Log in

View Full Version : Cum sa-ti impui ca fiecare zi pe care o traiesti sa fie macar placuta?

Willy4k
31 Aug 2010, 07:57
M-am trezit cu un "chef de viata" iesit din comun in aceasta dimineata.Unde mai pui ca este si prima zi de lucru, dupa un concediu destul de placut.
Voi ce faceti in astfel de situatii cand sunteti plictisiti, abatuti si putin suparati pe viata, ca sa spun asa? ;)) Intr-un cuvant este una dintre acele zile in care totul este gri si mai presus de orice ai senzatia sa crezi ca situatia nu se va schimba prea curand! :P

marius_em
31 Aug 2010, 21:53
Beau alcool, ma duc la curve, si bat copiii pe strada.

dragonfly_drk
31 Aug 2010, 22:01
=)) =))

de obicei, cand o zi incepe prost, se va termina la fel... asta in cazul in care nu ma ambitionez sa o schimb. de obicei, in momentul in care vad ca o zi e sortita esecului, stau 5 minute si incerc sa ma concentrez. daca sunt in intarziere si toate merg pe dos, incerc sa ma calmez si sa iau lucrurile in ordinea importantei, sa le rezolv cu calm, fara sa ma grabesc... asa am sanse mai mari sa nu trebuiasca sa fac un lucru de doua ori.

cand viata nu imi ofera inspiratie, ci din contra, ma deprima... iau sticla de vin langa mine, pachetul de tigari, ma imbat bine, trag un plans sanatos, ma descarc si apoi revin la viata... sau daca nu am aceste resurse la dispozitie, ma apuc de scris sau de desenat... e cea mai buna modalitate de a te relaxa si de a-ti limpezi gandurile...
in genere, life sucks indiferent ce am face si cat ne-am chinui sa o facem mai frumoasa...
pana la urma tot gaseste ea o modalitate de a ne da una peste ceafa... =))
a, si inca ceva... ascult muzica la maxim... dar asta nu se pune, ca o fac oricum, indiferent de starea de spirit... doar genul de muzica difera... ;)

Judex
31 Aug 2010, 22:43
Si eu la fel. :D

rrs85
01 Sep 2010, 21:24
@ marius_em, Judex

Sunteti niste "nesimtiti" incurabili :D
Cel putin doua din acele trei lucrusoare le faceam si eu, acum citesc carti, caut culori pentru camera copilului, etc.. chestii de pe partea cealalta...:(

copila_satanista
02 Sep 2010, 06:54
eu sunt recunoascatoare pentru ce am. cand ma ia o stare tampita (des), incep sa ma gandesc la aspecte din viata mea, de care sunt multumita, sa dau focus pe amintiri placute si uite-asa imi pacalesc creierul sa se relaxeze si incep sa vad totul mai pinkish. apoi vb lui rrs aplic un unguent sub forma de activitate care imi place si gata buba. problema ar fi ca ma trezesc un pic cam greu sa fac treburile astea...

FreakDoll
02 Sep 2010, 15:28
Uneori, am o stare de plictiseală din care nu mă pot "trezi" oricăt aș încerca .Nici nu mănânc până a doua zi de lene ce mi'e . O fi de la vremea asta care se tot schimbă :-? (:|

Medicate
04 Sep 2010, 21:14
Si eu la fel. :D

:)) Incurabili =)) !!!