Log in

View Full Version : Romanii au talent

danonino
20 Feb 2011, 11:33
1213

Moody
20 Feb 2011, 15:33
Tare emisiunea. Mi se pare oarecum logic sa interzica pe youtube filmuletele, deoarece logic vor sa intre toata lumea pe site-ul lor sa mai castige cate ceva din reclame online. Totusi nu sunt de acord cu asta, sunt imagini din toata lumea de la diferite show-uri "cutare's got talent", de ce sa nu ne laudam si noi cu talentele noastre.
Chiar daca aia doi din filmulete seamana,se vede ca nu sunt aceleasi persoane. Poate doar stilul de dans:)

Rapture
20 Feb 2011, 22:33
http://www.youtube.com/watch?v=p-PCh3WZRAQ

Il stiu pe baiatul asta de mult timp si stiu exact ce spunea lumea despre el inainte de a aparea la TV. De vineri, insa, oamenii au inceput sa nege ce au zis si sa de dea pe langa el. Tot ce pot spune e ca lumea e extrem de ipocrita si ca el a devenit orbit de toata treaba asta. In orice caz, il felicit .

buticut
20 Feb 2011, 23:56
^Sad, but true. Cand moare cineva, dintr-o data toti i-au fost prieteni, iar cand altcineva ajunge celebru, isi amintesc dintr-o data ca il stiau inca din copilarie.

Asa-mi place cand lumea il ia peste picior, doar ca sa ramana ulterior cu gura cascata :)). Nu am prins emisiunea de la inceput, dar promite. Din ce am apucat eu sa vad, mi-a placut in special tipa de la bara, a fost chiar wow, nu ma asteptam sa fie un numar atat de reusit.

I-am vazut pe cei de la Fighting Gravity inca de pe la inceputul sezonului AGT, mi-as fi dorit sa castige, au facut ceva care chiar iti taie rasuflarea.

Narcis imi aminteste de http://www.youtube.com/watch?v=WqmvMeshKeY . Nu te-ai gandi ca din asa oameni ar putea iesi o asemenea voce.

Rapture
21 Feb 2011, 08:44
Narcis imi aminteste de http://www.youtube.com/watch?v=WqmvMeshKeY . Nu te-ai gandi ca din asa oameni ar putea iesi o asemenea voce.

Un alt exemplu ar fi acesta:

http://www.youtube.com/watch?v=_j7c4HNX3TU

marllenn
21 Feb 2011, 09:38
Narcis are o voce superba sper sa castige concursul :) si e bacauan :)

iiii
21 Feb 2011, 09:41
e emisiune copiata doar sa se mai faca audienta. am vazut si eu clipul cu melteanu ala care canta dupa lady gaga... injositor. dar daca la roman prinde , bravo protv

copila_satanista
21 Feb 2011, 11:10
Eu cred ca iiii si-a facut o impresie superficiala, l-a vazut p-ala cu lady Gagautza si a tras concluzia: "pfoaa ce emisiune". Am nimerit si eu din ditamai intamplarea emisiunea si m-a pocnit zdravan vocea lui Narcis provocandu-mi o stare incredibila. Imi place ideea in sine si clar se gasesc oameni care sa faca chestii interesante, e ca si cum te-ai duce la un spectacol in care se unesc diverse numere, arte etc. Pana si cei care se fac de ras, se fac de rasul tau deci n-ai ce sa pierzi daca te amuzi un pic. Imi plac si alegerile in materie de juriu, cei trei se completeaza chiar ok, in plus Andi e .. jos palaria. Una peste alta sper sa ma nimeresc si vinerea viitoare uitandu-ma la pro tv.

copila_satanista
21 Feb 2011, 12:31
Tonu' ca tonu', dar gesturile lui - geniale :)) l-au facut p-ala sa capete un elan de era in stare sa jure ca el chiar e lady Gaga!

portofel
21 Feb 2011, 13:34
:)) Sunt de acord cu voi, iar emisiunea va fi un adevarat succes, sau poate deja este...

Mie mi-a placut mult si fata care a avut numarul ala cu bara, gimnasta.....foarte buna!!
FELEA MADALINA

marllenn
21 Feb 2011, 13:37
Prima emisiune a fost super comic dar si frumos mai ales narcis :).Pana la finala mai sunt atatia romani ce o sa mai radem vinerea viitoare :)

iiii
21 Feb 2011, 13:53
Ce mentalitate de rahat. Sincer.

Daca e copiata, ce? Nici nu s-a dat ca fiind originala, ba chiar au spus si in promo ca e copiata si facuta dupa un model. Nu mi se pare nimic rau in asta.

Si nu te-a amuzant siguranta de sine a aluia care canta penibil si se misca la fel de penibil? Mi s-a parut hilar modul in care acuza logistica pentru lipsa lui de talent. Pe sistemul: "Uite un prost, hai sa radem de el!"

Prietene, un orizont mai larg... Au venit niste travesti hidosi, imbracati in dive, care au inceput sa "danseze" pe scena. Guess what? Pe mine m-au distrat. Si nu consider a fi o reprezentatie slaba avand in vedere ca nu au lasat publicul indiferent. Ei/ele si-au propus sa amuze o sala intreaga, ghici ce? Au reusit.

