Log in

View Full Version : Vi se pare corectă banarea lui Pitbull aka Mihnea Columbeanu ?

RomaniaMare
30 Apr 2010, 22:21
Banarea lui Pit mi se pare un abuz din partea conducerii Cinemagia.

rvn
30 Apr 2010, 22:27
salut initiativa ta, RomaniaMare! esti un bun si loial forumist! bravo! o dezbatere in acest sens era absolut necesara, in primul rand pentru a ne putea exprima parerea in legatura cu acest delicat subiect si in al doilea rand pentru a vedea si Pitbull cine ii sunt prietenii adevarati!

eu sunt CONTRA banarii lui MIHNEA COLUMBEANU!!
VOI?

Dragomara
30 Apr 2010, 22:37
Eu sunt pentru a amândorura, ceea ce nu-mi place e faptul că ea ţine extrem de puţin, şi că după ea nu se va schimba absolut nimic.

Nu ştiu despre voi, însă io m-am cam plictisit de duelul ăsta (a se citi "e mult sub inteligenţa beligeranţilor"). Din partea mea n-au decât să-şi scoată efectiv ochii unul celuilalt, da'asta să o facă oriunde, însă mai puţin pe-un forum despre filme.

Cât despre dreptate, înclin să cred că balanţa trage mai mult în partea lui Pitbull, însă cu toate astea nu se justifică lălăiala (de ani buni) pe temele ăstea de azil (de bătrâni fără minte, evident! :( )

keepwalking
30 Apr 2010, 23:08
eu cand am fost bannat trei zile m-am simtit grozav fara cinemagia.
e necesar un astfel de refresh, din cand in cand:)
sunt convins ca pit sau als nu regreta, chiar se simt mai liberi sa-si implineasca proiectele.

Dragomara
01 May 2010, 01:10
@keepwalking - tu eşti exemplul tipic de politician român; nu că io n-aş fi ştiut deja asta. :P ;)

PS: interesante, atât votul, cât şi întreaga "activitate" a lui collins (http://www.cinemagia.ro/club/profil/collins/). ;) ;)

rvn
01 May 2010, 09:12
dragomara tin si aici sa te informez: esti intr-o totala eroare! cei care-l cunosc pe pit, stiu foarte bine cine este Colins! asta nu inseamna ca este pitbull sub acoperire, ci este chiar cel adevarat,adica Filip Columbeanu! stii si tu ca el nu se ascunde niciodata! cand are ceva de spus, o spune drept in fata!

vave
01 May 2010, 09:37
Îl cunosc pe Collins şi e normal să aibă o părere legată de banarea lui Pitbull.

rvn
01 May 2010, 09:44
ca de obicei! dragomara bate campii!

Windom
01 May 2010, 09:58
E un poll complet fara sens, de aceea nici nu voi vota. Sint de acord cu Drago, bannarea nu va avea nici o urmare benefica. Cei doi vor reveni, vor incepe din nou scandalul, vor fi iar banati si tot asa. Sincer, mi s-a cam acrit. Sa-si rezolve divergentele personale in privat, nu pe forum. Aici sa se bata in pareri legate de cinema, in mod constructiv si folositor pentru noi, ceilalti. Daca vreau iarmaroc, ma uit la teveu...

redmen
01 May 2010, 11:20
Big deal ... o bannare de 1 mai,in weekend.Iara s`a umblat la butoane domnu` Gigi.

Dragomara
01 May 2010, 12:24
Protestez pe motiv că sondajul este incomplet. Eu n-am ce să votez. Lipsesc variante de răspunsuri precum:

- nu mi se pare corect cä m-aţi banat (şi sunt aşa de frustrat că-mi vine să bat copiii cu basca udă)
- îl iubim pe StefanDo
- cine e Pibull [sic!]? E rudă cu utilizatorul Pitbull?
- mă duc la teatru cu fiul meu, regizor şomer, să văd o piesă de Cioran în regia lui I. L. Caragiale??????? :( ;) :)) =)) =)) O:-) =D>
Aoleu! Tu chiar eşti criminal!! =)) =)) :"> :-* :-*
Am citit un articol cum că oricât ar fi de greşit scris, oamenii normali, tot reuşesc să priceapă sensul corect al cuvântului! :P ;)

PS: totuşi este de apreciat "l"-ul dublu, ceea ce într-adevăr este corect. ;)

alex902003
01 May 2010, 12:29
in skimb nu mi se pare deloc corecta banarea domnului alex leo serban!

