PDA

View Full Version : O sa mori

danonino
17 May 2011, 20:53
2131

Vortex
17 May 2011, 21:01
Cred ca in zilele astea oamenii se gandesc daca o sa fie concediati sau daca isi mai primesc salariul impreuna cu alea cateva bonuri,sau la alte chestii existentiale.Daca stam si ne gandim cand o sa murim crezi ca ar mai progresa cineva?

Liviu-
17 May 2011, 21:09
Omul e in continua schimbare datorita factorilor de mediu si a modului in care el ii percepe => ADN-ul se schimba. Sa faci doua teste ADN de alea la vreo 10-20 de ani diferenta s-ar putea sa dea rezultate mult diferite, asta in cazul in care testul ala chiar poate prognostica cand vei muri... ma cam indoiesc si de asta.

Vortex
17 May 2011, 21:18
Progresul ne defineste ca specie.Am ajuns de la bete si pietre la arme sofisticate,din nevoie,omul fiind neinzestrat din punct de vedere fizic,deci ca sa supravietuim a trebuit sa progresam.Desi nu mai avem concurenta,apar efectele progresului(suprapopularea,poluearea etc)pe care trebuie sa le eliminam prin progres.Oricum ai privi situatia,un raspuns la o problema veche inseamna o intrebare noua!

Liviu-
17 May 2011, 21:28
ADN-ul se schimba? Nu cred asa ceva, ar fi ilogic.

Da. Nu foarte mult si de cele mai multe ori in rau daca nu ma insel. Nu zic mai multe pentru ca nu am studiat prea mult problema, iar genetica pe care am facut-o anul trecut a fost mai mult un fel de prefata...

Deviem de la subiect.

Scuze, am spus doar pentru ca mi se pare un lucru important pe care ar trebui sa-l stim :D Ca asa mai zice lumea si acum faza cu acelasi numar de neuroni si inca alte idei de astea infirmate de mai mult sau mai putin timp.

White1
17 May 2011, 21:30
On Topic:nu, nu as vrea sa stiu cand o sa mor, prea multa presiune, asa totul e mult mai frumos:D
Off Topic: in ceea ce priveste chestiunea cu beneficiile/dezavantajele progresului, aici ar fi o discutie foarte lunga si cred ca indiferent de care parte ne situam(pro/contra ideii de progres) am gasi o multime de argumente care sa ne sustina opinia. Din punctul meu de vedere progresul tehnologic e prea accelarat in comparatie cu, sa-i zicem asa, progresul moral al omenirii. Adica pentru nivelul nostru de intelegere, avem prea multa putere (si ca celebra replica din SpiderMan, prea multe responsabilitati).

Vortex
17 May 2011, 21:32
[QUOTE=danonino]ADN-ul se schimba? Nu cred asa ceva, ar fi ilogic.

Da. Nu foarte mult si de cele mai multe ori in rau daca nu ma insel. Nu zic mai multe pentru ca nu am studiat prea mult problema, iar genetica pe care am facut-o anul trecut a fost mai mult un fel de prefata...
Stiai ca imparti 33% din genele tale cu o narcisa?!?Deci ADN-ul se schimba, prin mutatii atunci cand se face copierea se fac greseli,care in timp duc la o anumita evolutie!

Vortex
17 May 2011, 21:35
On Topic:nu, nu as vrea sa stiu cand o sa mor, prea multa presiune, asa totul e mult mai frumos:D
Off Topic: in ceea ce priveste chestiunea cu beneficiile/dezavantajele progresului, aici ar fi o discutie foarte lunga si cred ca indiferent de care parte ne situam(pro/contra ideii de progres) am gasi o multime de argumente care sa ne sustina opinia. Din punctul meu de vedere progresul tehnologic e prea accelarat in comparatie cu, sa-i zicem asa, progresul moral al omenirii. Adica pentru nivelul nostru de intelegere, avem prea multa putere (si ca celebra replica din SpiderMan, prea multe responsabilitati).
Si puterea aia de unde a venit?!? De la extraterstrii?Avem atata putere pe cat e nivelul nostru de intelegere!Faptul ca unii isi folosesc 10% din capacitatea de gandire(maxim) si altii mai putin,e alta discutie!

Liviu-
17 May 2011, 21:44
Prezicerea exacta a mortii exista pentru foarte multi bolnavi de cancer, deci nu e chiar un lucru nou.

Cat de exacta? Te referi la faptul ca un doctor iti spune ca mai ai x luni/ani de trait atunci cand esti diagnosticat cu un anume tip de cancer intr-un anumit stadiu? Daca da, asta se bazeaza pe statistici, nu pe vreo metoda exacta de calcul. E cu totul altceva...

Oricum, tu nu despre asta vroiai sa discuti, dar daca tot ai ajuns si pe aici deviem putin doar ca sa clarificam.

White1
17 May 2011, 21:44
Cred ca un raspuns de genul "30" de ani nu ar avea cine stie ce efect, moartea tot ar parea ceva indepartat si improbabil, dar unul de genul "5" ani ti-ar schimba total viata si nu neaparat in bine.

Vortex
17 May 2011, 21:52
Cu alta ocazie discutam despre progres.

Prezicerea mortii exista pentru foarte multi bolnavi de cancer, deci nu e chiar un lucru nou.

Eu as vrea sa stiu. Nu pot spune neaparat de ce as vrea acest lucru, poate pentru ca gasesc informatia fascinanta.

Nu se poate!Sunt mai multi factori care influenteaza data mortii:stilul de viata,mostenirea genetica,pana si locul in care traiesti.Poti sa mori din cauza unei boli,intr-un accident sau chiar daca excludem accidentele ,tot nu vei stii cand o sa mori!Daca vrei sa aproximezi poti sa analizezi lumea in care traiesti,stilul tau de viata si iti cam dai seama cat traiesti,dar poti la fel de bine sa prezici cand va fi sfarsitul lumii,excluzand data la care soarele se va extinde adica peste 5 mld de ani!:)

White1
17 May 2011, 21:55
Am zis "nu neaparat in bine", deci sunt posibile ambele variante. Pentru ca, presupun ca mare parte din timp ti-o vei petrece plangadu-ti de mila si gandindu-te la cate lucruri ai sa pierzi, cate experiente o sa ratezi, cat de insignifiante sunt lucrurile pe care le faci zi de zi. Posibil sa ajungi in asa hal incat sa te sinucizi inainte de "termen". Varianta cealalta e ca o sa gusti din plin fiecare zi dar nu stiu de ce am senzatia ca chestiile astea se intampla doar in filme.
Later Edit:si pentru Vortex,un caz concret de progres:o multime de minti luminate(de la Einstein si Fermi la Oppenheimer) descopera drumul de la fisiunea atomului la bomba atomica. O astfel de inventie ajunge in "administrare" unui guvern condus de, sa presupunem prin absurd, Stalin. Mai suna asa de bine progresul? Binenteles, asta e un exemplu minor, si poate nu asa de relevant.

dragonfly_drk
17 May 2011, 21:57
deci sa inteleg ca prin topicul asta ai vrut sa ne atragi atentia ca oricum murim cu sau fara teste?

well, asta o stim cu totii deja... :D

Vortex
17 May 2011, 21:58
Chiar nu puteti citi primul post? Am si ingrosat. Doamnee!
Deja ai raspunsul!Din toata vorbaria asta de un lucru poti sa fii sigur!De murit tot o sa mori!Cum o faci, e alta treaba!

rvn
17 May 2011, 22:04
Cu alta ocazie discutam despre progres.

