PDA

View Full Version : Cum se numeste filmul?

Pages : [1] 2

George1000
03 Dec 2011, 09:44
Va rog frumos stiti cum se numeste filmul acela in care era vorba despre un cine si un doctor care i-a implantat un cip si asfel l-a facu sa vorbeasca apoi era urmarit de niste indivizi si el trebuia sa protejeze cip-ul ala? Cipul il facuse l fel de inteligent ca un om. A fost acum 1 an sau 2 la TV dar eu am fost in ziua aia la munte in excursuie. Va intreb pe voi amatorii de SF ca voi sunteti cei mai in masura dintre toti cinefilii, din cate imi dau seama.

WildR0se
04 Dec 2011, 14:52
Singurul care-mi suna cunoscut este un film vechi: C.H.O.M.P.S (1979) - la noi a rulat sub titlul "Cainele electronic".
http://www.imdb.com/title/tt0078924/

George1000
05 Dec 2011, 00:20
A, nu, nu e asta dar asta. Dar oricum interesant si acesta.

sabinus
17 Dec 2011, 20:09
Am vazut demult ( acum vreo 25 de ani cred) un film sf comedie, in care doi tipi care fusesera conservati in stare vie, sunt treziti undeva in viitor , intr-o epoca in care toti barbatii disparusera de pe pamant in urma unei boli contagioase incurabile, iar femeile locuiau intr-un oras subteran datorita faptului ca la suprafata pamantului se credea ca atmosfera este irespirabila. Societatea era organizata sub reguli stricte , femeile erau fertilizate artificial si nasteau numai fete. Se petrec tot felul de intamplari datorita aparitiei calor doi barbati intamplari care culmineaza la sfarsit cu nasterea primului baietel. De fapt asa se si termina filmul. Poate ma ajutati sa aflu cum se numeste.

ReeAdna
18 Dec 2011, 15:29
Buna. Am vazut acum multi ani un film in care o familie ajunge intr-un oras (minier, parca) parasit, iar in final niste fantome le fura chipul. Stie cineva cum se numeste? ;;)

chit-chit
10 Jan 2012, 18:12
caut si eu un film despre doi batrani care nu erau tocmai prieteni prin timpul facultatii si care s-au intalnit cu ocazia nuntii copiilor lor....trec ei printr-o gramada de peripetiim si nu sunt sigura daca pana la urma ajung la timp la nunta lor....a fost difuzat acum vreo 3 ani pe prima tv....ma poate ajuta cnv?

charles
10 Jan 2012, 18:31
The Odd Couple (http://www.cinemagia.ro/filme/the-odd-couple-ii-un-cuplu-ciudat-ii-9112/).

adelinutsa
29 Jan 2012, 12:54
Am vazut un film si nu mai stiu cum se numeste.Poate ati putea sa ma ajutati. In film se intampla cam asa : Se intalnesc 2 persoane la aeroport,amandoi sunt casatoriti si se vad atunci prima data,isi dau intalnire undeva intr-un turn, iar ea incercand sa ajunga la locul de intalnire la o ora stabilita de ei,coborand dintr-un taxi , o loveste o alta masina, si ramane invalida pe viata.Se revad abia peste multi ani, ea fiind intr-un scaun cu rotie, amandoi despartindu-se ulterior de parteneri,iar cand o vede el in scaunul cu rotile, atunci isi da seama de ce nu a ajuns ea la intalnire. Va rog..daca stiti cineva cum se numeste filmu.:)

c0nt
29 Jan 2012, 13:39
Cred ca e An Affair to Remember (http://www.imdb.com/title/tt0050105/). Sigur era aeroport?

adelinutsa
29 Jan 2012, 13:58
Acesta este.:) Multumesc.

sabinus
04 Feb 2012, 13:40
Am vazut demult ( acum vreo 25 de ani cred) un film sf comedie, in care doi tipi care fusesera conservati in stare vie, sunt treziti undeva in viitor , intr-o epoca in care toti barbatii disparusera de pe pamant in urma unei boli contagioase incurabile, iar femeile locuiau intr-un oras subteran datorita faptului ca la suprafata pamantului se credea ca atmosfera este irespirabila. Societatea era organizata sub reguli stricte , femeile erau fertilizate artificial si nasteau numai fete. Se petrec tot felul de intamplari datorita aparitiei calor doi barbati intamplari care culmineaza la sfarsit cu nasterea primului baietel. De fapt asa se si termina filmul. Poate ma ajutati sa aflu cum se numeste.

Am uitat sa va spun ca era o productie poloneza sau ceha.

sabinus
04 Feb 2012, 13:55
Va rog!!!!! Chiar nu a vazut nimeni filmul ala. Tin minte ca l-am vazut la cinema Festival pe bulevard. A fost o comedie excelenta care cenzura comunista mai lasase cate un san si cate un fund de femeie gol, la fel ca in Actiunea Edellweiss, daca isi mai aduce aminte cineva, un film politist cehoslovac. Tin minte ca la inceputul filmului, cand cei doi se trezesc incet incet din starea de hibernare indusa, vad la televizor, in salonul de spital in care stateau, un meci de basket feminin cred , la sfarsitul caruia fetele isi schimba intre ele tricourile fara nici o inhibitie, faza la care cei doi raman perplecsi!. Era normal intr-o societate in care existau numai femei.
Scena de final e super. La maternitatea unde, pana atunci, femeile se insamantau artificial si nasteau numai fete, deodata dupa o prioada de cativa zeci de ani, moasa sefa constata cu un cu groaza, ca bebelusul ce tocmai se nascuse era baiat!!! Un tipat disperat si filmul ia sfarsit.

jansic
20 Feb 2012, 14:04
Ştie cineva filmul, de care nu-mi amintesc sub nicio formă, în care apare preţ de câteva secunde posterul de la Ichi the Killer? Actiunea se petrecea în momentul respectiv într-un magazin de închiriat filme.

sergiuseling
20 Feb 2012, 14:30
Poate e Zombie Girl: The Movie.

Namaste
20 Feb 2012, 14:57
Sau poate Ruang rak noi nid mahasan. (http://www.cinemagia.ro/filme/ruang-rak-noi-nid-mahasan-41462/)

jansic
20 Feb 2012, 15:08
Moaaaa :) Ăsta e, mulţumesc, Namaste

Ratusca_vesela
22 Feb 2012, 23:00
Caut si eu de ceva vreme un film dar nu stiu cum se numeste. Actiunea se petrece intr-un lagar de concentrare, aici o poloneza, avand studii a fost pusa ca asistenta medicala, iar ea facea mici manevre vanzand diverse "pe sub mana" prizonierilor. Cand o prinde soldatul neamt, o pune la perete si ii zdrobeste mana cu tocul pustii. Poloneza este si cea care povesteste ce s-a intamplat in lagarul de concentrare. In final este lasata sa plece. Dupa cativa ani afla ca de fapt eliberarea ei a fost o greseala...:|
Va roggg, cine imi spune cum se numeste filmul?

dinuionut2007
08 Mar 2012, 19:51
am vazut si eu un film mai de mult timp si incerc sal gasesc de multa vreme este vorba despre un barbat si o femeie care incearca sa treaca o frontiera dar sunt prinsi sechestrati si bagatri in inchisoare nevasta lui e gravida si in inchisoare la baga ceva de genu o saiba in gura pana in stomac un fel de sistem de protectie..seful lor e in lichid facut .spre sfarsit imi amintesc ca iei rauseasca sa scape doar ei doi..................daca poate cineva sa ma ajute cu un nume ceva i multumesc foarte mult....gracias este un pic cam vechi filmul dar sper sa va amintiti

Valex
10 Mar 2012, 16:21
Caut si eu de ceva vreme un film dar nu stiu cum se numeste. Actiunea se petrece intr-un lagar de concentrare, aici o poloneza, avand studii a fost pusa ca asistenta medicala, iar ea facea mici manevre vanzand diverse "pe sub mana" prizonierilor. Cand o prinde soldatul neamt, o pune la perete si ii zdrobeste mana cu tocul pustii. Poloneza este si cea care povesteste ce s-a intamplat in lagarul de concentrare. In final este lasata sa plece. Dupa cativa ani afla ca de fapt eliberarea ei a fost o greseala...:|
Va roggg, cine imi spune cum se numeste filmul?
Poate fi serialul documentar: Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution (http://www.cinemagia.ro/filme/auschwitz-the-nazis-and-the-final-solution-auschwitz-inside-the-nazi-20306/)

Valex
10 Mar 2012, 16:25
am vazut si eu un film mai de mult timp si incerc sal gasesc de multa vreme este vorba despre un barbat si o femeie care incearca sa treaca o frontiera dar sunt prinsi sechestrati si bagatri in inchisoare nevasta lui e gravida si in inchisoare la baga ceva de genu o saiba in gura pana in stomac un fel de sistem de protectie..seful lor e in lichid facut .spre sfarsit imi amintesc ca iei rauseasca sa scape doar ei doi..................daca poate cineva sa ma ajute cu un nume ceva i multumesc foarte mult....gracias este un pic cam vechi filmul dar sper sa va amintiti
Fortress (1992) (http://www.cinemagia.ro/filme/fortress-236656/)

kosmyn02
10 Mar 2012, 19:26
Caut si eu un film dar nu stiu cum se numeste. Problema e ca l-am vazut demult acum vreo 4-5 ani,si nu mai tin minte prea multe detalii.Imi amintesc ca era de groaza,iar o secventa ar fi ca niste tinerii raman blocati pe o cale ferata,apropiindu-se trenul,geamurile fiind aburite apar urme de maini,si masina incepe sa se miste.De fapt ei sunt salvati de niste copii fantoma care au fost lasati sa moara in autobuz de sofer pe acea cale ferata.Intre timp unul din acei tineri incepe sa banuie pe cineva,cerceteaza mai cu amanunt,incepe sa vada un copil-fantoma pe langa calea ferata,da peste mai multe indicii si pana l urma descopera cine este...cam atat imi amintesc.Ma poate ajuta cineva?Stie cum se numeste filmul?:) :D

Namaste
11 Mar 2012, 01:21
Fingerprints? (http://www.cinemagia.ro/filme/fingerprints-amprente-mortale-25904/)

kosmyn02
11 Mar 2012, 15:15
Asta e.Mersi fain!:)

memex
11 Mar 2012, 21:38
Caut un film pe care l-am vazut cu cel putin 5 ani in urma si care m-a facut sa ma gandesc tot timpul la el.... dar fara sa-l mai vad! Nu mai tin minte detalii dar sper ca cineva sa-l fi vazut si sa-i stie numele.
Mai toata actiunea se petrece pe un submarin, care din cand in cand mai iese la suprafata in diferite locuri din lume, unde le confirma faptul ca omenirea este moarta (aici nu mai stiu detaliu ce s-a intamplat), iar ca acel fenomen avanseaza si se v-a raspandi pe tot globul, iar dupa calculele lor ultimul loc este Australia (PARCA). Ajung in Australia unde un soldat se duce acasa la familie, cu doi copii parca, (si aici urmeaza faza care mi-a ramas intiparita in minte) si ca sa nu moara in chinuri (nu mai stiu cauza) le da acestora niste pastile, la fel si el cu sotia, dupa care mor.... fiind ultimii.... :((

Multumesc anticipat!!!

Cristina_
11 Mar 2012, 21:45
@memex filmul pe care il cauti e On the Beach
http://www.cinemagia.ro/filme/on-the-beach-ultimul-tarm-7700/

memex
11 Mar 2012, 23:18
Multumesc de raspuns!!!
Sincer nu ma asteptam :) Abia astept sa-l mai revad odata...

Cristina_
12 Mar 2012, 00:04
Vizionare placuta!
Da e fain filmul si eu vreau sa il revad.Cred ca e printre putinele filme la care mi-au dat lacrimile.

mihaella04
28 Mar 2012, 18:44
caut de foarte mult timp un film, dar din pacate l-am vazut acum mult timp si nu mai tin bine minte toate detaliile. stiu ca era vorba de o femeie care avea doi baieti. stiu ca s-a casatorit cel mic si aceasta femeie i-a facut viata un iad nurorii ei..apoi, dupa casatoria celui mare au aparut certuri. la un moment dat femeia angajeaza doi tipi sa o urmareasca pe cea de-a doua nora(sotia fiului mai mare) si aceasta isi semneaza pe o foaie numarul masinii care o urmarea..punctul culminant e atunci cand nora se duce sa ia copilul de la scoala si este impuscata...apoi in ultima scena apare soacra cu cei doi indivizi intr-o inchisoare, ii ia de mana si le spune ceva de genul "acum voi sunteti familia mea"..foarte frumos filmul, chiar imi doresc sa il mai pot revedea..v-as ruga sa imi raspundeti daca aveti idee...multumesc frumos !!!

pedersen72
01 Apr 2012, 01:10
Va rog sa imi spuneti cum se numeste in original filmul indian "intre lege si destin" lam vazut prin 97 sau 98 la cinema.
Parca incepe cu niste tiruri care se prabusesc pe un deal explodeaza apoi cineva opreste un tir si o fata vrea sa ieie un fruct din spatele tirului si gaseste in el drog. Este si un tip care in film se bate cu mai multi si o protejaza pe fata. tipul asta parca omoara pe cineva cu un cosor un fel de cutit mare si apoi ese chemat la politie sa declare ce s-a intamplat el povesteste ce s-a intamplat dar politia il inregistreaza pe un casetofon ascuns si tipu merge la inchisoare dar cred ca dupa multi ani iasa.

ovilivia
03 Apr 2012, 16:07
Vä rog sä mä ajutati sä procur Filmul" Anonimul venezian"

Vä multumesc anticipat

rap1k
08 Sep 2012, 02:19
Deci am vazut un film mai de mult, si am uitat numele insa imi aduc aminte partial cum era "The hint first love backup" sau " A first love hint backup" era cu un baiat care a intrat la liceu si i placea mult de o fata care era mai mare ca el. iar acea fata avea un frate care era prieten cu el!. Si mai e o faza, in prima zi de liceu pustiu tranteste niste biciclete in fata liceului.:) SI mai stiu cum era coperta, era o fata si o tarantula cred si era si baiatu pe coperta. sper sa imi raspundeti va rog

George1000
07 Jan 2013, 12:10
Imi amintesc ca acum cativa ani nu mai stiu exact perioada cand dar stiu sigur ca intervalul ar putea fi incepand cu 25 decembrie 1997 pana in intervalul ianuarie 2012 stiu ca filmul a fost difuzat sigur in perioada sarbatorilor de iarna 18 decembrie-8 ianuarie, intr-o zi la 6.00 sau 7.00 dimineata de TVR 2
Era vorba despre un copil care isi dorea foarte mult un caine dar parintii nu il lasau sa aiba un caine. El in ajunul Craciunului si-a pus o dorinta la Steaua Dorintelor vrand sa aiba un caine dar fie de eotie fie de nu mai stiu ce cauza isi gresise dorinta si in dimineata de Craciun se trezise transformat intr-un caine lup si de aici incepe aventura. Dar am uitat cum se numea acel film. Poate ma poate ajuta cineva dintre voi.
Isi mai aminteste careva ceva? Desigur daca a-ti vazut. Nu stiu care din voi a fost asa matinal ca mine :))