Dragomara
01 May 2010, 12:36
in skimb nu mi se pare deloc corecta banarea domnului alex leo serban!
Ai dreptate, Pitbull se certa şi jignea singur!! Propun o banare dublă pentru el! :"> :P

PS: scuze de off-topic, da'propun un joc cu numele: "ghici în câte, şi-n care conturi sunt eu?!" (evident nu e vb numai de mine, Dragomara.) :P

rvn
01 May 2010, 13:12
propun eu o bannare si pentru tine Dragomara! una simpla ,dar care sa-ti inchida gura aia spurcata! acuzele astea cu mai multe conturi sunt nefondate,papusa! mai bine fa-ti si tu cate conturi vrei si treceti-le direct pe lista de ignore,asa ,ca sa vezi cum este sa faci ceva tu cu tine insuti!

SoX
01 May 2010, 17:33
Ce simpatici sunteti cand va etalati spiritul de turma. :)

ooo333
01 May 2010, 19:05
Perfect deacord !
De ce ? - Pentru ca face misto de toti !

rvn
01 May 2010, 19:13
nu generaliza, te rog! care toti? poate de toti care merita,tu considerand ca faci parte din aceasta categorie? si pana la urma ,de ce nu faci si tu misto? nu te poti masura cu el?

portofel
01 May 2010, 20:14
Iata ca ''aterizez'' si eu aici,printre voi si am ocazia sa -mi fac o oarecare parere in legatura cu aceasta polemica legata de banarea lui Pitbull.Tot ce pot spune insa ,e ca sunt impotriva acestei initiative.Este un foarte bun moderator cinemagia,atat d-lui cat si restul.

paul_aramis
01 May 2010, 21:46
vouă chiar vi se pare că Pitbull are nevoie de susţinere?

Dragomara
01 May 2010, 21:50
Când se susţine singur din atâtea conturi cu siguranţă că nu mai are nevoie de susţinerea restului (format din cei cu un singur cont). ;) :P

rvn
01 May 2010, 22:39
dragomarico,fata, mai pune si virgule in text! nu de alta da' mai sus te gasisesi sa ne dai niscaiva lectii de scris cuvintele corect! rade ciob de oala sparta!
p.s.daca nu intelegi despre ce vorbesc, iti spun eu:'conturi cu siguranta" nu exista,fato!

Lived_memories
02 May 2010, 20:04
Cum sa fie banat Pitbull???
Dar ce a facut? Ma lamureste si pe mine cineva?

RomaniaMare
02 May 2010, 20:22
Când se susţine singur din atâtea conturi cu siguranţă că nu mai are nevoie de susţinerea restului (format din cei cu un singur cont). ;) :P
ok,despre care/cite conturi vorbesti?
Daca lansezi ceva,vino cu explicatii.....

ulrich
02 May 2010, 20:36
mi-am reprimat orice dorinta de-a mai interveni pe forumul asta in vreo polemica ideologica sau...pentru orice altceva iese din teritoriul filmului. e forum de film, period.

p.s.: nu stiu. e o diferenta trista intre ce era forumul acum 5-6 ani, cand meciurile se lasau cu scantei si cu suturi in gura (dar executate de superjucatori, precum benny, ambra blu, pitbull-de-atunci, als-de-atunci, nume, marx, herbert, djinjis, ogto etc, nu de oameni care au aflat de kubrick sau bergman saptamana trecuta) si...ce e acum.
probabil ca e diferenta de la serghei la dragobeta.
ar trebui sa-mi frec pumnii de bucurie (ca als si pitbull sunt amandoi dusmani de dreapta, politic vorbind), dar am mai spus-o, ma voi opune ORICAREI interziceri, de orice fel o fi ea.
scuza ptr cei 2? s-or fi plictisit si ei, dracu', de atata prostie si rautate pe aici si or fi decis ca singurul adversar demn pentru el o fi celalalt...

