:

în ultimii 13-14 ani populaţia României a înregistrat constant un declin natural, din diferite motive (nu fac obiectul discuţiei). acest declin a fost din an în an tot mai mare, astfel încât în 2011, a ajuns la cifra de 55 de mii de persoane (55,476 mai exact, adică cca 3‰), faţă de vreo 35 de mii în 2002. ouch, cam departe de ce ne spune partidu', undeva trebuie să fie o greşeală, că doar partidu' ştie ce spune, el nu ne minţeşte, ce dracu!

păi hai să vedem unde e greşeala. păi un să fie, ori partidu' habar n-are ce zice (ah, deci nu ne-a minciunit, a greşit şi ei sireaci că doar e oameni) ori noi ne uităm ca bou-n călindar şi nu pricepem ce citim. deci în ultimii 10 ani cealaltă componentă a declinului demografic al populaţiei, aia de se cheamă migraţie externă, a înregistrat o valoare medie de, ia să vedem, deci am fost 21.6 milioane în 2002 (la recensământu' pesedist), lu' băselu i-au ieşit doar 19, scădem una din alta ne dă 2.6 milioane, scădem pe ăia de au crăpat (ăl de sus cu mila) adică o juma de milion (no, de dragu' calculului hai să zicem c-or dat colţu' şase sute de mii), deci ne mai rămân 2 milioane, împărţim la 10 şi ne dă, ia să vedem deci ne dă (are careva un calculator de ăla de coşniţă, că io nu mă pricem la de astea complicate) deci ne dă, ăăăăă, 200 de mii. pe an. mediu. ura! partidu' nu ne-a minciunit! am avut dreptate. da' ia stai un pic.
că mai avem o dilemă.

deci CNASu' zice că el are înregistraţi 20 de milioane. bun. şi că îi are în evidenţă şi pe ăia de afară. cum naiba or fi făcut dom'le medicii ăia de i-or luat în evidenţă pe ăia de afară? mă gândesc, cu mintea mea asta proastă, că s-or fi adunat toţi medicii de familie din ţara asta într-o sală undeva, or luat lista cu toţi românii care-s pe-afară (că trebuie neapărat să o aibă, nu!) ş-or început: Aboului Andtei! ăl iau eu, a zis medicul X; Avacii Doina! trece la mine, a zis medicul Y. şi tot aşa până şi-au împărţit toată lista... iar Făt Frumos şi Ileana Cosânzeana au tgrăîit fericiţi până la adânci bătrâneţi, ş-or mai fi trăind şi acum, dacă n-or fi murit! (să verifice careva listele electorale) =))

Cat despre cauza cu oamenii care au dat jet..Cred ca 50 % dintre ei nu au stiut intrebarea si au pus nu crezand ca voteaza da , si nimeni nu da jet nimanui exercitandu-si un simplu drept constitutional.

ok, deci hai să vă mai credităm cu încă o juma de milion de voturi, pe lângă alea 7.4, treacă de la noi. avem de unde.
dar să nu ne oprim cu logica aici. să o ducem până la capăt: din ăia 7.4 milioane care au dat cu ştampila pe DA, 50% au vrut de fapt votează pentrz băsel. deci luăm 50% de aici şi punem dincolo şi ne dă... ups, să vie cetăţeanu' turmentat să voteze şi el, că doar n-o să stăm la egalitate!

pen' ce? că debitezi tâmpenii?

hai să vorbim de occidentu' ăla care fierbe împotriva lu' marinelu prin ziare. deci e DW au ba?

...

jet chibiţ, că-ţi pute gura mai rău decât curu'

victor
03 Aug 2012, 06:57
se sparge o buba mare si urata, numarul umfat al populatiei. toata lumea a avut interes sa il umfle, fonduri, posturi, locuri de parlamentari romani sau UE, morti care voteza si ajuta pe cei ce organizeaza alegerile, statisticile care vor fi date peste cap cu venitul pe cap de locuitor in primul rand si cate altele pe care nu le putem stii dar pe care ei (indiferent de culoare) le stiu.

raportul de aseara prezentat la antena 3, al comisiei prezidentiale care a studiat declinul demografic - in masura in care e real - e bomboana pe coliva.

p.s. mi-a placut interpretarea cu flacara democratiei, basescu a dat-o celor de la antene pentru ca in sfarsit a inteles si el ca acolo este democratie..........

reivan
03 Aug 2012, 10:47
tu scoţi căcaturile astea de la tine din cap sau ai linie scurtă cu partidu'? zău dacă înţeleg de ce insişti tu să te faci de rahat, înghiţind (şi transmiţând mai departe) toate tâmpeniile pe care ţi le bagă pe gât partidu'?

hai să ne uităm un pic la ce elucubraţii ai scris acum:

în ultimii 13-14 ani populaţia României a înregistrat constant un declin natural, din diferite motive (nu fac obiectul discuţiei). acest declin a fost din an în an tot mai mare, astfel încât în 2011, a ajuns la cifra de 55 de mii de persoane (55,476 mai exact, adică cca 3‰), faţă de vreo 35 de mii în 2002. ouch, cam departe de ce ne spune partidu', undeva trebuie să fie o greşeală, că doar partidu' ştie ce spune, el nu ne minţeşte, ce dracu!

păi hai să vedem unde e greşeala. păi un să fie, ori partidu' habar n-are ce zice (ah, deci nu ne-a minciunit, a greşit şi ei sireaci că doar e oameni) ori noi ne uităm ca bou-n călindar şi nu pricepem ce citim. deci în ultimii 10 ani cealaltă componentă a declinului demografic al populaţiei, aia de se cheamă migraţie externă, a înregistrat o valoare medie de, ia să vedem, deci am fost 21.6 milioane în 2002 (la recensământu' pesedist), lu' băselu i-au ieşit doar 19, scădem una din alta ne dă 2.6 milioane, scădem pe ăia de au crăpat (ăl de sus cu mila) adică o juma de milion (no, de dragu' calculului hai să zicem c-or dat colţu' şase sute de mii), deci ne mai rămân 2 milioane, împărţim la 10 şi ne dă, ia să vedem deci ne dă (are careva un calculator de ăla de coşniţă, că io nu mă pricem la de astea complicate) deci ne dă, ăăăăă, 200 de mii. pe an. mediu. ura! partidu' nu ne-a minciunit! am avut dreptate. da' ia stai un pic.
că mai avem o dilemă.

deci CNASu' zice că el are înregistraţi 20 de milioane. bun. şi că îi are în evidenţă şi pe ăia de afară. cum naiba or fi făcut dom'le medicii ăia de i-or luat în evidenţă pe ăia de afară? mă gândesc, cu mintea mea asta proastă, că s-or fi adunat toţi medicii de familie din ţara asta într-o sală undeva, or luat lista cu toţi românii care-s pe-afară (că trebuie neapărat să o aibă, nu!) ş-or început: Aboului Andtei! ăl iau eu, a zis medicul X; Avacii Doina! trece la mine, a zis medicul Y. şi tot aşa până şi-au împărţit toată lista... iar Făt Frumos şi Ileana Cosânzeana au tgrăîit fericiţi până la adânci bătrâneţi, ş-or mai fi trăind şi acum, dacă n-or fi murit! (să verifice careva listele electorale) =))

ok, deci hai să vă mai credităm cu încă o juma de milion de voturi, pe lângă alea 7.4, treacă de la noi. avem de unde.
dar să nu ne oprim cu logica aici. să o ducem până la capăt: din ăia 7.4 milioane care au dat cu ştampila pe DA, 50% au vrut de fapt votează pentrz băsel. deci luăm 50% de aici şi punem dincolo şi ne dă... ups, să vie cetăţeanu' turmentat să voteze şi el, că doar n-o să stăm la egalitate!

pen' ce? că debitezi tâmpenii?

hai să vorbim de occidentu' ăla care fierbe împotriva lu' marinelu prin ziare. deci e DW au ba?

...

jet chibiţ, că-ţi pute gura mai rău decât curu'
Nu io ma jur ca tu esti prost.
Fiecare roman are medic de familie de cand are 2-3 anisori.
Chiar daca pleaca el in Cambogia sau in Pula ( croatia ) el tot e inscris in listele medicilor de familie . Medicii de familie au fisele respectivelor oameni in pc , si transmit datele la CNAS .

Eti prost ma jur , eu spun aici din ce am vazut pe la tv la mai multe posturi ca CNAS a declarat ca sunt 16 milioane de oameni cu drept de vot in LUME , IN TOATA LUMEA. Eu-s chiar asa de prost sa spun ca sunt doar in ro 16 milioane si ca afara numai sunt vreo 2? Du-te amic in tara laptelui , ca vad ca nu ai treaba.Si nu am reusit sa citesc toate ziarele din occident dar am vreo 2 franceze , 1 german care nu stiu cum se cheama si in Guardian. Mai mult nu-mi permit cunostintele de limbi straine sa citesc.

iiii
03 Aug 2012, 10:51
reivan, 16 milioane de romani, nu de oameni

Redy
03 Aug 2012, 12:43
Faptul ca nu mai suntem atatia romani a spus-o chiar Base cand nu era sa fie schimbat. A spus-o CCR. Sunt acte care duc spre aceleasi rezultate. Hai ca nu e asa greu de estimat. Nu stiu ce acte doveditoare vrei tu dar aramise ,sunt dovezi ca numarul e mult mai mic decat cel initial. Cei iesiti la vot au fost 47% dintre care 7.5 milioane au spus DA. Considerand datele de mai sus nu vad cum procentul de 47% ar scadea si nu ar creste peste 50%. Pe langa pragul artificial impus (cu ideea ca lumea sa vina la vot) si transformat in arma politica, numarul celor care au spus DA este urias deoarece niciodata in istoria Romaniei nu a fost o iesire de 100%. Nicaieri in lume nu vine 100% deci cei 7.5 care au venit si au spus DA sunt mai mult decat necesari pentru ca sa zboare Base de la Cotroceni.

Toate lucrurile astea sunt niste evidente, negate si rasturnate de impostori sau sobolani care le deformeaza in scop politic cum mai fac unii pe acest forum printre care paul_aramis asta. Dar pana la urma asta e o alta ocazie ca sa isi arate adevarata fata, impreuna cu conducatorul lor mult iubit care s-a dovedit a nu fi atlceva decat o lepra care se tine de scaun, un sobolan care exploateaza orice gaura gasita in acest subsol numit Romania, un vierme care a infectat mintile mai slabe ca el si cei pe care i-a pus el sa isi protejeze clica de mafioti sunt cei care trebuie si pot sa conduca Romania.

Cine are impresia ca dupa ce astia vor numara ce vor numara numarul ar trebui sa fie mai mare nu poate fi decat nebun de legat. Oricat ar numara si renumara, numarul intotdeauna va fi mai mic iar procentul celor care au venit la vot va fi mai mare. CCR nu trebuia sa impuna acest prag atat timp cat stiau ca datele sun vechi(si stiau) dar nu a fost altceva decat o arma politica. Poate de data asta si cei lobotomizati care se rugau la CCR sau se uitatu ca la o institutie ca la un reper moral sa vada ca nu exista asa ceva. Acum fiind in situatia sa scuipe in capul celor multi care au venit la vot au dat-o intoarsa si o amana in loc sa realizeze ca "intentiile lor" ca lumea sa vina la vot a fost indeplinita. Dar intentiile lor nu au fost niciodata cinstite ci au vrut sa il salveze pe Base de la demitere iar acum sunt in incurcatura. In loc sa valideze referendumul avand toate datele necesare sa o faca o amana inexplicabil pentru ca pe 12 il va valida. Cate situatii aberante pot fi legate de acest limbric Basescu si inca mai are vreo 2-3 milioane de tampiti care ii canta in struna. Doar nebunii mai sunt cu el iar cand dadea vorbea cu "flacara" in mana erau pe langa el cretinei de 30+ ani care fie topaiau fie aveau expresii de bolnavi psihic. Doar aia mai sunt cu el.

PS: Nu, nu isi va da demisia si va astepta sa fie scuipat afara pe 12 septembrie pentru ca stie ca va infunda puscaria cand iese. Nu e doar ca este un nenorocit dar pentru ca ii este frica.

paul_aramis
03 Aug 2012, 13:11
Chiar daca pleaca el in Cambogia sau in Pula ( croatia ) el tot e inscris in listele medicilor de familie . Medicii de familie au fisele respectivelor oameni in pc , si transmit datele la CNAS .

Eti prost ma jur , eu spun aici din ce am vazut pe la tv la mai multe posturi ca CNAS a declarat ca sunt 16 milioane de oameni cu drept de vot in LUME , IN TOATA LUMEA. Eu-s chiar asa de prost sa spun ca sunt doar in ro 16 milioane si ca afara numai sunt vreo 2? Du-te amic in tara laptelui , ca vad ca nu ai treaba.Si nu am reusit sa citesc toate ziarele din occident dar am vreo 2 franceze , 1 german care nu stiu cum se cheama si in Guardian. Mai mult nu-mi permit cunostintele de limbi straine sa citesc.

iar eu îşi spun că eşti un bou umflat cu pompa de psd. mai întâi că orice nou născut este luat în evidenţa medicului la naştere şi nu la 2-3 anişori (atunci când este luat în evidenţă). apoi, idiotule, medicii de familie raportează lunar la CNAS listele actualizate, nu cu ăia pe care îi aveau la începutul secolului. adică ăia de care se ocupă în acel moment. asta pentru că drepturile salariale şi cele de altă natură pe care aceştia le primesc sunt calculate pe baza numărului de clienţi de pe listă. iar acest număr nu are cum să cuprindă pe cei care şi-au schimbat în altă ţară, unde se ocupă alţi medici de ei. da, există pe listele unor medici de familie şi persoane care nu mai lociesc în România, se prea poate. dar asta nu înseamnă că toţi românii din străinătate sunt cuprinşi în sistem. da' de, dacă mâine vine poratru de la partid şi zice că el are listele complete de alegători şi-s doar 12 milioane, atunci tu pui botu', că aş trebuie să fie, nu, din moment ce informaţia vine de la partid.

