PDA

View Full Version : Cum se numeste filmul...?

Knazoo
13 Jan 2011, 10:50
Salut. Caut un film care a fost la TV miercuri seara in jurul orei 12 noaptea. Nu mai tin minte exact pe ce canal, cred ca a fost pe Movies24 dar am cautat in program si nu l-am gasit.
Filmul era despre povestea unei vedete de scandal. O tipa se duce cu prietena ei la o petrecere de vedete unde un fotbalist-vedeta pune ochii pe ea. Putin mai tarziu sunt fotografiati de paparazii in timp ce faceau sex in masina acestuia. Tatal tipei era un politist de rang inalt, pe cale sa fie promovat, dar din cauza scandalului nu mai este. Tipa se duce la un om, naratorul acestui film, care o ajuta sa se promoveze ca o vedeta de scandal, astfel incepe sa faca pictoriale pentru reviste de barbati. Cam atat am vazut, am fost intrerupt de ceva urgent... Va rog daca ma puteti ajuta, filmul mi sa parut destul de interesant si mai ales educativ!

ionutzzzp
23 Jan 2011, 17:36
salut,am si eu o intrebare...am vazut mai demult un film si nu mai stiu titlul si nici cine juca in el,era vorba despre un sot a carui nevaste era pe cale sa nasca.El era plecat la munca prin alte state,filmul fiind american.Au aparut niste complicatii la nastere,iar el a fost sunat de medicul lor ca mai are 2-3 zile pana sa vina acasa sa-si vada nevasta.Se urca in masina si la un moment dat depaseste limita de viteza si incepe sa fie urmarit de politie,toata treaba asta sa extinde este dat in urmarire generala si asa mai departe.Un post de radio ii aude poveste,foarte multi suna si spun ca ei ar fi misteriosul sofer,acesta ajungand foarte faimos.intr-o zi se decide si el sa sune la radio si sa spuna adevaratul motiv pt care fuge de politie acesta fiind:ca vrea sa isi vada nevasta inainte sa moara.Mai imi aduc aminte ca filmul se termina in felul urmator,Sunt puse niste buldozere sau cv de genul in drum si era inconjurat de politei,nevrand sa se predea intra in buldozere cu viteza si moare,stie cineva despre ce fil ii vorba???