Am gasit http://www.cinemagia.ro/filme/a-dogs-tale-285990/

Dar va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu un link sa vad online. Il difuzeaza Filmbox Family zilele astea si din pacate eu nu il prind. Desi am posibilitatea mama mea nu a vrut sa plateasca pentru pachetele suplimentare ale UPC-ului sa prind toate posturile :(

v3nom
14 Jan 2013, 13:54
rap1k, cred că acesta este filmul despre care vorbești: "Love at first hiccup 2009"

Puferiu
16 Jan 2013, 08:39
Am vazut demult ( acum vreo 25 de ani cred) un film sf comedie, in care doi tipi care fusesera conservati in stare vie, sunt treziti undeva in viitor , intr-o epoca in care toti barbatii disparusera de pe pamant in urma unei boli contagioase incurabile, iar femeile locuiau intr-un oras subteran datorita faptului ca la suprafata pamantului se credea ca atmosfera este irespirabila. Societatea era organizata sub reguli stricte , femeile erau fertilizate artificial si nasteau numai fete. Se petrec tot felul de intamplari datorita aparitiei calor doi barbati intamplari care culmineaza la sfarsit cu nasterea primului baietel. De fapt asa se si termina filmul. Poate ma ajutati sa aflu cum se numeste.Sexmission (1984) (http://www.imdb.com/title/tt0088083/)

N_razvan
10 Feb 2013, 21:51
stie cineva cum se numeste filmu acela, in care un baiat si familia lui avea diferite blesteme dar al lui era acela ca atunci cand se enerva sa omoare tot in juru lui si cand se indragostea inflorea totul in jurul lui . si se refugiaza in padure timp de 10 ani intr` o cabana si il gaseste o fata bolnava de cancer care mai avea de trait o sapt si se indragostesc unu de altu iar la sfarsit el moare inecat , dar in schimb o vindeca pe ea.

margott
10 Feb 2013, 22:36
stie cineva cum se numeste filmu acela, in care un baiat si familia lui avea diferite blesteme dar al lui era acela ca atunci cand se enerva sa omoare tot in juru lui si cand se indragostea inflorea totul in jurul lui . si se refugiaza in padure timp de 10 ani intr` o cabana si il gaseste o fata bolnava de cancer care mai avea de trait o sapt si se indragostesc unu de altu iar la sfarsit el moare inecat , dar in schimb o vindeca pe ea.

http://www.cinemagia.ro/filme/hideaways-561210/

onishk
16 Feb 2013, 12:40
era un film in care o famile sau un cuplu era prins intr-o camera de unde acestia au mereu impresia ca deabia au ajuns chiar daca ei locuiau acolo de cateva zile,cabana sau camera ce era ea era izolata pe un drum .aceasta famile sau cuplu aveau mereu impreia ca afara era noapte.pana la urma unul dintre ei refuza sa manance si isi da seama ca sunt acolo de mai multe zile.cum se numeste ??

chuckyfan
03 Mar 2013, 21:04
a fost postată cu ceva vreme în urmă aici pe forum o poză dintr-un film. nu l-am văzut, nu i-am reţinut titlul iar acum mi-am amintit de el şi vreau să-l văd.

filmul era din anii 50, cred că era sârb şi în poză apărea o fată care levita întinsă pe spate. aceeaşi scenă apărea şi pe posterul filmului. dacă nu mă înşel, "acţiunea" pozei avea loc într-o grădină.

grotesQue
03 Mar 2013, 23:27
a fost postată cu ceva vreme în urmă aici pe forum o poză dintr-un film. nu l-am văzut, nu i-am reţinut titlul iar acum mi-am amintit de el şi vreau să-l văd.

filmul era din anii 50, cred că era sârb şi în poză apărea o fată care levita întinsă pe spate. aceeaşi scenă apărea şi pe posterul filmului. dacă nu mă înşel, "acţiunea" pozei avea loc într-o grădină.

Pare a fi Zahrada (http://mubi.com/films/the-garden) din descriere. Singura diferenta e ca filmul a aparut in '95.

chuckyfan
04 Mar 2013, 12:53
ăsta e, mulţumesc mult :)

nu ştiu de ce credeam că e din anii '50.

Vortex
04 Mar 2013, 15:10
Vreau daca se poate ceva filme asemanatoare cu "Shall we dance" .Multumesc!

sorin_elf
07 Mar 2013, 22:50
caut si eu un film,pls...
Incepe cu actorul principal intr o masina, si un tip il impusca, actiunea derulandu se inapoi. la sfarsit de fapt aflam ca nu l a impuscat, erau mana in mana. apare si o romanca in film, lucra la circ. e iubita amanta actorului principal, si il fac pe seful ei de bani. de fapt si romanca vrea sa i traga teapa amantului, dar el era cu 2 mutari inaintea tuturor.
intr una din scene, seful, sau iubitul ei intra peste romanca, si ea il ascunde pe amant in dus...nu mi amintesc prea multe din film.
am mai cautat si pe alte site uri, si nu am gasit. sper sa gasesc aici un raspuns.
cred ca e din perioada 2004-2007.

Insane_edy
15 Mar 2013, 03:21
Aveti cumva idee cum se numeste acel film, nu mai stiu nici actori , nimic, din pacate ca daca stiam il gaseam, dar imi amintesc o faza, cineva avea o datorie mare de bani la niste mafioti si aia cand il prind, ii dau o bricheta si zic sa o aprinda de 10 ori, de cate ori nu se aprinde ii vor taia un deget!! , il caut de mult timp; l-am vazut la tv, eram mic de tot, dar si acum imi amintesc de faza aia!
Multumesc, astept reply!

White1
15 Mar 2013, 09:22
Suna a Four Rooms (http://www.youtube.com/watch?v=QaYDLIswEV4)

cionica
15 Mar 2013, 16:04
Va rog sa-mi spuneti titlul unui film rulat la cinematografe in perioada anilor 1977-1980. In film este vorba despre o tanara blonda, fiica unui colonist alb, care se casatoreste cu un tanar creol. Ea ramane insarcinate si naste o fetita de culoare. Da vina pe sot, spunand ca el este vinovatul, dar afla in final ca mama ei era o sclava de culoare. Mama ei era chiar camerista.

cionica
15 Mar 2013, 16:11
Va rog sa-mi spuneti titlul unui film de actiune, in care niste persoane sunt prinse intr-un fel de oras cu persoane care nu respectau nici o lege. Pentru a scapa , participa la o cursa a mortii cu fel de fel de capcane.....Tin minte ca nu erau curse de masini.

Insane_edy
16 Mar 2013, 08:28
Salut suna a death race
http://www.imdb.com/title/tt0452608/?ref_=fn_al_tt_1

Insane_edy
16 Mar 2013, 08:34
salut White1 ala e filmul, mersi mult de tot! sa traiesti 1000 de ani, acum vad ca era regizat de Tarantino, sunt o gramada de actori faimosi etc, e un film celebru, dar la vremea cand l-am vazut eu, eram prea mic ca sa retin actori/regizori. multumesc mult!

cionica
17 Mar 2013, 01:11
Va rog sa-mi spuneti titlul unui film de actiune, in care niste persoane sunt prinse intr-un fel de oras cu persoane care nu respectau nici o lege. Pentru a scapa , participa la o cursa a mortii cu fel de fel de capcane.....Tin minte ca nu erau curse de masini.

Allexandro
22 Apr 2013, 15:46
Va salut! Caut si eu un film, actiunea se petrece undeva in viitor si este vorba despre un tip platit / angajat sa aduca o tanara cu puteri supranaturale, de la o manastire ( nu stiu unde se afla ) , in America. Tanara merge insotita te o alta femeie mai in varsta. Acestia trec cu submarinul intro alta tara (Rusia cred). Apoi tipul aranjeaza cu un prieten sa inchirieze doua atv`uri si ii urmaresc niste "roboti " zburatori . La final, cand ajung in America, tin minte o scena intr`un apartament, el trebuia sa o predea pe fata , celor care l`au angajat, dar refuza sa faca asta. Izbucneste un conflict intre ei , iar acesta iese afara si incepe sa ii impuste. Cam asta e tot ce imi aduc aminte, daca stie cineva numele filmului va rog lasati un comment :)

bremen1980
22 Apr 2013, 17:51
Va salut! Caut si eu un film, actiunea se petrece undeva in viitor si este vorba despre un tip platit / angajat sa aduca o tanara cu puteri supranaturale, de la o manastire ( nu stiu unde se afla ) , in America. Tanara merge insotita te o alta femeie mai in varsta. Acestia trec cu submarinul intro alta tara (Rusia cred). Apoi tipul aranjeaza cu un prieten sa inchirieze doua atv`uri si ii urmaresc niste "roboti " zburatori . La final, cand ajung in America, tin minte o scena intr`un apartament, el trebuia sa o predea pe fata , celor care l`au angajat, dar refuza sa faca asta. Izbucneste un conflict intre ei , iar acesta iese afara si incepe sa ii impuste. Cam asta e tot ce imi aduc aminte, daca stie cineva numele filmului va rog lasati un comment :)
Babylon A.D.

http://www.imdb.com/title/tt0364970/

quetzalcoatl
22 Apr 2013, 21:36
Babylon A.D. cu Vin Diesel.Depardieu e in film de asemenea si Michelle Yeoh si Mark Strong.

theo9010
08 May 2013, 20:38
caut si eu un film,l-am vazut acum 2-3 ani pe pro tv si nu prea imi amintesc multe...era o fata care face un accident si se loveste la coloana si face multe operatii,mai ales la degetele de la picioare.doctorul ii spune ca nu va putea avea copii si se desparte de iubitul ei.se incrie la cursuri de pilotaj si nimanui nu-i vine sa creada ca ea piloteaza .imi mai amintesc ca la sf ea ramane cu un coleg si are si 3 copii.cam asta e tot ce imi amintesc

Kinder.Spiele
11 May 2013, 21:40
El si ea... Ea pleaca dimineata la serviciu, el ramane acasa. Din cer incepe sa cada un fel de cenusa. La radio se anunta raspandirea unui virus, oamenii sunt sfatuiti sa nu-si paraseasca locuintele. El opreste aerul conditionat si etanseaza usile si ferestrele cu banda izoliera. Seara, ea se intoarce bolnava acasa, el nu-i da voie sa intre. Disperata isi arunca telefonul prin geamul usii si pleaca sa se vaccineze intr-un punct special amenajat. Dimineata urmatoare toata populatia este sanatoasa datorita vaccinului mai putin el, care este in carantina din cauza ca si-a izolat casa.

v3nom
12 May 2013, 11:52
El si ea... Ea pleaca dimineata la serviciu, el ramane acasa. Din cer incepe sa cada un fel de cenusa. La radio se anunta raspandirea unui virus, oamenii sunt sfatuiti sa nu-si paraseasca locuintele. El opreste aerul conditionat si etanseaza usile si ferestrele cu banda izoliera. Seara, ea se intoarce bolnava acasa, el nu-i da voie sa intre. Disperata isi arunca telefonul prin geamul usii si pleaca sa se vaccineze intr-un punct special amenajat. Dimineata urmatoare toata populatia este sanatoasa datorita vaccinului mai putin el, care este in carantina din cauza ca si-a izolat casa.

Right at your door (2006)

Kinder.Spiele
12 May 2013, 16:10

Right at your door (2006)

Multumesc V3nom! :)

cotzofica
14 May 2013, 11:10
E vorba despre un film din anii '90. Cred că l-am văzut în 1997 la cinema. Era tradus "Mafie şi biliard" şi era despre biliard. Unuia îi rupe Mafia mâna pentru a nu mai putea juca, dar el antrenează pe altcineva.,.. Ştie cineva titlul original?

Katalyn89
14 May 2013, 21:06

Saw

Katalyn89
14 May 2013, 21:12
Vreau sa stiu cum se numeste un Thriller pe care l-am vazut cred prin 2002-2003 la Tv cu o femeie care ii moare sotul iar acesta o bantuie pe ea si pe copii ei, si ii tot intra in corp, la un moment dat niste specialisti se chinuie sa prinda fantoma cu o camera inchisa ermetic iar intr-un final cand toti cred ca e linsite si pace, ii dau drumul femeii sa plece acasa, iar cand aceasta ajunge acasa si intra pe usa se aude o voce pe fundal groasa de ti se zbarleste pielea pe tine. si zice cam asa... Wellcome home hunny !
Deci v-am povestit pe scurt cam tot filmul. va rog ajutati-ma care stiti.

Multumesc

cotzofica
15 May 2013, 18:02

Saw

Nu cred că e SAW.

mariusmafi
12 Jun 2013, 23:13
Salut!Caut de mult timp un film cu niste baieti care furau de la vedete poze,filmulete intime si le urcau pe internet.Nu imi amintesc cum se cheama cred ca este facut dupa 1998.Atat imi aduc aminte.Va rog sa imi spuneti numele daca il stiti.Multumesc.

alecsutza
17 Jun 2013, 16:48
si eu caut in disperare un film si din cauza ca nu stiu multe detalii nu-l gasesc. nu e prea comercial. cred ca e british. e vorba de niste adolescente mai saracute care intalnesc un tip mai mare care le ia ca dame de companie. fata din rolul principal face parte dintr-o familie saraca si pt ca isi dorea tenesi parca incepe sa stranga bani ca dama de companie. spre finalul filmului fata incearca sa scape de tip, era tinuta intr-un bloc la marginea oraslului. e mai vechi de 2011 dar dupa 2000

alinmanson
18 Jun 2013, 16:41
Va rog sa ma ajutati.am vazut un film acum vreo 4 5 ani pe HBO.si era cu o trupa de batranei care cantau rock si tot mergeau cu autobuzul prin turnee.f fain filmul.si trupa se chema in film

the EDMONDS sau the EDMONTONS va rog sa mi spuneti cum se chema filmul

macal3
20 Jun 2013, 20:07
sal caut si eu un film superb de prin 92-93 cred cu Christopher Reeve in rolul principal caruia ii moare fiica de vreo 6-7 ani inecata in timp ce erau la o petrecere parca...il caut de mult.Daca stie cineva help please

macal3
20 Jun 2013, 20:21
daca ma puteti ajuta sa gasesc numele unui film pe care l-am vazut de mult cu cativa tineri care naufragiaza pe o insula.treptat se infecteaza cu nu stiu ce venin de la o nu stiu ce creatura marina si se transforma.stiu ca unu care este mai putin infectat reuseste sa o salveze si pe tipa.

margott
20 Jun 2013, 20:23
sal caut si eu un film superb de prin 92-93 cred cu Christopher Reeve in rolul principal caruia ii moare fiica de vreo 6-7 ani inecata in timp ce erau la o petrecere parca...il caut de mult.Daca stie cineva help please

Death Dreams (http://www.youtube.com/watch?v=lzDD8Wq8F3c)

macal3
20 Jun 2013, 20:40

Death Dreams (http://www.youtube.com/watch?v=lzDD8Wq8F3c)
asta ee...merci mult

AddynX
20 Jun 2013, 21:42
Cum se numeste filmul in care un grup de adolescenti in cautare de senzatii tari ajung la un hotel despre care se spunea ca este bantuit de fostul proprietar,singura metoda ca sa iasa din hotel fiind cea a sinuciderea unuia dintre ei?