înscrierea la un anumit medic de familie este acţiunea benevolă a clientului şi nu imperativă a medicului; există români care nu au medic de familie, pentru că pur şi simplu aşa au ales ei. ăsta a fost cazul meu, în care în ultimii 5 ani petrecuţi în ţară, 3 din membrii familiei mele nu au fost înregistraţi la vreun medic de familie, în timp ce al patrulea da. schimbând localitatea de domiciliu, am cerut medicului de familie să ne excludă din evidenţă iar în noua localitate nu ne-am înscris în evidenţa nici unui alt medic de familie. în schimb, băiatul cel mare, rămas la vechea adresă (pe motiv de studii), rămânând şi în evidenţa medicului de familie. ţi-a intrat la căpăţână? pe români plecaţi din ţară înainte de introducerea sistemului medical bazat pe medici de familie. pe ăia cine i-a luat în evidenţă?

la astea se mai adaugă şi lipsa obligativităţii înscrierii la un medic de familie.

iar capac la toate astea, e clar: dacă tu ai văzut la mai multe posturi TV c-a zis CNASu' că aşa şi pe dincolo, atunci aşa trebuie să fie. că CNAS nu are nici o treabă cu numărul cetăţenilor români cu drept de vot, nu are de-acum nici o relevanţă. e un lucru stabilit deja: dacă au zis la TV, atunci aşa e. ăia nu ne minte, că îi vede o ţară întreagă şi le e ruşine...

şi acum să schimbă un pic tabăra, şi să vedem ce dovezi de prostie ne dau aplaudacii PDL: am tot citit ieri comentarii despre ministrul de interne şi despre cum ar trebui el ba să-şi dea demisia, ba să fie vârât la zdup, ba să-şi ceară scuze, etc. şamd. totul, în jurul celor două adrese trimise de la MAI către CCR, referitor la ce şi cum cu listele. toţi pupincuriştii PDL îl acuză pe Rus că a dat date false (sic!) comiţând chipurile în acest fel un abuz în serviciu (iară sic!) şi cer măsuri drastice împotriva lui (mai ales pe principiul Pompier! Capu'! Securea! Harşt!). nu am văzut un singur monocefal din ăştia care să priceapă ce s-a întâmplat de fapt . băi amoebelor, Rus nu a dat nici o informaţie contradictorie, CCR nu a primit două numere diferite pentru acelaşi lucru. Prima adresă a MAI vorbeşte de numărul alegătorilor cu drept de vot bazat pe evidenţele SEIP (care cuprinde toate persoanele cărora li s-a eliberat vreodată un act de identitate şi care la data interogării bazei de date erau în viaţă şi aveau 18 ani împliniţi (cu o marjă de eroare desigur, pentru ăia care au decedat în perioada imediat premergătoare interogării) şi fără să excludă pe cei care (din diferite motive) şi-au pierdut dreptul de vot. acest număr arată 18.3 milioane de alegători români.

Rus ce-a făcut? a pocnit din călcâie (la oridnele bunicuţei), şi-a stors creierii şi-a mai adăugat un filtru. şi uite aşa i-au ieşit 16.5 de persoane. ce fel de persoane? care au cărţi de identitate valabile. la restul de 1.8 milioane le-au expirat cărţile de identitate, majoritatea probabil (ce surpriză) pentru că au plecat din ţară şi odată ce au dobândit acte de identitate străine, nu îi mai interesează alea româneşti. mai ales dacă au paşaport încă valabil (care le permite să voteze). aşa cum de exemplu s-a întâmplat cu fi-meu ăla mic, căruia i-au expirat atât paşaportul cât şi cartea de identitate, dar nu îl interesează altele noi.

şi uite aşa cele numere reprezentând două categorii diferite, au fost suficiente ca să dea motiv CCR să-l ţin pe adormilă 40 de zile la Cotroceni. cui i se va cânta prohodul pe 12 septembrie?

reivan
03 Aug 2012, 13:18

iar eu îşi spun că eşti un bou umflat cu pompa de psd. mai întâi că orice nou născut este luat în evidenţa medicului la naştere şi nu la 2-3 anişori (atunci când este luat în evidenţă). apoi, idiotule, medicii de familie raportează lunar la CNAS listele actualizate, nu cu ăia pe care îi aveau la începutul secolului. adică ăia de care se ocupă în acel moment. asta pentru că drepturile salariale şi cele de altă natură pe care aceştia le primesc sunt calculate pe baza numărului de clienţi de pe listă. iar acest număr nu are cum să cuprindă pe cei care şi-au schimbat în altă ţară, unde se ocupă alţi medici de ei. da, există pe listele unor medici de familie şi persoane care nu mai lociesc în România, se prea poate. dar asta nu înseamnă că toţi românii din străinătate sunt cuprinşi în sistem. da' de, dacă mâine vine poratru de la partid şi zice că el are listele complete de alegători şi-s doar 12 milioane, atunci tu pui botu', că aş trebuie să fie, nu, din moment ce informaţia vine de la partid.

înscrierea la un anumit medic de familie este acţiunea benevolă a clientului şi nu imperativă a medicului; există români care nu au medic de familie, pentru că pur şi simplu aşa au ales ei. ăsta a fost cazul meu, în care în ultimii 5 ani petrecuţi în ţară, 3 din membrii familiei mele nu au fost înregistraţi la vreun medic de familie, în timp ce al patrulea da. schimbând localitatea de domiciliu, am cerut medicului de familie să ne excludă din evidenţă iar în noua localitate nu ne-am înscris în evidenţa nici unui alt medic de familie. în schimb, băiatul cel mare, rămas la vechea adresă (pe motiv de studii), rămânând şi în evidenţa medicului de familie. ţi-a intrat la căpăţână? pe români plecaţi din ţară înainte de introducerea sistemului medical bazat pe medici de familie. pe ăia cine i-a luat în evidenţă?

la astea se mai adaugă şi lipsa obligativităţii înscrierii la un medic de familie.

iar capac la toate astea, e clar: dacă tu ai văzut la mai multe posturi TV c-a zis CNASu' că aşa şi pe dincolo, atunci aşa trebuie să fie. că CNAS nu are nici o treabă cu numărul cetăţenilor români cu drept de vot, nu are de-acum nici o relevanţă. e un lucru stabilit deja: dacă au zis la TV, atunci aşa e. ăia nu ne minte, că îi vede o ţară întreagă şi le e ruşine...

şi acum să schimbă un pic tabăra, şi să vedem ce dovezi de prostie ne dau aplaudacii PDL: am tot citit ieri comentarii despre ministrul de interne şi despre cum ar trebui el ba să-şi dea demisia, ba să fie vârât la zdup, ba să-şi ceară scuze, etc. şamd. totul, în jurul celor două adrese trimise de la MAI către CCR, referitor la ce şi cum cu listele. toţi pupincuriştii PDL îl acuză pe Rus că a dat date false (sic!) comiţând chipurile în acest fel un abuz în serviciu (iară sic!) şi cer măsuri drastice împotriva lui (mai ales pe principiul Pompier! Capu'! Securea! Harşt!). nu am văzut un singur monocefal din ăştia care să priceapă ce s-a întâmplat de fapt . băi amoebelor, Rus nu a dat nici o informaţie contradictorie, CCR nu a primit două numere diferite pentru acelaşi lucru. Prima adresă a MAI vorbeşte de numărul alegătorilor cu drept de vot bazat pe evidenţele SEIP (care cuprinde toate persoanele cărora li s-a eliberat vreodată un act de identitate şi care la data interogării bazei de date erau în viaţă şi aveau 18 ani împliniţi (cu o marjă de eroare desigur, pentru ăia care au decedat în perioada imediat premergătoare interogării) şi fără să excludă pe cei care (din diferite motive) şi-au pierdut dreptul de vot. acest număr arată 18.3 milioane de alegători români.

Rus ce-a făcut? a pocnit din călcâie (la oridnele bunicuţei), şi-a stors creierii şi-a mai adăugat un filtru. şi uite aşa i-au ieşit 16.5 de persoane. ce fel de persoane? care au cărţi de identitate valabile. la restul de 1.8 milioane le-au expirat cărţile de identitate, majoritatea probabil (ce surpriză) pentru că au plecat din ţară şi odată ce au dobândit acte de identitate străine, nu îi mai interesează alea româneşti. mai ales dacă au paşaport încă valabil (care le permite să voteze). aşa cum de exemplu s-a întâmplat cu fi-meu ăla mic, căruia i-au expirat atât paşaportul cât şi cartea de identitate, dar nu îl interesează altele noi.

şi uite aşa cele numere reprezentând două categorii diferite, au fost suficiente ca să dea motiv CCR să-l ţin pe adormilă 40 de zile la Cotroceni. cui i se va cânta prohodul pe 12 septembrie?

No eu tot iti zic ca nu esti pe treaba ta , cat despre psd...am aruncat cu oua`n toate locurile din orasu meu unde-au facut partid.
Medic de familie ai de la 2 ani , pana la 2 ani te poti duce oriuunde , la orice medic. Si daca tu mai crezi ca Iliescu mai e cineva din pct de vedere politic in Romania...
in mintea ta , aia care au actualizat sistemul natinal de asigurari de sanatate ce cuprinde orice roman in viata.nu stiu de cati oameni se ocupa :|

Redy
03 Aug 2012, 13:25
Doar mintile bolnave pot crede ca procentul ala de 47% va ramane sau va fi mai mic dupa "numararea" mai precisa a celor vii. Inclusiv CCR a spus ca numarul este mai mic. Pe ce acte s-au bazat atunci si nu pot acum ? Totul este un teatru trist si o amanare fara sens a eliminarii limbricului Basescu.

Vad ca in teoriile de consipratie pesedeul numara intr-un mod malefic. Iliescu e o umbra undeva in spate comandand tot. :)) Oare pana cand vor mai merge aceste povesti de adormit prostii ? Asta a fost intotdeauna strategie PDL sa le spuna ca ceilalti sunt mai malefici decat ei. Nimic mai indepartat de adevar. Pedelul si Basescu sunt toxici iar cand nu vor mai avea marionetele puse in "justitia indpendenta" vor face si ei cunostinta cu puscaria pe dinauntru.

paul_aramis
03 Aug 2012, 13:41
Faptul ca nu mai suntem atatia romani a spus-o chiar Base cand nu era sa fie schimbat. A spus-o CCR. Sunt acte care duc spre aceleasi rezultate. Hai ca nu e asa greu de estimat. Nu stiu ce acte doveditoare vrei tu dar aramise ,sunt dovezi ca numarul e mult mai mic decat cel initial. Cei iesiti la vot au fost 47% dintre care 7.5 milioane au spus DA. Considerand datele de mai sus nu vad cum procentul de 47% ar scadea si nu ar creste peste 50%. Pe langa pragul artificial impus (cu ideea ca lumea sa vina la vot) si transformat in arma politica, numarul celor care au spus DA este urias deoarece niciodata in istoria Romaniei nu a fost o iesire de 100%. Nicaieri in lume nu vine 100% deci cei 7.5 care au venit si au spus DA sunt mai mult decat necesari pentru ca sa zboare Base de la Cotroceni.

Toate lucrurile astea sunt niste evidente, negate si rasturnate de impostori sau sobolani care le deformeaza in scop politic cum mai fac unii pe acest forum printre care paul_aramis asta. Dar pana la urma asta e o alta ocazie ca sa isi arate adevarata fata, impreuna cu conducatorul lor mult iubit care s-a dovedit a nu fi atlceva decat o lepra care se tine de scaun, un sobolan care exploateaza orice gaura gasita in acest subsol numit Romania, un vierme care a infectat mintile mai slabe ca el si cei pe care i-a pus el sa isi protejeze clica de mafioti sunt cei care trebuie si pot sa conduca Romania.

PS: Nu, nu isi va da demisia si va asteptat sa fie scuipat afara pe 12 septembrie pentru ca stie ca va infunda puscaria cand iese. Nu e doar ca este un nenorocit dar pentru ca ii este frica.
toată argumentaţia ta, băi şoboanule, e un rahat: nu a fost impus nici un prag, nu acum. mai zic odată, poate mintea ta de pitecantrop politic sugător la ţeava psd pricepe: pragul electoral de 50% plus unu necesar pentru validarea referendumului a fost adoptat în 2000, prin Legea 3. de la data publicării legii în Monitorul oficial şi până astăzi, 3 august 2012, acest prag electoral nu a fost modificat. niciodată. singura modificare adusă, dar nu pragului electoral în sine, a fost în 2009 când baza de aplicare a fost modificată de la "listele electorale" la "listele electorale permanente"

dimpotrivă, a fost înlăturat, prin decizia CCR, a fost înlăturat un alt prag, acest fiind într-adevăr unul artificial., respectiv cel al numărului de voturi necesar pentru demiterea preşedintelui. acest articol a suferit 3 modificări faţă de forma iniţială adoptată în 2000: prima dată în 2007, când (cu ocazia primului referendum pentru demitere) tot PSD l-a modificat din "majoritatea cetăţenilor înscrişi" în "majoritatea voturilor exprimate". a urmat apoi modificare PDL din aprilie 2012, înapoi la formularea veche şi apoi adusă înapoi de PSD la prevederea din 2007: demiterea se face cu majoritatea voturilor valabil exprimate. toate astea sunt suţinute de dovezi, băi moluscă pesede, monitoarele Oficiale în care au fost publicate actele în cauză fiind accesibile oricui şi nu sunt chesti scoase din maşina de propagandă a partidului-vierme, ăla care ar vrea să acopere minţile tuturor cu o perdea roşie, aşa cum a reuşit să o facă deja cu aplaudacii lui pupincurişti.

în ceea ce priveşte "numerele", aşa cum am dezvoltat mai înainte, există unul singur, în afara listelor electorale oficiale; cel furnizat de MAI, de 18.3 milioane. alea de 16.5 sunt visele voastre erotice.

No eu tot iti zic ca nu esti pe treaba ta , cat despre psd...am aruncat cu oua`n toate locurile din orasu meu unde-au facut partid.
Medic de familie ai de la 2 ani , pana la 2 ani te poti duce oriuunde , la orice medic. Si daca tu mai crezi ca Iliescu mai e cineva din pct de vedere politic in Romania...
in mintea ta , aia care au actualizat sistemul natinal de asigurari de sanatate ce cuprinde orice roman in viata.nu stiu de cati oameni se ocupa :|
nu maimuțoi roșu, nu știu. pentru că încă odată, nici cel puțin toți românii din țară nu sunt cuprinși în sistemul asigurărilor de sănătate. pentru că nu e obligatoriu să fie. ai priceput bovină pesedistă?

iar în privința lui Iliescu, ce coincidență, a trimis luni scrisorică la CCR cum că trebuie re-calculat numărul de alegători că e mai puțini și pac! CCRu' zice că vrea date noi...

dacă voi vă închipuiți că aragaz cu patru ochiuri face chestiile astea de capul lui...

