PDA

View Full Version : Download Trailer

astroloverman
13 Aug 2010, 08:48
Cum pot descarca un trailer la un film de pe Cinemagia?

redmen
13 Aug 2010, 10:43
Nu poti.

omudindulap
13 Aug 2010, 11:28
Descarca-l de pe youtube, de ce-i musai de pe Cinemagia?

ricutza
13 Aug 2010, 11:58
dar de ce ai vreai sa downloadezi trailere?

zgrv
24 Nov 2012, 19:15
Si daca o sa pot sa descarc trailere de pe cinemagia? Ce-mi dati? Vreun premiu ceva? :)) O sa incerc zilele astea o chestie, sa vad daca merge... si o sa revin cu detalii. Chiar sunt curios si eu daca o sa reusesc... Teoretic ar trebui sa mearga...

Ah, da, poate ar vrea cineva sa descarce trailere pt. ca sunt subtitrare in romana (unele dintre ele)... cel putin pe mine asta ma motivat sa incerc si asa am ajuns aici pe pagina asta.
Asa ca, o sa revin cu amanunte...sper.

Totusi, daca va dovedesc ca se poate, ce-mi dati? :P Imi dati statutul de VIP pe site?! B-)

zgrv
08 Feb 2013, 13:12
Salut.

Revin cu amanunte. Se pot downloada trailere de pe cinemagia. E foarte simplu si usor, trebuie doar sa stii ce sa faci. Trebuie doar sa instalezi un program numit Replay Media Catcher. Site-ul cinemagia nu e protejat, astfel ca se poate downloada orice trailer vrei. Doar instalati programul... iar el face toata treaba.
Pot dovedi cele spuse...... Pentru detalii, dati-mi PM.

Acum, catre administratorii site-ului... va pot dovedi ca se pot downloada trailere de pe site-ul vostru, asa cum am promis. Imi dati statutul de VIP pe site??? :P

Oricum, si daca nu-mi dati nimic, nu ma deranjeaza. Am decis sa informez utilizatorii ca se pot downloada trailere, desi voi sustineti ca nu. Deci, e pt. informarea publica, in ajutorul tuturor... Si in plus, e util si pt. voi daca vreti sa tineti cont de asta, si sa luati masuri sa va protejati mai bine site-ul de posibile atacuri... :P

Twinsen
08 Feb 2013, 13:15
Extraordinar.

Puferiu
08 Feb 2013, 23:10
De fapt stiam de mult ca se pot descarca cu alt programel. De aceea mi s-a acordat mie statutul de VIP.