PDA

View Full Version : Cei mai buni actori de comedie

NaTyLuTz
21 Apr 2010, 09:48
asd

NaTyLuTz
21 Apr 2010, 09:51
Care vi se par cel mai bun actor de comedie ? :D

Mine Top 10 :D

1 Jim Carrey
2 Adam Sandler
3 Martin Lawrance
4 Eddie Murphy
5 Robin Williams
6 Jack Black
7 Ben Stiller
8 Sacha Baron Cohen
9 Seth Rogen
10 Will Farrel

silv_xd_tweety
21 Apr 2010, 10:07
Lipsesc :

Gerard Butler
Bill Murray
Woody Allen
Chris Rock
Chris Tucker
Vince Vaughn
Leslie Nielsen
Robert Downey Jr.
Chevy Chase
Mike Myers
Seann William Scott
Tim Allen
Morris Chestnut
Steve Carell
Wilson "brothers"

Old school : Chaplin ,Stan si Bran ,Ed O'Neal (a.k.a. Al Bundy) ,Rowan Atkinson (a.k.a Mr.Bean) ,Peter O'Toole ,Benny Hill
New school : Clark Duke, Jay Baruchel ,Brandon T. Jackson ,Zach Galifianakis ,Johnny Knoxville si gasca

Toma Caragiu ,Amza Pelea ,Puiu Calinescu ,Dem Radulescu ,Jean Constantin si nu in ultimul rand GRIGORE VASILIU BIRLIC ... (să nu-i uităm nici pe ai noştri!!!)

redmen
21 Apr 2010, 10:39
Gerard Butler actor de comedie? Asta e noua.Din lista as alege pe Jim Carrey si Robin Williams.Din cei care nu sunt in lista as alege pe Leslie Nielsen.

marius_em
21 Apr 2010, 10:46
Tina Fey. E amuzanta, sincera, si refreshing in peisajul de actori de comedie masculi, si dive siliconate (nu e o ironie, doar o constatare, mie imi plac divele siliconate. Le consider foarte futabile). Chiar daca nu e o milfa in sensul clasic, o gasesc si foarte sexy.

redmen
21 Apr 2010, 10:48
I`as mai adauga aici pe Simon Pegg si pe Nick Frost.

NaTyLuTz
21 Apr 2010, 11:05
Dupa cum stiti romani "e" foarte needucati si injura ca la usa cortului .... Ca sa fie treaba treaba ...de ce sa nu fie si in filme aceste injuraturi .... ENJOY !! :)) :)) :)) :))

http://www.youtube.com/watch?v=M4hEvtUQAsw

http://www.youtube.com/watch?v=9dxTWOLEkvw&feature=related

edit : sper sa nu iau ban :))

redmen
21 Apr 2010, 11:12
I`auzi Keep ... doamna din Amatorul a ajuns vedeta pe youtube.Hehe.

keepwalking
21 Apr 2010, 11:26
I`auzi Keep ... doamna din Amatorul a ajuns vedeta pe youtube.Hehe.

dar stiam asta.
cred ca e scurt metrajul romanesc cu cele mai multe vizualizari pe youtube.
chestia e ca injuraturile alea au rolul lor in ecuatia filmului.
nu e un film in care sa se injure gratuit, si la propriu, si la figurat :)

vave
21 Apr 2010, 11:35
Mie îmi plac înjurăturile din Moromeţii. Acolo e arta! :D
http://www.youtube.com/watch?v=vexelZP_4pg

ooo333
21 Apr 2010, 16:03
Adam Sandler
Martin Lawrence
Jim Carrey
Robin Williams
Eddie Murphy
Ben Stiller
Nu e un top dar din cei mentionati astia imi plac . nu pot sa aleg care este mai bun !

RomaniaMare
22 Apr 2010, 03:00
Jim Carrey mi se pare cel mai tare actor de comedie !!!

