View Full Version : ce emisiuni va plac?
claudiu-daniel-lugoj
23 Apr 2010, 14:45
Va plac emisiunile ce sunt la televizor acun?si daca da care emisiuni.
Imi plac Romane : La Bloc , Te pui cu Blondele , Plasa de Stele , Sa te prezint parintilor ! ( cei care vor sa isi bata joc si sa spun ca sunt prost sau serialele sunt tampenii mai bine nu spune inteleg ca sunt cam tampenii dar ma uit la ele )
Straine : Two And A Half Men etc
alextreme93
23 Apr 2010, 15:28
]Imi plac Romane : La Bloc , Te pui cu Blondele , Plasa de Stele , Sa te prezint parintilor ! ( cei care vor sa isi bata joc si sa spun ca sunt prost sau serialele sunt tampenii mai bine nu spune inteleg ca sunt cam tampenii dar ma uit la ele )[/B]
Straine : Two And A Half Men etc
:| wtf,ma facusi praf.
On:Nu.
claudiu-daniel-lugoj
23 Apr 2010, 15:33
Doua emisiuni imi plac si anume:dansez pentru tine si cronica circotasilor.
Si mie imi place Cronica Carcotasilor !
costyn162
23 Apr 2010, 18:16
Cronica carcotasilo imi place desi nu o urmaresc in fiecare saptamana insa ma bine dispune de cate ori ma uit.
Iar despre dansez pentru tine....:-& ....daca vrei dans adevarat uita-te la "So you think you can dance"...sa vezi acolo nivel de dans....
Deci emisiuni preferate: Romania: nu am una preferata, desi ma mai uit la cateva.....din afara: So you think you can dance, American Idol, Britain's got talent, Survivor, The amazing race......etc.
bogdan0125
24 Apr 2010, 16:00
Nu am nicio emisiune preferata. Deobicei nu ma uit la televizor la seriale TV/emisiuni pentru ca daca ratez un episod trebuie sa-l vad pe calculator asa ca daca este ceva le vad pe toate pe calculator.
Animalutz10
25 Apr 2010, 07:08
Romanesti : La Bloc , Tranistii , Arestat la domiciliu
Straine : Ghost Whisperser
paul1ca
25 Apr 2010, 09:46
Ultimate Survival,Top Gear,Deadliest Catch,mai toate emisiunile de pe Discovery :D
claudiu-daniel-lugoj
25 Apr 2010, 10:15
o emisiune care o urasc este nora pentru mama,sa te prezint parintilor,etc.
omudindulap
25 Apr 2010, 10:56
Garantat 100 %, Nocturne, Romania, te iubesc
claudiu-daniel-lugoj
25 Apr 2010, 12:27
A da,am uitat de Romania,te iubesc este o emisiune foarte faina.
marllenn
25 Apr 2010, 12:59
Romania te iubesc si cronica
Rey-Mysterio
25 Apr 2010, 16:35
Cronica Carcotasilor, Romania te iubesc, si copii contra parinti.
marius_em
25 Apr 2010, 16:46
Cronica sucks big time. E ok pana apare Huidu in cadru.
Bebelusele dans! (Poate cea mai penibila replica in istoria televiziunii)
marius93
25 Apr 2010, 18:53
Cronica Carcotasilor, In gura presei, Cum se fabrica ?:D
copila_satanista
26 Apr 2010, 09:11
Nu stiu daca mai este, dar cea mai faina emisiune ever mi s-a parut "Garantat 100%". Restul .. chestii de umplut timpul cand nu ai ceva mai bun de facut.
A si "Arena leilor" a fost intresesanta de cele 3-4 ori cat am prins-o.
