View Full Version : New Year's Resolution
omudindulap
26 Dec 2010, 20:36
http://i181.photobucket.com/albums/x48/originalsmazzle/top-resolutions.jpg
- drink less (water);
- sleep less (alone);
Nu, serios acum. Nu-mi propun nimic fabulos, pentru ca de fiecare data cand o fac, ies in pierdere, asa ca nu-mi doresc decat sa vad cat mai multe filme bune, sa citesc mai mult (anul asta am cam neglijat lectura:( ) si sa-mi gasesc un job (nu ca cea de trantor imi displace, dar trebe, caci tin sa merg si anul asta la mare, mai exact la Stufstock:x ). Desi, daca-mi gasesc de munca, mi se va reduce timpul alocat filmelor si lecturii. Pfff...#-o
Voi?
dragonfly_drk
26 Dec 2010, 22:21
eu vreau sa ma apuc de lucrarea de licenta, sa invat mai bine, sa ma duc la vara dincolo cu lucrul, sa imi sustin mai mult familia si sa nu imi mai neglijez prietenii asa cum am facut anul asta, sa incep sa scriu romanul vietii mele si poate sa il si termin si sa incep cursuri de desen tehnic.
in rest, sper sa fiu aceeasi. plina de scene, de nebunii, de idei trasnite, de viata si de pesimism depresiv.>:)
Rapture
26 Dec 2010, 23:39
- sa iau permisul, sa organizez o excursie in alta tara cu cativa prieteni (chiar si fara ei ar fi bine :D), sa-mi iau o bicicleta cu care sa pot merge la liceu, sa stau de vorba cu mai multi artisti plastici. Cam asta e, cred :-?.
Mi-as cam dori sa-mi pot pastra libertatea, sa-mi educ vointa, sa citesc mai mult, sa merg mai des pe munte, sa simt, sa vad, sa cred. Decizii, decizii...
danonino
31 Dec 2010, 11:09
Mi-am propus:
1. sa continui sa mai iau bursa, desi semestrul asta e jale din multe puncte de vedere.
2. sa plec in Grecia
3. Poate cel mai important lucru, sa ma regasesc, sa fiu impacat cu mine. Sa invat sa traiesc cu mine insumi.
Disciple
31 Dec 2010, 16:40
Sa ma tin de facultate ca si pana acum ( cu bursa ori fara, mi-e totuna ), sa merg la cat mai multe concerte, sa fiu nelipsit de la cinema, sa scriu cateva scenarii si sa imi gasesc un nou loc de munca. That's all, folks!
paul_aramis
31 Dec 2010, 17:16
să câştig la loterie... păcat că nu joc.
Disciple
31 Dec 2010, 17:51
Asta ti-ai dorit in fiecare an, nu? :))
Sa ajung in Noua Zeelanda...
Sa-mi schimb masina...
Sa degusta cat mai multe vinuri...
Sa citesc mai mult....
Sa vizionez cel putin la fel de multe filme ca-n 2010...
Sa apuc sa joc fotbal -uffff, ce dor imi este!
Sa merg mai des la pescuit...
Sa ies mai mult in natura...
Sa imi vizitez tara, sunt atatea locuri frumoase...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.