PDA

View Full Version : Cum se numeste filmul...?

Codinho
08 Jan 2011, 14:56
l-am vazut pe HBO acum vreo 2 ani :-? filmul incepe cu o scena in care unul din personajele principale citeste o carte a scriitorului preferat intr-un tren care noaptea se rastoarna. dupa o perioada, acelasi personaj se insoara, ajunge tata si il numeste pe fiul lui dupa scriitorul lui preferat. dupa ce baiatul creste ii e rusine de numele lui, incepe sa nu-si mai asculte parintii si se muta in new york (am uitat sa spun ca ei erau din india) dar se intoarce acasa cand afla de moartea tatalui sau si ramane alaturi de mama lui.
filmu cred ca este destul de nou (dupa 2005) si facut in india :-/ am cautat dar nu am gasit nimic....

Va multumesc anticipat :)

danutsrl2010
10 Jan 2011, 20:14
salut caut si eu un film nu prea imi mai amintesc cine sti ce dar sper sa fie de ajuns era un negru si un alb si fac echipa nu mai stiu pe cine apara ei ori u tablou ori alceva numai stiu .imi aduc aminte de o faza merg amandoi la negru acasa si albu ii placea de sorsa a dormit o noapte la ei parca si cand sa trezit de dimineata a tras cu pistolu in perete sau nu mai stiu. mai miam amintit ca negru ala avea 2 copii mici .si mai tin minte o replica de la sora lu negru cand s-a trezit albu si a tras cu pistolu in perete a zis ca mai pateste si ea asta uneori

mrnmarius
25 Jan 2011, 16:16
poate te referi la bad boys..sau scary movie

Noni (http://www.suplimente-naturiste.com/101-noni-lichid-sirop-noni.html)

princess_peach
25 Jan 2011, 18:15
Scary Movie nu e sigur!:)

ionutzzzp
26 Jan 2011, 11:19
salut,am si eu o intrebare...am vazut mai demult un film si nu mai stiu titlul si nici cine juca in el,era vorba despre un sot a carui nevaste era pe cale sa nasca.El era plecat la munca prin alte state,filmul fiind american.Au aparut niste complicatii la nastere,iar el a fost sunat de medicul lor ca mai are 2-3 zile pana sa vina acasa sa-si vada nevasta.Se urca in masina si la un moment dat depaseste limita de viteza si incepe sa fie urmarit de politie,toata treaba asta sa extinde este dat in urmarire generala si asa mai departe.Un post de radio ii aude poveste,foarte multi suna si spun ca ei ar fi misteriosul sofer,acesta ajungand foarte faimos.intr-o zi se decide si el sa sune la radio si sa spuna adevaratul motiv pt care fuge de politie acesta fiind:ca vrea sa isi vada nevasta inainte sa moara.Mai imi aduc aminte ca filmul se termina in felul urmator,Sunt puse niste buldozere sau cv de genul in drum si era inconjurat de politei,nevrand sa se predea intra in buldozere cu viteza si moare,stie cineva despre ce fil ii vorba???

FreakDoll
26 Jan 2011, 13:22
Este a nu stiu cata oara cand postezi acelasi mesaj.Crezi ca nu ti'a raspuns nimeni fiindca nu se vede intrebarea ta??Nu!!Nu ai primit nici un raspuns fiindca nu stie nimeni despre ce film este vorba.Ok??Asadar, ai rabdare!Daca va sti cineva raspunsul, cu siguranta ti'l va da.Dooh!

capodecina
26 Jan 2011, 15:16
Este a nu stiu cata oara cand postezi acelasi mesaj.Crezi ca nu ti'a raspuns nimeni fiindca nu se vede intrebarea ta??Nu!!Nu ai primit nici un raspuns fiindca nu stie nimeni despre ce film este vorba.Ok??Asadar, ai rabdare!Daca va sti cineva raspunsul, cu siguranta ti'l va da.Dooh!

Nu fi rea papusica, hehehehe :-*

FreakDoll
26 Jan 2011, 16:04
Nu fi rea papusica, hehehehe :-*

Eu??Niciodata!!:">

florryinn
28 Jan 2011, 01:53
@ionutzzzp

Poate este Vanishing Point (1997), cu Viggo Mortensen

CosminC
30 Jan 2011, 13:06
Salut, am vazut acum cativa ani pe HBO un film pe care as dori sa il revad, dar nu mai tin minte cum se numea si as fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati

este vorba despre un fel retea de criminali care rapeau persoane pe care le scoteau la licitatie pentru a fi ucise
la un moment dat sunt rapite 3 fete care plecasera intr-o vacanta, dintre care reuseste sa scape doar una singura

e cam tot ce imi amintesc din el sper ca e suficient ca sa imi poata raspunde cineva

horia_bc
01 Feb 2011, 20:36
l-am vazut pe HBO acum vreo 2 ani :-? filmul incepe cu o scena in care unul din personajele principale citeste o carte a scriitorului preferat intr-un tren care noaptea se rastoarna. dupa o perioada, acelasi personaj se insoara, ajunge tata si il numeste pe fiul lui dupa scriitorul lui preferat. dupa ce baiatul creste ii e rusine de numele lui, incepe sa nu-si mai asculte parintii si se muta in new york (am uitat sa spun ca ei erau din india) dar se intoarce acasa cand afla de moartea tatalui sau si ramane alaturi de mama lui.
filmu cred ca este destul de nou (dupa 2005) si facut in india :-/ am cautat dar nu am gasit nimic....

Va multumesc anticipat :)

Este vorba despre "The Namesake" (2006).

mysweetypie
01 Feb 2011, 22:07
Hei...caut si eu un film...erau 4 persoane...2 tipi 2 tipe...pleaca in vacanta si ajung la o piramida...se urca pana in varf si li se intampla mai multe chestii acolo...faza era ca la un moment dat incep sa le creasca niste plante pe sub piele...plus ca niste localnici nu ii lasau sa plece:-??
Ms.:)

jansic
02 Feb 2011, 15:33
mysweetypie,

filmul e The Ruins (http://www.imdb.com/title/tt0963794/)

CosminC
02 Feb 2011, 18:48
Mersi mult Kuhaylan

era vorba despre cel din 2007

il caut de ft ft mult timp

mysweetypie
03 Feb 2011, 09:09
Ms mult jansic,il caut de vreo jumatate de an.

marllenn
08 Feb 2011, 15:17
Sal caut si eu un film poate il stiti :
Este vorba despre niste copii baieti care sunt lasati pe o insula. Apoi la un moment dat baietii se despart si fac " bisericutze' (:)) mai era un grasut care moare batut de ceilalti crezand ca e un monstru din padure:-?. La sf filmului parca sunt salvati . Oare sa fie strange holiday din 1970 :-?

paul_aramis
08 Feb 2011, 15:20
Lord of the flies
ai două versiuni, 1963 şi 1990.

FreakDoll
08 Feb 2011, 16:17
Am studiat eu, la facultate, Lord of the flies.Yacs!:-&

@princess_peach
Ok, multumesc.

marllenn
08 Feb 2011, 16:42
Lord of the flies
ai două versiuni, 1963 şi 1990.
Ms mult cel din 90 il cautam ;) dragutz catel ai:)