S.naicuL
26 Apr 2010, 09:35
Va plac emisiunile ce sunt la televizor acun?.
total neinteresante .... prefer sa ma uit la vr`un documentar pe National Geaografic sau pe Discovery (and Co) ori la vrun program de sport din zecile existente in grila de la RDS ^^
claudiu-daniel-lugoj
26 Apr 2010, 10:07
total neinteresante .... prefer sa ma uit la vr`un documentar pe National Geaografic sau pe Discovery (and Co) ori la vrun program de sport din zecile existente in grila de la RDS ^^
si mie imi plac canalele de sport mai ales cind transmit sporturi direct,imi plac skiurile,fotbalul,hanbalul,gimnastica,inotul,etc.
shooter
26 Apr 2010, 10:16
in gura presei.
portofel
30 Apr 2010, 10:52
CRONICA CARCOTASILOR.....cand am timp!
robbiex2
01 May 2010, 23:57
Apropo Tv !!!! \m/
Trasnitii,LOST.Minti criminale,uneori Stargate etc
Leonard
07 May 2010, 00:26
Tănase şi Dinescu.
Apropo TV anyone? :-/
subscriu... cred ca este singura emisiune tv ce o urmaresc constant...
copila_satanista
07 May 2010, 15:49
Si mie imi place cat de cat, dar la cat de des mai uit eu la tv o prind cam rar. Am senzatia ca nu mai e chiar atat de concentrata ca mai demult, dar stilul emisiunii imi place totusi.
Apropo Tv este singura emisiune care ma binedispune, imi creaza o stare de relaxare... desi recunosc ca nu prea obisnuiesc sa ma uit la tv...
Later edit: un prieten a ramas uimit ca nu stiu cine este blonda lui Bote!!! Iti dai tu seama cat de neghiob sunt eu, taranul...:D
claudiu-daniel-lugoj
10 May 2010, 16:18
Apropo Tv este singura emisiune care ma binedispune, imi creaza o stare de relaxare... desi recunosc ca nu prea obisnuiesc sa ma uit la tv...
Later edit: un prieten a ramas uimit ca nu stiu cine este blonda lui Bote!!! Iti dai tu seama cat de neghiob sunt eu, taranul...:D
mai bine ca nu sti cine e,e o femeie ce nu are nimic natural in ea,in rest doar scandaluri pentru audienta.
daca asta prinde pe sticla, asta se arata...:-&
turtles
03 Jun 2010, 23:02
in gura presei , cronica carcotasilor; si cel mai important DIVERTIS!! sunt cei mai buni in materie de divertisment!!!
Am uitat sa adaug "Ultimate survivor" si "Survivorman"...
aliku23
22 Jul 2010, 12:41
si mie imi plac canalele de sport mai ales cind transmit sporturi direct,imi plac skiurile,fotbalul,hanbalul,gimnastica,inotul,etc.
am terminat de vizionat LOST , Heroes , Prison Break , South Park si am inceput sa ma uit la Two and a half man . De la televiziunile romane imi place In gura presei si Apropo TV , atat !.
The best TV-Series watched is LOST !!! :D
danonino
22 Jul 2010, 19:01
Top Gear si In gura presei in mod constant. Ma mai uite si la Ultimate Survival cu Bear Grylls, cand prind.
Ocazional Codul lui Oreste.
marcusARCUS
22 Jul 2010, 20:59
Apropo TV este probabil singura emisiune de la TV interesanta si buna.Celalalte sunt niste gunoaie tampite.Si cand am vazut promoul de la Serviti Va Rog de saptamana asta am zis ca vomit.N-am mai vazut asa comportamentul tiganesc,jegos si complet fara limite.Si cica la emisiunea asta aduc lume populara.Gica de la colt nu e popular ProTV.
danonino
23 Jul 2010, 08:09
Apropo TV este probabil singura emisiune de la TV interesanta si buna.Celalalte sunt niste gunoaie tampite.Si cand am vazut promoul de la Serviti Va Rog de saptamana asta am zis ca vomit.N-am mai vazut asa comportamentul tiganesc,jegos si complet fara limite.Si cica la emisiunea asta aduc lume populara.Gica de la colt nu e popular ProTV.
