PDA

View Full Version : nume film

uniqszc
22 Nov 2010, 13:47
ati putea sa imi spuneti numele unui film daca va rog frumos, este vorba de un film in care actiunea se petrece astfel :-?

un barbat nu stia cum sa abordeze femeile dar pe langa asta era un vanzator de companii.. adica ridica o afacere sau ceva de genu dupa care o vindea, el avea un prieten / frate/ amic / veriso habar nam ce era ... care era foarte bun la agatat femei, dupa un timp in care prietenul acestuia la invatat cum sa abordeze femeile, dar el sia dat seama ca in afaceri e la fel si pe la sfarsitul filmului el vinde o afecere cu multi bani .. ceva de genu :) daca stiti numele filmului va rog sa imi spuneti. Multumesc frumos.

bremen1980
22 Nov 2010, 13:59
Nu bag mina in foc dar ar putea sa fie asta :-/ :

Sweet Sweetback's Baadasssss Song
http://www.imdb.com/video/screenplay/vi378339609/

Moody
22 Nov 2010, 14:09
te referi cumva la Other People's Money cu Danny DeVito?
http://www.imdb.com/title/tt0102609/

uniqszc
22 Nov 2010, 14:13
am gasit filmu, se numeste let the begin game :P ceva de genu pt cine nu la vazut il recomand o comedie foarte buna

paul_aramis
23 Nov 2010, 14:27
ca să vezi cultură.
individu' întreabă de un film cu un subiect. după aia zice "am găsit, îi zice let the begin game". precum zice şi radio Erevan, ăla e filmu' doar că se numeşte Let the game begin, nu e cu un om de afaceri ci e cu un doctor. nu e vorba de agăţat femei ci de căsătorie da' în rest e filmu' ăla.
bravo copilaş! eşti mare. mai ai fraţi, surori, ceva neamuri?

kingdogg69
24 Nov 2010, 09:33
paul_aramis, True! Frumos spus!

SNOWMAN34
24 Nov 2010, 11:36
Prin anii 90 am vazut un film pe tv, era vorba despre un director de teatru din Varsovia, inaintea ocuparii acestui oras de catre germani.
Filmul incepe cu o parodie la adresa lui Hitler, jucata in acel teatru...
Doresc numele acestui film, daca-l stie cineva.

SNOWMAN34
25 Nov 2010, 10:49
Multumesc. :)

AlexanderCage
28 Nov 2010, 23:24
Filmul pe care il caut este unul a carui actiune are loc in perioada craciunului. L-am vazut acum cativa ani pe HBO daca mai tin bine minte.

Actiunea se desfasoara in felul urmator:
- O tipa care trebuie sa sarbatoreasca craciunul in familie vrea ca parintii ei sa nu mai fie suparati pentru ca nu are pe cineva, asa ca tipa (blonda parca) il rapeste pe un necunoscut, legandu-l de volanul masinii pana cand reuseste sa il duca acasa pentru a il prezenta familiei.
- Lucrurile o iau razna, ca in toate filmele de genul asta, iar la final cei doi ajung pana la urma sa se indragosteasca unul de celalalt.

Are cineva idee despre ce film e vorba ? Si nu, nu-mi amintesc numele actorilor. E o comedie romantica in orice caz, dupa cum se observa si in descriere.

WildR0se
28 Nov 2010, 23:54
Dupa descriere pare a fi "Holiday in Handcuffs" (2007)

http://www.youtube.com/watch?v=n8ly4shNt4k

AlexanderCage
29 Nov 2010, 00:31
Da, despre acesta e vorba. Multumesc mult, Destul de rapid raspuns. :)

WildR0se
29 Nov 2010, 09:27
Cu placere... Vazusem filmul si am retinut actorul din "Saved by the bell"... asa ca a fost mai usor de gasit titlul pentru mine ;)