Redy
03 Aug 2012, 14:39
3 august 2012[/B], acest prag electoral nu a fost modificat. niciodată. singura modificare adusă, dar nu pragului electoral în sine, a fost în 2009 când baza de aplicare a fost modificată de la "listele electorale" la "listele electorale permanente"

Postacule, ieri nu stiai sa adunci 10 cu 90 si acum citezi proiecte de lege ? :)) Informatii noi de la centru ? In fine. Am gasit si eu ceva in legatura cu referendumul din 2007 :

La 3 mai, Curtea Constituțională decide cu majoritate de voturi:[10][11]
Cquote2.svg Articolul 10 din Legea nr.3/2000 privind organizarea și desfășurarea referendumului, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 84 din 24 februarie 2000, cu modificările și completările ulterioare, se modifică și va avea următorul cuprins: «Art.10. – Prin derogare de la art.5 alin.(2), demiterea Președintelui României este aprobată dacă a întrunit majoritatea voturilor valabil exprimate, la nivelul țării, ale cetățenilor care au participat la referendum. »

E de pe wikipedia. Spre deosebire de tine nu lucrez cu informatii primite de la partid pentru ca nu-s nici postac, nici pesedist, nici pedelist si nici penelist.

Deci conform regulilor din 2009 Base al tau era demis acum. Pragul a fost recomandat ACUM de catre CCR pentru ca sa il scoata basma curata pe Base iar acum sunt in dificultate. Acel prag recomandat de CCR acum nu a fost altceva decat o arma POLITICA pusa in mana limbricului de Basescu.

Deci postacule, mai baga o moneda si mai incearca o data, ai venit din nou cu aberatii. Gaseste-ti ma o gaura si nu mai iesi de acolo. Inteleg ca sunt suprati aia de la partid si vii pe aici cu povesti si numaratori aberante dar cum ti-am zis si inainte, mai usor cu tonul, nu ai de ce.

Aberezi postacule, aberezi grav. Dezinformezi si deformezi realitati ca sa mai stea idolul tau un pic pe la Cotroceni. L-ati bagat pe ala micu` la formol si ai preluat tu misiunea de a dezinforma si a de afirma prostii pentru a mai speria un pic lumea si sa ii scoti pe mafiotii pedelisti un pic mai curati. Nu sunt iar ce faci tu este de cea mai joasa speta. Aberezi voit si cu intentie. Jet !

paul_aramis
03 Aug 2012, 14:50
boule, pragul de care se discută e cel de validare, nu cel de demitere. du-te idiotule și citește legea în întregul ei, nu de pe wikipedia, care e scrisă de cine vrea să scrie acolo.

idiotule, cerința de cvorumul exista și în 2007 (când a modificat pesedeu' legea, crezând că-l dau jos pe băsescu) și în 2009.

sunt două condiții pentru referendum, maimuță roșie, una de validare (cvorum) și una de decizie. aia de decizie a fost îndeplinită, au votat majoritatea pentru demitere. aia care nu e îndeplinită e cea de cvorum, tâmpitule. du-te și mai bagă niște fise în gaura telefonului și vezi ce argumente cretine îți mai dau ăia de la partid.

și da rahat roșu, citez din lege, spre deosebire de tine care citezi din povești nemuritoare și din lăturile pe care ți le vâră sub nas secretarii de partid

Redy
03 Aug 2012, 14:54
In 2007 CCR a validat rezultatul referendumului ? Esti sigur ca ai citit tot ce am scris sus postacule ?

In 2007 nu era prag minim de vot si acum este, asa ca tot ce ai aberat tu mai sus nu sunt decat dezinformari pedeliste pentru prosti. Ai sarit pe scala pedelistului de la amiba la impostor. Felicitari.

Aberezi in continuarea pe un ton nervos ca sa iti acopere mizeria pe care o ascunzi in spate precum si lipsa argumentatiei afirmatiilor tale. Aberezi. Mai citeste o data si apoi vino sa imi zici din nou de pragul ala care cica nu a fost scos niciodata. Hai, mai incearca o data.

idiotule, cerința de cvorumul exista și în 2007 (când a modificat pesedeu' legea, crezând că-l dau jos pe băsescu) și în 2009.

Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul. I-auzi, era prag in 2007. Mah tu stii sa citesti ? Daca da atunci de unde vii cu asemenea aberatii ?

Deci nu esti rudimentar doar la artimetica gimnaziala dar si cursul de limba romana ti-a fost inutil fiind incapabil sa citesti.

și da rahat roșu, citez din lege, spre deosebire de tine care citezi din povești nemuritoare și din lăturile pe care ți le vâră sub nas secretarii de partid
Ce faci tu ? Citesti din lege ? =)) Ia mai citeste-o inca o data. In plus folosesti acelasi truc cunoscut postacilor pedelisti si pedelistilor in sine, aratati cu degetul spre altii ca sa nu se vada mizeria de unde stati. In timp, voi pedelisti, ati reusit sa miscati destui prosti si o sa continuati sa faceti dar totusi, nu suntem toti asa prosti, ba din contra, astia care nu suntem prosti vedem prin voi ca prin sticla.

Postacule, zi-le alora de la partid sa trimita pe cineva care a absolvit clasa a 8-a ca cu tine se duce Base la puscarie.

PS: Poate nu ai realizat dar mi-am batut un pic joc de tine. Am dat cu bold in alta parte iar tu te-ai oprit fix in aia. HAHAHAHA. Postacilor sunteti atat de previzibili =)) =)) . Mai citeste o data ce am citat de pe wikipedia. :))

paul_aramis
03 Aug 2012, 15:21
legal, referendumul din 2007 a fost invalid.

însă formularea legii cu "prin derogare" a fost una alambicată, menită să dea pesedeului o portiță de ieșire (și atunci credeau că or să aibă o victorie zdrobitoare). atunci însă nu a făcut gargară, pentru că oricum nu ar fi contat:
- referendum invalid, băsescu rămânea la cotroceni
- referendum valid, băsescu rămânea la cotroceni
în 2009, pe aceeași lege, a fost nevoie de cvorum. acum însă, având majoritatea de voturi, psd se agață de orice, doar-doar or obține validarea referendumului.

cum e cu formularea din 2007? e ca și cum ai avea o lege în care spui:

art. 1 Ana are mere
art. 2 George are pere

și după aia dai o lege de modificare:

art. 2 prin derogare de la articolul 1, George are prune.

articolul 1 nu spune nimic de george, așa că nu poate să deroge nimic de la acel articol.

da' e greu de înțeles. și da boule, citesc din lege. articolul 5.2 a existat și în 2007. doar că l-au ocolit pesedei au impresia că l-au ocolit, confundând pe Ana cu George.

PS mintea ta cretină crede că mi-a jucat mie vreo festă.

Redy
03 Aug 2012, 15:36
Tu de cate ori mai vrei sa minti doar ca sa iasa ca tine ? Legal a fost invalid ? Nu intelegi cuvantul "derogare" sau exprimarea este "alambicata" ? Prietene incerci sa aplici acelasi joc murdar si sa negi evidentele.

CCR a validat rezultatul referendumului din 2007, pentru ca nu exista prag minim de vot, a luat act de rezultat si a dat aviz negativ pentru demitere CONFORM voturilor din acel referendum. Oricat incerci tu sa o dai pe cotite cuvintele din limba romana sunt exacte si usor de inteles pentru cine strange 2 neuroni in cavitatea craniana. CCR a validat atat amendamentul cat si referendumul pentru ca nu exista prag, restul sunt doar minciunile tale.

Ca un rezumat al contributiei tale pe aceasta pagini:
1. Ai dezinformat
2. Ai deformat realitati
3. Ai mintit
4. Continui sa minti
5. Pui in discutie sensul cuvintelor in cauza desi ele sunt precise si simplu de inteles
6. Ai aberat

Oricate invective imi gasesti mie, adevarul sta de partea mea in aceasta problema. Tu ai venit, ai mintit si acum pus in fata realitatii nu ai altceva de facut decat sa taci, asa ca taci si intoarce-te in barlogul ala portocaliu din care ai venit.

Te-ai dovedit a mia oara ca esti un pic simplut si un pic speriat cand realitatea in care tu crezi ca existi se dovedeste a fi o minciuna.

Nu mai minti mincinosule. Tot ce ai spus pe aceasta pagina este doar o MINCIUNA pe care nu vrei sa o recunosti in pofida EVIDENTELOR. Nu mai minti mincinosule

PS: Da sigur. Tu nu ai fost pacalit de aia in primul post dupa ce am dat eu citatul tu inca mai ziceai ca e prag. =)) Du-te mah de aici, jet pe threadul de aberatii ca intri in imagine numai bine.

paul_aramis
03 Aug 2012, 15:51
tu nu înțelegi sensul cuvântului derogare.

art. 5.2. nu avea nici atunci și nu are nici acum nimic de a face cu suspendarea președintelui. articolul 5.2 nu a fost introdus în lege nici în 2007, nici în 2009, nici acum. el e acolo din 2000. articolul 5.2. nu a fost niciodată abrogat sau suspendat din lege, ci doar "ocolit" în 2007.

nu ai ce să derogi de la 5.2 când vorbești de decizia de suspendare.

mai citește odată ce am scris. ți-am dat un exemplu simplu, așa că să-l priceapă și mintea ta de pitecantrop.

Redy
03 Aug 2012, 16:03
Tu esti nebun daca crezi ca o sa discut eu acum cu tine ce inseamna derogare sau nu. Ai mintit de atatea ori incat nu ma surprinde ca ai ramas sa te agati de sensul cuvantului derogare. Nu iti e clar, pune mana pe niste carti.

Exista faptele reale si exista exemplele tale tampite. Exemplul respectiv arata doar cat de putin intelegi legile pe care le discuti iar daca crezi ca constitutia sau legaturile dintre legile tarii se pot simplifica in Ana are mere si Gigel cara pere esti nebun. Exemplul tau nu are legatura cu realitatea. Doar o minte bolnava si sifilitica poate scoate o asemenea simplificarea dupa care sa se si laude ca a explicat el cum e situatia. Iti aduc aminte ca tu nu stii sa aduni deci tupeul cu care vii aici cu un exemplu imbecil si nerealist si apoi "siguranta" cu care vorbesti despre el este uimitoare. Ai nevoie de o intreaga echipa de psihiatrii ca sa te aduca inapoi in lumea reala.

Deciziile CCR, aia la care te rogi tu, invalideaza minciunile spuse de tine pe acest forum in legatura cu pragul. Am scris deja care este realitatea, tu poti trai in padurea adormitilor cat vrei. CCR a acceptat acel amandament ca si constitutional. Acum du-te cu merele alea in piata si incearca sa le vinzi, ai grija insa cum le aduni sa nu iti iei teapa.

Vad ca continui pe acelasi ton agresiv si nu inteleg de ce ? Crezi ca ma intereseaza ca un pedelist prost ma face pe mine bou ? Pai tu te-ai umplut de rahat in aceasta discutie de atatea ori deci singurul raspuns ar fi sa ma amuz un pic, nimic mai mult. Continui sa minti si sa deformezi realitati.

PS: Derogare nu inseamna Costel are prune. Tu nu esti intreg la minte ? Gasesti orice interpretarea si exemplu tampit doar sa nu pari un pic penibil aici. Pai esti penibil, nu mai poti schimba nimic. Auzi, derogarea inseamna Costel are prune. De unde le scoti ma pe astea ?

paul_aramis
03 Aug 2012, 16:14
aici e greșeala ta și a restului: derogarea nu spune că Ana nu poate să aibă mere.
exact cum derogarea nu spune că nu trebuie îndeplinit cvorumul. ea se referă strict la câte voturi sunt necesare pentru demitere.

și acum ia spune-ne în ce fel a fost impus pragul pentru referendumul ăsta, dacă:
1. articolul de lege (5.2) care prevede necesitatea cvorumului a existat anterior în lege și nu a fost vreodată suspendat
2. pragul respectiv nu a fost niciodată modificat.
3. decizia CCR din 2012 spune că pragul de majoritate din numărul alegătorilor din listele electorale (adică ăla de 9 milioane și) necesar pentru demitere nu este legal, din moment ce pentru toate celelalte tipuri de referendumuri este necesară majoritatea simplă a voturilor exprimate (deci o decizie în favoarea PSD).

există fapte reale (legi scrise și tipărite oficial) și interpretări mai mult sau mai puțin corecte ale legii.

sergiuseling
03 Aug 2012, 16:27
Văd că nu puteți fără să vă insultați.

Datele nu-s bune de la nimeni. De exemplu eu îs încă încadrat ca student la medicul de familie deși nu mai sunt student de peste 3 ani de zile. (așa că am dubii legate de CNAS) La referendum am fost recenzat de 2 ori: o dată de părinți acolo unde am adresa din cartea de identitate (deși nu mai stau acolo de 9 ani) și o dată unde stau. (și aici am dubii că e chiar corect numărul)

Dar pe de altă parte populația e clar în scădere, numai vedeți populația stabilă de la ultimele 3 recensăminte:
recensământ 2011 19.042.936
recensământ 2002 21.698.181
recensământ 1992 22.810.035

Așa că cele 18,3 milioane pe liste e cam mult.
Pe de altă parte nu cred că se va asigura cvorumul de peste 50% nici cu noile liste. Dar să aflăm câți suntem nu mi se pare a fi o așa mare pierdere de vreme, chiar e util.

Până la urmă toți sunt încăpățânați și nu lasă de la ei.
Vina cea mai mare e a CCR-ului care a devenit mult prea importantă (ori a celor care i-au dat puterea asta sporită). Puterea e putere pentru a lua decizii și la urma urmei noi i-am ales să ia aceste decizii. Sigur dacă există o încălcare gravă a principiilor constituției CCR poate interveni ca urmare a unor sesizări, dar ce se întâmplă acum când CCR-ul trebuie să-și dea cu părerea la orice e absolut ridicol.

