PDA

View Full Version : Titlu film?

daydr3am3r
15 Oct 2010, 04:26
Salut
De curand am vazut pe ProCinema prezentarea unui film dar din pacate era pe sfarsite si nu am apucat sa aflu titlu filmului.
Din cate am inteles este vorba despre un asasin platit care se logodeste/casatoreste sau ceva de genul si decide sa nu ii spuna iubitei/sotiei/logodnicei despre meseria lui.
In cele din urma aceasta afla iar in final ajung amandoi intr-o situatie "critica".
Evident este vorba de o comedie romantica din cate imi dau seama.
Din pacate nu situ nici un actor(initial am crezut ca in film apar Cristina Applegate sau Jennifer Aniston dar nu am gasit nicio informatie care sa confirme asta ) si nici daca filmul e vechi, nou sau daca este inca in productie.
Destul de utile informatiile nu?:D
Stie cineva despre ce vorbesc?

FreakDoll
15 Oct 2010, 15:09
Killers (2010) ?

daydr3am3r
15 Oct 2010, 16:04
Asta pare a fi. Aparent e oarecum diferit de ce am inteles eu. Mersi :)

iulaina
22 Oct 2010, 10:03
Ca mai toti de pe acest topic caut si eu un film. Mai bine zis incerc sa-mi amintesc ceva mai mult decat starea emotionala de dupa film pentru voi sa ma puteti ajuta sa aflucum se numeste :)
E vorba de un film frantuzesc pe care, daca nu ma insel, l-am vazut cu ani in urma pe TVR1. E vorba de o tipa, tinerica, ce povesteste de o relatie cu un..doctor cred. Si detaliaza cum se vad, cum interactioneaza, detaliere ce se bazeza mult pe simtirile si impresiile ei din acele circumstante. Ea sufere foarte mult e destul de dramatica in povestiri...si ajunge , parca, sa-l hartuiasca. Finalul e ceva de genul ca ea facuse o pasiune pentru individ si, in realitate, nu avusesera nici cel mai mic contact, decat situatii in care erau implicati amandoi arbitrar. Spre ex; au trecut pe starada unul pe langa celalat si ea, din imaginatia sa, dezvolta un intreg scenariu:s-a uitat si m-a ignorat..era x pe langa noi si sa nu dam de banuit. (asta-i un exemplu improvizat nu-i din film). Aaaaa si mai cred ca tipul era si casatorit.
Atat imi aduc aminte :D

Multumesc!

Windom
22 Oct 2010, 11:16
http://www.imdb.com/title/tt0291579/