PDA

View Full Version : Cel mai vizionat film

Pages : [1] 2

aayana
18 Feb 2007, 23:57
E posibil sa se mai fi deschis acest subiect, am facut ceva sapaturi pe 5 pagini in urma si nu l-am gasit asa ca imi asum "curajul" sa-l deschid :P ( nu am vrut nici sa aduc un subiect de acum nu stiu cati ani in vizor, poate s-a mai schimbat frecventa utilizatorilor, au mai aparut maniaci noi :P)

Daca a mai fost, stiu deja administratorii cum sa-l "aresteze" mai bine!

Ce film(e) ati vazut de mai multe ori si tot o sa va mai uitati ? (nu stiu daca la infinit, banuiesc eu ca pana se ajunge la o saturatie..?)

Eu am vazut de 7 ori La vita e bella :) a lui Roberto Benigni (of course)

Apoi mai sunt si altele insa cred ca se pune de la 3-4 (vizionari) in sus?

Am intalnit oameni care au vazut acelasi film de 30 de ori :? si au zis ca o sa se mai uite la el(e).

Asadar?

aayana
18 Feb 2007, 23:59
Si ca sa fac o mica paranteza, era vorba de Snatch.(cel cu 30 de vizualizari) Cred ca pentru amatorii genului nu e niciodata de ajuns, who knows?

PoliFanAthic
19 Feb 2007, 02:23
Mi-e rusine sa spun, dar cred ca filmul pe care l-am vazut de cele mai multe ori este Resident Evil - 6/7 ori, nu mai stiu exact. :?

Cred ca am vazut si Hable con Ella de 5 ori, daca nu ma insel. The Producers originalul de 4 ori. In rest, nu mai stiu.

Nu-mi place sa ma uit la un film de exagerat de multe ori, desi sunt multe filme pe care le vad de doua ori in intervale relativ scurte de timp. Apoi deobicei nu le mai vad pentru o vreme.

ralook
19 Feb 2007, 10:45
Eu asta am patit cu Jesus Christ Superstar. Pur si simplu mi-a placut cat de uman a fost facut Jesus sa para in filmul ala, si l-am vazut de fro 5 ori. Chiar am invatat marea parte din cantece. :D

norina
19 Feb 2007, 11:52
The age of innocence cred ca l-am vazut de vreo 6 ori
Room with a view vazut de 5 ori
Dangerous liasons

aayana
19 Feb 2007, 16:26
Pe Amelie l-am vazut de 3 sau 4 ori. Cred ca o sa iau o pauza considerabila pana la urmatorul wiew :P

ulrich
19 Feb 2007, 20:04
nu stiu,nu prea-mi aduc aminte(sunt multe filme pe care le-am vazut-integral sau doar frunzarite-si de cate 10 ori)dar exista un tip de filme(de scoala de regie mai degraba),venite dinspre grupul lui ridley scott,alan parker si hugh hudson("british film renaissance");vreau sa spun ca pot sa vad un film ca "the wall" sau o faza ca decolarea elicopterelor pe muzica de hendrix(in "b.h.down")de...f.multe ori."picturalitate ieftina",spun unii;asa o fi,dar imi agata ochiul,n-am ce face.

p.s.:ah,fireste,si sunt filmele care ma emotioneaza pana-n adancul maselelor:"network",de pilda.

Carmine Galante
19 Feb 2007, 20:26
Nu stiu, dar deschideti topicuri care deja mai exista in cateva variante pe aceeasi tema, ceea ma face sa presupun ca nu dati deloc search si nici nu cititi decat prima pagina a unei sectiuni, care are in general peste 20/ 30 de pagini pe putin. ;)

Leonard
19 Feb 2007, 21:13
exact. s-a mai discutat aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=2052

ºi tot în ideea de filme revãzute, nu neapãrat de foarte multe ori:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=8003

aayana
19 Feb 2007, 23:02
Degeaba s-a mai discutat daca nimeni nu a scris "la subiect", exact cum se intampla si acum. Intr-adevar, e usor sa se faca observatii
:hmm:

aayana
19 Feb 2007, 23:04
Si nu stiu cine sta sa citeasca toate paginile de la inceput si pana acum ca sa faca statistici si sa vada in ce forma s-a mai discutat despre asta.

Carmine Galante
20 Feb 2007, 08:53
fuck off, de unde dracu' ati aparut nu stiu, dar ati transformat locul asta in vesnice mirari si intrebari.

Duhu_din_lampa
21 Feb 2007, 16:21
eu am vazut de vro zece ori Troia si tot as mai viziona-o o data dar nu mai am filmul in calculator

Cat despre discutia de mai sus pe mine nu ma deranjeaza sa vad topicul de mai multe ori

Carmine Galante
21 Feb 2007, 22:08
pe mine nu ma deranjeaza sa vad topicul de mai multe ori
Poate ca pe tine nu ...

aayana
24 Feb 2007, 20:01
In general pe cine deranjeaza chestiile asa banale e mai greu de multumit, nu?

Carmine Galante,
Come on, relax! 8) Viata e o lupta dar nu pana in maduva oaselor!

aayana
24 Feb 2007, 20:05
Revenind la subiect, am mai vazut o data "The seventh seal" a lui Bergman.

Carmine Galante
24 Feb 2007, 22:40
In general pe cine deranjeaza chestiile asa banale e mai greu de multumit, nu?!
Esti plina de duhul bun in seara asta.

Carmine Galante,
Come on, relax! 8) Viata e o lupta dar nu pana in maduva oaselor!
Serios ? Si eu care credeam ca trece dincolo de maduva .... :?

aayana
24 Feb 2007, 23:27
Asta cu "dincolo de maduva" e de domeniul "firu`n patruzecisipatru" :?
I don't go that far :P

Moise
27 Feb 2007, 13:45
Film vazut si revazut, tot sau pe bucati, este Ben Hur :love: si Luminile orasului. Sunt ca o muzica buna, nu ma pot plictisi.

aayana
01 Mar 2007, 08:32
Film vazut si revazut, tot sau pe bucati, este Ben Hur :love: si Luminile orasului. Sunt ca o muzica buna, nu ma pot plictisi.

La City lights o sa ma uit si eu zilele astea, trebuie sa-mi fac timp :)

cosmin543
05 Mar 2007, 15:03
Matrix 12 ori

Distractia A Inceput! (http://www.x6.ro) - Poze (http://poze.x6.ro) - Slabire (http://slabire.x6.ro)

simi petrina
07 Mar 2007, 10:21
eu una m-am uitat la The Italian job cred ca de 12 ori si nu ma satur (de la acest film au inceput sa ma atraga si Mini Cooper-urile,ce masinute belea)
un alt film de care nu ma satur e si Resident Evil cred ca de 10 ori (am vazut ambele parti de atate ori si astept 3 cu nerabdare)
ar mai fi si Cat Women de 7 ori cred- ma incanta ideea pisicii in istoria omenirii
un alt film ar mai fii Blade Trinity- are parca mai mult umor decat celelalte parti si mai apare si Dominiq Purcell un actor ce rar apare pe ecrane, dar o face in filme bune(mai apare si in Primeval parca-inca nu l-am vazut :( )
ar mai fi si Underwold,The Grudge,Piratii din caraibe,si multe altele

aayana
07 Mar 2007, 21:55
Din lista aia am vazut numai Piratii si Cat Woman.

Piotr Buendia
08 Mar 2007, 08:39
trilogia godfather, amelie poulain, europa, pulp fiction, reservoir dogs si Pintilie. in primul rand balanta (nici nu mai stiu de cate ori l-am vazut) si altele... aaa si sa nu-l uitam pe nenea Terry Gilliam cu Brazil si Monthy Pithon (aia cu arthur). dar pe primul loc este OPERATIUNEA "MONSTRUL" - de vreo 12-13 ori

aayana
08 Mar 2007, 11:20
La urma urmelor, una din conditiile unui cinefil adevarat e asta, nu?

Dea_Tofog
08 Mar 2007, 20:21
Memento, Fight Club, Primal Fear si toate filmele lui Russell Crowe de pana acum... :lol:

RIP
09 Mar 2007, 23:45
Delta Force 1 :din 1987 de vreo 9 sau 10 ori( prima caseta descoperita prin casa...the old days)

Interview with the vampire sa tot fie de vreo 14 ori

Alexander 8 ori

Black Hawk Down 6 ori

Shrek 2 de7 ori

Cacealmaua ( The Sting) 12-13 ori

aayana
12 Mar 2007, 16:43
Oameni pasionati, nu gluma :)

aayana
13 Mar 2007, 05:46
la fel cum revad si eu anumite secvente din "la vita e bella" :)

Piotr Buendia
13 Mar 2007, 10:35
haha. si eu. mai ales faza de la restaurant, cand il serveste pe inspector (sau ce era el).
eu revad secvente din pintilie tot timpul. si imi plac enorm anumite scene din a clockwork orange, underground, kill bill, al 7lea sigiliu - pe care le revad cu mare placere destul de des.

aayana
13 Mar 2007, 14:58
"funghi fritti-fritti" :D
sau
"Maria, la chiave!"

Mie imi plac aproape toate, nu m-as satura ever!

Piotr,
de Seventh Seal zici? Hm... partea cu confesiunea in fata Mortii mi se pare cea mai buna. Acolo vad eu esenta filmului.

Liou
13 Mar 2007, 20:02
Nu stiu, dar deschideti topicuri care deja mai exista in cateva variante pe aceeasi tema, ceea ma face sa presupun ca nu dati deloc search si nici nu cititi decat prima pagina a unei sectiuni, care are in general peste 20/ 30 de pagini pe putin. ;)

sunt de acord cu tine sa nu populam degeaba forumul cu acelasi subiect, dar, pe de alta parte, de unde sa stim dupa ce cuvant sa cautam ca sa nimerim unde trebuie? in cazul de fata, am vazut ca celelalte subiecte cu continut identic, exemplificate de Leonard(si readuse in atentie) se numesc "Filme la puterea n" si "Ultimul film revazut"...deci de unde sa stiu eu ce sa pun in search(mai ales daca nu am fost pe forum de la inceputul vietii lui), "la puterea", "filme", "n", ultimul film", "revazut"??
eu am patit asa cu mai multe subiecte,la care aproape ca banuiam titlul, dar daca dadeam search, nimeream total altundeva sau afisajele ma duceau la o alta discutie care continea, si ea, acelasi cuvant.
poate ca imi scapa mie ceva din acest "how to do"..

filmele care mi-au placut le revad, de la a5a oara in sus, numai daca imprejurarile sunt favorabile, adica se da la tv si nu ma pot abtine sa nu ma mai uit la anumite faze, sunt la cineva si merge filmul respectiv, etc, etc. mi s-a intamplat cu Blow up, Todo sobre mi madre, Moarte la Venetia, In the mood for love, Oglinda, Love story, Bleu(din trilogia lui Kieslowski), Damage, Frankie si Johnny(cu pacino, nu ala cu elvis), O vara de neuitat, Yanks, Breakfast at Tiffany..si ar mai fi, dar astea mi-au venit

@ Piotr Buendia
The Seven Seal al lui Bergman e consacrat cu denumirea de A saptea pecete

Piotr Buendia
13 Mar 2007, 21:53
The Seven Seal al lui Bergman e consacrat cu denumirea de A saptea pecete
hmm. ms...
dar asa era pe wikipedia. si am dedus si din biblie:)

Liou
13 Mar 2007, 22:04
nu stiu ce-i ms, dar eu acum vad ca am scris gresit Seventh. :oops:
la vremea cand am vazut filmul, am citit si eu despre alegoria biblica din film, insa, pana nu citesc personal Biblia, eu aleg pecetea, in locul sigiliului :D

aayana
14 Mar 2007, 05:43
Avem nevoie de oameni ca Liou pe aici ;) nu numai ca le zice pe nume dar le zice bine!