Prezicerea mortii exista pentru foarte multi bolnavi de cancer, deci nu e chiar un lucru nou.

Eu as vrea sa stiu. Nu pot spune neaparat de ce as vrea acest lucru, poate pentru ca gasesc informatia fascinanta.
prezicerea mortii la bolnavii de cancer? mi se pare nemiloasa,inumana si ingrata.
ce ti se pare asa fascinant la informatia asta?numaratul anilor,lunilor,saptamanilor,zilelor,orelor,minutel or,secundelor,pana la obstescul sfarsit mi-ar paraliza mintea.creierul meu n-ar mai putea procesa nimic.as fi ingrozita de chestia asta si de faptul ca trebuie sa fiu in contratimp cu moartea.
esti diliu.
p.s.de-aia am si oroare de analize. nu cred ca mai exista om perfect sanatos.

Vortex
17 May 2011, 22:05
Citeste-l inca o data, te prinzi mai greu, nu-i nimic. Slava Domnului cu progresul, altfel cu trecutul strazii era mai greu.
Eu m-am prins de mult!Ce nu intelegi tu,e ca acest subiect e inutil de discutat!Chiar daca ar fi existat un asemenea test,sunt prea multe variabile care intrevin in discutie!Daca iei varianta absurda a existentei lui ce iti ramane de facut e sa accepti situatia sau sa fugi de ea ca un las,daca intelegi ce spun!

P.s discutia cu progresul e mult mai interesanta decat ceea ce vorbim noi acum!

White1
17 May 2011, 22:06
Da, ar fi mai fascinant sa afli ca nu o sa mori niciodata:))

Vortex
17 May 2011, 22:07
Da, ar fi mai fascinant sa afli ca nu o sa mori niciodata:))
Gandire utopica!Imposibil de realizat!:D

dragonfly_drk
17 May 2011, 22:12
Sa presupunem ca exista un astfel de test si ca el functioneaza, cu o eroare de +- cativa ani.

ok, hai sa presupunem atunci.
pentru inceput, as vrea sa spun ca sincer, mie chiar nu imi pasa de chestiile astea. mi se pare inutil sa vorbesti despre ceva ce oricum se va intampla... probabil ca oamenii se leaga de astfel de subiecte pentru ca le e frica de moarte si in mod psihologic asa reusesc sa isi alunge teama. sunt ca si copii aia care spun povesti de groaza si nu se mai opresc pentru ca linistea din jur ii sperie. si mie, sincer, sa imi bata si maine la usa ca ii deschid cu cea mai mare placere si ii dau si o cafea daca vrea si daca pofteste (ma refer la moarte)... nu mi-e firca de ea pentru ca deja m-am obisnuit cu existenta ei si cu gandul ca intr-o zi o sa vina si la mine... (can't wait for it... sa-i rad usor in fata si sa ii spun cat e de proasta)
anyway, gata cu parerile personale. sa revin asadar la subiectul principal, care se pare ca pe danonino il macina atat de mult.
sa presupunem (prin absurd) ca acel test exista si mai si functioneaza pe deasupra. well, in cazul asta, se va intampla un lucru bun si unul rau.

lucrul bun va fi ca oamenii, afland cu aproximatie cam cand vor muri, vor fi mai stimulati sa faca ceva cu viata lor... si sa ajunga mai departe pentru ca vor fi mai constienti ca intradevar vor muri. pe de alta parte, insa, se va creea un haos... imagineaza-ti ca merge un om la doctor si incearca sa afle cand va muri iar testul ii spune ca mai are o zi de trait... si imagineaza-ti ca omul, stresat fiind, a doua zi se sinucide. daca testul nu ar fi existat, el ar fi trait fericit pana in ultima clipa... fara sa se sinucida sau sa traiasca asemenea orori. faza e ca nu oricine e pregatit sa afle cand e sa moara. si tocmai de aceea sunt de parere ca un astfel de test (daca el intradevar ar functiona) ar trebui interzis. si in plus... o alta chestie. daca toti vom sti cand vom muri, ce rost ar mai avea sa traim?

in fine, as mai avea multe de zis... da sincer, mi se pare inutil.

Vortex
17 May 2011, 22:13
prezicerea mortii la bolnavii de cancer? mi se pare nemiloasa,inumana si ingrata.
.
Nemiloasa,ingrata...DA ..inumana..neah ,aici e de discutat despre ceea ce inseamna inuman,multa vorbarie...Oricum cred ca ar merge la casele de pariuri,place your bets,care moare primu'...

Vortex
17 May 2011, 22:15
o alta chestie. daca toti vom stii cand vom muri, ce rost ar mai avea sa traim?
Oricum stii ca mori...:)
in fine, as mai avea multe de zis... da sincer, mi se pare inutil.
Foarte adevarat!:)

dragonfly_drk
17 May 2011, 22:19
o alta chestie. daca toti vom stii cand vom muri, ce rost ar mai avea sa traim?
Oricum stii ca mori...:)

da... toti stim ca murim dar nimeni nu stie cand. tocmai chestia asta ne tine in viata. faptul ca nu ne gandim 24/24 la moarte si faptul ca totusi, in subconstient suntem constienti ca vom muri. daca am stii cand vom muri, nu am mai gasi rostul vietii pentru ca am stii cand se termina.;)

nu stiu daca ma intelegi. logica mea e destul de intortocheata la ora asta si chiar evit sa scriu commenturi lungi. dar daca va fi nevoie, o voi face, chiar daca nu cred ca va intelege cineva ceva din ele.:))

rvn
17 May 2011, 22:20
vortex,
mai are importanta scurgerea timpului cand stii ca mori? ca tot reclami ca ceasul e inapoi cu o ora.

