View Full Version : Miting anti-eutanasie
FreakDoll
23 Nov 2011, 22:42
Vai, tu, mai ca mi-au dat lacrimile! Dar bag mana in foc ca n-ai ajutat niciodata un batran, un orfan/orfelinat, un bolnav, o persoana cu probleme pe care n-o cunosteai absolut deloc. Asa ca nu-ti mai ascunde ura pentru caini nascuta din frustrari personale sub acest fals altruism si falsa iubire pentru oameni.
Andrei :)) =D> Acum sa te astepti la o programare la psihiatru (pentru ca nu se stie diferenta dintre psiholog si psihiatru) pentru ca ai avut tupeul sa spui asta.
rvn, soon! B-)
Kriss_Kringle
23 Nov 2011, 22:44
Problema e simpla: nu vreau ca eu, sau prietena mea sau vreun copil sa fim atacati pe strada de un caine. Cred ca e rezonabil sa nu vrei asta.
Un caine nu are nici pe departe inteligenta sau capacitatea de comunicare a unui om. Prin urmare nu poti avea vreo garantie ca nu va reactiona stupid sau agresiv, iar faptele concrete arata ca o si face. Zeci de mii de oameni muscati, dintre care foarte putini jupuiau animale sau le faceau injectii cu soda. Deci e simplu: caini vagabonzi pe strada = risc de atac asupra oamenilor nevinovati. Asta n-o poate contesta nimeni.
Concluzia: cainii vagabonzi trebuie luati de pe strada, pentru a indeparta pericolul. Ce facem cu ei dup-aia? Pai putem sa-i tinem in adaposturi, sa le dam mancare, caldura, lumina, conditii bune de trai. Dar eu prefer sa dau asta oamenilor in principal copii orfani, batrani, bolnavi etc. Daca voi tineti mai mult la caini decat la aceste categorii nu e nici o problema, construiti adaposturi private, din banii vostri personali, nu ai statului. Iata ca pot sa scriu si un post coerent. Yay!! :-bd
Coerent,dar plin de baliverne.Nu are rost sa mai dezbat,cred ca m-am facut inteles prin postarea de mai devreme si mai ales nu vreau sa hranesc troll-ul.:D
Twinsen
23 Nov 2011, 22:55
Fata mea, spitalul public din orasul unde locuiesc are datorii de milioane de dolari. Nu sunt bani pentru medicamente sau echipamente medicale. Si criza de fonduri e in tot sistemul medical, nu doar in orasul meu.
Acum eu te intreb, din banii de la stat luam medicamente pentru oameni (adica tu sau parintii tai sau fetita de 5 ani din vecini) ori facem un adapost pentru caini? E o intrebare foarte serioasa, nu un trolling.
FreakDoll
23 Nov 2011, 22:59
Renunta la apelativul "fata mea" ca nu pari mai jmecher, din contra.
Sincer, toate intrebarile tale sunt redundante si nu cred ca meriti sa ti se raspunda la nesfarsit fiindca oricum tu nu intelegi nimic si o tii pe-a ta.
Eu ti-am scris foarte clar: "bag mana in foc ca n-ai ajutat niciodata un batran, un orfan/orfelinat, un bolnav, o persoana cu probleme pe care n-o cunosteai absolut deloc. Asa ca nu-ti mai ascunde ura pentru caini nascuta din frustrari personale sub acest fals altruism si falsa iubire pentru oameni."
Draga papusa, faza cu psihologul nu are legatura cu tine, e o chestie mai veche. Faza cu psihiatrul e pentru cazuri mai severe...
@Twinsen - De ce iti bati gura cu chestii serioase? Eu deja stiu raspunsul pe care o sa-l primesti. Pastreaza-le pentru cand vine cineva capabil sa-ti raspunda serios...
Twinsen
23 Nov 2011, 23:04
Fata mea, eu platesc luna de luna asigurarea medicala la stat. Deci da, contribui la tratamentul bolnavilor. Asta insa e irelevant pentru ce discutam aici. Trebuie sa intreb din nou:
Din banii de la stat luam medicamente pentru oameni (adica tu sau parintii tai sau fetita de 5 ani din vecini), ori facem adaposturi pentru caini?
FreakDoll
23 Nov 2011, 23:05
I-auzi! Stii si tu d-astea? Ma bucur! Si, dragule moderator, te rog, fara apelative gen "papausa", moderatorule serios si corect care esti. Ptiu, sa nu te deochi!!
Twinsen, toate intrebarile tale sunt redundante si nu cred ca meriti sa ti se raspunda la nesfarsit fiindca oricum tu nu intelegi nimic si o tii pe-a ta.
Eu ti-am scris foarte clar: "bag mana in foc ca n-ai ajutat niciodata un batran, un orfan/orfelinat, un bolnav, o persoana cu probleme pe care n-o cunosteai absolut deloc. Asa ca nu-ti mai ascunde ura pentru caini nascuta din frustrari personale sub acest fals altruism si falsa iubire pentru oameni."