Piotr Buendia
14 Mar 2007, 07:58
nu stiu ce-i ms, dar eu acum vad ca am scris gresit Seventh. :oops:
la vremea cand am vazut filmul, am citit si eu despre alegoria biblica din film, insa, pana nu citesc personal Biblia, eu aleg pecetea, in locul sigiliului :D
ms inseamna mersi. (mi se trage de la huburi :sick: )

aayana
14 Mar 2007, 15:49
Si eu m-am lovit de acest "ms" si ca sa-i necajesc un pic pe cei care-l folosesc veneam cu traducerea "mare scofala" :P

Flopcaru
17 Mar 2007, 08:51
Eu am o serie de filme la care ma uit in fiecare seara cand ma culc si tot nu ma satur de ele. Cred ca le am in calculator de vreo 3 ani. Seria Rocky, Predator, Scarface, Taxi Drive, Christine, Blade II si inca cateva. Cred ca le-am vazut pe fiecare de cel putin 20 de ori. Totusi, nu le-as sterge nici in ruptul capului. :happy:

aayana
17 Mar 2007, 14:07
Eu am o serie de filme la care ma uit in fiecare seara cand ma culc si tot nu ma satur de ele. Cred ca le am in calculator de vreo 3 ani. Seria Rocky, Predator, Scarface, Taxi Drive, Christine, Blade II si inca cateva. Cred ca le-am vazut pe fiecare de cel putin 20 de ori. Totusi, nu le-as sterge nici in ruptul capului. :happy:

Wow, asa da atasament!

RIP
17 Mar 2007, 16:50

demn de admirat :)

Flopcaru
18 Mar 2007, 00:15
Nu stiu cat e de admirat, unii zic ca nu sunt intreg la cap. Mda, e o problema cu hardu, ca are 80 de giga si tot timpul trebuie sa mai sterg cate ceva. Nu prea imi mai raman filme noi pe hard.
Filmele astea chiar imi plac foarte mult, pe unele dintre ele le-am cautat in draci pe DC cativa ani pana le-am gasit. Cred ca mai degraba perseverenta e de admirat. :P

aayana
18 Mar 2007, 01:33
Sa mergi pana in panzele albe pentru ceva ce-ti place si esti convins ca merita... Asta e de admirat ;;)
Flopcaru, vezi ca poza asta pe care o ai la avatar o avea CG, imi sa senzatii de deja-vu :P

RIP
18 Mar 2007, 15:34
Nu stiu cat e de admirat, unii zic ca nu sunt intreg la cap. Mda, e o problema cu hardu, ca are 80 de giga si tot timpul trebuie sa mai sterg cate ceva. Nu prea imi mai raman filme noi pe hard.
Filmele astea chiar imi plac foarte mult, pe unele dintre ele le-am cautat in draci pe DC cativa ani pana le-am gasit. Cred ca mai degraba perseverenta e de admirat. :P

stiu cum e sa-ti placa un film si sa-l cauti pana te apuca toti dracii. cam la fel mi s-a intamplat si la capitolul soundtracks. Perseverenta cu caru', domne! si nitica bafta, daca tot e vorba de DC. ;)

Pitbull
18 Mar 2007, 16:13
Mda, e o problema cu hardu, ca are 80 de giga si tot timpul trebuie sa mai sterg cate ceva. Nu prea imi mai raman filme noi pe hard.
Nu le arzi pe CD-uri?

aayana
18 Mar 2007, 18:24
stiu cum e sa-ti placa un film si sa-l cauti pana te apuca toti dracii. cam la fel mi s-a intamplat si la capitolul soundtracks. Perseverenta cu caru', domne! si nitica bafta, daca tot e vorba de DC. ;)

Aham, si eu am cautat o melodie dintr-un film si am gasit-o dupa 2 ani :) Asta pt. ca nu era soundtrack, era o bucatica in mijlocul filmului si pe vremea aia nu se gaseau toate soundtrack-urile pe amazon.com asa cum se pot gasi acum (ca demo)

Herzeleid
26 Mar 2007, 21:46
Hehe, easy: The Lion King 30+ ori. The Passion vro 20 ori (7 la cinema), Point Break, Leon, BraveHeart, Pitch Black, RoboCop, Alien 4, Screamers - de multe ori si astea.

aayana
28 Mar 2007, 06:00
Cred ca depinde si de gen sau decate ori o sa le mai vezi pe celelalte, nu cumva sa patesti la fel.

aayana
31 Mar 2007, 21:43
edward scissorhands as vrea sa-l mai revad si eu :)

XED
02 Apr 2007, 15:15
Glitter :lol: juuuuust kidding. A fost dureros de privit dar in calitate de mega fan a 'trebuit'. Dar nu glumesc cand spun--cineva a vazut Blade 2 de 2 ori?? <vomit>

IAta cateva dintre preferatele mele pe care le-as vedea la INFINIT: Ziua Cartitei, Singur Acasa (1 & 2), Zabriskie Point, The 7 year Itch, How to Steal a Million, Rebel Without a Cause, Dead Poets Society, Some Like it Hot, One Flew Over the Cockoo's Nest, Edward, maini de foarfece, majoritatea filmelor lui Woody Allen si mai ales Manhatten Murder Mystery, The Curse of the Jade Scorpion si A Midsummer Night's Sex Comedy si multe, multe altele.

florryinn
02 Apr 2007, 16:58
Uite na, eu am vazut "Blade 2"x2. Si ce are? Daca-l vedeam de 10 sau mai multe ori aveam o problema :D

Word
02 Apr 2007, 21:47
Troy - l-am vazut de minim 10 ori, imi place la nebunie filmu

Proletar
06 Apr 2007, 00:23
- "Petrecerea", cu Peter Sellers :)
- toate filmele lui Woody Allen si Charlie Chaplin
- Funia si Psycho de Hitchock
- cateva filme frantuzesti din anii 50-70...cu Michel Piccoli, Jean Luis Trintignant, Lino Ventura, Alain Delon (mai ales in Domnul Klein), Louis de Funes...
- Cateva zile din viata lui Oblomov
- Calauza
- Balul vampirilor (Polanski)
- O seara, un tren (cu Yves Montand)
- Cele 400 de lovituri
- Apartamentul (Jack Lemmon)

Alex Leo Serban
06 Apr 2007, 06:20
Troy - l-am vazut de minim 10 ori, imi place la nebunie filmu

:shock:

'nebunie' is the very word!

Pitbull
06 Apr 2007, 12:58
Bre... :hmm:

Word
Novice
Conectat la: 02 Apr 2007

Adicä... oshkât. :sleep:

aayana
07 Apr 2007, 00:23
- cateva filme frantuzesti din anii 50-70...cu Michel Piccoli, Jean Luis Trintignant, Lino Ventura, Alain Delon (mai ales in Domnul Klein), Louis de Funes...
- Calauza
- Cele 400 de lovituri

Cateva zile din viata lui Oblomov a fost pe Pro Cinema acum cateva saptamani, acolo l-am vazut pentru prima oara, intr-adevar...super film, dialogul din sauna mi-aplacut cel mai mult!

Si restul, super filme, Pe ultimele 4 intetrntionez sa le vad si eu, inca nu am reusit asta.

Proletar
07 Apr 2007, 08:27
Balul vampirilor ai sanse sa-l vezi pe TCM...probabil in preajma zilei de Halloween, pentru ca pica bine pe tema...
Cat despre celelalte trei...,,,probabil numai pe TVR (Cultural), singurul canal care mai difuzeaza filme bune.

Alex Leo Serban
07 Apr 2007, 08:33
- Calauza
- Cele 400 de lovituri

- dap, 'petrecerea' cre k s tzine: tati pt incepatori ;)
- ei, nu kiar toate: 'shadows & fog' e kk, idem pt 'contesa din hong kong'
- prefer 'shadow of a doubt' si 'vertigo'
- da, orice comedie cu de funes e unmissable!; dar la delon prefer 'samuraiul'
- 'piesa neterminata pt pianina mecanik' peste 'oblomov' anytime!
- 'oglinda'
- as zice, mai bine 'repulsie'
- nici 'rendez-vous a bray' (tot delvaux) nu e rau
- 'jules et jim', 'noaptea americana', 'la chambre verte'...
- dap; dar lemmon a fost de-a dreptul genial in 'the china syndrome' si 'missing'!

Supastar
07 Apr 2007, 13:05

- dap, 'petrecerea' cre k s tzine: tati pt incepatori ;)

damn... mi-ai luat-o inainte... chiar vroiam s zic k n-are rost sa se tot uite la the party cand se poate uita l playtime! :D

Leonard
07 Apr 2007, 13:30
- ei, nu kiar toate: 'shadows & fog' e kk, idem pt 'contesa din hong kong'
- prefer 'shadow of a doubt' si 'vertigo'
- 'piesa neterminata pt pianina mecanik' peste 'oblomov' anytime!
- 'oglinda'
- as zice, mai bine 'repulsie'
- dap; dar lemmon a fost de-a dreptul genial in 'the china syndrome' si 'missing'!

topicul se referã la filme revãzute, nu neapãrat la cele mai bune filme ale regizorilor/actorilor respectivi. nu e obligatoriu sã revezi doar acele filme mai bune iar pe cele slabe sã le vezi o singurã datã. tu pari sã comentezi alegerea acelor titluri. ori oamenii mai revãd ºi ei cum nimeresc, cum se dau le tv, la cinema(tecã), nu toþi au acasã toate filmele din lume sã le revadã dupã bunul plac. sau depinde ºi de vîrstã: dacã ai mai mulþi ani, normal cã ai apucat sã revezi dupã cum doreºti.
eu de pildã de la woody allen am vãzut de mai multe ori Sleeper ºi Everyone Says I Love You (3) decît Hannah and Her Sisters (o singurã datã complet) pe care-l consider mai bun. dar Love and Death conduce detaºat la revizionãri cu 5-6.
La Tarkovsky ºi eu consider Oglinda cel mai bun, deºi l-am vãzut doar de 2 ori, iar Copilãria lui Ivan ºi Stalker de 3-4.

Alex Leo Serban
07 Apr 2007, 14:56
eu nu revad decit filmele f bune
intimplarea nu joak niciun rol
c rost are sa 'revezi' un film so-so??
beats me!

aayana
11 Apr 2007, 16:32
nu toþi au acasã toate filmele din lume sã le revadã dupã bunul plac. sau depinde ºi de vîrstã: dacã ai mai mulþi ani, normal cã ai apucat sã revezi dupã cum doreºti.

