PDA

View Full Version : caut film gen 10 000 BC

PintyAlex
13 Oct 2010, 21:29
salut! ma chinui de cateva zile sa gasesc un film ce l`am vazut mai demult dar nu mai stiu cum se numeste .. este foarte asemanator cu 10 000 BC.. Lord of the Rings, genul acesta.
Actiunea se petrece tot asa candva in evul mediu, prin paduri campii cu mult timp in urma cand omul nu era foarte evoluat.
Apar dusmanii, personaje negative care seamana foarte mult cu monstrii din 10 000 BC si Lord of the Rings. Acesti monstrii cutreiera padurile si omoara toti oamenii ce le ies in cale..
intr`un final apare un personaj ce incerarca sa se lupte cu monstrii. dar este capturat de acestia si obligat sa ii indrume catre satele in care se afla oameni, pt a`i omori.
personajul respectiv nu are de ales si accepta.
in drumul lor le da "monstilor" (creaturilor) tot felul de indicatii eronate, pentru a`i omori (imi aduc aminte o secventa cand treceau un munte pe timp de iarna cu viscol foarte puternic. traveseaza un lac inghetat si mor o parte din "creaturi"...) si cam atat..
as fi recunoscator daca m`ai putea ajuta cu gasirea acestui film, mi`a placut foarte mult la momentul respectiv si as vrea sa il mai vad odata.
Multumesc!

paul_aramis
13 Oct 2010, 22:31
Pathfinder (2007)

andreiu7z
14 Oct 2010, 10:16
Posibil sa fie Centurion! - 2010
Good luck!

paul_aramis
14 Oct 2010, 13:25
aiurea, tre' să fie unu' din 2011 ...

PintyAlex