View Full Version : Filme cu Clint Eastwood....
danyx493
13 Aug 2010, 20:01
As vrea sa vad cele mai bune filme cu Clint Eastwood, western-uri bineinteles...in afara de "Pentru un pumn de dolari" si "Pentru cativa dolari in plus" ce mi-ati recomanda?
alextreme93
13 Aug 2010, 21:24
Hang'em High,Unforgiven,Pale Rider,The Good,the bad and the ugly(filmul asta e un must-see!)
danyx493
14 Aug 2010, 12:24
Multumesc pentru raspuns alextreme93, o sa le vizionez pe toate....
alextreme93
14 Aug 2010, 12:26
N-ai pentru ce.Vizionare placuta
zxcvbnm
14 Aug 2010, 12:46
Ar mai fi: Two Mules for Sister Sara (1970), Joe Kidd (1972), pe graniţa westernului cu alte genuri ar fi Paint your Wagon (1969) şi Bronco Billy (1980).
Plus două westernuri veritabile: High Plains Drifter (1973) şi The Outlaw Josey Wales (1976).
RavenScar
18 Aug 2010, 03:00
Un alt clasic cu Clint Eastwood e Where Eagles Dare, actiunea are loc in timpul celui de-al doilea razboi mondial.
Si daca esti fan Eastwood, trebuie neaparat sa vezi seria Dirty Harry.:D
Cheers and enjoy the movies.
Floydman
26 Sep 2010, 22:19
cel mai reusit erou gringo ever - Clint Eastwood
cetateanu
28 Sep 2010, 12:55
Eu iti recomand Westernurile in regia lui Sergio Leone sunt 3 la numar car il au pe Clint in rol principal.
andreiu7z
03 Nov 2010, 16:24
De remarcat filmele Escape from Alcatraz , Il Buono, il brutto, il cattivo si Where Eagles Dare
Medicate
10 Nov 2010, 19:45
Am ramas surprins de faptul ca nimeni nu a recomandat Gran Torino care, in opinia mea, a fost unul dintre cele mai bune filme care au tratat subiectul gastilor din faimoasa America !
GT e cel mai prost film al lui Eastwood (cel putin din cite am vazut eu, inca nu le-am bifat pe toate). Batrinul e la fel de jenant precum de Niro in Analyze This (or That). Indirjirea si mormaielile functionau la Dirty Harry, aici sint de risu'-plinsu'. Sa nu mai vorbesc de clisee...
Medicate
10 Nov 2010, 20:40
Clisee , clisee ... astea-s din ce in ce mai prezente in toate filmele scoase de regizorii americani !
Dar subiectul , in sine, este unul destul de ok ... un mosulet nationalist , care incearca sa scoata din belea some asian freaks ... that's ok !
Am ramas surprins de faptul ca nimeni nu a recomandat Gran Torino care, in opinia mea, a fost unul dintre cele mai bune filme care au tratat subiectul gastilor din faimoasa America !
subscriu .
contra la ce zic unii, filmul este un imn dedicat gentlemanilor ce traiau o data...
intocmai 'gran torino ' este marca ce-i deosebeste: cand ii vezi pe strada , te impresioneaza...
avem din plin 'filozofia americana':
americanul mediu, iubitor de bere, tigarete fara filtru, de casa , de gradina , de pusca, de munca , de garajul cu scule, de barbecue...si as putea continua.
dar avem si integritate si credinta in adevaratele valori ale Americii, un adevarat 'American Dream', ranit totusi de razboiul din Korea.
se vroia , poate o figura feminina mai conturata pentru a deveni mai credibila istoria.
p.s. masina este o minunatie!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.