Log in

View Full Version : De ce e lumea asa snoaba uneori ?

mongolarix
08 Aug 2010, 21:24
Cum sterg postarile astea vechi ?

Pitbull
08 Aug 2010, 21:33
Nu avem de ce sä închidem topicul, e absolut în regulä.
Ai perfectä dreptate în atitudinea ta; dar adevärul e cä nu se poate da un räspuns simplu... Fenomenul pe care-l semnalezi e pe cât de trist, pe atât de larg räspândit - si meritä sä fie discutat sub toate aspectele.
Totusi, fä un efort si scrie corect româneste. Nu-i greu.

paul_aramis
08 Aug 2010, 21:43
păi tre' să fie snob, nu? şi unul din topice trebuie închis.

dragonfly_drk
08 Aug 2010, 21:44
si media si oamenii sunt vinovati de acest lucru. media e vinovata pentru ca promoveaza numai tampenii pe care oamenii le inghit asa incat ajung si ei sa creada ca un actor de duzina e foarte bun. cu toate acestea, si actorii in persoana au o vina. mai omule, daca esti bun, fa-ti reclama, nu astepta sa iti faca altii pentru ca uite, cum spune si Puya (chiar daca nu prea are ce cauta pe aici, fiind unul dintre exemplele puternic mediatizate dar fara valoare, de data asta o zice bine) : "Tot ce e normal
Pentru ei e banal, deci prost
Nu o sa apari pe post
Daca nu esti gay sau lesbi, n-are rost"

deci, in concluzie, pentru a fi respectat la adevarata valoare actor bun fiind, trebuie sa lupti... uneori cu morile de vant, intradevar... dar macar sa stii ca ai luptat si nu sa te complaci in situatia in care esti.

păi tre' să fie snob, nu? şi unul din topice trebuie închis.

l-a inchis acum Pit... e chiar o porcarie sa postezi de doua ori acelasi lucru in locuri diferite... Doamne fereste, parca mongolarix vrea neaparat sa aiba un topic... =)) cata disperare... plictiseala, bat-o vina...

oricum, felicitari pentru idee!

Ipu
09 Aug 2010, 01:38
Ei, numai „uneori”?

dragonfly_drk
09 Aug 2010, 11:23
Asta e din ciclul "iarna nu-i ca vara", "ziua nu e ca noaptea"

Dar majoritatea forumului asta o tine sus si tare cu cretinitatea aia de zicala conform careia "gusturile nu se discuta", atunci taceti in topicul asta, sau vorbiti pe rand cate un ipocrit.

Dino-nino-danonino... in fond, ce te irita?... care parte a corpului?

gusturile chiar nu se discuta... daca mai sunt si cretini care o plac pe sexy beach aia (sex brailenaca sau cum o fi chemand-o)... nu ai ce sa le faci... si ei traiesc si au dreptul la opinie... sau ce ar trebui sa fac acuma?... sa iau pusca si sa imi impusc manelarii din spatele blocului, doar pentru ca nu imi plac manelele si sunt de prost gust?... hai sa fim seriosi... ;)
si uite... iti dau un exemplu... concludent...
tie iti place dr House... se vede de la o posta si ti-am citit din postari... dar oricat ai incerca sa-i convingi pe ceilalti ca dr. House e cel mai bun serial (de genul doctors, hospital, whatever) intotdeauna se va gasi cineva sa spuna ca E.R e mai bun. e doar un exemplu si sper sa nu il dezvolti aici.... nu de alta dar vei fi off-topic

peace, "iaurtica"!!!

Pitbull
09 Aug 2010, 12:01
peace, "iaurtica"!!!
Auleo, numai "peace" n-o sä iasä de-aici!
Nu suportä sä-i zici pe nume, neam!

dragonfly_drk
09 Aug 2010, 12:04
peace, "iaurtica"!!!
Auleo, numai "peace" n-o sä iasä de-aici!
Nu suportä sä-i zici pe nume, neam!

o sa fie peace... in curand... trust me... chiar daca are idei bune, exagereaza si se crede mare destept... trebuie educat putin... sa nu mai manance atata iaurt ca ii dauneaza la creieras... "iaurtul provoaca dependenta si dauneaza grav sanatatii, consumat in cantitati industriale"... =))

ce ma mai distrez... =))

Pitbull
09 Aug 2010, 12:07
Distractie pläcutä - dar ai grijä sä nu fii off-topic si nici sä nu încalci regulamentul forumului.

dragonfly_drk
09 Aug 2010, 12:10
Distractie pläcutä - dar ai grijä sä nu fii off-topic si nici sä nu încalci regulamentul forumului.

la treaba cu off topicul, o sa incerc, dar nu promit nimic... cat despre regulament... hmmm... exista asa ceva?... >:) promit sa nu injur pe nimeni... e de ajuns?... ;))

Pitbull
09 Aug 2010, 12:12
Regulamentul e în Cafenea - postat cu "Sticky" (deci, vizibil oricând, încä de la intrare).

dragonfly_drk
09 Aug 2010, 15:26
[QUOTE=danonino]

peace, "iaurtica"!!!

primul ipocrit, cel de-al doilea e sub postul tau.

Pe langa faptul ca si un ipocrit, esti si prost? Iti voi da un ajutor pentru raspunsul la aceasta intrebare.

Tu o tii sus si tare pe asta cu: "gusturile nu se discuta" dar ii faci cretini pe aia care se uita la sexy-braileanca si asculta manele pentru ca, tie nu iti plac, si lor, da.

Tu nu ai haz, dar te scuz ... pentru ca, umorul e o calitate a oamenilor inteligenti.

Nu ma trata de sus, nu iti permiti.

:-O:-O:-O vaaaiii, ai mai facut femei sa planga?... ca pe mine una, nu. mai nene... hai sa iti explic cum sta treaba pe aici ca se vede ca nu ai inteles:
1. am haz dar esti prea dus ca sa il vezi.
2. esti exemplul cel mai concludent pentru topicul asta... de ce e lumae asa de snoaba uneori?... pentru ca exista oameni ca tine.
3. eu am stil, nu injur ca la usa cortului, cum faci tu
4. cine esti tu sa nu imi permit sa te tratez de sus?
5. fa-ma cretina cat vrei, dar pe cel de sub mine nu... nu il trata de sus... nu iti permiti ;)
6. pe cei care asculta manele nu ii fac cretini. ii respect atata timp cat nu imi invadeaza intimitatea si teritoriul.
7. lasa-ma sa inchei frumos... te pup dulce iaurtul meu batut (de casa), cu aroma de capsuni... :-*

7 puncte, pe care nu o sa le intelegi nicodata. defapt, intelegi. dar nu vrei sa o areti. nu esti dr. House, renunta la prietenii imaginari... dr. House e un personaj, care in viata de zi cu zi nu ar avea loc in societate. exact ca tine... pacat ca pana acum nu ti-ai dat seama, ca serialul ala e o fictiune... si ca e ceva de genul "NU INCERCATI ASTA ACASA!". tu ai incercat. te-ai jucat cu focul si ai ajuns sa fii singur, sau in cel mai bun caz sa atragi doar dusmani si persoane de joasa speta... Bravos. ca in rest, nu fac ca tine... nu te fac prost. esti chiar inteligent. doar ca nu stii cum sa te folosesti de inteligenta asta. e pacat de tine. uite, asta inseamna sa privesti lucrurile asa cum sunt. ;)

dragonfly_drk
09 Aug 2010, 16:45
mama! ce imi place cand o femeie baga ca scuza faptul ca e femeie=)) treaba asta nu te-a oprit sa scrii, din cate se observa... Nu e nevoie sa ma strofoc in a face o femeie sa planga, ea reuseste asta singura.

1. posibil sa fiu nu neg, dar tot consider ca nu ai avut haz cand ai scris postul de mai sus.
2. ah, la dracu'.. e numai vina mea.
3. te cred ca il ai, doar ca nu e bun. Al meu e rau, direct, uneori cinic si injurios, cu destule exemple pe forum.
4. oricine as fii nu ar avea relevanta, avand in vedere ca ne aflam pe un forum unde numele e un iaurt pt copii si al tau e libelula.
5. oo, da... din pacate nu sunt vreun urmas al lui sidharta gaitama, rabdarea-mi are limite. El o cere, eu vreu sa il ignor, el insista sa nu fac asta, Si nu as vrea sa stau in calea fericirii unui om.

6. dar consideri ca ceea ce asculta ei de prost gust, in timp ce muzica pe care tu o ascult o cataloghezi ca fiind de bun gust. "Gusturile nu se discuta", tu esti adepta, nu?