Dragomara
02 May 2010, 20:45
s-or fi plictisit si ei, dracu', de atata prostie si rautate
Subscriu, cu un mic comentariu însă: prostia şi răutatea proprie. Şi din păcate acum nu mă gândesc doar la ei.*
Nimeni nu ţine pe nimeni cu forţa aici. E absolut la latitudinea fiecăruia cu cine şi cum îşi petrece timpul atât pe cel real, cât şi pe cel virtual.
Nici pe cei care-şi iau banii de-aici nu i-aş putea înţelege, piaţa muncii e destul de tentantă, dacă nu în ţară, cu siguranţă peste hotare.

PS: * când vrei să jigneşti o femeie, fii bărbat şi zi-o direct, vb vine. :-&

ulrich
02 May 2010, 20:50
PS: * când vrei să jigneşti o femeie, fii bărbat şi zi-o direct, vb vine. :-&

de stanga fiind, eu nu fac discriminari sexiste. esti om si gata. si mi se pare ca, uneori, vorbesti peste ceea ce stii(asta nu e jignire :) )

Dragomara
02 May 2010, 21:05
de stanga fiind, eu nu fac discriminari sexiste. esti om si gata. si mi se pare ca, uneori, vorbesti peste ceea ce stii(asta nu e jignire :) )

Pot să-ţi pun o întrebare de bun-simţ: cum ştii ce, şi cât ştie cineva despre care habar n-ai, adică NU AI VB CU EL NICIODATĂ, nu l-ai întâlnit, nu i-ai dat teste de inteligenţă etc.?! Acum să nu-mi spui că ai puteri paranormale, sau juma de normă la SRI etc! :P

Te rog să mă scuzi, dar asta cu orientarea politică legată de discriminărea/ sau nu sexuală e de-a dreptul =)) =)) =)) =)) .

E.Floares
02 May 2010, 21:18
benny, ambra blu, pitbull-de-atunci, als-de-atunci, nume, marx, herbert, djinjis, ogto etc.

Ogto a intrat intre timp la regie, e cu mine in clasa. Foarte inteligent tipul, nu prea are timp sa mai scrie pe forum, din pacate...

marius_em
02 May 2010, 22:13
Nu-mi pasa.

liviu
02 May 2010, 22:29
si ce ne pasa noua ca nu-ti pasa tie?
ai postat doar ca sa te afli in treaba

marius_em
02 May 2010, 23:15
si ce ne pasa noua ca nu-ti pasa tie?
ai postat doar ca sa te afli in treaba

Ce-mi pasa mie ca tie nu-ti pasa ca mie nu-mi pasa?
Postul meu e la fel de inutil ca intreg subiectul. Forumul cinemagia e uneori monopolizat de conflictul Pitbull-ALS, incat cele doua au devenit practic sinonime. Ce se discuta aici? Care e finalitatea? Nu e nici recreativ, nu e nici informativ, nu e decat o exhibitie de "loialitate", o etalare de frustrari.

ulrich
02 May 2010, 23:20
hmm..

Floydman
02 May 2010, 23:28
now now children...it is late, stop fighting. time for your medicine. and then time for bed!

rvn
03 May 2010, 06:57
acum isi dau toti arama pe fata....

Judex
03 May 2010, 10:08
Cata agitatie! Pun pariu ca amandoi s-a distrat copios in uichendul proletaro-tineresc. Eu asa as fi facut. De altfel chiar asa am facut si nici macar nu ma obliga vreo suspendare. =))
Nu le mai plangeti atata de mila, se descurca ei.

Total off: de ce a intrat frecventa Kiss FM Buzau cand eu sunt undeva aproape de Sinaia? :D

PS
Ca sa nu ziceti ca nu ma implic: in cazul lui Pit s-a cam exagerat. Dar gata, a trecut.

Dragomara
03 May 2010, 11:39
Io zic că nu s-a exagerat deloc, cu ocazia asta am mai cunoscut ceva caractere de nobili useri CineMagia, evident unde ei predomină, CATEGORIC acum mă refer la PUP-IN-CURIŞTII fără morală şi fără REALĂ putere de decizie. ;)

Ca să citez pe cineva de pe-aici: TURMĂ. :(

rvn
03 May 2010, 11:51
in mod virtual nu cred ca este posibil sa faci asa ceva, adica 'pupincurism', dar daca faci niste mici eforturi iti poti arata simpatia sau antipatia fata de cineva! chestia aia se practica numai pentru sefi,dragomarico fata, sa tii minte asta! intre prieteni,amici, amanti...sunt altfel de saruturi...