Stefutza
23 Jun 2013, 10:20
buna
caut un film in care un tip isi insceneaza moartea pe un yaht, sotia e arestata si ii da copilul in adoptie prietenei ei, care de fapt era amanta sotului.

margott
23 Jun 2013, 10:54
buna
caut un film in care un tip isi insceneaza moartea pe un yaht, sotia e arestata si ii da copilul in adoptie prietenei ei, care de fapt era amanta sotului.

Double Jeopardy (http://www.cinemagia.ro/filme/double-jeopardy-evadata-252/)

buz_oianu
26 Jun 2013, 20:30
este vorba de fapt despre 2 filme:
1) este un film mai vechi in care este vorba despre un pusti care fura identitatea omenilor pe care ii omoare, filmul incepe cu acest pusti care are in spate un rucsac si merge pe un drum, la un moment dat pe marginea drumului un barbat facea pana la o masina si cum statea el aplecat cu spatele la pusti acesta il impinge in fata altei masini ce circula pe drum, care se rastoarna in momentul in care il calca pe cel care facea pana... cam atat imi aduc aminte ;din filmul asta.
2) in filmul acesta era vorba despre o persoana din viitor care vizita dezastrele din trecut, actorul care juca rolul vizitatorului avea o fata alungita si tuns cam pana la umeri, in film avea un fel de brosura din hartie electronica....
Multumesc anticipat!

Stefutza
01 Jul 2013, 21:00
buna

Double Jeopardy (http://www.cinemagia.ro/filme/double-jeopardy-evadata-252/)
multumesc

ToaderC
11 Jul 2013, 22:47
Cum se numeste filmul ala in care un tip este arestat sau ceva de genul , si gaseste un pliculet cu niste obiecte lasat defapt tot de el numai ca din viitor care il ajuta sa scape de acolo .. etc ;)) Cine mi l gaseste are un os :> , Mersi!
id: predatormagik
facebook : Toader Cristian
vaaa roog spuneti`mi rpd !

Puferiu
11 Jul 2013, 23:25
Paycheck (2003) (http://www.imdb.com/title/tt0338337/)

ToaderC
11 Jul 2013, 23:43
Paycheck (2003) (http://www.imdb.com/title/tt0338337/)
Msss mult !!!!!

mucosa
31 Jul 2013, 16:16
Buna ziua , stiti cum se numeste un film de prin 2000 cu un copil pe moarte care a alcatuit o lista de dorinte prin care facea lumea mai buna ( tema la scoala ) iar la final moare . Multumesc !

faraimaginatie
31 Jul 2013, 18:15
Pay it forward (http://www.imdb.com/title/tt0223897/?ref_=sr_1) ?

mucosa
01 Aug 2013, 17:18
daaaaaaaaaaaaaaaa:) multumesc mult! :)

SJulian
03 Aug 2013, 19:17
Buna seara , era un film cu buget lowcost despre un profesor de istorie care se dovedeste a fi un om al timpului ( traia de cand exista lumea ) si la reuniunea pe care o face ca sa-si ia ramas bun de la colegii lui le dezvaluie ca el nu moare si isi schimba adresa la fiecare 10 ani sa nu-si dea seama lumea ca el nu imbatraneste , imi puteti spune cum se numeste ? Multumesc !

margott
03 Aug 2013, 20:06
Buna seara , era un film cu buget lowcost despre un profesor de istorie care se dovedeste a fi un om al timpului ( traia de cand exista lumea ) si la reuniunea pe care o face ca sa-si ia ramas bun de la colegii lui le dezvaluie ca el nu moare si isi schimba adresa la fiecare 10 ani sa nu-si dea seama lumea ca el nu imbatraneste , imi puteti spune cum se numeste ? Multumesc !

The Man from Earth
http://www.cinemagia.ro/filme/the-man-from-earth-omul-de-pe-pamant-22280/

SJulian
03 Aug 2013, 20:13
The Man from Earth
http://www.cinemagia.ro/filme/the-man-from-earth-omul-de-pe-pamant-22280/
multumesc !

nicusorcostin
03 Sep 2013, 11:46
Sall.Am vazut mai demult un film,si acum nu dau de el.Stiu ca era cu o echipa ANTITERO formata din 5 luptatori,4 baieti si o fata.Stiu ca in film dupa o misiune ei devin roboti.Daca stiti cum se numeste filmul va rog sa ma ajutati cu un link ceva.Multumesc anticipat.

theo9010
05 Sep 2013, 10:19
Am si eu nevoie de putin ajutor. Vreau sa gasesc un film, dar nu mai stiu cum se numeste. E vorba despre o gasca de tineri, care face o farsa unei colege intr-o cabana, si o filmeaza. Apare o disputa intre ei, iar fata cade si se loveste cu capul de masa. Crezand ca este moarta, o ingroapa de vie, dar fata nu murise. Apoi apare in viata, plina de puteri, facandu-i sa se automutileze pe toti care i-au facut rau. Ea este indragostita de profesorul ei de facultate, pe care il dorea cu roice pret.La final el moare, aruncandu-se sau cazand de pe o cladire.

florryinn
05 Sep 2013, 12:39
@theo9010

Tamara? - http://www.imdb.com/title/tt0401815/
Nu stiu sigur, ca nu l-am vazut, dar suna tare asemanator

theo9010
05 Sep 2013, 13:48
@theo9010

Tamara? - http://www.imdb.com/title/tt0401815/
Nu stiu sigur, ca nu l-am vazut, dar suna tare asemanator

multumesc!

crawlers88
05 Sep 2013, 17:04
cum se numesc filmele
In primul este vorba cred ca de un film politist in care personajul principal a tras din gresala (fiind in misiune ) in niste copii mascati cu masti, intr-un magazin, a crezut ca e vorba de niste infractori....La afectat mult chestia asta...... Mai stiu ca pe sotia lui o chema Lucy, iar intr-un timp el are o aventura cu o prostituata . Prostituata era negresa si tin minte ca il alinta cu vorbe de genul " imi plac barbatii in uniforma".....
Cam atat imi aduc aminte.... Va rog sa ma ajutati daca stiti despre ce film e vorba
Actorul principal seamana cu Chuck Norris sau s-ar putea sa fie chiar el.

Al doilea film s-ar numi ceva in genul "radio99"e facut 1999 e vb. despre 2 indivizi care intra intr-o afacere nu mai stiu cu ce e un gen thriller...

Thunderbolt
06 Sep 2013, 13:28
Incep prin a va cere scuze in cazul in care postul meu ajunge unde nu trebuie, dar nu sunt prea familiarizat cu forumul, abia m-am inregistrat.
Acum, sa trec la motivul pentru care ma adresez dumneavoastra. Inainte de anul 1989, nu-mi aduc aminte anul precis, TVR a difuzat un film frantuzesc sub titlul "Dansatorii", daca nu ma insel. Cred ca ar putea fi incadrat la genul "romance" sau chiar "musical".
V-as ramine profund recunoscator daca m-ati putea ajuta sa aflu titlul original al acestui film si, eventual, unde si cum ar putea fi vizionat sau, macar, sa-mi spuneti unde as putea sa ma adresez pentru a obtine aceste informatii.
Cu speranta ca mesajul meu va gasi receptivitate, va multumesc anticipat si va doresc numai bine.

nicusorcostin
08 Sep 2013, 12:49
Incep prin a va cere scuze in cazul in care postul meu ajunge unde nu trebuie, dar nu sunt prea familiarizat cu forumul, abia m-am inregistrat.
Acum, sa trec la motivul pentru care ma adresez dumneavoastra. Inainte de anul 1989, nu-mi aduc aminte anul precis, TVR a difuzat un film frantuzesc sub titlul "Dansatorii", daca nu ma insel. Cred ca ar putea fi incadrat la genul "romance" sau chiar "musical".
V-as ramine profund recunoscator daca m-ati putea ajuta sa aflu titlul original al acestui film si, eventual, unde si cum ar putea fi vizionat sau, macar, sa-mi spuneti unde as putea sa ma adresez pentru a obtine aceste informatii.
Cu speranta ca mesajul meu va gasi receptivitate, va multumesc anticipat si va doresc numai bine.

Nu am vazut filmul...dar cred ca asta e.
http://www.imdb.com/title/tt0015727/?ref_=fn_al_tt_2

blankap
09 Sep 2013, 19:59
va rog ajutatima sa gasesc un film

L-am vazut cu iubitul meu acum 2 ani. Era vorba despre un cuplu casatorit care erau in pragul unui divort, adica nu se mai intelegeau si el a inceput sa se poarte frumos cu ea, tot ii facea cadouri si o surprindea cu fiecare gest. Pana la urma a recucerito si asa si-au salvat relatia. Nu tin minte nimic mai mult dar as vrea sal revad :(

Thunderbolt
11 Sep 2013, 21:38

Nu am vazut filmul...dar cred ca asta e.
http://www.imdb.com/title/tt0015727/?ref_=fn_al_tt_2

Nu este asta. Era un film frantuzesc, cred ca a fost facut undeva intre 1975-1985.
Oricum, multumesc pentru efort.
Toate bune!

theo9010
13 Sep 2013, 22:01
Am vazut un film acum ceva vreme..defapt i-am vazut doar inceputul.Era vorba despre un baietel, mama acestuia se culca cu barbatii pentru bani si un nebun o omoara in fata copilului sau. Ulterior..baiatul crescuse si era angajat la spital, era asistent la morga sau ceva de genul acesta.El devenise necrofil („face sex" cu mortii) si tot ce face filma cu telefonul. In plus l-a filmat pe un student la medicina cum vinde/cumpara droguri. Pana aici am vazut.Va-s ruga sa imi spuneti, daca stiti, cum se numeste acest film.

Dana04
15 Sep 2013, 10:30
Cine imi poate spune cum se cheama filmul ala in care un tip e disparut crezut mort si fantoma lui se duce acasa si incearca sa le spuna ca inca traieste si la sfarsit il gasesc intr o rapa in padure si mai e in film o pasare galbena care moare... Filmul ii din 2004 2005 ceva de genu

v3nom
15 Sep 2013, 11:24
Cine imi poate spune cum se cheama filmul ala in care un tip e disparut crezut mort si fantoma lui se duce acasa si incearca sa le spuna ca inca traieste si la sfarsit il gasesc intr o rapa in padure...

The invisible 2007

vadmokus
15 Sep 2013, 23:07
un film vazut acum 10 ani dar inca ma bantuie!!!! scena se petrece in America in perioada celui de al 2-lea razboi mondial,sotul pleaca la razboi iar nevasta ramane acasa cu 2 copii,ea aude vesti ca sotul a murit,de acolo incepe dezastrul, ferma lor e in paragina,la fel si casa,incep sa ramana si fara bani si vin toate greutatile,un cunoscut vrea sa o ieie de sotie dar femeia refuza,apoi femeia ii ofera ajutor unui strain care e ranit parca,el se face bine,va pune pe picioare ferma,femeia se indragosteste de el si incep o viata impreuna, si la sfarsit parca se intoarce sotul,dar el va si pleca pana la urma pentru ca va recunoaste ca el a murit in inimile familiei si toti au deja o viata noua,,,,:) parca asa ceva era stie cumva cineva cum se cheama filmul? va rog ajutati-ma!!!

theo9010
25 Sep 2013, 11:34
Buna. am vazut odata un film cu o femeie care ducea o viata linistita, casatorita, cu copii undeva la tara, dar cand se ducea la culcare se "trezea" de fapt intr-un oras aglomerat, unde ducea o viata agitata,. si tot asa, de fiecare data cand mergea la culcare se trezea in cealalta "viata". si intr-o zi I-a povestit prietenei ei ca amandoua lumi par la fel de reale, si nu stie cum sa isi dea seama sa vada care e de fapt cea adevarata.il stie cineva?

margott
26 Sep 2013, 19:19
Buna. am vazut odata un film cu o femeie care ducea o viata linistita, casatorita, cu copii undeva la tara, dar cand se ducea la culcare se "trezea" de fapt intr-un oras aglomerat, unde ducea o viata agitata,. si tot asa, de fiecare data cand mergea la culcare se trezea in cealalta "viata". si intr-o zi I-a povestit prietenei ei ca amandoua lumi par la fel de reale, si nu stie cum sa isi dea seama sa vada care e de fapt cea adevarata.il stie cineva?

Passion of mind (http://www.cinemagia.ro/filme/passion-of-mind-viata-dubla-6537/)

theo9010
26 Sep 2013, 19:54

Passion of mind (http://www.cinemagia.ro/filme/passion-of-mind-viata-dubla-6537/)

Multumesc!

theo9010
30 Sep 2013, 10:25
buna!am vazut un film mai demult era cu un tip care moare si ajunge in purgatoriu, dar trebuia sa se intoarca pe Pamant ca sa ajute sau sa salveze pe cineva si singurul corp disponibil era al unui catelus proaspat nascut. Ma rog, reuseste sa-si indeplineasca misiunea (dupa ce crescuse mare), dar moare iarasi si de data asta se reincarneaza in veverita. Iar cel mai bun prieten al sau, tot caine, se reincarneaza intr-o cotofana, parca. Si asta e finalul.

v3nom
30 Sep 2013, 10:30
buna!am vazut un film mai demult era cu un tip care moare si ajunge in purgatoriu, dar trebuia sa se intoarca pe Pamant ca sa ajute sau sa salveze pe cineva si singurul corp disponibil era al unui catelus proaspat nascut. Ma rog, reuseste sa-si indeplineasca misiunea (dupa ce crescuse mare), dar moare iarasi si de data asta se reincarneaza in veverita. Iar cel mai bun prieten al sau, tot caine, se reincarneaza intr-o cotofana, parca. Si asta e finalul.