Nu inteleg de ce trebuie acuzat ProTV ca scoate emisiuni pentru audienta. Ce ai vrea sa scoata? Documentare despre istoria razboiului de tesut? Conopida, incotro? La dracu'! Deschide o carte.

tu te integrezi direct in romanii dependeti de idioteniile din mass media, cred ca mai bine ai deschide tu o carte, deoarece tu esti cel care e de acord cu rahaturile televizate. Banuiesc ca esti dependent de Libertatea si Cancan. Nu demonstrezi decat mediocritate si lipsa de respect fata de tine. Oglinda unei societati e mass media, si uite ce place la roman!!! Referitor la aia cu travestitii... daca te-a amuzat inseamna ca esti praf... iti recomand sa te faci si tu. E a doua oara cand dai cu bata in balta, prima data cu snowalker si cu jucariile de craciun, vezi ce vorbesti ca nu toti sunt la fel ca tine ok?

Windom
21 Feb 2011, 17:08
Azi-dimineata se uitau colegii de munca, entuziasmati pina peste poate, chiar la scena cu pricina - Lady Ga Ga & co. Am aruncat si eu un ochi, vrind-nevrind. Penibil, de-a dreptul. Gaguri a la Vacanta Mare. Da, romanii au talent. Au talentul de a lua tot ce-i mai prost de la altii si a-l transforma in ceva si mai prost. Au luat Big Brother, o ineptie fara sens sau rost si au transformat-o intr-o ineptie manelizata. Acum au luat asta si iar se revarsa galeata cu laturi in capul nostru. ProTv a ajuns un cuib de manelisti si cocalari. Mai aveau un 2-3 concursuri de cultura generala, mai vedeti vreunul? N-au nevoie romanii de asa ceva. Lasa sa vina unu sa-si scuture şoricii pe sticlă, să vezi atunci extaz şi audienţă record. Nu zic, există şi la alţii aşa ceva, dar ăia mai au şi alternativă - nu-mi place asta, schimb canalul. Aici pe un post am Iarta-mă, pe unu Soră pentru Mama sau cum mă-sa-i zice, pe altu' rage unu din faringe... Noroc cu Culturalul şi cu NG, ca mai gasesti cite o oază de linişte.

rrs85
21 Feb 2011, 17:32
ProTv a ajuns un cuib de manelisti si cocalari.
Romanii are talent, frate Windoame'...;) (sarcasm franat!)

buticut
21 Feb 2011, 17:48
^True, da' n-ati vazut voi ce trebuia :P. Don't judge a book by its cover, in cazul de fata nu judecati tot show-ul dupa o singura prestatie. Mie sincer mi s-a parut penibil faptul ca le-au dat 3 x DA celor doi cu cainii. Pai suntem aici la romanii au talent sau cainii au talent? WTF? I love dogs si cei doi mignoni erau adorabili, da' totusi :-|

Windom
21 Feb 2011, 19:01
Daca nu trebuie sa o educe, macar sa nu o indobitoceasca cu totul.
In alta ordine de idei, mai usor cu invectivele, ca se lasa cu avertismente sau mai rau.

Moody
21 Feb 2011, 23:15
Eu zic ca a fost primul show, o sa fie mai bine dupa ce o sa fie filtrate "gunoaiele". La final cred ca o sa raman doar romanii cu adevarat talent si chiar o sa va placa la toti.
PS: stiu ca nu e treaba mea, dar vad ca iii are o cruce celtica la avatar, deci nu are cum sa fie comunist, poate legionar:)
PS2: Btw, nu am nimic cu legionarii sau comunistii, fiecare crede ce vrea, oricum aparent nu ne e bine nici in democratie.

iiii
22 Feb 2011, 09:50
danonino, in primul rand cu jignirile personale te rog sa fi mai atent.daca cineva are o alta parere diferita de parerea ta, te ataci prea usor :)

inteleg ca in cazul tau, o emisiune tv copiata si adaptata romaniei, te entuziasmeaza , ajung sa cred ca tu ar trebui sa mai deschizi o carte.

la calitolul stalinism si comunism, nu stiu ce intelegi tu prin astea, dar sunt sigur ca sunt doar doua cuvinte care le-ai auzit in anumite discutii, pt ca ce am zis eu , o parere deschisa si PERSONALA la adresa emisiunii romanii au talent, ai sarit ca ars...

inchei aici posturile in acest topic, ce am avut de zis am zis si sustin din toata inima.

Danonino : unde te mai gasesc pe forumul acesta, si ai comentat ceva la adresa mea, sa vi cu un argument solid, in caz contrar, deschide tv pe ProTV.

Windom
22 Feb 2011, 11:32
O sa fac pe puternicul si o sa inchid topicul daca mai continuati conflictul, oricare dintre voi.

iiii
22 Feb 2011, 11:37
danonino, in primul rand cu jignirile personale te rog sa fi mai atent.daca cineva are o alta parere diferita de parerea ta, te ataci prea usor :)

tu te integrezi direct in romanii dependeti de idioteniile din mass media, cred ca mai bine ai deschide tu o carte, deoarece tu esti cel care e de acord cu rahaturile televizate. Banuiesc ca esti dependent de Libertatea si Cancan. Nu demonstrezi decat mediocritate si lipsa de respect fata de tine. Oglinda unei societati e mass media, si uite ce place la roman!!! Referitor la aia cu travestitii... daca te-a amuzat inseamna ca esti praf... iti recomand sa te faci si tu. E a doua oara cand dai cu bata in balta, prima data cu snowalker si cu jucariile de craciun, vezi ce vorbesti ca nu toti sunt la fel ca tine ok?

Hai! Deschide gura, am sa iti dau ceva bun-bun.

Asa ca, poate Windom, intainte sa faci pe puternicul cu mine, fa cu el.

Ce replica de 2 lei ai dat. Si o mai faci pe interesantul aiurea... De ce nu iti recunosti conditia sociala ?

rockzone
25 Feb 2011, 15:56
Despre tipul-minune:
Doamnelor si domnilor, un contratenor se obtinea pe vremuri prin castrare!!! Baiatul asta are o voce extraordinara!