Vortex
17 May 2011, 22:23
vortex,
mai are importanta scurgerea timpului cand stii ca mori? ca tot reclami ca ceasul e inapoi cu o ora.
Unii,spre deosebire de danonino, nu se gandesc doar la moarte!:DTotul e important intr-o masura mai mica sau mai mare,pentru ca daca nu ar fi nu ar exista!:D

dragonfly_drk
17 May 2011, 22:28
da, asta asa e... si vezi tu, apropo de ceasul ala care e cu o ora in urma... asta e semn bun pentru tine. inseamna ca vei trai cu o ora in plus...:))

Vortex
17 May 2011, 22:30
da, asta asa e... si vezi tu, apropo de ceasul ala care e cu o ora in urma... asta e semn bun pentru tine. inseamna ca vei trai cu o ora in plus...

“So teach us to number our days, so that we may apply our hearts unto wisdom.”
Cred ca si tie ti se aplica nu?

dragonfly_drk
17 May 2011, 22:33
danonino... ti-e frica de moarte? e un sentiment perfect normal. da sincer, nu trebuia un topic pentru asta. sau poate trebuia ca sa ne readucem aminte din cand in cand ca nu suntem nemuritori... si totusi, dupa toata discutia, te simti mai bine? te simti mai nemuritor? nu

eu am impresia ca ai vrea ca testul ala sa existe. pentru ca nu ti-e frica in fapt de moarte ci ti-e frica de faptul ca nu stii cand va veni.;)

rvn
17 May 2011, 22:39
esti diliu.

M-as plictisi daca nu as fi.

cred ca mai repede te-ar stresa faptul ca ai fi plictisitor pentru altii.sau inclusiv asta.
de acelasi sindrom sufar si eu.
propun un remediu:dileala la maxim(UM)!!!!!! sic!
si dupa aia...putem muri fericiti!

rvn
17 May 2011, 22:44
Am si spus mai sus ca as vrea ca acel test sa existe, sunt chiar curios.

Cat despre frica de moarte si moartea ca o constanta... chill. Merg pe principiul ca moartea se intampla si atat.
nu spune asta! moartea nu SE INTAMPLA! moartea e sigura si stim ca ea va veni.si e normal sa ne fie frica,pt.ca altfel,am face tot felul de grozavii in ideea ca nu ne este frica de ea...

rvn
17 May 2011, 22:52
E o intamplare sigura..

asta suna putin ciudat. intamplarea e nesigura....prin definitie.mai repede as folosi expresia "fapt".

Nu m-ar stresa prea repede, punandu-mi propria parere pe primul loc. Da, stiu, sunt un egoist, un arogant, etc.[/QUOTE]
constientizezi lucrul acesta,si-ti place.de-aia vrei sa stii cand mori.din aroganta!

rvn
17 May 2011, 22:59
Nu, din curiozitate. Sa presupunem ca as cunoaste data. E o chestiune intima... si asa trebuie sa ramana.

Da, stiu, "intamplare sigura" nu e chiar cea mai fericita alaturare. Din cunstintele-mi vagi, nu e un oximoron toata treaba?
de ce trebuie sa fie intima? e dovada de egoism! poate cei dragi vor sa-ti fie alaturi.este altceva cand ei stiu ca vei muri.
oximoron? nu stiu...ne uitam in dex..

White1
17 May 2011, 23:06
"Intamplare sigura" e cat se poate de corect:P

Liviu-
17 May 2011, 23:07
sa imi bata si maine la usa ca ii deschid cu cea mai mare placere si ii dau si o cafea daca vrea si daca pofteste (ma refer la moarte)

O partida de sah nu?

nu mi-e firca de ea pentru ca deja m-am obisnuit cu existenta ei si cu gandul ca intr-o zi o sa vina si la mine... (can't wait for it... sa-i rad usor in fata si sa ii spun cat e de proasta)

Ideea asta, care probabil se vrea un fel de acceptare matura a inevitabilitatii mortii, mi se pare extrem de puerila. Sa te vad eu cu un copil de cateva luni (pe care presupunem ca-l iubesti), indragostita pana peste cap de noul tau sot, asteptand moartea ca sa-i razi in fata.

Hai sa fim seriosi, nimeni nu vrea sa moara, decat daca e depresiv... sau poate extrem de religios si crede ca trebuie sa moara pentru a fi o fiinta implinita, completa sau mai stiu eu ce. Dar un om normal, pana si un om nebun, nu vrea sa moara si ii e frica de moarte, chiar daca nu recunoaste sau nu-si da seama pe moment. Constientizarea asta a fricii imi aduce aminte de senzatia cand ai gresit ceva si-ti pare extrem de rau, ti-e frica sau te incearca alte sentimente nedorite, iar apoi, cand lucrurile se rezolva, uiti de ce ai trait atunci si repeti aceleasi greseli. Ideea e ca nu devii constient de anumite lucruri decat atunci cand esti in toiul lor, si pana si experienta lor s-ar putea sa nu mai conteze odata trecut cu bine de acel moment. Exemple foarte bune sunt cele ale alcoolicilor care abia ce primesc un nou ficat si-l stica in cateva luni tot de la bautura. Vad atata lume care zice ca e impacata cu faptul ca fumatul poate provoca cancerul pulmonar (si altele), dar ma intreb cati mai considera ca s-a meritat sa traiasca asa cum au vrut ei, "o viata mai scurta, dar plina de placere", atunci cand doctorul le spune ca mai au cateva luni de trait?

rvn
17 May 2011, 23:25
. Ideea e ca nu devii constient de anumite lucruri decat atunci cand esti in toiul lor, si pana si experienta lor s-ar putea sa nu mai conteze odata trecut cu bine de acel moment. ?
daca am face asta, am putea preveni tot raul care ni se intampla. de fapt, am fi nemuritori. si iarasi n-ar fi bine. n-ar mai exista motiv pt perpetuarea speciei si nici nu s-ar mai diversifica.
atunci, chiar ca ne-am plictisi unii de altii. am vedea aceleasi fetze in fiecare zi!
ca tot ziceai de ADN. el se adapteaza.si incearca sa gaseasca modalitatea prin care specia sa reziste. celulele sunt unite intre ele, nu? daca nu s-ar rupe lantul acesta cateodata, n-ar exista nici motive ca specia sa se perfectioneze, din punct de vedere biologic, vorbesc...
acuma, cred ca tu te pricepi mai bine....sper ca asa e...

rvn
17 May 2011, 23:30
moartea presupune regenerare.care inseamna viata.
sau nu...este cea mai buna SCUZA pt. regenerare...

Liviu-
17 May 2011, 23:38
. Ideea e ca nu devii constient de anumite lucruri decat atunci cand esti in toiul lor, si pana si experienta lor s-ar putea sa nu mai conteze odata trecut cu bine de acel moment. ?
daca am face asta, am putea preveni tot raul care ni se intampla. de fapt, am fi nemuritori. si iarasi n-ar fi bine. n-ar mai exista motiv pt perpetuarea speciei.