Ipu
03 May 2010, 12:44
Bucurați-vă! Prietenul nostru a rupt lanțurile!
Aici încetează și greva lui Ipu.

ooo333
03 May 2010, 13:37
Nu-mi pasa.
Scurt si la obiect ! Bine zici ce ne intereseaza pe noi de pitbull ?

alextreme93
03 May 2010, 16:40
Nu-mi pasa.
Scurt si la obiect ! Bine zici ce ne intereseaza pe noi de pitbull ?

:)) Ce face omu' face si maimuta.
Dl.Pitbull mai animeaza forumu' ce sa-i faci.E bine cu el prin zona.

Dragomara
03 May 2010, 17:01
:)) Ce face omu' face si maimuta. Dl.Pitbull mai animeaza forumu' ce sa-i faci.
Ăsta da compliment! =)) =)) =))

paul_aramis
03 May 2010, 17:48
io unu sunt de acord cu banarea lui pitbull. ba zic să îi dea o săptămână. că stând departe de forum poate-poate şi-o face timp şi caută prin debara VHS-urile alea de le-a promis. da' cum zilele astea cică e plecat la Timi ...

rvn
03 May 2010, 17:49
salivezi si tu dupa complimentul asta,dar n-o sa-l vezi si auzi niciodata!

alextreme93
03 May 2010, 19:37
:)) Ce face omu' face si maimuta. Dl.Pitbull mai animeaza forumu' ce sa-i faci.
Ăsta da compliment! =)) =)) =))

Sunt un gentleman.Ce ... $*&#$&*#&$* !

rvn
03 May 2010, 19:49
m-am referit la Dragomara! nu era evident?

alextreme93
03 May 2010, 19:57
m-am referit la Dragomara! nu era evident?

Normal ca m-am prins.Io raspundeam Dragomarei in legatura cu complimentul meu magaresc

Floydman
04 May 2010, 01:01
acum isi dau toti arama pe fata....

hai mai rvn, lasa-ne cu textele astea. ar trebui sa il doara la bashcheti pe jupanu Pit ca i s-a dat ban trei zile. sa fim seriosi nu e ca si cum l-ar fi bagat la carcera. daca chiar il afecteaza chestioara asta, e semn rau pentru el. e nasol sa traiesti in virtual si sa simti diverse dureri pt carcere informatice

dragi moderatori, daca vreti sa ma ajutati sa demonstrez paguba cea de ciuperci, dati-mi si mie un ban de 3 zile. sau daca chiar credeti necesar, si de o luna. ca sa vada lamentatorii ca nu se intampla nimic cu ocazia asta. nu imi creeaza shoc psihic.

PS: il si vad pe cumatrul Pit agatzat de barele virtuale ale paginii cu mesaj de "you have been banned" urland BUT I AM INOCEEENT, INOCEEENT! THE BUTTLER DID IT!!!!! =))

PS: recunosc ca acum cativa ani exista un forum in care as fi simtit o mica drama daca as fi fost banat. ceea ce evident era gresit. dar sa zicem ca, vorba unei celebre poezii, "eram mult mai prost pe atunci".

Stie cineva despre ce poezie e vorba? Jupanu' sa se abtina, dupa ce ii trece banu' pt ca stiu ca stie...;)

Judex
04 May 2010, 02:22
To'arashu, to'arashu, io am voie? :D
Am facut acelasi liceu ca si autorul. ;)

rvn
04 May 2010, 14:15
omule-floyd, deja imaginatia ti-a luat-o razna! ai putea sa te lasi de meseria ta si sa scrii scenarii pentru filme SF.....
si... pana la urma, te durea mana sa votezi? macar asa...de distractie...

Floydman
05 May 2010, 20:22
creca in secunda cand realizezi ce greu e sa scrii un scenariu bun nu de SF, ci de orice, ai doua variante. ori chiar ai talent si il scrii, ori mai bine te abtii.
eu ma abtin.

oldman
05 May 2010, 21:03
eu cred ca trebuia sa te abtii la mesajul 49

Floydman
10 May 2010, 07:20
de ce domnule? trebuie sa mai si radem! forumul asta e prea incrancenat. again!