Se discuta aici despre muzica sau despre emisiune? Sa stim si noi.

portofel
25 Feb 2011, 18:39
:) .......abia astept sa vad in seara asta!

rockzone
25 Feb 2011, 18:52
Este ciudat sa-i spun asta cuiva care se semneaza portofel, dar am sa ma uit la meciul Rapidului. B-)

buticut
25 Feb 2011, 21:32
Of, pana la urma intr-adevar Windom are dreptate. Asemenea penibilitati nu le vedem la case mai mari. Da, se mai dezbraca lumea si pe la nemti si pe la britanici, dar la noi parca e too much. Cand ai 2 talente si 20 de antitalente, e grav, balanta ar trebui cat de cat sa fie echilibrata.

redmen
25 Feb 2011, 21:36
Care ghiceste care dintre cinemagicieni a fost in seara asta la show? Ma doare burta de la atata ras.

Rapture
25 Feb 2011, 21:37
...uite ca au ajuns si coforumisti la emisiune. Sa rad sau sa plang?

rrs85
25 Feb 2011, 21:37
Tipu' cu mama?!:-/

buticut
25 Feb 2011, 21:38
Care ghiceste care dintre cinemagicieni a fost in seara asta la show? Ma doare burta de la atata ras.

Hahahha pe bune? Cine? Cine?

sumudicul
25 Feb 2011, 21:38
Pitbull?
V-am zis ca unii se uita la meci. :P

Rapture
25 Feb 2011, 21:39

Hahahha pe bune? Cine? Cine?

Profesoara si regizorul :P

buticut
25 Feb 2011, 21:39
Holy Shit! No Waaaay :))))!
Asa-mi trebuie daca nu merg la forumeetings :)).

rrs85
25 Feb 2011, 21:41
Poate sunt eu mai natang, mai greu de tartacuta, dar ce au prezenatat ei acolo.. cum se numeste?!

buticut
25 Feb 2011, 21:42
^Picturi :D.

redmen
25 Feb 2011, 21:44
Trailerul de la "Star Wars" oameni buni.Hahah.

rrs85
25 Feb 2011, 21:47
^Picturi :D.
Persoane Inteligente Cu Talent Uimitor Rar Inegalabil???

EgOisM
25 Feb 2011, 21:50
Nu am mai scris de mult pe aici.Fara sa vreau m-am uitat si eu la emisiunea asta...si ghici pe cine am vazut??? Daca nu ii vedeam in realitate la un forumeeting,credeam ca este regie,dar NU....Dna Tamaraînsa si Fiul sunt absolut geniali.Aproape ca am ras la fel de mult ca la ultimul forumeeting...

buticut
25 Feb 2011, 21:56
Egooooo good to have you back!! Pacat ca eu m-am prins mai tarziu de gluma, ar fi fost mult mai amuzant sa vad faza si sa stiu despre cine era vorba la momentul respectiv :)).

redmen
25 Feb 2011, 21:59
Lasa ca o sa vezi maine dimineata.La 10.Hahahah.

sumudicul
25 Feb 2011, 22:04
Mai iesiti ma si voi din cafenea:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97430

Moody
26 Feb 2011, 12:52
Am gasit si eu ceva interesant despre "personaj".
Radu Comanescu la arena leilor (http://www.youtube.com/watch?v=NmLxf4H0C4s&feature=related)

shadowofnight
26 Feb 2011, 14:24
Ma amuza genul asta de emisiuni, dar nu cred ca trebuie luate prea in serios. Ce ma enerveaza e ca nu pun episoadele si pe site-ul emisiunii, nu am rabdare sa stau la televizor.

Totusi, am vazut cateva clipuri, primul dintre ele fiind 'Justin Bieber de Bucuresti'. .... :|

Mai apoi au fost Veveritele Vesele - dupa mine, intra in categoria 'amuzante la inceput, apoi enervante'. Si am mai vazut clipul cu Alina si Cristina, parca asa se numeau. Una dintre ele a fost la Megastar, sunt 100% sigur. Dupa ce a fost eliminata, a facut un mini-circ si a spus ca se lasa de muzica.

portofel
26 Feb 2011, 18:16
mi-a placut LA NEBUNIE barmanul acela, cu giumbuslucurile lui:)
trebuie sa-nvat cate ceva de la el;)
.......cat despre catelusa aceea.......=D> =D> =D>

chuckyfan
26 Feb 2011, 19:00
De ce boala psihica sufera cei doi? Cred ca e genetica:)

copila_satanista
27 Feb 2011, 09:30
Auziti? Eu nu m-am putut opri sa nu o asociez pe Tamara Pitei (http://www.youtube.com/watch?v=t4oCxNxievM) cu TAMARAINSA (http://www.cinemagia.ro/club/profil/TAMARAINSA/) :)) o fi sau n-o fi?

Liviu-
27 Feb 2011, 09:34
Pai n-ai citit ce scrie prin topicul asta? :P

copila_satanista
27 Feb 2011, 09:39
Ah, fix acum am vazut :D ea si rc-st bineinteles. De neegalat :))

FreakDoll
27 Feb 2011, 10:13
Ahahahahaha!!E criminala!!=)) La un moment dat, am crezut ca'i arunca sucul in fata lui Mihai Petre =))
Replicile din final:
"Eu vorbesc 3 limbi straine, da?Si iubesc si limba romana.Si?"
"Foarte bine!Si ce aveti cu mine?" =))))
Da' chiar o fi participat si la preselectia pentru "Dansez pentru tine"?Ar fi interesant un filmulet cu asta:-?

