PDA

View Full Version : Aveti permis auto/moto ?

piranha
08 Jun 2010, 21:50
:-S Odata cu inca 4 puncte de penalizare "datorate" unui radar fix de pe DN1, mi-am pierdut permisul pentru o luna. Deci pot sa ma trec in categoria "NU" la intrebarea din titlul topicului. Voi?

Btw, un site foarte util, cu locatiile radarelor fixe din Romania:
http://www.radarefixe.ro/

Si un articol interesant despre istoria radarului fix Gatso (cu bucla inductiva) care poate fi gasit in Romania prin 5-6 localitati de pe DN1 Bucuresti-Brasov.

Judex
08 Jun 2010, 22:03
Eu mi l+am pierdut pentru viteya si bautura deopotriva. Deci raspunsul e NU! =))
Dar mi+l reiau acusica. :)

PS
Aproape ca asta s-a intamplat:
http://www.youtube.com/watch?v=RuGiZaaUaj8

Judex
09 Jun 2010, 00:11
Ah, apropo, pronuntia corecta e would - cel putin eu asa am zis atunci. :D

rrs85
09 Jun 2010, 12:16
Eu nu am nici macar un punct penalizare...:D

fleurdelautomne
04 Aug 2010, 22:59
nup, desi puteam sa il iau de un an, mai astept vreo doi, ca sa nu stea toti romanii in casa sau prin pomi cand ies in trafic :)

redmen
05 Aug 2010, 15:45
nup, desi puteam sa il iau de un an, mai astept vreo doi, ca sa nu stea toti romanii in casa sau prin pomi cand ies in trafic :)

Pai te bazezi pe faptul ca in vreo 2 ani de zile emigreaza toti romanii si ramai singurica pe strazi? Hehe.

danonino
05 Aug 2010, 17:15
am de un an jumate permis. Merg destul de rar cu masina. Insa nu m-a prins politia pana acum cu nimic.

paul1ca
05 Aug 2010, 19:02
Am permis dar n-am masina(am cartofi dar n-am ulei)...

Manusa
06 Feb 2011, 09:46
Am de 3 ani permis si nu am nici macar un punct penalizare :D, de fapt nici macar odata nu m-a oprit politia :) ....Fiti atenti si conduceti cu grija !

Ami85
06 Feb 2011, 23:39
Si eu am de vreo 5 ani, dar nu prea "profesez", ca sa zic asa, nu-mi prea place. Acum vreo doi ani mi se pusese pata sa-mi iau si A-ul, dar s-a mai domolit pata intre timp, din cauza banilor tot mai putini, fir-ar sa fie.
Oricum, ca sa fiu putin rea, ma cam bucur ca strazile s-au mai "curatat" de masini, de cand cu criza asta. :)

portofel
10 Feb 2011, 08:55
nu, nu am, desi mi-as dori sa dau de carnet si totusi nu stiu dac-as putea invata vreodata regulile de circulatie, in schimb imi place la nebunie sa ma plimb cu scuterul(pt. asta nu-mi trebuie carnet):P

prow
15 Feb 2011, 10:20
am bicicleta