Nu prea te poti lauda cu inteligenta, nu-i asa?
2-3 reclame si esti minunat. Mai bagam un material cu Moni si gata, "the best ever"
Inainte ma uitam foarte des la emisiune lui Mircea Badea In gura Presei .Acum nu prea sunt emisiuni interesante ma refer la posturile romanesti pentru ca sunt sub orice critica .De exemplu emisiunea asta noua de pe antena 1 cu Botezatu care isi cauta prietena.Ma intreb ce s-ar intampla daca fiecare vedeta din romania si-ar cauta jumatatea in direct la televizor :-O .Ar disparea chiar tot din grila de programe .Revenind , emisiuni foarte frumoase sunt pe canalele straine : Discovery (toate) , National Geographic,Zone Reality etc.
Chiar s-a facut o emisiune cu Botezatu cautindu-si prietena?=)) Jesus Fuckin' Christ, mi-e dor de Cintarea Romaniei.
alextreme93
23 Jul 2010, 14:36
Chiar s-a facut o emisiune cu Botezatu cautindu-si prietena?=)) Jesus Fuckin' Christ, mi-e dor de Cintarea Romaniei.
A luat-o pe urmele lu' Paris Hilton,poate show-ul lu Bote s-o intinde la cateva sezoane:))
miercuri
23 Jul 2010, 15:11
Da, ppl will go to great lengths ca sa ne convinga ca nu sunt gay. Poor closeted Botezatul, cum incearca el sa para heterosexual fatal.
Le consideri serios frumoase pe toate fetele? Nu zic ca multe din ele sunt frumoase, dar sunt si cateva mai bine nu.
Imi place "In puii mei" :) si abia astept sa inceapa noul sezon.
portofel
17 Feb 2011, 18:30
OK;)
Desi nu prea am timp sa ma uit la televizor,la emisiuni anume, totusi, atunci cand am timp imi place mult sa vad ''Cronica carcotasilor'' (si vad ca nu sunt singura)....''Romania -te iubesc''(cand are subiecte interesante) si ''Happy hour'', fiindca -mi place Catalin.:-*
bernadett
18 Feb 2011, 17:53
Te pui cu blondele si InTrecerea Anilor
portofel
19 Feb 2011, 18:37
Te aprob intr-u totul, chiar am vazut si eu emisiunea si nu ma asteptam sa-mi placa asa mult. Cat despre baietii astia(adica unul singur) absolut magnific, talentat %:-*
FreakDoll
19 Feb 2011, 21:22
Este extraordinar de talentat baiatul asta =D>
La fel ca si acesta (http://romaniiautalent.protv.ro/video/narcis-iustin-ianau.html).
Destul de tare emisiunea. Sunt curios sa vad in continuare si alte talente. In sfarsit a ajuns si la noi un format cu mare succes in atatea alte tari. Pana acum cel mai impresionant a fost Narcis Iustin Ianau, nu credeam ca poate scoate asa ceva din el, dovada ca prima impresie te inseala.
portofel
20 Feb 2011, 18:32
Narcis Iustin Ianau
impresionant:-O =D>
portofel
08 Mar 2011, 13:27
Mai nou, imi place ''Miss fata de la tara'':)
chuckyfan
08 Mar 2011, 13:32
Da, si eu ma uit la Miss Fata de la tara.
