View Full Version : CE Handbal 2010
omudindulap
07 Dec 2010, 01:51
Astazi incepe Campionatul European de handbal feminin. Spre deosebire de fotbal, echipa de handbal este una dintre cele mai bune din lume si nu prea rateaza turneele finale, fiind, la un moment dat, acum cativa ani, vicecampioana mondiala!
Grupa Romaniei:
Grupa A (Aalborg)
Spania
Danemarca
ROMÂNIA
Serbia
Programul României
azi ora 19:15 România-Spania
09.12 ora 21:45 Danemarca-România
11.12 ora 19:45 România-Serbia
Grupa B (Aarhus)
Muntenegru
Croaţia
Rusia
Islanda
Grupa C (Larvik)
Germania
Ucraina
Suedia
Olanda
Grupa D (Lillehammer)
Norvegia
Ungaria
Franţa
Slovenia
Mai sunt amatori?
andreiu7z
07 Dec 2010, 08:19
la un moment dat, acum cativa ani, vicecampioana mondiala!
Da, mai exact in 2005, cand am fost infranti de catre rusoaice.
Sa speram ca anul acesta vom face o faza mai buna!
Mi-as dori o cocotare in varful piramidei la acest turneu final din partea Romaniei...:)
omudindulap
07 Dec 2010, 18:15
Incepe meciul Romaniei cu Spania, pe tvr 2.<:-P
Go girls, aim for the top...:)
Am castigat, 30-26...ufff:">
O puteam face mult mai clar daca eram un pic mai concentrati, mai atenti, si daca Neagu nu rata atat (cred ca a avut un procentaj de vreo 30%, putin pentru o jucatoare de talia ei). Oricum, victorie, bravo fetelor!:)
chuckyfan
07 Dec 2010, 19:42
AM CASTIGAT!!!
Totusi mi se pare ca a fost cam chinuita victoria:|
andreiu7z
07 Dec 2010, 19:42
Ura, ura, ura!
Am reușit să ne impunem. O nouă victorie ce a adus multă bucurie în inimile românilor.
Bravo!
omudindulap
07 Dec 2010, 20:23
Sa ne bucuram moderat. Mai e multa pana departe (finala). Vom vedea in meciul cu danezele cum stam. Oricum, un inceput bun.
AM CASTIGAT!!!
Totusi mi se pare ca a fost cam chinuita victoria:|
"it doesn't matter if you win by an inch or a mile. winning is winning!" :D
(Vin Diesel, The fast and the furious 2001)
gg Romania !
omudindulap
09 Dec 2010, 20:06
De la 21:45 jucam cu Danemarca. Tvr2 transmite. Meci greu, pe terenul lor.
FreakDoll
09 Dec 2010, 22:13
Am luat bataie.Pacat!!!:(
omserios
09 Dec 2010, 22:24
Nu-i bai, primele 3 se califica si nu cred ca Serbia poate sa ne puna probleme. Important e sa traga invatamintele necesare din aceasta infrangere, in perspectiva in care sunt sanse sa mai intalnim DK si in fazele superioare.
omudindulap
09 Dec 2010, 22:27
Mda, nici nu m-am putut uita pana la final. Sper sa se trezeasca. Oricum, le va fi foarte greu.
Dan, Nor si Rusia is favorite. Noi avem sansa a 4-a.:(
andreiu7z
10 Dec 2010, 10:56
Am avut parte de o apărare daneză impenetrabilă şi de o atitudine a spectatorilor total neadecvata
Poate cu puţin noroc reuşeam să o ducem până la capăt.
Am avut o jumatate de repriza secunda de toata jena, am picat din punct de vedere moral si jos am ramas... pacat, chiar avem potential pentru o reprezentatie frumoasa la acest turneu final. Dar trebuie sa facem ceva la partea psihica neaparat! Eu inca mai sper...:)
Conducem cu 20 la 14 Serbia, dar jucam slabut... si cu o astfel de atitudine nu vom face prea multi purici la acest turneu final. Sper sa se schimbe ceva!
andreiu7z
11 Dec 2010, 19:29
Conducem cu 20 la 14 Serbia, dar jucam slabut... si cu o astfel de atitudine nu vom face prea multi purici la acest turneu final. Sper sa se schimbe ceva!
