View Full Version : Lansarea unui film
alex_il_fenomeno
13 Jul 2010, 15:01
Eu am cateva neclaritati in lansarea unui film! In primul rand, unde trebuie sa ma duc sa imi fac acte cu care sa pot obtine sponsori pentru film? :-?
La R.A.G.C.L. Pit, de ce l-ai trimis aici?X(
Pitbull
13 Jul 2010, 16:56
Päi unde voiai sä-l trimit? :-?
La "Clasic"?
La "Acum pe ecrane"?
La "Imperiul simturilor"...?
alex_il_fenomeno
13 Jul 2010, 17:02
Mersi Wisdom , dar nu e asa de usor! Am fost la primarie dar acolo m-am lovit de o piedica : numai tampiti care nu au stiut ce sa imi spuna! :-?
djinjis
13 Jul 2010, 17:09
rofl. fenomen de 'rstie. du-te la "vreau sa fiu actrita". e singurul loc potrivit, singurul loc unde s-au mai atins asemenea profunzimi.
alex_il_fenomeno
13 Jul 2010, 17:16
nu ma bag pe locurile tale :D
Pitbull
13 Jul 2010, 17:19
Am fost la primarie dar acolo m-am lovit de o piedica : numai tampiti care nu au stiut ce sa imi spuna! :-?
Nu erau tâmpiti - dar ai formulat gresit întrebarea.
Trebuie sä-ti înfiintezi o companie de productie.
Pentru asta, e nevoie sä ai neapärat o experientä bogatä în productia de film, în departamente dintre cele mai importante: regie, imagine, sunet, actorie, scenaristicä... sau chiar productie propriu-zisä!
(Si mai sunt necesare multe alte lucruri, dar deocamdatä e prematur sä discutäm despre ele.)
Deci, nu te du la primärie, ci la U.N.A.T.C., Hyperion, Media, A.S.E. sau altä universitate unde vei putea urma studii adecvate artei sau business-ului cinematografic.
Inscrie-te la examenul de admitere (atentie! Ai nevoie de o diplomä de bacalaureat, si de pregätiri particulare cu un meditator specializat - preferabil, un an sau mai mult).
In eventualitatea extrem de putin probabilä cä iei examenul, urmeazä studiile, ia-ti licenta, eventual si masterul.
Gäseste-ti un job în domeniu.
Lucreazä câtiva ani, pentru a dobândi cunostinte si experientä.
...Apoi, revino aici, si-ti explicäm ce sä faci în continuare.
S-a dus la biroul RAGCL din primarie, cel putin eu asa am inteles...
djinjis
13 Jul 2010, 17:42
Nu, nu, corectie, ai nevoie de doi meditatori! (jumi-juma, nu fi halos)
Twinsen
13 Jul 2010, 18:17
Eu am cateva neclaritati in lansarea unui film! In primul rand, unde trebuie sa ma duc sa imi fac acte cu care sa pot obtine sponsori pentru film? :-?
Sper ca e o comedie autobiografica. :))
djinjis
13 Jul 2010, 18:26
scena de deschidere: il fenomene in fata primariei privind cu incredere viitorul. In mana duce o geanta incapatoare, ca de, un film costa mult. imaginea se misca mai repede ca-n in filmele mute.
de la o fereastra, irene ii face semn, fluturand o batista destul de alba.
alextreme93
13 Jul 2010, 19:32
vrei s-o iei pe urmele alora de la Motru si sa faci un p0rn?
dar pt ce ai nevoie alex?vrei sa produci un film?
alex_il_fenomeno
14 Jul 2010, 07:27
da , vroiam impreuna cu cativa prieteni sa facem o comedie! de experienta se putea spune ca o avem , deoarece unul din ei a castigat multe premii la concursuri de cinematografie de liceeni , iar altul avea si un unchi care lucra in televiziune! dar astia sunt mai idioti de fel si pana sa astept la ei mi-am zis ca pot sa incep singur proiectul! insa de abia am intrat in primarie si am fost abordat de cel care se ocupa cu neclaritatile ; i-am spus ca vreau sa fac un lungmetraj independent , iar el ridica din umeri la intrebarea cu sectiunea la care trebuie sa ma duc! asta este toata faza...:|
alex_il_fenomeno
14 Jul 2010, 07:29
scena de deschidere: il fenomene in fata primariei privind cu incredere viitorul. In mana duce o geanta incapatoare, ca de, un film costa mult. imaginea se misca mai repede ca-n in filmele mute.
de la o fereastra, irene ii face semn, fluturand o batista destul de alba.
Ti-a luat mult sa te gandesti la o scena asa dramatica? =))
alex_il_fenomeno
14 Jul 2010, 10:03
Sper ca e o comedie autobiografica. :))
=)) ai vrea tu!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.