7. Ma faci sa rosesc =))

da, clar m-ai ghicit. Ma cheama Grigorie Casa, am si un baston, probleme cu piciorul stang, si ma comport ca dracu' cand uit sa imi iau pastilele. Sunt veterinar pentru ca, animalele nu stiu sa minta =)). Stai chill, nu esti prima care imi face o analiza psihologica si greseste.

Serios vorbind, eu apreciez cinismul, realismul, umorul si gandirea logica la o persoana, in general.

NICIODATA nu m-am folosit de faptul ca sunt femeie ca sa am o scuza... din contra. de cele mai multe ori fac munca barbatilor pentru ca ei sunt incompetenti. spuneam asa, ca vad ca iti place sa te iei de toata lumea. si dupa ce ai scris postul probabil te gandeai ca am inceput sa plang. te inseli... ah, nu ai reusit. mai incearca, veterinarule... ;)

1. nu am avut haz pentru ca nu iti place sa se ia nimeni de numele tau?... (ma refer la cel de pe forum si nu la cel real, in cazul in care nu intelegi)
2. nu e doar vina ta... dar tu esti capul rautatilor pe aici... tu si alti cativa smecherasi
3. de ce nu e bun silul meu? pentru ca nu e ca al tau?... =))
4. de numele meu nu s-a luat nimeni pentru ca oricine s-ar lua de el, i-as explica frumos care e insemnatatea acestui nume. si sunt sigura ca dupaia nu s-ar mai lua de el. dar oricat m-as chinui tot nu pot sa imi dau seama de ce ti-ai dat un nume de iaurt (pentru copii, dupa cum sustii) si totusi, daca ai facut o afirmatie du-o pana la capat si raspunde la intrebare. daca tu spui ca nu imi permit sa te iau de sus, de ce vii acum si spui ca nu are nicio relevanta?... vezi ca te incurci in idei. ;)
5. =)) hai ca la faza asta chiar ai fost simpatic. si atunci de ce nu incetezi sa mai postezi?... cel mai destept cedeaza primul. ;)
6. manelele sunt de prost gust! e dovedit si nu cred ca mai trebuie sa iti aduc argumente. si pana nu afli ce fel de muzica ascult... shhhttt... ;)
7. hai ce esti ironic...

nu am vrut sa iti fac o analiza psihologica. pur si simplu spun ce observ. si oricat ai da-o pe langa, tot la parerea mea raman. si nu se va schimba decat in ziua in care iti vei schimba atitudinea. cinismul tau are farmec dar pana la un punct. de acolo incolo, irita... rau de tot. ti-am mai spus. am observat pana acum. am tacut. am vazut cum te iei de altii. altii care poate nu meritau sa te iei de ei. gata. a ajuns. revino-ti...
imi pare rau pentru tine daca e adevarat ceea ce spui si totusi nu te compatimesc caci parca o meriti intr-o oarecare masura.
un singur lucru adevarat ai spus in postul asta... ca animalele nu stiu sa minta. dar si de asta ma pot lega daca vrei. se vede ca nu iubesti animalele. daca le iubeai ai fi zis ca nu pot sa minta. asa, le faci proaste prin nestiinta lor de a mintii. nu mi-as da animalaul pe mana ta... =))
aaa. si inca ceva. tu te-ai facut veterinar pentru ca toti cei din jur te evitau?... crede-ma, nu vreau sa te dezamagesc, dar e din vina ta.
ai spus ca apreciezi umorul, etc. la o persoana in general.... dar la tine exista GENERAL? :-O:-O:-O
peace, iaurtel dulce si scump. (de data asta cu aroma de portocale)... :X

Pitbull
09 Aug 2010, 16:48
oricine as fii
Mhm =D>

dragonfly_drk
09 Aug 2010, 16:53
oricine as fii
Mhm =D>

=)) hai ca esti tare... =)) te-as invita sa facem echipa... dar nu vreau sa te cobori la nivelul lui... o sa ma cobor eu si o sa il iau de guler si o sa il ridic sus... si cand va simti gustul vietii frumoase, nu o sa mai coboare la existenta lui idioata, niciodata... ba chiar o sa isi dea pumni in cap saracu, (de la prea mult iaurt)... sau in cel mai rau caz, cum am spus... va disparea... si ar fi pacat de el, ca are haz... :(

Liviu-
09 Aug 2010, 16:56
O singura chestie: gusturile se discuta. Odata ce iti exprimi public o parere trebuie sa fii pregatit pentru reactie. E o chestie relativ simpla, partea nasoala e ca trebuie sa stii cum sa discuti... sau sa vrei sa discuti intr-o modalitate mai placuta pentru toti.

dragonfly_drk
09 Aug 2010, 17:08
ce om talentat am la pr. Am gresit, am corectat. Merci.

aia cu cel mai destept cedeaza primul =)) epica. alte sfaturi de la mamaie mai ai?

Unele animale dresate sunt capabile.

Si as putea sa continui sa te contrazic la tot ce ai scris, insa ar durea prea mult si nu cred ca ar merita.
Pe mine nu ma interesa ca adori sau dimpotriva nu manelele, ai spus ca le consideri de prost gust in timp ce altii le asculta de placeri, tu facand si misto pe seama lor, dar sustinand sus si tare ca nu discutii gusturile altor oameni...

Acuma despre nume. Nu are absolut nici o semnificatie, nu stiu daca am mancat mai mult de 3 ori din iaurtul respectiv, deci, nu am pus numele din vreo preferinta. Nu am vreo analiza pishologica facuta asupra alegerii nickului. Pe mine m-a distrat gandul asta, asa cam l-am infaptuit.
eh, si uite ca acum lumea isi bate joc de el... frumos iti sade?...
nu consider manelele de prost gust. pur si simplul nu le suport.
cat despre faza cu gusturile, respect opiniile celorlalti... daca citeai cu atentie ce am scris mai sus iti dadeai seama. dar cum nu ai mai avut ce sa imi spui, ai bagat-o pe aia cu gusturile. intradevar, nu discut gusturile. poate daca vad ca nu sunt bune, incerc sa discut cu persoana respectiva, si daca nu reusesc sa o conving, e o cauza pierduta. dar si atunci ii respect deciziile caci in fond nu poti convinge pe cineva sa isi schimbe gusturile. dar daca tu ma convingi pe mine sa ascult manele (SI SA IMI PLACA), promit si eu sa spun ca gusturile se discuta. ;)

la faza cu contrazisu... TE-AI SCOS NENE, TE-AI SCOS!!!
P.S. la mine totul merita... vei vedea mai tarziu... ;)

dragonfly_drk
09 Aug 2010, 17:16
cu asta m-ai spart danonino... bine ca nu ai zis "ramane-ti aproape"...
cred ca atunci picam de pe scaun de ras si te declaram cel mai hazliu claun de pe forum... =))

hai danonino-nino-nino... baga repede replica... nu am timp de stat dupa tine... mai am si viata personala... pacat de tine ca ai timp sa cauti literele pe tastatura... :(... daca vrei te invit la o cafea... asa, sa nu te simti singur... :(... dar tot singur te-ai simti... ca nu as veni... =))

Pitbull
09 Aug 2010, 17:40
Si as putea sa continui sa te contrazic la tot ce ai scris, insa ar durea prea mult si nu cred ca ar merita.
Pe mine nu ma interesa ca adori sau dimpotriva nu manelele, ai spus ca le consideri de prost gust in timp ce altii le asculta de placeri, tu facand si misto pe seama lor, dar sustinand sus si tare ca nu discutii gusturile altor oameni...