E grea limba romana, nu? Nu prea o intelegi. :(
Twinsen
23 Nov 2011, 23:09
Din banii de la stat luam medicamente pentru oameni (adica tu sau parintii tai sau fetita de 5 ani din vecini), ori facem adaposturi pentru caini?
FreakDoll
23 Nov 2011, 23:10
Twinsen, toate intrebarile tale sunt redundante si nu cred ca meriti sa ti se raspunda la nesfarsit fiindca oricum tu nu intelegi nimic si o tii pe-a ta.
E grea limba romana, nu? Nu prea o intelegi.
cristi88
23 Nov 2011, 23:10
Fata mea, spitalul public din orasul unde locuiesc are datorii de milioane de dolari. Nu sunt bani pentru medicamente sau echipamente medicale. Si criza de fonduri e in tot sistemul medical, nu doar in orasul meu.
Acum eu te intreb, din banii de la stat luam medicamente pentru oameni (adica tu sau parintii tai sau fetita de 5 ani din vecini) ori facem un adapost pentru caini? E o intrebare foarte serioasa, nu un trolling.
Altu care a gasit solutia ca solutie la bugetul de stat eliminarea adaposturilor de caini :))
Bai, ar trebui sa stii ca primaria plina de intelegere si onestie pentru bolnavi si suferinzi, inainte sa dea bani pentru scoli si spitale , isi trag ei cam 70% asa, din care o parte se duc la partid, o parte la consilieri si ce mai ramane la primari. In timp ce tu te rostogolesti de grija altuia din spitale, un nene primar se plimba prin Viena, Brazilia, Bora Bora. Apoi apare pe post si spune ''nu sunt bani domne ! '' si fraierii pun botu...
Pe aia de la putere pe care tu ii judeci ca dau bani pentru adaposturi, in realitate nu ii intereseaza nici de tine, nici de fetita de 5 ani, nici de caini. Pana in 2008 au fost bani cat sa se rezolve o mare parte din problemele din tara asta.
Cand n-au mai fost, au dat vina pe caini, lol
Twinsen
23 Nov 2011, 23:13
Bai, ar trebui sa stii ca primaria plina de intelegere si onestie pentru bolnavi si suferinzi, inainte sa dea bani pentru scoli si spitale , isi trag ei cam 70% asa, din care o parte se duc la partid, o parte la consilieri si ce mai ramane la primari.
Ok, unii au furat banii. Acum sa zicem ca maica-ta se imbolnaveste, ceea ce nu ii doresc. Vrei ca spitalul sa aiba medicamente sa o trateze sau vrei ca un caine sa aiba adapost?
anaemona
23 Nov 2011, 23:13
Twinsen, problemele pe care le pui tu nu sint rezolvabile in sensul in care lasi tu sa se inteleaga. Daca se vor economisi bani vreodata nu se vor duce sa rezolve problemele din alta parte, indiferent ca s-ar economisi de la adaposturile de ciini, curatenia oraselor sau mai stiu eu ce.
Nu vreau sa crezi ca intreb cu rautate, dar as vrea sa stiu, in cei 30 de ani ai tai, din cunostintele tale apropiate, nu ce citesti in ziare sau vezi la TV, cite persoane au fost muscate/atacate de ciini vagabonzi?
Am avut si eu citeva intilniri cu ciini mai fiorosi si recunosc ca mi-a fost frica, odata eram singura, nimeni in zona, un ciine foarte agresiv, dar eu eram cea care intrasem pe teritoriul lui, nu el pe al meu, in final m-a lasat in pace. Eu stiu o singura persoana muscata de un ciine de pe strada, copilul meu cind avea doi ani si jumate, dar catelul era schiop, batut de oameni probabil, a sarit de sub o masina si s-a repezit la cel mai mic si mai la indemina om in cale. In schimb stiu multe cazuri de ciini de curte care au sarit la cunostinte de-ale stapinilor, cu aia ce sa facem?
Si, dragule moderator, te rog, fara apelative gen "papausa"
Liviu cu cratima
Putina ipocrizie nu strica, nu? :P
Hai ca te-am lasat oricum. Delir placut ;)
nimeni in zona, un ciine foarte agresiv, dar eu eram cea care intrasem pe teritoriul lui, nu el pe al meu
Cum adica ai intrat pe teritoriul lui? Si-a cumparat teritoriul sau... ? :P
FreakDoll
23 Nov 2011, 23:17
Aia a fost o intrebare retorica? Cred ca da, desi ai uitat si "!". Chiar daca in cazul tau se poate vorbi de putin mai multa, nu doar de putina.
Ba Twinsen Are Perfecta Dreptate.
FreakDoll
23 Nov 2011, 23:19
Mai, cristi88, de ce te apuci sa ii explici? Nu vezi ca nu e capabil sa inteleaga? Nu vezi ce intrebari redundante pune? Nu pot sa creeeeed ca are 30 de ani!! Nu pot sa creeed!!=))) Ahahaha, bancul noptii!!=))
AndreiStefan
23 Nov 2011, 23:20
Si ca sa fiu un pic on-topic...intr-o haita de caini mai sper ca n-or sarii toti pe mine...dar in una de fatalai, nu stiu la ce sa ma astept...oricand pot sarii toti sa ma su...pardon...mulga!