Cu purici, fara purici, important e sa castigam.
omudindulap
11 Dec 2010, 19:40
Nu-i chiar asa. Era absolut normal sa invingem Serbia. Problema este ca jocul alor noastre nu ne da sperante pentru o medalie, din pacate. Cum spuneam dupa meciul cu Spania, vom vedea cum stam abia dupa meciul cu danezele. Si s-a vazut. A nu se confunda echipa de handbal cu cea de fotbal. Pretentiile sunt altele.
S-a mai accidentat si Varzaru.#-o
andreiu7z
11 Dec 2010, 20:07
Nu-i chiar asa. Era absolut normal sa invingem Serbia. Problema este ca jocul alor noastre nu ne da sperante pentru o medalie, din pacate. Cum spuneam dupa meciul cu Spania, vom vedea cum stam abia dupa meciul cu danezele. Si s-a vazut. A nu se confunda echipa de handbal cu cea de fotbal. Pretentiile sunt altele.
S-a mai accidentat si Varzaru.#-o
Deci, nu cel mai important lucru este victoria?
omudindulap
11 Dec 2010, 20:22
Normal ca-i importanta, fara ea nu ne-am fi calificat. Ce spun eu este ca acest meci nu este foarte relevant si ca nu ar trebui sa ne entuziasmeze. Am primit 28 de goluri de la o formatie slaba. Nu-i bine. Urmeaza meciuri mult mai grele, iar daca Voina nu va reusi sa le capaciteze pe fete, nu vom face mare branza. S-a vazut in meciul cu Danemarca faptul ca nu facem fata presiunii si ca nu putem penetra o aparare agresiva. Avem multe bube. Avem un portar bun si o avem pe Neagu, una dintre cele mai bune din lume. Om vedea.
andreiu7z
11 Dec 2010, 20:32
Normal ca-i importanta, fara ea nu ne-am fi calificat. Ce spun eu este ca acest meci nu este foarte relevant si ca nu ar trebui sa ne entuziasmeze. Am primit 28 de goluri de la o formatie slaba. Nu-i bine. Urmeaza meciuri mult mai grele, iar daca Voina nu va reusi sa le capaciteze pe fete, nu vom face mare branza. S-a vazut in meciul cu Danemarca faptul ca nu facem fata presiunii si ca nu putem penetra o aparare agresiva. Avem multe bube. Avem un portar bun si o avem pe Neagu, una dintre cele mai bune din lume. Om vedea.
OM trai si OM vedea ;)
omudindulap
12 Dec 2010, 16:35
Luni, 13 decembrie
19:45, România-Croația TVR 2
Marţi, 14 decembrie
17:45, România-Muntenegru TVR 2
Joi, 16 decembrie
17:45, România-Rusia TVR 2
andreiu7z
12 Dec 2010, 17:24
Luni, 13 decembrie
19:45, România-Croația TVR 2
Marţi, 14 decembrie
17:45, România-Muntenegru TVR 2
Joi, 16 decembrie
17:45, România-Rusia TVR 2
Thanks for info!
Cu purici, fara purici, important e sa castigam.
Viitorul, din pacate, pare ca se va imbraca in straie cenusii... Suntem superficiali in joc, ne pierdem usor cumpatul si concentrarea. Lucruri esentiale pentru a spera la o medalie! Poate ma contrazic in seara aceasta fetele, de la 19.45 pe TVR 2...