RomaniaMare
22 Apr 2010, 03:05
Jim Carrey !

corinka
22 Apr 2010, 08:23
Dupa cum stiti romani "e" foarte needucati si injura ca la usa cortului .... Ca sa fie treaba treaba ...de ce sa nu fie si in filme aceste injuraturi .... ENJOY !! :)) :)) :)) :))

http://www.youtube.com/watch?v=M4hEvtUQAsw

http://www.youtube.com/watch?v=9dxTWOLEkvw&feature=related

edit : sper sa nu iau ban :))

Vreau sa va spun ca eu la secventa cu bucatareasa de la cantina am ras ieri pana am avut dureri de stomac. Si acum sunt la serviciu si imi amintesc de schimbul de replici si imi vine sa rad. Mi-e si jena de colegul de birou, cred ca mai are un pic si ma intreaba ce am.
N-am vazut filmul, aici am auzit-o prima oara si nu mai pot, imi dau lacrimile!=)) Te fierb in ciorba aia imputita pana iti ies morcovii pe... =)) =)) =))

E mai tare decat orice scena din "Amatorul" sau din "Morometii"! Apropo de "Amatorul", ma tot gandeam cine e tipa: Carmen Tanase sau Diana Gheorghian si, de fapt, nu e niciuna...

rushy
22 Apr 2010, 10:46
Martin Lawrance, Jim Carrey si Chris Tucker

GianLuca
22 Apr 2010, 12:54
adam sandler si jim carrey probabil cei mai buni !

ooo333
22 Apr 2010, 12:56
adam sandler si jim carrey probabil cei mai buni !
Da dar si Martin Lawrence !

Ilila
22 Apr 2010, 18:27
I`as mai adauga aici pe Simon Pegg

si eu .. plus Ricky Gervais

Gerrard831
22 Apr 2010, 20:24
Martin Lawrance
Adam Sandler
Jim Carrey
Eddie Murphy
Ben Stiller
Robin Williams
Sacha Baron Cohen
Seth Rogen
Will Farre
Jack Black

vlad4s
23 Apr 2010, 08:16
Eu am ales cu Jim Carrey,dupa mn el e regele comediilor

Floydman
23 Apr 2010, 13:29
L-ati cam uitat pe Peter Sellers.

Natylutz: nu ti se pare ca poll-ul nu prea are legatura cu primulul post, asa cum ar fi normal? Rezulta un topic relativ confuz. In poll intrebi despre "actorul de comedie preferat" iar apoi pui intrebarea care e "cel mai bun" ... e o diferenta intre "actorul preferat" si "actorul cel mai bun".

actorul preferat poate sa fie unul pe care totusi nu il consider cel mai bun dar e "preferat", ca asa imi place mie.

Spre exemplu il pot considera pe Chaplin ca fiind cel mai bun, dar Sellers sa fie actorul meu preferat. (cum de altfel si stau lucrurile)

si apropos: pt tine nu exista cinematografie inainte de 1980? ;) m-ai fortat sa nu votez :|

Pitbull
23 Apr 2010, 14:08
Nici eu n-am ce vota.

Un fel de top-ten (aproximativ) al meu
(Adicä: o parte dintre cei cärora le papä din palmä äia din poll):

Laurel & Hardy
Louis de Funes
Peter Sellers
Jerry Lewis
Fernandel
Bourvil
Jack Lemmon
Walter Matthau
Toma Caragiu
Buster Keaton
Gene Wilder

MariaMona
23 Apr 2010, 15:23
Subscriu, Pitbull, din poll singurul care-mi place e Robin Williams, iar dintre actorii noi, ma amuza Chris Tucker: "Bonjour, mother fucker!"

rvn
23 Apr 2010, 21:16
L-ai uitat pe Norman,Pit!Trebuia sa-i gasesti loc in topul tau!Mai incearca!Pentru mine...

Pitbull
23 Apr 2010, 21:37
Ai dreptate, rvn, dar atunci trebuie sä lungesc topul... Norman e genial, însä nu pot detrona pe nimeni de acolo.

rvn
23 Apr 2010, 21:41
am spus," pentru mine"! speram ca ai priceput mesajul...si ca te vei conforma!

bogdi_07_yo
24 Apr 2010, 21:25
Jim Carrey
Adam Sandler
Owen Wilson
Steve Martin si Martin Lawrence si Ben Stiller

Floydman
26 Apr 2010, 17:05
am spus," pentru mine"! speram ca ai priceput mesajul...si ca te vei conforma!

wha`?:-/

rvn
26 Apr 2010, 20:15
exact asa!