Ohh, acum inteleg ce cauti pe forum.
Sa nu vorbim de cine alimenteaza albia de porci pentru ca eu stiu un singur user care se baga in absolut orice conflict care apare aici.
Intreaba-te daca ai macar doua posturi consecutive in care sa nu fi jignit pe nimeni.
Greu mai apari!
Am impresia ca am ratat destule conflicte...mai ales cele cu tente de gay...dar daca a fost unul catusi de putin interactiv, nu ezita sa ma indrumi catre ele.
Din punctul meu de vedere, nu conflictele sunt o problema intr-un subiect ca acesta, atat timp cat taberele sunt impartite relativ egal(nu 3 limbisti de genul tau/Liviu contra unui singur user) sau ideile expuse contin ceva mai mult decat o dejectie verbala exprimata in 3 cuvinte, ce e deranjant e faptul ca tu si multi altii ca tine, propagati un stil pervers/monoton si lipsit de personalitate/originalitate/credibilitate de a comunica.
In subiectul asta n-am intervenit pentru a sustine o cauza/idee sau pentru a ma lua de "partenerul tau de dans" cu un scop precis...am spus nu odata, ca nu suport "oile", dar mai ales Ciobanul. Cand iti vad prietenul cu al sau avatar "emoficat" servind dejectii verbale in 3 cuvinte,"sublime" ca vantul in cucuruzul ce i-a batut in geam nestigherit, ma apuca o pofta teribila de a-i delecta privirea cu cateva ganduri "placute".
Promit ca am sa incerc sa nu trec bariera de 2 posturi consecutive fara a te/a va "alinta".
Uh, ce destepti suntem noi, ne luam de greseli de tastare. I are genius. De ce va ascundeti dupa generalizari, spuneti pe nume, care imi sunt acolitii? :)) Nu stiu de unde le scoateti, pe Andrei il inteleg in confuzia lui ca e mai nou si se ia dupa altii fara sa-si dea seama ca persoana respectiva sufera de o criza acuta de paranoia.
PS: Vezi ca ai scris "sarii". Cum se poate asa ceva? Chiar tu?
Nu te simti gay daca nu impleticesti limba romana cu limba engleza? Ca sa-l subliniez pe al tau limbist(uite unu mai sus;) ), chiar nu poti formula 2 posturi consecutive fara a ne delecta cu replici din desene animate? Mai schimba limba ca te-a lins destul engleza.
M-ai prins cu "sarii", din moment ce am comis-o de 2 ori...ce sa mai zic...mi-a placut gramatica cum iti plac tie femeile.
anaemona
23 Nov 2011, 23:21
Tu nu stii cum e treaba cu teritoriul la animale? cind apare un ciine nou intr-un cartier unde deja e un grup de ciini, n-ai vazut ce se intimpla? la fel, un om care nu-i de-al blocului si e un ciine in fata blocului?
cristi88
23 Nov 2011, 23:24
Bai, ar trebui sa stii ca primaria plina de intelegere si onestie pentru bolnavi si suferinzi, inainte sa dea bani pentru scoli si spitale , isi trag ei cam 70% asa, din care o parte se duc la partid, o parte la consilieri si ce mai ramane la primari.
Ok, unii au furat banii. Acum sa zicem ca maica-ta se imbolnaveste, ceea ce nu ii doresc. Vrei ca spitalul sa aiba medicamente sa o trateze sau vrei ca un caine sa aiba adapost?
again, obvious troll is obvious
Te-am inteles perfect :P Dar de ce sa fie teritoriul cainelui? Ce a facut maidanezul ala ca sa merite acel teritoriu? De ce sa nu am eu voie sa trec pe acolo? Nu ai vrea sa-mi si cer scuze cainelui ca am intrat pe teritoriul lui?
@Andrei - Esti o oaza de inteligenta. Bravo ;) (fara semnul exclamarii =)) o nu! o sa fiu un doctor prost acum =)) )
LE: Acum serios, chiar esti inteligent. Pacat ca n-ai nimic mai bun de facut decat sa jignesti gratuit pe forum.
Twinsen
23 Nov 2011, 23:25
Nu vreau sa crezi ca intreb cu rautate, dar as vrea sa stiu, in cei 30 de ani ai tai, din cunostintele tale apropiate, nu ce citesti in ziare sau vezi la TV, cite persoane au fost muscate/atacate de ciini vagabonzi?
"Prefectura Capitalei a anunţat vineri că 1.468 de persoane au fost muşcate de câini fără stăpân în primele două luni ale anului 2011, conform datelor oferite de Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş prin Centrul Antirabic, dintre aceştia 274 fiind copii."
Deci 1500 de oameni, doar in Bucuresti, doar in primele doua luni ale anului...