Paraiah
01 Mar 2011, 16:50
Toata emisiunea se gaseste pe vplay pentru cine nu a vazut la TV.

miercuri
05 Mar 2011, 00:31
S-a utiat cineva azi? Mi s-a parut cea mai slaba editie de pana acum. Au trecut o gramada de prestatii absolut penibile, iar pe tipa de la sfarsit, care avea prezenta scenica si o voce mai aparte, au picat-o complet inexplicabil. Bullshit.

estera12
05 Mar 2011, 08:16
Contorsionista a fost grozava se vede ca a muncit mult.

portofel
05 Mar 2011, 11:10
De acord cu voi, slaba emisiunea, n-a fost cine stie ce, poate doar baiatul ala...'' tenorul'', mi-a placut .
Si nu-mi plac grupurile astea numeroase care participa. Da, unele sunt grozave, au o coregrafie care-l fac invidios chiar si pe Mihai Petre, dar pe mine ma obosesc.....

Disciple
05 Mar 2011, 14:32
Am bagat si eu un ochi aseara si i-am notat pe micul tobosar, dansatoarele afro, tenorul si beatbox kid si circarul. La polul opus "rapperul bullshit" si tipa cu saxofonul si tipa aia fara coloana vertebrala care ma facea sa ma gandesc numai la incesturi.
L-as fi ales pe ala cu oaia, baba bellydancer, cur mare, anal stuff si pe prostii aia 2 elev-pedo...aaa...profesor care bagau balade...:))

rrs85
05 Mar 2011, 23:16
@Disciple
daca mai arunci vreo doua fraze ca cele de mai sus, am sa "vomit" tot rasul din mine...=))
In fine, eu nu am vazut decat finalul si chiar mi-a placut prestatia tipei "Pink"...

portofel
06 Mar 2011, 17:26
Doamne , mi-am amintit de doamna asistenta medicala, in costumatia ceea transparenta:-&
ORIBILA!!! Oare nu s-a uitat intai in oglinda?X_X

buticut
06 Mar 2011, 17:34
Slaba emisiunea asta.

Baiatul cu echilibristica m-a impresionat, a fost fenomenal. Restul mi s-au parut banali, parcea prea multe dansuri si voci, fara a fi extraordinare.

ps. Pe langa baiatul cu cilindri, mi-a placut contosionista si beatbox-erul.

Complet de acord. Mi-a mai placut in schimb si de stomatolog cu vocea lui de tenor si de tipa Pink pe care in mod surprinzator n-au trecut-o mai departe. Avea si atitudine, si voce...nu-mi explic cum de au ajuns in faza urmatoare penibilitati precum gemenii cu coregrafia si ei i-au dat X. Nici macar Andi, care i-a dat DA, nu a fost convins ca merita sa ajunga mai departe.

Paraiah
09 Mar 2011, 11:23
In primul rand de se spune slaba emisiunea... asta aveam asta arata de unde talente daca nu sunt... si apropo de tipa pink facea playback in caz ca nu ati observat.

iiii
09 Mar 2011, 12:17
poate asta era "talentul" , sa faca playback

miercuri
09 Mar 2011, 16:26
In primul rand de se spune slaba emisiunea... asta aveam asta arata de unde talente daca nu sunt... si apropo de tipa pink facea playback in caz ca nu ati observat.
Nu facea playback, canta peste piesa originala, dar se auzea suficient de clar si vocea ei.

mvpsebi
18 Mar 2011, 22:36
Am avut deosebita placere sa urmaresc in asta seara actul unei dansatoare la bara, aia cu fundul misto. :D Totusi altceva m'ar interesa, stie careva melodia pe care s'a desfasurat ? :)

Ami85
18 Mar 2011, 23:47
mvpsebi, te referi la Metallica (http://www.youtube.com/watch?v=zkCvoiFeXEo)?
Mie tipa aia nu mi-a placut, am crezut, initial, ca o sa presteze ca tipa aceea din prima editie, Madalina nu stiu cum. :)

mvpsebi
19 Mar 2011, 00:29
Mersi Ami85, n'o stiam decat din auzite :) e superba.

Cat despre prestatie, n'a fost extraordinara, chiar daca mi s'a parut mai artistica decat a celei din prima editie. Insa pe bara nu a fost la fel de buna. ;)

miercuri
19 Mar 2011, 01:43
Tare slabutza mi s-a parut tipa cu dansul la bara, avand in vedere ca mi-a fost dat sa vad o varianta cu mult mai reusita (http://www.youtube.com/watch?v=kuzVog27NUg) pe aceeasi melodie. NB: Felix Cane e campiona mondiala la acest sport.

copila_satanista
19 Mar 2011, 07:29
N-as fi crezut-o, dar deja devin pasionata de toata treaba asta cu dansul la bara. Foarte tare video-ul :-O

Sebi felicitari, tocmai ai descoperit Metallica :) ia vezi ca mai canta ei cate ceva.

FreakDoll
19 Mar 2011, 11:11
Uitati aici (http://www.youtube.com/watch?v=Z81tLNAUor4) talent!!! =))

mvpsebi
19 Mar 2011, 12:43
N-as fi crezut-o, dar deja devin pasionata de toata treaba asta cu dansul la bara. Foarte tare video-ul :-O

Sebi felicitari, tocmai ai descoperit Metallica :) ia vezi ca mai canta ei cate ceva.