BTW, Dorina - cea din prima emisiune e de la mine din comuna:)
portofel
08 Mar 2011, 13:54
Chiar?:)
Inseamna ca asta e motivul pentru care te uiti la emisiune;)
chuckyfan
08 Mar 2011, 13:57
pai in mare parte da...........................si nu e o emisiune proasta ca majoritatea celor existente:|
portofel
08 Mar 2011, 14:13
Ai dreptate:-bd
ieucumine
26 Apr 2011, 07:22
Romania, te iubesc, Apropo Tv. Si cam toate de pe Discovery si TLC
forward
26 Apr 2011, 11:31
replay, in gura presei, apropo tv
Cristina_
26 Apr 2011, 14:28
cele de pe Discovery si National Geographic
StrangeHouse
27 Apr 2011, 13:15
Profesionistii cu Eugenia Voda, Teleenciclopedia,
princess_peach
29 Apr 2011, 21:38
Pai...:-?...Emisiunile de pe Antena 1 si Prima TV (gen Sa te prezint parintilor, Copii contra parinti, Comanda la mine...etc.) nu imi plac deloc. Muuuulta incultura!:)):))
Ca sa fiu sincera ma uit mai mult pe Travel and Living...si la Mythbusters, Brainiac...Iar ca emisiuni romanesti, urmaresc Apropo TV si urmaream Mondenii, cand era Bendeac la Prima TV si nu se prostea ca acum. Atunci chiar era fain! (nu zic ca acum nu are momente frumoase si pline de umor, dar de multe ori intrece masura...):)
Cristina_
29 Apr 2011, 21:45
Pai...:-?...Emisiunile de pe Antena 1 si Prima TV (gen Sa te prezint parintilor, Copii contra parinti, Comanda la mine...etc.) nu imi plac deloc. Muuuulta incultura!:)):))
Ca sa fiu sincera ma uit mai mult pe Travel and Living...si la Mythbusters, Brainiac...Iar ca emisiuni romanesti, urmaresc Apropo TV si urmaream Mondenii, cand era Bendeac la Prima TV si nu se prostea ca acum. Atunci chiar era fain! (nu zic ca acum nu are momente frumoase si pline de umor, dar de multe ori intrece masura...):)
Daaa....Travel and Living au emisiuni super :D
chuckyfan
29 Apr 2011, 21:52
Stirile de la ora 5 - Doza zilnica de voie buna
Cronica Carcotasilor - La care nu ma mai uit, pentru ca fara Huidu n-are farmec
Myth Busters - My all time favorite show
Miss Fata de la tara - Pentru ca Dorina e de la mine din comuna ( mi-e cam rusine dar n-am ce face )
Miami Ink. si LA Ink.
danonino
29 Apr 2011, 21:55
Cronica Carcotasilor - La care nu ma mai uit, pentru ca fara Huidu n-are farmec
Huidu ti se pare asa o mare smecherie?
chuckyfan
29 Apr 2011, 22:04
Sincer da, urmaresc emisiunea asta inca de la inceputurile ei si fara Huidu nu mai e cronica + ca Oana habar n-are ce cauta acolo.
princess_peach
30 Apr 2011, 00:08
Miami Ink. si LA Ink.
Nu cred ca am ratat niciun episod! Kat e geniala!:x
Doua emisiuni de divertisment care se centreaza mai ales pe politica din America:
The Daily Show:
1) http://www.thedailyshow.com/watch/thu-april-1-2010/sarkozy-visits-the-u-s-
The Colber Report:
1) http://www.colbertnation.com/the-colbert-report-videos/372475/january-27-2011/gordita-supreme-court
2) http://www.colbertnation.com/the-colbert-report-videos/351571/august-24-2010/mahmoody-blues
Cristina_
30 Apr 2011, 12:09
http://www.youtube.com/watch?v=YIMigVo1pyA
catasmile17
30 Apr 2011, 21:57
Planet Earth :x from animal planet
catasmile17
30 Apr 2011, 21:57
ce se intampla doctore --> protv
catasmile17
30 Apr 2011, 21:58
Dr. Oz --> euforia
foarte buna emisiunea !!!!!!!
catasmile17
30 Apr 2011, 22:01
happy hour ---> protv
catasmile17
30 Apr 2011, 22:03
telecinclopedia ----> tvr 1 ;)
catasmile17
30 Apr 2011, 22:06
top gear ----> discovery channel
catasmile17
30 Apr 2011, 22:08
castigi in 60 de secunde ----> antena 1
mi se pare o emisiune interesanta ;)
merita vazuta !!!!!