Hai ca a fost mai bine, parca incepem sa "urcam" ca joc, 31-22 pentru fetele noastre... bravo!!! Am avut doua motoare ce au tras echipa dupa ele, Manea in prima repriza si Neagu in a doua. Insa, mare pacat de accidentarea Paulei Ungureanu, sper sa nu fie nimic grav! Urmeaza Muntenegru...
andreiu7z
14 Dec 2010, 07:57
GG Romania!
chuckyfan
14 Dec 2010, 13:05
Ieri prima repriza ne-am cam chinuit, sa vedem astazi ce o fi.
omudindulap
14 Dec 2010, 17:26
13-12 la pauza, nu-i rau. Din pacate, nu avem extreme, pe atac nu stam decat in 2 jucatoare, Neagu, fenomenala fata asta, si Gaigar, un Roberto Carlos al handbalului. Trebuie sa jucam mai bine in repriza a II-a si sa rezistam in aparare. Daca nu le batem, adio medalie. Cum zic aia-n tenis, Come on!!
omudindulap
14 Dec 2010, 18:15
23-21 <:-P
Joi vom juca cu Rusia pentru accederea in grupul celor mai bune 4 echipe din lume. Bravo, fetelor!
ghost90
14 Dec 2010, 18:17
Putem sa ne calificam inca de azi,nu?:D
omudindulap
14 Dec 2010, 18:24
Nu, tre sa batem Rusia. E posibil ca danezele, in functie de rezultatele celeilalte grupe, sa cedeze meciul Muntenegrului. Nu stiu nici Rusia cum sta.:-?
Daca vrem medalie, tre sa batem Rusia, nu putem sta la mana celorlalte.
mvpsebi
14 Dec 2010, 18:33
Daca Rusia nu bate astazi Spania, suntem calificati..din cate stiu. Dar oricum, putin probabil, ca Spania e pe spate, n-a castigat niciun meci pana acum, o sa si-o ia bine de la rusoaice.
ghost90
14 Dec 2010, 18:46
Daca Spania nu pierde cu tancurile rusesti suntem calificati in semifinale...asa stiam si eu.Oricum putin probabil
omudindulap
14 Dec 2010, 18:58
Daca e cum spuneti voi, atunci e perfect, caci in acest moment Spania-Rusia 7-1.
Plecat de la servici la 6-9(dupa 6-4) si ajuns acasa la 19-15. La 22-20 imi trmurau toate, bine ca s-a terminat cu bine.
Nu pot sa zic ca sunt expert da caut pe net clasamntul grupelor si imi prind urechile ca nu gasesc, eurosport nu are sportul numit handbal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma chinui sa gasesc clasamentele pana si pe siteul oficial eurohandball.com, sa-i ia dracu.
La tampitii astia cu siteurile de sport romane dai pe handbal si in dreapta ai clasamentul la fotbal. Le dau zguri la greu.
Fac o pauza de calmat nervi si mai caut.
24-17 pentru spania in minutul 23. O minune ?
http://img706.imageshack.us/img706/5341/ce2010.jpg
De emotie am gresit era minutul 43 nu 23.
Final 30-22 SUNTEMI N SEMIFINALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ghost90
14 Dec 2010, 20:20
Nu stiu cat de bine ar fi cu Suedia in semifinale..au rupt tot pana acum.
mvpsebi
14 Dec 2010, 20:39
Parca prefer Suedia totusi..din cate tin minte, am avut rezultate mai bune cu ele, decat cu norvegiencele.
Ufff, dupa atatea necazuri am avut si noi o dara de noroc... Ce meci au putut face Tolnai si Neagu! Bravo Romania!!!
Dubrasca
15 Dec 2010, 13:57
Bravo Romania.Bravo fetelor.La Handbal sa razbim.Batem rusii !!Succes !!>:)
Un lucru sigur, jcam semifinala cu Suedia, nordicele au castigat si ultimul meci...
andreiu7z
16 Dec 2010, 08:10
Meciurile disputate miercuri:
Ucraina - Franta (19-31)
Suedia - Ungaria (24-19)
Semifinale:
Sambata, 18 decembrie:
Danemarca - Norvegia (15.30)
Romania - Suedia (18.00).