Poate ar trebui sa te apuci si tu de acest sport. ;)

Si da, nu'mi vine sa cred ca n'am auzit pana acum de Metallica. :o :))

bremen1980
19 Mar 2011, 18:13
Ce zice si Costi Rogozanu :
http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/depresia-romaneasca-are-talent-videocratia-lui-sintem-toti-la-fel-60293.html

Ami85
19 Mar 2011, 22:59
Data naibii rau mai e Felix Cane asta. =D>

indiferrent
20 Mar 2011, 12:11
Regie 90%!

mvpsebi
20 Mar 2011, 12:27
Regie 90%!

Ma bate si pe mine gandul asta. :-?

indiferrent
20 Mar 2011, 14:18
Am vazut cele 4 sezoane Britain's got talent.Reactii, replici, concurenti(cu tot cu povestile lor), prezentatori, aproape tot e regizat.Pana si rasul lui Petre incearca sa-l copieze pe al lui Simon Cowell si plansul Andrei pe cel al Amandei Holden.E franciza, s-ar putea sa le fi fost impus acum in prima editie pentru a garanta audienta, bazandu-se pe succesul urias din Marea Britanie.Probabil mai sunt si concurenti "pe bune" si probabil ca vor fi tot mai multi din sezoanele urmatoare, dar deocamdata trebuie sa-si asigure audienta copiind aproape tot din editiile Britain's got talent.Pana la urma oamenii aia au talentele alea, doar ca majoritatea au fost cautati si adusi de organizatori in emisiune si probabil le-a fost impus contra unei sume de bani sa semene foarte mult cu cei din Britain's got talent.Dintre concurenti cred ca nu sunt mai mult de 50% adusi de ei, dar replicile, intrebarile si reactiile prezentatorilor si juriului sunt 99% copiate.

portofel
25 Mar 2011, 21:57
Copilasii aia doi, de 4 si 5 ani , m-au dat gata. Dansatoarele mama si fiica...deosebite.

portofel
25 Mar 2011, 22:05
Uitati aici (http://www.youtube.com/watch?v=Z81tLNAUor4) talent!!! =))
=)) =)) =)) =)) =))

chuckyfan
01 Apr 2011, 21:07
Pana in momentul de fata in opinia mea cei 3 finalisti sunt:

1) Titanii Funky Fresh ( astia-s geniali )
2) Bernadette si Vanda ( doar cainele )
3) Aia cu piruetele ( desi nu sunt prea singur )

Baiatul ala cu voce de femeie ma enerveaza. Ma foarte enerveaza.

rrs85
01 Apr 2011, 21:34
Nu v-ati plictisit?!:-/

KrissKringle
01 Apr 2011, 21:48

Te enerveaza ala cu voce de femeie si iti plac aia cu piruetele?:|

mvpsebi
01 Apr 2011, 22:09
Nu v-ati plictisit?!:-/

Si tvr cultural e mai entertaining :)) mai ales ca e vorba de Manhattan'ul lui Woody :D foarte interesant filmul

princess_peach
04 Apr 2011, 21:46

Eu cred că şi cei de la Ballance merită să ajungă în finală!...Băieţii ăia sunt foarte buni.
Pe mine ăia cu piruetele mă enervează rău!

crin3l
05 Apr 2011, 11:23
Ianau mi se pare de departe cel mai talentat de acolo, dar preferatul meu este Adrian (cel care canta rap) si am si o slabiciune pentru Cristina pe care o stiu de la Megastar. Pana acum voturile publicului (daca au fost chiar ale lor si ma refer la voturile pentru cei care au terminat pe primele 2 locuri in editiile din semifinale) au fost foarte ok, dar cei cu piruetele nu prea au ce cauta in finala. Nu stiu acum daca emisiunea e regizata sau nu, dar mi se pare de departe cea mai buna emisiune de divertisment facuta in Romania vreodata si inca astept cu mare nerabdare Survivor.

capodecina
06 Apr 2011, 17:39
dar preferatul meu este Adrian (cel care canta rap)

Sincer sa fiu, baiatul e praf. Texte simple, prezenta scenica = 0, flow = 0. Nu vreau sa fiu rautacios dar asa e. Sunt 100% convins ca el a lovit mai mult in latura sentimentala prin faptul ca nu are parinti si nu prin faptul ca ar fi talent. Sunt sute de pusti, care au texte inteligente si fac rap iar daca ar ajunge la aceasta emisiune ar rupe tot.

Nu e cazul lui Adrian.

crin3l
07 Apr 2011, 14:01
Iti dau putina dreptate. Consider ca 80% din cei care l-au votat a fost pentru povestea lui. Eu nu l-am votat, dar daca ar fi fost sa il votez (ceea ce cred ca o voi face in finala), as face-o pentru textele lui, care sunt simple si profunde, dar si manipulatoare (desi nu cred ca s-a gandit neaparat la asa ceva), iar prezenta scenica, desi este putin diferita fata de a unui rapper adevarat, imi place foarte mult. Dar pana la a zice ca e praf, e cale lunga. Sa ne gandim ca are doar 17 sau 18 ani si are timp sa se perfectioneze, fiindca e clar ca are mult potential. Cat despre mai buni ca el la acest capitol, astept sa ii vad, fiindca o calitate a lui Adrian este si curajul, fiindca exista mereu riscul sa te faci de ras si probabil cei de care ai pomenit le e frica de acest lucru.

KrissKringle
07 Apr 2011, 16:53
De acord cu capodecina.Are versuri mediocre care nu iti inspira nimic,sunt sute de rapperi "simpli" din punct de vedere liric ca el deci nu e nimic special.Totusi cred ca merita putin respect ca si-a luat inima-n dinti si a venit la emisiune dar in mare parte a ajuns in finala pentru ca a aflat lumea ca nu mai are parinti ;)

capodecina
07 Apr 2011, 18:07
dar si manipulatoare (desi nu cred ca s-a gandit neaparat la asa ceva)

Degeaba ai tupeu daca nu ai nimic fresh...