danonino
30 Apr 2011, 22:11
In 20 de min, nici nu ai facut post-hunting.
dragonfly_drk
30 Apr 2011, 22:12
catsmile, nu puteai sa pui emisiunile intr-un singur post? e deranjant sa scrii asa ca nu suntem pe mess aici.
on: tot ce inseamna discovery, animal planet (mai putin in ultima vreme)...
cat despre emisiunile romanesti, no way... niciuna nu ma atrage si nici macar nu vreau sa le vad in fata ochilor desi, recunosc, cand eram mica, ma uitam la Shoppingul pasiunea mea. si numai pentru ca eram pasionata de moda. asta pana am descoperit canalele adevarate de moda.>:)
(nu ma criticati... eram o copila... =)) )
AndreiStefan
30 Apr 2011, 22:48
Obisnuiam sa ma uit la "In gura presei" seara inainte de culcare dar a inceput sa ma cam lase rece la un moment dat Badea...nu stiu exact ce anume m-a deranjat, pur si simplu nu-l mai gaseam interesant de ascultat.
Apoi imi amintesc ca am apucat sa vad din greseala cateva episoade din "Romania te iubesc!" si "Apropo TV" si mi s-au parut OK...dar a trecut mult timp de cand n-am mai urmarit una dintre cele 2 emisiuni.
Singura care mi-a placut enorm(din trecutul recent) si incercam sa nu o ratez niciodata, a fost "Smiley TV" de pe GSPtv...imi placea caterinca si sarcasmul din diferitele subiecte fotbalistice abordate:) Dar de cateva luni a disparut de piata...nu stiu exact de ce.
In Puii Mei --> Antena 1
Dirty Jobs --> Discovery
How IT's Made --> Discovery
catasmile17
04 May 2011, 21:27
discovery channel ---->man vs wild
danonino
31 May 2011, 22:49
The Real Hustle
O emisiune cu escrocherii. Imi plac fundamentele umane pe care sunt bazate escrocheriile.
TheRainInSpain
31 May 2011, 23:09
Urasc escrocii. Pentru mine reprezinta smecherasi, aia care "se pisa" pe "fraieri". Eu sunt un "fraier", adica un om normal, care prinde cate-un smecheras si-l eutanasiaza, daca are ocazia.
copila_satanista
01 Jun 2011, 09:48
Da, dar emisiunea e interesanta intr-adevar. Pe scurt : o gasca de destepti usureaza de bani diverse persoane prin diverse metode si apoi se autodemasca si ii roaga pe pagubiti sa accepte ca ceea ce au patit sa fie aratat in emisiune, toata treaba capatand astfel un scop educativ.
Gebeleizis
01 Jun 2011, 19:30
Toate emisiunile din care aflu ceva interesant si util, in special cele de pe Discovery Channel și National Geographic.
kakapiciu
21 Jul 2011, 23:29
In puii mei(dupa parerea mea cea mai buna emisiune de divertisment a momentului).;)
Sorin87
22 Jul 2011, 15:31
Top Gear
Real Hustle -> Discovery Channel
Top Gear -> Discovery Channel
Trasnitii -> Prima TV
FANELvaloros
22 Jul 2011, 22:04
Real Hustle -> Discovery Chanel
Top Gear -> Discovery Chanel
Trasnitii -> Prima TV
scumpo cati anisori ai ? ce corp beton :-*
Sorin87
22 Jul 2011, 22:07
Real Hustle -> Discovery Chanel
Top Gear -> Discovery Chanel
Trasnitii -> Prima TV
scumpo cati anisori ai ? ce corp beton :-*
este o poza de pe internet din cate vad nu este ea...poate fi o femeie cu sotz si copii;)
FANELvaloros
22 Jul 2011, 22:09
DegX e buna de tot
DegX e buna de tot
la profil scrie ca e barbat;)
Pupaila
23 Jul 2011, 21:25
Apropo Tv,cand reusesc sa o prind.