Si mai ales cand le ai acasa dupa indelungi cautari... La Stalker m-am uitat si eu de 2 ori. Oricum, filmele lui Tarkovsky nu sunt de vazut o singura data pentru ca sunt mult prea "concentrate".
Mie asta imi place cel mai mult, Oglinda este mult prea personal pentru a-l putea patrunde.
Si cred ca o sa mai revad Solyaris si Nostalghia.

aayana
11 Apr 2007, 16:35
beats me!

Pai nu ne uitam la orice film de mai multe ori, trebuie sa fie unul care ti-a placut foarte mult, unul care te-a marcat intr-un fel sau altul :)

illotempore2002
20 Apr 2007, 16:21
Filme vazute in mod psihotic:

- Arizonadream
-Buffalo '66
- Stolen Kisses
- 8 si jumatate / otto e mezzo
- Last tango in Paris
- The dreamers

qwerty
20 Apr 2007, 20:10
MEET JOE BLACK -la asta m-am uitat cel mai mult.Peste 50 de vizionari

illotempore2002
20 Apr 2007, 20:26
De ce Meet Joe Black? Ce e de vazut la el de la a doua vizionare incolo? Ce e de descoperit, de inteles?

Liou
20 Apr 2007, 21:11
Peste 50 de vizionari
:shock: Jezas! le-ai bifat pe calendar de esti asa sigur?
eu nu l-am vazut nici macar o data cap-coada si nici nu ma grabesc.

qwerty
20 Apr 2007, 21:14
Filmul se termina la fel de fiecare data si ma uit ca poate intr-o zi se va termina altfel.Jocul actorilor e fascinant,cuplul Brad Pitt, Anthony Hopkins e genial.Cei doi au mai facut cuplu si in Legends of the Fall si ai vazut ce-a iesit.

Liou
20 Apr 2007, 21:27
Filmul se termina la fel de fiecare data si ma uit ca poate intr-o zi se va termina altfel.
induiosator, dar cin-ci-zeeeeeci(50) de ori ??? totusi...

in Legends of the Fall ai vazut ce-a iesit.
am vazut, cum nu, si mi-a placut sa-l revad . da' sa tot fi fost de vreo 5 ori(cap-coada sau portiuni din el), nu de 50!

qwerty
20 Apr 2007, 21:39
Nu stiu de ce te miri atata,50 nu e un numar mare.Pe mine filmul asta ma relaxeaza.

illotempore2002
20 Apr 2007, 21:47
Of, doamne, nu va-ti saturat de monstrii sacri de genul lui Anthony Hopkins? nu vi se pare depasiti?

Meet Joe Black...e un film siropos si "arata bine"....pentru ca e Brad Pitt frumos, tipa aia nasoasa fermecatoare....dar pe bune, in liceu v-a placut "Luceafarul"? Ca pe acolo bate si filmul asta...trebuie sa fii foarte romantic sa-ti placa!

Si mie mi-a placut la nebunie dar la varsta la care l-am vazut era justificat. aveam vreo 18 ani. Acum nu as mai avea rabdare. Ma enerveaza imaginea aia tipic americaneasca, impecabila, culorile alea uniforme si perfect dozate, totul straluctitor, de la luciul paharelor si al bibliotecii la luciul din ochii lor etc....

qwerty
20 Apr 2007, 21:57
Pe asta l-am vazut eu pt ca asa am vrut.Titlul topicului e Vazute de nu-stiu-cate-ori
Nu am nevoie din partea nimanui de argumente ca e siropos,ca e pt romantici,eu ma uit intotdeauna cu placere.Ultima data l-am vazut de pasti a fost pe un post tv.

bullygil
20 Apr 2007, 22:02
am vazut the butterfly effect de 3 ori si tot as mai vrea sa il vad, sings tot de vreo 2-3 ori, dumnezeu pt o zi de vreo 3 ori...:D

illotempore2002
20 Apr 2007, 22:09
Pai da nene, am intzeles ca l-ai vazut ca ti-a placut, evident!!!! suntem pe forumul asta ca sa spunem ce filme vedem, de ce le vedem, ce ne place la ele, ce nu, ca sa facem schimb de opinii....nu stiai ca asta e rolul acestui forum?

Imi pare rau daca te-am suparat, dar oricum, e unul din cele mai siropoase filme ever

:P

aayana
20 Apr 2007, 22:10
Nu stiu de ce te miri atata,50 nu e un numar mare.Pe mine filmul asta ma relaxeaza.

Si ai de gand sa te mai uiti? :)
De fapt, altii se relaxeaza la pescuit, altii la munte, altii la desene animate (stiu pe cineva care se uita la Tom si Jerry zilnic)

illotempore2002
20 Apr 2007, 22:13
pai o sa se mai uite de Craciun, cand au sa-l difuzeze iar pe PRO TV...
:D

aayana
20 Apr 2007, 23:13
Bine ca nu are PROTV-ul 50 de ani :lol:

aayana
20 Apr 2007, 23:13
Una peste alta, e nevoie de rabdare si multe altele pentru a ajunge la 50 de vizionari ale aceluiasi film ;) Apreciem asta!

Azgard
21 Apr 2007, 00:15
Love actually - nu ma intrebati si de ce, pt ca nu stiu. Il stiu pe de rost, dar daca se intampla sa raman blocata in casa si nu am nici un film nou de vazut sigur sau alta activitate in program, Love actually! O fi o chestie feminina.

illotempore2002
21 Apr 2007, 20:07
Mi se pare normal sa stii de ce te uiti de atatea ori la un film!

Pliz, fii dragutza, uite, iti propun sa faci lobby pt filmul asta, sa ma convingi sa-l vad ca eu nu l-am vazut!

Azgard
21 Apr 2007, 21:06
Un film bun se vede de doua / trei ori, si apoi din nou dupa o oarecare perioada de timp, pt ca ti-a placut si vrei sa iti aduci aminte. De exemplu: Fight Club. Prima oara cand il vezi ramai socat la sfarsit, iti spui: "ahaaa..." si trebuie sa il mai vezi o data ca sa remarci micile detalii care ti-au scapat pt ca nu stiai poanta. Il vezi si a treia oara, daca esti maniac. Din nou pt ca nu l-a vazut colegul de camera, si din nou peste ceva timp pt ca il dau aia la ProTV si ti-a placut. Daca ajungi sa inveti pe de rost un film nu cred ca tine de film ci de persoana.

Love actually e o comedioara romantica / film relaxant de duminica. Cateva personaje, cateva povestioare de dragoste mai mult sau mai putin obijnuite, mai mult sau mai putin credibile, care se desfasoara paralel si se ating intamplator. Nu e neaparat un film extraordinar, dar e genul de film care te face sa te simti bine.

hellsteed
21 Apr 2007, 22:28
am cunoscut pe unu(nu era prea normal) care a vazut de zeci de ori Al 13-lea razboinic. Stia fiecare replica. Am ramas putin socat. Ce am facut eu .... m-am uitat de 2x in aceeasi zi la requiem for a dream

qwerty
21 Apr 2007, 22:32

Si ai de gand sa te mai uiti? :)
De fapt, altii se relaxeaza la pescuit, altii la munte, altii la desene animate (stiu pe cineva care se uita la Tom si Jerry zilnic)

Anul asta nu cred.Hai sa-ti explic,filmul e din 1998,atunci cand a aparut l-am vazut de cateva ori,pe urma a venit si la HBO iar eu in perioada aia eram abonat nou si urmaream cam toate filmele,iar astia l-au difuzat in prostie.In perioada 1999-2006 am avut 15 prietene deci inca 15 vizionari.De cateva ori l-am prins si la posturile romanesti.Asa ca in 9 ani eu zic ca nu e mult.

aayana
26 Apr 2007, 05:44
In perioada 1999-2006 am avut 15 prietene deci inca 15 vizionari.
Asta a fost cool :D

Gloria
26 Apr 2007, 10:04
In perioada 1999-2006 am avut 15 prietene deci inca 15 vizionari.De cateva ori l-am prins si la posturile romanesti.Asa ca in 9 ani eu zic ca nu e mult.[/quote]

Si cum faceai; le ziceai asa- fetelor: "pai eu cred ca acuma asta o sa replice asa..; acum, fii atenta la secventa asta: e foarte posibil sa continue asa..."; sau ziceai " pai eu daca as fi in locul lui Martin Brest urmatorul cadru cu Hopkinsas l-as face asa" si chiar asa se intampla, iar fata cadea pe spate de fiecare data? 8)

RIP
27 Apr 2007, 13:30
beats me!

let's see...

filmul prost sau bun sau cum mama naibii e catalogat are pentru respectivul individ, un ceva care resoneaza cu his inner being ( se intampla destul de des si variaza in functie de probleme a si dependenta creata de film... )

ar mai fi si revazut unor faze din filme ( tot subiectiv). te uit ca-ti place o vorba, o imagine, un dialog ( oricat de cretin ar fi el)

iar la capitolul filme foarte bune , fiecare din cei particpanti la acest forum are o lista de filme foarte bune pe care o apara din toate puterile argumentative, dar aici e vorba doar de filme care le revedem... ;)

aLcx
28 Apr 2007, 16:45
American History X momentan vazut de 4 ori si numaratoarea continua. Unul din cele mai bune filme pe care le-am vazut si nu cred ca o sa ma plictisesc in viitorul apropiat de el.

legolas_minaur
03 May 2007, 22:29
Stapanul Inelelor e singurul film de care nu m-am putut satura timp de un an,doi...acuma cu interentul nu prea mai am timp sa ma uit la el...pt mine va ramane cel mai bun film al tuturor timpurilor... :love: :love: :love:

lady_mystyque
04 May 2007, 11:06
meet joe black lam vazut si eu de vreo 5 ori dar nu neaparat voit
ar mai fi si troy pe care lam vazut de 6 ori un alt film care mia placut mie si de care nu ma pot opri din revazut este equilibrium de vreo 4 ori plus secvente din el cam de vreo 10 ori imi place prea mult idee filmului si sa vad cum ii arde pe aia sau sa vad cum oamenii nu mai au sentimente deloc !
am si eu o problema cine stie! :oops:

aayana
15 May 2007, 11:46
American History X momentan vazut de 4 ori si numaratoarea continua. Unul din cele mai bune filme pe care le-am vazut si nu cred ca o sa ma plictisesc in viitorul apropiat de el.

In ultima vreme mi-a fost laudat de niste persoane, si culmea, inca nu l-am vazut! Trebuie sa ma uit! :)

illotempore2002
15 May 2007, 11:50
eh, stai linistita, nu e big deal!

drudu
15 May 2007, 20:13
almost anything with ed norton in it is a big deal (recent movies not included)

Neuptolem
15 May 2007, 21:22
Legends of the Fall

Henry Chinasky
15 May 2007, 22:16
A Clockwork Orange. 15+

aayana
24 May 2007, 05:49
A Clockwork Orange. 15+

Spre rusinea mea inca nu l-am vazut si de cand tot spun ca ma uit... Il am pe dvd, gata pregatit, ma asteapta sa-l vad 8)

jackstatae
05 Jul 2007, 17:18
pulp fiction si usual suspects

cornel
06 Jul 2007, 07:40
Pulp Fiction vazut de 4 ori
Amelie vazut de 5 ori
La vita e bella vazut de 5 ori
Nasul 1 vazut de 4 ori
Once upon a time in America vazut de 4 ori
si California Dreamin' vazut de 2 ori :D

Faber
10 Jul 2007, 09:10
'Va, vis et deviens' (2005) - vz. de doua ori in martie anul trecut la 'Saptamana filmului francez' (in seri consecutive). :love:

'Mulholland Drive' (2001) - cu o prima revizionare isterica la cateva ore distanta de 'first contact', si o a doua la modul 'skip-skip' pt. cele 10 indicii cateva luni mai tarziu.