Redy
03 Aug 2012, 16:29
toată argumentaţia ta, băi şoboanule, e un rahat: nu a fost impus nici un prag, nu acum. mai zic odată, poate mintea ta de pitecantrop politic sugător la ţeava psd pricepe: pragul electoral de 50% plus unu necesar pentru validarea referendumului a fost adoptat în 2000, prin Legea 3. de la data publicării legii în Monitorul oficial şi până astăzi, 3 august 2012, acest prag electoral nu a fost modificat. niciodată. singura modificare adusă, dar nu pragului electoral în sine, a fost în 2009 când baza de aplicare a fost modificată de la "listele electorale" la "listele electorale permanente"

Iti aduc aminte ce ai scris ca vad ca acum te-ai mutat pe o alta discutie. Amendamentul respectiv e destul de clar deci ce explicatii mai cauti de la mine ? Acel amendament a modificat modul in care s-au facut alegerile din 2007, pragul nu a mai existat . Demiterea din 2012 nu s-a facut dupa aceleasi reguli ca in 2007 pentru ca altfel Base ar fi fost pe mare printre berbecuti ca sa nu faca parnaie aici. Nu se joaca dupa aceleasi reguli ca in 2007 pentru ca CCR s-a facut scut in fata lui Base recomandand acel prag lasand insa votul majoritatii celor prezenti la vot sa decida rezultatul.

Termina cu merele tale tampite. Doar pentru ca afirmi ca exemplul tau e bun nu inseamna ca si e, nu e, e o prostie. Nu eu am spus ca derogarea inseamna Costel are prune, tu ai spus-o. Daca tu nu vezi legatura dintre articulul respectiv care a fost derogat in schimbare, si restul amendamentului atunci nu am eu ce sa iti explic pentru ca mi-as bate gura degeaba.

Vad ca ti-ai moderat tonul, e un pas in directia buna. Iti mai va lua pana te vei opri in a insista ca ai dreptate doar pentru ca zici tu dar legile, deciziile si faptele reale sunt destul de clare. Ignorarea sau ocolirea lor cum o faci tu nu poate sa te duca prea departe. Exista armate de prosti care pun botul dar nu eu.

Tin sa iti aduc aminte ca am discutat de prag in comparatie cu referendumul din 2007 si impunerea/recomandarea lui acum fata de modul cum a fost stabilit rezultatul in 2007. Nu imi baga cuvinte in gura pe care nu le-am rostit.

Dar pe de altă parte populația e clar în scădere, numai vedeți populația stabilă de la ultimele 3 recensăminte:
recensământ 2011 19.042.936
recensământ 2002 21.698.181
recensământ 1992 22.810.035

Așa că cele 18,3 milioane pe liste e cam mult.
Pe de altă parte nu cred că se va asigura cvorumul de peste 50% nici cu noile liste. Dar să aflăm câți suntem nu mi se pare a fi o așa mare pierdere de vreme, chiar e util.

Exact, numerle alea sunt o realitate pe care aramis o ducea in numaratori aberante si coordonate de "bunicuta". Orice s-ar intampla, daca se ajunge la concluzia ca va fi la final 49%, numerele alea sunt mult mai mici in realitate. Lucru recunoscut de CCR intr-o decizie luata chiar de ei. Impunerea pragului prin spre deosebire de 2007, stiind ca numerele sunt inexacte, a fost doar un truc politic a unei institutii corupte din punct de vedere moral.

Ca va iesi peste sau nu fiecare poate avea o parere pro sau contra. Eu zic ca sare de 50% si ramane de vazut dar sa negi ca populatia este in scadere, din multi factori, este de domeniul dementei.

paul_aramis
03 Aug 2012, 16:42
sergiu, cifrele pe care le dai tu sunt corecte (atât cât pot fi) cu amendamentele că ele nu includ cetățenii români care la data respectivului referendum nu erau pe teritoriul României. pentru 2011 recenzorii au identificat un număr de 910,000 persoane în această categorie, număr care nu se regăsește în cele 19 milioane. cei 910,000 sunt însă doar cei care mai au pe cineva acasă (adică la fostul lor domiciliu) și care au ales să îi declare. pentru cei care au plecat cu toată familia (și se estimează o migrație externă de cca. 3 milioane de români după 1990; cum am zis anterior, 13 persoane în cazul meu), nu mai are cine să facă această declarare a lor și nu au cum să fie cuprinși în evidență.
la fel cu medicii de familie, eu am cerut să fiu scos din evidența medicului (primind și hârtia doveditoare) și nu m-am mai înscris la altul, chiar și pe timpul în care eram în țară. pur și simplu am ales să mă folosesc de serviciile medicale private (pe principiul dai un ban dar stai în față: decât să mă duc la un medic de familie unde să nu plătesc dar să stau 2 ore la rând pentru o rețetă gratuită de piramidon, am preferat să mă duc la o clinică privată unde să fiu consultat pe loc)

[bla, bla, bla

amendamentul (care?) e clar când refuzi să vezi evidența. cum ziceam impui prune prin derogare de la mere, când de fapt tu (ar trebuie să) te referi la pere.

dar pentru că văd că te încurci în atâtea fructe, o să refac exemplul, să fie mai simplu:
Legea merelor:
Ca să fie declarați culegători fruntași, Ana și George trebuie să îndeplinească următoarele cerințe.
Art. 1 - Ana trebuie să culeagă 3 mere
Art. 2 - George trebuie să culeagă 3 mere

Lege de modificare:
Art 2 din legea merelor va avea următorul conținut:
Art. 2 Prin derogare de la articolul 1 din legea merelor, George va trebuie să culeagă doar 2 mere.

unde

Ana - cvorum pentru validarea referendumului
George - demiterea președintelui
x mere - numărul de mere pe care trebuie să îl aibă Ana sau George.

Concluzia CCR, chemată să-și dea cu părerea: George va culege doar 2 mere. Ana nu trebuie să culeagă mere.

Redy
03 Aug 2012, 16:53
amendamentul (care?) e clar când refuzi să vezi evidența. cum ziceam impui prune prin derogare de la mere, când de fapt tu (ar trebuie să) te referi la pere.
Ai gresit si inca gresesti, treci peste. Stiu ca iti e greu dar nu te minti singur. Cine vrea sa vada cine e cu evidenta de partea lui poate verifica posturile noastre de pe celelalte doua pagini.

Deci tu zici ca o numaratoarea reala a celor cu cetatenie romana va scadea sau va creste procentul ala nenorocit ? Cum anume ar putea sa fie numarati mai putini romani decat exista in realitate. Unde s-ar ascunde aceia in sistemul asta de care vorbesti ?

Eu zic ca nu ar fi trebuit sa existe nici un prag pentru demitere, ca in 2007, si ca Base trebuia sa fie sutat ca la rugby de acolo dar daca tot ne oprim in procentul ala de rahat sunt curios pe ce te bazezi exact considerand ca procentul va creste sau scade. Din experienta personala nici o ruda a mea care traieste in strainatatea nu mai are cetatenie romana. Dar nu as extrapola de aici vreo regula. Pentru fiecare 13 romani care mai au cetatenie exista cel putin inca pe atatia care nu mai au.

PS: Sper sa ai de a face cu servicul medical privat in strainatea pentru ca aici e praf si pulbere iar in anii ce vor veni va fi si mai rau din cauza numarului mare de incompetenti si prosti intrati in sistem, si ala privat si ala de stat.

reivan
03 Aug 2012, 16:57
Tratatul de la Viena , articol cu privire la buna desfasurare a unui referendum.
Una dintre cerinte.
"Nu este necesar un cvorum / barem pentru validarea unui referendum " .
CCR nu e chiar constitutionala acum , nu?

paul_aramis
03 Aug 2012, 17:12
...Din experienta personala nici o ruda a mea care traieste in strainatatea nu mai are cetatenie romana. Dar nu as extrapola de aici vreo regula. Pentru fiecare 13 romani care mai au cetatenie exista cel putin inca pe atatia care nu mai au

iar aici greșești tu: ți-am mai spus să citești constituția înainte de a posta tâmpenii: calitatea de cetățean român dobândită prin naștere se pierde în doar două feluri: prin deces și prin renunțare. întreabă-ți rudele, a făcut vreuna din ele a făcut cerere de renunțare la cetățenia română? s-ar putea să fi surprins.

iiii
03 Aug 2012, 17:13
staaaaaaaai paul... ca ai omis un lucru....
daca cetatenia iti este luata de stat? si nu o mai primesti inapoi? cazul Nicu Covaci... a?

Redy
03 Aug 2012, 17:18
CCR lucreaza cu mizeriile de legi facute in Romania iar legatura dintre Romania si o democratie dezvoltata este subtire rau de tot.

Indiferenta poate avantaja o parte sau alta cand vine vorba de prag iar acest lucru este de evitat, oricat de mult ar tipa o partea sau alta. Cateodata va iesi in favoarea lor, alta data impotriva. Indiferenta nu trebuie rasplatita si nici transformata in masa de votanti, pentru ca nu este.

Ce s-a intamplat si se intampla acum nu e altceva decat incercarile disperate a unui sistem corupt de a ramane la putere prin tatucul Base si maneverele pe care le poate face din pozitia de "echidistant" , un sistem care a impins in fata doar infractori.

Blejnar deja simte mirosul puscariei, la fel va fi si cu ceilalti din PDL si cu Basescu.

@paul_aramis. Da, nu mai sunt cetateni romani.

paul_aramis
03 Aug 2012, 17:18
dar nu vă faceți probleme. aragaz cu patru ochiuri a decis deja: cetățenii români cu domiciliu în străinătate devin cetățeni de mâna a doua. au drept să voteze, dar nu sunt considerați ca făcând parte integrantă din electoratul român. sunt suplimentari. cel puțin e mai bine decât a vrut prostănacul. conform lui, nu ar trebui să ni se permită deloc să votăm.

referendumul va fi deci validat. mulțumim din inimă partidului.

paul_aramis
03 Aug 2012, 17:20
staaaaaaaai paul... ca ai omis un lucru....
daca cetatenia iti este luata de stat? si nu o mai primesti inapoi? cazul Nicu Covaci... a?
cine i-a luat cetățenia lui Nicu Covaci?

iiii
03 Aug 2012, 17:23
statu roman cand a fugit din romania in toba :D

si a mers sa si-o ia back si a fost un scandal, ca i-au dat-o, acum un an sau doi parca... si apoi au zis ca au facut o greseala...

Redy
03 Aug 2012, 17:37
Asta cu voturile din strainatate e iar o speriatoare de ciori. Stai linistit ca nu ti-a facut nimeni nimic si o sa poti sa votezi si o sa apari pe listele alea ca si pana acum. Mai usor cu victimizarea aiurea in porumb. Un alt capitol din cartea lui Base si lupta lui cu zmeii cei rai. Aberatii propagandistice si nimic mai mult.

omudindulap
03 Aug 2012, 17:41
Cred ca te afli intr-o eroare.

"Am renunţat benevol la cetăţenia română după ce m-au terorizat câteva săptămâni cei de la poliţie şi am zis în condiţiile astea nu mai vreau să fiu român"

I-au gresit datele, nu au gresit ca i-au acordat cetatenia. Si Paul facea referire la Constitutia Romaniei post '89 (2003). Greu..

sergiuseling
03 Aug 2012, 17:52
sergiu, cifrele pe care le dai tu sunt corecte (atât cât pot fi) cu amendamentele că ele nu includ cetățenii români care la data respectivului referendum nu erau pe teritoriul României. pentru 2011 recenzorii au identificat un număr de 910,000 persoane în această categorie, număr care nu se regăsește în cele 19 milioane. cei 910,000 sunt însă doar cei care mai au pe cineva acasă (adică la fostul lor domiciliu) și care au ales să îi declare. pentru cei care au plecat cu toată familia (și se estimează o migrație externă de cca. 3 milioane de români după 1990; cum am zis anterior, 13 persoane în cazul meu), nu mai are cine să facă această declarare a lor și nu au cum să fie cuprinși în evidență.
la fel cu medicii de familie, eu am cerut să fiu scos din evidența medicului (primind și hârtia doveditoare) și nu m-am mai înscris la altul, chiar și pe timpul în care eram în țară. pur și simplu am ales să mă folosesc de serviciile medicale private (pe principiul dai un ban dar stai în față: decât să mă duc la un medic de familie unde să nu plătesc dar să stau 2 ore la rând pentru o rețetă gratuită de piramidon, am preferat să mă duc la o clinică privată unde să fiu consultat pe loc)

Din câte știu eu recenzorii trebuiau să vorbească cu vecinii, iar mai apoi să colaboreze cu primăriile în cazul că nu răspunde nimeni la un apartament. Dar îți spun sigur mulți plecați nici măcar nu s-au sinchisit să-și schimbe actele și au fost recenzați ca și cum ar locui în România, doar că sunt puțin plecați. (chiar m-aș mira să fim 19 milioane care să stăm în România)

Dacă v-ați mutat cu tot ar trebui să apăreți în alte date statistice. N-ar mai trebui să apăreți pe listele electorale din România. (sigur aveți drept de vot, dar să apăreți pe listele ambasadelor)

Pe de altă parte chiar și fără exodul masiv de oameni tot era mult în scădere poulația. Mă uit la statistica noilor născuți. Până la revoluție se nășteau constant peste 300.000 de nou născuți, media lejer peste 350 de mii, iar după media e cam pe la 220 de mii (anul trecut parcă chiar sub 200.000)
Deci în 22 de ani doar deficitul de natalitate comparat cu ce era înainte pare a fi în jur de 2,5 milioane.

Sigur pe vremea aia populația creștea și era pe la 23 de milioane. Dacă scădem 2,5 milioane de nenăscuți dă cam 20,5. Sigur mai sunt și alte criterii, poate nu se moare la fel de rapid, dar mai mult de 21 n-avem cum să fim cu toți cei din străinătate. Nașterile din ultimii 18 ani sunt și ele spre 4 milioane. Așa că diferența, cei care ar avea drept de vot e pe la 17 milioane nu la 18,3.

