View Full Version : Site-uri cu seriale online, stie cineva??? :*
Willy4k
29 Aug 2010, 16:26
Poate sa ma ajute cineva in legatura cu denumiri de site-uri unde pot fi vizionate seriale online?
Varianta ODC-ului mi se pare depasita si plus de asta necesita si mult timp download-ul acestora.
Va multumesc frumos!
omudindulap
29 Aug 2010, 19:26
Vezi ca exista un topic special pentru astfel de intrebari, ba chiar si un topic destinat serialelor.
On :
Cauta vplay.ro
Willy4k
29 Aug 2010, 20:08
Foarte urat din partea ta.
Cum sa te intereseze asa ceva! M-ai dezamagit, tu vrei sa dai pe google "seriale online subtitrare" si sa te uiti de-a moaca? Urat, nu se face asa, nu se intra pe linkurile afisate acolo, mai ales pe cele de pe primele pagini. Nu peste mult timp, o sa vrei sa piratezi mai mult de pe nu stiu eu ce torrente cautate pe google. Foarte urat din partea ta, sa nu faci asta.
;)) Am inteles ideea! Ma voi duce la magazinele de specialitate pentru a-mi face acest moft! ;))
O seara placuta!
Willy4k
29 Aug 2010, 20:09
Vezi ca exista un topic special pentru astfel de intrebari, ba chiar si un topic destinat serialelor.
On :
Cauta vplay.ro
Multumesc frumos! :)
O seara placuta!
FreakDoll
29 Aug 2010, 21:48
Ha ha !! Doar nu dai crezare vorbelor lui Danonino . Sunt sigură că el vizionează filme numai la cinema sau, eventual, după ce cumpără dvd'urile respective .Sper că ai observat ghilimelele invizibile .
paul_aramis
29 Aug 2010, 22:07
te duci pe IMDb şi cauţi serialele care te interesează. accesezi lista cu episoade. dacă sunt disponibile online (alea de la 'ricani sunt) îţi spune acolo (la fiecare episod) ce şi cum şi unde.
sau te duci la http://www.imdb.com/features/video/browse/tv/ şi alegi. că ai de unde.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.