(cred ca le voi mai vedea... dar mai incolo)

crin3l
16 Jul 2007, 14:22
'Mulholland Drive' (2001) - cu o prima revizionare isterica la cateva ore distanta de 'first contact', si o a doua la modul 'skip-skip' pt. cele 10 indicii cateva luni mai tarziu.[/size]

Si intelesesai ceva din a doua vizionare... ca mie mi-e frica sa ma uit si a doua oara si tot prost sa raman ... :oops:

seven7seven
16 Jul 2007, 22:23
nu imiplace sa vad filme de mai multe ori. prima interpretare pe care o dau unui film e cea mai relevanta. totusi, cateva execptii, din care amintesc doua:

lost highway de 2 ori, si ma tenteaza sa-l vad inca o data, numa coada-cap, stil memento. in definitiv, ar trebui sa ajung la aceasi concluzie.. :happy:

titanic de cateva ori, ca era la moda cand eram eu mic. nu stiu, dar acum filmul a devenit pentru mine un fel de "asa nu"; m-oi fi desteptat. :?

Faber
16 Jul 2007, 23:20
@crin3l

Cred ca m-am prins de 'poanta' in cele din urma...

Holden
18 Jul 2007, 15:59
American Beauty l-am vazut de 3 ori la cinematograf si inca o data pe atat acasa.
The Hours si The Others (se pare ca sunt atras de Nicole Kidman :) de vreo 2 ori
Rosu si Albastru ale lui Kieslowski 4-5 ori.

andreiush
21 Jul 2007, 19:59
eu am vazut A WALK TO REMEMBER... cam de vreo 10 ori.dar ma uit de fiecare data cand am ocazia.

alexbuc
21 Jul 2007, 23:04
1) Dancer in the Dark
2) Dogville
3) American Beauty
4) Psycho
5) Waht Ever Happened to Baby Jane
6) Psycho
7) Gas Light
8 ) Casino
9) The Shining
10) La vie en rose (La Mome)

lady_mystyque
22 Jul 2007, 13:56
4) Psycho

6) Psycho
hotaraste-te e pe locu 4 sau 6?? :huh:

alexbuc
22 Jul 2007, 13:58
e pe 4 :P era tarziu, si pe 6 prince of darkness :P

alex_z
23 Jul 2007, 22:41
Green street hooligans-13 ori,dar cred ca o sa ma mai uit o data ca sa nu fie cu ghinion :)
italian job- 4 ori
restu filmelor cate 2 ori :P

lady_mystyque
23 Jul 2007, 23:05
:shock: de cate 2 ori orice film?????/ oh Jeez! da ce nu te prinzi de el din prima sau cum? :lol:

Pitbull
24 Jul 2007, 00:21
Nu c-ar avea legäturä directä cu subiectul, dar... e ideal sä vezi de douä-trei ori orice film (care meritä, desigur, nu alde slashere, EpicMuvi-uri, Supravietuitori si Ticälosi). Am mai vorbit despre asta pe forum, acu' vreun an, de-mi särirä unii-n cap. Sä fie sänätosi. Lucrurile stau cam asa:

- Prima vizionare = luare de contact; suficientä pentru spectatorii obisnuiti;
- A doua vizionare = aprofundare; normalä pentru cinefili;
- A treia vizionare = detaliere; necesarä profesionistilor (sau aspirantilor) care analizeazä filmul;
- ...de la a patra = detaliere tot mai nejustificatä, pierdere în amänunte, sau (în sens bun), simplä savurare subiectivä; tipic pentru fani.

Desigur, nu mai avem de mult timp pentru fineturi d-astea; când s-apucäm sä le vedem de douä sau chiar trei ori? Analizäm câte-un film din prima, în goana mare, bazându-ne pe propria noasträ experientä, intuitie, memorie si spirit de observatie. Dar, IDEAL, cam asa ar fi.

klein
24 Jul 2007, 09:35
La care adaug si eu ... de 11 mii de ori daca faci vreo teza. Uneori astea poate sa turneze sper cosmar. Ce-ar fi sa te pedepseasca cineva sa vezi de jdemii de ori Vlad Tepes, sau Buzduganul cu 3 peceti :w00t:
dar cred ca nu poate sa fie mai rau decat chiar si o singura vizionare a "si totul era nimic", sau "15" :sick:

Faber
24 Jul 2007, 09:47
Pretioase de fiecare data interventiile tale pitbull :)

cateva chestiuni totusi:

1.vb. de vizionari repetate intr-un interval scurt de timp sau cele trei vizonari se aduna in timp? [mai e aici si sugestia acea a lui als cu revazutul unui film dupa vreo cativa ani buni - imi este insa greu sa-mi reprezint si sa dezvolt ideea lui, cu atat mai mult cu cat nici el n-a insistat prin posturile respective... :? ]

2. un alt blocaj la mine - si poate si la altii care citesc pag. acestui forum - vine de aici: sunt enorm de multe filmele despre care unii sau altii iti vorbesc si te indemana sa le vezi, insa tu nu ai timp pur si simplu si nici nu poti fi fi sigur de valoarea lor... cum e mai bine sa-ti pui problema asta? daca refuzi ajutorul din afara risti sa te ratacesti mult si -f grav - cu aceasta ratacire sa nu parcurgi mai nimic din 'calea cea dreapta'...daca vz. doar ce zice critica iti risti propriul simt critic.. etc.any suggestions? :(

lady_mystyque
24 Jul 2007, 11:20
Nu c-ar avea legäturä directä cu subiectul, dar... e ideal sä vezi de douä-trei ori orice film (care meritä, desigur, nu alde slashere, EpicMuvi-uri, Supravietuitori si Ticälosi).
pai da tata Pitbull :D un film bun merita sa-l vezi de cate 2-3 ori tocmai cum ai explicat si tu dar eu subliniam orice adik care include si panaramele... si la alea chiar nu as intelege rostul celei de-a 2-a vizionare
iar replica la care raspunsesem eu era " restul filmelor de 2 ori"
si cred ca restul cuprinde si cateva din cele enumerate de tine in paranteza sau de aceeasi teapa ca e imposibil ca un om sa se uite toata viata numai la filme foarte bune :P macar una 2 pelicule tot se strecoara pe acolo... :lol:

alex_z
24 Jul 2007, 11:52
:shock: de cate 2 ori orice film?????/ oh Jeez! da ce nu te prinzi de el din prima sau cum? :lol:
daca mi-a placut sau mi-a lasat o impresie buna imi place sa-l revad dupa un timp :hmm: 8)

lady_mystyque
24 Jul 2007, 14:06
daca mi-a placut sau mi-a lasat o impresie buna imi place sa-l revad dupa un timp :hmm: 8)
restul filmelor inseamna toate pe care le-ai vazut ... dak ti-a placut da ... acu ca am lamurit asta ai grija la exprimare de alta data ca se intelege altceva
;)

Pitbull
24 Jul 2007, 16:24
@Faber:
1) Evident, e vorba de douä-trei vizionäri într-un interval de timp relativ scurt - efectiv, pentru a scrie o analizä completä si judicioasä a acelui film. Altfel, de-a lungul anilor, sigur cä datele problemei se schimbä, perspectiva se ajusteazä, perceptia se modificä... lucrurile devin tot mai putin "matematice" si tot mai "umaniste"...
2) Aici nu mai e "matematic" nici pe-atât. Sunt foarte constient de problema pe care o pui, am meditat ades la ea. Nu cred cä existä vreun räspuns exact, vreo "retetä" - sunt prea multe variabile. Probabil cea mai bunä solutie e un sistem solid de criterii valorice (inclusiv în raport cu oamenii ale cäror opinii conteazä pentru tine), astfel încât sä-ti eficientizezi la maximum, pe cât posibil, selectiile... Am de pildä un prieten (nu-i dau numele, cäci acum îl critic), intelectual rasat, scrie si el pe Liternet - dar a cärui culturä generalä, desi bogatä si profundä, a rämas cu niste lacune uriase tocmai din cauza unor asemenea prejudecäti ("nu-l citesc pe cutare, cä o datä mi s-a pärut agresiv în mod gratuit"... "ce-i aia SF, nu-mi amintesc ca Thomas Mann sä fi scris SF!"... "decât sä risc un autor de care nu sunt sigur, mai bine citesc a zecea oarä un volum din Proust"... "X mi-a spus cä Toffler nu i s-a pärut cine stie ce, si am încredere în opiniile lui, asa cä n-o sä-mi pierd vremea citindu-l"...)

@Lady_mystyque:
Ai dreptate, si tocmai datoritä discrepantelor pe care le-ai avut în vedere (acum precizându-ti-le), am spus si eu cä räspunsul nu are legäturä directä cu topicul, era doar tangential.

@Klein:
Alea unspe mii de ori, pentru o tezä, deja nici nu mai sunt vizionäri propriu-zise, ci eventual luäri la bani märunti pe bucätele, în DVD player (sau video, acu' zece-dooj de ani, sau masa de montaj, si mai demult)... Deja nu se mai pot numära, si ies din sfera discutiei de fatä, tin de "disectia" cinematograficä.

Carmine Galante
24 Jul 2007, 22:43
Hai sa incerc si eu, cu toate ca s-au mai facut astefel de topicuri, cu mici variatiuni :
Hoti de biciclete
Deer hunter
Luke mana rece
Bunul, raul si uratul
Pentru un pumn de $ in plus
The Year of living dangerously
The hill
Mad Max
Cobra Verde
Fitzcarraldo
Aguirre mania lui Dumnezeu
La terra trema
Dupa gratii cu Stallone :oops:
Soylent Green (se apropie)
Leii tineri

Romanesti:
Reconstituirea
Balanta si cam tot ce a facut Pintilie
Croaziera
Tanase Scatiu
Morometii
Codin :love:
Secvente
Ramanerea
Faleze de nisip
Furia

Pitbull
24 Jul 2007, 23:24
Pentru un pumn de $ in plus

Erau:
"Pentru un pumn de dolari"
"Pentru câtiva dolari în plus"
"Pentru încä putini dolari"
"Un dolar gäurit"
Deci, care?