Jenanta atitudine am am avut, JENANTA!!!
Haide sa facem un exercitiu de imaginatie: daca Spania trata meciul cu Rusia cu am facut-o noi azi si pierdeau, si noi jucam cu "prima linie" contra Rusiei, ce credeti ca se intampla?!
omudindulap
16 Dec 2010, 19:12
Daca, daca..
Suntem in semifinale, intre primele 4! echipe din LUME.
Spania a tratat meciul serios pentru ca lupta pentru locul 3 in grupa, care o duce in meciul pentru locurile 5-6 la CE. Situatia e cu totul alta acum.
Uite un exercitiu de imaginatie mai potrivit: daca jucam cu prima ''linie'' si se accidentau Neagu si Tolnai? Foarte posibil, nu? ;)
Apropo, meciul Romaniei, potrivit saitului federatiei europene, e de la 15:30.
omudindulap
18 Dec 2010, 13:46
La 15:30 incepe meciul Romaniei impotriva Suediei pentru accederea in finala CE. Tot tvr2 (:-? ) televizeaza.
So, bafta!
chuckyfan
18 Dec 2010, 14:19
No acum e acum:-S , sa speram ca mergem in finala:)
ghost90
18 Dec 2010, 15:06
13-14 la pauza...nu e bine.Dupa parerea mea suntem superioare suedezelor din aproape toate punctele de vedere.
ghost90
18 Dec 2010, 15:53
:( ramane sa luptam pentru bronz
mvpsebi
18 Dec 2010, 16:02
Suedia a fost mai buna, scheme de joc peste scheme de joc..a meritat victoria. La noi schema de joc era Neagu, care in repriza a doua n-a existat, a obosit..noroc cu portarul, ca altfel era vai mama noastra. Ma pish pe el bronz.
chuckyfan
18 Dec 2010, 16:10
Da, cum dracu' sa te bazezi doar pe Neagu? Daca nu era ea ce faceam?
Maine oricum pierdem, Norvegia / Danemarca ne-au cam batut peste tot nu?
mvpsebi
18 Dec 2010, 16:31
Pai daca nu era Neagu, ne opream in grupe..logic. Sigur ca noi ne mai puteam baza si pe jocul cu extremele, doar ca Varsaru s-a accidentat, iar Elisei a fost si ea absenta de la acest turneu, a prins o forma 'fantastica'. Si jocul cu pivotul era unul din punctele noastre forte, insa e mai greu cu Galca, gaina batrana si Oana Manea, nu stiu ce cauta vaca asta la nationala..e cea mai buna la faulturi in atac si ratari singura cu portarul.
omserios
18 Dec 2010, 19:28
So am ramas cu locul 4... (da, sunt pesimist, adica realist) Totusi daca te gandesti statistic nu-i rau, ne-am egalat cea mai buna performanta :D Una peste alta, a fost un turneu reusit, zic eu, ganditi-va ce-ar fi fost daca nu se descurcau bine fetele cu Spania sau Muntenegru.
Lipsa extremelor (au fost de cele mai multe ori "maini moarte") si o tactica bine pusa la punct ne-au tras in jos, pacat... Dar daca invingem azi Danemarca mai indulcim din senzatia esecului!
ghost90
19 Dec 2010, 14:14
hai ma fratilor..chiar e un esec ca suntem intre primele 4 echipe din lume?eu zic ca si locul 3 e o performanta avand in vedere ce nationale au fost la acest CE
Conducem 9-7, sa speram ca vom rezista si in repriza secunda.
FreakDoll
19 Dec 2010, 16:03
Si jocul cu pivotul era unul din punctele noastre forte, insa e mai greu cu Galca, gaina batrana si Oana Manea, nu stiu ce cauta vaca asta la nationala..e cea mai buna la faulturi in atac si ratari singura cu portarul.