Vezi tu... cheia succesului in muzica e sa manipulezi... prin texte, clipuri. Ca sa faci bani tre` sa faci multe compromisuri, ti-l dau exemplu pe Puya. De la stilul care il facea cu Sisu inainte... din `98, 2000 s.a.m.d. si a facut 0 bani. Iar de cand o da pe "maneaua" asta e full de bani, de ce? Pentru ca asta prinde. Omul a ales sa faca bani mai presus de muzica. De cate ori ai auzt tu sa cante La Familia pe telefoanele mobile la pustani si de cate ori auzi acum piesele astea "fresh"? La greu. De ce? Pentru ca prinde. La noi in Romania se cere cantitate, nu calitate iar lumea inghite tot.

De-asta clipurile unor trupe de C***T, care au aparut peste noapte, au 2 texte, refrenul de 10x si doua bagaboante care dau din tzatze.

Si exemplele continua. Este boy-band-ul asta, de merrge pe Kiss Fm de 40x pe zi... Deepside Dj sau cum or fi... de sunt 3 sau 4 in trupa. Pai frate... e varza daca s-a ajuns ca la o piesa sa lucreze 4 producatori.:)) Si ma cam mir ca ei sa aibe habar sa lucreze la butoane... Daca au album scos (habar nu am, nici nu ma intereseaza) trage o geana... la producator. Sunt sigur ca nu ei sunt...

KrissKringle
07 Apr 2011, 19:40
dar si manipulatoare (desi nu cred ca s-a gandit neaparat la asa ceva)

Degeaba ai tupeu daca nu ai nimic fresh...

Vezi tu... cheia succesului in muzica e sa manipulezi... prin texte, clipuri. Ca sa faci bani tre` sa faci multe compromisuri, ti-l dau exemplu pe Puya. De la stilul care il facea cu Sisu inainte... din `98, 2000 s.a.m.d. si a facut 0 bani. Iar de cand o da pe "maneaua" asta e full de bani, de ce? Pentru ca asta prinde. Omul a ales sa faca bani mai presus de muzica. De cate ori ai auzt tu sa cante La Familia pe telefoanele mobile la pustani si de cate ori auzi acum piesele astea "fresh"? La greu. De ce? Pentru ca prinde. La noi in Romania se cere cantitate, nu calitate iar lumea inghite tot.

De-asta clipurile unor trupe de C***T, care au aparut peste noapte, au 2 texte, refrenul de 10x si doua bagaboante care dau din tzatze.

Si exemplele continua. Este boy-band-ul asta, de merrge pe Kiss Fm de 40x pe zi... Deepside Dj sau cum or fi... de sunt 3 sau 4 in trupa. Pai frate... e varza daca s-a ajuns ca la o piesa sa lucreze 4 producatori.:)) Si ma cam mir ca ei sa aibe habar sa lucreze la butoane... Daca au album scos (habar nu am, nici nu ma intereseaza) trage o geana... la producator. Sunt sigur ca nu ei sunt...

Word up!

crin3l
08 Apr 2011, 17:31
Is 99% de acord cu tine capodecina. 1% e din cauza lui Adrian, care sper sa nu fie doar un pusti cu potential(pe care eu sunt sigur ca il are) si sa reuseasca sa si-l valorifice.

mvpsebi
08 Apr 2011, 20:50
Bai ce melodie a cantat Alma Boiangiu ? :o :x

miercuri
08 Apr 2011, 21:45
Ea si cu the beatboxing kid mi s-a parut ca s-au prezentat cel mai bine.

mvpsebi
08 Apr 2011, 23:01
Ea si cu the beatboxing kid mi s-a parut ca s-au prezentat cel mai bine.

Si Rebeca mi'a placut mult..merita un loc in finala, fara dubii ! :)

Ami85
09 Apr 2011, 00:58
danonino, dar Pro Tv-ul asta a facut dintotdeauna, nu te-ai obisnuit inca? :)

crin3l, o tentativa de Survivor a avut mai demult Kanal D, Rataciti in Panama se numea.

klaudya_e
09 Apr 2011, 09:06
cum au zis carcotasii: Rataciti in pana mea
M-am uitat si eu de curiozitate sa vad cat seamana cu survivor dar nu am rezistat mai mult de 10 min

capodecina
09 Apr 2011, 09:20
M-am uitat si eu de curiozitate sa vad cat seamana cu survivor dar nu am rezistat mai mult de 10 min

Eu cred ca daca nu ar fi fost "vedetele" alea obosite, emisiunea s-ar fi bucurat de succes.

crin3l
10 Apr 2011, 11:34
Idem. Slaba de tot emisiunea. Am asteptat-o cu atat entuziasm si interes, incat am ramas foarte dezamagit. Nu m-as inscrie niciodata la un concurs de genul.

crin3l
10 Apr 2011, 11:35
Jewel - Foolish Games. Totusi interpretarea unei concurente de la Megastar 1 (Deea), mi-a placut mai mult decat cea a Almei.

t0nka
13 Apr 2011, 17:15
stie cineva cum se numeste melodia cantata de Alin Stanis?

shadowofnight
25 Apr 2011, 19:51
Talentul romanesc a plecat in Anglia. :)

http://www.youtube.com/watch?v=z62zrqaqVbY&feature=topvideos_entertainment

S-ar putea sa il fi vazut deja, dat fiind ca e Most Popular la categoria Entertainment.

miercuri
25 Apr 2011, 23:36
Mi-am amintit de ce imi era sila de ProTV.

