View Full Version : Prince of Persia - Forum Film?
CristinaRMC
24 May 2010, 20:06
Hello,
Postez un pic suparata :| (si e si prima postare).
Intrebarea mea este daca exista o pozitie oficiala Forum Film privind situatia cu distributia filmului Prince of Persia in cinematografe.
De ce doar IMAX?
Stie cineva ce se intampla?
LE. Multumesc moderatorului care a mutat thread-ul in locul corect!
StefanDo
25 May 2010, 07:56
Este doar in prima saptamana la IMAX, intr-o avanpremiera, din 28 mai ajunge si in alte cinematografe
CristinaRMC
25 May 2010, 22:47
Am sunat la un cinematograf foarte cunoscut si mi-au zis ca ei in mod cert nu il vor avea datorita acestei situatii.
Mai multe nu am intrebat, nu cred ca ar fi putut sa-mi spuna.
paul_aramis
25 May 2010, 23:43
1. ce e Forum film şi de ce trebuia să aibă o poziţie "oficială"?
2. IMAX, unul din cei mai "tari" distribuitori internaţionali de film şi-a anunţat premiera pentru 28 mai, odată cu lansarea internaţională a filmului. versiunea IMAX va fi re-masterizată.
cu alte cuvinte, cine are bani, distribuie, cine nu, nu.
StefanDo
26 May 2010, 11:02
forum film e distribuitorul Printului
intr-adevar, anumite cinematografe mari (movieplex, hollywood multiplex) au fost deranjate de "exclusivitatea" cinema city si au decis sa nu includa filmul in programul lor.
Distribuitorul fie va pierde bani, fie a facut o intelegere buna....
Cinema City va avea cel mai mult de castigat cu aceasta exclusivitate "neasteptata".
Daca ma intrebi pe mine - filmul e atractiv, alert, pe alocuri infantil, dar nu m-a deranjat nicio secunda coordonata asta. are si garda veche si suflu nou (ma refer la actori). si acum are avantajul monopolistic al experientei IMAX. mi-a placut mai mult 2D-ul....... asa ca viata lunga sa aiba!
eu o vreau pe Alice (Resident Evil) la IMAX!!! ai vreun synopsis despre asta, Stefane? Multu in avans.....
paul_aramis
26 May 2010, 13:45
de ce exclusivitate vorbiţi voi acolo?
se pare ca discutam de exclusivitatea filmului Prince of Persia in cardasie cu Cinema City. si se pare ca ceilalti o pun de un "puci"... marfa romanesca sau exagerez io? :)
paul_aramis
26 May 2010, 14:53
deci care exclusivitate? IMAX a cumpărat Prince of Persia şi l-a re-masterizat, pe imagine şi sunet, ca să ruleze bine în cinematografele lor. deşi iniţial anunţaseră că distribuţia în reţeau lor se va face începând cu data de 28 mai, odată cu lansarea "mondială" a filmului, ulterior au decis ca 20 din 53 de centre IMAX (excluzând SUA) care vor rula filmul să înceapă difuzarea începând cu 19 mai, restul urmând să înceapă proiecţiile pe 28. cum am spus, cine are bani, difuzează, cine nu, stă şi se vaită de exclusivitate ... care nu există.
CristinaRMC
26 May 2010, 18:13
Forum Film este distribuitorul filmelor Disney in Romania. Ei distribuie cinematografelor romanesti filmele.
Personal sunt convinsa ca Hollywood, Movieplex etc. ar fi vrut sa difuzeze acest film, pentru ca ar fi avut incasari foarte bune si sala plina, nu cred ca a tinut de bani treaba, nu cred ca duc lipsa de fonduri.
LE: StefanDo cred ca asta e explicatia :)
Thanks!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.