Fluke 1995

Agateophobia
30 Sep 2013, 21:37
Buna seara.
Caut si eu un film destul de vechi,zic eu,cred ca de prin 80-90 cu vampiri.
Ideea filmului era ceva de genul,din cate imi amintesc, cu un fel de bordel de vampiri,care era condus de o gagica bruneta,frumoasa,vampiroaica si aia.Tipa asta juca rolul negativ in acest film.Asta vroia sa fie cu unul care era om si se tot chinuia sa-l ademeneasca,dar lui ii placea o alta tipa,o blonda,parca,tot om ca si el. Astea doua,blonda si bruneta erau intr-un fel rivale,ca normal,se bateau pe ala. :)) Blonda incerca sa-l salveze pe ala de bruneta.
Sunt cateva scene pe care mi le amintesc,cum ar fii: Unul din vampiri, din grupul brunetei (regina sau ce naiba era aia) manca viermi si la sfarsit cand asta e omorat,e taiat cu o sabie si-i ies din stomac toti viermii,fiind si foarte gras de la atatia viermi.Scarbos,stiu! :) Vampiroaica nu ramane cu tipul care-i placea ei,desigur.Moare. Si la sfarsit imi mai amintesc scena de final cum baiatul asta si cu blonda aia raman ei impreuna stand frumos amandoi la un picnic...iarba verde...ceva de genul.

Filmul l-am vazut cand eram mica :) Deci mare lucru nu pot sa zic ca-mi mai amintesc.Am uitat sa mentionez ca nu stiu daca era film american sau de alta natie.Nu-mi mai amintesc.Sper totusi sa poata cineva sa ma ajute,deoarece caut filmul asta de ani de zile.Nu de alta,dar vreau sa-l revad si sa vad cum mi se mai pare acum. Nu stiu daca era film low-budget, nu conteaza ca e film prost sau cum o fii,ma intereseaza doar sa il gasesc ca am ramas cu niste scene in cap si mor de curiozitate sa aflu cum se numea si sa-l revad. Va rog,ajutati-ma daca puteti.Sper ca n-am fost off topic :)
Va multumesc!Astept raspuns :D

theo9010
01 Oct 2013, 17:23

Fluke 1995

ms

alin_asoltanei
03 Oct 2013, 22:45
am vazut filmul asta cand eram mai mic dar vreau sa-l vad din nou.. in film niste liceeni au dau un test si unul dintre ei a intrat pe furis in scoala intr-o noapte ploiasa sa schimbe rezultatele testelor si cand a fulgerat toate informatiile din calculato i-au rmas tinarului in minte apoi la un concurs de poezie cineva i-a dat un telefon si a folosit un dispozitiv care i-a sters tot din memorie..cum se numeste filmul pleasseee:O

tony2911
09 Oct 2013, 00:07
Caut si eu un film:

Buna ziua

Sunt curios sa vad un film, dar nu ii mai tin minte numele.
Tin minte cateva detalii despre el, nimic mai mult. In primul rand actorii erau oameni de culoare(cel putin actorii principali), dar s-ar putea sa ma insel.
Cred ca e o romanta(dupa cum parea), era cu o fata de liceu ce era impreuna cu un baiat(din cate imi amintesc era bogat). Intr-o zi apare un nou baiat in scoala(daca tin minte el era jucator de hochei), acestuia ii place fata si face ce face ca sa-i intre pe sub piele(se inscrie la cursurile unde e si ea, pana ajung sa se cunoasca).
Mai tin minte un detaliu, el ii spune fetei ca(,) culoarea ei preferata e verde deoarece are si ochii verzi, cerceii si mai multe lucruri, iar ea ramane uimita cum si-a dat seama. Cand il intreaba pe prietenul ei actual, acesta habar nu are, iar ea se gandeste tot mai mult la baiatul cel nou.
Parca mai era un detaliu, in care o invita sa dea cu crosa un gol(la Hochei), si ii zice ca daca rateaza il saruta, iar daca nimereste o el o lasa in pace, iar aceasta reuseste sa inscrie.

Astept un raspuns, multumesc.

gabriel_dragomirescu
09 Oct 2013, 21:07
Caut si eu un film l-am avzut demult..Un om se trezeste de dimineata si nu mai are chef sa se duca la munca...pana la urma o face dar acolo nu mai are chef de nimic,refuza totul si totusi este promovat, si toate incep sa ii mearga in bine...nu mai stiu cum se cheama... nici actorul nu-l stiu...daca si-l aminteste careva....Ms mult

theo9010
09 Oct 2013, 22:44
am vazut un trailer in care era un barbat si o femeie. femeia se duce la servici, iar barbatul ramane acasa.aude la stiri de o epidemie si se baricadeaza in casa. femeia vine acasa, dar el nu o lasa ca e infestata...

Puferiu
10 Oct 2013, 09:51
Right at Your Door (2006) (http://www.imdb.com/title/tt0458367/)

theo9010
10 Oct 2013, 09:55
Right at Your Door (2006) (http://www.imdb.com/title/tt0458367/)

ms

dany67
21 Oct 2013, 10:36
Am vazut la cinema in 1987 un film asiatic cu karate fb. Actiunea filmului se petrece intr-un sat de munte linistit pana cand apare un tip imbracat in alb (tare in karate). -se bate cu MAESTRUL din sat pe care-l raneste cu o lovitura seccreta. Tot tipul ii aduce leacuri adunate din munte Maestrului cu scopul de a se apropia de fata acestuia. Acest tip ziua era imbracat in alb si noaptea in negru mascat ca un Ninja,cauta ceva...Maestrul a dat peste tip, s-au luptat dar a primit aceiasi lovitura secreta duca care a murit.Alt tip apropiat al Maestrului il descopera se lupta cu el, tipul in alb o cam i-a in freza la urma scoate un pistol ascuns si il inpusca, apare fata Maestrului... caut titlul filmului

alexandru_marina
30 Oct 2013, 00:17
Buna seara,

Sper ca ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum se numeste un film vazut acum vreo 15 ani de pe o caseta video. Actiunea era undeva intr-o inchisoare. Imi mai aduc aminte ca acolo se organizau curse de animale(soareci,gandaci,etc) si la un moment dat un personaj(nu stiu daca cel principal) isi gaseste soarecele mort in mancare(orez parca). Cam atat imi amintesc. Daca cuiva ii suna cunoscut il rog sa nu ezite sa iimi spuna cum se numeste.

O seara buna!

Puferiu
30 Oct 2013, 23:22
The Green Mile (1999) (http://www.imdb.com/title/tt0120689/?ref_=nv_sr_1)

AsterX
05 Nov 2013, 15:22
am vazut un film de prin anoo '80 o comedie muzicala franceza , spaniola sau portugheza nu mai stiu.in romaneste la tv i-a zis"Imprumuta-mi vocea asta seara" cu un cintaret portughez sau spaniol consacrat.stie cineva anul cind a fost realizat sau titlul original?un lunk imdb cumva?

florryinn
06 Nov 2013, 12:00
Sa fie asta?:

http://www.imdb.com/title/tt0076576/?ref_=nm_flmg_act_6

theo9010
30 Nov 2013, 20:27
caut si eu film pe care l-am vazut mai demult si nu prea imi mai amintesc multe,dar as vrea sa il revad poate ma ajuta cineva..el e bucatar si are un restaurant,ea e critic culinar si scrie despre restaurante si mancare in revista.el afla ca ea e critic culinar si o roaga sa treaca pe la restaurantul lui .ii spune ca se gandeste daca iese cu mama ei (parca).intr-o zi se duce la un restaurant cu mama ei si o da de gol ca e critic ...ea se duce pana la urma la restaurantul tipului (bucatarul) si scrie despre restaurantul lui...
Il stie cineva??

margott
30 Nov 2013, 23:31
caut si eu film pe care l-am vazut mai demult si nu prea imi mai amintesc multe,dar as vrea sa il revad poate ma ajuta cineva..el e bucatar si are un restaurant,ea e critic culinar si scrie despre restaurante si mancare in revista.el afla ca ea e critic culinar si o roaga sa treaca pe la restaurantul lui .ii spune ca se gandeste daca iese cu mama ei (parca).intr-o zi se duce la un restaurant cu mama ei si o da de gol ca e critic ...ea se duce pana la urma la restaurantul tipului (bucatarul) si scrie despre restaurantul lui...
Il stie cineva??

http://www.imdb.com/title/tt0480844/

theo9010
01 Dec 2013, 10:04
asta e ms

iulikh
03 Dec 2013, 20:02
... anul asta, in vacanta in Grecia, am vazut inceputul unui film fantasy/SF, facut de BBC, genul plin de superstaruri, pe care nu mi le mai amintesc!!..~X( despre o lume in care erai obligat sa te duci la biserica, sau la spovedanie, iar cine lipsea devenea rebel, urmarit, etc. Filmul nu e foarte vechi (Cel mult 2010), insa din pacate era foarte tarziu atunci, nu mi-am notat la timp numele, iar acum caut ca orbetele si nu reusesc sa imi amintesc nimic. Orice cautare pe google, imdb sau cinemagia nu mi-a returnat niciun rezultat, asa ca... stie cineva? are vreo ideea?

tajkuna
17 Dec 2013, 21:32
Buna. As vrea sa aflu cum se numește filmul acela cand doi soti si o fetita incearca sa evite un accident si ajung intr-o casa bantuita,in aceat timp,ei nu stiau ca sunt morti si ajung in casa...abia la sfârșit își dau sama ca sunt morti pentru ca vede sotia mașina in rapa...va rog daca puteti...

margott
18 Dec 2013, 21:55
Buna. As vrea sa aflu cum se numește filmul acela cand doi soti si o fetita incearca sa evite un accident si ajung intr-o casa bantuita,in aceat timp,ei nu stiau ca sunt morti si ajung in casa...abia la sfârșit își dau sama ca sunt morti pentru ca vede sotia mașina in rapa...va rog daca puteti...

Voices (1973)

http://www.imdb.com/title/tt0070888/

veronika_kent
24 Dec 2013, 13:57
E un film vechi ... l-am vazut pe tvr 2 cu multi ani in urma si apoi pe hallmarck . In film este vorba de o adolescenta rebela care pleaca la o petrecere unde este drogata , violata si apoi aruncata in padure ...aproape de o cabana a unui batran de culoare ! Batranul incearca s-o salveze ... dar ea e drogata si incearca tot timpul sa fuga ... intr-un final ea ajunge la ce-a mai buna facultate din state !...nu stiu anul sau numele filmului ...in-sa e foarte bun !;)

extradecu
29 Dec 2013, 18:06
salut caut si eu un film de aventuri care din cate imi aduc aminte are in rolurile principale un tip invizibil, un nemuritor, o femeie vampir si inca cativa ( cred ca si un pistolar) pleaca in nush ce aventura si se deplaseaza cu un un submarin... din cate am inteles a fost si la tv de curand... tks

Igor12
29 Dec 2013, 18:43
E un film vechi ... l-am vazut pe tvr 2 cu multi ani in urma si apoi pe hallmarck . In film este vorba de o adolescenta rebela care pleaca la o petrecere unde este drogata , violata si apoi aruncata in padure ...aproape de o cabana a unui batran de culoare ! Batranul incearca s-o salveze ... dar ea e drogata si incearca tot timpul sa fuga ... intr-un final ea ajunge la ce-a mai buna facultate din state !...nu stiu anul sau numele filmului ...in-sa e foarte bun

E posibil sa fie asta (http://www.imdb.com/title/tt0462200/?ref_=nm_flmg_act_52).

margott
29 Dec 2013, 18:44
salut caut si eu un film de aventuri care din cate imi aduc aminte are in rolurile principale un tip invizibil, un nemuritor, o femeie vampir si inca cativa ( cred ca si un pistolar) pleaca in nush ce aventura si se deplaseaza cu un un submarin... din cate am inteles a fost si la tv de curand... tks

http://www.cinemagia.ro/filme/the-league-of-extraordinary-gentlemen-liga-4353/

extradecu
30 Dec 2013, 17:01

http://www.cinemagia.ro/filme/the-league-of-extraordinary-gentlemen-liga-4353/

esti tare, ms...

marin49
01 Jan 2014, 20:39
Caut si eu un film cu Anthony Quinn in rolul unui pastor de capre grec si o turista, posibil americanca (filmul nu aera tradus). Neintelegand ce spune turista incearca sa-i ofera niste alune, dar aceasta se sperie, crezand ca vrea sa o agreseze, fuge si il reclama la politie si Quinn este inchis. Mai tarziu turista il viziteaza la inchisoare de cateva ori si urmeaza o poveste de dragoste. Turista trebuind sa plece il invita pe Quinn la aeroport si urmeaza scena despartirii. Filmul incepe cu o superba melodie greceasca si, de asemenea, scena despartirii in incinta aeroportului, are loc pe fondul aceleasi melodii. Am crezut ca l-am vazut la bulgari, cand prgramul nostru era de 2 ore, caci nu era subtritrat in romana. Dar mi-am amintit, l-am vazut pe caseta, imediat dupa '90, cacii puneam filmul ca sa ascult melodia de la inceputul filmului.Caut de fapt acea melodie, dar as vrea sa revad si filmul! Nu cred ca pot fi singurul care am vazut acest film.
Va rog sa ma ajutati.:-?

anaemona
01 Jan 2014, 22:02
Filmul nu e cu Anthony Quinn. Se numeste Girls in the sun - 1968. Culmea ca acum citeva luni l-a mai cautat cineva, cel putin eu am banuit ca despre filmul asta era vorba.

https://www.youtube.com/watch?v=AWALm5owOaE

vozaru_alex
02 Jan 2014, 16:37
Imi amintesc ca sotul detinea o pescarie ..sotia lui vroia sa o vanda si il inseala cu un tip mai tanar pentru a-l convinge sa o vanda.. afla fiul lor despre asta.. si cam atat imi amintesc

margott
02 Jan 2014, 20:36
Imi amintesc ca sotul detinea o pescarie ..sotia lui vroia sa o vanda si il inseala cu un tip mai tanar pentru a-l convinge sa o vanda.. afla fiul lor despre asta.. si cam atat imi amintesc

Caught (1996)

http://www.cinemagia.ro/filme/caught-dubla-tradare-12948/

monica.antochi
03 Jan 2014, 18:25
Caut si eu in film despre care imi amintesc foarte vag anumite detalii. Era vorba despre un interviu pentru un job. Erau cred vreo 12 persoane care au aplicat. Si ideea era ca au fost inchisi intr-o incapere si erau urmariti cu camere video. Si parca aveau de raspuns doar la o singura intrebare, si au inceput sa moara pe rand. Stiu ca nu e foarte elaborat ce spun eu aici, dar sper sa ma ajutati sa-l gasesc. Il caut de cativa ani..