razi3l
27 Apr 2010, 16:04
Jim Carrey, Steve Zahn si Jack Black

bodhi
27 Apr 2010, 19:05
este geniala injuratura din Asfalt Tango,
- cred ca aceste secvente din filmele romanesti dau o siguranta ...ca aceste filme sunt cu adevarat lucru romanesc si trebuie luate ca atare, unele mai in gluma altele mai in serios, in general toate sunt haioase

marius93
28 Apr 2010, 07:33
Jim Carrey si Martin Lawrence. Cred ca daca ar juca ei doi intr-un film (rolurile principale, of course) ar sparge toate Box Office-urile ;)

Anita
28 Apr 2010, 08:28
Robin Williams - by far the best comedian! :D sa reamintesc cateva? "Mrs Doubtfire" (can't get better than that!) , "The Birdcage", "Father's Day" (cu replica lui Billy Crystal) si multe multe ....plus ca l-am iubit pentru "The Genie" voice din "Alladin" :x
Trebuie sa iubesti spontaneitatea, subtilitatea umorului din stand ups si mai ales incredibila flexibilitate la o gama foarte variata de roluri. ;)

MariaMona
28 Apr 2010, 09:39
Culmea e că îmi place Jim Carrey, dar nu în comedii - Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Man on the Moon, The Truman Show mi-au plăcut. Dar în comediile cu scălâmbăieli mi se pare de-a dreptul scârbos, la fel ca Adam Sandler sau Ben Stiller.

robbiex2
28 Apr 2010, 10:46
Jim Carrey si Martin Lawrence. Cred ca daca ar juca ei doi intr-un film (rolurile principale, of course) ar sparge toate Box Office-urile ;)si eu sunt de aceeasi parere.

miercuri
28 Apr 2010, 14:22
Culmea e că îmi place Jim Carrey, dar nu în comedii - Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Man on the Moon, The Truman Show mi-au plăcut. Dar în comediile cu scălâmbăieli mi se pare de-a dreptul scârbos, la fel ca Adam Sandler sau Ben Stiller.
Ben Stiller nu-i din acelas aluat.

horney1
28 Apr 2010, 22:10
Bill Murray nici macar nu ii concurs.
http://www.threadbombing.com/data/media/51/Bill_Murray_you.jpg

Ammelie
11 May 2010, 21:53
Lipsesc multi. Cei din poll sunt actori de comedie - sa zicem - 'evidenta'...

Ammelie
11 May 2010, 21:54
A, am votat Jim Carey, pt ca el are si ceva in plus...

yullyana
13 May 2010, 16:53
din lista de mai sus Eddie Murphy
si ink un actor bun de comedie Rob Schneider

Blu3sky
13 May 2010, 21:19
Robert Downey Jr. ???
nu imi dau seama cum nu vedeti talentul lui lipsa!!!!
chiar nu imi dau seama cum puteti sa ziceti ca e actor.. daca nu avea bani nu intra in lumea asta ;) noroc cu tatal lui. in rest e praf. mi se pare o gluma de actor!!!

iondindeal
13 May 2010, 22:43
Jim Carrey, Martin Lawrence, Luis de Funes, Chaplin, Stan si Bran , Mircea Diaconu

Ynspy
14 May 2010, 06:52
Jim Carrey:))

digeo90
14 May 2010, 08:37
1 Jim Carrey
2 Adam Sandler
3 Eddie Murphy
4 Robin Williams
5 Martin Lawrance
6 Jack Black
7 Ben Stiller
8 Sacha Baron Cohen
9 Seth Rogen
10 Will Farrel

Psychoprincess
23 May 2010, 12:27
Jim este hilar insa nu cred ca se poate face reo comparatie intre el si eddie adica pe mine amndoi ma fac sa rad cu lacrimi..........insa cred ca in lista ar trebui sa intre si Mr Bean(actorul) si nu i-am spus numele real penrtu ca el asa este remarcat...anyway............poate nu a jucat in multe filme insa ar merita.....................:))

Backstage
03 Jun 2010, 14:05
Jim Carrey & Robin Williams FTW !
Restul chiar nu... Iar cu Ben Stiller si Adam Sandler nu pot . Cred ca am ceva personal cu ei .

-sebastian-
07 Jun 2010, 09:08
Eddie Murphy si Jim Carrey

Pitbull
07 Jun 2010, 12:14
Rämâne cum am stabilit:
Nici eu n-am ce vota.

