PDA

View Full Version : La miliarde de ani lumina departare de Pamant.

Neuptolem
27 Mar 2010, 23:11
Aici, va puteti imagina ce se afla la o departare imensa, substantiala, de Pamant, de ordinul anilor lumina. Si spuneti ce credeti ca exista acolo, serios-stiintific sau amuzant-ironic dar sa fie cat de cat credibil. Adica cineva care citeste sa se gandeasca: si daca are dreptate?...

De exemplu, incep eu..cea mai indepartata galaxie de Terra se cheama A1689zD1.
Eu cred ca acolo se afla iarba inalta ca in pampas, dar posibil sa fie de alta culoare. Si prin pampasurile alea umbla niste bastinase asa, mai salbatice si goale, cu parul lung. Si astea noaptea privesc la stele si se mira.
Bine, stiintific, poa' sa fie ceva misto-fain dar totodata si periculos, toxic pt oameni.

shadowofnight
27 Mar 2010, 23:34
La miliarde de ani lumina de Terra, Dumnezeu a creat inca o planeta asemanatoare Pamantului, populata de creaturi care seamana la infatisare cu noi, dar mai inteligente, mai culte, mai bune din toate punctele de vedere.

Pe noi, dupa ce ne-a observat timp de 2 000 ani si a vazut ca nu e nicio speranta, ne-a lasat lui Scaraotchi. :))

Topicul mi se pare oarecum similar cu 'Intr-o lume relativa', parca asa se numea...:P

SoricicaMov
28 Mar 2010, 00:04
Eu cred ca acolo se afla iarba inalta ca in pampas, dar posibil sa fie de alta culoare. Si prin pampasurile alea umbla niste bastinase asa, mai salbatice si goale, cu parul lung.

Nuditate bruta a la Frank Frazetta

SoricicaMov
28 Mar 2010, 00:10
La miliarde de ani lumina departare o spermie (substantiv feminin!!!) uriasa se indreapta cu precizie catre ovulul telluroid

anaemona
28 Mar 2010, 00:29
La miliarde de ani lumina o planeta se naste de cite ori se scrie ceva inteligent pe cinemagia si o planeta moare de cite ori se scrie o prostie.

Cred ca tocmai am asistat la o executie ;)

MariaMona
28 Mar 2010, 00:42
La mare departare de pamant, exista o stea ce se numeste BC2097. Ca sa ajunga acolo si inapoi unui om i-ar lua vreo 40 de ani. Acolo exista o rasa umanoida, inalta de vreo 2 metri, de culoare rosiatica, doar ca acesti indivizi au aripi, o coada lunga si coarne. Au fost pe Pamant acum vreo 2000 de ani. Inteligenta lor o surclaseaza pe departe pe cea umana, drept dovada ca acum 2000 de ani puteau calatori prin spatiu. Aerul planetei e respirabil, iar peisajul e sumbru si grandios- gen Grand Canyon. Au trei sori. Rasa de pe planeta BC2097 stie ca pamantenii, asa cum sunt ei, slabi si emotivi, au capacitatea de a uni sufletele tuturor celorlalte rase extraterestre, de a face din tot ce simt toti o singura entitate si unitate universala. S-au intors pe pamant in anul 5000, dar au fost priviti cu suspiciune pentru ca undeva intr-o carte antica exista o descriere ciudata a lor... Si totusi, au avut dreptate. Un copil al acestui pamant a reusit intr-o zi insorita pe o plaja exotica sa simta ca tot universul e una.

I dare you to...

Judex
28 Mar 2010, 08:03
La steaua care-a rasarit e-o cale-atat de lunga ca mii de ani i-au trebuit luminii sa ajunga-n pula mea!

paul_aramis
28 Mar 2010, 12:19
pa'zeci de ani e colea acilea lângă noi, peste deal. nu e aşa mare depărtare.

MariaMona
28 Mar 2010, 19:29
pa'zeci de ani e colea acilea lângă noi, peste deal. nu e aşa mare depărtare.

Recunosc ca nu stiu sa calculez in ani lumina, si recunosc ca nu imi apartine ideea de mai sus. E dintr-un roman SF.

Neuptolem
28 Mar 2010, 19:52
Superb! Continuati! Poate posteaza si-un extraterestru, sau o extraterestra..:-*
Dar On-Topic, please! Windom, ocupa-te!
Threadul are succes. Gloria, iti fac trafic, vezi? :)

copila_satanista
29 Mar 2010, 10:47
La miliarde de ani lumina departare de Pamant.... e ceva ce nu stiu ce e :P pe orice directie chiar ;)

bogdan0125
29 Mar 2010, 20:39
La miliarde de ani lumina de Pamant este o planeta asemanatoare Pamantului dar care nu are deloc uscat, ci doar ape in care inoata creaturi asemenea oamenilor doar ca au branhii. Au propria lor lme subacvatica.