Cred ca ori nu ai habar de acest sport, ori nu ai urmarit campionatul.Sa afirmi asa ceva despre Galca sau Manea, doua jucatoare indispensabile in foarte multe meciuri, extrem de talentate si care au reusit nenumarate faze uluitoare, este ridicol.
Bravo, fetelor!!!!!<:-P <:-P <:-P
FreakDoll
19 Dec 2010, 16:04
hai ma fratilor..chiar e un esec ca suntem intre primele 4 echipe din lume?eu zic ca si locul 3 e o performanta avand in vedere ce nationale au fost la acest CE
Normal ca este un esec.Noi ne iubim echipele, indiferent de sport, doar cand luam locul 1.In rest, nu mai conteaza nimic.Romani!!!!!:-&
Danemarca - Romania 15 - 16
Felicitari Romania, felicitari:
TOLNAI Talida
UNGUREANU Paula Claudia
PARASCHIV Magdalena
CHINTOAN Florina Maria
HAN Roxana
NECHITA Adriana Nicoleta
NEAGU Cristina Georgiana
BRADEANU Aurelia
STANCA Ionela
MANEA Oana Andreea
VARZARU Cristina Georgiana
MOLDOVAN Ada Emilia
ARDEAN ELISEI Valentina Neli
SOIT Oana Florica
FIERA Adina Laura
TIVADAR Maria Mihaela
GEIGER Melinda Anamaria
Am facut cel mai bun meci de la acest Campionat European!
ghost90
19 Dec 2010, 16:32
Si pe tancurile alea de ieri le puteam bate daca jucam mai organizat..no ii bun si bronzul :D
Bravo fetelor!!
omudindulap
19 Dec 2010, 16:40
Este un moment istoric in handbalul feminin. Cel mai bun rezultat la un Campionat European, reusit in ciuda tuturor problemelor ivite, accidentari inaintea inceperii campionatului (Amariei, Maier), apoi cele din timpul competitiei (Paula si Varzaru, cu ea pe teren bateam Suedia), arbitri (care, sa recunoastem, n-au mai ''gresit'' ca odinioara), plus publicul danez, care ne-a fluierat pe tot parcursul celor 2 meciuri, punand o presiune extraordinara, atat pe arbitri cat si pe jucatoarele noastre.
Suntem calificati si la CM din Brazilia.
Chapeau, fetelor.<):)
Anelysse
19 Dec 2010, 16:58
Bravo Romania! Felicitari fetelor! =D>
andreiu7z
19 Dec 2010, 21:02
Deși nu am reușit să câștigăm aurul, măcar ne calificam automat la CM din 2011.
Nu ne rămane decât să sperăm că la CM vom avea parte de rezultate mai bune.
omudindulap
19 Dec 2010, 22:04
...să sperăm că la CM vom avea parte de rezultate mai bune.
=)) Suntem pe locul 3 in lume!!!!!!!!!!!!
CE mult mai greu si mai important decat CM, pt ca, spre deosebire de fotbal, la handbal nu exista o Brazilie sau Argentina. Ele sunt de fapt in Europa.
Vorbesti de parca nici n-am fi iesit din grupe.
andreiu7z
20 Dec 2010, 08:04
...să sperăm că la CM vom avea parte de rezultate mai bune.
=)) Suntem pe locul 3 in lume!!!!!!!!!!!!
CE mult mai greu si mai important decat CM, pt ca, spre deosebire de fotbal, la handbal nu exista o Brazilie sau Argentina. Ele sunt de fapt in Europa.
Vorbesti de parca nici n-am fi iesit din grupe.
Indiferent cu cine jucam, important e sa luam aurul....
Pai daca nu era Neagu, ne opream in grupe..logic. Sigur ca noi ne mai puteam baza si pe jocul cu extremele, doar ca Varsaru s-a accidentat, iar Elisei a fost si ea absenta de la acest turneu, a prins o forma 'fantastica'. Si jocul cu pivotul era unul din punctele noastre forte, insa e mai greu cu Galca, gaina batrana si Oana Manea, nu stiu ce cauta vaca asta la nationala..e cea mai buna la faulturi in atac si ratari singura cu portarul.