Carmine Galante
25 Jul 2007, 06:55
Deci, care?
Ala cu ceasu' si toata seria asta de spaghete a lui S. Leone ;)

larinho80
25 Jul 2007, 12:58
Deci, care?
Ala cu ceasu' si toata seria asta de spaghete a lui S. Leone ;)

pentru cativa dolari in plus e cu ceasul

jimi-jazz
03 Aug 2007, 19:11
Raging Bull, One Flew Over The Cuckoo's Nest, Good, Bad, Ugly , The Departed, Scarface si cam orice film cu Marlon Brando ( doar la fazele cu el :D )

johnnyg
09 Aug 2007, 22:57
Ma eu nu va zic ce filme am vazut de nu stiu cate ori deoarece nu cred ca v-ar interesa ci va spun ce film as vrea sa revad (pt a2a ora): Logan's Run. De ce? Bineinteles pt ca mi-a placut la nebunie si pt ca, dupa cum spune si Ross (Friends), e unul dintre cele mai sexy filme facute vreodata.

Windom
24 Aug 2007, 08:07
Filme vazute de mai multe ori:
Twin Peaks - de vreo 5 ori
Mulholland Drive - 6 ori
The Shining - 12 ori, cred :D
The Exorcist - 7 ori
Dances with Wolves - 5 ori

Filme pe care as vrea sa le vad pt a doua oara, dar nu prea mai sint sanse sa fie difuzate:
Limbo, Kat, Dancing at the Blue Iguana, Exotica....

dav0s
25 Aug 2007, 00:24
Mai intai de toate, vreau sa spun ca acest topic m-a determinat sa inregistrez aici. Recunosc ca nu am avut rabdare sa citesc toate posturile insa iata filmele cele mai vizionate de mine:

Groundhog day - 5x (ironic nu?)
Defending your life - 4x
Amelie - 3x
..........
Total Recall x5 (de 2x a fost decizia mea, insa de 3x pur si simplu altcineva a avut controlul telecomenzii)

angel_4u
25 Aug 2007, 16:42
ma uit cam in fiecare luna la Monster In Law :oops: l-am invatat pe dinafara :D

devil_doll
25 Aug 2007, 16:59
doamne ajuta :lol:

lady_mystyque
26 Aug 2007, 23:06
lol.... monster in law macar dak era ceva mai de duamne ajuta ca nu am pretentii la cine stie ce.... :lol: dar gusturile ......in fine..... nu se discuta

thequietsurfer
27 Aug 2007, 11:34
Tot ea e cea care scria k nu poate urmari "Taxi Driver" pana la capat, asa ca....
Ignorance is bliss!!!

angel_4u
27 Aug 2007, 15:41
what's the problem? :hmm:

StefanDo
27 Aug 2007, 15:53
angel_4u, ti-am trimis si-un mesaj privat, dar banuiesc ca nu l-ai citit: te rog mult, scoate acea fotografie imensa din semnatura. Semnatura nu poate contine decat text. Mersi!

thequietsurfer
27 Aug 2007, 17:13
@angel_4u
Nu stiu pana unde ai apucat sa vezi Taxi Driver, dar vreau sa te intreb:
You talkin' to me?

Pitbull
27 Aug 2007, 17:16
@thequietsurfer:
Nici eu nu stiu pânä unde a apucat sä vadä "Taxi Driver", dar...
I think she might.

thequietsurfer
27 Aug 2007, 17:39
Avand in vedere k a scris:
hmm...taxi driver. dar nici nu-mi doresc sa-l termin si ca ne intreaba what's the problem p-aicea nu cred ca face parte din categoria
celor capabili sa se autoeduce sau sa se lase indrumati. Nici eu nu-s vreun connaisseur rafinat da macar nu fac gafe de genu asta. O fi si exhibitionista(vezi semnatura imensa) si masochista(expunandu-se directelor
forumiste) de scrie asa nonsalant tot ce circula prin capsoru' ala al ei impermeabil.

angel_4u
28 Aug 2007, 16:17
nu vazusem gata mi-am scos semnatura! HAPPY NOW?? morocanosi mai sunteti :? dak asa sunteti pe un forum credeti-ma k nu as dori sa va cunosc in realitate...

thequietsurfer
28 Aug 2007, 17:28
Si io kre imi doream sa te intalnesc... :(( :(( :(( :(( :(( :((

Pitbull
28 Aug 2007, 19:02
Stai linistitä, în realitate ai voie sä-ti pui la semnäturä tot ce vrei! De-aia cineforumeetingurile sunt asa de rare, cä nu-ncäpem de semnäturi! Anu' trecut, eu aveam o semnäturä cu "In cäutarea timpului pierdut" (citat integral - copy-paste dupä toate cele treispe volume), I.M.M. o adusese pe Marilyn Monroe (si aia e moartä de nu stiu câti ani, îti dai seama cum mirosea!), iar Supastar avea la semnäturä ditamai Turnu' Eiffell, de ne-au dat afarä de pe terasä si-a trebuit sä tinem forumeetingu-n parc.

angel_4u
28 Aug 2007, 21:16
:)

crin3l
29 Aug 2007, 02:08
Mulholland Drive - 6 ori

Si cam de cand ai inceput sa il intelegi ... de la a cata vizionare :D

seven7seven
29 Aug 2007, 10:56
Mulholland Drive - 6 ori

Si cam de cand ai inceput sa il intelegi ... de la a cata vizionare :D

Il intelegi de la prima.. :huh:

Windom
29 Aug 2007, 15:10
Recunosc, l-am inteles pe deplin de-abia dupa a doua vizionare, dar, dupa cum am mai spus-o, cind ma uit la un film de Lynch nici nu ii caut neaparat o logica clara din prima. ;)

seven7seven
29 Aug 2007, 17:35
Eu fac invers, prima data logica, si apoi la a doua vizionare - experienta vizuala. Hm, ar trebui sa-ncerc si cu reteta ta.. :)

cine-fill
29 Aug 2007, 17:37
Nea Marin miliardar - de n ori
Seria BD

Windom
29 Aug 2007, 17:52
Asteptam Ronnie Rocket pentru a putea face schimb de retzete. ;)
Cred totusi ca vom avea de asteptat o vreme. :(
Daca tot sintem la Lynch, a vazut careva Boat?

seven7seven
29 Aug 2007, 18:07
Cica fu' pe IUTUB, da a scos-o Lynch.
Zvon auzit pe imdb, de la cineva care zicea ca a vazut filmul.

La Ronnie putem sa 'vizionam' scenariul, deocamdata.. :) Va mai dura.

Dominic
26 Sep 2007, 14:20
Matrix I (5 ori) Matrix II (7 ori) Matrix III (4 ori)
Godfather I II III (le`am vazut o singura data pe toate unul dupa celalalt dar sigur as putea sa ma uit la ele fara sa ma plictisesc sau sa nu imi placa)
Gladiator (6 ori)
Underworld I II(3 ori & still going)

cornel
15 Nov 2007, 08:26
de curand am vazut California Dreamin' a 4 oara...

aayana
29 Nov 2007, 12:45
vazut La vita e bella pentru a nu mai stiu cata oara si iau o pauza mare pana data viitoare. La fel si cu Amelie! :D

morphego
16 Jan 2008, 11:32
Hmmm...
Matrix (vreo 8 ori),
Finding Nemo (7),
Moulin Rouge (7)
Lord of The Rings (vreo 6 fiecare cred),
American Beauty (5)
Fight Club (5)
Amelie (4),
Schindler's List (3)
...and the list could continue for a long time... :happy:

doareu
16 Jan 2008, 22:45
pride and prejudice (2005) (5)

aayana
18 Jan 2008, 00:27
La Fight Club vreau sã mã mai uit ºi eu, totodatã am o grãmadã de filme pe care nu le.am vãzut încã ºi mã împart mai pragmatic 8)

morphego
18 Jan 2008, 19:04
Stiu sentimentul...apar mereu o gramada de filme noi ce trebuie vazute, si mai sunt si cele vechi care asteapta cuminti o vizionare...grea decizie...doar ca unele pur si simplu se cer revazute in anumite momente :P

}desire{
27 Jan 2008, 13:32
<A walk to remember> cred ca l'am vazut de vreo 5 ori, shi cu sigurantza o sa ma mai uit la el, la fel si <Raise your voice>, <If only> de vreo 3 ori :)

avera
27 Jan 2008, 13:46
the hours. de vreo 10 ori
de cate ori il vad devin blue...
apoi filmele care au schimbat ceva de la aparitie : matrix, fight club, snatch, pulp fiction.
seria Lord of the rings . toate vazute de unspe ori :)

Pitbull
27 Jan 2008, 13:52
Averutza scumpä-dragä, inträ la tine-n Profil si bifeazä DA la optiunea "Folosesc întotdeauna zâmbete", ca sä ti se transforme : ) în :)

avera
27 Jan 2008, 14:02
danke , maestre draga

avera
27 Jan 2008, 14:04
:) :P
desi mai greu sa zambesc. in cluj ninge-ploua si e frig.

Pitbull
27 Jan 2008, 15:34
Corect - päi tocmai de-aia ai venit aici, ca sä-ti înveselesti sufletelul cu lumina caldä a magiei cinematografice - MAGIE, nu vräjealä! :happy:
Apropo, când dupä un mesaj îti mai trece prin minte ceva de adäugat (ca aici, deasupra), click pe Edit, intri-n el si-l modifici - în spetä, adaugi meteo Cluj dupä Omagiul adus Maestrului Dragä.

VaVaVuum
03 Feb 2008, 11:30
Trainspotting
Hair :)
Hana-Bi
A fost sau n-a fost
When Night is Falling

jo27
03 Feb 2008, 20:46
pulp fiction-12
amelie-3
american history x-3
groundhog day-4
eternal sunshine of..-4
karaula-2
he was a quiet man-2

mai sunt si altele, astea sunt cele care mi-au placut cel mai mult( dintre cele vazute cel putin de 2 ori). primul loc cred ca se intelege cine il ocupa

}desire{
03 Feb 2008, 20:56
Hmmm...
Matrix (vreo 8 ori),
Finding Nemo (7),
Moulin Rouge (7)
Lord of The Rings (vreo 6 fiecare cred),
American Beauty (5)
Fight Club (5)
Amelie (4),
Schindler's List (3)
...and the list could continue for a long time... :happy:

vreau si eu filmul Moulin Rouge!! L-am vazut de ceva timp si cred ca ar fi cazul sa il revad. Ma poti ajuta cumva? :?

redmen
03 Feb 2008, 22:39
Goodfellas
Alien
Casablanca
Singin`in the rain
Back to the future

redmen
03 Feb 2008, 22:41
Hair :)

Am vazut filmul asta la vanzare.Mi s`a parut interesant.Crezi ca merita banii ? :)

Coshava
03 Feb 2008, 23:11
Înapoi în viitor - toate trei fireºte.

Cel bun, cel rãu ºi cel urât.