Eu stiu o singura persoana muscata de un ciine de pe strada, copilul meu cind avea doi ani si jumate, dar catelul era schiop, batut de oameni probabil, a sarit de sub o masina si s-a repezit la cel mai mic si mai la indemina om in cale.
Sunt convins ca si copilul tau a fost la fel de intelegator si rational. Precis nu s-a speriat si nu l-a durut. Inteleg ca tu ca mama consideri ca e prioritar sa te gandesti la problemele cainelui, nu la efectul asupra copilului? Care apropo la varsta aia putea sa o pateasca mult mai rau, daca cainele era mai mare sau mai agresiv. Sau daca rana se infecta, ceea ce nu e tocami un risc neglijabil la muscaturi de animale.
eu eram cea care intrasem pe teritoriul lui, nu el pe al meu
Aha, pai eu in naivitatea mea consider strazile orasului meu ca fiind teritoriul meu. Adica ultima data cand am verificat oamenii au fost cei care au construit dremuri, cladiri, iluminare publica etc, nu cainii.
FreakDoll
23 Nov 2011, 23:27
Logic ca esti prost, Andrei, fiindca ai avut tupeul sa nu fii acolitul lui.:)) Maine sa te astepti si la un bann, ok?
Kriss_Kringle
23 Nov 2011, 23:28
Tu nu stii cum e treaba cu teritoriul la animale? cind apare un ciine nou intr-un cartier unde deja e un grup de ciini, n-ai vazut ce se intimpla? la fel, un om care nu-i de-al blocului si e un ciine in fata blocului?
Totul sta in urina.Daca a insemnat in mai multe locuri,deja e al lui teritoriul.:))
Ai scris "fi". O sa fii un "orice chestie inutila o sa fac" prost! :P
FreakDoll
23 Nov 2011, 23:31
Cine, ma, eu?? Esti dus!? (nu trebuie sa-mi raspunzi!)
De ce trisezi? :P Nu jucam cu edit :P
Hai ca eu am iesit. It was fun, we should do this again sometime :D
FreakDoll
23 Nov 2011, 23:38
Eu nu fac greseli de genul asta! Faceam mai multe lucruri deodata, m-am grabit si nu s-a tastat. Daca mai asteptai 1 minut ca sa-mi recitesc comentariul, observai ca editam si fara sa-mi atragi tu atentia. Tu esti la medicina si n-ai habar sa scrii, deci vezi-ti lungul nasului, mai, moderatorule corect care esti. Lasa brasoavele astea cu iesitul ca stim ca dormi pe forum!! :)) :P
AndreiStefan
23 Nov 2011, 23:39
@Andrei - Esti o oaza de inteligenta. Bravo ;) (fara semnul exclamarii =)) o nu! o sa fiu un doctor prost acum =)) )
LE: Acum serios, chiar esti inteligent. Pacat ca n-ai nimic mai bun de facut decat sa jignesti gratuit pe forum.
Ai un umor si sarcasm de invidiat!
Iti tin si eu companie odata...de doua ori pe luna si repede te aprinzi. Ce naibii ma Liviu?
Pana la urma cum ramane cu femeile? Le-ai dat uitarii cum am dat eu gramatica?
Logic ca esti prost, Andrei, fiindca ai avut tupeul sa nu fii acolitul lui.:)) Maine sa te astepti si la un bann, ok?
Am limba aspra, nu ma primeste :(
Ban? Merit! Sa-l dea el macar, ca sa stiu ca l-a dat cu sete!:)
FreakDoll
23 Nov 2011, 23:42
:)) Il aveai(m) de mult daca ar fi putut sa faca asta. Dar, stai linistit! Liviu, cu cratima, e baiat valabil si trage el sforile necesare. Stie sa "opereze" ca doar e la medicina. :P
cristi88
23 Nov 2011, 23:45
repet, imi rezerv dreptul de a baga in adaposturi ( a se citi lagare de concentrare) oamenii care:
imi respira aerul
ma enerveaza
ma fura
put
prostii
galatenii
cine face mai mult de 2 plozi si nu are resursele sa-i intretina
Daca in decurs de 4 saptamani nu se observa o imbunatatire in comportament, or sa fie batuti cu levieru, arsi cu plumb topit pe retina ochiului, legati gura in anus ca in centipedul uman, strict pentru amuzamentul meu.
Sunt imoral daca imi doresc asta ?
anaemona
23 Nov 2011, 23:47
"Prefectura Capitalei a anunţat vineri că 1.468 de persoane au fost muşcate de câini fără stăpân în primele două luni ale anului 2011, conform datelor oferite de Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş prin Centrul Antirabic, dintre aceştia 274 fiind copii."
Deci 1500 de oameni, doar in Bucuresti, doar in primele doua luni ale anului...