Prietene, imi pare rau dar trebuie sa iti spun, esti de-a dreptul ridicol, extrem de ridicol... Ca sa nu mai spun ca emani o "dobitocenie" iesita din comun. Daca nu ai nici cele mai elementare notiuni de handbal STAI in banca ta, esti PENIBIL!
mvpsebi
20 Dec 2010, 15:37
Prietene, imi pare rau dar trebuie sa iti spun, esti de-a dreptul ridicol, extrem de ridicol... Ca sa nu mai spun ca emani o "dobitocenie" iesita din comun. Daca nu ai nici cele mai elementare notiuni de handbal STAI in banca ta, esti PENIBIL!
Mai maestre, daca tot ai tu atatea notiuni de handbal, si vad ca n-ai ce face decat sa dai limbi toata ziua pe forum, incearca sa revezi meciurile Romaniei de la acest turneu si sa fi atent la 'prestatiile' Oanei Manea ca sa vezi ceea ce se poate vedea clar ca lumina zilei..si anume ca handbalista noastra ne-a irosit foarte multe atacuri prin faulturile sale, iar atunci cand nu faulta si reusea sa se desprinda din marcaj, de obicei rata, tocmai cand aveam mai mare nevoie sa ne distantam de adversare sau sa revenim in joc. Si nu-ti fa griji, ca au mai fost penibili care au afirmat acest lucru, oameni mai priceputi ca mine si ca tine, care chiar au avut un cuvant de spus in handbalul romanesc. Pana la urma, a fost un rezultat bun pentru noi la acest turneu, dar nu cred c-ar trebui sa facem sarbatoare nationala, se putea mai mult.
si vad ca n-ai ce face decat sa dai limbi toata ziua pe forum
Ai grija la limbaj, te rog frumos!
omudindulap
21 Dec 2010, 03:04
Un articol al lui Tolontan pe care-l dedic tuturor celor care au aberat si continua sa o faca cu atata maiestrie. (http://www.tolo.ro/2010/12/21/picioarele-lor/)
Am fi meritat mai mult? Oooo, sigur, tocmai noi, cu istoria noastră glorioasă… Ştiţi, de fapt, cîte triumfuri am strîns, din 1955 şi pînă acum, la toate sporturile de echipă? Hai, ziceţi! Cîte? 6! Şase. ŞASE!
Doar 6 medalii de aur, 5 titluri mondiale la handbal, 4 la băieţi şi 1 la fete, şi un titlu european la volei.
insa e mai greu cu Galca, gaina batrana si Oana Manea, nu stiu ce cauta vaca asta la nationala..
Apropos, chestia dureroasa - si pentru care m-am luat de tine - este data de lipsa de respect afisata fata de jucatoarele noastre. Poti sa critici pe cine doresti si cum doresi, doar sa nu depasesti granita bunului simt! Cum te-ai simti daca te-as numi o "dejectie umana"?!
andreiu7z
08 Jan 2011, 09:48
Luminița Huțupan votată cel mai bun portar din istoria handbalului (http://www.click.ro/sport/altre_sporturi/Hutupan-votata-portar-istorie_0_1099090198.html)
gigabyte
13 Jan 2011, 19:23
Cristina Neagu, cea mai buna handbalista din lume in 2010
http://www.onlinesport.ro/stiri/sporturi/handbal/71111/cristina-neagu-cea-mai-buna-handbalista-din-lume-in-2010.htm
Floydman
17 Jan 2011, 11:46
e frustrant ca in ciuda unui an foarte bun pentru handbalul romanesc feminin, s-a ratat atat titlul european cat si liga campionilor. sa speram ca Romania va mai avea asemenea oportunitati ca anul acelea din 2010
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.