Liviu-
03 Jan 2014, 19:48
http://www.imdb.com/title/tt1258197/?ref_=nv_sr_1

stefan_ss
04 Jan 2014, 18:07
Caut si eu un film, se difuza acum multi ani la tv si era vorba despre un tip care moare intr-un incediu (intr-o fabrica, imi amintesc vag amanuntele) si ajunge in infern de unde revine. Pe la sfarsit e o faza care se petrece langa semineu, de unde ies sau intra niste demoni, la care participa si sotia tipului acela. Actiunea se petrece mai mult printre gunoaie.

v3nom
04 Jan 2014, 18:48
Spawn 1997 (http://www.cinemagia.ro/filme/spawn-spawn-arma-dreptatii-7308/)

iulia_hutu
13 Jan 2014, 15:01
a fost difuzat un serial acum cativa anu la tv cu o tipa care fusese crescuta intro unitate militara secreta si erau antrenati si modificati genetic pt a fi soldati indestructibili si erau marcati pe spatele gatului cu un cod de bare, un grup de copii printe care si tipa asta au evadat si s-au imprastiat in lume. aceasta fata a ajuns intrun oras unde lucra ca si distribuitor de colete, ulterior intalneste un tip care emitea mesaje pe postul national de tv impotriva sistemului , apoi apar si alti mutanti ca fata etc. stie cineva? va rog sa ma ajutati.

shory2k
13 Jan 2014, 20:18
Salutare,

M-ar interesa si pe mine un serial de acum ceva timp,era difuzat pe Prima TV daca nu ma insel;era cu doi tipi care au creat o fata pe calculator..nu mai tin minte bine ca eram cam mic.Avea denumirea in romana''Nimic nu e perfect''din ce tin eu minte.

Multumesc

v3nom
13 Jan 2014, 20:28
Salutare,

M-ar interesa si pe mine un serial de acum ceva timp,era difuzat pe Prima TV daca nu ma insel;era cu doi tipi care au creat o fata pe calculator..nu mai tin minte bine ca eram cam mic.Avea denumirea in romana''Nimic nu e perfect''din ce tin eu minte.

Multumesc
Weird science 1994 (http://www.cinemagia.ro/filme/weird-science-femeia-ideala-10177/)

shory2k
13 Jan 2014, 20:46
Mersi mult,sper sa-l gasesc sa il revad.:D

topgearro
14 Jan 2014, 22:39
Caut un film cu un tip care face lobby pt o asociatia nationala de producatori de tigari. E recent filmul, insa imi scapa acum numele actorului. Multumessc.

anaemona
14 Jan 2014, 22:54
Thank you for smoking?

shobby13
21 Jan 2014, 20:04
Buna seara. De cateva zile mi-am amintit de un film pe care l-am vazut acum destul de mult timp.. din pacate nu-mi amintesc numele nici-unui actor si nici cum se numeste filmul.

Era ceva gen un el si o ea; el vroia sa ajunga candva mare doctor si din cate imi amintesc inca studia. a fost trimis in practica la o morga ,din cate tin eu minte, undeva ori in alta tara ori in alt oras. "colegii lui" erau cam dubiosi si nu prea il acceptau pe "noul lor coleg". Grupul asta de colegi l-au provocat pe baiat sa "joace" de-a "ghici cum l-am omorat" pana cand din joaca au trecut la lucruri serioase pana au inceput sa se omoare intre ei si au ajuns sa-i omoare si iubita .. :|

Cam atat tin minte din film, sper sa va ajute sa ma puteti ajuta si voi pe mine. E un film psihologic ft bun, sau cel putin mie mi-a placut mult! Multumesc din suflet!:D

negoescu_ciprian
21 Jan 2014, 21:28
Am vazut acum cativa ani un film in care actiunea se petrecea pe o insula. Feribotul nu mai mergea din cauza unei furtuni de zapada care a aparut pe neasteptate. Oamenii se adapostesc in biserica, dar apare un personaj misterios care vine in biserica si pana la urma ia un copil de acolo. Finalul filmului: Intr-un oras, pe o strada aglomerata, printre oameni cineva care il cauta pe copil dupa ani si ani, il vede, dar pentru scurt timp. E cineva care stie filmul asta, va rog?

margott
21 Jan 2014, 22:20
Am vazut acum cativa ani un film in care actiunea se petrecea pe o insula. Feribotul nu mai mergea din cauza unei furtuni de zapada care a aparut pe neasteptate. Oamenii se adapostesc in biserica, dar apare un personaj misterios care vine in biserica si pana la urma ia un copil de acolo. Finalul filmului: Intr-un oras, pe o strada aglomerata, printre oameni cineva care il cauta pe copil dupa ani si ani, il vede, dar pentru scurt timp. E cineva care stie filmul asta, va rog?

http://www.cinemagia.ro/filme/storm-of-the-century-trimisul-satanei-17120/

margott
21 Jan 2014, 22:25
Buna seara. De cateva zile mi-am amintit de un film pe care l-am vazut acum destul de mult timp.. din pacate nu-mi amintesc numele nici-unui actor si nici cum se numeste filmul.

Era ceva gen un el si o ea; el vroia sa ajunga candva mare doctor si din cate imi amintesc inca studia. a fost trimis in practica la o morga ,din cate tin eu minte, undeva ori in alta tara ori in alt oras. "colegii lui" erau cam dubiosi si nu prea il acceptau pe "noul lor coleg". Grupul asta de colegi l-au provocat pe baiat sa "joace" de-a "ghici cum l-am omorat" pana cand din joaca au trecut la lucruri serioase pana au inceput sa se omoare intre ei si au ajuns sa-i omoare si iubita .. :|

Cam atat tin minte din film, sper sa va ajute sa ma puteti ajuta si voi pe mine. E un film psihologic ft bun, sau cel putin mie mi-a placut mult! Multumesc din suflet!:D

http://www.cinemagia.ro/filme/pathology-patologie-18065/

DarkNight00
24 Jan 2014, 20:04
Salut! Caut un film cu un echipaj pe o nava merg spre centrul pamantului.Este un SF.Nu e The Core dar ceva de genu pe aceeasi tema..Pe drum din nava se dezintegreaza etc.Pur si simplu nu imi amintesc cum ii zice

costymann
28 Jan 2014, 13:40
Salut, am vazut acum ceva multi ani un film interesant pe care-l tot caut fara succes. E vorba despre 2 tipi care isi scriu niste scrisori pe care le ascund la radacina unui copac batran intr-un parc. Nici unul nu stie ce-a scris celalalt si isi promit ca dupa un anume timp se vor intoarce sa dezgroape "capsula timpului". Any help? Mai mult de atat nu mai stiu

grotesQue
28 Jan 2014, 15:41
Salut, am vazut acum ceva multi ani un film interesant pe care-l tot caut fara succes. E vorba despre 2 tipi care isi scriu niste scrisori pe care le ascund la radacina unui copac batran intr-un parc. Nici unul nu stie ce-a scris celalalt si isi promit ca dupa un anume timp se vor intoarce sa dezgroape "capsula timpului". Any help? Mai mult de atat nu mai stiu

My Sassy Girl (2008) (http://www.imdb.com/title/tt0404254/?ref_=fn_al_tt_1) sau My Sassy Girl (2001) (http://www.imdb.com/title/tt0293715/?ref_=fn_al_tt_2).

beecul_clau
29 Jan 2014, 21:12
caut un film despre o echipa care lucreaza in afara legii de care stie doar primarul si ei omoara infractorii care gresesc a 2a oara filmu ste mai vechi ani 2000 si parca juca keanu reeves da nu il gasesc in lista lui pe imdb deci e posibil sa gressc. multumesc anticipat

dogaru_lucian_costel
30 Jan 2014, 14:21
Buna , ma ajuta si pe mine cineva este vorbe despre un film cu concursuri de masinute din lemn initial concursul era facut pentru copii dar parintii lor ajung sa construiasaca ei pt copii lor aceste masinute devenind practic obsedati de construirea lor care defapt masinuta era pusa pe o scundura si lasata sa vina la vale si cea care mergea mai mult aceea castiga

margott
30 Jan 2014, 16:03
Buna , ma ajuta si pe mine cineva este vorbe despre un film cu concursuri de masinute din lemn initial concursul era facut pentru copii dar parintii lor ajung sa construiasaca ei pt copii lor aceste masinute devenind practic obsedati de construirea lor care defapt masinuta era pusa pe o scundura si lasata sa vina la vale si cea care mergea mai mult aceea castiga

Down and Derby (2005)

http://www.youtube.com/watch?v=sutDTlmq5ZM

FlorinMovieFreak
13 Feb 2014, 10:08
Salut .. caut si eu un film pe care l-am vazut cand eram mic .. este vorba de o jefuire de banca .. pelicula este in alb-negru .. si la un moment dat dupa ce-au furat banii .. inclusiv sacii .. si teancurile ... nu mai stiu ce sa faca cu monezile .. care erau foarte multe ..

Daca stie cineva .. sau are idee .. oricat de mica .. il/o rog sa nu ezite ..

Sanatate !

SmarandaParincu
13 Feb 2014, 18:36
Buna :) caut si eu un film in care niste fete erau rapite de o banda de traficanti si erau trimise la produs , ei le ademeneau prin castinguri spunandu-le ca le angajeaza . Fica unui barbat a fost si ea atrasa si atunci barbatul a inceput sa o caute si a incercat sa o scoata de acolo . Poate sa ma ajute cineva, va rog ? :)

margott
13 Feb 2014, 19:38
Buna :) caut si eu un film in care niste fete erau rapite de o banda de traficanti si erau trimise la produs , ei le ademeneau prin castinguri spunandu-le ca le angajeaza . Fica unui barbat a fost si ea atrasa si atunci barbatul a inceput sa o caute si a incercat sa o scoata de acolo . Poate sa ma ajute cineva, va rog ? :)

http://www.cinemagia.ro/filme/human-trafficking-trafic-uman-22342/

budur_oana
19 Feb 2014, 19:33
Salut, caut un film psihologic si nu stiu cum se numeste, 9 insi se trezesc intr-o camera fiecare sunt legati de o bara si la fiecare 10 minute vine rapitorul si ucide cate unu daca nu isi dau seama de ce sunt acolo. Va multumesc anticipat

Puferiu
20 Feb 2014, 18:19
Nine Dead (2010) (http://www.imdb.com/title/tt0959329/)

MariaMona
26 Feb 2014, 22:53
Caut un film in genul lui "2 Days in the Valley" http://www.youtube.com/watch?v=umjwm08s104 (cred?! sau asa imi amintesc) cu un tip care umbla jumatate de film cu un cutit infipt in cap - in amintirile mele tipul seamana cu Stifler din American Pie, dar poate memoria imi joaca feste. Oricum, daca va amintiti filmul, va rog sa dati un link, un titlu, ceva. Mersi!

Rippa
28 Feb 2014, 17:43
si eu il cautam filmu asta..ms ca ai stiut care era;;GG!!

radu9884
02 Mar 2014, 02:28
Film cu un individ care scapa de un ecuson pe care era scris un nume de doctor si pe care vrea sa il uite din cauza unei esuari. Mai tarziu in gangul unde si-a aruncat ecusonul apare o limuzina din care se da jos un negru care se duce sa ia o fetita de langa mama ei si sa o duca la un tip care spune ca e tatal ei. Tipul care se data drep tatal ei rapeste tipului care si-a aruncat la inceputul filmului ecusonul, parintii batranii si ii pune intr-un taxi cu bomba in scimbul la o discheta de calculator ce contine conturi a unor sefi de stat

Plssssssssss

libi75
11 Mar 2014, 21:58
salut!caut de mult timp un film vazut prin ani "80 pe caseta vhs filmul tin minte se numea "Furt de diamante" dupa cum spunea traducatorul.
Era vorba despre o femeie ce ajunge la inchisoare pt o crima ce i-a fost inscenata de sotul(sau iubitul ei)ea fiind insarcinata si pierde sarcina.
Scapa de inchisoare pt ca salveaza fetita directorului inchisorii de la moarte,fiind libera se razbuna pe sotul ei ea devenind o hoata.Cam atat ce-mi aduc aminte.

kapi29
13 Mar 2014, 22:06
buna! In jurul anilor 2000 am vazut farame dintr-un film de groaza in care era vorba despre un criminal care isi ucidea fostii colegi de promotie cu un aparat special care era un fel de sarma care se strangea automat in jurul gatului si decapita. individul nu ucidea decat pe ploaie si protagonista e o tipa, din aceeasi promotie, ajutata de un fel de psiholog. Imi puteti spune, daca stiti, numele filmului, va roog?

zemuF
24 Mar 2014, 23:33
Salut , mi-am aminit de un film vechi dar numai ii stiu titlul si nici multe faze nu-mi amintesc . Stiu doar ca era un baiat super sarac si mai avea un frate , locuiau intr-un bloc de nefamilisti si in loc de mancare decupau pozele din cartea de bucate si mancau hartia , imi mai amintesc ca se jucau cu niste bilute de sticla si mama lor era bolnava intr-un spital. Multumesc anticipat.

grotesQue
25 Mar 2014, 08:28
Salut , mi-am aminit de un film vechi dar numai ii stiu titlul si nici multe faze nu-mi amintesc . Stiu doar ca era un baiat super sarac si mai avea un frate , locuiau intr-un bloc de nefamilisti si in loc de mancare decupau pozele din cartea de bucate si mancau hartia , imi mai amintesc ca se jucau cu niste bilute de sticla si mama lor era bolnava intr-un spital. Multumesc anticipat.
King of the Hill (http://www.imdb.com/title/tt0107322/?ref_=nv_sr_4) ?

zemuF
25 Mar 2014, 14:31
Multumesc , asta e !!!

casi_casian
14 Apr 2014, 19:55
cum se numeste filmul ala in care este vorba de unu care cand sa nascut primul lucru a fost sa se beseasca si de cate ori se emotia se besea,toata faza in film era cum se besea asta

iacob_laurentiu
16 Apr 2014, 01:28
Sall.Am vazut mai demult un film,si acum nu dau de el.Stiu ca era cu o echipa ANTITERO formata din 5 luptatori,4 baieti si o fata.Stiu ca in film dupa o misiune ei devin roboti.Daca stiti cum se numeste filmul va rog sa ma ajutati cu un link ceva.Multumesc anticipat.

salut nicusorcostin! ai mai gasit pana la urma titlul filmului?