Sunt convins ca si copilul tau a fost la fel de intelegator si rational. Precis nu s-a speriat si nu l-a durut. Inteleg ca tu ca mama consideri ca e prioritar sa te gandesti la problemele cainelui, nu la efectul asupra copilului? Care apropo la varsta aia putea sa o pateasca mult mai rau, daca cainele era mai mare sau mai agresiv. Sau daca rana se infecta, ceea ce nu e tocami un risc neglijabil la muscaturi de animale.
eu eram cea care intrasem pe teritoriul lui, nu el pe al meu
Aha, pai eu in naivitatea mea consider strazile orasului meu ca fiind teritoriul meu. Adica ultima data cand am verificat oamenii au fost cei care au construit dremuri, cladiri, iluminare publica etc, nu cainii.
Twinsen, eu ti-am cerut experiente personale sau experientele apropiatilor, nu-mi veni cu statistici, de unde stii ca alea sint corecte?
Copilul meu chiar a fost foarte intelegator, s-a speriat putin dar i-a trecut foarte repede, ba chiar cind reactia barbatilor din familie a fost sa omoare ciinele a inceput saracul copil sa plinga si i-au promis ca n-or sa-i faca nimic. Apoi i-am dus cu rindul mincare ciinelui vreo 10 zile, sa fim siguri ca nu era bolnav.
Kriss_Kringle intelege cum e treaba cu teritoriul ;) . Asa cum am mai spus, citeodata sint mai agresivi ciinii cu stapin decit cei de pe strada.
FreakDoll
23 Nov 2011, 23:48
Ce ai cu galatenii? :-?
cristi88
23 Nov 2011, 23:50
am dat intr-o zi iarba unor galateni si am fost stupefiat de prostia lor
AndreiStefan
23 Nov 2011, 23:57
am dat intr-o zi iarba unor galateni si am fost stupefiat de prostia lor
EPIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=))
ghost90
24 Nov 2011, 00:01
Tu dai iarba gratis?Unde?Cand?
Twinsen
24 Nov 2011, 00:04
Twinsen, eu ti-am cerut experiente personale sau experientele apropiatilor, nu-mi veni cu statistici, de unde stii ca alea sint corecte?
Mai multi apropiati au fost muscati de caini vagabonzi. Eu acum doua luni am fost foarte aproape, pe strada care duce direct la casa mea. Din fericire am avut inspiratia sa ma retrag imediat din "teritoriul sau", chiar si asa a fost foarte vocal latrand cu coltii dezveliti la jumatate de metru de mine. De alta cateva ori anul asta a trebuit sa ma dau inapoi de pe niste strazi, pentru ca niste caini erau agresivi.
anaemona
24 Nov 2011, 00:13
Twinsen, eu cred ca pot fi agresivi, dar rezolvarea nu e sa-i omorim intr-un mod barbar. Acum citeva postari ziceai de bani, ca ar trebui folositi pentru medicamentele oamenilor si nu pentru ciini, dar de fapt vrei sa se rezolve problema ciinilor vagabonzi. Crezi ca cei care-i omoara nu sint platiti? o fac numai din placerea de a omori un animal fara aparare? Nu crezi ca aceiasi bani ar fi putut fi folositi ca sa castreze ciinii? De fapt necastrind ciinii se perpetueaza problema si se vor cheltui mai multi bani in final.
Twinsen
24 Nov 2011, 00:19
Twinsen, eu cred ca pot fi agresivi, dar rezolvarea nu e sa-i omorim intr-un mod barbar.
Castrarea nu inseamna ca nu poate sa fie agresiv in continuare. O injectie nu e nimic "barbar", e o moarte rapida si curata. Si repet, nimic nu opreste iubitorii de animale sa faca adaposturi private, unde sa tina cainii.
cristi88
24 Nov 2011, 00:34
anaemona nu vezi ca pune aceleasi intrebari dar sub alta forma, dont feed the troll
Castrarea este useless tot agresivi raman
anaemona
25 Nov 2011, 23:12
De cand pana cand teritoriul cainilor e orasul?
Stii de cind? De cind cei care au pe mina banii publici nu-i folosesc in scopul sigurantei cetatenilor. Cei care au lasat ciinii sa se inmulteasca nepermis, sa ajunga sa-si faca haite, sa-si marcheze teritoriul, pe ei trebuie sa-i pui sa rezolve situatia, cit mai decent cu putinta, as adauga. Ciinii sint doar niste efecte ale proastei administratii, ei se comporta asa cum i-a invatat natura, nu ei trebuie acuzati, incriminati, delapidati.
FreakDoll
25 Nov 2011, 23:35
Azi vazui pe internet o stire despre un bolnav psihic care i-a taiat labutele din fata si coada unui caine pentru ca a mancat o gaina. Evident, nu se face acelasi tam-tam, nu se mediatizeaza stirea. Stim doar sa inventam povesti despre cat sunt ei de rai si cum trebuie maltratati in toate felurile posibile. Repet: sunteti niste inapoiati mintali, niste primitivi, niste criminali, toti care sustineti eutanasierea cainilor, iar pretextele astea la care apelati sunt de toata jena. Mai si radeti ca labilii psihic.