Acuma despre nume. Nu are absolut nici o semnificatie, nu stiu daca am mancat mai mult de 3 ori din iaurtul respectiv, deci, nu am pus numele din vreo preferinta. Nu am vreo analiza pishologica facuta asupra alegerii nickului. Pe mine m-a distrat gandul asta, asa cam l-am infaptuit. Te simti implinita intelectual acum ca ti-am explicat nickul? Sper ca nu.
"...destul / ...fudul" la SUPERLATIV!
(Nu e doar agramat, e dislexic de-a binelea!)
Il pun si la "perle"! :x:x:x

L.E.: Pus:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1535557#post1535557

redmen
09 Aug 2010, 17:41
Cam multe off`topicuri pe aici.Stiu ca o fi distractie pentru moderatori sa citeasca cum se "cearta" danonino cu dragonfly_drk dar totusi putin respect si pentru ceilalti forumisti.

dragonfly_drk
09 Aug 2010, 17:41

Acuma despre nume. Nu are absolut nici o semnificatie, nu stiu daca am mancat mai mult de 3 ori din iaurtul respectiv, deci, nu am pus numele din vreo preferinta. Nu am vreo analiza pishologica facuta asupra alegerii nickului. Pe mine m-a distrat gandul asta, asa cam l-am infaptuit. Te simti implinita intelectual acum ca ti-am explicat nickul? Sper ca nu.
"...destul / ...fudul" la SUPERLATIV!
(Nu e doar agramat, e dislexic de-a binelea!)
Il pun si la "perle"! :x:x:x

=)) pune-l, pune-l... poate asa isi da seama cat de jos se plaseaza pe scara valorilor... =))

dragonfly_drk
09 Aug 2010, 17:44
Cam multe off`topicuri pe aici.Stiu ca o fi distractie pentru moderatori sa citeasca cum se "cearta" danonino cu dragonfly_drk dar totusi putin respect si pentru ceilalti forumisti.

pai eu vb de snobul de danonino... cu ce gresesc?... :-s in fond, nu despre lumea asta snoaba trebuie sa vorbim?... problema e ca nu se simte... ceea ce e foarte dureros... :(

paul_aramis
09 Aug 2010, 17:45
redmen, şăzi blând! că-s on-topic amândoi ...

redmen
09 Aug 2010, 17:46
Atunci vorbeste despre el aici daca tot tii cu tot dinadinsul sa il iriti si nu`l mai stresa pe toate topicurile ... ca devii stresanta si pentru ceilalti utilizatori.

Pitbull
09 Aug 2010, 17:50
Da, dorect.
Dragonfly, concentreazä-ti aici Iaurticocidul.

dragonfly_drk
09 Aug 2010, 17:53
oki, sorry... am exagerat... scuze la toti... :)

dragonfly_drk
09 Aug 2010, 21:12

scuze tuturor ar fi o varianta mai buna.

Nu uita sa ma hartuiesti.

tot aia e... nu uit dragule, stai linistit... pe topicul asta esti doar al meu... o sa te fac cu ou si cu otet... esti o victima foarte previzibila... ;)

Pit, ma simt prost ca ai inchis topicul "Sex and the City 2"... imi cer scuze inca o data daca m-am intins. promit sa raman aici cu remarcele despre Danonino, doar ca nu vreau sa imi sara nimeni in cap, ca nu poate posta pentru ca eu am facut o gafa. as aprecia daca l-ai deschide din nou. promit sa fiu cuminte. ;))

omudindulap
09 Aug 2010, 21:29
as aprecia daca l-ai deschide din nou. promit sa fiu cuminte. ;))

(Sexandthexcityfanii sä nu se sperie; va fi redeschis curând. Fiti pacienti.)

dragonfly_drk
09 Aug 2010, 21:33
as aprecia daca l-ai deschide din nou. promit sa fiu cuminte. ;))

(Sexandthexcityfanii sä nu se sperie; va fi redeschis curând. Fiti pacienti.)

stiu ce a scris Pit dar parca tot ma simt prost. :(

mongolarix
09 Aug 2010, 22:02
Nu vreu topic neaparat ...l-am postat din greseala dincolo ...e chiar asa mare scofala!??

mongolarix
09 Aug 2010, 22:10
Frumoase pareri, mai multa cearta intre voi ,dar probabil asta e raspunsul ..'Nu.!! Ne certam intre noi tot timpul in loc sa ne ocupam de ''problema''

dragonfly_drk
09 Aug 2010, 22:32

scuze tuturor ar fi o varianta mai buna.

Nu uita sa ma hartuiesti.

tot aia e... nu uit dragule, stai linistit... pe topicul asta esti doar al meu... o sa te fac cu ou si cu otet... esti o victima foarte previzibila... ;)

Pit, ma simt prost ca ai inchis topicul "Sex and the City 2"... imi cer scuze inca o data daca m-am intins. promit sa raman aici cu remarcele despre Danonino, doar ca nu vreau sa imi sara nimeni in cap, ca nu poate posta pentru ca eu am facut o gafa. as aprecia daca l-ai deschide din nou. promit sa fiu cuminte. ;))

hai mai repede, nu ma lasa in suspans.

eu, pe tine?... never ever. ce urmaresti defapt? :-o

omudindulap
09 Aug 2010, 22:39
De ce nu faceti voi schimb de aidiuri? Zau, fie-va mila..

I think this is the beginning of a beautiful friendship.

dragonfly_drk
09 Aug 2010, 22:44
De ce nu faceti voi schimb de aidiuri? Zau, fie-va mila..

I think this is the beginning of a beautiful friendship.

imi strici toata pofta de distractie... :(... ok. uite, pentru ca esti baiat simpatic, eu ma las pagubasa. am venit, am vazut, m-am distrat, dar atat a fost. decat sa imi fac dusmani pe forum, mai bine deloc...

:-*

sa fiti cuminti. va pup pe toti...

kiss you, hug you, zbye zbye

omudindulap
09 Aug 2010, 23:04
imi strici toata pofta de distractie... :(... ok. uite, pentru ca esti baiat simpatic, eu ma las pagubasa. am venit, am vazut, m-am distrat, dar atat a fost. decat sa imi fac dusmani pe forum, mai bine deloc...

Nu te lasa inflentata de ceea ce spun altii. Nu am vorbit in numele tuturor forumistilor, asa ca, daca simti nevoia, distreaza-te, fa abstractie de postarea anterioara.

dragonfly_drk
09 Aug 2010, 23:46

Nu te lasa inflentata de ceea ce spun altii. Nu am vorbit in numele tuturor forumistilor, asa ca, daca simti nevoia, distreaza-te, fa abstractie de postarea anterioara.

nu ai vorbit dar deja esti, cred, a patra persoana care se ia de posturile mele. asa ca o sa stau sa ma gandesc bine si pana maine voi lua o decizie... ceea ce ai spus a fost decizional pentru ceea ce voi face. stai linistit. te inteleg si pe tine si pe toti forumistii. in fond, nimanui nu ii place sa vada cum altii se cearta in loc sa posteze calumea...

GATA. STOP. REVENITI ON-TOPIC (chiar daca eu am fost prima care a deviat de la subiect)

distractie faina, fratilor. :-h

dragonfly_drk
10 Aug 2010, 10:53
nu ai vorbit dar deja esti, cred, a patra persoana care se ia de posturile mele. asa ca o sa stau sa ma gandesc bine si pana maine voi lua o decizie... ceea ce ai spus a fost decizional pentru ceea ce voi face. stai linistit. te inteleg si pe tine si pe toti forumistii. in fond, nimanui nu ii place sa vada cum altii se cearta in loc sa posteze calumea...

GATA. STOP. REVENITI ON-TOPIC (chiar daca eu am fost prima care a deviat de la subiect)

distractie faina, fratilor. :-h

Nu te lasa. Posteaza in continuare.
Ce se intampla cu razboiul? Cu batalia?
Ai venit chitita sa ma distrugi. Incepusem sa ma pregatesc psihic pentru infrangere.

Pisi, ce faci? Te-ai suparat? Iti iei jucariile si pleci acasa?

cutulache drag, nu imi iau nicio jucarie si nu plec acasa. pur si simplu nu mai postez, ce e asa de greu de inteles? ar trebui sa te simti flatat caci uite, ultimul post e despre tine si pentru tine. in fine... am sa stau o vreme in umbra, sa observ (macar pana se redeschide topicul celalalt si se mai linistesc apele caci oricum nimeni nu o sa imi duca lipsa). in fond, nu am venit aici sa ma cert sau sa ii vad pe altii cum se cearta. am venit pentru ca vreau sa invat ceva. si din pacate cei ca tine distrug topicurile si nu le lasa sa evolueze, motiv pentru care, cei ca mine nu mai au ce invata.
asa ca iti dau un sfat dragule. prietenesc. pentru ca m-ai facut sa zambesc ieri. ce e prea mult strica. eu am curaj sa recunosc cand am gresit, dar tu ai? eu stiu cand sa ma opresc dar tu poti? incearca sa nu distrucgi ce e pe aici si ce s-a construit cu truda. stiu ca e mai interesant si mai amuzant sa te iei de copiii mai mici din curtea scolii. dar sunt si oameni seriosi pe forumul asta, care nu prea agreeaza astfel de comportament, asa ca incearca sa te linistesti si tu o vreme

stai linistit dragutul meu schiop, nu pentru tine m-am inscris pe forumul asta.m-am inscris pentru ca imi place cultura. dar din pacate am fost dezamagita de "cultura care se gaseste pe aici". m-am inscris pentru ca am de gand sa fac ceva cu viata mea si nu sa stau ca alti toata ziua si sa ii irit pe cei din jur. m-am inscris pentru ca de aici chiar ai ce invata daca stii unde sa sapi. mai vrei motive sau iti e de ajuns?... nu te crede mare smecher. un singur lucru avem in comun, ca ne place dr. House. tie intr-un mod bolnavicios, mie atat cat se cuvine.