ªi la Cei ºapte samurai ºtiu cã m-am uitat de vreo 5 ori, din care odatã am chiulit ºi de la ºcoalã sã-l vãd ... :oops:

Nu-s singurele - fireºte. :)

alexinho
07 Feb 2008, 18:51
academia de politie 1,2,3,4,5 de vreo 4 ori fiecare

ero
06 Mar 2008, 18:58
Daca tot e vorba de un film la care ma uit de ani si nu ma satur eu zic Pulp Fiction

www.watch-movies.ro

savoria
07 Mar 2008, 08:36
Matrix
Lord of The Rings
Casablanca
Breakfast at Tiffany's
If only

xxxl
08 Mar 2008, 07:39
The Thin red Line (La hotarul dintre viata si moarte ) 5 ori
Falling Down (Cadere libera - Michael Douglas) de cel putin 7 ori
Orice film Tarantino de 3 ori
Baieti Buni - ProTv de 3 ori ( da, stiu ca sunt nebun sa ma uit la asa ceva ;) )
Furia cu Dragos Bucur -4 ori
Marfa si Banii de 5 ori
Moartea Dl. Lazarescu de 4 ori
si ar mai fi cateva dar acum nu-mi mai aduc aminte !
:sleep:

tibzone
24 Mar 2008, 17:57
hmm interesant topic pai m`am uitat si eu la unele de cateva oric acu ce`mi aduc aminte e " 10 Things i hate about u " [ 7 ori ] " Matrix " [ 4 ]
" Alien " [ 6 ] " Troia" [ 3 ]

illotempore2002
01 Apr 2008, 13:05
Doamneeeeeeeee.......

aayana
08 Apr 2008, 04:39
M-am uitat pentru a 3-a oarã la Eternal Sunshine of the Spotless Mind ºi nu mi s-a pãrut la fel de bun ca la început când am fost fascinatã de felul în care se îmbinau cadrele cu ideile.
Oricum, Jim Carrey a fost de nota 10 de fiecare datã 8)

Oana Predescu
08 Apr 2008, 13:48
Sunt filme pe care le urmaresc pentru stricta relaxare... asta nu inseamna ca nu sunt bune... de exemplu, cred ca am vazut "Parfum de femeie" de peste 10 ori :D :D :D ... de "Portocala Mecanica" ce sa mai zic... acum un an, veneam de la scoala si vizionam filmul... facea parte din rutina mea zilnica... ;) La petrecerea de "Haloween" (sau, ma rog...tentativa de petrecere), m-am costumat ca Alex DeLarge... ;)
Alte filme... "Jezebel", "Psycho", "All that Jazz", "The Doors", "American Beauty", "Dog Day Afternoon"... in general filme americane... sunt mai usor de "ingurgitat" :D asta nu inseamna ca unele nu sunt foarte bune... Stiu pe cineva care timp de doua saptamani a vazut Godfather I in fiecare zi :lol: ...nu-l condamn... Iar la filme romanesti cred ca cel mai vazut, in ceea ce ma priveste este "Cuibul de viespi" al lui Horea Popescu... am un unchi obsedat de "Cuibul de viespi" :w00t:

Pitbull
08 Apr 2008, 14:09
Iar la filme romanesti cred ca cel mai vazut, in ceea ce ma priveste este "Cuibul de viespi" al lui Horea Popescu... am un unchi obsedat de "Cuibul de viespi" :w00t:
Hear this! :w00t:
Ia check aici cu mare atentie:
http://imdb.com/title/tt0264507/fullcredits#cast

Oana Predescu
08 Apr 2008, 14:12
Iar la filme romanesti cred ca cel mai vazut, in ceea ce ma priveste este "Cuibul de viespi" al lui Horea Popescu... am un unchi obsedat de "Cuibul de viespi" :w00t:
Hear this! :w00t:
Ia check aici cu mare atentie:
http://imdb.com/title/tt0264507/fullcredits#cast

Am vazut, am vazut :happy: Cioclu 1 :lol:

Pitbull
08 Apr 2008, 14:20
Dar MAI ALES asistent de regie! Am muncit la toatä figuratia aia de epocä, o varä-ntreagä, de mi-au särit capacele. De douä ori era sä mä linseze (în noaptea din Gara Obor, si-n noaptea inträrii la cinema) - cu ambele ocazii, fiindcä escrocii de Vintilescu si Ion Ion fäceau mânärii, si figurantii rämâneau cu juma' din banii cuveniti.

Oana Predescu
08 Apr 2008, 14:25
Dar MAI ALES asistent de regie! Am muncit la toatä figuratia aia de epocä, o varä-ntreagä, de mi-au särit capacele. De douä ori era sä mä linseze (în noaptea din Gara Obor, si-n noaptea inträrii la cinema) - cu ambele ocazii, fiindcä escrocii de Vintilescu si Ion Ion fäceau mânärii, si figurantii rämâneau cu juma' din banii cuveniti.

Ma scuzati :oops: am vazut :)
... nu ma surprinde nimic... este atitudine tipic romaneasca ... :( iar in lumea artistica este o mancatorie incredibila...poate cea mai mare mancatorie...

Filmul, insa este foarte bun...ce sa zic...totul este fantastic realizat... care vi s-a parut, totusi cel mai dificil actor din distributie? :D Dificil de lucrat cu el...evident...

norina
08 Apr 2008, 16:30
the age of innocence
de fiecare data cand il revad ma emotioneaza si mai mult

aayana
09 Apr 2008, 01:20
Mã pregãtesc pentru Pulp Fiction, spre ruºinea mea, prima oarã l-am vãzut pe jumãtate pentru cã nu eram la mine acasã ºi se fãcuse târziu ºi fugea tramvaiul ºi acum cã am toate condiþiile... mã pregãtesc sufleteºte.
Am înþeles cã finalul meritã totul, la fel ca la Pacientul englez.

Oana Predescu
13 Apr 2008, 17:55
Mã pregãtesc pentru Pulp Fiction, spre ruºinea mea, prima oarã l-am vãzut pe jumãtate pentru cã nu eram la mine acasã ºi se fãcuse târziu ºi fugea tramvaiul ºi acum cã am toate condiþiile... mã pregãtesc sufleteºte.
Am înþeles cã finalul meritã totul, la fel ca la Pacientul englez.

Nu prea poti sa le compari... :? Sunt total diferite :D

gheorghe orban si baba
13 Apr 2008, 18:32
hai mai, ca tot in engleza sunt vorbite

Alex Leo Serban
13 Apr 2008, 20:50
loooool!

eu am facut un 'medley' pt studentii (masteranzii) mei d la cesi cu urm: 'pulp fiction', 'titanic' (da, da!), 'collateral', 'carne tremula', 'lisbon story', 'in the mood for love', 'aventura', 'le mepris', 'vertigo', 'mr & mrs smith' (= un hitchcock f putin cunoscut!), 'all about eve' & 'the shape of things'...

aayana
14 Apr 2008, 10:33
Haha, mda. Nu se pot compara doar în cazul în care nu l-ai vãzut nici pe unul, nici pe altul.
Acum cã am vãzut Pulp Fiction l-am trecut ºi eu pe lista de filme ce meritã revãzute 8)

safenik
15 Apr 2008, 16:37
Lawrence of Arabia vazut de 3 ori
Dr.Strangelove vazut de 3 ori
Taxi Driver vazut de vreo 4 sau 5 ori
One Flew Over the Cuckoo's Nest vazut de 4 ori
There Will Be Blood vazut deja de 3 ori
American Beauty vazut de 4 ori
The Third Man vazut de 3 ori
La Strada de Fellini vazut de 3 ori
The Shawshank Redemption vazut de vreo 7 ori

mafalda
11 Sep 2008, 11:55
NASUL lui Copola, toate filmele din seria asta le-as re re revedea pentru: Marlon Brando, Al Pacino, De Niro!

eragh
27 Dec 2008, 12:28
"Blind Date" o comedie romantioasa avandu-i in rolurile principale pe Kim Basinger si Bruce Willis ... Oh my God, nu stiu de cate ori l-am vazut ... de foarte multe ori, in anii de liceu ... era singurul film pe care il aveam pe o caseta video ... separat, l-am vazut cu fiecare dintre prietenii din acea perioada ... si m-a amuzat de fiecare data.
"The Magic Whip", kung-fu/war, un film pe care l-am vazut de vreo 4-5 ori intr-o saptamana. Eram in clasa a II-a sau a III-a, before '89. Impreuna cu Dan, prietenul din acea perioada. Vindeam borcane la un centru de colectare si mergem la matineu fara ca parintii sa banuiasca asa ceva. Discutand cu Dan despre film am ajuns atunci la concluzia ca "asa ceva nu exista" ... un moment critic in vietile noastre.

miercuri
27 Dec 2008, 18:46
Lock Stock and Two Smoking Barrels - de vreo 4-5 ori
Trainspotting - de vreo 8 ori
Snatch - de vreo 3 ori
The Dark Knight - de exact 5 ori
The Darjeeling Limited - de vreo 4 ori
Mulholland Drive - de 3-4 ori
Pulp Fiction - de vreo 3 ori
Eternal Sunshine of the Spotless Mind - de vreo 6 ori
Amores Perros - de vreo 3 ori
Sunshine - de 3 ori
Disco Pigs - de 3-4 ori
Kontroll - de vreo 3 ori
The Prestige - 3-4 ori
mojoritatea filmelor de Tim Burton, cam de minim 3 ori fiecare
:)
si sunt foarte mult pe care le-am vazut numai o data/de doua ori, dar le-as tot revedea.

Ipu
11 Apr 2010, 14:53
Deși nu-mi vine în minte acum titlul vreunei film vizionat de mine însumi foarte des, cred că ar fi interesant de știut ce filme le plac oamenilor să vadă iar și iar, de ce filme nu se satură unii niciodată. Televiziunilor sau cinematecilor le place să tot programeze anumite filme la care țin, cinefilii își amintesc din când în când de unele dividiuri din filmoteca personală și le re-urmăresc cu plăcere, ne-reușind să se plictisească de ele. Ei bine, care sunt aceste filme?
Încărcaț' arm'!
Ochiț'!
Fok!!!

alextreme93
11 Apr 2010, 15:40
Pulp Fiction :">
-vizionat de 4 ori;am o chestie cu filmu' asta(si cu celelalte filme ale lui QT),mi-e foarte drag(de personaje,dialoguri,tot),un film complet

BigOvi
12 Apr 2010, 01:44
Nea Mărin Miliardar
Nu cred că o să reușesc să mă satur de filmul ăsta! Este poate cea mai reușită comedie românească de până acum, o adevărată capodoperă! La-ș vedea la infinit!

ion_ion
13 Apr 2010, 01:19
Commando pentru fiica mea.
Vizionat de peste 44 de ori.

Medicate
13 Apr 2010, 09:57
Lord of the Rings ... de foarte multe ori, enigma asta nu o pot desluși nici eu!

costyn162
13 Apr 2010, 14:58
Eu cred ca am depasit recordul vizionarilor cu Harry Potter...Cred ca am vazut primele 5 filme de mai mult de 10 ori inca de la aparitie.

Pitbull
13 Apr 2010, 15:10
Nu dati cu rosii-n mine! :">
"Un comisar acuzä" - de 14 ori, la... 14 ani! :">:">
Eram mic si prost, ca tot omu'... :">:">:">:">:">

Dupä care, färä sä le mai fi tinut evidenta, dar sigur de peste cinci ori fiecare:
"Piesä neterminatä pentru pianinä mecanicä"
"Stalker"
"Sibiriada"
"Citizen Kane"
"One Flew Over the Cuckoo's Nest"
"City Lights"
"8 1/2"
"Blowup"

...evident, nu le pun la socotealä pe cele pe care si le punea Collins la video de zeci de ori, când era mic, iar eu lucram în aceeasi camerä, deci pe jumätate le mai si urmäream; îmi vin în minte: "Some Like it Hot", "Front Page", "The Great Dictator", "Pulp Fiction", "Death Becomes Her", "Titanic", "Back to the Future" (toate), "Star Wars"-urile, "Batman"-urile, "Mihai Viteazul", "Forrest Gump", "Cabaret"... si mai bune, si mai rele...