Iar kanz ala se vede ca este clona lui Twinsen. Iubeste engleza, dar stie la fel de multa romana ca el.
cristi88
25 Nov 2011, 23:41
Aia care maninca caini sunt asiaticii ( cu exceptie japonezii ) chinezii de fel si coreeni sunt foarte realmente prosti. Din cauza asta sunt considerati inferiori de catre japonezi.
Asa ca incetati cu aberatii de genul '''daca porcul poate fi omorat atunci dc nu poate fi si cainele'' ca daca v-ati intoarce in trecut cu astfel de afirmatii ati primii palme peste bot de la oamenii mai ''primitivi''
Si eu care credeam ca tine de cultura lor culinara. Pe acelasi sistem, noi, europenii, suntem niste retardati si jumatate pentru mai bine de un miliard de oameni, ma refer aici la indieni, pentru care vaca e sacra si noi o bagam in shaorma.
Eu nu vreau sa te trimit in trecut, recunosc... nici nu pot. In schimb, te trimit in prezentul Indiei ca sa tai o vaca si sa o mananci. Ce zici, dupa un miliard si ceva de palme te intorci cu aceleasi afirmatii?
La mine in zona sunt foarte multi caini maidanezi, fiecare haita la un bloc. Stau intr-o zona foarte ''multiculturala'' si fara cainii care latra la orice miscare jumatate din masinile de la bloc ar ramane pe ''butuci'' intr-o singura noapte. Am cunoscut si eu oameni muscati nasol de caini si sincer o meritau. Am fost incercuit intr-o zi de o haita si l-am chemat pe fiecare in parte sa-l mangai. Veneau saracii sa fie mangaiati ca si cum nu au simtit niciodata compasiune.
Din vastele si profundele mele cercetari foarte stiintifice, am descoperit urmatorul lucru: cainii deosebesc hotul de un banal strain care trece prin zona. Stiu stiu, a fost ca un soc si pentru mine.
Vai, ce dragut! Dar daca eu nu vreau sa ii mangai? Am mainile ocupate, pune ca vorbesc despre floarea soarelui la doua telefoane in acelasi timp. Ce fac? E cam nasoala treaba acum. Dar daca cineva are ambele maini in ghips, de la degete pana la umar. Iara e cam nasol. Revin la ideea initiala si cea mai importanta: Dar daca eu nu vreau sa managai cainele, chiar trebuie sa fiu muscat pentru treaba asta?
Zi "zau"! De ce nu s-a facut atata caz cand un copil a fost sfasiat de un caine tinut in curte? Eu daca as avea un copil, l-as supraveghea non-stop si nu l-as lasa singur, la varsta de 3 ani, intr-o zona plina de maidanezi flamanzi si maltratati.
Am avut si eu citeva intilniri cu ciini mai fiorosi si recunosc ca mi-a fost frica, odata eram singura, nimeni in zona, un ciine foarte agresiv, dar eu eram cea care intrasem pe teritoriul lui, nu el pe al meu, in final m-a lasat in pace. Eu stiu o singura persoana muscata de un ciine de pe strada, copilul meu cind avea doi ani si jumate, dar catelul era schiop, batut de oameni probabil, a sarit de sub o masina si s-a repezit la cel mai mic si mai la indemina om in cale.
De cand pana cand teritoriul cainilor e orasul? Si-au cumparat strada? Stau cu chirie pe trotuar? Ultima oara cand am verificat, asta cu casele, parcurile, strazile, tramvaiele, orasul era pentru oameni. Sa inteleg ca nu mai e asa? Au invatat caini sa mearga cu liftul si sa conduca masini?
"Ca e teritoriul lor, l-au marcat." Ce-ar trebui sa fac in cazul de fata? Sa mi-l marchez si eu, sa invat arta pisatului din mers?
In schimb stiu multe cazuri de ciini de curte care au sarit la cunostinte de-ale stapinilor, cu aia ce sa facem?
Pedepsim stapanul, poate chiar si cainele.
Si-a dat si danonino cu parerea. Te trimit in india unde vaca e sfanta, pe langa sobolan, pe langa balegar, pe langa urina unora care sa dau ''sfinti'', pe langa par. Kkt, aproape totul e sfant in india, inclusiv malformatiile genetice. Daca se naste unu cu 2 capete si 4 picioare acolo e sfant. Foarte avansat popor nu ? Atat de avansat incat sunt rude cu tiganii. ntz
Daca aveai copilarie la tara ( ca orice copil normal) iti dadeai seama de cainele din curte care deosebeste strainu de hot. Si chiar daca nu deosebeste, macar latra, spre deosebire de roman care duce privirea in pamant cand vede pe unu buzunarit in troleu.