P.S. "vrei sa moara maman?"
P.S.2 nici cu gandul nu visezi la ziua cand brusc dragonfly va reveni... >:) plina de forte proaspete si ca o tornada, gata sa curete totul in jur... >:) vei ramane surprins... si daca nu esti baiat cuminte tu vei fi primul pe lista mea neagra... >:)
P.S.3 scuze de roman!

Pitbull
10 Aug 2010, 19:47
Condoleante, Iaurticä.
Taicä-tu cum suportä pierderea?
Sau deja jubileazä: "Vânt de libertaaateee!"...?

Pitbull
10 Aug 2010, 20:44
No need, stiu deja.
(Habar n-ai ce-i aia "întrebare retoricä.")

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 13:18
No need, stiu deja.
(Habar n-ai ce-i aia "întrebare retoricä.")

lasa-l Pit. o o ramas corigent la romana. nu te mai certa cu el ca nu merita... auzi la el... nebuna. poate el e dus cu sorcova...

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 13:43
ce e fetita mea? doctorii de la spital ti-au dat drumu in societate sau tastezi de acolo?

"fetita mea"... m-a uns la inima :x

nu mai, nu mi-a dat nimeni drumu de nicaieri... nu am fost nicaieri... te urmaream indeaproape si mi-i s-a facut dor de tine... :x

baietelul meu cu nume de iaurt! :x
P.S. vezi ca ieri ti-am lasat o dedicatie pe "dedicatii muzicale"
sper sa iti placa... !

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 13:54
sunt sigur.
Mai ai si alte obsesii in afara de urmarirea mea?

n-am chef sa ascult muzica.

this is not an obsession, freaky boy... it's just fun... and fun... and fun =))

P.S. mno amu ia dictionaru si tradu!
P.S.1 sfatul meu... Google translator:... =))
P.S.2 daca nu te descurci, iti dau link cu traducerea, pentru ca sunt draguta... =))

c.ghevara
11 Aug 2010, 14:20
Se pare ca nu prea poti vorbi liber pe nici unde in Ro ! in speranta ca acest topic nu se va inchide
Vreau sa va intreb daca ati observat pe site (sau in general ) artisti de telenovele (si nu numai )care dobandesc o pagina impresionanta ,ma refer la biografie ,filmografie.poze ..etc..si multi alti actori mari talentati nu au nici macar un coment ??? va pod da si exemple actorasu l- William Levy. - o pagina complecta commentari etc....Iar...de ex.Calin nemes un actor roman extraordinar care si-a pus si viata in pericol la un moment dat ,nu are nici bio ..poze..nimic....Eu va intreb asa Cine-i vinovat ....Media , Oameni care supraapreciaza uni actori ''praf'' , sau tot oameni care daca cred ca un actor este frumoas si arata bine ..el este cel mai cel !!

Un snob e un individ care imită fără să cugete. De cele mai multe ori, influenţabil. N-are rost să-l condamni sau să te revolţi, cel puţin din trei motive: 1. Snobul ajunge să creadă că îi place ceea ce afirmă că îi place. 2. Nu-i schimbi gusturile cu argumente logice. 3. La urma urmei, fiecare e liber să fie cum vrea - e ca la votare, votezi cu cine vrei, chiar dacă nu ştii cu cine votezi. :D
Şi să ştii că mass-media n-are nicio vină, chiar dacă unii mai cred că ar trebui să aibă vreun rol educativ. Dacă ar fi aşa, ar fi valabil şi pentru filme, muzică etc, şi s-ar putea interzice filmele tâmpite şi muzica idioată. Dar nu se. Ce se vinde aia e!
La vârste fragede, snobeala e un fenomen scuzabil şi natural. Cu vârsta, când snobul se mai coace la minte şi devine mai rigid, gusturile lui pot deveni mai elevate. E un snob stilat. Periculos, pentru că a căpătat autoritate, grav, pentru că snobeala lui e cronică.
Dacă te poate linişti, consolează-te, au şi alţii snobii lor, nu doar românii!

Pitbull
11 Aug 2010, 14:29
Cine stie etimologia cuvântului snob, are o bonbonicä de la mine.
(Dacä dati un Google, mäcar fiti cinstiti si spuneti!)

c.ghevara
11 Aug 2010, 14:38
Cică, "sine nobilitate" şi apărut ca termen pentru ucenic de pantofar (da, de pe goagăl!). I don't buy it! Intuiţia mă trimite la ceva legat de nas. :D

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 14:44
sinus nobilitate (lat.)- cuvantul snob provine din prescurtarea acestei expresii care inseamna ceva de genu "om fara nobilime" (traducerea nu o mai tin minte. am invatat demult la latina chestiile astea)

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 14:47
Cică, "sine nobilitate" şi apărut ca termen pentru ucenic de pantofar (da, de pe goagăl!). I don't buy it! Intuiţia mă trimite la ceva legat de nas. :D

defapt e "sinus"... si snob e o prescurtare... intelegi?... sinus-snob... ;)... foarte multe cuvinte care provin din latina sunt modificate mai ales la nivel fonetic pentru a putea fi pronuntate mai usor. ;)

si daca dai mai bine search pe google, vei vedea ca defapt etimologia e foarte alambicata... ca defapt primele aparitii ale acestui cuvant sunt in Marea Britanie... e greu de decis de unde vine... doar ca noua, romanilor ne place sa spunem latina pentru ca e mai aproape de noi... ;)

Pitbull
11 Aug 2010, 14:51
Esti fix pe sens, si foarte aproape de realitatea istorica.
De fapt, e vorba de «sans noblesse» = färä noblete (nu "nobilime", cä un om nu poate avea nobilime; dar noblete poate sä aibä sau sä nu aibä).
Adnotarea "s.nob" se folosea în universitätile engleze de mare traditie (Oxford, Cambridge, etc.), ca marcä pentru studentii din familii "comune".
Evident, majoritatea acestora încercau sä-i imite pe cei de vitä nobilä.
Deci: "snob" = parvenit care mimeazä comportamentul aristocratic.

c.ghevara
11 Aug 2010, 15:02
People often claim that this word originated as an abbreviated form of the Latin phrase sine nobilitate, meaning 'without nobility' (i.e. 'of a humble social background'). Various accounts of the circumstances in which this abbreviation was supposedly used have been put forward: on lists of names of Oxford or Cambridge students; on lists of ships' passengers (to make sure that only the best people dined at the captain's table); on lists of guests to indicate that no title was required when they were announced.

The theory is ingenious but highly unlikely. The word snob is first recorded in the late 18th century as a term for a shoemaker or his apprentice. At about this time it was indeed adopted by Cambridge students, but they didn't use it to refer to students who lacked a title or were of humble origins; they used it generally of anyone who was not a student.

By the early 19th century snob was being used to mean a person with no 'breeding', both the honest labourers who knew their place, and the vulgar social climbers who copied the manners of the upper classes. In time the word came to describe someone with an exaggerated respect for high social position or wealth who looks down on those regarded as socially inferior.

It's quite possible that the phrase sine nobilitate may have appeared in one context or another, but it is difficult to see why it would have given rise to a word for a shoemaker.
(http://www.oxforddictionaries.com/page/197)

Io-ţeleg... dar, cum ziceam, I don't buy it! Nu simt prescurtarea asta în spiritul limbii engleze, mai ales aia veche, că presupun că snobi au tot fost şi aveau nevoie de un cuvânt pentru asta. Poate că o scot din puţul gândirii, dar pe mine mă duce cu gândul la strâmbat din nas. Cumva, derivat din "sniff", "snuff", "snort"... Americanii au în slang un împrumut din idiş "schnoozle" - nas. Habar n-am, dar pe mine, "snob" mă duce spre nas.

