View Full Version : caut un film
in urma cu multi ani am vizionat un film cu4 adolescenti care se intalnesc in tren si hotarasc sa raman impreuna .... 2 fete si 2 baieti.... erau in vacanta si vroiau sa faca turul frantei..... intre 2 se naste o poveste de dragoste .... se despart in paris la o cafenea langa faimosul turn .....
dupa care ea se reintoarce la colegiu descopera ca e insarcinata ....
naste o fetita .... ajunge o femeie de criera ... si dupa ani in care el se chinuie sa o gaseasca ea e nevoita sa se intoarca in franta la paris ....... intamplarea face ca el tocmai atunci sa gaseasca cateva informatii despre ea.... si se chinuie sa prinda trenul cu care ea circula ..... :) ........... vreau sa stiu cum se numeste filmul si unde il pot gasi ...... nu mai retin nici actoriii :-S
FreakDoll
17 Sep 2010, 12:54
Nu sunt astea :)
Nu sunt astea :)
AI DREPTATE NU SUNT ASTEA...............:(
l-am vazut cu ceva ani in urma pe hbo, era cu 2 mosi care voiau sa mai faca un drum cu o locomotiva sau un tren intreg (nu mai tin minte exact) si cam atat imi amintesc..
Buna si mii de scuze in primul rand ca dau buzna asa,..
Am si eu o problema, caut de foaaaaarte mult timp un film, stiu cum se numeste "Journey of the heart 1997" insa nu inteleg de ce nu pot sa il gasesc pe nicaieri si sa-l descarc si eu. E un film foarte frumos care mie mi-a placut enorm de mult si pe care as vrea sa-l revad. E o frumoasa drama in care se prezinta poveste unei mame cu 2 copii. Ray si Tony -baiatul cel mare care de fapt era si orb. Actiunea se desfasoara in jurul lui Tony, el are un dar special, reuseste sa se afirme intr-un mod fantastic.Tot ceea ce aude, referitor la muzica reuseste sa cante la pian in special ...si fara gresala. Mama sa reuseste sa plece din satul in care locuiau, renunta la tot si pleaca pt a-si ajuta baietii, reuseste pe cel mare sa il bage la o scoala foarte buna de muzica si sa aibe unii din cei mai buni profesori. El face echipa cu o fata Julia, de care se si indragosteste si au o frumoasa poveste de dragoste....
Nu stiu cat interes v-au trezit randurile mele, insa daca aveti vreo idee cum as putea sa vad si eu filmu asta, va rog mult sa ma ajutati.
Mii de scuze inca o data!
paul_aramis
26 Sep 2010, 14:36
Buna si mii de scuze in primul rand ca dau buzna asa,..
Am si eu o problema, caut de foaaaaarte mult timp un film, stiu cum se numeste "Journey of the heart 1997" ...
slabe şanse să îl găseşti (adică ce zic eu slabe, nule) fiind un film de televiziune fără prea mari pretenţii ...
anaemona
26 Sep 2010, 17:50
in urma cu multi ani am vizionat un film cu4 adolescenti care se intalnesc in tren si hotarasc sa raman impreuna .... 2 fete si 2 baieti.... erau in vacanta si vroiau sa faca turul frantei..... intre 2 se naste o poveste de dragoste .... se despart in paris la o cafenea langa faimosul turn .....
naste o fetita .... ajunge o femeie de criera ... si dupa ani in care el se chinuie sa o gaseasca ea e nevoita sa se intoarca in franta la paris ....... intamplarea face ca el tocmai atunci sa gaseasca cateva informatii despre ea.... si se chinuie sa prinda trenul cu care ea circula ..... :) ........... vreau sa stiu cum se numeste filmul si unde il pot gasi ...... nu mai retin nici actoriii :-S
elad30, eu am vazut filmul si mi-l amintesc perfect :)) din pacate nu si numele. Oricum filmul e de TV (nu ecran mare) cred ca in jurul anilor 80-86, eu l-am vazut la TV in Romania, probabil prin '85. Actorii cred ca sint destul de necunoscuti, adica desi-mi amintesc figurile lor nu pot sa-i leg cu nici un nume pe care-l cunosc, probabil actori de TV in special. Daca nu ma insel a fost o serie de filme difuzata in perioada aia, parca Harlequin Romance si cred ca a fost chiar primul din serie. Poate te ajuta ce-am scris sa-l gasesti, succes.
mersi frumos de raspuns:)
draga mea
am reusit sa dau de urma lui .... binenteles nu singura...... se numeste ROMANCE ON THE ORIENT EXPRESS..............DAR DIN PACATE NU REUSESC SA IL DESCARC SI CEI LA CARE AM APELAT PT CA IL AU...... NU SUNT DISPONIBILI MOMENTAN......................DACA IL FACE ROST POATE MA AJUTI SI PE MINE SA IL REVAD ..........GRAZIE MILLE
elad30, eu am vazut filmul si mi-l amintesc perfect :)) din pacate nu si numele. Oricum filmul e de TV (nu ecran mare) cred ca in jurul anilor 80-86, eu l-am vazut la TV in Romania, probabil prin '85. Actorii cred ca sint destul de necunoscuti, adica desi-mi amintesc figurile lor nu pot sa-i leg cu nici un nume pe care-l cunosc, probabil actori de TV in special. Daca nu ma insel a fost o serie de filme difuzata in perioada aia, parca Harlequin Romance si cred ca a fost chiar primul din serie. Poate te ajuta ce-am scris sa-l gasesti, succes.
paul_aramis
28 Sep 2010, 14:50
şi dacă ai găsit filmul, de ce ţipi la noi? ce rău ţi-am făcut?
dojin7777
19 Dec 2012, 00:53
http://www.youtube.com/watch?v=wmhr1woSUN4
dojin7777
19 Dec 2012, 01:06
http://port.ro/pls/fi/films.film_page?i_film_id=39363
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.