Nu cred ca ne referim la acelasi lucru, cel putin ce am spus eu n-are nicio treaba cu nemurirea :P Ideea era de constientizare a fricii, constientizarea adevarata a unei morti iminente, nu "constientizare" a mortii cand totul e bine si frumos. Mi se par lucruri extrem de diferite.

ca tot ziceai de ADN. el se adapteaza.si incearca sa gaseasca modalitatea prin care specia sa reziste. celulele sunt unite intre ele, nu? daca nu s-ar rupe lantul acesta cateodata, n-ar exista nici motive ca specia sa se perfectioneze, din punct de vedere biologic, vorbesc...
acuma, cred ca tu te pricepi mai bine....sper ca asa e...

Intr-adevar, cam prin liniile astea. Oricum, eu am vrut sa fie clar ca ma refeream la modificarea ADN-ului in timpul vietii, nu prin reproducere, atunci cand rezulta un nou organism. Spun asta pentru ca nu sunt sigur la care din variante se referea Vortex.

Apropo de ideea cu nemurirea, eu cred ca se va ajunge la un moment cand omul va fi capabil sa se regenereze mai rapid decat s-ar degrada, putand fi astfel nemuritor (excludem toata gama de accidente). Ca nu se va intampla in timpul vietii noastre (sau cine stie!?).si ca s-ar putea sa nu traim ca specie pana in acel moment e alta treaba.

rvn
17 May 2011, 23:45
ideea ta din urma e adevarata, dar numai daca tendinta spre natalitate ar fi direct proportionala cu progresul, cu modificarea mentalitatilor, a educatiei si cat de sofisticata devine viata, atunci cand e sustinuta material.
din pacate, disproportia este uriasa. organismele noi,daca se nasc in numar mare, nu e bine.
calitatea lor,ma refer strict la exemplarele umane, se reduce simtitor.
intotdeauna m-am intrebat de ce saracii fac mai multi copii,iar bogatii se limiteaza la minimum.
oare n-ar trebui sa fie invers?
ah, sa-l chemam pe Mengele?

AndreiStefan
18 May 2011, 01:41
...Da, stiu, sunt un egoist, un arogant, etc.

da...dar nu asta deranjeaza cel mai mult, in cazul tau. As avea nevoie cateva minute bune sa te "modelez" in cuvinte...de aceea ma rezum la a te defini, pe scurt, retard...la fel de retard ca si desenele si personajul de care te folosesti ca poza de profil. In majoritatea topicurilor vad aceasi nuanta de "agresivitate" in modul de exprimare...duci lipsa de atentie sau esti unul dintre acele "triste exemplare" ce gasesc in comunitatile online, un refugiu si o rezolvare petru toate esecurile din viata de zi cu zi.

Probabil esti inca la o varsta frageda si inca incerci sa iti definesti o personalitate...ceea ce ar fi cat de cat scuzabil, desi pe la 15-16 ani ar trebui sa iti formezi niste principii si idei. Dar daca nu varsta este problema ta, atunci nu esti nici macar demn de mila!

Am citit in alt topic ca esti fericit ca ai alergat alaturi de Gabi Szabo...sincer, daca intr-adevar ai fost in apropierea ei atunci exprimarea ar fi trebuit sa fie "am alergat-o pe Gabi Szabo"...pentru ca mi-e greu sa cred ca ar fi dorit sa respire acelasi aer cu tine...

Esti trist si incurabil...si mai trist e ca mai sunt si destul de multi ca tine. Iti spun cat se poate de sincer si simplu ca as bate la tine sau la "clonele" tale la fel cum bateam cu tata la covoare la inceputul anilor 90...si apoi te-as trimite spre adoptie spre o familie care iti poate oferi cei 7 ani de acasa si sa te poata ajuta in anumite probleme ce tin de factura mentala...

"Astept" cu mare nepasare dejectiile tale verbale...cu cat te vei strofoca mai tare si cu cat vei apela mai mult la prietenul tau dexonline, cu atat voi sti ca am tintit in orgoliul tau de "gainar de cartier"...

On topic:

Trebuie sa fi destul de dezamagit de tine si de viata, ca sa iti doresti sa afli cand vei muri. Oricine se dezice de la imprevizibilul vietii denota ca nu prea are pentru ce spera sau lupta, de aceea se agata de orice este exact si sigur, pentru ca doar acolo are impresia ca nu poate da gres.

Si daca as fi diagnosticat cu vreo boala incurabila n-as dori sa aflu cand voi muri...prefer sa merg pe un drum caruia nu-i vad sfarsitul, chiar daca stiu ca exista.

SNOWMAN34
18 May 2011, 02:39
Andrei... Scuze pt off top, dar te-ai gandit ca omul poate asta vrea sa arete uneori lumii?
Acestei lumi, de litere.
Eu nu-l cunosc, nu am discutat niciodata cu el, dar de-a lungul timpului i-am citit cateva postari mai mult decat sensibile fata de pielea groasa pe care il tot acuzati voi ca o arata.
Cat despre inteligenta, cred ca nici dusmanii declarati de pe acest forum nu i-o mai contesta...
Pe cuvant, am obosit eu, de cand tot dati in omul asta care cu ce-apucati...

Despre on topic, da, o sa mor, dupa voi macar la doua zile distanta. :))
Habar n-am ce trateaza, dar din titlu asta am nimerit, la dracu, e 4 dimineata... :))

dragonfly_drk
18 May 2011, 08:28
sa imi bata si maine la usa ca ii deschid cu cea mai mare placere si ii dau si o cafea daca vrea si daca pofteste (ma refer la moarte)

O partida de sah nu?
logic. castigatorul ia tot. daca eu castig... voi cere nemurire>:)

Ideea asta, care probabil se vrea un fel de acceptare matura a inevitabilitatii mortii, mi se pare extrem de puerila. Sa te vad eu cu un copil de cateva luni (pe care presupunem ca-l iubesti), indragostita pana peste cap de noul tau sot, asteptand moartea ca sa-i razi in fata.
deocamdata sunt la o varsta la care imi pot permite sa gandesc asa. tu consideri gandirea asta puerila. ok, mi-o asum... nu e nicio problema. e doar o parere pe care ti-ai expus-o si nu m-a atacat intratat incat sa te contrazic mai ales ca de cele mai multe ori, recunosc, ma incadrez in categoria pe care ai mentionat-o. si totusi, (si aici poate gresesc) sunt sigura ca la fel voi gandi si mai incolo. daca prin absurd, sa spunem, voi trece prin scenariul mentionat de tine mai sus, well... consider ca cel mai bun lucru pe care as putea sa il fac in acel moment ar fi sa fiu alaturi de cei pe care ii iubesc si sa le ofer niste ultime clipe placute. asa isi vor aminti si ei de mine cu drag iar eu voi muri impacata. cel putin asa sunt de parere ca ar trebui sa faca un om normal care cat de cat gandeste. desigur, ma va durea. insa moartea e inevitabila si pana la urma trebuie sa acceptam ideea asta.