KamiKaz3
18 Apr 2014, 16:27
Salut am vazut un film acum 1 an.Este cu un barbat care avea un tata imparat,iar tatal lui la ales pe fratele acestuia sa ii fie urmas la tron , iar el a plecat. Cand a fugit de la castel la omorat din greseala pe fratele lui , caznd intr-o rapa. Dupa arata pe el cand este mare si era un fel de Pirat foarte nemilos si a omorat foarte multi oameni, il arata intrun castel in care intr-o camera erau foarte multe oglinzi si din oglinzi ies niste maini care ii iau aliati (pentru ca el a intrat in acel castel ca a auzit ca este foarte mult aur) in urma lui nu mai era nimeni a intrat in camera tronului si s-au inchis usile brusc si a aparut o creatura puternic a reusit sa scape,sarind pe geam. De atunci a jurat ca nu mai fura si nu mai omoara oameni, s-a dat ne partea biserici ,dar el era blestemat si era urmari te rau ,iar calugari la alugat de la biserica .......mai este mult de povestit ,sper ca ma puteti ajuta:) :)

AsterX
28 Apr 2014, 00:04
Sa fie asta?:

http://www.imdb.com/title/tt0076576/?ref_=nm_flmg_act_6
asta e da batrane. am aflat si abia acum am vazut mesajul tau. chestia e ca nu l-am gasit pe niciun tracker sau altceva pe net.e un film superb.

So.aLone
29 Apr 2014, 02:22
Am vazut un film mai demult,ii vorba de un barbat mai tinerel,ce ii pacalit ca merge undeva intr-o zona mai salbatica sa vaneze niste animale,el creznad ca o face pentru bani,se increde in niste straini,care pana la urma,aveau ei un obicei,sau o placere deasta mai ciudata,sa vaneze oameni,ii duceau acolo,le dadeau drumul,si apoi ii vanau,daca stiti cum ii zice la film,as fi recunoscator :)

v3nom
29 Apr 2014, 10:10
Am vazut un film mai demult,ii vorba de un barbat mai tinerel,ce ii pacalit ca merge undeva intr-o zona mai salbatica sa vaneze niste animale,el creznad ca o face pentru bani,se increde in niste straini,care pana la urma,aveau ei un obicei,sau o placere deasta mai ciudata,sa vaneze oameni,ii duceau acolo,le dadeau drumul,si apoi ii vanau,daca stiti cum ii zice la film,as fi recunoscator :)
Surviving the game 1994 (http://www.cinemagia.ro/filme/surviving-the-game-joc-sangeros-6280/)

So.aLone
29 Apr 2014, 17:06
msms domnu :)

lavinia_varzaru
05 May 2014, 00:59
Salut, incerc sa imi amintesc cum se numeste un film si nu reusesc :( este vb despre un tip care creeaza o vedeta pe computer ce devine foarte populara,apare la evenimente o holograma, iar ulterior incepe sa capete personalitate si in final va fi nevoit sa o distruga!! Ma poate ajuta cineva? Ms:)

White1
05 May 2014, 10:14
Simone (http://www.imdb.com/title/tt0258153/), cred.

dana_f
06 May 2014, 18:54
poate ma poate ajuta si pe mine cineva cu un titlu de film! E o drama mai veche cu o femeie care a fost maltratata si a plecat in lume dupa ce si-a facut o taietura pe fata si sub infatisarea unui barbat. Ajunge intr-o comunitate unde prefera sa aibe grija de animale pentru a sta cat mai departe de lume, tot departe de lume isi face o casa unde isi ia ajutor un indian cu care ajunge sa traisca si cand moare lumea afla ca e femeie...

fresie
06 May 2014, 21:35
poate ma poate ajuta si pe mine cineva cu un titlu de film! E o drama mai veche cu o femeie care a fost maltratata si a plecat in lume dupa ce si-a facut o taietura pe fata si sub infatisarea unui barbat. Ajunge intr-o comunitate unde prefera sa aibe grija de animale pentru a sta cat mai departe de lume, tot departe de lume isi face o casa unde isi ia ajutor un indian cu care ajunge sa traisca si cand moare lumea afla ca e femeie...
Este acesta http://www.cinemagia.ro/filme/the-ballad-of-little-jo-balada-micutului-jo-4938/?

dana_f
07 May 2014, 13:14
ms de ajutor :)

e571kkt
17 May 2014, 22:10
Caut si eu un film...este despre niste tineri, unul cu bani si celalalt cu creier, care fac o aplicatie de descarcat muzica pentru internet iar dupa ce au succes cel inteligent este tradat. filmul e din perioada 1990-2000, mai tin minte o faza in care personajul principal se intalneste cu un batran care pescuia pe o plaja, batran care se dovedeste a fi un mare director de companie in cautarea placerii in lucrurile simple. Parca mai e si o tipa pe undeva pe acolo, una care canta la chitara o melodia care este folosita intr/un moment important al filmului.
in speranta ca veti intelege ceva, va multumesc anticipat

dan2626
24 May 2014, 13:48
Va salut ! am vazut in urma cu putin timp la tv filmul Paulie si mi-am adus aminte de un film pe care l-am vazut mai demult tot cu un papagal care sa nascut in anii cand traiau piratii si in acel timp a vazut unde au ascuns piratii o comoara----- dupa 2 sau 3 sute de ani parca (cica papagalul ar fi trait atat) in zilele noastre el ii ajuta pe cativa copii sau tineri sa le arate locul comorii . este un film de comedie SUPER . Parca e acelasi film cu papagalul care se credea caine si zicea ca nu poate zbura din aceasta cauza ! deci va rog daca stiti cumva titlul acelui film(sau filme daca e vorba de 2 filme diferite ) sa imi scrieti si mie ! multumesc frumos.

dan2626
24 May 2014, 16:08
Va salut ! am vazut in urma cu putin timp la tv filmul Paulie si mi-am adus aminte de un film pe care l-am vazut mai demult tot cu un papagal care sa nascut in anii cand traiau piratii si in acel timp a vazut unde au ascuns piratii o comoara----- dupa 2 sau 3 sute de ani parca (cica papagalul ar fi trait atat) in zilele noastre el ii ajuta pe cativa copii sau tineri sa le arate locul comorii . este un film de comedie SUPER . Parca e acelasi film cu papagalul care se credea caine si zicea ca nu poate zbura din aceasta cauza ! deci va rog daca stiti cumva titlul acelui film(sau filme daca e vorba de 2 filme diferite ) sa imi scrieti si mie ! multumesc frumos.
Tot cautand pe net.....Am gasit ! se numeste: Papagalul şi comoara(The Real Macaw) este din 1998 ! pacat ca nu- l gasesc sa-l mai vad online ( in romana ). poate il vor mai difuza la tv .

Terryaditza
27 May 2014, 04:29
Salut , ma intrebam daca ma poate ajuta cineva.
Am vazut un film de actiune/politist prin perioada 2002-2005 din care nu imi amintesc prea multe.
Actiunea avea loc intr-o tara din Asia,Korea daca nu ma insel,unde un detectiv strain este chemat in tara pentru a ajuta la rezolvarea unor crime.El se imprieteneste cu legatura lui si parca statea la el acasa.Tin minte ca unul dintre cei doi este otravit cu o ciuperca administrata prin aerul conditionat,ciuperca ce a fost folosita si in celelalte crime.Cea mai de seama faza pe care mi-o amintesc este aceea in care politia descopera sediul unui clan , clan ce folosea aceasta ciuperca.Politia si clanul se omoara unii pe altii in aceasta faza iar la sfarsit un politist gaseste o fetita in mijlocul camerei pe corpul careia aceasta ciuperca era crescuta,daca ma poate ajuta v-as fii recunoscator ,daca ati vazut acest film sigur v-a marcat.

margott
27 May 2014, 15:05
Salut , ma intrebam daca ma poate ajuta cineva.
Am vazut un film de actiune/politist prin perioada 2002-2005 din care nu imi amintesc prea multe.
Actiunea avea loc intr-o tara din Asia,Korea daca nu ma insel,unde un detectiv strain este chemat in tara pentru a ajuta la rezolvarea unor crime.El se imprieteneste cu legatura lui si parca statea la el acasa.Tin minte ca unul dintre cei doi este otravit cu o ciuperca administrata prin aerul conditionat,ciuperca ce a fost folosita si in celelalte crime.Cea mai de seama faza pe care mi-o amintesc este aceea in care politia descopera sediul unui clan , clan ce folosea aceasta ciuperca.Politia si clanul se omoara unii pe altii in aceasta faza iar la sfarsit un politist gaseste o fetita in mijlocul camerei pe corpul careia aceasta ciuperca era crescuta,daca ma poate ajuta v-as fii recunoscator ,daca ati vazut acest film sigur v-a marcat.

http://www.cinemagia.ro/filme/shuang-tong-viziune-mortala-11235/

Terryaditza
27 May 2014, 15:35
Ms asta e :*

laurentiu_gabriel
30 May 2014, 02:11
Nu stiu numele dar stiu actiunea . Un savand sau un fel de doctor creeaza o pastila sau un ser , infine , acestea il fac mult mai inteligent , mult mai rapid etc . Filmu bate mult spre s.f . Multumesc anticipat , raman dator !

iiii
30 May 2014, 10:06
singurul care imi vine acum in minte e Limitless :D

florinnec
01 Jun 2014, 04:59
Am vazut prin 1978 un film cred a lui Stanley Kramer," Ultimul tarm" si nu il mai gasesc nicaieri.Stie cineva unde l-as putea gasi sau daca stiti filmul sub alt titlu va rog ajutati-ma.Multumesc

v3nom
01 Jun 2014, 09:26
Am vazut prin 1978 un film cred a lui Stanley Kramer," Ultimul tarm" si nu il mai gasesc nicaieri.Stie cineva unde l-as putea gasi sau daca stiti filmul sub alt titlu va rog ajutati-ma.Multumesc

Ultimul tarm 1959 (http://www.cinemagia.ro/filme/on-the-beach-ultimul-tarm-4776/) il gasesti pe amazon sau cauta mai bine pe internet.

miclea_laurentiu
09 Jun 2014, 14:34
Salut am vazut acum 3-4 ani un film care mi-a placut dar nu mai stiu cum se numeste.Actiunea se petrecea intr-o universitate parca si erau cativa studenti care isi inscenau moartea lor si tot felul de prostii si le postau pe siteul universitatii iar un criminal vede toate inscenarile pe site-ul respectiv si ii omoara pe fiecare in acelasi fel..daca ma puteti ajuta careva ramam dator.Multumesc!

claudiu_creman
10 Jun 2014, 20:06
daca ma puteti ajuta sa gasesc numele unui film pe care l-am vazut de mult cu cativa tineri care naufragiaza pe o insula.treptat se infecteaza cu nu stiu ce venin de la o nu stiu ce creatura marina si se transforma.stiu ca unu care este mai putin infectat reuseste sa o salveze si pe tipa.

Cabin fever.case zero

cionica
12 Jun 2014, 11:45
Va rog sa-mi spuneti titlul unui film de actiune din anii 1980-1988, in care niste persoane sunt prinse intr-un fel de oras cu persoane primitive ( faceau impresia ca sunt nebuni) care nu respectau nici o lege. Pentru a scapa , sunt nevoiti sa paricipe la o cursa a mortii cu fel de fel de capcane mortale, lupte, decapitari..........Tin minte ca nu erau curse de masini! Va multumesc anticipat.
P.S. Daca nu stiti exact, va rog sa-mi spuneti niste titluri de filme cu actiuni de acest fel. Cand am vizionat filmul, era in perioada Ceausista si l-am vazut la video. O persoana mi-a spus ca filmul se numeste "Orasul nebunilor" dar nu am gasit nici un film cu un astfel de titlu.

cionica
12 Jun 2014, 11:46
Va rog sa-mi spuneti titlul unui film de actiune din anii 1980-1988, in care niste persoane sunt prinse intr-un fel de oras cu persoane primitive ( faceau impresia ca sunt nebuni) care nu respectau nici o lege. Pentru a scapa , sunt nevoiti sa paricipe la o cursa a mortii cu fel de fel de capcane mortale, lupte, decapitari..........Tin minte ca nu erau curse de masini! Va multumesc anticipat.
P.S. Daca nu stiti exact, va rog sa-mi spuneti niste titluri de filme cu actiuni de acest fel. Cand am vizionat filmul, era in perioada Ceausista si l-am vazut la video. O persoana mi-a spus ca filmul se numeste "Orasul nebunilor" dar nu am gasit nici un film cu un astfel de titlu.

stefanascu
13 Jun 2014, 19:16
buna, am vazut cateva faze dintr-un film caruia nu i-am retinut numele, in filmul cu pricina este vorba de o banda de trafic de organe care activeaza pe undeva prin america de sud, un grup de turisti americani sunt condusi de catre o calauza care este ruda cu tipul care preleveaza organe. cam atat imi aduc aminte din acel film,cine ma poate ajuta sa-l gasesc ?m
ultumesc anticipat!

v3nom
14 Jun 2014, 10:22
buna, am vazut cateva faze dintr-un film caruia nu i-am retinut numele, in filmul cu pricina este vorba de o banda de trafic de organe care activeaza pe undeva prin america de sud, un grup de turisti americani sunt condusi de catre o calauza care este ruda cu tipul care preleveaza organe. cam atat imi aduc aminte din acel film,cine ma poate ajuta sa-l gasesc ?m
ultumesc anticipat!
Turistas 2006 (http://www.cinemagia.ro/filme/turistas-15961/)

dark_shadow
15 Jun 2014, 21:15
Re all!!! Am o mare rugaminte la voi, tinand cont ca am vazut acest topic deschis si ca sunteti amabili in a ajuta lumea sa gaseasca anumite filme a caror nume nu le stiu. Acum 5 ani cu aproximatie am vazut un film horror cu zombie. Eu stiam ca se numeste Insula mortilor dar nu l-am gasit sub aceasta denumire NICAIERI. In film era vorba despre un grup de tineri care trebuia sa ajunga pe o insula pentru o mare petrecere, dar care din nu mai stiu ce motive, pierd vaporul care trebuia sa ii duca. Au apelat la mai multi capitani de vase care sa ii duca si nimeni nu a vrut. Intr-un final unul accepta pentru o suma frumusica de bani sa ii duca si plus ca el facea contrabanda cu arme si vroia sa le ascunda acolo. Cand au ajuns acolo nu mai era nimeni la acea petrecere, toti fiind omorati de zombie. Si usor usor zombie incepe sa ii omoare pe rand dupa cum era de asteptat. Daca ma puteti ajuta in gasirea acestui film v-as fi recunoscator. Multumesc anticipat.

