Windom
11 Nov 2010, 09:43
Pe distribuitorul roman chiar il doare in cur de filmul romanesc? Am tot asteptat luni de zile sa apara Politist adj. si tot degeaba. Da-o-n pizda ma-sii de treaba, Nicolaescu cum scoate o duda, hop apare pe dvd. Filmele valoroase, premiate prin festivaluri, le tinem la naftalina. Vreau si eu, ca tot cinefilul care sa respecta, sa vad Felicia... ori Marti, dupa Craciun. Ce sa fac, sa merg la Bucuresti ori Cluj sa le vad? Mai repede am acces la un Andy Warhol decit la un Muntean sau Porumboiu. Chiar asa stim sa ne popularizam valorile?
Am incercat sa fac o chestie faina aici in oras, o proiectie de film romanesc, am luat legatura cu distribuitorul, nici nu s-a caznit sa-mi raspunda. O sa ajung sa comand filme romanesti de pe Amazon, asta in cazul in care se sinchiseste careva sa-l lanseze dincolo macar...
Deci, o sa apara filmele astea vreodata pe dvd? Ii pasa cuiva?
Am incercat sa fac o chestie faina aici in oras, o proiectie de film romanesc, am luat legatura cu distribuitorul, nici nu s-a caznit sa-mi raspunda. O sa ajung sa comand filme romanesti de pe Amazon, asta in cazul in care se sinchiseste careva sa-l lanseze dincolo macar...
Deci, o sa apara filmele astea vreodata pe dvd? Ii pasa cuiva?