Hai sa fim seriosi, nimeni nu vrea sa moara, decat daca e depresiv... sau poate extrem de religios si crede ca trebuie sa moara pentru a fi o fiinta implinita, completa sau mai stiu eu ce. Dar un om normal, pana si un om nebun, nu vrea sa moara si ii e frica de moarte, chiar daca nu recunoaste sau nu-si da seama pe moment.

eu nu am zis ca vreau sa mor. am spus ca stiu ca o sa vina si ca o astept. ca defapt, fara sa vrem, asta facem toata viata. asteptam sa murim. (desigur, e o metafora)

Constientizarea asta a fricii imi aduce aminte de senzatia cand ai gresit ceva si-ti pare extrem de rau, ti-e frica sau te incearca alte sentimente nedorite, iar apoi, cand lucrurile se rezolva, uiti de ce ai trait atunci si repeti aceleasi greseli. Ideea e ca nu devii constient de anumite lucruri decat atunci cand esti in toiul lor, si pana si experienta lor s-ar putea sa nu mai conteze odata trecut cu bine de acel moment. Exemple foarte bune sunt cele ale alcoolicilor care abia ce primesc un nou ficat si-l stica in cateva luni tot de la bautura.

aici ai dreptate. no comment.

Vad atata lume care zice ca e impacata cu faptul ca fumatul poate provoca cancerul pulmonar (si altele), dar ma intreb cati mai considera ca s-a meritat sa traiasca asa cum au vrut ei, "o viata mai scurta, dar plina de placere", atunci cand doctorul le spune ca mai au cateva luni de trait?

well... pai, si eu fac parte din categoria de oameni "impacata". consider fumatul o placere (stiu, e doar o scuza pentru viciu) si nu vreau sa ma las. de aceea nici nu spun ca nu pot sa ma las... nu sunt genul care sa imi gasesc scuze de genu. pur si simplu, daca ma intreaba cineva de ce nu ma las, avand in vedere ca eu nu am voie sa fumez pentru ca oricand pot sa caput de la o tigara, le raspund ca nu vreau. e un risc pe care mi-l asum si de care sunt constienta. e o adrenalina care imi pompeaza in vene si nu vreau sa renunt la ea. ma joc cu moartea iar in momentul in care se va intampla chiar nu o sa imi para rau. (si nu ma contrazice... sunt 100% sigura de ceea ce o spun). si nu... LA ORA ASTA nu sunt nici depresiva nici fantaica religioasa. pur si simplu traiesc dupa legile mele si nu dupa cele pe care viata mi le impune.
si desigur, nu sunt atat de cretina incat sa spun ca in ultima clipa voi zambi. sunt constienta ca voi avea o spaima, in fond doar in ultima clipa constientizezi cu adevarat ce se inatampla. pana atunci, iti poti doar imagina. iar pana in clipa aia, mie nu imi va fi frica. ce va fi dupa, well... nu va fi nimeni langa mine sa vada...B-)

rvn
18 May 2011, 08:57
exista o categorie aparte de persoane care stiu sigur cand vor muri: condamnatii la moarte.
si cred ca ei spera pana in ultima clipa,pana cand sunt introdusi in camera mortii, ca vor fi gratiati.atunci cand stii ca ti se apropie sfarsitul fiecare secunda de viata ai vrea sa o traiesti din plin.si totusi...ce sens mai are sa li se satisfaca ultimele dorinte?oricum, e inutil.e doar un gest de "umanitate cinica" din partea celor care dau verdictul.

sergiuseling
18 May 2011, 10:00
Păi mor mai împăcaţi. Până la urmă ajută la imaginea statului care-l omoară.
Testul acela cred că e inutil, de cele mai multe ori bolile cumulate sunt cele care duc la moarte şi e greu de crezut că un test poate spune când vom contacta vreo boală.
De cazul accidentelor iarăşi nu văd cum le poate prezice.

Chestia cu moartea fiecare o tratează cum vrea. Am văzut că mulţi o ignoră şi îşi trăiesc viaţa cum vor, consideră că e prea trist să se gândească la ea.
La creştini e mai uşor, pentru că Hristos ne-a arătat că moartea poate fi învinsă şi nu e capătul drumului. Prin urmare nu mai e aşa critică şi putem să ne luăm gândul de la ea şi să facem alte lucruri în schimb pentru noi şi urmaşii noştri.

rvn
18 May 2011, 10:07
accidentele se pot preveni.exista un sambure de adevar in zicala cu drobul de sare.din pacate,multi o ignoram.daca n-am face asta, sigur am innebuni.am impresia ca suntem programati sa suportam numai ce ne place.desi,de multe ori,ne face placere sa suportam si ce,teoretic,ne displace.inclusiv moartea.

Sorin87
18 May 2011, 11:06
cred ca nimeni nu ar vrea sa stie cand o sa moara, mai bine sa nu sti ca atunci te poti bucura de viata din plin

Cristina_
18 May 2011, 12:21
Eu nu cred ca cineva poate sa stie exact cand va muri.Sunt doar povesti pt prosti cei care iti zic ca fac experimente si afla data cand vei muri. Si sa zicem la absurd ca afli cand vei muri, ce vei face? Dai spaga la moarte sa te lase sa traiesti mai mult 1-2-3 ore.. etc ?>:) Subiectul mi se pare pueril.

andreiu7z
18 May 2011, 13:23
Eu nu cred ca cineva poate sa stie exact cand va muri.Sunt doar povesti pt prosti cei care iti zic ca fac experimente si afla data cand vei muri. Si sa zicem la absurd ca afli cand vei muri, ce vei face? Dai spaga la moarte sa te lase sa traiesti mai mult 1-2-3 ore.. etc ?>:) Subiectul mi se pare pueril.
Ce vei face? Vei face, probabil, ce au făcut M. Freeman cu J. Nicholson in The bucket list.

AndreiStefan
18 May 2011, 13:45
Andrei... Scuze pt off top, dar te-ai gandit ca omul poate asta vrea sa arete uneori lumii?
Acestei lumi, de litere.
Eu nu-l cunosc, nu am discutat niciodata cu el, dar de-a lungul timpului i-am citit cateva postari mai mult decat sensibile fata de pielea groasa pe care il tot acuzati voi ca o arata.
Cat despre inteligenta, cred ca nici dusmanii declarati de pe acest forum nu i-o mai contesta...

Despre on topic, da, o sa mor, dupa voi macar la doua zile distanta. :))
Habar n-am ce trateaza, dar din titlu asta am nimerit, la dracu, e 4 dimineata... :))

Ca sa arate?! Cat de retard poate sa fie?! Reuseste cu brio, dupa cum poti vedea mai jos...

