PDA

View Full Version : Cum ajungi regizor?

Ra7ul
26 Dec 2010, 23:35
Salut , sunt nou pe aici si vreau si stiu si eu ce lucruri trebuie sa le cunosti despre un film cand vrei sa te faci regizor , ce lucruri sa le scoti in evidenta la un film ?

princess_peach
29 Dec 2010, 17:14
Salut , sunt nou pe aici si vreau si stiu si eu ce lucruri trebuie sa le cunosti despre un film cand vrei sa te faci regizor , ce lucruri sa le scoti in evidenta la un film ?
O sa primesti o gramada de raspunsuri...care sunt de fapt pareri...tie iti trbuie sfatul unei persoane care face acest lucru...oricum dupa parerea mea regizorul este mult mai important decat toti ceilalti....el da nota filmului..si ca sa poti face acest lucru ai nevoie de muuulta imaginatie...si trebuie sa te pui serios pe treaba...:P...trebuie sa iti formezi o idee despre tot ce inseamna film...efecte speciale...si tot asa...:)..dar cum spuneam este doar o parere...:)...si inca este o parere a unui copil...am 16 ani...deci...ti-am spus ce cred eu:-??...

Ra7ul
30 Dec 2010, 11:56
Poi momentan ma multumesc si cu parerile ,fiecare parere poate sa aibe un lucru comun cu altele deci sa fie un lucru de tinut minte.Mersi ;)

klaudya_e
30 Dec 2010, 14:20
http://www.unatc.ro/

Pitbull
30 Dec 2010, 22:18
Procesul de asimilare a meseriei e extrem de lung, complex si laborios, comportä multe cunostinte teoretice, dar mai ales exercitii si lucru practic.
Oficial, te poti califica urmand cursurile unei universitati: U.N.A.T.C., Hyperion sau Media. Dar sunt foarte slabe.
O varianta alternativa e sa te foremezi ca autodidact, urmand cursuri particulare cu un profesor care se ocupa de asta, si realizand filme independente de scurt-metraj, simple si accesibile, pentru ca apoi, daca ai resurse, sa evoluezi treptat spre profesionalism.

capodecina
05 Jan 2011, 14:28
Mai poti sa fumezi si putina "iarba" sa fii mai creativ, hehe

princess_peach
05 Jan 2011, 19:00
Mai poti sa fumezi si putina "iarba" sa fii mai creativ, hehe
marpha:)) buna idee..:)) ajungi mai creativ decat trebuie...:>