Astept cu nerabdare carcoteala ta de wannabe
FreakDoll
25 Nov 2011, 23:43
Mai conteaza si familia din care provii si educatia pe care ai primit-o.
cristi88
25 Nov 2011, 23:56
Repet si iar repet. Obsesia cetateanului roman de a extermina cainii este rezultatul frustrarii si incapacitatea mentala sau frica de a vedea cu adevarat care sunt problemele din tara asta. Sa te declari atat de revoltat de niste necuvantatoare in timp ce iti iei p*uli in bot de la o anumita etnie, denota cat de inadaptat este romanul la pericolul social sau cat de las.
anaemona
26 Nov 2011, 00:36
cristi88, ce-ai scris tu mi-a amintit de nuvelele lui Preda, pe care le-am citit relativ de curind. In romane ideea asta nu mi s-a parut atit de pregnanta, pentru ca actiunea se disipa pe mai multe planuri, dar citeva nuvele, foarte scurte, scot cu precadere in evidenta mentalitatea taranului roman: razbunare, razbunare, razbunare. O nuvela care mi s-a parut destul de dura, are in centrul actiunii chiar razbunarea unui taran pe ciinele lui.Inconjurat de o gasca adversa, taranul fluiera ciinele care la simpla lui porunca ar fi putut desfiinta pe oricine, numai ca de data asta ciinele nu apare si el ia citeva scatoalce. O dupa-amiaza intreaga sta cu o druga de fier cocotat intr-un copac, chemindu-si ciinele pentru ca sa se razbune, omorindu-l. Ciinele apare in final, da drumul la druga, dar scapa nevatamat, din cite-mi amintesc si taranul reuseste sa se trezeasca din prostie, dar ideea ramine: sa vrei sa te razbuni pe un necuvintator pentru incapacitatea ta de a trata o problema e lamentabil.
cristi88
26 Nov 2011, 00:52
Defapt cuvantul tau din paranteza se potrivea mai bine la sfarsitul afirmatiei mele.
Anaemona ti-a dat un exemplu mai din literatura cu fenomenul
cristi88
26 Nov 2011, 13:56
Nu ma intereseaza pe mine de foame din africa, aia au problemele lor.
Euthanasia trebuie folosita numai in cazurile in care cainii au muscat aiurea si neprovocat, sau la cainii foarte bolnavi. Am scris in posturile mele anterioare. Marea mea problema e ca nici macar nu va fi folosita euthanasia, intelegi ? Chiar daca e pe maidanezi inofensiv sau agresivi, toti vor sfarsi masacrati cu bate sau in alte moduri.
Cat despre aia muscati de caini, se stiu ei care sunt.
Federico
27 Nov 2011, 21:49
Uraaaaa!!! In sfarsit s-a votat Legea Eutanasierei Cainilor! Felicitari!!!
:x
aura_iolanda
30 Nov 2011, 14:40
Mai conteaza si familia din care provii si educatia pe care ai primit-o.
bine punctat
Presedintele
03 Dec 2011, 05:39
De sezon:
http://www.youtube.com/watch?v=QmcalS909ss&feature=related
Nekkyosha
12 Dec 2011, 23:15
Auziti, dar ala cu pitbullii nu mai apare pe aici? Am vazut de curand asta http://www.libertatea.ro/detalii/articol/zoofil-pantelimon-catelusa-violata-365113.html si ma gandeam ca l-au arestat. Poate cineva sa confirme?
cristi88
13 Dec 2011, 06:54
Auziti, dar ala cu pitbullii nu mai apare pe aici? Am vazut de curand asta http://www.libertatea.ro/detalii/articol/zoofil-pantelimon-catelusa-violata-365113.html si ma gandeam ca l-au arestat. Poate cineva sa confirme?
''''''Familia bărbatului susţine că acesta a început să-şi batjocorească animalul în urmă cu doi ani, după ce a divorţat de soţie''''''''''''
A fost lasat de nevasta, probabil toata viata lui a avut probleme de adaptare la pasarica, a dezvoltat o frustrare launtrica chinuitoare ca apoi sa-si gaseasca ocupatie de sobolan psihopat chinuind o catea.
gen o fi basescu...plm
SakuraBlack90
13 Dec 2011, 17:37
O relatie de 2 ani reprezinta dragostea adevarata nu zoofilie =)) De unde stiti voi ca relatia nu era consimtita si de catea . Daca era pitbull si nu-i placea putea sa-l muste oricand era cu "pantalonii in vine" .Am mai vazut si invers intre caine si femeie . Am vazut si casatorii intre oameni si animale . Se intampla de mii de ani . Presa asta , iar a destramat un cuplu fericit .
Aproximativ 7.5 milioane au gasit gasit acest lucru normal . Nu ma credeti . Urmati link-ul
PG 13 Thanks, Smokey! (http://www.youtube.com/watch?v=HNMq8XS4LhE&list=LLdovHjp0UsOmqrzKo23UjHQ&index=27&feature=plpp_video)
=))
On Topic
Sunt impotriva eutanasierii atat timp cat alte solutii exista si sunt destule . Orice rau ar face cainele are o scuza - e animal , dar omul nu are .
SakuraBlack90
16 Dec 2011, 20:38
Acum sa trecem la ceva educativ , un documentar scurt .