Redy
08 Aug 2012, 21:33
Gata ? S-a linistit treaba la PLD pana pe 31 ? Faptul ca CCR e pres in fata comenzilor unui sistem mafiot si ataca la comanda nu mai conteaza ? Nu mai e nimeni cu CCR-ul in gura si cum ar trebuie sa fie o institutie inatacabila ? Numai ? Gata ? S-a terminat cu democratia sau ea nu se practica in luna August ? Insitutiile, legile, drepturile, etc ? Gata s-a terminat si cu ele pe luna asta ? S-a terminat rezerva de ipocrizie si impostura a suporterilor PDL/Basescu ?

victor
10 Aug 2012, 13:25
sa speram ca tot raul e spre bine. dupa minciuna cu umflarea polulatiei pentru binele general poate scapam si de minciuna cu independenta curtii constitutionale. falsul grosolan al eratei nu este anchetat de procurorii care ancheteaza bikinii manechinelor lui mazare. curtea nu are nimic cu independenta politica, majoritatea deciziilor se iau cu 5-4, 4 pdl, 4 usl si un ungur care inclina balanta dupa cum ii spune Ungaria. daca ar stii aia din Europa ce se intampla cu adevarat si nu soparlele pe care le dau unii, altii.... asta in timp ce vajnicul nostru ex-presedinte acuza pe toata lumea si le arata drumul spre puscarie, dar numai intr-o directie.....

rvn
10 Aug 2012, 13:51
http://youtu.be/qZtsBTJmZ2I

rvn
10 Aug 2012, 13:58
http://youtu.be/cbP_Nf4DG04
este uimitor cum posturile de radio difuzeaza in draci Proconsul. oare nu cumva Bodo s-a gandit mai intai la tata socru?

paul_aramis
11 Aug 2012, 19:45
referendumul a trecut, ne-am distrat, am refulat, am defulat, de acum atacurile la persoană și jignirile se tratează așa cum trebuie...

Redy
11 Aug 2012, 21:59
Daca tot vrei sa vorbesti singur aici sau sa ai ultimul cuvant atunci inchide subiectul si gata. Mi-ai sters ultimele doua posturi care nu incalca nici o regula acestui thread. O faci doar cu rea vointa stiind foarte bine ca incalci normele discutiei, inclusiv cele noi impuse de tine pe care le-ai incalcat stergandu-mi posturile in mod abuziv.

Si nu in ultimul rand, in primul meu post sters de tine eu am discutat despre subiect inainte sa vii tu cu un oneliner care nu era legat de subiect . Subiectul fiind politica. Trecerea referendumului, nu are legatura nici cu subiectul si nici cu ce am zis. Daca nu vrei sa porti un dialog atunci asta nu este cel mai bun subiect in care sa te manifesti.

paul_aramis
13 Aug 2012, 20:10
Ah, si daca nu sunteti la curent. Tot ce a zis mai sus este neadevarat in ceea ce priveste pragul pentru demiterea presedintelui, ca de pragul ala al dracu` se vorbea in legatura cu subiectul actual si nu cai verzi pe pereti. Leagea a fost modificata in 2007 si a fost scos pragul respectiv asa ca afirmatiile lui cum ca datele sunt de partea lui si ca stie el care e treaba nu este decat o minicuna sau o deformare a realitatii. Cand spune ca acel prag nu a fost scos este o minciuna pentru ca subiectul in cauza era referendumul de demitere al presedintelui iar pragul a fost modificat in 2007 si reintrodus acum in 2012, artificial sau nu, nu conteaza. Dupa ce a ramas fara combustibil a incercat o discutie pe cuvantul "derogare". Trollism pur.

Inca o data, nu se discuta despre leagea care impunea pragul ci despre legea de demitere a referendumului. Eu nu m-am adresat niciodata asupra legii care continea initial necesitatea pragului pentru ca nu era legea care se APLICA in cazul in care vorbeam si aia este de demitere a presedintelui care A FOST modificata prin acea derogare. Toata constructia lui este falsa iar tonul lui nu este direct proportional cu substanta afirmatiilor lui. Nu avea dreptate si nu are in continuare. El vrea sa spuna ca se referea la altceva cand subiectul era altul. A cotit-o dupa cires cum fac toti suporterii pedelisti care mai incearca pe subiectul respectiv sa para independenti.

și din nou stimate domn, greșiți și greșiți profund.
primo, legea de demitere a președintelui (adică aia care permite demiterea președintelui , ca urmare a suspendării sale de către Parlament) nu a fost modificată din 2003. și nici nu se modifică așa de ușor, pentru un motiv foarte simplu: ea se numește Constituția României. legea care prevede condițiile de demiterea este legea 3/2000.

secundo, faceți confuzie între o așa zisă lege a pragului și o lege a demiterii. legea referendumului este una singură, și ea are două prevederi referitoare la numărul de votanți, înscrise în art 5.2 (pentru cvorum) și art. 10 (pentru decizia de demitere). la referendumul din 29 iulie 2012 nu a existat un prag pentru demiterea președintelui. conform modificărilor aduse, demiterea președintelui se face cu votul majorității persoanelor prezente la vot.

tertio, în condițiile în care vorbiți de prag la acest din urmă referendum, singurul prag de care poate fi vorba este cel referitor la cvorum. care - așa cum v-am mai arătat anterior - nu a fost modificat niciodată din 2000, de la adoptarea legii.

nu trebuie să mă credeți pe cuvânt. vă indic ca sursă bibliografică, Monitorul Oficial nr. 489, partea I din 17 iulie 2012, respectiv în cuprinsul acestuia Legea 131/1012, împreună cu Decizia CCR nr. 731 din 10 iulie 2012.

Redy
13 Aug 2012, 22:22
Nu imi place fatarnicia iar saltul de la sobolan pesedist sau sugator de teava pesesdista pana la persoana a treia nu dovedeste decat inca o daca ca am avut dreptatea pe acel thread, atat in legatura cu suporterii pedelisti ca tine cat si despre cei care sustin retorica pedeleului si a lui Basescu.

In legatura cu subiecetul respectiv pe care vrei sa il adunci din nou in discutie, am clarificat pe lege, punctual tot ce era de clarificat in legatura cu referendumul pentru demiterea presedintelui. Atat de la legile care au fost aplicate in 2007, derogarile respective cat si care este rolul curtii in aceasta problema. Afirmatiile tale au fost neadevarate, am dovedit asta pe lege iar cine vrea sa afle lucrul acesta va putea sa citeasca in urma si sa decida pentru el. Ce crezi tu cam am vrut eu sa zic este o alta problema pe care nu vreau sa o adresez aici pentru ca ai dovedit de-a lungul timpului ca nu esti nici bine intentionat si nici atunci cand gresesti nu esti in starea sa accepti acest lucru. Ca si inainte, deformezi lucrurile spuse de mine pentru a iti avansa retorica mincinoasa. Eu am spus clar si raspicat la ce m-am referit, ti-am dat punctual legea respectiva, ce vrei tu sa spui ca sustinut eu nu este decat o alta deformare a realitatii pentru a incerca sa castigi un argument pe care l-ai pierdut. Problema a fost tratata si rasturnata pe toate fetele asa ca gasesc inoportuna si chiar de domeniul

Discutia pe acest subiect a fost incheiata cu cateva pagini in urma. Nu fac nici o confuzie, tu faci, voit si cu intentie. Cine vrea sa vada adevarul se poate uita in urma, cine vrea sa vada informatii redundante neadevarate, in ceea ce sustii tu ca am sustinut eu, poate sa te asculte in continuarea.

Versiunea scurta: intotdeauna m-am referit la procesul de demitere, tot ce include el si nu la legea de demitere cum incerci sa sugerezi tu, minti. Dezinformezi si deformezi realitati a mia oara. In posturile mele de pe cealalta pagina am facut distinctia necesara cand a fost cazul, in ce m-ai citat, tu faci confuzia pentru ca vrei neaparat sa ai dreptate. Nu ai, si aia e pe lege. Iti spun de pe acum, nu, nu o sa am o discutie cu tine in legatura cu sensul cuvantului derogare, nu cu un suporter irational al unei cauze murdare reprezentate de basescu, pedele si toate extensiile ei atat pe acest forum.

secundo, faceți confuzie între o așa zisă lege a pragului și o lege a demiterii. legea referendumului este una singură, și ea are două prevederi referitoare la numărul de votanți, înscrise în art 5.2 (pentru cvorum) și art. 10 (pentru decizia de demitere). la referendumul din 29 iulie 2012 nu a existat un prag pentru demiterea președintelui. conform modificărilor aduse, demiterea președintelui se face cu votul majorității persoanelor prezente la vot.

Spune asta in oglinda cu o fata serioasa. Eu nu cred ca poti. Confuzia este a ta amice, demiterea pesedintelui este un proces cu mai multe faze si implica mai multe institutii. Esti insa liber sa dai un citat al meu unde am sustinut altceva, nu cred ca o sa gasesti. Cel muit o sa observi ca in 2007 procesul a fost diferit, lucru sustinut de mine si ignorat de tine. Vrei sa te citez unde ai spus ca procesul nu s-a schimbat niciodata ?

El a fost scos, deci modificata legea dupa care se realizeaza demiterea presedintelui, eu nu am sustinut altceva si orice alta interpretare este rau voitoare sau prost inteleasa, venind insa de la tine cred ca este doar rau voitoare. Acum daca to ai revenit cu aceleasi inventii, da-mi un citat unde am spus eu altceva. Am colorat cu portocaliu ca sa se poate observa, pentru noii cititori, duplicitatea discursului pe care il ai.

paul_aramis
13 Aug 2012, 22:31
stimate domnule vă rog, să aveți amabilitatea de a menționa încă odată la ce lege faceți referință, indicând numărul actului normativ.. deocamdată nu faceți decât să aduceți în discuție referiri vagi de genul "am clarificat pe lege" sau "ti-am dat punctual legea respectiva". care lege? poate aveți cunoștință dumneavoastră de o altă lege, de care nu știm noi ăștilalți? asta ca să discutăm pe aceeași bază.

PS în ceea ce privește prima parte a mesajului dumneavoastră, ați fost servit cu aceeași măsură pe care ați folosit-o și dumneavoastră. vă deranjează?

Redy
13 Aug 2012, 22:45
Tu esti cel care ma acuzi de confuzie, poate ar fi timpul sa aduci niste citatea in care eu sa fi facut acea confuzie si nu sa o scoti din buzunarul de la spate ? Altceva decat am adresat deja in care am justificat ce iti era neclar. Dorinta ta de a gasi neclaritati doar pentru a iti avansa retorica insa nu pot eu sa o controlez.

Iti aduc aminte ca acum ceva vreme in urma spuneai ca procentul celor care s-au dus la vot va scadea daca numarul total al votantilor este mai mic. Deci dintre noi doi cred ca o persoana rationala poate vedea cine este confuz si cine nu. Nu cred insa ca esti confuz ci vrei neaparat sa ai dreptate, sa ignori evidentele, precum propaganda pedelista a carei retorica o folosesti cu drag.

Faptul ca prin "demiterea presedintelui" tu intelegi altceva decat procesul de demitere este problema ta. Citat din lege si articole ti-am dat deja, nu are rost sa te faci ca nu ai vazut. Am discutat pe tema asta.

Precum si liderul mult iubit tie, faci acuzatii fara substanta si te faci ca nu intelegi. Adu dovezi ca eu am facut acea confuzie si nu imi interpreta mie cuvintele aiurea. Baga mare.

PS în ceea ce privește prima parte a mesajului dumneavoastră, ați fost servit cu aceeași măsură pe care ați folosit-o și dumneavoastră. vă deranjează?

Nu. Iar te faci ca nu intelegi. Nu ma deranjeaza tonul ci fatarnicia, minciuna si duplicitatea cu care te prezinti pe forum. Citatul respectiv era doar o tusa mai groasa din tabloul cu numele paul_aramis. Sa nu uitam cu cine vorbim, nu ? Chiar daca iti ascunzi intentiile sub imaginea unei discutii civilizate, sper ca dovezile mele vor fi destule pentru a ti se revoca calitatea cu care esti incompatibil, aceea de moderator.

Ca sa ma citez de pe celalalt thread a mia oara:

Reiterez, nu ma deranjeaza tonul discutiei lui. Ma deranjeaza duplicitatea actiunilor lui, care nu au nimic de a face cu discursul de Iisus din Nazaret cu care se arata aici, nici o legatura.

Nu te suspectez ca esti confuz si in legatura cu acest subiect cum te joci cu cele spuse mai sus. Esti duplicitar, rau intentionat si participi la retorica pedelista de ceva vreme pe acest thread. La fel ca si pedelistii, azi sunt portocalii, maine verzi maine albastrii. Asta este modul lor de a opera si ma bucur ca nu m-ai dezamagit si mi-ai confirmat modus operandi. Asta am si sustinut de la inceput in legatura cu suporterii pedelisti si nu am gresit.

paul_aramis
13 Aug 2012, 23:38
hai să admitem că eu sunt rău intenționat și nu vreau să văd.

îmi puteți da replica foarte ușor și să mă zdrobiți sub logica argumentelor cu dovezi palpabile. așadar, care sunt acele "Citat din lege si articole ti-am dat deja,".

nu poate să fie un lucru chiar așa de greu să mai puneți odată aceste dovezi de care faceți vorbire. și cu asta mi-ați dovedit că aveți dreptate, eu îmi cer scuze și mă retrag.

hai că nu e greu. câteva cuvinte acolo: despre ce lege (numărul ei) și articolele din lege pe care le-ați postat deja, care arată că dumneavoastră aveți dreptate și eu mint (cu legea-n mână). pentru că fără astea, totul e doar vorbă goală...

Redy
13 Aug 2012, 23:50
Deci eu iti zic ca ti-am dat informatia pe care o cauti e in urma, ca am discutat-o, cu tine, pana raspunsul tau s-a rezumat la o "confuzie" pe cuvantul "derogare" si acum imi spui ca nu am deslusit confuzia ? Am deslusit-o, e clar pentru orcine in afara de tine. Imi pare rau ca esti intr-o confuzie permanenta dar aia nu-i problema mea.

Discutia s-a incheiat in urma cu cateva pagini in momentul in care ai facut niste acuzatii nefondate pe care nu le-ai justificat decat prin "confuzia" ta pe care ti-am clarificat-o. Inca astept lucrurile unde te-am confuzat asa tare, astept.