Vrei sa joci hora prostiei cu el, esti invitatul meu...

Bai, papagal! E ma-ta la mine, vrei sa o intrebi ceva? Acum, cat are gura libera.B-)

Nu creeed! Te rog, spune-mi cum reusesti sa nu mori cand traversezi strada!
Tre sa plec. HAI, PA!

Vai ce smecher esti tu pustiule cu emoticonul ala dupa o replica plina de inteligenta...un cocalar adevarat!

Ma bucur ca te-am atins cu o decriere cat se poate de subtila....esti tare in gura in spatele monitorului ca pe strada nu ridici privirea din pamant...

Daca tot ai plecat/pleci macar du-te si nu te mai intoarce...

Liviu-
18 May 2011, 14:50
Hai sa lasam vorbele astea pentru mesaje private daca tinem neaparat sa le spunem.

Dar...

N-ar strica ceva mai multa atentie, mai ales daca tii sa-ti expui parerea. In majoritatea cazurilor, cu foarte putine exceptii, danonino este cel care porneste conflictul.

White1
18 May 2011, 16:12
:)) Ar fi fost culmea ca un topic initiat de Danonino sa nu degenereze intr-o cearta. Dar daca e vorba de ban, nu el e cel care il merita acum.

Liviu-
18 May 2011, 16:40
@ Liviu
Ti se pare ca, in cazul asta, l-am pornit eu?

Acum a fost o gratuitate din partea lui. Dar hai sa trecem peste, eventual cine poate sa stearga si mesajele inutile ca sa nu continue degeaba off-topicul asta.

AndreiStefan
18 May 2011, 22:49
@ Liviu
Ti se pare ca, in cazul asta, l-am pornit eu?

Papagalul se baga cu japca in seama, s-a simtit ignorat, vrea atentie. Ca un bun crestin, i-o dau, ca tot tine gura deschisa. B-)

Ca sa arate?! Cat de retard poate sa fie?! Reuseste cu brio, dupa cum poti vedea mai jos...

Vrei sa joci hora prostiei cu el, esti invitatul meu...

Vai ce smecher esti tu pustiule cu emoticonul ala dupa o replica plina de inteligenta...un cocalar adevarat!

Ma bucur ca te-am atins cu o decriere cat se poate de subtila....esti tare in gura in spatele monitorului ca pe strada nu ridici privirea din pamant...

Daca tot ai plecat/pleci macar du-te si nu te mai intoarce...

Bai, nu fi nesimtit! Si ma-ta participa la hora, e in centru, cu servetele in genunchi si gura deschisa. Nu riscam mai mult, esti de ajuns tu pe lumea asta. B-)

Ce zici, am fost prea subtil ca sa percepi aluzia?

Si, totusi, parca nu iti pasa...

"Astept" cu mare nepasare dejectiile tale verbale

Sunt baiat bun, vrei atentie, ti-o dau.

LE.
Ban, ceva?

Esti dauna totala...altceva in afara de "mame" nu poti sa scoti...mai si vorbesti de papagal, c***t cu ochi...da-ti doua palme si scoate-ti capu dintre picioare, ca esti vai mortii tai...nici de reciclat nu esti bun!

Ca sa fiu on-topic...probabil ca ai supt de la celalalt parinte si de aceea esti atat de afectat sa afli cand cei muri...si nu m-ar mira sa iti doresti sa "tragi pe dreapta" mai repede. Ai nevoie de ajutor pustiule...nu stiu cum ai reusit sa ajungi in halul asta.

@White1 and Liviu- :

Cum l-ati putut suporta pe boschetarul atata vreme?!...daca va complaceti cu prostia lui si jignirile repetate aproape in toate topicurile la care participa,atunci e grav...

Nu e topic sa nu vad dejectiile lui verbale ca o pata printre niste postari normale/decente...si sunt destui care se plang de prezenta "limitatului" cu probleme de factura mentala.

Preferati sa mergem pe tipicul romanesc "lasa ca pleaca singur"/"lasa ca trece de la sine"?

White1
18 May 2011, 23:02
Eu sunt destul de nou aici, n-am avut de suportat prea multe. Ideea e ca i-am vazut mai multe posturi, nu stiu de ce e asa de violent(in limbaj) dar prefer userii ca el unora care vorbesc foarte frumos dar lasa mesaje stupide, care nu zic nimic, doar de dragul numarului de mesaje postate. Daca te-ai lamurit cu ce persoana ai de a face, poti sa il eviti sau sa nu il bagi in seama, tu ii raspunzi cu aceiasi moneda, ba mai mult, acum tu ai "atacat" primul.

dragonfly_drk
19 May 2011, 01:05
@Andrei... iti dau un sfat: tempereaza-te. Prin limbajul tau nu faci decat sa fii si tu la acelasi nivel cu el. ba, poate chiar mai jos. nimeni nu te forteaza sa ii raspunzi la comentarii... si stii cum se spune: cel mai destept cedeaza iar in momentul de fata, nu dai dovada ca tu ai fi cel care sa o faca. O fi danonino oaia neagra, dar de data asta tu ai fost primul care l-a atacat. daca vroiai sa ii spui ceva sau sa il injuri,puteai linistit sa ii trimiti un pm si sa eviti toata tevatura asta care ai creat-o si care sincer, pe mine ma degusta.

si inca ceva: pe viitor, daca te deranjeaza ceva din ceea ce scrie danonino, iti dau un sfat. incearca sa il desfiintezi finut cu replici destepte si nu te mai ascunde prin spatele blocului ca nu iti sade bine.;)

AndreiStefan
19 May 2011, 02:13
Eu sunt destul de nou aici, n-am avut de suportat prea multe. Ideea e ca i-am vazut mai multe posturi, nu stiu de ce e asa de violent(in limbaj) dar prefer userii ca el unora care vorbesc foarte frumos dar lasa mesaje stupide, care nu zic nimic, doar de dragul numarului de mesaje postate. Daca te-ai lamurit cu ce persoana ai de a face, poti sa il eviti sau sa nu il bagi in seama, tu ii raspunzi cu aceiasi moneda, ba mai mult, acum tu ai "atacat" primul.

Stai linistit si eu sunt la fel de nou pe forum...

N-ai nimic impotriva lui?!:) Asta pana cand se va lega si de tine, apoi vei schimba moneda. Da, l-am "abordat" pentru diferite comentarii idioate facute in mai multe topicuri cu adresa catre diferiti membrii...

Daca te complaci cu insultele unui copil de 15-16 ani fara pic de educatie si esti genul care prefera sa intoarca capul cand vezi un idiot ca arunca cu noroi in multime...toate cele bune si pana la urma de ce nu-i urmezi comportamentul?!