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 15:09
articolul pe care l-ai pus e scris in engleza, si e normal ca si expresia latineasca sa fie tradusa. uita-te mai sus putin ca Pit a dat raspunsul corect la intrebare... ;) si atunci vei intelege de ce nu se aseamana cu nas... ;)

paul_aramis
11 Aug 2010, 15:09
pe aproape: echivalent cu snot

c.ghevara
11 Aug 2010, 15:11
Da, sans noblesse - s.nob e plauzibil. Iniţial, engleza a preluat destule cuvinte "snoabe" de la francezi. Aşa, mai da!

paul_aramis
11 Aug 2010, 15:12
articolul pe care l-ai pus e tradus in engleza, si e normal ca si expresia latineasca sa fie tradusa. uita-te mai sus putin ca Pit a dat raspunsul corect la intrebare... ;) si atunci vei intelege de ce nu se aseamana cu nas... ;)

simpatic. articolul e tradus în engleză? din ce? din ... engleză?

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 15:14
articolul pe care l-ai pus e tradus in engleza, si e normal ca si expresia latineasca sa fie tradusa. uita-te mai sus putin ca Pit a dat raspunsul corect la intrebare... ;) si atunci vei intelege de ce nu se aseamana cu nas... ;)

simpatic. articolul e tradus în engleză? din ce? din ... engleză?

aaa pardon... m-am incurcat in termeni... ma gandeam la traduceri cand am scris... reformulez... e scris in engleza... ;)) e ok asa?

hai ca si modific postul... ms ca mi-ai atras atentia!

c.ghevara
11 Aug 2010, 15:19
Ahaaaa! M-ai luminat, înţeleg! Înţeleg!!! I see the light! :P Dar... să ştii că nu spuneam că se aseamănă cu "nas". Ziceam că mă duce cu gândul la ceva legat de "nas".

copila_satanista
11 Aug 2010, 15:20
la muc, nu? :D

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 15:25
la muc, nu? :D

=)) hai ca asta e chiar tare... unde se ajunge de la snobism... la muc... =))=))...

c.ghevara
11 Aug 2010, 15:30
@copila_satanista
La ceva nedefinit, nu neapărat la muc. Cum aş exprima un snob, vizual, cu minimum de elemente? Cineva care strâmbă din nas, pufăie pe nas cu dispreţ - cam aşa ceva. Şi cred că imaginea e suficient de universală ca să fi fost şi pe vremuri. Mă gândeam că de aici, cumva, au pornit şi inglişii. Dar, explicaţia lui Pittbul pare cea mai plauzibilă.

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 15:32
@copila_satanista
La ceva nedefinit, nu neapărat la muc. Cum aş exprima un snob, vizual, cu minimum de elemente? Cineva care strâmbă din nas, pufăie pe nas cu dispreţ - cam aşa ceva. Şi cred că imaginea e suficient de universală ca să fi fost şi pe vremuri. Mă gândeam că de aici, cumva, au pornit şi inglişii. Dar, explicaţia lui Pittbul pare cea mai plauzibilă.

da, uite vezi?... eu la faza asta nu m-am gandit... good point! good point!

si dupa explicatia ta, ma duce gandul la tasfnos... =))

c.ghevara
11 Aug 2010, 15:37
@copila_satanista

Eh, poate mai trebuia un element, două ajutătoare :)) Dar tu cum ai exprima un snob? Dar un snob ţâfnos? :P

paul_aramis
11 Aug 2010, 15:43
dex'u meu englezesc zice că e sinonim cu snot sau cu prig. şi cică la baza dex-ului stau definiţiile de la Princeton.

etymonline.com îl defineşte ca:

1781, "a shoemaker, a shoemaker's apprentice," of unknown origin. It came to be used in Cambridge University slang c.1796 for "townsman, local merchant," and by 1831 it was being used for "person of the ordinary or lower classes." Meaning "person who vulgarly apes his social superiors" arose 1843, popularized 1848 by William Thackeray's "Book of Snobs." The meaning later broadened to include those who insist on their gentility, in addition to those who merely aspire to it, and by 1911 had its main modern sense of "one who despises those considered inferior in rank, attainment, or taste."
şi iată ce zice Larousse:

snob =(anglais snob, personne qui n'est pas de l'université)
Qui affecte et admire les manières, les opinions qui sont en vogue dans les milieux qui passent pour distingués et qui méprise tout ce qui n'est pas issu de ces milieux.

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 15:44
@copila_satanista

Eh, poate mai trebuia un element, două ajutătoare :)) Dar tu cum ai exprima un snob? Dar un snob ţâfnos? :P

snobul l-ai definit tu foarte bine... o noua definitie din partea mea, ar fi irelevanta avand in vedere ca ai definit chiar foarte bine cuvantul... in schimb un snob tafnos...eh, asta e altceva... eu vad un snob tafnos fiind ca o maimuta care imita totul in jur dar intr-un mod violent... adica mno, nu stiu cum sa ma exprim... pe scurt, un snob iritat si iritant, care face strambe si care e obisnuit sa i se ofere tot ceea ce vrea. un snob arogant, certaret, cu care nu prea ai ce povestii... ceva de genu...

dar tot maimuta aia o am in minte... =))

c.ghevara
11 Aug 2010, 15:50
@paul_aramis

Ar mai fi de săpat... Pare rezonabil sensul latină>> franceză>>engleză... dar de ce să fi luat francezii, iar, cuvântul din engleză? Doar pentru că n-au fost în stare să-l prescurteze? :)) Nobili aveau şi ei, şi poate mai vechi, de scris, ştiau... :-S

Pitbull
11 Aug 2010, 15:53
Apropo de "dusul cu gândul la nas".
Aveti în subconstient "snub" = cârn.
Si "to snub" = a da cu tifla.

c.ghevara
11 Aug 2010, 15:56
Apropo de "dusul cu gândul la nas".
Aveti în subconstient "snub" = cârn.
Si "to snub" = a da cu tifla.

Foarte posibil, că multe-s în subconştientu' ăla. Şi nici nu se pronunţă foarte departe. Tocmai mă pregăteam să scriu că cineva a aruncat o piatră şi.... stă şi se distrează. ;)

c.ghevara
11 Aug 2010, 15:59
Nasul cârn e un nas în sus, nas pe sus. Se poate coşeta, nu glumă!:)

c.ghevara
11 Aug 2010, 16:01
erată - croşeta, nu coşeta - scuze! Scriu mai repede decât gândesc :">

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 16:01

eh, romana asta lasa loc de prea multe interpretari... ;))

paul_aramis
11 Aug 2010, 16:02
@paul_aramis

Ar mai fi de săpat... Pare rezonabil sensul latină>> franceză>>engleză... dar de ce să fi luat francezii, iar, cuvântul din engleză? Doar pentru că n-au fost în stare să-l prescurteze? :)) Nobili aveau şi ei, şi poate mai vechi, de scris, ştiau... :-S

da' unde scrie că doar englejii pot să ia de la franţuji? invers de ce nu se poate? de ce trebuie obligatoriu ca orice cuvânt să provină dintr-unul latin sau grecesc?

deocamdată Larousse defineşte cuvântul în discuţie ca find de provenienţă englezească. cea mai credibilă sursă englezească (care are la bază alte 53 de materiale tipărite, cea mai veche datând de la 1811) nu defineşte nici o altă provenienţă (deşi are cuvinte derivate sau împrumutate direct din latină catalogate ca tare).

Pitbull
11 Aug 2010, 16:03
Nasul cârn e un nas în sus, nas pe sus. Se poate coşeta, nu glumă!:)Coşetarea moarte n-are!

Che, tu cine esti? Mel, Hale, Drago, sau Pauline?

c.ghevara
11 Aug 2010, 16:04

eh, romana asta lasa loc de prea multe interpretari... ;))

Hehehei! Engleza, e şi mai şi! Ba, româna e chiar cuminte.

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 16:07
Nasul cârn e un nas în sus, nas pe sus. Se poate coşeta, nu glumă!:)Coşetarea moarte n-are!

cosetare de ciorapi?... =))... mi-am adus aminte de strabunica... :X :((

c.ghevara
11 Aug 2010, 16:09

Che, tu cine esti? Mel, Hale, Drago, sau Pauline?

F'un donxilote... 9 (cifrat) Noneăfzem!

Pitbull
11 Aug 2010, 16:12
Atunci zi clona cui esti, ca luna asta n-am chef de rebusuri. E o canicula, de te doare mintea.

c.ghevara
11 Aug 2010, 16:14
@Pitbull

Şi nu sunt "Che", sunt "c." =)) Îmi aduc aminte de un prezentator radio (între timp, ajuns stea) care s-a încurcat la pseudonimul (evident, e un pseudonim) şi a zis în gura mare (pe post) "Constantin Ghevara" =))

The name is Mircea.