Daca vrei sa discutam altceva in care sa folosesti tactica pixelului albastru si confuzia in care te aflii atunci baga material, de preferat ceva nou si nu remestecat, nu am stomacul adaptat pentru asa ceva, sunt om.

Acum mult timp in urma criticam modul tau de actiune pe forum, stiind foarte bine ce reprezinti, si iti spuneam ca ai facut nenumerate afirmatii care apoi nu au fost justificate. Ai acum ocazia sa iti justifici acuzatia cum ca eu sunt confuz folosind citatele mele si nu interpretarile tale deformate a ceea ce am zis. Cred ca este a treia oara cand te indemn, a patra oara nu o sa o mai fac.

PS: Vreau sa cred ca esti aceasi persoana cu care am discutat in trecut si ca nu s-a terminat tura la calculator. Este si aia o posbilitate avand in vedere gaurile de memorie in legatura cu ceva discutat acum vreo 3 zile inainte sa te apuci sa imi stergi posturile in mod abuziv.

paul_aramis
14 Aug 2012, 00:20
deci deocamdată discutăm doar discuții. nu am văzut până acum nici un argument bazat pe dovezi (lege, articole) care să susțină în vreun fel afirmațiile dumneavoastră referitoare la discuția în cauză (să nu îmi veniți cu argumentul că un citat de pe Wikipedia reprezintă dovadă). în afară de atacurile la persoană și jignirile proferate, nu prea am ce să "citez". iar pe alea chiar că nu am de ce să le citez.

încă odată, menționați vă rog legea și articolele din lege care au impus existența unui prag pentru demiterea președintelui la acest referendum. până atunci nu faceți decât să vă învârtiți în jurul cozii, cu afirmații lipsite de conținut.

citatul pe care îl cereți cu atâta insistență se găsește câteva mesaje mai înainte. dovediți-mi că mă înșel și indicați cele două legi de care faceți vorbire în acel citat, adică legea care impune pragul și legea pentru demitere

PS: pentru că între timp ați binevoit să vă modificați unul din mesajele anterioare, o să vă mai rog să aveți amabilitatea să menționați numărul actului legislativ și data publicării lui în Monitorul Oficial, act prin care s-a scos din Legea referendumului condiția de cvorum în ceea ce privește validarea referendumului pentru demiterea președintelui. de asemenea numărul actului legislativ și data publicării lui în Monitorul Oficial prin care cerința de cvorum a fost re-introdusă în Lege.

danonino
14 Aug 2012, 01:53
Ce pula mea sunt atatea discutii?

7,5 milioane de oameni i-au spus lui Basescu sa se care, 88% i-au spus PA. Ma pis pe el de cvorum, iar Europa poate sa vina sa mi-o suga.

Cvorum n-a fost necesar nici cand a fost ales, de ce ar fi acum?
Europa a tacut din gura la multe lucruri, cand jandarmii bateau protestarii si aparau huliganii, , cand Basescu venea si dadea directive guvernului, cand tot acelasi om ameninta lumea pe la televizor, cand Ungureanu ii facea lenesi pe oamenii sinistrati din cauza zapezii, cand s-au taxat pensiile. Multa gura inchisa din partea Europei, acum vad ca are gura deschisa, e chiar la fix pentru ca am si eu slitul deschis.

Twinsen
21 Aug 2012, 12:02
Un fleac, i-a ciuruit.

iiii
21 Aug 2012, 12:33
gata? curtea a ajuns la un verdict?

Twinsen
21 Aug 2012, 12:37
Yep.

Redy
21 Aug 2012, 12:49
L-au scapat din nou pe puscariabil. :)

Macar cu ocazia asta perdeaua de fum aruncata cum ca lumea ar trebui sa se roage la niste instituti adanc corupte si controlabile politic s-a mai ridicat. Un pas mic spre trezire. La fel cum si cele 7.5 milioane de voturi nu vor disparea prea curand, oricat de ignorate ar fi fost acum.

S-a putut vedea si propaganda imensa din media, unde mai toti "independentii" au trebuit sa lucreze si sa iasa la suprafata, site-ul Gandul aratandu-se adanc implicat si condus de la spate in directia dorita. Decredibilizarea acestor marionete de catre ele insusi nu poate fi decat un lucru bun.

Dezamagitor dar previzibil intr-un stat adanc imbibiat si condus de fostii securisti. Pana la urma Romania este veceul Europei impreuna cu Bulgaria iar Basescu si mafiotii din jurul sunt o buna reprezentarea a Romaniei, o tara jefuita atat intelectual cat si fizic sub mandatul acestui mare presedinte. Intotdeauna a castigat la ciupeala, si in 2004 si in 2009 si acum, pentru ca defapt a fost impus si facut sistemul in asa fel incat sa castige iar pana vitele de romani nu vor intelege asta lucrurile vor involua. Poate au inteles ? M-as mira. Vitele sunt vite pentru ca se nasc vite.

iiii
21 Aug 2012, 12:56
deci a ramas marinaru. damn life and all :(

Redy
21 Aug 2012, 13:02
Life is like a box of chocolates. :D Numai ca in Romania de fiecare data iese Basescu, cu frauda in 2004 si 2009 si acum salvat printrun ARTIFICIU de sclavii pe care i-a pus sa il salveze. De departe cea mai buna marioneta pe care unii au impus-o in Romania. Mai are timp 2 ani ca sa vanda ce mai are de pe aici dupa care o sa se care si el printre berbecuti. 10 ani cu acest derbedeu a pierdut Romania dar asta e tranzitia, mai dureaza pana ne intregim la minte si din aceste batalii politice trebuie sa fim umiliti un pic cum a fost acum cand a fost repus peste capul a 7.5 milioane de oameni.

Chiar daca am facut conjunctural parte din cei 7.5 milioane de romani considerati ca insuficienti pentru plecarea derbedeului, nu am multe lucruri in comun cu marea parte din acesti votanti dar nici cand fac parte din majoritatea vad ca nu conteaza ci conteaza doar presiunea politica a altor tari adanc interesate in contracte cu statul roman. Presiunea alegatorilor pare sa nu conteze si asta pentru ca de-a lungul timpului romanii au fost invatati sa se roage la conducatori si la intelectuali, acestia fiind de mult cumparati. Nu pot sa fiu nici suparat si nici prea dezamagit, asteptarile nu erau mari avand in vedere aparatul de propaganda imens a celor care sug la tata statului si sustrag castiguri sau bunuri necuvenite, adevaratii asistati sunt acesti indivizi mediocrii care isi arata fata in situatii de criza.

Twinsen
21 Aug 2012, 13:13
Ce va agitati, USL-ul are inca guvernul si parlamentul. E drept insa ca au reusit sa se bata singuri si sa-l-l dubleze pe Base ca popularitate.

Redy
21 Aug 2012, 13:18
Twinsen, concluziile tale sunt de pe alta lume si nu au nici macar un firicel de logica in ele. Visele tale cele mai umede pot arata asa dar nu au legatura cu realitatea.

Adica in loc sa fiti 3 basisti infiltrati aici pe cinemagia acum sunteti 6 ? Da, s-a dublat popularitatea nu gluma. :)) Ii astept pe ceilalti 3, sa ii vedem. In cel mai bun caz ceilalti 3 sunt doar fani de-ai vostrii la fel cum s-a dublat si Udrea la telefon.

Eu cred insa ca ai vrut sa spui ca suporterii lui Basescu sunt duplicitari nu ca s-au dublat. Asa da, sunt de acord cu tine.

Twinsen
21 Aug 2012, 13:26
O sa vedem la alegerile parlamentare cat mai are USL dupa modul in care au condus tara si dupa ce nu au reusit sa-si realizeze obiectivul de baza, demiterea presedintelui, desi aveau guvenul si parlamentul. Halal rezultate.

Redy
21 Aug 2012, 13:30
Dar tu nu stii sa raspunzi decat " o sa vedem " la mai toate chestiile pe care le inventezi tu ca fiind reale ?

1. Popularitatea lui Basescu s-a dublat.
2. Cum asa ?
1. Lasa ca vedem.

In acelasi mod poti spune ca in 2013 ne va lovi un meteorit si intrebat de ce o sa spui "o sa vedem". Astea nu sunt previziuni si analize ci visele tale erotice, in cel mai bun caz, in cel mai rau caz sunt analizele unei persoane confuze.

Twinsen
21 Aug 2012, 13:32
Eu imi amintesc ca in sondajele facute imediat dupa suspendare Basescu avea cam 17%, iar la cele chiar inainte de vot avea 33%.

reivan
21 Aug 2012, 13:36
Mie-mi pare bine ca revine Zeus. Sunt curios cum o se laude el la Merkel ca 7,4 milioane de oameni i-au bagat pula-n gura.Sunt curios daca oamenii se trezesc in al 19`lea ceas si daca o sa proesteze .
In BASE we trust ;) !

Redy
21 Aug 2012, 13:37
Eu imi amintesc ca in sondajele facute imediat dupa suspendare Basescu avea cam 17%, iar la cele chiar inainte de vot avea 33%.

Sondaje ? =))

Cronologic:
In sondajul inainte de vot era 33%
In sondajul imediat dupa suspendare avea 17%

Deci inainte de vot avea 33% si dupa 17% si asta arata ca s-a dublat "popularitatea" lui Basescu ? Twinsen, te-ai imbatat sau esti in nirvana ? Fii coerent te rog, atat de mult cat pot tu sa fii. Fa un efort. Sigur nu ai vrut sa spui altceva ? 100-33= ?

Ah, sa stii ca si un PPDD cred ca si-a inzecit votul in ultimul an, asta nu inseamna decat ca sunt o minoritate un pic mai mare.

iiii
21 Aug 2012, 13:46
aud la radio, antonescu nu renunta la politica asa cum a promis.

Twinsen
21 Aug 2012, 13:50
aud la radio, antonescu nu renunta la politica asa cum a promis.
Ce surpriza! :))

Redy
21 Aug 2012, 13:56
Eh lasa ca cel mai bun presedinte al Romaniei care a existat si va exista vreodata, ala pe care il iubesti tu s-a intros de o mie de ori intr-o zi, vei supravietui acestei "dezamagiri" fatarnice. Nu te vad insa foarte afectat ca votul de la referendum a fost sechestrat si invalidat impotriva realitatii si dorintei populare.

7.5 > 0.9

|-----||-----||-----||-----||-----||-----||-----||--|
|----|

E clar cine trebuie sa se care, nu ? Antonescu evident. =)) Referendumul a fost grav impotriva lui Basescu si de partea lui Antonescu iar cei care l-au scapat pe Base a fost CCR si nu populatia.

PS: Deci cum e cu sondajele ale Twinsen ? Gata, ai aruncat pisica moarta si o lasi in drum ?

iiii
21 Aug 2012, 14:13
tu ai facut segmente???? ca la clasa a 2-a sa mor de nu..... =))))=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Redy
21 Aug 2012, 14:19
Aici avem indivizi care au probleme cu numerele deci am zis ca daca tot sunt asa talentat la desen, sa fac unul pentru cei care nu inteleg numerele si ce reprezinta ele.

Twinsen
21 Aug 2012, 14:20
PS: Deci cum e cu sondajele ale Twinsen ? Gata, ai aruncat pisica moarta si o lasi in drum ?
Poate ca m-am inselat, asa imi aminteam. Daca ne uitam insa pe cifrele exacte date de USL, exista cam 18 milioane de romani cu drept de vot, din care 3 milioane sunt in strainate si 0.5 milioane au actele expirate. Repet, astea sunt cifrele date de USL. Din astia 7.5 au votat pentru demitere.

Am vazut ca-ti plac demonstratiile la nivel de scoala elementare asa ca hai sa te ajut:

Populatie cu drept de vot: 18 milioane (conform USL)
|------------------|
Pentur demitere: 7.5 milioane
|-------|

Redy
21 Aug 2012, 14:30
Te ajut:

|------------------| <-Populatie cu drept de vot
|--------| <-Demitere 2012
|-----| + un scuipat parizian <-Ales 2009
|-----| <-Geoana 2009
|-| <-Impotriva demiterii 2012

Uite, te-am ajutat sa vezi intreaga imagine nu doar ce iti place tie. :D

Poate ca m-am inselat, asa imi aminteam. Daca ne uitam insa pe cifrele exacte date de USL, exista cam 18 milioane de romani cu drept de vot, din care 3 milioane sunt in strainate si 0.5 milioane au actele expirate. Repet, astea sunt cifrele date de USL. Din astia 7.5 au votat pentru demitere.

Twinsen, nu vorbeam nici de USL si nici de votanti, cati romani sunt ci de sondajele aduse in discutie de tine si absenta orcarei legatura intre cei ai enuntat, TU, si apoi concluzia trasa tot de TINE. Deci cum e pana la urma cu sondajele alea si popularitatea lui nea Bas ? Pisica e tot pe drum. Ia-o si ingroap-o nu o mai lasa sa imputa atmosfera.

Problema nu e ca ti-ai amintit prost, se intampla ci ca numerele respective nu justifica ce ai spus tu. Deci cum e o scadere de la 33% la 17% o dublare a inchinarii la Bas ? Sa zicem ca ai gresit numerele, cum totusi sa ajungi la o asemenea concluzie cu numerle in fata ? Tu citesti ce ai scris sau ti se dicteaza ?

iiii
21 Aug 2012, 14:35
si trebuia sa faci o liniuta , cu sageata unde sa scrie twinsen :D

acum stau si ma gandesc cum or rade cei din occident de noi.... de clasa politica din romania, de incapabilitatea ptiministrului.... de revenirea lui base....

Twinsen
21 Aug 2012, 14:45
Problema nu e ca ti-ai amintit prost, se intampla ci ca numerele respective nu justifica ce ai spus tu. Deci cum e o scadere de la 33% la 17% o dublare a inchinarii la Bas ?
Unde am vorbit eu de o scadere? :-?

Redy
21 Aug 2012, 14:56
In postul tau unde ti-am cerut explicatii suplimentarea pentru ca ce ai spus tu nu are sens, matematic. Vad ca si pe tine te-a apucat lenea sa cauti ce ai spus in urma si ai uitat de la mana pana la gura, ca si prietenul aramis. Si tu scrii dupa dictarea ? Uiti ce ai scris acum 30 de minute ?

