View Full Version : Colectia hichcock-iana
andreiu7z
04 Nov 2010, 15:21
Spune-ti-mi, daca va rog, de unde imi pot procura colectia (main movies) lui Alfred Hitchcock. Am tot cautat insa fara rezultat.
Va multumesc!
andreiu7z
05 Nov 2010, 16:30
Ma refer aici la DVD-uri originale.
Este Hitchcock in primul rand nu Hichcock.In al doilea rand nu cred ca e prea greu sa cauti pe site`urile specializate colectii cu filmele lui.La noi au aparut doar cateva titluri dar poti gasi multe din filme pe site`uri din afara.Oricum nu au aparut toate filmele lui pe dvd din cate stiu eu.
andreiu7z
05 Nov 2010, 18:09
Prietene, din graba am scris gresit numele. Fii linistit ca ii stiu scrie numele. Nu vad rostul unor comenturi pe langa subiect. Ideea e ca nu am gasit foarte multe DVD-uri din colectia acestuia, de aceea v-am intrebat pe voi, forum-istii.
Nu a fost nimic pe langa subiect.Poate tu stii cum se scrie dar altii nu stiu.Pentru ei era corectarea.Ai putea sa zici merci ca te`am ajutat cu un raspuns,atat de mult cat am putut.
andreiu7z
05 Nov 2010, 19:44
Inseamna ca nu am perceput eu bine mesajul. Am simit o ironie si de aceea ti-am raspuns in felul ala. Merci oricum RedMen
andreiu7z
05 Nov 2010, 19:49
Spune-ti-mi, daca va rog, de unde imi pot procura colectia (main movies) lui Alfred Hitchcok. Am tot cautat insa fara rezultat.
Va multumesc!
http://thepiratebay.org/torrent/4499146/Alfred_Hitchcock_X_54
Multumesc!
Era la Carturesti la un moment dat o colectie de 10 sau 15 filme, pe acolo pe undeva. Lipseau cateva titluri foarte importante, dar nu mai stiu care. Trebuie sa fie si pe Amazon...
Mai erau si pe la Diverta mai multe titluri (Psycho, Vertigo, Frenzy, The Birds, Shadow of a doubt) la un pret ieftin, 10-15 lei parca.
andreiu7z
06 Nov 2010, 07:29
Multumesc mult pentru informare. Am sa caut la Diverta. Ar fi bine daca le-as gasi.
Recomand Amazon.uk (daca nu te deranjeaza faptul ca n-au sub ro). Am luat 2 box set-uri (primul cu 14, al doilea cu 6 filme), le-am prins la reducere - am dat pe ambele aprox. 30 lire. Chestia misto e ca, spre deosebire de dvd-urile romanesti, astea sint burdusite de bonusuri, fiecare film are cite un documentar de 45 min. ce prezinta intreaga bucatarie interna a filmului respectiv. Vezi aici:
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=hitchcock&x=0&y=0
andreiu7z
11 Nov 2010, 10:27
Foarte tare! Nu m-ar deranja deloc daca nu ar fi subtitrate in limba romana. Ai reusit sa le prinzi la un pret super bun. E de luat in considerare optiunea ta. Multumesc
viezure
15 Nov 2010, 19:47
Pai si ce mai astepti? Asta ar trebui sa fie un must buy daca n-ai filmele deja http://www.amazon.co.uk/Hitchcock-Disc-Box-Set-DVD/dp/B000BND224/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1289846839&sr=8-1
andreiu7z
16 Nov 2010, 10:04
Da, stiu Viezure! In cel mai scurt timp le voi procura. Desi as fi preferat sa le gasesc in draga noastra Romanica.
viezure
19 Nov 2010, 13:28
Ai pm :)
andreiu7z @
Cofretul din link-ul lui Viezure il gasesti bine mersi la libraria Carturesti - aia de la etajul unu din M.T.R. (Muzeul Taranului Roman).
andreiu7z
04 Dec 2010, 11:35
andreiu7z @
Cofretul din link-ul lui Viezure il gasesti bine mersi la libraria Carturesti - aia de la etajul unu din M.T.R. (Muzeul Taranului Roman).
The problem is... că sunt din Oradea :(
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.