Eu recomand Lumea lui Banciu de pe B1 tv, zi de zi de la ora 23
Gebeleizis
27 Oct 2011, 18:34
Cine vrea sa devina milionar? - Kanal D/ ORT
Top Gear - BBC
Banged Up Abroad - National Geographic Channel
Ora de business cu Moise Guran -TVR
Medicate
31 Oct 2011, 08:50
The Deadliest Warrior - intr-un timp dadeau episoade, aleatoriu alese, pe Sport.ro, in schimb, am preferat sa vizionez cele 3 sezoane pe internet, pastrand o oarecare continuitate !
aniela07
31 Oct 2011, 09:01
mie-mi place Pe picior mare de pe TVR2.
Cristina_
31 Oct 2011, 20:59
Man vs Wild de pe Discovery
cristi88
23 Nov 2011, 02:58
test
Cristina_
29 Nov 2011, 13:01
Stuntbusters.Mi-a placut cum au facut crash testul intre un Cadillac din 1962 si unul din 2002.
Iulya_Roman_Newfannny
02 May 2012, 23:58
Cronica Carcotasilor
Sinteza zilei - Antena3
Penitenciar USA - National Geo.
Cum se fabrica - Discovery
Megauzine - National Geo.
Tabu - National Geo.
Planeta la control - National Geo.
Cred ca este bine venit un topic de dicutii despre ce emisiuni Tv, capteaza, enerveaza, educa, prostesc privitorii...
Tocmai s-a terminat sezonul 3 Burlacul cu o mare surpriza...
Personal nu am urmarit acest reality show decat de la venirea Lui Sergiu, dar finalul a fost inafara "tiparului"
Carcotasii imi placeau candva....Acum ii urmaresc dar nu ma mai bucura ce vad...
S-a terminat si Romanii au talent editia a doua.Personal, ma bucur ca a castigat Cristian Gog, cu prestatiile lui (l-am apreciat mult in semfinala).
Multe emisiuni asa zise, reality show-urisunt "facaturi"....
StrangeHouse
19 May 2012, 10:47
In gradina Danei pe TVR1
In gradina Danei pe TVR1
serios?
Imi place cam tot ce e pe Discovery ID ( investigation ) adica porc arii cu fantome , morti , oameni pierduti , metode de suicid ...chestii frumoase.
Mai imi place si in gura presei...si ma uit la porcaria aia a lu` Capatos sau cum ma-sa se scrie de pe antena 1 ..e cea mai amuzanta chestie , ma face sa imi dau seama ca Romania numai are nicio sansa.NIcI MACAR UNA!
Sorin87
24 May 2012, 08:41
Am urmarit de curand Plasa de Stele foarte buna emisiune
In ultimul timp am inceput sa ma uit la Romania Te Iubesc pe PRO TV...... etc.
Razvan600
05 Nov 2012, 10:34
Roata Norocului, Cu banii jos, Te pui cu blondele.
Mr.Halloween
01 Jun 2015, 20:07
Mastechef imi place.
Odata imi placea la nebunie Romanii au talent dar de cand a inceput sezonul 5.....Daca ar fi sa dau o nota fiecarui sezon ar fi cam asa:
Sezonul 1: 9/10
Sezonul 2: 9/10
Sezonul 3: 8/10
Sezonul 4: 5/10
Sezonul 5: 4/10
Theodor2011
01 Jul 2015, 21:03
Neatza cu Razvan si Dani
Theodor2011
31 Jul 2015, 16:56
Digi Pedia de la Digi 24 cu Hurezeanu, Wow Bizz, Un Show Pacatos, Cronica Carcotasilor, Splash ''Vedete'' la Apa, Te vreau langa mine etc.
Sylver Cheetah 53
03 Dec 2015, 22:02
"Cronica cîrcotaşilor", "X Factor", "Vocea României", "Şerifi de România".
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.