Uite:

Sondaje ? =))

Cronologic:
In sondajul inainte de vot era 33%
In sondajul imediat dupa suspendare avea 17%

Deci inainte de vot avea 33% si dupa 17% si asta arata ca s-a dublat "popularitatea" lui Basescu ? Twinsen, te-ai imbatat sau esti in nirvana ? Fii coerent te rog, atat de mult cat pot tu sa fii. Fa un efort. Sigur nu ai vrut sa spui altceva ? 100-33= ?

Ah, sa stii ca si un PPDD cred ca si-a inzecit votul in ultimul an, asta nu inseamna decat ca sunt o minoritate un pic mai mare.

TU ai zis ca imediat dupa suspendare avea 17% si inainte de votul pentru suspendare avea 33%. Ti-am subliniat cu rosu unde ti-am cerut mai multe informatii. Procentele alea sunt venite de la tine, nu de la mine. Dar ca sa punem in perspectiva "dublarea popularitatii" sau visul tau umed impaturit intr-o analiza a realitatii:

Te ajut:

|-----| <-Geoana 2009

Ia uite cat s-a dublat !!!!:))

Twinsen
21 Aug 2012, 15:02
TU ai zis ca imediat dupa suspendare avea 17% si inainte de votul pentru suspendare avea 33%.
Unde am zis asta? Da-mi un citat exact, nu un mesaj de 3 pagini.

Redy
21 Aug 2012, 15:04
Si tu te faci ca nu intelegi si nu poti sa citesti ? Ti-am citat cronologic. Ce nu e clar. Hai ca mai incerc o data:
Inainte de vot era 33%
Imediat dupa vot era 17%

Acum, ce numar e mai mare, 33 sau 17 ? :)) De la 33 la 17 este o scadere sau o crestere. Hai ca e simplu.

Vrei sa te citez, nu iti aduci aminte ce ai zis ? Ti-am spus eu ca tu aici pe forum pe threadul asta scrii dupa dictare si unii erau sceptici. Uite ma:

TU ai zis ca imediat dupa suspendare avea 17% si inainte de votul pentru suspendare avea 33%.
Unde am zis asta? Da-mi un citat exact, nu un mesaj de 3 pagini.

Nu intelegi ce ai scris tu cu manuta ta ? Acum iti e clar ce ai spus ? :)) Ti-ai adus aminte ce ai zis acum 30 de minute ?

Twinsen
21 Aug 2012, 15:10
Greu cu limbarita asta. Eu iti cer un citat, tu tii o teza aici.

Credem ca e de la sine inteles ca vorbesc de votul populatiei, nu de votul pentru suspendare.

Redy
21 Aug 2012, 15:16
Greu cu limbarita asta. Eu iti cer un citat, tu tii o teza aici.

Credem ca e de la sine inteles ca vorbesc de votul populatiei, nu de votul pentru suspendare.
Twinsen, acum sincer, vorbesti ca sa nu taci. Cum adica ai vorbit de votul populatiei ? De orice vot ai fi vorbit, procentul suporterilor lui, din care faci si tu parte, e mai mic decat inainte, nu a crescut si teoria ta, bazata pe cai verzi pe pereti si cunostinte precare de matematica, e ca a crescut..

Asa, si daca vorbeai de votul populatiei cum zici tu, cum se face ca procentele alea arata ca popularitatea lui Bas s-a dublat ? Cum ? Zi mah cum, cu subiect si predicat si folosind matematica ca doar tu ai adus in discutie dublarea popularitatii si niste procente care arata fix inversul a ceea ce ai vrut tu sa spui.

Sa vedem daca esti in stare si de altceva decat sa copiezi desenele mele si sa ti le insusesti intr-un mod stupid crezand ca tu poti sa imi explici mie ceva vreodata in materie de matematica. :))

Nici un suporter al Basanaului nu stie sa lucreze in procente ? Ce v-a apucat pe toti mah ? Ati facut clasele primare tot la seral ? Sunteti toti poeti sau pur si simplu nescoliti pentru ca nici in exprimare nu spargeti topuri ?

Te ajut:

|-----| <-Geoana 2009

Unde s-a dublat ? Ti-am si colorat.

si trebuia sa faci o liniuta , cu sageata unde sa scrie twinsen :D
Twinsen, rifa si paul_aramis sunt 3 punctulete care alcatuiesc linia respectiva, ca doar ne aflam pe cinemagia. :)

reivan
21 Aug 2012, 16:47
Va fac si eu desen
Populatia Romaniei cu drept de vot ( sa spunem 18 milioane cu toate ca sunt undeva sub 16 )
|----|----|----|----|--|
|----|----| Oameni care au iesit la vot la referendum
|----|---| Voturi Da
|-| Voturi NU
|---| Populatie maghiara , maghiarii nu au votat .
|----|--| Romani carora li se rupe pula de politica sau apolitici.
Amin.
Basescu si toti pupincuristi lui , chiar si aia care scriu coemntarii pe stirile protv cred ca cei ce nu au votat la referendum ;l-au sustinut pe Zeus, deci la noi toti trebuie sa sustina pe cineva , nimeni nu e apolitic.

iiii
21 Aug 2012, 16:56
imi place faza cu desenele :D

hai si eu o schema :

Basescu ---> Controceni
Antonescu ---> La culcare
Merkel ---> hahaha
americanii ---> hahahahaha
Ponta ---> disney channel
CFR ---> Basel ---> 2-0 Basel
Romania ---> prapastie
Euro ---> UP
leul ---> DOWN
Patriciu ---> free
GiGi ---> la oi

Twinsen
21 Aug 2012, 17:00
USL nu avea decât să mărească/reîntregească salariile şi să dea înapoi banii reţinuţi ilegal pensionarilor. Cu un PDL decimat în opoziţie şi un Traian Băsescu prăbuşit în sondaje, nici că ar fi avut nevoie de mare lucru.

"Performanţa" USL a fost că a reuşit să reinventeze PDL-ul şi pe Traian Băsescu, transformându-i în adversari redutabili în perspectiva alegerilor parlamentare de la finalul acestei toamne. În jurul PDL s-au grupat o serie de formaţiuni de centru-dreapta care până la sfârşitul lui august îşi vor formaliza colaborarea într-o alianţă electorală. În plus, democrat-liberalii şi-au rezolvat, cel puţin pentru moment, problema prezidenţiabilului, Mihai Răzvan Ungureanu fiind agreat pentru o candidatură la prezidenţiale, fie că vor fi acum, fie la termen, peste doi ani.

Cât îl priveşte pe Traian Băsescu, dincolo de calculele politicii interne, USL a reuşit să distrugă un mit pe care, cu migală, şi PSD, şi PNL l-au construit în ultimii ani: că nimeni nu îl bagă în seamă. Când Jose Manuel Barroso, Angela Merkel sau Viviane Reding sar în ajutorul său, iar administraţia Obama îşi trimite un emisar special la Bucureşti, e un pic cam greu să mai spui că nu face nici două parale.

Articol complet: http://www.gandul.info/puterea-gandului/doua-scenarii-de-criza-politica-9956904

Redy
21 Aug 2012, 17:00
Gata, ai lasat-o cu procentele ? :D Bine ai facut.

Daca tot veni vorba de Gandul, postul pe care mi l-as sters in mod abuziv paul_aramis arata destul de clar ca atunci cand votul a fost fraudat pe banda video Gandul scria: "votul fraudat". Intre ghilimele ca nu era clar acum totul este cu litere mari. :))

Permite-mi sa imi bag picioarele in jegosii aia de la Gandul. Mersi. Inca un lucrul, aia este parea respectivei si nu un adevar in viata. Esti de acord cu ea pentru ca te gandila la ureche, atat. Doar pentru ca lucrezi la Gandul nu inseamna ca ai si anvergura necesara pentru a analiza astfel de momente, 99% nu o au si in materie de politica sunt repetenti. Pana la urma nu a cumparat nimeni ziarul ala de rahat si au ramas pe interneg cu Zoso, Hotnews si restul de aparat de propaganda si isterie.

Ah, si CTP-ul e al mai mare sclav de pe acolo si in 2009 facea in pantaloni cand a auzit ca Basescu va reveni si a spus "sa speram ca se va schimba". Dementa completa. Negrutziu ala i-a dat peste nas de cateva ori cand CTP-ul o tine ca Basescu nu va accepta sa revina cu asemenea vot, cunoscatorul poporului. Si cand incerca el sa fie mare critic cineast o dadea in garduri mai ceva ca Basescu dupa un chef cu Udrea, Cocos, Videanu si compania de mafioti.

Ia de aici niste democratie marca Adrian Sarbu: http://www.gandul.info/politica/dupa-scandalul-votului-fraudat-legea-pensiilor-ar-putea-fi-revotata-miercuri-ponta-depune-plangere-penala-impotriva-sefei-camerei-roberta-anastase-e-un-hot-7328594

imi place faza cu desenele :D

hai si eu o schema :

Basescu ---> Controceni
Antonescu ---> La culcare
Merkel ---> hahaha
americanii ---> hahahahaha
Ponta ---> disney channel
CFR ---> Basel ---> 2-0 Basel
Romania ---> prapastie
Euro ---> UP
leul ---> DOWN
Patriciu ---> free
GiGi ---> la oi

O singura modificare as face: Basescu ->Cotroceni -> Bulau in rest sunt de acord. :D

Twinsen
21 Aug 2012, 18:55
Daca cineva vrea sa inteleaga cum a reusit Basescu sa invinga de fiecare data, sa remarce ca acum Basescu tace. In locul lui, oricare tolomac de lider USL s-ar fi repezit sa dea declaratii si sa afirme victoria. Basescu tace. Cine poate sa priceapa ce inseamna un politician cu instinct, are ce observa. Restul pot sa abereze cu dictatorul etc.

Redy
21 Aug 2012, 19:18
Pai ce sa zica ca poate maine iar se razgandeste si pe la un pranz iar o intoarce, acest politician cu instinct. Basescu a fost impus, a ciupit de fiecare data, a fost impus prin frauda de 3 ori deja, ultima oara prin control evident asupra institutiilor statului de catre oamenii din arealul sau si a slugilor sale. Nu-i instinct, e si el marioneta in mana altora. Mai usor cu Zeus pe scari.

In ceea ce priveste "dictatorul" Basescu ti-as reaminti cum din curtea aia a dictat si altii au executat deci oricat de mult ai vrea sa ignori realitatea, ea te contrazice de fiecare data. Tie cine iti dicteaza toate poeziile astea cu Basescu ? Poate ar trebui sa urmezi aceasi cale ca si Basescu daca e asa buna pentru ca in afara de monoloage de la pedele nu aduci mai nimic prin prezenta ta fatarnica. Sa iti aduc aminte la randul tau negai evidenta si spuneai ca nu esti fan pedele si Basescu. Cate minciuni mai ai de gand sa imprastii pe aici ?

Stii cine se mai poza cu constitutia in spate ? Sarah Palin. Stii cine se declara Republica Democrata ? China si Coreea de Nord. Cine isi asuma flacara olimpica a democratiei si vorbeste despre institutiile independente ? Cel care le controleaza, daca nu personal cei pe care ii reprezinta, Basescu. Nu te suspectez ca esti atat de naiv ci doar ca esti fatarnic si duplicitar pe acest subiect.

Twinsen
21 Aug 2012, 20:45
Dati acuma pe Antena 3 ca sa vedeti presedintele in functie al Romaniei cerand oamenilor sa iasa in strada impotriva unui adversar politic al domniei sale.

Redy
21 Aug 2012, 21:21
Dati acuma pe Antena 3 ca sa vedeti presedintele in functie al Romaniei cerand oamenilor sa iasa in strada impotriva unui adversar politic al domniei sale.

Urmaresti Antena 3 mai mult decat cei pe care ii acuzi ca urmaresc Antena 3. Ce s-a intamplat a fost o hotie. Au furat voturile la fel cum au facut-o si in 2009, la fel cum au facut-o si in parlament cu Anastase in frunte si apoi pusa in circuit de Basescu. Lumea iese datorita HOTIEI, IMPOSTURII si PRESIUNII puse de catre sistemul bolnav ce il are in frunte pe Basescu. Antonescu este adversarul lui Basescu in mod conjuctural si nimic altceva. Protestul este justificat si reprezinta doar o mana dintre cei care se simt furati de catre aceasta ceata de mafioti de la PDL si a slugilor care ii servesc din postura de "instututii ale statului".

Tu stai acasa la ordin asa ca nu vad de ce ai fi atat de isteric cu niste proteste juste, democratice atunci cand voturile sunt furate si ignorate in pofida evidentelor, aceea ca lumea nu il mai vrea pe Basescu acolo unde se va intoarce printr-un ARTIFICIU adus in discutie de slugile lui Basescu. Au ajuns acum hotii sa faca reguli de referendum si apoi se fac ca nu inteleg. Inteleg dar le prieste sa fie smenari.

Twinsen
21 Aug 2012, 21:26
Aha, am inteles. Cand Base sustinea PDL din pozitia de presedinte al tarii era rau. Ca doar presedintele trebuie sa fie neutru. Cand Antonescu sustine USL din pozitia de presedinte al tarii are dreptate. :-?

Redy
21 Aug 2012, 21:31
Antonescu nu este presedinte ales ci conjuctural in urma suspendarii a USL-ului a carui presedinte e. Deci doar in mintile bolnave sau a pedelistilor care fac propaganda pe forum ca tine poti ieri sa fii adversar politic si maine presedinte. Nu e presedinte si nu a fost niciodata ales ca presedinte, a fost ales presedinte al senatului. Stiu ca vrei sa o rastorni in favoarea ta pentru a justifica mizeriile lui Basescu dar nu este acelasi lucru, atat legal cat si logic. Dar sunt sigur ca asta nu te va opri in a deforma inca o data realitatea si de a minti si a te face ca nu intelegi.

Esti insa liber sa imi faci o lista cu ce a facut Antonescu ca presedinte interimar de te-a afectat atat de serios. Uiti ca Basescu dadea ordine procurorilor, chestorilor, DNA-ului si CCR-ului din gradina ? Aia ai uitat ?

Presedintele trebuie sa fie doar un papagal care e pus acolo sa fie de acord cu toti cum e in Germania pentru ca monarhie constitutionala nu o sa fie niciodata in Romania deci trebuie trecut pe un sistem care nu include monarhia. Nu il vreau nici pe Basescu nici pe Antonescu si nici pe Gigescu sa aiba aceleasi puteri pe care le-a avut Basescu. Niciodata asa ceva. A fost un experiment retardat, si-a dovedit ineficienta si trebuie schimbat.