@Andrei... iti dau un sfat: tempereaza-te. Prin limbajul tau nu faci decat sa fii si tu la acelasi nivel cu el. ba, poate chiar mai jos. nimeni nu te forteaza sa ii raspunzi la comentarii... si stii cum se spune: cel mai destept cedeaza iar in momentul de fata, nu dai dovada ca tu ai fi cel care sa o faca. O fi danonino oaia neagra, dar de data asta tu ai fost primul care l-a atacat. daca vroiai sa ii spui ceva sau sa il injuri,puteai linistit sa ii trimiti un pm si sa eviti toata tevatura asta care ai creat-o si care sincer, pe mine ma degusta.

si inca ceva: pe viitor, daca te deranjeaza ceva din ceea ce scrie danonino, iti dau un sfat. incearca sa il desfiintezi finut cu replici destepte si nu te mai ascunde prin spatele blocului ca nu iti sade bine.;)

Ai fi surprinsa cat de calm sunt...

Cum i-am spus si lui White1...e optiunea voastra sa il tolerati. Pana la urma de vina sunt acei admini care ii tolereaza prezenta desi a intrecut masura in repetate randuri.

In aceasi masura puteai sa-mi trimiti si tu un PM si sa spui ce aveai pe suflet daca intr-adevar nu doresti sa prelungesti discutia asta plina de jigniri...dar ca de obicei, la sfaturi suntem toti buni;)

Cat despre al doilea sfat...

Nu prea imi sta in fire sa vorbesc civilizat cu un retard de 15-16 ani, fara pic de educatie si cu un tupeu de "gainar". Cand vad un maimutoi ca intrece masura, in nici un caz nu ii strang mana politicos si il invit la o discultie civilizata...si sti foarte bine ca l-am lasat lasat odata in pace, dar dupa cum ai observat continua sa jigneasca in aceasi masura in diferite topicuri.

Si DA...fac parte din generatia cu "cheia la gat" care ne petreceam copilaria afara, in spatele blocului, pe terenurile de fotbal, in parcuri...oriunde numai in casa nu. Daca tu vezi in asta o "rusine" atunci e clar ca nu suntem pe aceasi lungime de unda.

Insa spre deosebire de pustiul in cauza, pot sa prestez un limbaj decent in functie de situatii si de persoanele dispuse la dialog si in nici un caz nu sunt o persoana agresiva care, dupa cum m-ai acuzat, arunca primul cu noroi... Tolerez destule, am rabdare, dar cu o limita.

Cam atat cu comentarii referitoare la subiectul "retardino" din partea mea, pentru ca deja ma bat cu morile de vant...va las sa va delectati cu topicuri denumite "inteligent" -O sa mori- si cu filozofiile aferente:-?

Vortex
19 May 2011, 12:05

Si uite cum topicul asta a ajuns de la prezicerea datei la care danonino o sa moara la 'cum sa-l omorati pe danonio'...=))

White1
19 May 2011, 13:07
toate cele bune si pana la urma de ce nu-i urmezi comportamentul?!
Nu intinde coarda. Nu e treaba mea sa sanctionez comportamentul userilor, si nu am zis nicaieri ca sunt de acord cu limbajul pe care il foloseste(am zis doar ca il prefer unui limbaj "regulamentar" si cat se poate de anost). Imi lipseste spiritul tau cavaleresc (iubesti chiar atat mult userii incat te deranjeaza cand Danonino are confruntari cu altii?-nu ma face sa rad), si atunci cand o sa fiu luat si eu in "colimator" (si din moment ce postez intr-un topic initiat de el, si l-am vazut de ce e in stare, e un risc asumat, nu?) o sa-i raspund cum cred de cuviinta. Acum hai sa fim seriosi, daca intr-adevar l-ai considera un "copil de 15-16 ani fara educatie" nu l-ai baga in seama-si in nici un caz nu l-ai "educa" tu cu limbajul pe care il folosesti cand vorbesti cu el. Trimite un measj la "Reprosuri pentru moderatori" daca nu ai facut-o pana acuma, in cazul in care chiar vrei sa rezolvi ceva.

dragonfly_drk
19 May 2011, 16:22
Nu prea imi sta in fire sa vorbesc civilizat cu un retard de 15-16 ani, fara pic de educatie si cu un tupeu de "gainar".
da unde scrie ca danonino are 15-16 ani? ahhh... sunt curioasa. mie ce varsta imi dai? si vezi, ca te prind daca te uiti la profilul meu,(tu sau oricare din prietenii pe care ii ai in lista) asa ca nu trisa;)
hai sa vedem... daca tot suntem la topicul despre moarte. chiar mi-a venit o idee misto. daca tu poti ghicii cati ani au anumiti useri... oare poti ghicii si cand vor muri?>:)

Cristina_
19 May 2011, 16:29
Nu prea imi sta in fire sa vorbesc civilizat cu un retard de 15-16 ani, fara pic de educatie si cu un tupeu de "gainar".
da unde scrie ca danonino are 15-16 ani? ahhh... sunt curioasa. mie ce varsta imi dai? si vezi, ca te prind daca te uiti la profilul meu,(tu sau oricare din prietenii pe care ii ai in lista) asa ca nu trisa;)
hai sa vedem... daca tot suntem la topicul despre moarte. chiar mi-a venit o idee misto. daca tu poti ghicii cati ani au anumiti useri... oare poti ghicii si cand vor muri?>:)

dragonfly_drk the most cool person from this forum :D

dragonfly_drk
19 May 2011, 16:37
well.. thank you. now i am blushing :">
P.S. poate ne vedem la o cafea some day... >:) - si ca sa fiu on-topic - ca sa discutam despre teoria "danocucu" care mai e intitulata si "o sa mori"... =))

Cristina_
19 May 2011, 16:43
P.S. poate ne vedem la o cafea some day... >:) - si ca sa fiu on-topic - ca sa discutam despre teoria "danocucu" care mai e intitulata si "o sa mori"... =))

Desigur, chiar mi-ar face placere ;)

ulrich
19 May 2011, 18:50
urasc moartea. nu boala, batranetea, saracia sau uratenia, precum printul siddhartha. nu, ma enerveaza moartea, ca n-ai cum sa lupti cu ea. lovesti in gol. si ma scoate din pepeni genul asta de adversar.

rvn
19 May 2011, 19:00
ulrich,
ai insirat efectul si patru potentiale cauze ale lui.poti muri de batranete,boala,saracie sau uratenie.daca incerci sa lupti cu ele si reusesti sa le invingi,poate mai elimini din riscurile de a ajunge s-o vezi si ai tot mai multe sanse sa nu ajungi in cea din ultima faza,aia in care sa o intalnesti pe Doamna cu Coasa.
moartea este inevitabila,dar putem sa trisam un pic:o putem ocoli.si asta e o tactica in lupta.derutarea adversarului parca de numeste, nu?