Un fel de top-ten (aproximativ) al meu
(Adicä: o parte dintre cei cärora le papä din palmä äia din poll):

Laurel & Hardy
Louis de Funes
Peter Sellers
Jerry Lewis
Fernandel
Bourvil
Jack Lemmon
Walter Matthau
Toma Caragiu
Buster Keaton
Gene Wilder
Totusi, am fäcut un compromis si l-am votat pe Jim Carrey (imaginându-mi cä lista e conceputä cam ca un fel de "Top-ten al actorilor de comedie de la pozitia 50 încolo"), numai fiindcä eram curios sä väd rezultatele pollului.

Floydman
08 Jun 2010, 19:20
eu l-am votat pe Williams. Care nu prea are cum sa fie sub Jim Carrey, oricum ai lua-o. Ma surprinde alegerea lui Pit. Cum ma Jim Carrey cand era Williams la optiune????

marius93
13 Jun 2010, 16:54
Jim Carrey e cel mai tare =))

defav
20 Jun 2010, 18:51
Carrey, Robin Williams , Chaplin, Pierre Richard, Rowan Atkinson-Mr. Bean, Bill Murray ....
da ' Bruce Willis nu v-a placut in Maddie si David ? Sau Colombo nu e comic ?Din aia vechi si Fernandel sau Alberto Sordi au fost dementiali , de exemplu.
Pina si Belmondo are citeva roluri in care e foarte haios, ex. "Politist sau delincvent '"
Notiunea asta de "actor de comedie " mi se pare relativa, Depardieu are unele roluri hazoase , Alain Delon avea unele roluri de politist comic, De Niro e uneori savuros, etc.

rvn
20 Jun 2010, 20:00
Carrey, Robin Williams , Chaplin, Pierre Richard, Rowan Atkinson-Mr. Bean, Bill Murray ....
da ' Bruce Willis nu v-a placut in Maddie si David ? Sau Colombo nu e comic ?Din aia vechi si Fernandel sau Alberto Sordi au fost dementiali , de exemplu.
Pina si Belmondo are citeva roluri in care e foarte haios, ex. "Politist sau delincvent '"
Notiunea asta de "actor de comedie " mi se pare relativa, Depardieu are unele roluri hazoase , Alain Delon avea unele roluri de politist comic, De Niro e uneori savuros, etc.
aici nu e vorba de faze haioase din filme.
e vorba de un clasament al celor mai buni actori de comedie, prin excelenta.
fii atent la poll-ul lui Pitbull.
cam despre aia ar fi vorba, chiar daca nu l-a inclus si pe Norman, spre dezamagirea mea...

Jumperr
20 Jun 2010, 23:44
Greu de ales,dar am vreo 4 de acolo,totusi votat cu adam s.

defav
24 Jun 2010, 15:26
aici nu e vorba de faze haioase din filme.
e vorba de un clasament al celor mai buni actori de comedie, prin excelenta.
fii atent la poll-ul lui Pitbull.
cam despre aia ar fi vorba, chiar daca nu l-a inclus si pe Norman, spre dezamagirea mea...
YES, Norman a fost unic in felul sau , mi-a placut mult !

fleurdelautomne
26 Jun 2010, 16:28
L-as adauga si pe Jack Nicholson in lista

cattalin81
30 Jun 2010, 15:33
Mi-ar fi placut sa pot regasi in lista si Leslie Nielsen, Louis de Funes, Mr.Bean, Benny Hill.
Chiar daca unii nu mai sunt printre noi, ei continua sa ne incante cu creatiile lor si vor fi greu de egalat vreodata.
Ar trebui sa nu ii uitam si sa redescoperim umorul din filme mai vechi care stau la temelia tuturor comediilor de azi.

mirkea
05 Jul 2010, 18:55
Am votat cu Jim Carrey dar e pacat ca Leslie Nielsen nici macar nu e mentionat in poll in timp ce alti actori care sunt paraleli cu comedia (cum ar fi Jack Black si seth rogen) se regasesc in top.

Mi-ar fi placut sa pot regasi in lista si Leslie Nielsen, Louis de Funes, Mr.Bean, Benny Hill.
Chiar daca unii nu mai sunt printre noi, ei continua sa ne incante cu creatiile lor si vor fi greu de egalat vreodata.
Ar trebui sa nu ii uitam si sa redescoperim umorul din filme mai vechi care stau la temelia tuturor comediilor de azi.