Pitbull
11 Aug 2010, 16:17
Mircea... Mircea who? E multi Mirci... Si prea le stii de pe-airci... ästa, de pe-aici.

c.ghevara
11 Aug 2010, 16:20
@Pitbull

:-O Clonă? Nu vreau să fac pe vergina, dar nu sunt prea familiar cu forumurile. Dar am o brumă de creier care îmi indică că o "clonă" ar putea fi o a doua, a treia etc identitate, asumată, a cuiva. Care ar fi gheşeftul clonării? >:) Întreb cu seriozitate şi (probabil, sigur) cu naivitate.

c.ghevara
11 Aug 2010, 16:29
@paul_aramis

da' unde scrie că doar englejii pot să ia de la franţuji? invers de ce nu se poate? de ce trebuie obligatoriu ca orice cuvânt să provină dintr-unul latin sau grecesc?

deocamdată Larousse defineşte cuvântul în discuţie ca find de provenienţă englezească. cea mai credibilă sursă englezească (care are la bază alte 53 de materiale tipărite, cea mai veche datând de la 1811) nu defineşte nici o altă provenienţă (deşi are cuvinte derivate sau împrumutate direct din latină catalogate ca tare).

Mă gândeam la franceză pentru că varianta lui Pitbull, sans nobless, părea cea mai.

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 16:32
@Pitbull

:-O Clonă? Nu vreau să fac pe vergina, dar nu sunt prea familiar cu forumurile. Dar am o brumă de creier care îmi indică că o "clonă" ar putea fi o a doua, a treia etc identitate, asumată, a cuiva. Care ar fi gheşeftul clonării? >:) Întreb cu seriozitate şi (probabil, sigur) cu naivitate.

pentru un om care nu e familiar cu forumurile, te cam pricepi... poate prea mult... ;)

c.ghevara
11 Aug 2010, 16:41
@Pitbull

pentru un om care nu e familiar cu forumurile, te cam pricepi... poate prea mult... ;)

Ţi se pare. Încă mai bâjbâi când postez. Par să mă pricep, pentru că ştiu cum să spun ceea ce vreau să spun, îmi place să cred că am petrecut cu folos primii şapte ani din viaţă, fără să fiu băţos şi... cam atât. Mai e nevoie de ceva pentru un forum? ;)

omudindulap
11 Aug 2010, 16:42
pentru un om care nu e familiar cu forumurile, te cam pricepi...
Sa ce? Sa vorbeasca? Da, suspect..:|

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 16:43
@Pitbull

Ţi se pare. Încă mai bâjbâi când postez. Par să mă pricep, pentru că ştiu cum să spun ceea ce vreau să spun, îmi place să cred că am petrecut cu folos primii şapte ani din viaţă, fără să fiu băţos şi... cam atât. Mai e nevoie de ceva pentru un forum? ;)

inseamna ca esti o persoana cunoscuta... cineva tot esti... ;))

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 16:47
pentru un om care nu e familiar cu forumurile, te cam pricepi...
Sa ce? Sa vorbeasca? Da, suspect..:|

nu mai, nu asta spuneam... ca nu conteaza asta... ziceam asa... ca pare familiarizat cu lucrurile pe aici... eu imediat (peste mult timp) am o luna si inca nu le stiu pe toate... sa ma fi vazut, insa, in prima zi cum bajbaiam... cateva zile nici nu am postat nimic... ;)

c.ghevara
11 Aug 2010, 16:49
@Pitbull

=)) =)) =)) Dă-o-n moaşe-sa de treabă! M-ai spart! Tre să fii o persoană cunoscută dacă ai calităţile minime pe care le pomeneam mai sus?!
Zău, Libelulo! Sigur, că sunt cineva - toţi suntem. Adică, nu-s clona nuştiucui. Cred că te-a confuzionat stilul meu, plin de eleganţă. :P

c.ghevara
11 Aug 2010, 16:55
@dragonfly

Ah! Am intrat pe rar pe Cinemagia, că informaţiile le luam de pe imdb. Doar pentru filme româneşti. Iar pe forum, club etc n-am intrat niciodată. Am câteva zile libere şi am avut timp mai mult să mă uit în jur. Am fost curios să văd cam câte filme am văzut la viaţa mea, pe care le mai ţin minte (încă mai am de bifat). Şi nu-mi place să scriu fără diacritice. Asta-i tot. :)

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 17:06
@Pitbull

=)) =)) =)) Dă-o-n moaşe-sa de treabă! M-ai spart! Tre să fii o persoană cunoscută dacă ai calităţile minime pe care le pomeneam mai sus?!
Zău, Libelulo! Sigur, că sunt cineva - toţi suntem. Adică, nu-s clona nuştiucui. Cred că te-a confuzionat stilul meu, plin de eleganţă. :P

hmmm... poate... dar stilul asta al tau mi se pare foarte cunoscut... deocamdata, insa, o las pe seama varstei. de obicei cei care ajung la varsta ta tind sa fie mai eleganti in vorbire si gandire(facand abstractie de "Dă-o-n moaşe-sa de treabă", care are si ea farmecul ei), cu mici exceptii, desigur.

dar pana la urma, tot sper sa aflu cine se ascunde in spatele avatarului. (asta desigur, daca o sa doresti si tu. respect intimitatea si dreptul de a-ti ascunde identitatea)

pana atunci, ia mai zi-ne ceva interesant despre snobism... ;))

c.ghevara
11 Aug 2010, 17:15
@dragonfly

"hmmm... poate... dar stilul asta al tau mi se pare foarte cunoscut... deocamdata, insa, o las pe seama varstei. de obicei cei care ajung la varsta ta tind sa fie mai eleganti in vorbire (facand abstractie de "Dă-o-n moaşe-sa de treabă", care are si ea farmecul ei), cu mici exceptii, desigur."
E un stil foarte cunoscut, pentru că l-au adoptat incredibil de mulţi oameni. Şi, probabil, nu din snobism. :)
Te rog frumos, dacă trebuie, te somez ca după "cei care ajung la varsta ta tind sa fie mai eleganti in vorbire"... să adaugi "şi în gândire"! >:)

Judex
11 Aug 2010, 17:18
Eu inca stau si ma intreb de unde-a scos-o Libelula p-aia cu 'sinus nobilitate'. Sau poate era o gluma, iar atunci: =))

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 17:18
@dragonfly

"hmmm... poate... dar stilul asta al tau mi se pare foarte cunoscut... deocamdata, insa, o las pe seama varstei. de obicei cei care ajung la varsta ta tind sa fie mai eleganti in vorbire (facand abstractie de "Dă-o-n moaşe-sa de treabă", care are si ea farmecul ei), cu mici exceptii, desigur."
E un stil foarte cunoscut, pentru că l-au adoptat incredibil de mulţi oameni. Şi, probabil, nu din snobism. :)
Te rog frumos, dacă trebuie, te somez ca după "cei care ajung la varsta ta tind sa fie mai eleganti in vorbire"... să adaugi "şi în gândire"! >:)

depinde... una e vorba alta e fapta... dar daca vrei, uite... am modificat.... ;)
chiar daca in ziua de azi, fara suparare, dar cei care ajung la 50 de ani nu mai stiu sa gandeasca cu capu...( persoanele de fata si de pe forum se exclud... ;)) )

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 17:19
Eu inca stau si ma intreb de unde-a scos-o Libelula p-aia cu 'sinus nobilitate'. Sau poate era o gluma, iar atunci: =))

cota mai bine... ;) si vei afla... ;)

c.ghevara
11 Aug 2010, 17:23

Eh, am indus-o în eroare ridicând problema nasului. :)

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 17:26

Eh, am indus-o în eroare ridicând problema nasului. :)

=)) hai ca esti tare... ma prapadesc... =)) oricum faza cu nasu e chiar originala. te face sa privesti lucrurile din alta perspectiva... ;)

c.ghevara
11 Aug 2010, 17:30
@judex

Îţi traduc eu ce-ţi scria dragonfly "cota mai bine" Cota =coată un regionalism, mai mult transilvănean, care înseamnă "caută".

@dragon
Cred că ţi-a scăpat :)

Judex
11 Aug 2010, 17:33
Libelulo, ce sa caut, gramatica limbii latine?

paul_aramis
11 Aug 2010, 17:45
@judex

Îţi traduc eu ce-ţi scria dragonfly "cota mai bine" Cota =coată un regionalism, mai mult transilvănean, care înseamnă "caută".

nu neapărată: cată

c.ghevara
11 Aug 2010, 17:51
@judex

:-? A scris "cota" - e mai plauzibil să fi scăpat "a"-ul, decât să fi pus "o" în plus şi să fi scăpat "a"-ul. :D Elementary my dear Watson ;) Am putea şti doar dacă o întrebăm...

c.ghevara
11 Aug 2010, 17:52
@judex

:-? A scris "cota" - e mai plauzibil să fi scăpat "a"-ul, decât să fi pus "o" în plus şi să fi scăpat "a"-ul. :D Elementary my dear Watson ;) Am putea şti doar dacă o întrebăm...