Am uitat ca vorbesc cu Twinsen care se incurca in procente deci imi dau cele doua palme necesare sa ma trezesc din acest vis in care exista oameni care chiar vor o schimbare si nu doar sa pupe acelasi papuc pedelist, un papuc urat mirositor dar la care e rand ca la moaste pentru bunuri materiale. Nimeni care e intreg la cap nu poate sustine un jeg de o asemenea imensitate cum e Basescu.

Ieri petreceri cu Bercea Modinalu` si dansuri tiganesti, azi pupatul pe gura cu ungurii. Maine ? Maine de ce va fi nevoie ca sobolanul in tricou bleu sa nu intre la bulau. Deschide gura, Basescu vine sa te aprecieze si pe tine pentru spiritul tau civic care il vadeste de a fi coleg de celula cu Bombo. Vine imediat, doar sa se intoarca din secuime, de la adevaratii romani.

reivan
21 Aug 2012, 22:01
Si amaratii aia de la piata universitatii. Pai ce dom'le , nu stim noi ca-s adusi de USL cu autocarele din satele de langa Bucuresti si platiti cu 50 lei / zi?Niste nimicuri.
LA MUNCA NU LA INTINS MANA!!! STATI PE CANICULA DE LA 2 CA SA SUSTINETI O MINCIUNA A USL, IN TIMPUL ASTA PUTEATI SA MUNCITI NEMERICILOR.HOUUA USL , ADUCETI OAMENII CU AUTOCARUL SA STRIGE.

Twinsen
21 Aug 2012, 22:05
Stai sa ne intelegem vorbesti de aia o (una) mie din piata, dupa cele mai optimiste estimari? Asta da revolta populara.

reivan
21 Aug 2012, 22:08
Da , neispravitii aia , la muuunca , nu la intins mana!:-&

Redy
21 Aug 2012, 22:11
Twinsen te faci ca nu intelegi. Sa inteleg ca pentru ca nu exista nici o ceata de suporter ai lui Basescu in piata inseamna ca nu are nici unul ? Numai tu aici impreuna cu altii il pupati pe toate partile si nu va vad in piata cu pancarte pro Basescu.

Nu te cred nu stii sa citesti pentru ca daca ai face-o ai fi citit cuvantul "vot". Pedelistule, du-te pe threadul de aberatii daca esti intr-o stare permanenta de confuzie asa cum incerci sa pari aici. Citeste si nu veni sa ma mai intrebi niste aberatii.

Twinsen
21 Aug 2012, 22:12
Au fost mobilizante cererile lui Antonescu, o venit 0.05% din populatia Bucurestiului sa protesteze. Nu trebuiau sa fie la munca, majoritatea sunt pensionari.

reivan
21 Aug 2012, 22:14
la munca nu ma intereseaza , penisonarii sunt spalati pe creier de comnuisti

Redy
21 Aug 2012, 22:18
Au fost mobilizante cererile lui Antonescu, o venit 0.05% din populatia Bucurestiului sa protesteze. Nu trebuiau sa fie la munca, majoritatea sunt pensionari.

Cica sunt vreo 3 clovni in piata Victoriei pentru Base, cum o fi asta procentual ? Acum daca e sa ii numaram si ignoram votul democratic te las pe tine sa prezinti procentele alea inca o data. :)) Tu si paul_aramis sunteti mari specialisti in procente. Twinsen, cum era aia. 7.5 milioane nu reprezinta o majoritate mare ? Dar 5(+un scuipat parizian) milioane reprezinta o majoritate destul de mare.

7.5 milioane impotriva lui Basescu
940 mii pentru Basescu

reivan
21 Aug 2012, 22:24
in basescu we trust...hai baaaaaaaasescu la putereeee , scapa tara de lichele , de perversi si mafioti , pune-i la respect pe toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Redy
21 Aug 2012, 22:26
Nu te lua mah de tigani, aia sunt de dreapta. Dar lasa ca ii stranguleaza pe timisoreni incet incet, marii revolutionari. Nu i-a terminat Ceausescu dar ii termina tiganii ca doar au si aia nevoie de servitori si de cineva sa le spele Ferrariurile.

reivan
21 Aug 2012, 22:28
a se intelege ironia din ultimele posturi :)

Twinsen
27 Aug 2012, 19:36
Super tari emisiunile Antena 3 din seara asta, USL-ul isi ia suturi ca niciodata. =))

Redy
27 Aug 2012, 20:38
Daca tot ai depus atata munca in a te uita la A3, publica si tu raportul pe care il dai mai departe ca sa intelegem si noi cum lucreaza creierul pedelist.

Cei mai devotati urmaritori ai A3 ? Pedelistii. :))

Twinsen
27 Aug 2012, 21:02
Pai hai sa fac si raport. USL-istii le-o dat inca o data niste sperante desarte amaratilor spunand azi ca o sa boicoteze in Parlament, iar apoi s-au razgandit. Si amaratii prostiti de USL, care si asa erau cu nervii intinsi la maxim, au explodat. Antenistii au vazut reactiile furibunde de pe faceboc si au reactionat in consecinta.

P.S. Base e din nou in mod oficial presedinte, tocmai s-a publicat in Monitorul Oficial. GG USL. :))

Redy
27 Aug 2012, 21:43
Nici un comentariul legat de sclavii si santajabili de la CCR ? Zeii Romaniei ? Ei il vor pe Basescu si nimeni altcineva, restul sunt sclavi, stanajabili, cersetori, prosti sau propagandisti.

Pai hai sa fac si raport. USL-istii le-o dat inca o data niste sperante desarte amaratilor spunand azi ca o sa boicoteze in Parlament, iar apoi s-au razgandit. Si amaratii prostiti de USL, care si asa erau cu nervii intinsi la maxim, au explodat. Antenistii au vazut reactiile furibunde de pe faceboc si au reactionat in consecinta.

Sistemul bolnav de care vorbeam si pe care majoritatea il vrea schimbat s-a urinat pe democratie ca sa ramana la putere prin Basescu. Asta s-a intamplat si nimic altceva. Tu faci parte din acel sistem si e clar pentru cine are destula minte si rabdare sa citeasca ce ai debitat pe aici.

P.S. Base e din nou in mod oficial presedinte, tocmai s-a publicat in Monitorul Oficial. GG USL. :))

Asa si ? Mai sustragi si tu un pic niste bani de la stat in timp ce te hahai ca mediocritatile si cersetorii de teapa respectiva stau si sug de la sistemul lui Basescu. Iti aduc aminte ca am discutat de multe ori de acest sistem si ca nu ma intereseaza in mod special cum stai tu cu mana intinsa la PDL. Postura ta de stat cu mana intinsa nu ma intereseaza deloc si iti sugerez sa faci un thread specific daca asta vrei, sau atat poti, sa discuti. Nu sunt interesat de acest subiect.

Twinsen
27 Aug 2012, 21:55
Pai nu CC a promis ca il da jos pe Base. USL a promis. And now Base is back in business.

GG USL ! ;)

Redy
27 Aug 2012, 22:32
Pai nu are legatura cu ce am zis eu mai sus ? Ai mai zis chestia asta mai sus. Iar ai intrat in faza de monolog. Nu a spus nimeni ca CCR a promis ceva, am spus ca este o institutie corupta care actioneaza la comanda sistemului impins in fata si a carui reprezentat e Basescu.

Votul a fost destul de clar si numai complicitatea sistemului bolnav a facut ca votul sa nu conteze. Hotii de la CCR si hotii de la CSM impreuna cu justitia "independeta" a luat puterea in Romania. Asta si ziceam si eu de pagini intregi. Faptul ca Basescu se intoarce sau nu este irelevant pentru ca acum exista o sansa ca prosti care inainte nu stiau cine ii conduce sa realizeze si sa retina ce li s-a intamplat si anume ca institutiile la care trebuiau sa se roage sunt corpute si actioneaza in salvarea unui infractor pentru ca si el la randul lor au furat cat au putut din 2004 pana acum.

Cum spuneam si inainte, ce este de retinut este ca Basescu, Udrea si alti jegosi nu sunt decat varfurile unui sistem mafiot intretinut de mafioti si cei de teapa ta Twinsen. Sistemul nu a murit, este acolo si este puternic si trebuie combatut in timp, si nu prin sclavie si propaganda cum faci tu aici prin forum.

Vrei tu sa duci discutia inspre USL si nu spre sistemul bolnav si mafiot al carui reprezentat a fost PDL si Basescu dar asta e realitatea, realitatea este ca tu esti un propagandist aici pe forum a unui sistem bolnav si ca nu esti sincer. Nu ai fost sincer niciodata, nici cand negai legatura ta afectiva si baneasca cu PDL si Basescu si nici cand te dadeai liberal. Esti un mincinos si un propagandist care face onoarea partidului care te plateste fie si indirect.

Prezenta ta pe acest subiect este una dezgustatoare.

Twinsen
27 Aug 2012, 22:49
Vrei tu sa duci discutia inspre USL si nu spre sistemul bolnav si mafiot al carui reprezentat a fost PDL si Basescu dar asta e realitatea, realitatea este ca tu esti un propagandist aici pe forum a unui sistem bolnav si ca nu esti sincer. Nu ai fost sincer niciodata, nici cand negai legatura ta afectiva si baneasca cu PDL si Basescu si nici cand te dadeai liberal. Esti un mincinos si un propagandist care face onoarea partidului care te plateste fie si indirect.

Da' de ce esti asa suparat? Ca s-a intors Base? :))

Redy
27 Aug 2012, 22:56
Pai nu are legatura cu ce am zis eu mai sus ? Ai mai zis chestia asta mai sus. Iar ai intrat in faza de monolog. Nu a spus nimeni ca CCR a promis ceva, am spus ca este o institutie corupta care actioneaza la comanda sistemului impins in fata si a carui reprezentat e Basescu.

Votul a fost destul de clar si numai complicitatea sistemului bolnav a facut ca votul sa nu conteze. Hotii de la CCR si hotii de la CSM impreuna cu justitia "independeta" a luat puterea in Romania. Asta si ziceam si eu de pagini intregi. Faptul ca Basescu se intoarce sau nu este irelevant pentru ca acum exista o sansa ca prosti care inainte nu stiau cine ii conduce sa realizeze si sa retina ce li s-a intamplat si anume ca institutiile la care trebuiau sa se roage sunt corpute si actioneaza in salvarea unui infractor pentru ca si el la randul lor au furat cat au putut din 2004 pana acum.

Cum spuneam si inainte, ce este de retinut este ca Basescu, Udrea si alti jegosi nu sunt decat varfurile unui sistem mafiot intretinut de mafioti si cei de teapa ta Twinsen. Sistemul nu a murit, este acolo si este puternic si trebuie combatut in timp, si nu prin sclavie si propaganda cum faci tu aici prin forum.

Da' de ce esti asa suparat? Ca s-a intors Base? :))

Dar tu de ce pui zambete dupa fiecare fraza ?

Eu am sustinut si am incercat sa arat celor mai putini informati care este cancerul, sistemul, care ii conduce. Ca a revenit Basescu nu este decat o confirmare in plus a ceea ce spuneam. De ce as fi suparat ? Nu traiesc in alt univers ci in acesta.

Nu am trait niciodata acolo unde democratia este reprezentata de Basescu si PDL. Acolo traiesti tu, remunerat de la partid intr-un fel sau altul ca sa vii aici pe cinemagia sa dezinformezi, sa postezi ce linkuri favorabile pedelelului si sa ii canti ode lui Basescu. Eu pot doar sa evidentiez aceasta realitatea pentru cei care inca mai cred ca nu esti postac. Sper insa ca in timp lucrurile sa fie cat mai clare si pentru cei care sunt acum incetosati, desi nu ar avea scuze pentru asta.

Twinsen
27 Aug 2012, 23:05
Acolo traiesti tu, remunerat de la partid intr-un fel sau altul ca sa vii aici pe cinemagia sa dezinformezi, sa postezi ce linkuri favorabile pedelelului si sa ii canti ode lui Basescu. Eu pot doar sa evidentiez aceasta realitatea pentru cei care inca mai cred ca nu esti postac. Sper insa ca in timp lucrurile sa fie cat mai clare si pentru cei care sunt acum incetosati, desi nu ar avea scuze pentru asta.
Da, eu sunt postac, Base e dictator, forumistii sunt incetosati. Le judeci bine. :)) De ce pun smilie-uri? Ca ma distrez, de aia. :))

Redy
27 Aug 2012, 23:10
In loc sa maresti numarul de smile-uri pe metru patrat ai putea sa iti argumentezi afirmatiile de mai sus, dar nu o vei face pentru ca nu esti capabil din punct de vedere logic sa creezi un paragraf coerent. Stii, numarul ridicat de smile-uri nu tine de argument.

Foarte bine ca te distrezi, ai grija sa nu fii singurul care rade pentru ca atunci aia tine de neurologie. Se pare insa ca esti singur, deocamdata. Eh, poate te mai ajuta prietenii paul_aramis si rifa.

Inteleg ca nu iti place ca lumea poate vedea cat de postac esti, pentru ca pana acum ceva vreme o ardeai liberal si plin de ideologie in gura.

Le judeci bine.

Te-am citit corect din primul meu post. Inca nu a existat o singura situatie in care tu sa fi avut dreptate in ceva sau sa arati o analiza coerenta logica sau cel putin reala a evenimentelor ce s-au scurs. Esti postac iar postacii scriu dupa dictare pentru ca pe piata libera nu ai nici o valoare, te hranesti cu frimituri, la fel cum o fac marea armata de propaganda a sistemului bolnav si mafiot care conduce acum Romania.

Redy
01 Sep 2012, 20:05
Cati prieteni are Base. Pe bani ca nu le-a placut de mutra lui de securist. Le-a dat bani cu carul de-a lungul celor 8 ani de lupta impotriva coruptiei. Cum vin la nunta analfabetei toti aia care au "boicotat" referendumul din considerente de salvare a democratie. Numai ideologi de drepta pe acolo.

Nastase ar fi invidios ca nu a ajuns si el sa fie imparat asa ca Basescu.