Neuptolem
29 Mar 2010, 22:08
Frumos.
Stiti ce e aiurea? Ca la distanta asta departare de Terra, posibil sa fie un cacat, adica nimic. Praf spatial, pulberi de stele, worm-holes-uri si alte aiureli dar nici tipenie de fiinte vii. Iar noi scriem aici randuri care se pierd in neant. Si ce e ironic e ca daca poposeste peste 1000 de ani un alien si descopera forumul asta pe Terra - se prinde cumva CineMagia si in spatiu??? - nici macar nu cunoaste limba romana.
PS: Sa traduca careva threadul asta in engleza. Am vazut in filme ca extraterestrii pot invata doar limba engleza.:)

SoX
29 Mar 2010, 23:25
La miliarde de ani lumina departare de Pamant se gasesc alte miliarde de ani lumina departare de Pamant...

Cinemania
30 Mar 2010, 06:19
Acolo se afla si Tupac.

S.naicuL
30 Mar 2010, 10:23
La miliarde de ani lumina departare de Pamant se afla o galaxie in care Terra e satelitul natural al Lunii... iar oamenii asemenea noua zici ca-s picati din Luna, doar ca se numesc luneni :))

bogdan0125
30 Mar 2010, 18:42
Frumos.
Stiti ce e aiurea? Ca la distanta asta departare de Terra, posibil sa fie un cacat, adica nimic. Praf spatial, pulberi de stele, worm-holes-uri si alte aiureli dar nici tipenie de fiinte vii. Iar noi scriem aici randuri care se pierd in neant. Si ce e ironic e ca daca poposeste peste 1000 de ani un alien si descopera forumul asta pe Terra - se prinde cumva CineMagia si in spatiu??? - nici macar nu cunoaste limba romana.
PS: Sa traduca careva threadul asta in engleza. Am vazut in filme ca extraterestrii pot invata doar limba engleza.:)

Daca ar veni un extraterestru nu ar descoperi forumuri romanesti pentru ca nu sunt importante pentru ei. S-ar concentra pe stapanirea lumii :))

Neuptolem
30 Mar 2010, 18:57
Frumos.

Daca ar veni un extraterestru nu ar descoperi forumuri romanesti pentru ca nu sunt importante pentru ei. S-ar concentra pe stapanirea lumii :))
Eu am zis peste 1000 de ani. Atunci Pamantul va fi deja distrus, ce sa mai stapaneasca? Si si-ar indrepta atentia catre singura lume supravietuitoare, cea virtuala. ;) N-ai vazut A.I.?

Disciple
30 Mar 2010, 23:11
Poate o sa considerati ca sunt eu unpic dus cu pluta, dar discutam cu un bun prieten de al meu despre "Avatar" si din vorba in vorba am ajuns sa ne punem intrebarea: "Dar daca Cameron a anticipat ceva? Daca undeva acolo la mii de kilometri departare exista o planeta de soiul Pandorei?"
Ar fi interesant de discutat.

SoX
30 Mar 2010, 23:15
Poate o sa considerati ca sunt eu un pic dus cu pluta.
Dap! :D

Neuptolem
30 Mar 2010, 23:51
Ar fi interesant de discutat.
In primul rand, Disciple, welcome in the space! In the Univers!:|
In al doilea rand: CHIAR E INTERESANT ceea ce spui!;)
In al treilea rand: noua oamenilor, ne este INACCESIBIL la ora actuala informatia si tehnologia necesara realizarii unei navete spatiale capabila sa ne duca departe la ani lumina in spatiu.;)
In al patrulea rand: Universul goneste! Zboara! Se departeaza stelele unele de altele! Deci nu le putem ajunge din urma!:-q
5. Bine ai venit pe acest thread! >:D< da' scrie si tu ceva sa creada lumea ca nimeni nu crede in oameni albastri de pe Pandora. FII ORIGINAL!!!!:-bd

Da ma, esti dus cu pluta. :))

marius_em
31 Mar 2010, 16:35
Nu se departeaza toate stelele unele de altele. E adevarat ca universul e in expansiune, dar nu inseamna ca distantele intre toate stelele se maresc. Calea lactee creste in masa pentru ca prinde in vortex-ul ei stele de pe margine. De asemenea galaxiile se ciocnesc intre ele, a noastra e in curs de coliziune cu Andromeda, care e cea mai mare galaxie din cluster-ul nostru. Miscarea e mai mult haotica, determinata de doua forte majore, expansiunea cauzata de Big Bang, si gravitatia tuturor corpurilor ceresti. Dar, raportat la istoria noastra, la timpul nostru, Universul e un loc destul de stabil. Daca s-ar ajunge la calatorii interstelare, miscarile stelelor, galaxiilor, etc, nu ar fi un factor prea important, pentru ca ele sunt sesizabile in milioane de ani, deci distanta ar ramane relativ aceeasi intre Pamant si o eventuala Pandora pentru noi.

Neuptolem
31 Mar 2010, 18:27
Stiu ce vrei sa spui, Marius..dar eu n-as fi asa de sigur ca viteza unei nave spatiale pamantesti e mai mare decat miscarea unei stele, unui sistem solar. E totusi vorba de o stea, d eun sistem solar, compara masa, volumul acestora, forta lor naturala, cu volumul unei nave si viteza acesteia, care nu poate fi a luminii, desigur.

vave
01 Apr 2010, 15:25
Dacă o să îmi amintesc, când ajung acasă o să caut un proiect din timpul liceului la... biologie, în care îmi imaginasem o lume diferită pe o planetă îndepărtată.
Dacă nu, nu!