Dar mai bine, nu. :">

paul_aramis
11 Aug 2010, 18:02
@judex

dacă o fi din Transilvania nu ştiu. da' prin partea mea de transilvanie, se foloseşte a căta (şi dacă tot zici că eşti aici pentru filme româneşti, ia'n vezi cum zice bacele Traian cătă Romi: cată sau cotă?)

c.ghevara
11 Aug 2010, 18:10
@judex

dacă o fi din Transilvania nu ştiu. da' prin partea mea de transilvanie, se foloseşte a căta (şi dacă tot zici că eşti aici pentru filme româneşti, ia'n vezi cum zice bacele Traian cătă Romi: cată sau cotă?)

La domiciliu, scrie Cluj-Napoca. Tot, "elementary, dear..." Asta cu Traian e tare. Eh, aşa a vrut muşchii scenaristului (regizorului) sau o fi fost din aceeaşi zonă cu tine :)

c.ghevara
11 Aug 2010, 18:12
Goodbye cruel world!
Mă retrag în hangar. See you! Vă doresc o seară bună!

paul_aramis
11 Aug 2010, 18:16
ce scrie la locaţie e una. că poate fiecare să-şi pună acolo ce vrea muşchiu' lui.
şi nu aşa a vrut scenaristul/regizorul, aşa se vorbeşte prin partea aia de Transilvanie, adică şi pe la Poplaca ...

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 22:07
Pentru aramis si ghevara... sunt transilvaneana din cap pana in picioare. niciodata nu am mintit pe net cand a fost vorba despre identitatea mea... no, amu ati intales, omeni buni?

pentru judex... de preferabil sa cauti (coti) ce vrei, si gramatica e buna, te-ar invata multe chestii interesante. daca vrei iti imprumut un dictionar. am vreo trei acasa. insa cel mai simplu si comod mod de a raspunde la intrebarea care te macina, e sa dai un search pe google. got it?... sau iti spun pe limba din ardeal, poate intelegi mai bine... ;)

P.S. la mine in ardeal se spune a cota... ;) dar se poate si a cata... amandoua variante sunt corecte
;)

paul_aramis
11 Aug 2010, 22:10
am zis eu că nu eşti?

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 22:12
am zis eu că nu eşti?

nu dar pareati suspiciosi si mi sa parut corect sa va elimin suspiciunile... oricum nu de unde esti conteaza asa ca...

Judex
11 Aug 2010, 22:18
Ai buletin?

paul_aramis
11 Aug 2010, 22:20
n-are. ăia cu buletin nu ştiu să bage deştele-n tastatură.

Judex
11 Aug 2010, 22:22
@Paul. :D
In fine, ideea era daca e trecuta de 14 ani.

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 22:27
wtf, ce legatura are buletinu cu topicu, bai?... ati inebunit de tot?... o-i fi io ametita la ora asta, da cred ca vad bine (deocamdata)

Judex
11 Aug 2010, 22:30
Simplu, daca ai bultein, inseamna ca ai apucat sa faci oarece latina la scoala si ai fi stiut chestii de-astea elementare cum ar fi faptul ca termenul 'sine' este o prepozitie. Sinus e la nas si la matematica, ti-a explicat destul Constantin Ghevara (LOOOOOOOL), dar tu nimic, o tii pe-a ta si trimiti lumea sa gugaleasca. =))

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 22:36
Simplu, daca ai bultein, inseamna ca ai apucat sa faci oarece latina la scoala si ai fi stiut chestii de-astea elementare cum ar fi faptul ca termenul 'sine' este o prepozitie. Sinus e la nas si la matematica, ti-a explicat destul Constantin Ghevara (LOOOOOOOL), dar tu nimic, o tii pe-a ta si trimiti lumea sa gugaleasca. =))

wtf, am facut 5 ani de latina, plm... cum draq sa o tin pe a mea sus si tare?... vreti explicatii, sunati la informatii. eu doar spun ce stiu, si daca informatiile pe care le detin sunt false, plm le-oi corecta...
oki?
eu cred ca am fost destul de deschisa la toate chestiile care s-au discutat aici si am incercat sa le inteleg... asa ca ciocu mic... =))

Judex
11 Aug 2010, 22:45
s.nob vine din latinescul sine nobilitate, unde 'sine' este o prepozitie care cere ablativul, iar 'nobilitate' este forma de ablativ a substantivului 'nobilitas, nobilitatis'.
qed
Now fuck off, ca joaca Anglia!

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 22:47
s.nob vine din latinescul sine nobilitate, unde 'sine' este o prepozitie care cere ablativul, iar 'nobilitate' este forma de ablativ a substantivului 'nobilitas, nobilitatis'.
qed
Now fuck off, ca joaca Anglia!

multumesc pentru informatii... o sa le retin ca pe Tatal Nostru... vizionare faina... :-*

paul_aramis
11 Aug 2010, 23:57
rahat cu perje. daţi o fugă la Academie să le spuneţi că aţi descoperit o nouă definiţie; ş-apoi spuneţi-le ălora de la DEX că pot să şi-l bage-n dos. şi nu uitaţi să le transmiteţi asta şi celor de la Academia franceză, ălora de scot Larousse şi deştepţilor de la Oxford, Cambridge, Yale ...
a, şi nu uitaţi nici de vechii latini. învăţaţi-i şi pe ăia că nu ştie să "vorbeşte" corect ...

omudindulap
12 Aug 2010, 00:04
Iertata fie-mi impertinenta, dar ce cauta acest topic la Film in general?

buticut
12 Aug 2010, 02:38
*facepalm

Eu mereu am considerat snobii ca fiind persoane care se dau drept inteligente, doar pentru a fi mai usor acceptate in "cercurile distinse"; de exemplu citesti si tu o pagina oarecare din Romeo si Julieta si citezi mereu aceleasi fraze de acolo, dand impresia ca esti familiar cu operele lui Shakespeare sau vezi un film de Godard si te dai mare intelectual, pretinzand ca ii stii filmele, cand de fapt tu nu ai vazut decat unul sau chiar niciunul.

Faptul ca pagina unui actor cu lipici la fete e mai "incarcata" decat cea a cuiva mai talentat e doar inca o confirmare a faptului ca sex sells. Nu stiu cat de talentat este Levy, pentru ca nu l-am vazut in actiune ca sa pot comenta, de vreo 5-6 ani nu am mai vizionat vreo telenovela si nu obisnuiesc sa am preconceptii fata de actorii care devin faimosi aparand in telenovele, fiindca stiu cazuri in care un actor si-a inceput cariera in teatru si in cinema, devenind insa faimos participand in telenovele, asta neinsemnand insa ca ar fi un actor rau. De exemplu in filmul Rojo Amanecer, care m-a impresionat destul de tare cand l-am vazut pentru prima oara acum cativa ani (ar trebui sa il revad some day, sa vad daca inca mai are acelasi efect) a beneficiat de participarea a mai multor actori care s-au remarcat si in telenovele si si-au facut treaba bine. Of course, din ce am vazut, actorii de astazi par sa fie mai mult niste Papusi Ken, in mare parte lipsiti de talent, dar cum am spus, pana nu vad, nu comentez. Si nu intentionez sa vad, asa ca nu comentez :D.

Chiar nu stiu de ce publicul are tendinta de a manca in mare parte cam tot ceea ce i se da, atata timp cat produsul este impachetat cum trebuie, de ce este atat de insetat dupa 'scandalos' si dupa nuci de cocos cat mai la vedere...pentru mine e un mister total. Probabil toate astea se datoreaza mediei care atata ne-a hranit cu asemenea divertisment, emisiuni, personaje, etc., incat a reusit in cele din urma sa ne spele pe creier si sa ne faca sa ne obisnuim cu ele. Desigur ca dupa ce a reusit sa ne atraga, media a devenit conformista, dand publicului incontinuu ceea ce el insusi cere. Conformistii dau oamenilor ceea ce vor, neconformistii ii fac pe oameni sa vrea ceea ce ei le ofera si din pacate putini sunt cei care risca...
Sper ca odata si odata sa ne trezim si sa ne dam seama ca ar trebui sa ne mai hranim intelectul din cand in cand. Eu sincer nici nu prea mai aprind televizorul, fiindca de cele mai multe ori cand o fac, ceea ce vad ori ma deprima, ori ma dezgusta.