Jamaiknul
16 Jun 2014, 21:14
Am vazut un film in copilarie . sa zic 2001-2002 , pe caseta video si as dori sa-l revad. Film de groaza , din ce i-mi amintesc era despre cativa tineri care merg in vacanta ( cred ) intr- o casa parasita pe care o reamenajaza ei si acolo sunt macelariti de o fetita , moarta si posedata de mama ei care a fost vrajitoare arsa pe rug . Filmul incepe , sper sa nu gresesc cu momentul in care satenii o iau pe vrajitoare din curtea ei , in timp ce intindea rufe pe sarma si este omorata . Pe tinerii veniti in vacanta in acea casa , fetita ii poseda obligandu i sa si faca rau unu altuia .O scena mai aparte , vrajitoare fiind arsa pe rug nu mai avea puteri asupra oamenilor , exceptie facand fetita ei ... pe care reuseste sa o faca sa se sinucida ( sare de la etaj prin geam ) ... Va rog , daca i-si aminteste cineva cum se numeste . Multumesc

1997orton
22 Jun 2014, 20:44
Va rog frumos sa ma ajutati sa gasesc un film pe care l-am vazut acum vreo 2-3 ani la un prieten...era vorba despre un om care ameninta ca a pus 3 bombe (parca) in 3 orase diferite din SUA,iar pana la urma unul dintre agenti i-au amenintat familia si l-a facut pe acel om sa spuna codurile pentru detonarea bombelor.Doar atata imi amintesc...aa si detectivul principal era un actor de culoare daca imi aduc bine aminte.
Multumesc anticipat!

Puferiu
23 Jun 2014, 06:19
Unthinkable (2010) (http://www.imdb.com/title/tt0914863/)

isofache_florentina
25 Jun 2014, 17:31
Am vazut candva un film cu un carnavalla Venezia, cu o tipa care avea masca pe fata si se ducea si se culca cu mai multi barbati, noaptea,pe intuneric. Toata noaptea se ducea dela o casa la alta, si facea sex, o tot astepta unu cu o barca si o plimba de la o casa la alta. u mai stiu cum se cheama....imi poate spune cineva?

manciu_cristian
25 Jun 2014, 22:40
caut si eu un film....una vion fantoma apare pe aeroporturi...cineva reuseste sa il omoare pe pilot...tot fantoma dar avionul trebuie sa aiba pilot...asa ca devine el pilot...

manciu_cristian
25 Jun 2014, 22:44
caut un film cu viermi uriasi....e o fabrica intr-un desert cu ziduri inalte...la sfirsit il ademenesc printr-un tub si il omoara...nu e tremors

MariaMona
27 Jun 2014, 12:49
In Dune sunt viermi uriasi, cat despre fabrica?! nu stiu ce sa zic - poate era un palat sau altceva.

alecsandra099
01 Jul 2014, 22:11
Caut si eu un film.. Era vorba de o familie cu viata dubla sau asa ceva. Adica ei de fapt nu erau o familie , doar se prefaceau . Aveau masini tari si bani multi si se tot mutau dintr-un oras in altul. aveau doi copii un baiat si o fata .. Stiu doar ca de fapt ei ascundeau ceva ..Va rog ajutati-ma :(

White1
01 Jul 2014, 22:56
The Family (http://www.imdb.com/title/tt2404311/?ref_=nv_sr_1)?

alecsandra099
02 Jul 2014, 16:34
The Family (http://www.imdb.com/title/tt2404311/?ref_=nv_sr_1)?

Nuuu.. l-am vazut acum 3-4 ani .. Familia ascundea ceva mai grav nu ca in filmul asta cu droguri. E si ceva de o crima :( :(

AsterX
13 Jul 2014, 16:57
caut demult un film frantuzesc de prin anii '75...era vb de un copil care suferea de o maladie si in contact cu aerul sau mediul exterior ar fi putut muri. era tinut intr-o camera izolata la un spital. tatal si mama lui nu-mi amintesc din ce motiv erau pe cale de a se desparti.cand il vizitau acestia introduceau mainile in niste manusi de cauciuc ca sa-l poata imbratisa.baietelul avea vreo 5 anisori.la un moment dat cu ajutorul unei sarme sau andrele reuseste sa atinga butonul care deschidea paravanul de la locul prin care i se introducea mancarea de catre surorile medicale si evadeaza din spital. iese afara in oras unde inecepuse sa ninga. copilul se joaca fericit in timp ce fulgii de zapada cad.in final acesta moare deoarece avea ceva probleme cu imunitatea.mi-amintesc doar ca parintii sai s-au reintalnit atunci tatal tinandu-l mort in brate.pe o banca in parc. mi se pare ca murise in bratele sau.mai mi-amintesc ca in final s-a folosit melodia lui Joe Dassin L'ete indian care a fost lansata in '75 sau Et si tu n'exitai pas. una din astea sigur.se auzea melodia fulgii cadeau si tatal isi tinea copilul mort in brate alaturi de mama copilului.e sfasietor acest film!
daca stie cineva cum se numeste?va multumesc anticipat!

AsterX
21 Jul 2014, 22:57

Ultimul tarm 1959 (http://www.cinemagia.ro/filme/on-the-beach-ultimul-tarm-4776/) il gasesti pe amazon sau cauta mai bine pe internet.

nu stii unde sa cauti...ai auzit de trackere?nu pot spune mai mult. acum il fac dar cum ti-l dau?e dvd9 si-i fac reauthoring ca le fac pt mine. ti-as da mail-ul da nu te cunosc!lasa pm si vedem noi..
sunt AsterX

leuco_samuel
29 Jul 2014, 22:39
Buna. imi poate spune si mie cineva cum se numeste filmul cu un baiat ce moare. si primeste o noua sansa la viata sa isi recastige dragostea??? stiu ca baiatul in film canta o melodie la trompeta. astept raspuns. Multumesc

Terryaditza
01 Aug 2014, 19:22
Film romanesc in care actiunea avea loc in 89.personajul principal (crezut mort)este dus de armata la crematoriu.de aici el scapa si se duce intro biserica pentru a se casatorii.la sfarsitul filmului arata ca de fapt el nu scapase din crematoriu.multumesc de ajutor

margott
02 Aug 2014, 21:44
Film romanesc in care actiunea avea loc in 89.personajul principal (crezut mort)este dus de armata la crematoriu.de aici el scapa si se duce intro biserica pentru a se casatorii.la sfarsitul filmului arata ca de fapt el nu scapase din crematoriu.multumesc de ajutor

15 (2005)

http://www.cinemagia.ro/filme/15-10588/

tajkuna
08 Aug 2014, 15:32
Ma ajuta va rog si pe mine cineva

Cine stie cum se numeste filmul...incepe asa: o familie sot ,sotie si un baiat merg spre o casa bantuita car cand sunt foarte aproape de casa o masina vine spre ei , incercand sa evite accidentul, barbatul trage de volan...pana la urma ajung la casa bantuita si baiatul are tot felul de vedenii, vine si un medium la ei si dupa scurt timp incep sa vada si parintii baiatului tot felul de fantome si ciudatenii, pana la final reusesc sa scape din casa si la scurt timp vad masine intr-o prapastie si atunci si-au dat seama ca defapt ei nu au evitat accidentu si erau fantome...Va rog mult daca stie cineva !!!

tajkuna
08 Aug 2014, 16:35

Voices (1973)

Nu este acesta :(((

margott
11 Aug 2014, 21:36

Voices (1973)

Nu este acesta :(((

Daca tot au subiecte extrem de asemanatoare, incearca si varianta asta :
Scrii "Voices 1973 similar movies", search pe google.

Bafta :)

mihaita_vlad
18 Aug 2014, 11:48
O sotie afla ca sotul ei o inseala la serviciu cu o femeie de acolo.
aceasta impreuna cu sotul amantei au un plan inteligent sa le dea o lectie celor 2 amorezati.
stiu ca sotia inselata simuleaza o rapire a propriilor copii, urmand sa.si puna sotul sa treaca prin diverse incercari de salvare a acestora. Filmul se termina cu incercarea unuia dintre omorezati de a-l ucide pe celalalt, insa pistolul era descarcat si si.au dat seama ca a fost o lectie...

multumesc anticipat

grotesQue
18 Aug 2014, 13:17
O sotie afla ca sotul ei o inseala la serviciu cu o femeie de acolo.
aceasta impreuna cu sotul amantei au un plan inteligent sa le dea o lectie celor 2 amorezati.
stiu ca sotia inselata simuleaza o rapire a propriilor copii, urmand sa.si puna sotul sa treaca prin diverse incercari de salvare a acestora. Filmul se termina cu incercarea unuia dintre omorezati de a-l ucide pe celalalt, insa pistolul era descarcat si si.au dat seama ca a fost o lectie...

multumesc anticipat
Cred ca e Butterfly on a Wheel (http://www.imdb.com/title/tt0489664/).

AsterX
21 Aug 2014, 23:37
caut demult un film frantuzesc de prin anii '75...era vb de un copil care suferea de o maladie si in contact cu aerul sau mediul exterior ar fi putut muri. era tinut intr-o camera izolata la un spital. tatal si mama lui nu-mi amintesc din ce motiv erau pe cale de a se desparti.cand il vizitau acestia introduceau mainile in niste manusi de cauciuc ca sa-l poata imbratisa.baietelul avea vreo 5 anisori.la un moment dat cu ajutorul unei sarme sau andrele reuseste sa atinga butonul care deschidea paravanul de la locul prin care i se introducea mancarea de catre surorile medicale si evadeaza din spital. iese afara in oras unde inecepuse sa ninga. copilul se joaca fericit in timp ce fulgii de zapada cad.in final acesta moare deoarece avea ceva probleme cu imunitatea.mi-amintesc doar ca parintii sai s-au reintalnit atunci tatal tinandu-l mort in brate.pe o banca in parc. mi se pare ca murise in bratele sau.mai mi-amintesc ca in final s-a folosit melodia lui Joe Dassin L'ete indian care a fost lansata in '75 sau Et si tu n'exitai pas. una din astea sigur.se auzea melodia fulgii cadeau si tatal isi tinea copilul mort in brate alaturi de mama copilului.e sfasietor acest film!
daca stie cineva cum se numeste?va multumesc anticipat!

claudiu_costache
01 Sep 2014, 15:24
Cum se numeste filmul in care e un tip care poate vedea mortii, pentru ca si el a fost mort timp de cateva secunde/minute. Mai multe detalii nu stiu, dar este in gen Van helsing si solomon kane...

Mi-am mai adus aminte ceva, nu numai ca ii vedea, dar putea sa ii rezeasca si sa vorbeasca cu ei (imi aduc aminte o faza, in care era un mort intr-un fel de cusca, si a bagat mana printre gratii, si l-a trezit..., insa nuai el putea sa ii vada si sa ii auda. actiunea se petrece parca in timpul razboiului civil...

bogdan_tudor02
06 Sep 2014, 23:40
Imi poate spune cineva daca aceasta este o secventa dintr-un film, sau este doar o parodie
https://www.youtube.com/watch?v=NWd3IWjx_gI

vlad_andrei
16 Sep 2014, 12:52
Va rog poate cineva sa ma ajute. am vazut acum 2,3 ani un film si nu am nicio idee despre cum se numeste. sunt 2 prieteni, iar unul din ei se casatoreste cu o tipa blonda. celalalt la inceput se preface ca ii este antipatica, dar in final se duce la usa ei cu niste bannere pe care i a spus ca a iubit o inca de la inceput si nu a putut sa spune nimic din cauza prieteniei cu sotul ei. in film actiunea era iarna, de craciun cred.. fata era blonda iar unul din ei semana cu mark ruffalo dar nu e el ca am cautat in toate filmele lui dupa imdb.. sper sa aflu ceva, multumesc :D

margott
16 Sep 2014, 13:06
Va rog poate cineva sa ma ajute. am vazut acum 2,3 ani un film si nu am nicio idee despre cum se numeste. sunt 2 prieteni, iar unul din ei se casatoreste cu o tipa blonda. celalalt la inceput se preface ca ii este antipatica, dar in final se duce la usa ei cu niste bannere pe care i a spus ca a iubit o inca de la inceput si nu a putut sa spune nimic din cauza prieteniei cu sotul ei. in film actiunea era iarna, de craciun cred.. fata era blonda iar unul din ei semana cu mark ruffalo dar nu e el ca am cautat in toate filmele lui dupa imdb.. sper sa aflu ceva, multumesc :D

Din ce scrii tu, pare a fi una din povestioarele din Love Actually (2003).

http://www.youtube.com/watch?v=00kjd-OekOA

vlad_andrei
16 Sep 2014, 13:15
nu e de acolo, ca pe ala l am vazut...:(

klarutz
16 Sep 2014, 21:40
Am vazut demult un film cu doi copii furati de catre conducatorul unei secte care traia izolata, undeva. Copiii erau scosi in oras destul de rar, la cersit. Sotia (sau concubina, nu mai siu exact) conducatorului sectei se hotaraste sa ii ajute pe copii sa ajunga inapoi la familiile lor. Seful sectei afla si ii taie femeii o mana.
In cele din urma, parca, este descoperit si judecat iar copiii ajung acasa la familiile lor dupa foarte multi ani.
A fost un film cu scene infioratoare (parca ispirat dintr-un caz real) dar nu imi aduc aminte nici titlul si nici numele vreunui actor din film.

Orice sugestie este binevenita.
Multumesc!

alin2329
26 Sep 2014, 20:42
Buna ...cine imi poate spune cum se jumeste filmul cu un adolescent care de fiecare data cand este excitat si isi da drumul se repeta ziua ....tot il caut de ceva vreme si nu il gasesc:)))

v3nom
26 Sep 2014, 22:53
Buna ...cine imi poate spune cum se jumeste filmul cu un adolescent care de fiecare data cand este excitat si isi da drumul se repeta ziua ....tot il caut de ceva vreme si nu il gasesc:)))

Premature 2014 (http://www.cinemagia.ro/filme/premature-582695/)

alupoaie_razvan
30 Sep 2014, 22:21
erau un cuplu, faza se intampla intr-un cazionou(cred), tipul, sotul ramane dator iar un miliardar se ofera sa il plateasca in schimbul unei nopti cu sotia lui, accesta accepta dar sotul se razgandeste si porneste dupa cei doi, nu stiu exact daca au facut sau nu ceva, asta e cam tot ce imi amintesc

fresie
30 Sep 2014, 23:56
erau un cuplu, faza se intampla intr-un cazionou(cred), tipul, sotul ramane dator iar un miliardar se ofera sa il plateasca in schimbul unei nopti cu sotia lui, accesta accepta dar sotul se razgandeste si porneste dupa cei doi, nu stiu exact daca au facut sau nu ceva, asta e cam tot ce imi amintesc

Propunere indecenta? (http://www.cinemagia.ro/filme/indecent-proposal-propunere-indecenta-1019/)

bistriz
14 Oct 2014, 22:06
Film american (cred): o scoala de negri in care ajung cativa elevi albi.

copila_satanista
15 Oct 2014, 09:15
http://www.imdb.com/title/tt0097722/ ?

florin_mereuta
19 Oct 2014, 18:44
Va rog frumos imi spuneti si mie titlul uni film in care un Tanar se desparte de prietena si nu se poate culca sau face sex cu altele , si se hotaRASTE SA TINA POST 40 ZILE fara masturbari , reviste , sex , si majoritatea colegiilor de serviciu afla de hotararea lui si fac pariu in a cata zi va ceda.

grotesQue
19 Oct 2014, 19:18
Va rog frumos imi spuneti si mie titlul uni film in care un Tanar se desparte de prietena si nu se poate culca sau face sex cu altele , si se hotaRASTE SA TINA POST 40 ZILE fara masturbari , reviste , sex , si majoritatea colegiilor de serviciu afla de hotararea lui si fac pariu in a cata zi va ceda.