"Măreţia unei naţiuni şi progresul ei moral pot fi judecate prin felul cum animalele sale sunt tratate "
Mahatma Gandhi
http://www.thedogfiles.com (http://www.thedogfiles.com/2010/10/11/pit-proud-the-history-of-the-pit-bull/)
si aude mandea la radio, cum ca, astazi o fatita de 5 ani, care a fost muscata de un vagabond, a murit!!!
ce parere au oengisti acum?
buticut
28 Feb 2012, 14:30
Se pare că fetiţei de cinci ani i s-a administrat un vaccin antitetanos şi nu unul antirabic pentru că micuţa i-ar fi spus că a căzut şi s-a lovit nu că ar fi fost muşcată de un câine. Tocmai din acest motiv, starea micuței s-a agravat, iar medicii au transportat-o de urgenţă la un spital de specialitate din Iaşi, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică copilul a decedat.
Mai mult: O fetiță de cinci ani a murit de rabie, după ce a fost mușcată de un maidanez - Ştiri interne | Libertatea.ro
Daca isi deschidea fata gura, ar fi putut fi salvata...
mda... dar totusi nu a curs sange? ma gandesc si eu ca o muscatura de caine arata totusi altfel decat o cazatura
Daca isi deschidea fata gura, ar fi putut fi salvata...
Seriously now, tu aici vezi problema? Nu in faptul ca a fost muscata in primul rand? Daca era muscata ceva mai serios din prima si facea antirabic ramane valabil ce zici tu? Tot pe tema asta, persoana cu care locuiesc acum a fost si ea muscata de un caine vagabond saptamana trecuta. Dar sa fim seriosi, cainii vad direct in sufletul tau, daca te musca inseamna ca esti un om rau si ca o meriti.
buticut
28 Feb 2012, 19:04
Nu stiu, mi se pare ciudat sa te muste cainele si nimeni sa nu-si dea seama, doar se vad urme de colti. Eutanasierea lor nu e o solutie, nu o sa opreasca inmultirea lor, numarul cainilor strazii nu ar scadea. Ar trebui sa facem si noi un efort sa investim in adaposturi pt caini si sa se sterilizeze cei de pe strazi. Multi caini violenti se comporta violent tocmai pt ca nu sunt sterilizati.
ProfetulTau
28 Feb 2012, 19:15
Nu stiu, mi se pare ciudat sa te muste cainele si nimeni sa nu-si dea seama, doar se vad urme de colti. Eutanasierea lor nu e o solutie, nu o sa opreasca inmultirea lor, numarul cainilor strazii nu ar scadea. Ar trebui sa facem si noi un efort sa investim in adaposturi pt caini si sa se sterilizeze cei de pe strazi. Multi caini violenti se comporta violent tocmai pt ca nu sunt sterilizati.
babă
buticut
28 Feb 2012, 20:37
Huh?? Si de cei dai quote daca mesajul e chiar deasupra? Doar nu crezi ca uciderea lor in masa ar ajuta la ceva, pe langa faptul ca e o dovada de cruzime crunta? Sterilizare all the way
Kriss_Kringle
28 Feb 2012, 20:38
Buti do not feed the troll,he'll become overweight!:P
danonino cred ca a uitat sa mentioneze un mare aspect : suntem in Romania!!! statul nu da 2 lei pe ce zic oamenii.
doar daca ar mai muri cel putin unul zilnic, muscat de caine atunci poate poate ar face ceva, dar numai la cerintele UE.
mi-a placut faza : Pentru ca noi nu dam doi bani pe noi.
bine zis!
si am vazut ca inca mai protesteaza cateva persoane.. unele le stiu deja din vedere, sunt oameni care merg zi de zi, care banuiesc ca au legat tovarasii pe acolo. etc..
aura_iolanda
01 Mar 2012, 21:19
si aude mandea la radio, cum ca, astazi o fatita de 5 ani, care a fost muscata de un vagabond, a murit!!!
ce parere au oengisti acum?
in primul rand fetita a murit din cauza neglijentei doctorilor, daca i se facea antirabic, fetita ar fi fost inca in viata. in al doilea rand, domnule mandea, pune mana si ia-ti un televizor!
sa imi iau tv? pentru ce? la birou ascult radio si acasa citesc stirile de pe net.
si da, neglijenta medicilor... evident ca medici sunt de vina, nu cainele care a muscat un om!
aura_iolanda
04 Mar 2012, 18:19
eu nu contest faptul ca nu exista si caini agresivi, desi de cele mai multe ori cainii agresivi sunt defapt caini provocati, dar in cazul de fata medicii au fost singurii vinovati pentru moartea fetitei
Nekkyosha
10 Mar 2012, 08:59
Nu cerem decat sa fie si la noi ca in Occident.
Nu mai suportam sa-i vedem pe strazi, sa le induram prezenta si prezenta mizeriei lor. Sa fie stransi de pe strazi. Nu ne intereseaza ce se intampla cu ei pe urma. Exista profesionisti care trebuie sa se ocupe de ei departe de ochii publicului.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.