fubulica
25 Apr 2011, 23:42
O emisiune ce parea promitatoare s-a dovedit precum celelalte emisiuni de la PRO TV, una aranjata....marketing-ul in tara asta primeaza...ori asta ori traim intr-o tara de prosti (asta e sigur)...ROMANII AU TALENT ...castigator dintre cei talentati este "talentul" cu o poveste periculoasa in spate. Mi-aduc aminte de "Dansez pt tine" prima editie, in care o tipa participa pentru a-i reface chipul prietenului ei deformat de la un accident pe partia de sky...ca mai tarziu dupa o luna, sa-i revad in mall in Bucuresti, stand la cafele impreuna...el binenteles era "deformat". Kkt de televiziune si de tara

buticut
25 Apr 2011, 23:43
N-am nimic cu baiatul (ma bucur ca nu a castigat Narcis, chiar incepuse sa ma scoata din sarite vocea lui), dar sincer as interzice concurentilor sa mai vorbeasca de viata lor personala. Nu ar fi castigat fara acel sob story. Intr-adevar, e tragic ce i s-a intamplat, dar...sa fim seriosi. Conteaza ce faci, nu ce ti s-a intamplat. Asa e si la Dansez Pentru Tine, se voteaza cauza si nu cel mai bun dansator. Eu tineam cu Balance .

Noroc cu Sexy Pavel Bartos :)), finala a fost mai suportabila datorita lor.

Apropo, voua nu vi s-a parut suspecta camera care tot focusa pe Narcis, cand anuntau primii trei clasati? Fix cand a insistat pe Narcis, l-au numit.

Romanii au talent, da' nu-i vedem noi ;)
http://www.youtube.com/watch?v=AzoO3BpCj70

Cristina_
25 Apr 2011, 23:50
Nu va suparati dar nu pot sa inteleg cum va uitati la asa emisiuni.Totul mi se pare aranjat , cine trebuie sa castige.Cand aud de emisiunea Romanii au talent imi vine in cap Big Brother, emisiuni vrajalea doar pt audienta.Cel mai probabil Romanii au talent ,o sa mai fie intr-o alta serie pana cand lumea isi va da seama ca nu este decat o pierdere de timp.

millennium
26 Apr 2011, 00:59
Suntem o natie de 2 lei , ipocrita si care nu apreciaza si nu stie ce e ala un talent! trebuie sa pleci din tara sa fi remarcat. dar trebuie sa facem si ceva faptic nu numai sa dam din gura si sa scriem pe forumuri. Narcis nu te supara, ai (sper) sa faci banii astia, pana la urma nu erea vorba de bani ci de faptul ca romanul cel mai talentat a fost... unul care nu trebuia , nu ca nu merita, nu a fost concursul cine e mai amarat , cine are mai multi mort, ne meritam soarta. Sincer eu in locul lui Tutu rupeam premiul in 2 si ii dadeam 50% lui Narcis" uite frate ia si tu jumate ca eu nu merit, dar poate trebuie sa ii imparta cu cine stie cine...

Gebeleizis
26 Apr 2011, 04:38
Sincer, am ramas un pic dezamagit de rezultatul votului. Nu prea cred ca rapperul merita sa castige. Personal, eu i-am simpatizat pe trupa Balance.

klaudya_e
26 Apr 2011, 06:22

S-ar putea sa il fi vazut deja, dat fiind ca e Most Popular la categoria Entertainment.

superb
cand a intrat pe scena ma gandeam ca nu are pic de emotii si am ramas surprinsa sa vad ca abia isi retinea lacrimile la sfarsit

capodecina
26 Apr 2011, 10:12
Total dezamagit. Dar asa e cand apelezi la latura sentimentala. Pentru ca acest Adrian este 0 talent. In fine, sunt curios cat rezista in "industria muzicala". :))

Rapture
26 Apr 2011, 10:36
^Va rezista, tocmai din cauza celor care l-au votat (probabil majoritatea au fost fetiscane in calduri, impresionate de trecutul si trupul sau).

copila_satanista
26 Apr 2011, 10:40
Romanii au talent, dar tot romanii sunt prea prosti ca sa recunoasca adevaratele talente.

capodecina
26 Apr 2011, 10:42
^Va rezista, tocmai din cauza celor care l-au votat (probabil majoritatea au fost fetiscane in calduri, impresionate de trecutul si trupul sau).

AI putina dreptate. Oricum parintii si bunicii nostalgici din fata TV-ului, sigur nu-i vor face view-uri pe youtube. Dar nu ma refer la asta... ci... la cine il va lua sub aripa.

Rapture
26 Apr 2011, 10:48
Haha, tu nu vezi cate asa numite "talente" sunt luate sub aripile managerilor/caselor de disc? Cu siguranta el va fi luat din moment ce se stie ca lumea il place si ca e castigatorul emisiunii.

capodecina
26 Apr 2011, 10:59
E drept ca lumea il cunoaste, dar nu e de ajuns numai o imagine (ba, in cazul trupelor de fete unde tre` sa ai c00r si tzatze... cu vocea nu ai treaba, ca e trasa prin cubase si facuta cum vrea muschiu` tau), dar in cazul lui? Nu stiu, nu ma pronunt. Un lucru e cert, pentru Hip-Hop sigur nu are loc. Flow = 0, textele = 0, iar mesajul = fumat.

t0nka
26 Apr 2011, 11:03

crezi ca s-a tinut cont de voturi?