AndreiStefan
19 May 2011, 19:52

Da vad ca iti tot place sa framanti "aluatul" de pomana...parca te deranja discutia?!Am mentionat ca varsta ar fi o scuza pentru comportamentul lui...de aceea da-mi voie sa cred ca asa e...altfel vai de...

Azi imi ceri sa-ti ghicesc varsta, maine viitorul...s-ar putea sa te taxez, nu fac gratuitati.

nu, dar daca asta iti debiteaza tie mintea sa intrebi, s-ar putea sa-ti ghicesc "culoarea părului" X_X

:P

dano-cum?:)) Pai luati-l si Cucu-Dano si vedeti ce iese;) S-ar putea sa fie mai predispus ca mine la ghicit date de deces sau alte chestii ce va pasioneaza...:-h

dragonfly_drk
19 May 2011, 20:48
nu, dar daca asta iti debiteaza tie mintea sa intrebi, s-ar putea sa-ti ghicesc "culoarea părului" X_X

la faza asta, trebuie sa recunosc ca ai fost foarte tare... :))... thumbs up for that \m/

in alta ordine de idei, gata, ma opresc. m-am amuzat destul. acum totul incepe sa devina plictisitor...(:|

rvn
19 May 2011, 21:35
actimelas,
cand ti-am zis ca esti diliu,n-am exagerat deloc.chiar esti,dar iti sade bine.
cu alte cuvinte, la tine poate veni moartea oricand,ca tu o vei primi cu zambetul pe buze.
te invidiez,iaurtelas...si-mi pare rau ca n-ai stari febrile mai des.imi plac poezioarele tale!

dragonfly_drk
19 May 2011, 21:46
degeaba... orice ar zice toata lumea, atunci cand nu injura, danonino e chiar amuzant...:))

AndreiStefan
19 May 2011, 22:25
"Noo, no es amor,
lo que tu sientes se llama obsession,
una illusion, en tu pensamiento"
Sunt eu nebun, sau ce? (Sanse mari sa fiu ::"> , faceti abstractie de "eu")
Ok, partea cu versurile, recunosc, a fost ciudata. Am o scuza buna, sunt bolnav... bine, si daca nu as fi fost, tot as fi pus acelasi lucru.

@ Mai Stefanel.
E nasol cand uiti sa iti iei medicatia. Nu de alta, dar ai umplut 2 pagini de unul singur, cu incercari disperate de a-mi capta atentia. Sincer, daca vroiai sa fim amici, ai fi putut sa ma intrebi frumos... bine, tot te-as fi refuzat, dar as fi facut-o intr-un mod politicos astfel incat sa ne scutesti de traumele copilariei tale. Dar, hei, poate te face sa te simti mai bine, iar eu nu vreau sa stau in calea fericirii tale.

Deci se poate sa vorbesti si fara sa-ti bagi si sa-ti scoti in tot ce te inconjoara?!:-? Atunci e bine, inseamna ca te-am "pasteurizat" si chiar ai inceput sa ai haz;)

Mersi de dedicatie Jose Armando:) Te-ai gandit sa incerci sa joci in telenovele?! S-ar putea sa te angajeze ca "menajera parşiva cu ganduri criminale"...

Cate despre pastile...vestea buna e ca m-ai nimerit, sunt un vânător gay-pedofil(adica imi placa baieteii ca tine:-* ) si daca nu-mi iau pastilele, nu se stie cum ajung sa-ti bat la usa..."Hai te rog deschide, E o gagica bine care intreaba de tine...Totul ti se trage de la prea mult bine, am o presimtire ca patesti ceva":> (ca sa fiu si on topic )

jansic
20 May 2011, 14:14
Dar cand?

Ai initiat topicul la fix!

Ce vrei sa spui prin cand? Maine! Pe 21 mai 2011!:))
http://www.jurnalul.ro/stiri/externe/apocalipsa-vine-mai-devreme-21-mai-2011-573311.html

I'm gonna diiiiiiiie!
Eu nu cred ca voi fi printre cei 2%...:-s

Manusa
20 May 2011, 14:54
:)) da maine 21 mai vine sfarsitu, pazea ca vine sfarsitu :))). Mda apropo de asta, oricine poate veni cu o teorie a apocalipsei si sa convinga oamenii ca are dreptate in acea privinta. Parca sfarsitul era in 2012. :)) oricum can o fi sa murim....murim si gata :)

jansic
20 May 2011, 15:16
Pai sfarsitul din 2012 s-a reprogramat maine.:)
We're doooomed! We're gonna diiiiiiie!

chuckyfan
20 May 2011, 18:53
Dar cand?

Ai initiat topicul la fix!

Ce vrei sa spui prin cand? Maine! Pe 21 mai 2011!:))
http://www.jurnalul.ro/stiri/externe/apocalipsa-vine-mai-devreme-21-mai-2011-573311.html

I'm gonna diiiiiiiie!
Eu nu cred ca voi fi printre cei 2%...:-s

Nici eu nu ma prea regasesc printre cei 2 %. Oare cum o fi vremea in perioada asta in iad? Inca nu stiu ce sa-mi pun in valiza:-?
Presimt ca va fi mare inghesuiala la muzee, poate il vor aduce pe Hitler ca ghid:x, din moment ce a fost pomenit pe la Cannes:)

rvn
25 Dec 2013, 22:05
ma intreb cat de ghinionist poti fi, daca in seara de Craciun ti se darama apartamentul, sau si mai rau, intr-o secunda fatitidica, aprinzand lumina, pur si simplu, te trezesti cu peretele prabusindu-se peste tine? este sarbatoare. este iarna. lumea petrece sau doarme. este liniste. este Craciunul. si totusi, o femeie moare in mod stupid, intr-o fractiune de secunda.cui ii pasa? si de ce i s-a intamplat asta tocmai ei? putea fi oricine...si la cateva zeci de metri de gaura neagra in care s-au transformat doua apartamente de bloc, concertul in aer liber al nu stiu caror artisti muritori de foame, nu se intrerupe nicicum. sticla, bucati de zid si metal aruncate in toate directiile. este Craciunul. tot omul petrece, mananca si se bucura c-a venit Mosul. oare se gandea femeia aceea, azi dimineata, ca pana seara va muri?

copila_satanista
25 Dec 2013, 22:52
Sper ca nu cunosti pe cineva din blocul ala :-s

Twinsen
25 Dec 2013, 23:00
rvn, exista o gramada de moduri mai neplacute de a muri.

rvn
25 Dec 2013, 23:32
Sper ca nu cunosti pe cineva din blocul ala :-s
cunosc destui. si am fost extrem de aproape. am avut senzatia ca mi-a explodat propria bucatarie.
T.,nu te contrazic. ma refeream strict la fatalitate.