Windom
13 Apr 2010, 15:19
Lost Highway - de vreo 20 de ori
Eraserhead - 15
Twin Peaks (TV show) - 5 ori
The Shinning - 10 ori (cred)

Judex
13 Apr 2010, 15:32
Top 3:
Il Nuovo Cinema Paradiso - 20+
Once Upon A Time In America - 15+
Un homme et une femme - 10+

Bat la usa topului de mai sus filmele lui Chaplin, Fellini, multe italienesti neorealiste sau americane all-time de referinta si/sau oscarizate Best Picture.

music.is.my.life
13 Apr 2010, 21:11
Cred ca m-am uitat de cele mai multe ori la Shaksperae in Love...ador filmul:Xsi il revad cu placere oricand......si poate A Walk to Remember(Daaaa filme cam siropoase dar.......mie chiar mi-au placut:D)

vave
13 Apr 2010, 21:25
...evident, nu le pun la socotealä pe cele pe care si le punea Collins la video de zeci de ori, când era mic, [...] "Titanic" [...] si mai bune, si mai rele...
Asta n-am ştiut-o despre el. :D

Cred că dintre româneşti de cele mai multe ori am văzut: Operaţiunea Monstru şi B.D. la mare şi la munte.

bogdan0125
16 Apr 2010, 21:16
De vreo 6-7 ani ma uit in fiecare Craciun la singur acasa 1 si 2, plus ca le-am mai vazut de cateva ori pe calculator.

paul1ca
17 Apr 2010, 08:03
Lord of the rings - cel putin 30 ori :)) sunt fan LOTR inrait
Piratii din Caraibe de vreo 10 ori
Rounders 7-8 ori :D

Collin
17 Apr 2010, 08:30
Star wars - New hope , empire strikes back , return of the jedy(20 +)
Lord of the rings toate(15 +)
Matrix(10 +)

RomaniaMare
17 Apr 2010, 17:29
Gladiatorul- l-am văzut de vre-o 30 de ori.
Urmează apoi(cu vre-o 7-10 vizualizări): Lock,Stock and Two Smoking Barrels,The Hangover și serialul rus Brigada.

rvn
17 Apr 2010, 18:48
romania mare,sper ca n-ai vazut gladiatorul noaptea,cand erai la munca si te plictiseai!numai asa s-ar explica faptul ca ai rezistat sa-l vezi de treizeci de ori!!!!!!cred ca daca m-as fi uitat la un film de atatea ori nu mi-ar mai fi trebuit in viata mea cinema sau tv!cred,de fapt nu cred,sigur,ramai cu sechele pe viata!asa ca mai fa socoteala inca o data:oare au fost chiar atatea vizionari???

RomaniaMare
17 Apr 2010, 19:17
romania mare,sper ca n-ai vazut gladiatorul noaptea,cand erai la munca si te plictiseai!numai asa s-ar explica faptul ca ai rezistat sa-l vezi de treizeci de ori!!!!!!cred ca daca m-as fi uitat la un film de atatea ori nu mi-ar mai fi trebuit in viata mea cinema sau tv!cred,de fapt nu cred,sigur,ramai cu sechele pe viata!asa ca mai fa socoteala inca o data:oare au fost chiar atatea vizionari???
Da,rvn.Poate chiar mai mult de 30.M-am uitat de vre-o 10 ori numai cînd a apărut în cinematografe,în 2001.
Apropo,este singurul film pentru care am fost la cinematograf de 3 ori!!!
Și nu,nu m-am uitat la muncă,m-am uitat acasă.

rvn
17 Apr 2010, 20:19
de obsesie, ai auzit romania mare???asta este curata obsesie!!eu zic sa faci in asa fel incat sa scapi de ea!!explica-mi,te rog si mie:ce te-a determinat sa te uiti la acest film de-atatea ori,ca sa fiu a naibii daca inteleg?daca nu sunt indiscreta,evident!

alextreme93
18 Apr 2010, 12:29
Gladiatorul are 10 ani de la aparitie.E ceva normal daca l-a vazut de 30 de ori in 10 ani.Mai descopera ceva in + la fiecare vizionare.

rvn
18 Apr 2010, 12:50
Ce mai poate descoperi?Vreo cicatrice de la ultima operatie estetica a lui Russel Crowe?
Acum pe bune,eu n-as putea,efectiv n-as rezista sa vad un film de atatea ori chiar si destul de rar ca frecventa!m-ar plictisi ingrozitor,nu m-ar mai surprinde cu nimic,as ajunge sa mi se faca lehamite....
Singurul film pe care,cred ca l-am vazut de vreo patru ori a fost Pacientul englez..L-am apreciat pentru realizare artistica pe ansamblu!A fost un film reusit la toate capitolole,dar muzica,imaginile de vis si mai ales povestea au fost intr-adevar atat de captivante,incat m-am uitat de fiecare data cu mare placere!Kristin Scott Thomas nu este un fotomodel,este o actrita profunda ,am urmarit-o in mai multe filme si cred ca s-a potrivit la fix cu Ralph Fiennes de aceasta data.Desi, Binoche a fost cea mai apreciata.....
Dar,uite ,gasesc interesanta ideea asta:de ce ne uitam de atatea ori la un film?ce ne uimeste de fiecare data?ce ne face sa ne reintoarcem spre el?ce asteptam sa regasim intr-un film vazut si paravazut?
puteti sa explicati aceste nedumeriri ale mele?ar fi interesant de aflat....

Liviu-
18 Apr 2010, 13:10
Inspiratie, motivatie, meditatie si sunt sigur ca daca as sta putin sa ma gandesc as gasi si alte motive.

De ce le-ar cauta cineva in Gladiatorul e alta poveste, dar e treaba persoanei respective.

rvn
18 Apr 2010, 13:30
Liviu,stai atunci si gandeste-te,te rog!Gaseste si alte motive.poate dai chiar un exemplu personal,daca nu este prea....personal...
Eu nu vorbeam numai de Gladiatorul,puneam problema in general...
Sunt filmele capabile sa ne schimbe viata,nu stiu...sa ne scape de vicii...sa ne determine sa ne sinucidem sau din contra ,sa vrem sa traim...
Adica le revedem din pura plictiseala sau dintr-o motivatie interioara mult mai profunda?Asta era ideea!

alextreme93
18 Apr 2010, 13:33
Ce mai poate descoperi?Vreo cicatrice de la ultima operatie estetica a lui Russel Crowe?
Acum pe bune,eu n-as putea,efectiv n-as rezista sa vad un film de atatea ori chiar si destul de rar ca frecventa!m-ar plictisi ingrozitor,nu m-ar mai surprinde cu nimic,as ajunge sa mi se faca lehamite....
Singurul film pe care,cred ca l-am vazut de vreo patru ori a fost Pacientul englez..L-am apreciat pentru realizare artistica pe ansamblu!A fost un film reusit la toate capitolole,dar muzica,imaginile de vis si mai ales povestea au fost intr-adevar atat de captivante,incat m-am uitat de fiecare data cu mare placere!Kristin Scott Thomas nu este un fotomodel,este o actrita profunda ,am urmarit-o in mai multe filme si cred ca s-a potrivit la fix cu Ralph Fiennes de aceasta data.Desi, Binoche a fost cea mai apreciata.....
Dar,uite gasesc interesanta ideea asta:de ce ne uitam de atatea ori la un film?ce ne uimeste de fiecare data?ce ne face sa ne reintoarcem spre el?ce asteptam sa regasim intr-un film vazut si paravazut?
puteti sa explicati aceste nedumeriri ale mele?ar fi interesant de aflat....

Pai anumite filme doar nu le pricepi dupa prima vizionare gen:Memento,Mulholland Dr..Nu zic ca Gladiatorul o fi mare filozofie de film(na,l-am vazut si io de 2 ori si nu m-a uimit,mi se pare prea "over-rated",imo).

Windom
18 Apr 2010, 13:36
Ia baga tu un David Lynch si vei primi raspunsuri la toate. Eraserhead, Mulholland Drive, Inland Empire, la fiecare vizionare e ca si cum le-ai vedea pentru prima data. Revad oricind cu placere Twin Peaks pur si simplu deoarece vreau sa vizitez oraselul ala iar si iar, sa intru in atmosfera aia unica. Desigur, filmele care-ti dezvaluie totul de la prima vizionare nu prea iti dau ghes la re-vizionare. Asta cu exceptia capodoperelor.

alextreme93
18 Apr 2010, 13:40
Ia baga tu un David Lynch si vei primi raspunsuri la toate. Eraserhead, Mulholland Drive, Inland Empire, la fiecare vizionare e ca si cum le-ai vedea pentru prima data. Revad oricind cu placere Twin Peaks pur si simplu deoarece vreau sa vizitez oraselul ala iar si iar, sa intru in atmosfera aia unica. Desigur, filmele care-ti dezvaluie totul de la prima vizionare nu prea iti dau ghes la re-vizionare. Asta cu exceptia capodoperelor.

Cea mai corecta afirmatie.=D>
PS:rvn,ia uite-te tu la 2001:Odiseea Spatiala si explica-mi finalul dptdv :)) daca nu l-ai vazut pana acuma

SoX
18 Apr 2010, 13:48
The Passion of the Christ. De la aparitia lui, mi-am facut obiceiul ca in fiecare an sa-l vad inainte cu o zi de ajunul Pastelui, pentru a intra mai intens si spiritual in atmosfera sarbatorilor pascale.

Liviu-
18 Apr 2010, 14:15
Pai eu vorbeam doar de Gladiatorul? Cred ca am fost destul de clar cand am zis "De ce le-ar cauta cineva in Gladiatorul" ca cele enumerate de mine nu se refereau la acest film.

Am zis inspiratie, motivatie, meditatie si altele. Deci cu siguranta nu e legat de plictiseala, nu in toate cazurile cel putin. Si daca nu e prima varianta, atunci e a doua.

Nu stiu de ce presupui ca nu am stat si m-am gandit. Primele 3 motive date sunt deja destul de importante. Daca vrei mai adaug din ce mi-a venit pe moment, speranta si regasirea.

Exemplu personal? Sa zic Into the wild pentru ca l-am revazut mai recent. Ma regasesc cumva in filmul ala, chiar daca nu am facut ce a facut personajul principal. Si chiar daca stiam foarte bine filmul, prin aceasta regasire si prin meditatie mi-a ridicat moralul intr-un moment in care nu ma simteam prea bine. Exemple mai sunt cu siguranta, nu ma apuc sa le insir pe toate.

Filmele iti readuc senzatii foarte placute cateodata, pe care poate nu le poti simti in realitatate in acel moment. Aceste senzatii le poti percepe mai bine dintr-un film pe care deja l-ai vazut decat in altul nevazut. Pe langa asta mai e si incertitudinea. Pentru ca despre un film pe care nu l-ai vazut nu poti sti ca te va face sa simti ce te face cel deja vazut.