I don't know if I make any sense at all, asta nu prea e ora mea de scris =)).

dragonfly_drk
12 Aug 2010, 08:58
rahat cu perje. daţi o fugă la Academie să le spuneţi că aţi descoperit o nouă definiţie; ş-apoi spuneţi-le ălora de la DEX că pot să şi-l bage-n dos. şi nu uitaţi să le transmiteţi asta şi celor de la Academia franceză, ălora de scot Larousse şi deştepţilor de la Oxford, Cambridge, Yale ...
a, şi nu uitaţi nici de vechii latini. învăţaţi-i şi pe ăia că nu ştie să "vorbeşte" corect ...

ha, ha, ha (ironic)... hai ca esti amuzant... ;)

mongolarix
12 Aug 2010, 10:06
Voi sunteti snobi ,majoritatea dintre voi fac pe profesorii ! Eu scriu cum vreau,mesajul pe care il transmit conteaza ! si dka as scirie asa tot ati intelgee asa ca nu mai faceti pe desptepti !!

dragonfly_drk
12 Aug 2010, 10:32
Voi sunteti snobi ,majoritatea dintre voi fac pe profesorii ! Eu scriu cum vreau,mesajul pe care il transmit conteaza ! si dka as scirie asa tot ati intelgee asa ca nu mai faceti pe desptepti !!

eu nu cred ca daca ai SICRIE asa, chiar nu am intelege... =))... cam morbid mesajul tau. eu una nu inteleg ce ai vrut sa spui cu sicriele alea... =))=))=))... hai mai ca te tachinez, nu te mai stresa atata... ;)

dragonfly_drk
12 Aug 2010, 10:35

wtf, am facut 5 ani de latina, plm... cum draq sa o tin pe a mea sus si tare?... vreti explicatii, sunati la informatii. eu doar spun ce stiu, si daca informatiile pe care le detin sunt false, plm le-oi corecta...
oki?
eu cred ca am fost destul de deschisa la toate chestiile care s-au discutat aici si am incercat sa le inteleg... asa ca ciocu mic... =))

uman... se explica logica nedezvoltata pana la urma.

am facut si logica, desteptule... la uman se face logica da tu habar nu ai ca nu ai facut scoala... ;)...
acuma doar nu vrei sa-ti enumar toate materiile pe care le-am facut, sa vezi ca am si logica... ca pana la urma orice prost poate sa invete niste formule la matematica... ;), tocmai deaia nu am ales realu... umanu e mai interesant si macar ramai cu ceva... cultura generala in mod deosebit. da tu habar nu ai ce e aia... ;)

dragonfly_drk
12 Aug 2010, 15:18
=)) =)) =)) rahat de materie logica aia. Dubla negatie a unei propozitii face propozitia adevarata. Clever.

Logica ti-o dezvolta matematica, fizica si informatica. Astea sunt materii care neceseta dexteritate si logica.

Cat despre cultura generala, stai linistita, posed.

la faza cu materia Logica... ai foarte mare dreptate. e un rahat pe bat, o logica ilogica. si totusi atata m-am strofocat pana am gasit logica si in materia aia.
la faza cu matematica... da, ai dreptate dar nu numai din materiile de real se ia logica si dexteritate...
limbile straine, (la greeeu), filosofia, economia, etc,te ajuta sa gandesti logic... ce sa mai spun de antreprenoriala, care iti deschide frumosul drum spre facultatea de drept... :x... si sa nu te prind ca spui ca legile nu sunt logice, ca o sa te contrazic... daca stii sa sapi adanc , vei vedea logica din ele (cea a autoritatilor)... =))

cat despre cultura generala pe care o pesezi, asta nu am de unde sa stiu... pot doar sa imi dau cu presupusul... e o crima asta, oare?:(

A, SI INCA CEVA... daca am fost la uman, asta nu inseamna ca nu stiu matematica, fizica, chimie, info... in generala eram cea mai buna la mate, am fost la olimpiada de chimie si fizica, cat despre info, mo invatat fratemi-o putina programare si editare foto... asa ca... ;)

Judex
12 Aug 2010, 19:51
Propun de pe-acum Cuplul Anusului Uman si Real Deopotriva: Iaurtel-+Libelula=LOVE.

Se-aude, Disciple? ;)

dragonfly_drk
12 Aug 2010, 21:24
still, in cele mai multe cazuri, cei de la real au o logica mult mai buna si au mintea mult mai ascutita.

Se observa lucrul asta si de la un simplu joc de carti, unde trebuie sa numeri, sa contabilizezi si sa judeci logic actiunile adversarului.

nu stiu cum zici tu chestia asta, cand la toate jocurile de carti care le-am jucat, am castigat... =))

dragonfly_drk
12 Aug 2010, 21:26
Propun de pe-acum Cuplul Anusului Uman si Real Deopotriva: Iaurtel-+Libelula=LOVE.

Se-aude, Disciple? ;)

judex, te intinzi... iar ai baut?... sau vrei sa te cuplez si eu cu cineva sa iti placa bine... asa, macar pe net sa te simti satisfacut... ciocu mic... sau daca vrei, scrie despre snobism. cred ca iti este foarte cunoscut termenul, in fond il regasesti in fiecare dimineata cand te uiti in oglinda... sau ti-ai acoperit oglinzile din casa, ca sa nu iti vezi moaca?... ;))

Judex
12 Aug 2010, 22:46
Libelulo, nu sunt cel mai frumos barbat din lume dar nici nu imi acopar oglinzile, pentru simplul motiv ca nu sunt tu. Insa tu ar trebui sa-ti acoperi degetele cu care tastezi si sa dai bandajelor senzori catre politie - esti atat de proasta incat numai aia te-ar intelege!
Hai la revedere din nou!

dragonfly_drk
12 Aug 2010, 22:49
Libelulo, nu sunt cel mai frumos barbat din lume dar nici nu imi acopar oglinzile, pentru simplul motiv ca nu sunt tu. Insa tu ar trebui sa-ti acoperi degetele cu care tastezi si sa dai bandajelor senzori catre politie - esti atat de proasta incat numai aia te-ar intelege!
Hai la revedere din nou!

ai noroc ca m-a binedispus melodia pe care ai pus-o la dedicatii muzicale ca altfel de mult te-as fi facut tot o apa si un pamant.... ;)... oricum, vocabularul tau nu inceteaza sa ma uimeasca... apropo, ce iti mai face nasul?...

hai pa!

Judex
12 Aug 2010, 22:53
Hai la revedere din nou!apropo, ce iti mai face nasul?...

hai pa!
Avem unul dintre martorii agresiunii. Esti pasibila de amenda penala, dom'soara. ;)

dragonfly_drk
12 Aug 2010, 22:55
Hai la revedere din nou!apropo, ce iti mai face nasul?...

hai pa!
Avem unul dintre martorii agresiunii. Esti pasibila de amenda penala, dom'soara. ;)

never ever, eu tin cu tine... ;)

Judex
12 Aug 2010, 22:56
Daca tii cu mine vii acum si-mi sugi pula, k? ;)

LE
Cu conditia sa fii femeie majora gatu' ma-sii...

dragonfly_drk
12 Aug 2010, 22:58
Daca tii cu mine vii acum si-mi sugi pula, k? ;)

never ever... vad ca nu ai fost demult satisfacut. imi pare rau pentru tine... sunt destule curve pe centura, incearca acolo, pe aici nu prea ai cu cine... ;)

Judex
12 Aug 2010, 23:00
Well, aia e, daca tu asa crezi. Your fault/ :P

dragonfly_drk
12 Aug 2010, 23:10
daca nu e sex, ca sa nu zic futai, va luati macar la bataie?

ti-ar placea sau ti-ai dori?
=))

dragonfly_drk
12 Aug 2010, 23:24
daca nu e sex, ca sa nu zic futai, va luati macar la bataie?

ti-ar placea sau ti-ai dori?
=))

nu ar fi relevant.

Macar de ar iesi un din astea doua, mai se anima comunitatea

imi pare rau sa te dezamagesc dar azi nu ma bat cu nimeni... sunt pasnica... poate maine vei avea mai mult succes... ;)

redmen
31 Aug 2010, 11:56
Pentru cei care inca se intreaba de ce e lumea asa snoaba uneori ... la editura Nemira va aparea in curand Istoria snobismului de Frederic Rouvillois.