View Full Version : Vreau si eu un film de calitate
Willy4k
30 Aug 2010, 15:13
Mi-ar placea sa vizionez un film de calitate, gen "The notebook" sau "A walk to remember".
Any suggestions? :X
Thx a lot!
dragonfly_drk
30 Aug 2010, 15:23
daca vrei ceva lacrimogen, iti recomand "P.S. I love you"
nu e cel mai bun film din toate timpurile, insa e bun de vizionat pentru relaxare...
sau "50 First Dates" (e mai mult comedie avand in vedere ca joaca Adam Sandler in el, dar a sfarsit o sa te emotioneze... ;) )
omudindulap
30 Aug 2010, 15:43
Incearca My Sassy Girl (Yeopgijeogin geunyeo), Jeux d'enfants, Two Lovers, Los amantes del Circulo Polar.
robbiex2
16 Sep 2010, 02:13
Mi-ar placea sa vizionez un film de calitate, gen "The notebook" sau "A walk to remember".
defapt...tu vrei filme romantice cu sentimente puternice :)
uite deocamdata:
August Rush (o sa-ti placa)
Remember Me (o sa plangi mai mult ca sigur)
o sa-ti mai spun cand imi amintesc
copila_satanista
16 Sep 2010, 09:36
Uptown Girls (http://www.cinemagia.ro/forum/../cauta/?q=uptown+girls&new=1)
Sweet November (http://www.cinemagia.ro/forum/../filme/sweet-november-idila-de-noiembrie-2799/)
madanicola
10 Nov 2010, 20:10
As vrea si eu daca se poate sa imi recomandati un horror de calitate . :) Ceva mai infricosator ,cu chestii paranormale , cu stafii , monstri , criminali in serie , etc . Ideea este ca eu si prietenii cu care urmeaza sa ma uit la film sa tragem o sperietura pe cinste . ;) Astept raspuns si Multumesc anticipat . :D
Medicate
10 Nov 2010, 21:38
Mirrors , The Grudge ( 1 si 2 ) , Pet Sematary , The Thing , IT , A nightmare on the Elm Street ( toate ) ... si lista poate continua !
madanicola
11 Nov 2010, 13:43
Mirrors , The Grudge ( 1 si 2 ) , Pet Sematary , The Thing , IT , A nightmare on the Elm Street ( toate ) ... si lista poate continua !
Mesri ! :D
viezure
11 Nov 2010, 15:08
Cumpara-ti [REC]. Atat.
andreiu7z
11 Nov 2010, 16:09
Crash (2004) unul dintre preferatele mele. Merită încercat
vacancy. sunt doua. primul, cel din 2007, mi se pare mai reusit.
gely777
14 Nov 2010, 15:38
as dori si io niste sugestii de filme psihologice de genul SE7EN sau FIGHT CLUB....ms anticipat
Medicate
19 Nov 2010, 10:24
Uite aici cateva filme psihologice foarte bune : Identity , Hide & Seek , The Fountain , Memento , Being John Malkovich.
KrissKringle
24 Nov 2010, 21:26
Incearca My Sassy Girl (Yeopgijeogin geunyeo), Jeux d'enfants, Two Lovers, Los amantes del Circulo Polar.
E bun de ceva My sassy girl?Am impresia ca am citit review-uri favorabile si l-am trecut pe lista insa n-am ajuns sa-l vad si de asta intreb sa stiu daca se merita.Nu sunt fan al filmelor lacrimogen deloc dar daca are o poveste interesanta ii dau o sansa.:-?
as dori si io niste sugestii de filme psihologice de genul SE7EN sau FIGHT CLUB....ms anticipat
Poate Secret Window, Saw, Mindhunters, Horsemen, Manic
omudindulap
02 Dec 2010, 12:39
E bun de ceva My sassy girl?
Foarte bun, amuzant si emotionant, ce altceva mai poti dori de la un film de gen?!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.