PDA

View Full Version : Mă mândresc că...

Dragomara
27 Apr 2010, 11:44
În fiecare zi mă mândresc în faţa unei... alte Dragomare. :P
Şi evident valorez puţin când mă uit la mine, da'mult când mă compar. :"> :"> :"> ;)

Una dintre virtuţile dragi mie e modestia; întotdeauna am legat asta de inteligenţă şi de EDUCAŢIE (şi acum mă refer cu precădere la cei 7 ani de-acasă)!

-----
PS: cel mai mult mă mândresc cu faptul că sunt eu însămi 24 din 24 de ore, că nimeni şi nimic nu-mi poate impune ceva ce contravine principiilor mele, că sunt aproape mereu dispusă să-mi corectez greşelile... etc.

marius_em
27 Apr 2010, 12:02
Ma mandresc ca... nu traiesc in Romania!
Nu, stai.... Iasi.... Romania... Sa ma cac! Nu ma mandresc cu nimic.

copila_satanista
27 Apr 2010, 12:09
la ce m-am gandit acum ... ma mandresc ca am plecat dupa liceu dintr-un anumit oras tare nasol, m-am desprins dintr-un mediu de care mi-am dat seama ca nu e de stat in el si m-am tinut cu dintii de bucuresti si m-am zbatut sa fiu pe picioarele mele fara a-i chinui pe ai mei care nu aveau posibilitati sa ma ajute. poate nu sunt inca pe deplin multumita de mine, dar cred ca totusi am facut ceva.

RomaniaMare
27 Apr 2010, 12:40
Mă mîndresc că sunt ROMÂN !!!!!!

marius_em
27 Apr 2010, 12:49
Ma mandresc ca... romancele sunt frumoase. Cele mai frumoase! Atat de frumoase, incat fiecare strain care vine in Romania e intrebat daca ii plac femeile noastre frumoase, e intrebat de toata lumea, de la taximetrist la reporter. Ma mandresc ca femeile noastre frumoase sunt futute de italieni si de Mike Tyson. Pe rand, cred. Si ca romanii se mandresc ca femeile noastre frumoase sunt futute de italieni si de Mike Tyson. Ma mandresc cu ideea asta de mandrie patriotica, de a-l intreba pe Mike Tyson daca i-au placut romancele noastre frumoase pe care le futuse in seara anterioara. ROOO-MA-NI-A!!!

S.naicuL
27 Apr 2010, 13:07
Mă mândresc ca am o nevastă frumoasă si iubăreaţă , un copil frumos, o casă si bineînţeles un JOB BINE PLATIT =))

glumeam ... la faza cu jobu' ma refer...cu restu chiar mă mândresc

RomaniaMare
27 Apr 2010, 13:44
Mă mândresc ca am o nevastă frumoasă si iubăreaţă , un copil frumos, o casă si bineînţeles un JOB BINE PLATIT =))

glumeam ... la faza cu jobu' ma refer...cu restu chiar mă mândresc
nu-i nimic....faza cu jocul bine platit se rezolvă în timp....daca ai un pic de cap şi mai mult noroc...
Principalul este ca voi, ca familie,să fiţi fericiţi împreună şi bucuroşi!

Dragomara
27 Apr 2010, 15:40
Mă mândresc că încă mai am disponibilitatea, timpul şi răbdarea de-a privi şi contempla, că încă mai găsesc interesante, de cunoscut şi de înţeles o mulţime de lucruri, începând cu oamenii, natura şi terminând cu tehnica.

Gloria
27 Apr 2010, 22:01
Ma mandresc cu colectia mea maricica de filme pe VHS.

Dragomara
27 Apr 2010, 22:44
On-topic: sunt mândră că alţii sunt şi mai mândri. Aaaa... şi a răsărit şi levănţica semănată acum aproape 3 săptămâni. :">

MariaMona
28 Apr 2010, 09:33
Mă mândresc cu fetele mele!

copila_satanista
28 Apr 2010, 09:33
Si pun pariu ca si ele se mandresc cu tine :)

MariaMona
28 Apr 2010, 09:35
:">

paul_aramis
28 Apr 2010, 14:58
nu neapărat că mă mândresc (în faţa altora) dar sunt mândru că sun român. mai ales când mă tot întreabă unul şi altul de unde sunt şi când aud "Romania" zic "Oh, yes; I know: Dracula" şi eu zic "No. His name was Vlad Dracul and he was a real person, far away from the awful description made by Stoker. But do you ever heard about the first time ever ten in the history of the Olympic Games? Did you ever take antibiotics? Did you ever fly with a jet? Did you ever use a pen? Do you know about the space shuttle? You have to thanks to a Romanian for these. And by the way, I'm from Transilvania and we don't have vampires there."
Până acum am întâlnit pe unul singur (american, nu est-european) care să ştie ce e cu primul zece ...

Judex
15 May 2010, 01:27
Am fost acceptat prof la inca una! ;)

fleurdelautomne
04 Aug 2010, 23:02
ma mandresc pentru ca am intrat prima la facultate :-B

rrs85
04 Aug 2010, 23:08
dorky, dorky..:D
Ma mandresc... ca am castigat cateva baxuri cu vin! He he he:P

Manusa
22 Feb 2011, 15:56
Eu ma mandresc cu parintii mei, care sunt intotdeauna alaturi de mine. :D

Vortex
24 Feb 2011, 19:08
Cred ca toti ar trebui sa fim mandri ca suntem Romani,chiar daca suntem dejnadaduiti de situatia actuala si de faptul ca pierdem din integritatea si incredearea nationala cu fiecare zi care trece.Trebuie sa fim patrioti,cu sufletul alaturi de tara,chiar daca constientizam in ce "rahat" suntem,trebuie sa avem motivatie sa iesim din el,nu sa criticam cu mainile in buzunar patetica existenta pe care o avem...avem puterea sa iesim din orice dificultate(am supravietuit intre 3 imperii si a multor ani de opresiune) dar avem nevoie de disciplina,munca,organizare,determinare si UNITATE nationala.Un prim pas,dupa parerea mea,este atitudinea fiecarui roman,care trebuie schimbata!!!