Total de acord.

IchiroHideaki
06 Jul 2010, 18:28
altul mai bun decat Jim Carrey nu exista...

BarbuAlina
09 Jul 2010, 17:54
Steve Martin!
Cum ati putut uita de el?
In The Pink Panther a fost genial!

Mihail19881988
09 Jul 2010, 19:18
zach galifianakis , bill murray ,

SMC
09 Jul 2010, 20:19
:)

marius93
10 Jul 2010, 06:34
altul mai bun decat Jim Carrey nu exista...
Categoric:-bd :-bd

Bluish
13 Jul 2010, 21:10
Jim Carrey e bun dar mai e bun si Eddie Murphy

Alexa9793
19 Jul 2010, 17:11
Din cei de pe lista as alege Jim Carrey,intotdeauna a fost actorul meu preferat de comedie^^
Apoi ar veni Adam Sandler :-?
Si cred ca l-as mai adauga pe Jackie Chan...

WildR0se
28 Jul 2010, 00:07
Din lista propusa l-am votat pe Adam Sandler, dar, in opinia mea, cel mai bun actor de comedie este Chris Rock... :-bd

shagrath
03 Aug 2010, 23:50
:D

1. Jim Carrey
2. Adam Sandler
3. Eddie Murphy

shogwon
08 Aug 2010, 17:01
Jim Carrey

innascumpica
16 Aug 2010, 11:34
Martin Lawrence
(:|

andreyuzzu
15 Oct 2010, 11:59
WTF? :-O Cum e posibil sa lipseasca Chaplin?....

Manusa
27 Feb 2011, 13:18
1 Martin Lawrence
2 Adam Slander
3 Jim Carrey

NmpN
03 Mar 2011, 18:37
Jim Carrey!!!

Dar_kvampire
30 Jun 2011, 05:57
Salman Khan
Jackie Chan
Johnny Depp si cel mai bun :x :x :x :x
Jack Black
Jim Carrey imi plac filmele lui e super tare:x :x :x :x =)) =)) =)) =))
Adam Sandler :x :x :x :x :x :x =)) =)) =)) =))
Eddie Murphy:x :x :x :x
Will Smith:x :x :x :x :x
Ben Stiller:x :x :x :x

cosmin742000
16 Sep 2011, 21:10
Am si eu o intrebare ce cauta Sacha Baron Cohen si Jack Black langa titulatura de actori? Si unde e Rowan Atkinson?

margott
18 Mar 2012, 19:50
Jim Carrey, daca e musai sa aleg din lista. Dar eu l-as fi pus number one pe Mr. Bean. :D

catasmile17
18 Mar 2012, 20:47
Jim Carrey este actorul meu de comedii preferat !!! Nu ma satur sa-i vad filmele !! Absolut bestial omul asta !!! I-as mai adauga in top pe : Steve Carell, Martin Lawrence, Eddie Murphy !!! Si ar mai fi destui !! Dar astia mi se par mie mai buni !!

JohnnyAddams
21 Mar 2012, 12:19
Peter Sellers
Charlie Chaplin
Jim Carrey
Jack Lemmon
Oliver Hardy
Stan Laurel
Chico Marx
Harpo Marx
Groucho Marx
Gene Wilder
Walter Matthau
Betty White
Steve Martin
Robin Williams
Rowan Atkinson
Leslie Nielsen
Eddie Murphy
Ben Stiller
Steve Carell
Ricky Gervais

alyburchyshaf
08 Apr 2012, 17:38
Am votat Jim Carrey, insa mai sunt pe-acolo cativa actori de comedie foarte buni, cum ar fi Eddie Murphy si Adam Sandler.

Utsuru
14 Apr 2012, 20:31
Eu l-am votat pe Jim Carrey deoarece il consider a fi cel mai bun actor de comedie. Inca de cand eram mica mi-a placut de el enorm. Imi amintesc ca il si imitam.
De asemenea, Adam Sandler este un actor foarte bun. L-am 'descoperit' si eu acum 3-4 ani, insa nu pot sa il compar cu Jim Carrey fiindca au stiluri diferite.

1MicuCelUmilSiViril
25 Jan 2025, 11:26
Lipsesc Iohannis si Ponta din clasament?:)