SoX
18 Apr 2010, 14:34
Am zis inspiratie, motivatie, meditatie si altele.

As mai adauga si refugiu sau deconectare de realitate pentru a te introduce intr-o lume din care ti-ai fi dorit sa faci parte.

Ipu
18 Apr 2010, 14:52
Și dacă te deprimă (www.bitpress.ro/articole/pamflet/5120/prefectul-gogu-davidescu-s-a-sinucis-din-cauza-filmului-avatar.html) faptul că nu poți să trăiești în acea lume?

SoX
18 Apr 2010, 14:56
Partea plina a paharului e si ea goala, lipsa sperantei e cea mai crunta boala. ;)

Aceasta intrebare e pusa pentru oameni slabi, deci nu pot sa-ti dau un raspuns concis.

rvn
18 Apr 2010, 15:34
Baieti,am asteptat parerile voastre.Recunosc,mi-a placut sa va provoc putin!Erau raspunsurile la care ma asteptam,in mare parte!
Pai,atunci n-ar fi mai simplu sa spunem ca filmul este ca un drog?de ce ar fi el diferit de marijuana, de exemplu?sau de haroina,cocaina...nu stiu,extasy...?
Filmul creaza dependenta?Oare dorinta de a revedea un film se poate asocia cu dependenta de un drog?
Ei,ce aveti de gand sa raspundeti la intrebarea asta?

Animalutz10
18 Apr 2010, 15:35
Cam da...Odata ce am vazut un film caut sa vad cat mai multe in prostie

otonis
18 Apr 2010, 15:37
Imi place sa revad o data pe an filmele care mi-au placut de la prima, sau a doua vizionare.
Ex. 30 days of night; P.S. I love you; Alien; Underworld (1-2, fara 3); Harry Potter...
Nu pot sa vizionez acelasi film de mai multe ori intr-un interval scurt de timp. Doar filmele pe care nu le inteleg din prima vizionare le revad imediat, si daca-mi plac, le adaug in colectie, si le revad anual, cand am chef de ele.
Singurele "filme" de care nu ma satur oricat le-as revedea, sunt cele funny, de pe YouTube. :D

rvn
18 Apr 2010, 15:44
otonis,este ceva normal,asta!Orice om ,vrea sau nu vrea, se uita la un film de cateva ori!Este inevitabil!dar ,nedumerirea mea se refera la dorinta de a revedea un film de un numar exagerat de ori!
si mai ales,intrebarea:ce resort ascuns al fiintei noastre ne determina sa facem asta?
Tu ,ai ceva de spus in sensul asta?

ooo333
18 Apr 2010, 15:45
Nu dati cu rosii-n mine! :">
"Un comisar acuzä" - de 14 ori, la... 14 ani! :">:">
Eram mic si prost, ca tot omu'... :">:">:">:">:">

Dupä care, färä sä le mai fi tinut evidenta, dar sigur de peste cinci ori fiecare:
"Piesä neterminatä pentru pianinä mecanicä"
"Stalker"
"Sibiriada"
"Citizen Kane"
"One Flew Over the Cuckoo's Nest"
"City Lights"
"8 1/2"
"Blowup"

...evident, nu le pun la socotealä pe cele pe care si le punea Collins la video de zeci de ori, când era mic, iar eu lucram în aceeasi camerä, deci pe jumätate le mai si urmäream; îmi vin în minte: "Some Like it Hot", "Front Page", "The Great Dictator", "Pulp Fiction", "Death Becomes Her", "Titanic", "Back to the Future" (toate), "Star Wars"-urile, "Batman"-urile, "Mihai Viteazul", "Forrest Gump", "Cabaret"... si mai bune, si mai rele...
Daca ai fost mic si prost ca tot omu de ce tot te iei de mine si eu am acum 14 ani !

rvn
18 Apr 2010, 15:50
pitbull a facut o lista pe categorii de varste!bine s-a gandit!dar,daca te uiti mai atent la filmele din lista lui o sa vezi ca are unele obsesii!!!!si a ramas profund marcat!!!

Liviu-
18 Apr 2010, 15:51
Baieti,am asteptat parerile voastre.Recunosc,mi-a placut sa va provoc putin!Erau raspunsurile la care ma asteptam,in mare parte!
Pai,atunci n-ar fi mai simplu sa spunem ca filmul este ca un drog?de ce ar fi el diferit de marijuana, de exemplu?sau de haroina,cocaina...nu stiu,extasy...?
Filmul creaza dependenta?Oare dorinta de a revedea un film se poate asocia cu dependenta de un drog?
Ei,ce puteti raspunde la intrebarea asta?

Poate s-ar putea spune si asa, doar uneori. Prima diferenta pe care o gasesc e ca filmele iti dau raspunsuri sau te motiveaza sa cauti raspunsuri, nu reprezinta doar o cale de evadare.

Daca filmele creaza dependenta? Filmele nu fac altceva decat sa-ti trezeasca simtiri si ganduri. Prin relatia asta de cauzalitate e ca si cum ai spune ca "Nu e meditatia/regasirea/iubirea/speranta etc. un drog?". Senzatia pe care o ai revazand un film nu e prea diferita de cand l-ai vazut prima data, dar prin experientele stranse de ultima data cand l-ai vazut te raportezi altfel la el, de asta as zice ca gasesti ceva nou in el de fiecare data.

rvn
18 Apr 2010, 16:02
In mare parte gandim la fel!dar eu cred ca foarte mult conteaza ca un film sa-l vezi la varsta potrivita,macar atunci cand il vezi prima data!Asta,apropos de lista lui Pitbull!Sunt filme si filme!unele ne marcheaza copilaria,altele adolescenta!ca adult,cu totul altfel percepi un film!ii intelegi toate sensurile,incerci sa-l descifrezi si-ti poate pune probleme existentiale...
de aceea ne place sa revedem filmele cu care am crescut sau cele pe care le-am vazut intr-un moment al vietii cand nu eram pregatiti?

RomaniaMare
18 Apr 2010, 18:48
de obsesie, ai auzit romania mare???asta este curata obsesie!!eu zic sa faci in asa fel incat sa scapi de ea!!explica-mi,te rog si mie:ce te-a determinat sa te uiti la acest film de-atatea ori,ca sa fiu a naibii daca inteleg?daca nu sunt indiscreta,evident!
Răspunsul e simplu,rvn: pur și simplu mi-a plăcut.
Îmi plac filmele istorice,îmi filmele ce sunt însoțite de coloane sonore memorabile(muzica buna din film),imi plac filmele care te țin în suspans,îmi place jocul bun al actorilor etc......și cam toate astea le-am găsit în Gladiatorul.
Mă întrebi cum am adunat 30 de vizualizări? Explic:numai în perioada în care a apărut(2000,2001 la cinema în Moldova) l-am văzut de 10 ori;l-am mai revăzut de cîteva ori pe parcursul anilor,de 2 am fost invitat la niște prieteni,unde se uitau tot la acest film, iar ultimele 2 ori cînd am vizionat filmul(ian.2010)- l-am văzut frame to frame ,adică am căutat greșeli în film....E una din metodele mele de relaxare: a căuta greșeli în filmele celebre.

Pitbull
18 Apr 2010, 21:10
Arvien (R.V.N.), iu uär cloz tu hev ä ten for tudei.
Ai un 10-.
Dacä te-nveti sä tastezi space dupä semnele de punctuatie, te iau de nevastä!

rvn
18 Apr 2010, 21:21
ca sa ma iei de nevasta,trebuie sa vreau si eu,escroc sentimental ce esti!!!!

Pitbull
18 Apr 2010, 21:23
Se rezolvä, hotomanä micä! :x

rvn
18 Apr 2010, 21:25
esti cam sigur pe tine,pitbull! sa nu cumva sa ramai cu buza umflata!

Pitbull
18 Apr 2010, 21:28
Pai dupa ferocitatea cu care mi-ai muscat-o tu azi... se prea poate sa raman cu ea umflata!
(Cam pana miercuri)

Pitbull
18 Apr 2010, 21:28
Hai joi...

rvn
18 Apr 2010, 21:31
cred ca ai avut vreo revelatie!ti se trage de la topicul cu filme porno!am muscat,dar nu vreo parte a corpului tau,draga!este prea batran si mi-as rupe dintii in el!!!!!!!!!!!!!

Pitbull
18 Apr 2010, 21:35
este prea batran
Râde ciob de oalä spartä!

rvn
18 Apr 2010, 21:37
9 ani este o mica mare diferenta!....carnita de catel este mai tare!cel putin asa cred!mai ales de pitbull!!!

Pitbull
18 Apr 2010, 21:39
Pentru un barbat, la 50 de ani începe viata!
O tanti, la 41 de ani, e o babetä!

Liviu-
18 Apr 2010, 21:40
*cough* uhm... mesaje private *cough*

rvn
18 Apr 2010, 21:41
s-o crezi,tu!gaina batrana face ciorba buna!nu cred ca te tin curelele mai mult de cinci minute nici cu 10 pastile de viagra!!!!!!!!!

Pitbull
18 Apr 2010, 21:42
Mincinoaso!!! Cand m-ai vazut pe web, nici vorba de viagra!!!

rvn
18 Apr 2010, 21:45
era altcineva!era sergiu nicolaescu!!!!!!!!!!

Pitbull
18 Apr 2010, 21:46
Ba era Tätuka Ilici!

rvn
18 Apr 2010, 21:48
tatuca ilici????era cam scofalcita!!!!

Pitbull
18 Apr 2010, 21:49
Pai si Ilici cum e?

rvn
18 Apr 2010, 21:49
la fel ca tine!!!!!! ba,chiar mai tanar putin!cu 10 ani batuti pe muchie!

Pitbull
18 Apr 2010, 21:53
Gata, pan-aici. Nu ma mai însor cu tine!

rvn
18 Apr 2010, 21:56
merci,frumos!!!!nici eu nu ma mai marit cu tine!!!!!deci,nu stii ce-ai pierdut....

otonis
19 Apr 2010, 04:10
Uai ar iu faiting laic tu lovărs ? Ghiet a rum, gais. ;;) :))

Pitbull
19 Apr 2010, 06:32
Gata, ne-am rezolvat! #:-S
Back on topic! :"> :) :D

NaTyLuTz
19 Apr 2010, 07:30
Home Alone 1 - 10-15
The Notebook ( de fiecare data plang) - 5 ori

aayana
21 Apr 2010, 21:18
La vita e bella
Seinfeld
Forrest Gump
Stalker
Dekalog
Pulp Fiction

GianLuca
21 Apr 2010, 23:57
Gladiatorul -peste 10
The Shawshank Redemption-de 10
Titanic-de 15
The Dark Knight-10

rushy
22 Apr 2010, 10:50
The 5`th element - peste 30 de ori
The 13 warrios - vreo 20 de ori
Lord of the rings 2 - de vreo 15 ori

Gerrard831
22 Apr 2010, 20:31
pirates of the caribbean - de 4 ori:)

mr.lexutzu
25 Apr 2010, 06:44
Cred ca ...Inglourious Basterds ... il da la TV de 3-4 ori pe zi si fara sa vreau ma uit mai mereu la el ...