Rapture
26 Apr 2011, 11:19
Chiar daca ProTV-ul a aranjat ca el sa castige, crezi ca romanii nu l-au votat?

t0nka
26 Apr 2011, 15:22
sincer sa fiu, la ce talente au mai fost, nu prea cred. in afara de necazul pe care il are, sunt foarte multi ca el care compun piese. personal, DACA as fi votat, cu siguranta nu l-as fi votat pe el.

miercuri
26 Apr 2011, 15:47
Flow = 0, textele = 0, iar mesajul = fumat.
I know, right!
Omul gafaia dupa fiecare vers, dar a avut poveste trista si mesaj populist-nationalist, plus ca a fost plasat strategic ultimul in concurs. Et voila. :|

Cristina_
26 Apr 2011, 16:16
Chiar daca ProTV-ul a aranjat ca el sa castige, crezi ca romanii nu l-au votat?

Se stia castigatorul inainte sa inceapa ultima etapa a concursului.Cine crezi ca ii verifica cati oameni au votat etc? Totul nu este decat marketing

miercuri
26 Apr 2011, 19:55
Mai vede cineva cateva asemanari intre MC-ul castigator de aseara si MC-ii acestia (http://youtu.be/rZZUiida8GM)? :P

dragonfly_drk
26 Apr 2011, 20:07

and in norway:

http://www.youtube.com/watch?v=AzoO3BpCj70&feature=share

capodecina
26 Apr 2011, 20:14
Mai vede cineva cateva asemanari intre MC-ul castigator de aseara si MC-ii acestia (http://youtu.be/rZZUiida8GM)? :P

Acestia, care? MC-ii in general? Ar fi... ca toti incep cu texte gen, acest Adrian, dar pe la 12 ani. :))

mvpsebi
26 Apr 2011, 20:25

=)) trist

capodecina
26 Apr 2011, 20:26

=)) trist

Aaaaa... nu am fost atent...

Da, cam asa se incepe. :))

mvpsebi
26 Apr 2011, 20:37
and in norway:

http://www.youtube.com/watch?v=AzoO3BpCj70&feature=share

superb :)

Atat timp cat cuplul cu invartita lor cu tot prinde finala, chiar nu putem avea pretentia sa fie apreciate si astfel de talente in tara asta.

dragonfly_drk
26 Apr 2011, 20:42

lool... :))
da bine mai, da nici chiar asa... :-S

AndreiStefan
27 Apr 2011, 00:13

=)) ufffffff =)) artisti...mi-au dat lacrimile(la propiu)

Nu trecea vreun tren...sau vreun trăsnet pe şine cu dedicatie de la Oprişan:-?

capodecina
27 Apr 2011, 12:58
http://www.youtube.com/watch?v=KRsFgQJ8w8o&feature=related

Pentru cine nu stie... cu "maria", cu whisky, cine e? Adrian Tutu

KrissKringle
28 Apr 2011, 15:31
Am lasat garda jos si m-am uitat la mai tot sezonul din Romanii au talent dar trebuia sa-mi dau seama ca e masluita emisiunea la fel ca Dansez pentru tine.Daca lasi populatia sa decida e clara treaba ca o sa aleaga ce e mai simplu,mai usor de inteles pentru ca asta e nivelul in tara asta.Cum la Dansez pentru tine se voteaza clar cazul si nu felul in care danseaza concurentii la fel s-a ajuns si aici,a trantit-o omu' ca a ramas orfan ca a luat viata in piept si ca ii era greu,i-a tras de partea lui cu melodiile patriotice si uite asa i s-a dat premiul.Romanii sunt idioti,cel mai netalentat a castigat datorita milei si prostiei care predomina in tara asta minunata.Stilul Oprishaaan cu un upgrade a fost gagiu'...

paul_aramis
28 Apr 2011, 16:32
ho, că nici alţi nu-s mai breji. aşa-i şi p-acilea. aşa că "hai noştri" ca brazii nu au cumpărat doar formatul de emisiune, ci şi modul de alegere al câştigătorului... că doar se ştie: interesu' poartă fesu'!

catasmile17
30 Apr 2011, 22:28
oamenii cred ca l-au votat pe tutu :) din cauza povestii lui ...

dar eu stiu ca in acest concurs se pune accent pe talentul concurentului nu pe povestea sa de viata....... de aceea se numeste Romanii au talent !!!

eu zic ca aveau sanse mai multi la 1 loc cum ar fi : trupa balance , valentin dinu, valentin luca, narcis ianu si cosmin agache!!!

Windom
06 May 2011, 11:14
http://futezatorii.ro/indoctrinare/ma-bucura-emisiunea-romanii-au-talent-3308

iiii
06 May 2011, 14:16
cautati pe youtube : Razy Gogonea :D sa vedeti cum romanii au talent

catasmile17
27 Mar 2012, 22:28
cautati pe youtube : Razy Gogonea :D sa vedeti cum romanii au talent
a fost tare Razy a ajuns in finala la britanici ....
a mai fost un roman la norvegieni Bogdan Ota (http://www.youtube.com/watch?v=neFJ9E-GbLY) care a cantat foarte bine.... parca si el a ajuns prin finala

pacat ca nu promovam adevaratele talente...

Sorin87
28 Mar 2012, 19:58
Imi place foarte mult acest show, mereu te surprinde cate un om siplu

iiii
29 Mar 2012, 10:03
asa cum ma surprinzi tu pe mine cand copiezi comenturi la diversi actori .

Mr.Halloween
01 Jun 2015, 20:10
Primele 3 sezoane sunt foarte bune.Al patrulea.....asa si-asa, bunicel, sa zicem.Dar sezonul 5 e un dezastru total, pierdere de timp.E ca la Paranormal Activity: din ce in ce mai slabe.

H4cK3RuL
26 Jan 2016, 19:43
Primul sezon mi-a placut si l-am urmarit, dupa l-am dat uitarii...