40 Days and 40 Nights (http://www.imdb.com/title/tt0243736/)

bistriz
20 Oct 2014, 18:59
http://www.imdb.com/title/tt0097722/ ?
Fii binecuvantata, satanisto!

Andrs.c
28 Oct 2014, 10:15
Salut am vazut un film acum ceva timp .... la tv
Era de dragoste cu unul care a fost operat de un doctor si a scapat un ceas in el ea stia de ceas el nu ... tot a stat dupa el , el sa îndrăgostit , ea il respingea ..... mai tin minte in film era o cerere frumoasă de căsătorie in larg pe un iaht , a cerut.o sa ea ia spus tot ....

madalin_calugaru
30 Oct 2014, 15:36
Am vazut la cinema in 1987 un film asiatic cu karate fb. Actiunea filmului se petrece intr-un sat de munte linistit pana cand apare un tip imbracat in alb (tare in karate). -se bate cu MAESTRUL din sat pe care-l raneste cu o lovitura seccreta. Tot tipul ii aduce leacuri adunate din munte Maestrului cu scopul de a se apropia de fata acestuia. Acest tip ziua era imbracat in alb si noaptea in negru mascat ca un Ninja,cauta ceva...Maestrul a dat peste tip, s-au luptat dar a primit aceiasi lovitura secreta duca care a murit.Alt tip apropiat al Maestrului il descopera se lupta cu el, tipul in alb o cam i-a in freza la urma scoate un pistol ascuns si il inpusca, apare fata Maestrului... caut titlul filmului

LUPTATORII DIN VALEA MISTERIOASA sau LOVITURA FULGERATOARE

madalindragos
30 Oct 2014, 20:51
Va rog sa imi spuneti daca stiti numele filmului pe care il voi decrie:
Un film cu niste camioane si masini mici posedate de un fel de... demon sau ceva de genul. mergeau singure si comunicau prin claxon. Terorizau locuitorii unui oras din State,la un marchet...
lmi aminesc ca este vechi,l-am vazut cu multi multi ani in urma.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri !

grotesQue
31 Oct 2014, 11:11
Va rog sa imi spuneti daca stiti numele filmului pe care il voi decrie:
Un film cu niste camioane si masini mici posedate de un fel de... demon sau ceva de genul. mergeau singure si comunicau prin claxon. Terorizau locuitorii unui oras din State,la un marchet...
lmi aminesc ca este vechi,l-am vazut cu multi multi ani in urma.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri !

Maximum Overdrive (http://www.imdb.com/title/tt0091499/) ?

nnatasa56
10 Nov 2014, 23:21
Buna seara. Caut un film Dr ceva vreme dar nu am reusit sa il gasesc... L-am vazut acum cativa ani.
este vorba despre un student care surprinde un profesor intretinand relatii sexuale cu o studenta care de fapt erau tata-fiica.
aflandu-se despre asta, a trebuit ca profesorul sa demisioneze, luandu-si familia si mutandu-se in alt oras.
in timp, studentul care ii surprinsese s-a casatorit si pana sa nasca sotia lui a fost rapit si tinut captiv vreo 20 de ani, neavand acces la realitate, facandu-l sa creada ca familia lui a murit
dupa 20 de ani a fost lasat sa plece si s-a indragostit de o fata,de 20 de ani... Primind scrisori anonime,a aflat de fapt ca cea de care se indragostise era chiar fata lui,dar totul fusese o cursa intinsa de fratele studentei surprinsa cu tatal ei acum 20 de ani..
Sper ca stie cineva filmul :(

c0nt
11 Nov 2014, 14:23
Originalul e Oldboy (www.imdb.com/title/tt0364569/).
Probabil ai vazut un remake maro.

VasiLe777
12 Nov 2014, 19:05
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un film care l-am vazut acu cateva luni si nu mai stiu cum se numeste,si as vrea sa-l revad si am sa-l descriu putin poate stie cineva:
Este vorba despre 2 barbati si o fata care au planuri de a pune ochi pe cei bogati fata ii seduce etc si ei actioneaza ,la un moment dat dau peste un barbat elegant aranjat si fata se duce seara la el si cei 2 vin sa fure ,dupa o perioada fata chiar se indragosteste de acel tip el avea bani datorita prietenei lui care avea bijuterie,spre final fac ei si o cursa cu masinile lor trec prin fata trenului la limita ,la final fata ramane cu baiatul pe care l-au jefuit ...Daca isi da seama cineva dupa descrierea mea sa posteze.
Multumesc

Puferiu
12 Nov 2014, 23:07
Sigur nu era trailerul pentru Focus (http://www.imdb.com/title/tt2381941/?ref_=nm_flmg_act_6)?

VasiLe777
15 Nov 2014, 09:04
Nuu,este spaniol filmul.

alexandru_ionescu5555
23 Nov 2014, 21:30
Era un film mai demult, acum cativa ani. cred ca 7 8 10 ani

cu 2 de se intalnesc in purgatoriu in timp ce asteptau,si se indragostesc, nu mi mai aduc aminte bine actiunea ca l am vazut de mult dar era si un autobuz ceva.

dimitrijevic_andrijan
24 Nov 2014, 23:43
Va Salut am vazut acum mult timp la tv un film nu mai tin multe din el...dar era camn asa o femeie a fost violata de mai multi soldati pana a murit....era ceva cu razboi....???

VasiLe777
08 Dec 2014, 18:00
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un film care l-am vazut acu cateva luni si nu mai stiu cum se numeste,si as vrea sa-l revad si am sa-l descriu putin poate stie cineva:
Este vorba despre 2 barbati si o fata care au planuri de a pune ochi pe cei bogati fata ii seduce etc si ei actioneaza ,la un moment dat dau peste un barbat elegant aranjat si fata se duce seara la el si cei 2 vin sa fure ,dupa o perioada fata chiar se indragosteste de acel tip el avea bani datorita prietenei lui care avea bijuterie,spre final fac ei si o cursa cu masinile lor trec prin fata trenului la limita ,la final fata ramane cu baiatul pe care l-au jefuit ...Daca isi da seama cineva dupa descrierea mea sa posteze.
Multumesc
Combustion se numeste filmul l-am gasit va puteti uita chiar este frumos.

pama_ciocolata
13 Dec 2014, 21:02
seara buna,caut un film cu Tom Skerritt ,am vazut cateva secvente din el la Tv acum cateva saptamani si il tot caut sa il vad integral dar nu il gasesc in lista lui de filme ,fiica lui era indragostita de un fel de guru ,se purta urat cu ea ,la un moment dat ea vrea sa il paraseasca dar cand se duce sa isi ia bagajele de la el e data disparuta si pare ca a fost omorata de el,altceva nu imi amintesc .
Multumesc

ella_patricia
13 Dec 2014, 21:42
Buna seara! Caut si eu doua filme mai vechi.
Primul l-am vazut candva prin '98-'99 difuzat la Cinemateca de acasa pe Acasa tv. Parea a fi de prin anii '60-'70. Actiune: un grup de cercetatori pleaca intr-o expeditie undeva pe un munte cred, sau la Polul Nord, stiu ca era multa zapada. Personajul principal era blond, un fel de Owen Wilson. Grupul respectiv ajunge pe un taram unde e mereu primavara, nimeni nu imbatraneste si nu moare (un fel de tinerete fara batranete) unde tipul cunoaste o tipa, bruneta cu trasaturi mongoloide de care se indragosteste si pe care o convinge sa paraseasca taramul si sa plece cu el in lumea lui. Problema e ca de indata ce parasesc lumea respectiva, ea imbatraneste subit si moare.

Al doilea film , l-am vazut tot prin '99-2000 pe TVR1 sau TVR2 si mai mult ca sigur e film european de prin 80 si ceva. Era difuzat in 2 parti cel putin. Actiunea era desfasurata undeva in Egipt, Arabia ceva de genul si stiu ca era vorba de o familie musulmana instarita, nu stiu daca nu era chiar regala, era si ceva mafie pe acolo. Toate personajele feminine erau foarte frumoase. Tipa parca avea o mama vitrega. Personajul principal masculin era un bogatas european care facea afaceri cu familia respectiva.Eram foarte mica cand l-am vazut si alte detalii nu stiu, in afara de faptul ca era multa actiune.
Multumesc anticipat!

margott
13 Dec 2014, 22:45
seara buna,caut un film cu Tom Skerritt ,am vazut cateva secvente din el la Tv acum cateva saptamani si il tot caut sa il vad integral dar nu il gasesc in lista lui de filme ,fiica lui era indragostita de un fel de guru ,se purta urat cu ea ,la un moment dat ea vrea sa il paraseasca dar cand se duce sa isi ia bagajele de la el e data disparuta si pare ca a fost omorata de el,altceva nu imi amintesc .
Multumesc

The Hunt for the Unicorn Killer (1999)

http://www.cinemagia.ro/filme/the-hunt-for-the-unicorn-killer-295251/

Mercutio
13 Dec 2014, 22:53
Buna seara! Caut si eu doua filme mai vechi.
Primul l-am vazut candva prin '98-'99 difuzat la Cinemateca de acasa pe Acasa tv. Parea a fi de prin anii '60-'70. Actiune: un grup de cercetatori pleaca intr-o expeditie undeva pe un munte cred, sau la Polul Nord, stiu ca era multa zapada. Personajul principal era blond, un fel de Owen Wilson. Grupul respectiv ajunge pe un taram unde e mereu primavara, nimeni nu imbatraneste si nu moare (un fel de tinerete fara batranete) unde tipul cunoaste o tipa, bruneta cu trasaturi mongoloide de care se indragosteste si pe care o convinge sa paraseasca taramul si sa plece cu el in lumea lui. Problema e ca de indata ce parasesc lumea respectiva, ea imbatraneste subit si moare.

Al doilea film , l-am vazut tot prin '99-2000 pe TVR1 sau TVR2 si mai mult ca sigur e film european de prin 80 si ceva. Era difuzat in 2 parti cel putin. Actiunea era desfasurata undeva in Egipt, Arabia ceva de genul si stiu ca era vorba de o familie musulmana instarita, nu stiu daca nu era chiar regala, era si ceva mafie pe acolo. Toate personajele feminine erau foarte frumoase. Tipa parca avea o mama vitrega. Personajul principal masculin era un bogatas european care facea afaceri cu familia respectiva.Eram foarte mica cand l-am vazut si alte detalii nu stiu, in afara de faptul ca era multa actiune.
Multumesc anticipat!

primul pare a fi Lost Horizon, eu am vazut varianta din '37. tu poate ai vazut remake-ul din '73 parca. taramul unde nimeni nu imbatranea se numea Shangrila.
http://www.imdb.com/media/rm4020751872/tt0029162?ref_=ttmd_md_nxt

al doilea ar fi Tai-pan, dupa romanul lui James Clavell
http://www.imdb.com/title/tt0092042/

catalina_basma
14 Dec 2014, 21:02
Cum se numeste filmul despre un cuplu in care nevasta afla ca soltul ei o inseala, si aceasta nu ii spune, dar il face sa creada ca pierde totul : bani, faima, pur si simplu il face sa innebuneasca. Iar la sfarsit ii spune ca de fapt nu a pierdut nimic, a pierdut-o pe ea.

milos_alexandru
21 Dec 2014, 08:34
Era un film care se numea o experienta de viata sau o experienta unica de viata... ceva asemanator, erau niste copii destepti care au format in grup condus de un om care nu avea voie sa joace in casino-uri pt. ca trisa si copii jucau in locul lui, toti erau la facultate, aveau note mari dar dupa ce au mirosit gustul banilor si al femeilor nu au m-ai invatat, dupa ei s-au destramat pentru ca si-a dat seama patronul de trick-ul pe care il foloseau si i-a propus o afacere unui copil ca sa-l predea pe seful grupului...
Filmul era legat de casino si astea... dar tot filmul a fost o povestire la oxford pe care a luat un 10+ :))
Scrieti daca il stiti.

White1
21 Dec 2014, 10:06
21 (http://www.imdb.com/title/tt0478087/)

olgutza123
21 Dec 2014, 20:59
Am mare nevoie sa ma ajutati, sa-mi spuneti, daca stie cineva cum se numeste un film care l-am vazut de mai multi ani in urma da pe care tot il caut si-l caut. Mult nu stiu despre el, tin minte o scena: mama cu fiica traiau intr-o casa maresi intr-o noapte au intrat niste oameni straini, vrind sa le fure sau sa le jefuiasca (nu tin minte precis), si ele au reusit sa se ascunda intr-o camera-debara in care erau toate camerele ascunse si vedeau tot ce se intimpla prin casa. Fiica avea astma si avea nevoie de balonas iar mama a incercat sa iasa si sa ajunga in camera fetei sa-i ia balonasul. Asta e tot ce tin minte (((( va rog ajutati-ma

florryinn
21 Dec 2014, 21:19
Hai ca raspunsul la asta este relativ usor...
Panic Room(2002) http://www.imdb.com/title/tt0258000/ , probabil

Arrow7
25 Dec 2014, 16:02
Salut si Craciun Fericit va doresc.
Am vazut de curand un film,actiunea se intampla undeva in Franta...in timpul unui razbiu civil cred..intre francezi si arabi.Povestea este a unui tanar arab, care se indragosteste de o fata,dar el nu poate sa ii spuna ce simnte pentru ea pentru ca el facuse amor cu mama ei,ea il amenintase ca ii va spune tot ce s-a intamplat intre ei doi.Intr-un final fata se casatoreste cu alt barbat , iar el ramane sigur toata viata...As aprecia foarte mult daca m-ar ajuta cineva,cu un titlu la acest film...
Multumesc frumos!

vanessa_blonda
10 Jan 2015, 00:46
Buna. Am vazut mai de mult un film unde o tipa asistenta medicala se casatoreste cu un tip super bogat si comploteaza cu cativa colegi din spital sa l omoare pe tip si sa imparta banii lui. Il mint ca are nevoie de un transplant de inima,iar el in timp ce este pe masa de operatie vede tot ce se intampla in jurul lui. Stie cineva titlul?Tnx

florryinn
10 Jan 2015, 00:49
pff... Cumva Awake : http://www.imdb.com/title/tt0211933/

vanessa_blonda
10 Jan 2015, 00:54
Dap. Asta este. Multumesc frumos