View Full Version : vreau sa stiu..... cum se numeste .....
cataradu
07 May 2010, 20:24
sa fac o scurta descriere : ea e roscata, sunt un cuplu si el vrea ca ea sa ii faca sex oral dar ea nu vrea pana nu se casatoresc, intr-o zi se hotarasc sa caute o colega de camera si gaseste una petrecareata, intr-o seara ea se intoarce si gaseste un mare party si se enerveaza, urmatoarea secventa--- el ajunge acasa si gaseste poze cua ea at cand ii face sex oral unuia si de aici se despart, iar la sf filmului ea este intr-un bar si el la tv, isi lansa cartea ....el vb despre pov lui cu ea si ea plange .......Pls help
paul_aramis
07 May 2010, 21:21
deocamdată se numeşte spam.
Blu3sky
15 May 2010, 20:13
daa am vazut si eu filmul...
exact este mai asa: actorul principal mosteneste o casa imensa.. si se muta cu prietena lui dar nu isi permit sa o intretina din venitul lor..asa ca iau doi colegi de camera.. pe un tip care in fiecare seara se culca cu alta..si pe o alta tipa foarte usuratica.. si se ajunge la ce ziceai tu.. proprietaru vroia sex oral.. viitoarea sotie nu vroia.. dar pana la urma ajunge sa ii faca lu tipul ala care sta in chirie in urma unei petreceri (orgii mai mult) ...si eu caut denumirea filmului pt ca vreau sa il mai vad odata..
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.